Setari Cookie-uri

Rugaciunea unui copil nenascut Sarut mana, mamicuta mea, Sunt eu, cel din pantecele tau care-ti soptesc la ureche cat sunt de speriat, de trist si de indurerat pentru ca vrei sa ma omori, crezand ca-ti sunt o grea povara... Tu nici nu stii cat e de greu

De la: lourdess, la data 2009-07-13 17:21:15
De la: Lucia38, la data 2009-07-13 11:44:24Pentru cei care inca mai au dileme existentiale legate de acest subiect, Marco este lourdes in hainitze noi, iar marco se numeste de fapt baietzelul ei. Si nu are 38 de ani ci muuuult mai putin... No, gata cu nelamuririle?

fraiero retard mintal ce esti nu am nici o legatura cu marco si pe baietelul meu nu il cheama marco tampita analfaba ce esti,de unde a tras o tampa ca tine concluzia asta nu stiu cert este ca ESTI UN GUNOI dac aai impresia ca toti oamnenii care sunt CONTRA CRIMEI se numesc lourdess??????? asa crezi tu???????? ce minte bolnava bolnava bolnava ai du-te DRACU DE JEGOASA FRAIERA STIFT ce esti nu are nici un rost aberatiile scrise de tine eu cand am ceva de zis zic fara sa ma ascund sub alte nume , daca nu ai ce face da-te cu capul tau sec de pereti

Era cat pe ce sa pic in plasa ta...
Din nefericire pentru tine, eu sunt straight si nu vreau sa scapi vreun mesaj deacela de-i trimiti si lui Geo, nu de alta dar s-ar putea sa-mi schimb orientarile si chiar nu vreau...
Lucia38
Postat pe 13 Iulie 2009 22:06
De la: lourdess, la data 2009-07-13 17:21:15
De la: Lucia38, la data 2009-07-13 11:44:24Pentru cei care inca mai au dileme existentiale legate de acest subiect, Marco este lourdes in hainitze noi, iar marco se numeste de fapt baietzelul ei. Si nu are 38 de ani ci muuuult mai putin... No, gata cu nelamuririle?

fraiero retard mintal ce esti nu am nici o legatura cu marco si pe baietelul meu nu il cheama marco tampita analfaba ce esti,de unde a tras o tampa ca tine concluzia asta nu stiu cert este ca ESTI UN GUNOI dac aai impresia ca toti oamnenii care sunt CONTRA CRIMEI se numesc lourdess??????? asa crezi tu???????? ce minte bolnava bolnava bolnava ai du-te DRACU DE JEGOASA FRAIERA STIFT ce esti nu are nici un rost aberatiile scrise de tine eu cand am ceva de zis zic fara sa ma ascund sub alte nume , daca nu ai ce face da-te cu capul tau sec de pereti

cu gura aia spurcata iti pupi copilul?
ScorpiutsA
Postat pe 14 Iulie 2009 13:13
eu nu va mai inteleg treceti de la un subiect la altu :(:(
skumpikdia
Postat pe 14 Iulie 2009 13:18
Draga Lourdess in caz ca aveai dubii ca nu ai un loc asigurat in iad...stai linistita ca la cum vorbesti si cum ii jignesti pe altii! nenea scaraoschi iti va acorda un loc pe podium!
si nu te mai crede o crestina si o iubitoare de dumnezeu ca nu esti deloc!
asa ca mai bine mai treci pe la biserica...mai aprinde o lumanare la vii si mai citeste din biblie!
ca poate asati-o mai veni mintea la cap si nu o sa mai ai iesiri de genul asta!
redline
Postat pe 14 Iulie 2009 13:24
deci ... cine ar citi acest mesaj inaintea unui avort sunt fer comvinsa k ar renunta la gandurile ei ... e dureros cand ne gandim k rata avorturilor sant de 10-15 pe zi ... atatea compii omorati .. atatea suflete pierdute ... dar sa se traga o alarma impotriva femeilor care nu stiu ce fac ... si totusi fac ..
skumpikdia
Postat pe 14 Iulie 2009 14:06
ai ce capu meu da aici se foloseste un vocabular mai rau k la piata ..
skumpikdia
Postat pe 14 Iulie 2009 14:08
Not aaaaagain!! Tineti-va bine ca acu' sunt doi.
koph
Postat pe 14 Iulie 2009 16:22
De la: koph, la data 2009-07-14 16:22:32 Not aaaaagain!! Tineti-va bine ca acu' sunt doi.

Numai acum ai vazut?
arunca o privire si pe celalalte topice despre avort ......ca sa ai motive de plans...sau de ras?

andreea1976
Postat pe 14 Iulie 2009 16:30
De la: andreea1976, la data 2009-07-14 16:30:39
De la: koph, la data 2009-07-14 16:22:32 Not aaaaagain!! Tineti-va bine ca acu' sunt doi.

Numai acum ai vazut?
arunca o privire si pe celalalte topice despre avort ......ca sa ai motive de plans...sau de ras?

Nu poci ca sa fiu la curent cu toate bre. O iau si eu incetisor sa nu ma impiedic si sa fac Doamne iarta-ma vreun avort.
koph
Postat pe 14 Iulie 2009 16:44
De la: koph, la data 2009-07-14 16:44:52

Numai acum ai vazut?

Nu poci ca sa fiu la curent cu toate bre. O iau si eu incetisor sa nu ma impiedic si sa fac Doamne iarta-ma vreun avort.

Eeee ai pierdut-o si pe aia care facuse "peeting" (tarziu am aflat ce e aia) cu prietenul ei si se temea ca a ramas gravida
andreea1976
Postat pe 14 Iulie 2009 16:51
Dar unde sunt "prietenii" Lourdess si Marco? Eu ii astept... Cu drag...
Lucia38
Postat pe 14 Iulie 2009 18:08
De la: Lucia38, la data 2009-07-14 18:08:57Dar unde sunt "prietenii" Lourdess si Marco? Eu ii astept... Cu drag...

... eteeeteeeee ... imi duci dorul puisor ...
marco918
Postat pe 14 Iulie 2009 18:13

Numai acum ai vazut?

... de unde plins ... de ris ... la cit sint unele de spalate pe creier e putin probabil ca realizeaza ceea ce fac ...

... astazi citeam ca in romania din 9 copii doar 2 sint romani ... ... INVATATI ROMANES ... cit mai aveti timp ... copii vostri vor fi incintati de lumea pe care le-ati creeat-o ... sa vedeti atunci ce ''multumiri'' va vor aduce ...
marco918
Postat pe 14 Iulie 2009 18:16
De la: marco918, la data 2009-07-14 18:16:24

Numai acum ai vazut?

... de unde plins ... de ris ... la cit sint unele de spalate pe creier e putin probabil ca realizeaza ceea ce fac ...

... astazi citeam ca in romania din 9 copii doar 2 sint romani ... ... INVATATI ROMANES ... cit mai aveti timp ... copii vostri vor fi incintati de lumea pe care le-ati creeat-o ... sa vedeti atunci ce ''multumiri'' va vor aduce ...

nu e vorba de creier spalat ci de creiere mai cretze decat ar trebui sa fie...
Lucia1971
Postat pe 14 Iulie 2009 18:18
... munciti fetelor pina va ies ochii din cap si scobiti-va sa nu cumva sa va deranjeze copii noapte ... va place sa va stresati degeaba ... asteptati vreo 20-30 de ani sa vedeti pentru ce v-ati batut ... ... topaiti fericite acum ca mai tirziu o sa va para si mai ... bine ... munciti ca disperatele, traiti viata la limita, chinuiti-va sa copiati telenovele, cumparati-va ultimele haine, fiti sexy ca miine cind va vor calari tiganii in casa si o sa va apere ... AVORTATII ...
marco918
Postat pe 14 Iulie 2009 18:21
De la: marco918, la data 2009-07-14 18:21:35... munciti fetelor pina va ies ochii din cap si scobiti-va sa nu cumva sa va deranjeze copii noapte ... va place sa va stresati degeaba ... asteptati vreo 20-30 de ani sa vedeti pentru ce v-ati batut ... ... topaiti fericite acum ca mai tirziu o sa va para si mai ... bine ... munciti ca disperatele, traiti viata la limita, chinuiti-va sa copiati telenovele, cumparati-va ultimele haine, fiti sexy ca miine cind va vor calari tiganii in casa si o sa va apere ... AVORTATII ...

ai baut apa dupa lourdess!?
geo_x
Postat pe 14 Iulie 2009 18:26
De la: marco918, la data 2009-07-14 18:13:18
De la: Lucia38, la data 2009-07-14 18:08:57Dar unde sunt "prietenii" Lourdess si Marco? Eu ii astept... Cu drag...

... eteeeteeeee ... imi duci dorul puisor ...

ma ia cu vibratii daca nu-ti afisezi chipul p-acii!
geo_x
Postat pe 14 Iulie 2009 18:27
De la: marco918, la data 2009-07-13 18:48:07
De la: geo_x, la data 2009-07-13 08:24:24
De la: marco918, la data 2009-07-13 01:12:05
De la: geo_x, la data 2009-07-13 01:06:06
De la: marco918, la data 2009-07-13 01:02:34... ... de ce intotdeauna asteptati pe altcineva sa va faca treaba ? ... asteapta pina vin chinezii ...

presupun ca ai scris in graba, pentru ca n-are nici un sens ce-ai scris.
nu ca si celelalte postari ar avea, da' asta e de departe inutila!
noapte buna.
si nu te mai gandii la prostii!

... stai linistit ca o sa intelegi ... cind o sa te usture ... in schimb tu nu ai spus absolut nimic ... o bijbiiala cu d-zeu, jigniri, greva cu pancarte in fata parlamentului ... in fine ... standard romanesc ... logica ''crestina'' pur singe ... ... mdaaaa, e suficient ca se maninca bine de paste si craciun si toti se cred ''crestini'' ... ... asta e de departe cel mai evident lucru care imi sare in ochi ...

tu cate avorturi pe cap, ai!?

... daca ma ajuti cu buzele s-ar putea sa am ... unul ... dar ...

... ma intreb cite avorturi a facut nevasta-ta pina acum ? ... cu ACCEPTUL si la INDEMNUL TAU ? ... din respect pentru ea sau pentru ... TINE ... ai doar un singur copil (daca nu minti) ... de doi ani ... eu in schimb, la aceiasi virsta, avem deja o suma care pe un ''crestinel'' de romanica l-ar ''ingrozi'' ... este ca ti-a trebuit cam mult pina sa iti dai seama ca esti barbat ? ... si ai si niste RESPONSABILITATI !!! ... ... ai ras cam multe dintre progeniturile tale pina sa te hotarasti la unul ... ... ce simplu e sa faci pe boemul si sa iti trimit nevasta/prietena la scobeala aruncindu-i in circa ''dreptul si responsabilitatea'' de-a a avorta ... ca la romani ... ''barbatii'' cu datul din c_r si ''femeiele'' cu scobitul si ciugulitul pastilelor ca gainile porumbul ... halal respect ... maximul de civilizatie ... mdaaaa ... chiar ma gindeam ca ai ceva de spus ... cu cap ...

... jeooo ... bombonel ... nu mi-a raspuns ... cu e cu ''barbatia'' ta ... apare doar cind e vorba de vecinul care ti-a ocupat parcarea !!! ... in casa mergi pe burta ... stai linistit sa nu te puna copii la munca ... ... ''barbatii'' din romania ... duri si inflexibili !!! ... eu as spune INFANTILI, IRESPONSABILI, IEFTINI si ... FEMINIZATI ... dar ma abtin ...
marco918
Postat pe 14 Iulie 2009 18:28
De la: marco918, la data 2009-07-14 18:21:35... munciti fetelor pina va ies ochii din cap si scobiti-va sa nu cumva sa va deranjeze copii noapte ... va place sa va stresati degeaba ... asteptati vreo 20-30 de ani sa vedeti pentru ce v-ati batut ... ... topaiti fericite acum ca mai tirziu o sa va para si mai ... bine ... munciti ca disperatele, traiti viata la limita, chinuiti-va sa copiati telenovele, cumparati-va ultimele haine, fiti sexy ca miine cind va vor calari tiganii in casa si o sa va apere ... AVORTATII ...

mamaa ce deprimat esti draga
rahella
Postat pe 14 Iulie 2009 18:29
De la: marco918, la data 2009-07-14 18:28:46
De la: marco918, la data 2009-07-13 01:02:34... ... de ce intotdeauna asteptati pe altcineva sa va faca treaba ? ... asteapta pina vin chinezii ...

noapte buna.

... stai linistit ca o sa intelegi ... cind o sa te usture ... in schimb tu nu ai spus absolut nimic ... o bijbiiala cu d-zeu, jigniri, greva cu pancarte in fata parlamentului ... in fine ... standard romanesc ... logica ''crestina'' pur singe ... ... mdaaaa, e suficient ca se maninca bine de paste si craciun si toti se cred ''crestini'' ... ... asta e de departe cel mai evident lucru care imi sare in ochi ...

... ma intreb cite avorturi a facut nevasta-ta pina acum ? ... cu ACCEPTUL si la INDEMNUL TAU ? ... din respect pentru ea sau pentru ... TINE ... ai doar un singur copil (daca nu minti) ... de doi ani ... eu in schimb, la aceiasi virsta, avem deja o suma care pe un ''crestinel'' de romanica l-ar ''ingrozi'' ... este ca ti-a trebuit cam mult pina sa iti dai seama ca esti barbat ? ... si ai si niste RESPONSABILITATI !!! ... ... ai ras cam multe dintre progeniturile tale pina sa te hotarasti la unul ... ... ce simplu e sa faci pe boemul si sa iti trimit nevasta/prietena la scobeala aruncindu-i in circa ''dreptul si responsabilitatea'' de-a a avorta ... ca la romani ... ''barbatii'' cu datul din c_r si ''femeiele'' cu scobitul si ciugulitul pastilelor ca gainile porumbul ... halal respect ... maximul de civilizatie ... mdaaaa ... chiar ma gindeam ca ai ceva de spus ... cu cap ...

... jeooo ... bombonel ... nu mi-a raspuns ... cu e cu ''barbatia'' ta ... apare doar cind e vorba de vecinul care ti-a ocupat parcarea !!! ... in casa mergi pe burta ... stai linistit sa nu te puna copii la munca ... ... ''barbatii'' din romania ... duri si inflexibili !!! ... eu as spune INFANTILI, IRESPONSABILI, IEFTINI si ... FEMINIZATI ... dar ma abtin ...

tu ai ce ai cu romania!!!
si daca te preocupa asa mult barbatia mea, precum lourdess, de ce nu ai sange-n labii o incerci!!?
geo_x
Postat pe 14 Iulie 2009 18:32
... cred ca cea mai folosita POZA a papagalilor din romania este aceea prin care se prefac ca gindesc ... sau mimeaza sentimentele si profunzimea ... asta pentru ei ar trebui sa compenseze faptul ca evita continuu sa se comporte ca niste barbati adevarati si sa isi RESPECTE prietena/sotia ... poate ar face asa ceva, limitat strict insa la partea VERBALA, dar doar daca ''demonstreaza'' ceva ... ca are servici bun si de viitor (ca de doar nu o sa munceasca toata viata doar el), diplome (care ii ''asigura'' ca fata stie sa citeasca) , parinti instariti (ca de doar asta e baza- AVEREA) ... si titze mari (initial sint placute la tras apoi timpul isi spune cuvintul si trec la cele ale vecinelor sau colegelor de serviciu) ... cit mai mari as exagera ... ce zici jeeeooo ... aruncai si eu asa la plezneala ...
marco918
Postat pe 14 Iulie 2009 18:36
De la: geo_x, la data 2009-07-14 18:32:06
De la: marco918, la data 2009-07-14 18:28:46

noapte buna.

tu ai ce ai cu romania!!!
si daca te preocupa asa mult barbatia mea, precum lourdess, de ce nu ai sange-n labii o incerci!!?

... vaiiiii ... nesimtitule ... ce urit vorbestii ... buzatul mamiii ...

... jeo tata ... iar iti ies gindurile pe gura ... mai baiat ... barbatie nu inseamna doar o scula in pantaloni ... unele prefera vibratorul decit o ''barbatie'' agatata de un PAPAGAL ... hai sa fim seriosi si exerseazati barbatia acasa ... ca poate e nevoie ... ai ramas rau in urma ...
marco918
Postat pe 14 Iulie 2009 18:37
data urmatoare sa rogi frumos vibratoru' sa te sarute de post-ludiu!
geo_x
Postat pe 14 Iulie 2009 18:41
... am ce am cu romania ?!?!?!?! ... dar cum au ajuns aceste femei nici sa nu mai realizeze ce lucru GROTESC fac ? ... ele nu ramin insarcinate singure ? ... unde sint parintii, sotul, prietenii ? ... unde este OPTIMISMUL, CRESTINISMUL, ATITUDINEA POZITIVA, RESPONSABILA, MATURITATEA de care au nevoie ??? ... nu am auzit un ''barbat'' mergind cu nevasta la cabinetul de avorturi SA VADA ceea ce i se intimpla acestetia ... UNDE SINT BARBATII DIN ROMANIA ? ... de ce ACCEPTA ca femeile lor, ''scumpele'' lor sotii/prietene sa se SCHILODEASCA si sa traiasca cu remuscari toata viata ? ... de ce nu accepta RESPONSABILITATEA si nu au RESPONSABILITATEA de a-si asuma grija fata de mama si copilul LOR ... de ce sint lenesi, nesimtiti, prost-educati, curvari, mincinosi si lenesi ? ... jeeeeooooo ... de asta ''barbatia'' la tine se reduce la o simpla scula ... trezeste-te ...
marco918
Postat pe 14 Iulie 2009 18:47
De la: marco918, la data 2009-07-14 18:47:54... am ce am cu romania ?!?!?!?! ... dar cum au ajuns aceste femei nici sa nu mai realizeze ce lucru GROTESC fac ? ... ele nu ramin insarcinate singure ? ... unde sint parintii, sotul, prietenii ? ... unde este OPTIMISMUL, CRESTINISMUL, ATITUDINEA POZITIVA, RESPONSABILA, MATURITATEA de care au nevoie ??? ... nu am auzit un ''barbat'' mergind cu nevasta la cabinetul de avorturi SA VADA ceea ce i se intimpla acestetia ... UNDE SINT BARBATII DIN ROMANIA ? ... de ce ACCEPTA ca femeile lor, ''scumpele'' lor sotii/prietene sa se SCHILODEASCA si sa traiasca cu remuscari toata viata ? ... de ce nu accepta RESPONSABILITATEA si nu au RESPONSABILITATEA de a-si asuma grija fata de mama si copilul LOR ... de ce sint lenesi, nesimtiti, prost-educati, curvari, mincinosi si lenesi ? ... jeeeeooooo ... de asta ''barbatia'' la tine se reduce la o simpla scula ... trezeste-te ...

Asa, zi-le, nu te lasa!

Daca vrea nevasta avort, sa-i traga una si s-o lege de pat pana se naste minunea!
Kathara
Postat pe 14 Iulie 2009 18:50
De la: geo_x, la data 2009-07-14 18:41:57data urmatoare sa rogi frumos vibratoru' sa te sarute de post-ludiu!

... jeo ... te incurci in vrajeala ... stii bancul ?...

... un baietel ii spune prietenei lui cu care se juca, uitindu-se unul la pasarica altuia ...
- stii, tata mi-a spus ca ce am eu poate avea ORICE pasarica ca a ta
- mie mi-a spus mama, ca dupa ce voi creste mare, pot avea ORICITE pasarici ca ale tale ...

... ... bai, frate doar atit stii ??? ... chiar crezi ca scula te face respectat in familia si in societate !!! ...
marco918
Postat pe 14 Iulie 2009 18:52
De la: Kathara, la data 2009-07-14 18:50:40
De la: marco918, la data 2009-07-14 18:47:54... am ce am cu romania ?!?!?!?! ... dar cum au ajuns aceste femei nici sa nu mai realizeze ce lucru GROTESC fac ? ... ele nu ramin insarcinate singure ? ... unde sint parintii, sotul, prietenii ? ... unde este OPTIMISMUL, CRESTINISMUL, ATITUDINEA POZITIVA, RESPONSABILA, MATURITATEA de care au nevoie ??? ... nu am auzit un ''barbat'' mergind cu nevasta la cabinetul de avorturi SA VADA ceea ce i se intimpla acestetia ... UNDE SINT BARBATII DIN ROMANIA ? ... de ce ACCEPTA ca femeile lor, ''scumpele'' lor sotii/prietene sa se SCHILODEASCA si sa traiasca cu remuscari toata viata ? ... de ce nu accepta RESPONSABILITATEA si nu au RESPONSABILITATEA de a-si asuma grija fata de mama si copilul LOR ... de ce sint lenesi, nesimtiti, prost-educati, curvari, mincinosi si lenesi ? ... jeeeeooooo ... de asta ''barbatia'' la tine se reduce la o simpla scula ... trezeste-te ...

Asa, zi-le, nu te lasa!

Daca vrea nevasta avort, sa-i traga una si s-o lege de pat pana se naste minunea!

... kathara ... ARATA-MI O FEMEIE CARE VREAU SA FACA UN AVORT ... ARATA-MI-O ... care nu e obligata de situatia in sine ... barbat pe care nu se poate baza, care plinge ca muierea ca nu face fata, parinti care o ameninta, prieteni care isi bat joc de ea ... ARATA-MI UNA CARE NU VREA SA FIE AJUTATA ... si nu este ... nu e vorba de legat ... mai degraba ar fi tocata la creier sa avorteze decit sa i se dea o speranta ... multe sint amenintate cu saracia, cu divortul, cu bataia, sint jignite ... asta este realitatea ... nu cauta sa faci teatru dintr-o REALITATE ... iti doresc sa nu ai parte de asa ceva ... romanashi cei ''smecheri'' au in cap doar pre si post-ludiu ... in rest ... ZERO ... nu te poti baza pe ei, nici la munca, nici in familie ... isi chinuie ''civilizat'' femeile ...
marco918
Postat pe 14 Iulie 2009 18:57
... vreau = vrea ... pentru romanashiii care nu vad copacii din cauza padurii ...
marco918
Postat pe 14 Iulie 2009 19:21
De la: marco918, la data 2009-07-14 18:52:26
De la: geo_x, la data 2009-07-14 18:41:57data urmatoare sa rogi frumos vibratoru' sa te sarute de post-ludiu!

... jeo ... te incurci in vrajeala ... stii bancul ?...

... un baietel ii spune prietenei lui cu care se juca, uitindu-se unul la pasarica altuia ...
- stii, tata mi-a spus ca ce am eu poate avea ORICE pasarica ca a ta
- mie mi-a spus mama, ca dupa ce voi creste mare, pot avea ORICITE pasarici ca ale tale ...

... ... bai, frate doar atit stii ??? ... chiar crezi ca scula te face respectat in familia si in societate !!! ...

de ce am impresia ca rasul tau e un pic fortat, ca un rictus!
nu te mai grabii, cumpeneste ce vrei sa scrii si spoi scrie altceva!
mai am o impresie, da' o pastrez pentru noptile singuratice!
geo_x
Postat pe 14 Iulie 2009 19:31
De la: marco918, la data 2009-07-14 19:21:42... vreau = vrea ... pentru romanashiii care nu vad copacii din cauza padurii ...

draga mea morco, tu din ce popor te tragi?
geo_x
Postat pe 14 Iulie 2009 19:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
operatii ilegale de intrerupere a sarcinii 29 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 16:59
am pierdut pe cineva drag 30 De la: e_lory_bebelusa 3 Aprilie 2012 22:36
Nu vreau sa deranjez....va invit sa va spuneti parerea 200 De la: TALPA_IUTE 15 Ianuarie 2012 19:22
offf 8 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 02:36
Un pic de ajutor!! 1 De la: kudika400460 6 Martie 2012 17:17