Mai multe
| ... iar presa din strainatate e plina de faptele ''crestinesti'' infaptuite in romania ... de la orfelinatele unde erau executati COPII de catre ''crestini'' platiti sa ii ingrijeasca ... pina la statistici cu atitudinea ''crestineasca'' referitoare la greutatile pe care le infrunta copii din romania si pentru care sint EXTERMINATI cu indulgenta ''crestineasca'' de proprii parinti ... in italia ultima statistica arata ca jumatate din avorturi sint facute de romance ''iubitoare de d-zeu'' ... toate acestea, bineinteles, ca nu sint adevarate privind ''iubirea'' si ''intelegerea'' dintre barbatii si femeile ''destepte'' din romania ... e o calomnie ... vaaaaiiii ... ce oameni fara suflet ... | ||
|
marco918 Postat pe 13 Iulie 2009 00:59 |
||
|---|---|---|
|
ah, credeam ca am dat de cineva cu oo! daca erai barbat! ca are curajul sa sustina in practica ceea ce scrie! hm! apa de ploaie! |
||
|
geo_x Postat pe 13 Iulie 2009 01:00 |
||
... ... de ce intotdeauna asteptati pe altcineva sa va faca treaba ? ... asteapta pina vin chinezii ...
|
||
|
|
||
|
marco918 Postat pe 13 Iulie 2009 01:02 |
||
De la: marco918, la data 2009-07-13 01:02:34... presupun ca ai scris in graba, pentru ca n-are nici un sens ce-ai scris. nu ca si celelalte postari ar avea, da' asta e de departe inutila! noapte buna. si nu te mai gandii la prostii! |
||
|
geo_x Postat pe 13 Iulie 2009 01:06 |
||
De la: geo_x, la data 2009-07-13 01:00:17ah, credeam ca am dat de cineva cu oo! daca erai barbat! ... ar fi foarte bine daca ti-ai sustine familia si copii ... atunci sa spui ca esti barbat ... pancarte la parlament pun altii, cersetorii de salarii de la buget ... aia da barbati ... cind o sa vad si la privatii care produc bugetul o greva in fata parlamentului ? ... |
||
|
marco918 Postat pe 13 Iulie 2009 01:06 |
||
De la: geo_x, la data 2009-07-13 01:06:06De la: marco918, la data 2009-07-13 01:02:34... ... stai linistit ca o sa intelegi ... cind o sa te usture ... in schimb tu nu ai spus absolut nimic ... o bijbiiala cu d-zeu, jigniri, greva cu pancarte in fata parlamentului ... in fine ... standard romanesc ... logica ''crestina'' pur singe ... ... mdaaaa, e suficient ca se maninca bine de paste si craciun si toti se cred ''crestini'' ... ... asta e de departe cel mai evident lucru care imi sare in ochi ...
|
||
|
marco918 Postat pe 13 Iulie 2009 01:12 |
||
a innebunit lumea.....
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 13 Iulie 2009 01:14 |
||
De la: greierash, la data 2009-07-13 01:14:33 ...............e corect..... dar nu toata........
|
||
|
nico1234 Postat pe 13 Iulie 2009 01:22 |
||
deci nu-mi vine sa cred ce discutii sunt aici.... 6 avorturi pe cap de femeie.....da' io n-am facut niciunu! da' totusi am facut? gata....numai intru aici ca ma infectez naibiului... |
||
|
greierash_is_back Postat pe 13 Iulie 2009 01:23 |
||
De la: nico1234, la data 2009-07-13 01:22:01De la: greierash, la data 2009-07-13 01:14:33 asta am observat!
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 13 Iulie 2009 01:23 |
||
De la: greierash, la data 2009-07-13 01:23:32deci nu-mi vine sa cred ce discutii sunt aici.... Nici io! Suntem o rusine pentru statistica! |
||
|
Kathara Postat pe 13 Iulie 2009 01:26 |
||
| eeei....rahat turcesc pe statistici. m-am ocupat si io cu d-astea si numa' vrajeala! auzi ce aberatie (pe langa multe altele) ca sunt 6 avorturi pe cap de fomeie! marc ala e cumva sotu lourdesei? | ||
|
greierash_is_back Postat pe 13 Iulie 2009 01:28 |
||
... lasati fetelor ... nu va speriati ... asa zic toate ... aproape va credeti una pe alta ... 6 avorturi per capita e media ... dar unele mai nazdravane au si 30-40 la activ ... bineinteles le gasiti pe la oncologie acum ... ... daca mai puneti si faptul ca cabinetele private nu fac raportarile bine ... raportul e mai mare ... recuperati stati linistite ... pina nu o sa mai aveti ce ...
|
||
|
marco918 Postat pe 13 Iulie 2009 01:31 |
||
De la: greierash, la data 2009-07-13 01:28:51eeei....rahat turcesc pe statistici. m-am ocupat si io cu d-astea si numa' vrajeala! auzi ce aberatie (pe langa multe altele) ca sunt 6 avorturi pe cap de fomeie! marc ala e cumva sotu lourdesei? ... la cum arata femeia mi-ar fi placut ...
|
||
|
marco918 Postat pe 13 Iulie 2009 01:32 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-13 01:26:13De la: greierash, la data 2009-07-13 01:23:32deci nu-mi vine sa cred ce discutii sunt aici.... ......... ..
|
||
|
nico1234 Postat pe 13 Iulie 2009 01:32 |
||
| bey! tu auzi cat de absurd esti? 4o de avorturi de femeie?????tu esti cazut cumva de pe Titan???? defapt.....nu-mi consum saliva cu tine. | ||
|
greierash_is_back Postat pe 13 Iulie 2009 01:33 |
||
De la: greierash, la data 2009-07-13 01:33:07bey! tu auzi cat de absurd esti? 4o de avorturi de femeie?????tu esti cazut cumva de pe Titan???? defapt.....nu-mi consum saliva cu tine. ... fetitza ... se pare ca esti copil ... inca ... asta e ADEVARUL ... nimic mai mult ... o sa cresti si o sa intelegi ... in ce mizerie traiesti ... nu-ti consuma saliva ca nu ai tinta corecta ... ... ar fi pacat ... mai intreabati prietenele de ce au renuntat la prieteni ... asa o sa mai afli si alte mici ADEVARURI ...
|
||
|
marco918 Postat pe 13 Iulie 2009 01:38 |
||
| ????????baietzel....eu cred ca tu esti cam impertinent si prost de n-ai aer. daca nu cred ca o femeie in toata vietisoara ei poate face 40 de avorturi, nu inseamna ca n-am auzit de cazuri de 3, 4 maxim de persoana. | ||
|
greierash_is_back Postat pe 13 Iulie 2009 01:43 |
||
... noapte buna fetelor ... depinde doar de voi in ce statistici intrati si care va fi viitorul vostru ... nu e tirziu sa treceti de reclame, articole roz si telenovele si sa va maturizati pina nu e prea tirziu si nu ajungeti ca niste mamaite ''destepte'' de pe acest forum ... goale si uscate interior ... dar ''crestine'' sadea ... ce nu se vede nu inseamna ca nu exista ...
|
||
|
marco918 Postat pe 13 Iulie 2009 01:44 |
||
|
Ce nu se spune despre avortul chirurgical, avortul la cerere prin chiuretaj. Multe femei nu stiu cum se face un avort li se spune de catre medicii de specialitate, doctori obstreticieni, ginecologi, asistentele medicale, etc. din spitalele si clinicile de "planificare familiala" unde se face avortul, ca un copil nenascut pana in luna a treia este doar un ghem de celule si nu un copil. Adevarul este ca acel "ghem de celule" este o fiinta umana, un copil ! O fiinta umana inca de la conceptie asa cum confirma si doctorii geneticieni (codul genetic este deja format din momentul conceptiei si nimic nu se mai scoate, nimic nu se mai adauga este un copil care este in dezvoltare care are nevoie doar de hrana de la mama lui pentru dezvoltare, un copil este unic si nerepetabil inca din momentul conceptiei). Cum de la 8 saptamani embrionul, fatul, copilul nenascut are toate organele deja formate (intre 18-21 de zile din momentul conceptiei inima incepe sa-i bata !) copilul simte durerea in momentul avortului (cum nici geneticienii nu pot confirma daca copilul simte durerea in momentul aparitiei undelor cerebrale, cand se pot masura cu tehnologiiile existente, in jurul zilei 40 de la conceptie, sau chiar mai devreme), iar avortul se transforma intr-un macel, intr-o crima brutala asupra unei fiinte umane inocente lipsite de aparare, copilul nenascut. Pentru detalii despre dezvoltarea embrionara din momentul conceptiei pana la nastere si cand simte fatul, copilul nenascut durerea vedeti filmele documentare si studiile de pe site. Manipularea limbajului, manipularea societatii de catre Industria Avorturilor a dus la ascunderea adevarului despre avort de catre doctorii ginecologi, obstreticieni, doctorii avortionisti care efectueaza avortul (dar si asistentele medicale si a tuturor cadrelor medicale care participa si ajuta la efectuarea avortului) astfel nici majoritatea femeilor care au avortat nu stiu ca si-au omorat copilul printr-o metoda brutala, barbara, deoarece copilul simte durerea in acel moment, in momentul avortului. http://avortulsicontraceptia.ro/avortul-chirurgical-avortul-la-cerere/17-cum-se-face-un-avort-socant-un-avort-filmat-avortul-la-cerere-avortul-chirurgical ... aveti acolo si niste filmulete unde puteti recunoaste orice femeie care a avortat ... proprii copii ... e greu, imposibil de fapt, sa acuzi o femeie care are mai multi copii si sa te faci ca nu stii ce crime fac cele care extermina cu zimbetul pe buze proprii copii ... |
||
|
marco918 Postat pe 13 Iulie 2009 01:52 |
||
De la: marco918, la data 2009-07-13 01:12:05De la: geo_x, la data 2009-07-13 01:06:06De la: marco918, la data 2009-07-13 01:02:34... tu cate avorturi pe cap, ai!? |
||
|
geo_x Postat pe 13 Iulie 2009 08:24 |
||
De la: geo_x, la data 2009-07-13 08:24:24De la: marco918, la data 2009-07-13 01:12:05De la: geo_x, la data 2009-07-13 01:06:06De la: marco918, la data 2009-07-13 01:02:34... 6, ai uitat? |
||
|
Lucia38 Postat pe 13 Iulie 2009 10:36 |
||
| Pentru cei care inca mai au dileme existentiale legate de acest subiect, Marco este lourdes in hainitze noi, iar marco se numeste de fapt baietzelul ei. Si nu are 38 de ani ci muuuult mai putin... No, gata cu nelamuririle? | ||
|
Lucia38 Postat pe 13 Iulie 2009 11:44 |
||
De la: Lucia38, la data 2009-07-13 11:44:24Pentru cei care inca mai au dileme existentiale legate de acest subiect, Marco este lourdes in hainitze noi, iar marco se numeste de fapt baietzelul ei. Si nu are 38 de ani ci muuuult mai putin... No, gata cu nelamuririle? fraiero retard mintal ce esti nu am nici o legatura cu marco si pe baietelul meu nu il cheama marco tampita analfaba ce esti,de unde a tras o tampa ca tine concluzia asta nu stiu cert este ca ESTI UN GUNOI dac aai impresia ca toti oamnenii care sunt CONTRA CRIMEI se numesc lourdess??????? asa crezi tu???????? ce minte bolnava bolnava bolnava ai du-te DRACU DE JEGOASA FRAIERA STIFT ce esti nu are nici un rost aberatiile scrise de tine eu cand am ceva de zis zic fara sa ma ascund sub alte nume , daca nu ai ce face da-te cu capul tau sec de pereti
|
||
|
lourdess Postat pe 13 Iulie 2009 17:21 |
||
|
Ce nu se spune despre avortul chirurgical, avortul la cerere prin chiuretaj. Multe femei nu stiu cum se face un avort li se spune de catre medicii de specialitate, doctori obstreticieni, ginecologi, asistentele medicale, etc. din spitalele si clinicile de "planificare familiala" unde se face avortul, ca un copil nenascut pana in luna a treia este doar un ghem de celule si nu un copil. Adevarul este ca acel "ghem de celule" este o fiinta umana, un copil ! O fiinta umana inca de la conceptie asa cum confirma si doctorii geneticieni (codul genetic este deja format din momentul conceptiei si nimic nu se mai scoate, nimic nu se mai adauga este un copil care este in dezvoltare care are nevoie doar de hrana de la mama lui pentru dezvoltare, un copil este unic si nerepetabil inca din momentul conceptiei). Cum de la 8 saptamani embrionul, fatul, copilul nenascut are toate organele deja formate (intre 18-21 de zile din momentul conceptiei inima incepe sa-i bata !) copilul simte durerea in momentul avortului (cum nici geneticienii nu pot confirma daca copilul simte durerea in momentul aparitiei undelor cerebrale, cand se pot masura cu tehnologiiile existente, in jurul zilei 40 de la conceptie, sau chiar mai devreme), iar avortul se transforma intr-un macel, intr-o crima brutala asupra unei fiinte umane inocente lipsite de aparare, copilul nenascut. Pentru detalii despre dezvoltarea embrionara din momentul conceptiei pana la nastere si cand simte fatul, copilul nenascut durerea vedeti filmele documentare si studiile de pe site. Manipularea limbajului, manipularea societatii de catre Industria Avorturilor a dus la ascunderea adevarului despre avort de catre doctorii ginecologi, obstreticieni, doctorii avortionisti care efectueaza avortul (dar si asistentele medicale si a tuturor cadrelor medicale care participa si ajuta la efectuarea avortului) astfel nici majoritatea femeilor care au avortat nu stiu ca si-au omorat copilul printr-o metoda brutala, barbara, deoarece copilul simte durerea in acel moment, in momentul avortului. http://avortulsicontraceptia.ro/avortul-chirurgical-avortul-la-cerere/17-cum-se-face-un-avort-socant-un-avort-filmat-avortul-la-cerere-avortul-chirurgical ... aveti acolo si niste filmulete unde puteti recunoaste orice femeie care a avortat ... proprii copii ... e greu, imposibil de fapt, sa acuzi o femeie care are mai multi copii si sa te faci ca nu stii ce crime fac cele care extermina cu zimbetul pe buze proprii copii ... cititi aici voi ucigaselor criminalelor sanctuarelor cimitirelor , cititi voi alea care va ucide-ti copii |
||
|
lourdess Postat pe 13 Iulie 2009 17:24 |
||
De la: lourdess, la data 2009-07-13 17:21:15De la: Lucia38, la data 2009-07-13 11:44:24Pentru cei care inca mai au dileme existentiale legate de acest subiect, Marco este lourdes in hainitze noi, iar marco se numeste de fapt baietzelul ei. Si nu are 38 de ani ci muuuult mai putin... No, gata cu nelamuririle? de obicei vorbesti asa sau acum ai un abces de furie!? |
||
|
geo_x Postat pe 13 Iulie 2009 18:17 |
||
De la: geo_x, la data 2009-07-13 08:24:24De la: marco918, la data 2009-07-13 01:12:05De la: geo_x, la data 2009-07-13 01:06:06De la: marco918, la data 2009-07-13 01:02:34... ... daca ma ajuti cu buzele s-ar putea sa am ... unul ... dar ... ... ma intreb cite avorturi a facut nevasta-ta pina acum ? ... cu ACCEPTUL si la INDEMNUL TAU ? ... din respect pentru ea sau pentru ... TINE ... ai doar un singur copil (daca nu minti) ... de doi ani ... eu in schimb, la aceiasi virsta, avem deja o suma care pe un ''crestinel'' de romanica l-ar ''ingrozi'' ... este ca ti-a trebuit cam mult pina sa iti dai seama ca esti barbat ? ... si ai si niste RESPONSABILITATI !!! ... ... ai ras cam multe dintre progeniturile tale pina sa te hotarasti la unul ... ... ce simplu e sa faci pe boemul si sa iti trimit nevasta/prietena la scobeala aruncindu-i in circa ''dreptul si responsabilitatea'' de-a a avorta ... ca la romani ... ''barbatii'' cu datul din c_r si ''femeiele'' cu scobitul si ciugulitul pastilelor ca gainile porumbul ... halal respect ... maximul de civilizatie ... mdaaaa ... chiar ma gindeam ca ai ceva de spus ... cu cap ...
|
||
|
marco918 Postat pe 13 Iulie 2009 18:48 |
||
De la: geo_x, la data 2009-07-13 18:17:01De la: lourdess, la data 2009-07-13 17:21:15De la: Lucia38, la data 2009-07-13 11:44:24Pentru cei care inca mai au dileme existentiale legate de acest subiect, Marco este lourdes in hainitze noi, iar marco se numeste de fapt baietzelul ei. Si nu are 38 de ani ci muuuult mai putin... No, gata cu nelamuririle? ... da, da ... si ea are un ABCES ... ... |
||
|
marco918 Postat pe 13 Iulie 2009 18:49 |
||
De la: Lucia38, la data 2009-07-13 10:36:27De la: geo_x, la data 2009-07-13 08:24:24De la: marco918, la data 2009-07-13 01:12:05De la: geo_x, la data 2009-07-13 01:06:06De la: marco918, la data 2009-07-13 01:02:34... ... luci ... am vazut un film cu un avort ... ma tot intrebam dupa aia ... oare dupa ce sint anesteziate, toate femeile dati asa, inconstient, din picioare in timp ce va scobeste macelarul ? ... ... femeia din film, zimbea si dadea inconstient din picioarele in timp ce macelarul scotea o minuta, un piciorus, apoi un cap mititel si plin de singe pe car ele arunca intr-o galeata ... ma intreb toate aveti senzatia ca plutiti in acel timp ? ... chiar si avortul prin aspiratie parea la fel de sadic ... CUM PUTETI ? ... e greu sa inteleg vreo explicatie vreodata ... indiferent ce spun papagalii gen geo sau ce va indruga politica oficiala ... VOI CA OAMENI CUM PUTETI FACE ASTA ? ... nu simtiti cum este smuls ceva din voi ? ... ce mai important decit orice confort imaginar si orice compromis ? ...de ce nu va uitati la STRIGATUL MUT ... va veti vedea asa cum sinteti in acele momente ... NIMIC NU MAI INLOCUIESTE CEEA PIERDETI SI TERFELIREA PE CARE O SUFERITI ...
|
||
|
marco918 Postat pe 13 Iulie 2009 18:57 |
||
|
oau! si poti s-o tii asa zile intregi sau mai iei vreo pauza!? |
||
|
geo_x Postat pe 13 Iulie 2009 19:15 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| medicamente avortive!!! | 37 | De la: tekuka_dea 9 Martie 2011 21:21 |
| iartama | 11 | De la: kudika_979773 14 Februarie 2015 15:04 |
| offf | 33 | De la: kudika482221 20 Iulie 2012 09:44 |
|
|
||
| Despre avort, " SILENT SCREAM" | 111 | De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:25 |
| avort | 2 | De la: kudika_25462 9 Ianuarie 2013 09:57 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.