Setari Cookie-uri

Rugaciunea unui copil nenascut Sarut mana, mamicuta mea, Sunt eu, cel din pantecele tau care-ti soptesc la ureche cat sunt de speriat, de trist si de indurerat pentru ca vrei sa ma omori, crezand ca-ti sunt o grea povara... Tu nici nu stii cat e de greu

De la: geo_x, la data 2009-07-14 19:31:18
De la: marco918, la data 2009-07-14 18:52:26
De la: geo_x, la data 2009-07-14 18:41:57data urmatoare sa rogi frumos vibratoru' sa te sarute de post-ludiu!

... jeo ... te incurci in vrajeala ... stii bancul ?...

... un baietel ii spune prietenei lui cu care se juca, uitindu-se unul la pasarica altuia ...
- stii, tata mi-a spus ca ce am eu poate avea ORICE pasarica ca a ta
- mie mi-a spus mama, ca dupa ce voi creste mare, pot avea ORICITE pasarici ca ale tale ...

... ... bai, frate doar atit stii ??? ... chiar crezi ca scula te face respectat in familia si in societate !!! ...

de ce am impresia ca rasul tau e un pic fortat, ca un rictus!
nu te mai grabii, cumpeneste ce vrei sa scrii si spoi scrie altceva!
mai am o impresie, da' o pastrez pentru noptile singuratice!

... jeeeeoooo ... ... nu mi-ai raspuns ... ai fost vreodata la scobeala ... post-ludiu ... ... jeeeooo ... un berbant asa ca tine mai are si nopti singuratice ???!!! ... te-a lasat deja sotia !!! ...
marco918
Postat pe 14 Iulie 2009 19:39
De la: geo_x, la data 2009-07-14 19:39:03
De la: marco918, la data 2009-07-14 19:21:42... vreau = vrea ... pentru romanashiii care nu vad copacii din cauza padurii ...

draga mea morco, tu din ce popor te tragi?

... din popor ...
marco918
Postat pe 14 Iulie 2009 19:40
pana acu' ai fost coerenta!
de aici parca nu stiu ce s-a-ntamplat!!
geo_x
Postat pe 14 Iulie 2009 19:41
De la: geo_x, la data 2009-07-14 19:41:10pana acu' ai fost coerenta!

... zi zau ... ...
marco918
Postat pe 14 Iulie 2009 19:42
De la: marco918, la data 2009-07-14 19:42:26

... zi zau ... ...

uuuh!
doar atata poti!!?
te incadrezi in categoria "dejte sparte". echivalentul oanei zavoranu! vorbeste mult si inutil si cand ramane in pauza de inspiratie si luciditate, zice : zau!!!!?
geo_x
Postat pe 14 Iulie 2009 19:44
De la: geo_x, la data 2009-07-14 19:44:44
De la: marco918, la data 2009-07-14 19:42:26

... zi zau ... ...

uuuh!
doar atata poti!!?
te incadrezi in categoria "dejte sparte". echivalentul oanei zavoranu! vorbeste mult si inutil si cand ramane in pauza de inspiratie si luciditate, zice : zau!!!!?

... jeeeeoooo ... ma infiori ... ... ce compliment ... eu si oana ... visul vietii mele ... hai, mai baga din categoria put(a)ul gindirii ... ia mai mimeaza tu ceva ... a smecherash de romanica cu buze ''fierbinti'' ... mamaaaa, de unde va adunarati, frate asa capete de tabla ... jeeeooo ... o sa iti dau, tata, un numar de telefon daca stai la agatat pe net ... ca pierzi timpul si nu spui nimi c ...

... apropo ... tot nu mi-ai raspuns la intrebare ... CITE AVORTURI A FACUT NEVASTA-TA ? ... as mai adauga - la cite te-ai dus si tu SA VEZI ? ... hai ca zavoranca nu te-ar intreba asa ceva, e fata finutza ... se duce singurica si rezolva ...
marco918
Postat pe 14 Iulie 2009 19:58
... jeeeooo ... SINT DEZAMAGIT ... daca la acest topic toata farima ta de TATA si de CRESTIN te-au facut sa scrii ineptiile de pina acum m-am lamurit ... daca asta e tot ce au putut scoate din tine acest subiect E GRAV jeo ... inca copilaresti si nu ai conceptii, nici macar imprumutate, despre BINE si RAU ... la virsta ta macar atit trebuie sa fii capabil sa identifici ... BINELE si RAUL ... FOARTE GRAV ... imi intaresti parerile ...
marco918
Postat pe 14 Iulie 2009 20:22
De la: lourdess, la data 2009-05-05 22:18:07Rugaciunea unui copil nenascut

Sarut mana, mamicuta mea,
Sunt eu, cel din pantecele tau care-ti soptesc la ureche cat sunt de speriat, de trist si de indurerat pentru ca vrei sa ma omori, crezand ca-ti sunt o grea povara...
Tu nici nu stii cat e de greu sa nu-ti aud cantecul de leagan, sa nu ma bucur de mangaierile tale, sa nu iti vad chipul, maicuta draga! Cat as vrea sa ma cuibaresc la pieptul tau izvorator de tihna, liniste si dragoste! Ce puternici am putea fi impreuna, cum am invinge toate necazurile si, mai ales, ce frumoasa ar fi viata alaturi de tine! Dar tu vrei sa ma ucizi...
As vrea si eu sa ma pot bucura de frumusetea cerului senin, sa alerg pe campul inflorit si sa-ti impletesc mandra cununita. Nu te gandi ca sunt mic si neputincios pentru ca, primindu-ma pe mine in viata ta, mamico, pe Pruncul Hristos il primesti.
Mamico, trebuie sa-ti marturisesc ce frica-mi este de lama taioasa a chiuretei care ma va sfasia curand si ma va transforma in bucatele fara viata care vor ajunge la gunoi...!
Oare tu nu auzi cum imi bate inimioara si cum tremur de frica? Eu iti aud foarte bine inima de aici, din burtica ta.
Mama, as vrea sa ma pot uita in ochii tai si sa te rog sa ai mila de mine, sa-ti zambesc dragalas - cum numai eu stiu - si sa te strang in brate cu manutele mele grasune. Vreau sa-ti dau forta si curaj, incredere si convingerea ca NU omorandu-ma pe mine vei scapa de necazuri, ci abia atunci vei da de greutati, pentru ca-l vei mania pe Bunul Dumnezeu.
Imagineaza-ti ce inseamna pentru mine sa port povara nedreptatii tale, cand ma dai nu numai mortii pamantesti, care e atat de grea si de dureroasa, dar ma lipsesti si de lumina lui Hristos.
Acum, in ultimul ceas, ma rog Maicii Domnului sa te lumineze si sa-ti dea putere, intelepciune si un pic de dragoste si mila pentru mine, cel ce sunt trup din trupul tau, suflet din sufletul tau, copilul tau nevinovat si nenascut.
Amin!

Am vazut la tv pe ecograf un chiuretaj .Cand a inceput sa traga bucati din bebe am iceput sa plang in hohote.Bietul pui a deschis gurita a tipat Si-am jurat in momentul ala ca n-o sa fac niciodata un avort.De cand mi-a murit bebe in burtica la 8 luni (si-a innodat cordonul si n-a mai respirat) N-am incetat sa-l plang si sa nu ma gandesc la bietii pui nenascuti care au devenit ingeri din cauza unor inconstiente care nu-i doreau.Nu va mai omorati copii ,din pacate SIMT cand sunt omorati ! Daca nu-i vreti protejati-va si nu mai ajungeti in situatia asta.

Postat pe 14 Iulie 2009 20:33
prin clasa a cincea, profesoara de romana, care ne era si diriginta, putin cam rasista totusi, ne-a spus un banc.
o profesoara isi insoteste elevul la clasa terminala, la examenul de treapta la istorie.
dupa trei ore de asteptare intensa, acesta iese triumfator si cu zambetul pe buze, de la examen. profesoara, nerabdatoare il intreaba:
-ce v-a dat, ce v-a dat!!?
-mihai viteazu si drumul lui la alba iulia cu calul.
-si cum ti s-a parut!!!?
-usooor! am scris vreo douazeci de pagini!
-bravo bravo!
totusi, putin mirata, il intreaba iara:
-dar ce ai scris tu in 20 de pagini?
-taga-dam taga-dam taga-dam taga-dam taga-dam....................taga-dam...............taga-dam.......ghici?
taga-dam.................

cam asa se pot compara cele 18 pagini ale tale!!
geo_x
Postat pe 14 Iulie 2009 20:37
TOT aurul din lume si toti "printii " care mi s-ar pune la picioare nu compeseaza lipsa Ingerului meu.Mi-e dor de el si acum si ma doare inca cumplit ca nu e langa mine.Sa nu ajunga aceste individe sa-si doreasca un bebe si sa nu-lpoata avea .

Postat pe 14 Iulie 2009 20:38
De la: marco918, la data 2009-07-14 19:36:54... ce mi se pare mai grav ca pe fetitzele astea de astazi nu le sfatuieste NIMENI sa nu se incurce cu MUCOSI ... romanashii de astazi au nevoie de foarte multi ani pina sa devina MATURI ... daca se maturizeaza vreodata ... ramin la stadiul de smecherashi de trei lei pentru care o berica e mai importanta decit prietena (ca nu vor sa se insoare prea devreme ca sa mai ''guste'' viata, cu altele bineinteles) care s-a dus sa avorteze PROPRIUL LOR COPIL ... adica fetelor le sint STRIVITE sentimentele si increderea exact la inceputul adevaratei vietii ... dupa asta incearca fiecare sa isi acopere gaurile si lipsurile din ce in ce mai mari ... isi spala creierul ca nu au avut de ales si merg din compromis in compromis ... cu toate ca POT FACE CEEA CE VOR ... POT REFUZA COMPROMISUL ... POT ALEGE VIATA PROPRIULUI LOR COPIL INDIFERENT CE SPUN MAIMUTELE DIN JUR ... SI VOR CISTIGA ...

Scuza-mi curiozitatea, ca o tot dai cu "romanasii", tu ce esti? Ah da, oi fi plecat tu prin nu stiu ce tari acum nu stiu cati ani, si probabil ai uitat ca si tu te-ai nascut tot printre "romanasi". Sau stai, la fel de posibil e ca ai tai parinti s-o fi taiat din Romania inainte de a te concepe. Asta nu-ti da dreptul sa jignesti. Si pana la urma tu cu cine te certi neica? Ca vad ca te iei de toata lumea, in special de Geo. Ti-o fi frica ca are mai multi centimetri ca tine? Sau nu, stai! Aia nu e barbatie, e caltabos. Barbatia din ptdv consta in altele, numai de tine stiute, si numai de nevasta-ta simtite. Daca esti in State sau prin Canada eu zic sa incepi sa te gandesti serios la un second job intr-o biserica d-aia de-a lor si eventual intre "predici" sa bagi si-un gospel.
Da da. Astept sa-mi sari in cap cu toate polemicile tale.
koph
Postat pe 14 Iulie 2009 20:48
De la: scorpio67, la data 2009-07-14 20:33:46

Sunt eu, cel din pantecele tau care-ti soptesc la ureche cat sunt de speriat, de trist si de indurerat pentru ca vrei sa ma omori, crezand ca-ti sunt o grea povara...
Tu nici nu stii cat e de greu sa nu-ti aud cantecul de leagan, sa nu ma bucur de mangaierile tale, sa nu iti vad chipul, maicuta draga! Cat as vrea sa ma cuibaresc la pieptul tau izvorator de tihna, liniste si dragoste! Ce puternici am putea fi impreuna, cum am invinge toate necazurile si, mai ales, ce frumoasa ar fi viata alaturi de tine! Dar tu vrei sa ma ucizi...
As vrea si eu sa ma pot bucura de frumusetea cerului senin, sa alerg pe campul inflorit si sa-ti impletesc mandra cununita. Nu te gandi ca sunt mic si neputincios pentru ca, primindu-ma pe mine in viata ta, mamico, pe Pruncul Hristos il primesti.
Mamico, trebuie sa-ti marturisesc ce frica-mi este de lama taioasa a chiuretei care ma va sfasia curand si ma va transforma in bucatele fara viata care vor ajunge la gunoi...!
Oare tu nu auzi cum imi bate inimioara si cum tremur de frica? Eu iti aud foarte bine inima de aici, din burtica ta.
Mama, as vrea sa ma pot uita in ochii tai si sa te rog sa ai mila de mine, sa-ti zambesc dragalas - cum numai eu stiu - si sa te strang in brate cu manutele mele grasune. Vreau sa-ti dau forta si curaj, incredere si convingerea ca NU omorandu-ma pe mine vei scapa de necazuri, ci abia atunci vei da de greutati, pentru ca-l vei mania pe Bunul Dumnezeu.
Imagineaza-ti ce inseamna pentru mine sa port povara nedreptatii tale, cand ma dai nu numai mortii pamantesti, care e atat de grea si de dureroasa, dar ma lipsesti si de lumina lui Hristos.
Acum, in ultimul ceas, ma rog Maicii Domnului sa te lumineze si sa-ti dea putere, intelepciune si un pic de dragoste si mila pentru mine, cel ce sunt trup din trupul tau, suflet din sufletul tau, copilul tau nevinovat si nenascut.
Amin!

Am vazut la tv pe ecograf un chiuretaj .Cand a inceput sa traga bucati din bebe am iceput sa plang in hohote.Bietul pui a deschis gurita a tipat Si-am jurat in momentul ala ca n-o sa fac niciodata un avort.De cand mi-a murit bebe in burtica la 8 luni (si-a innodat cordonul si n-a mai respirat) N-am incetat sa-l plang si sa nu ma gandesc la bietii pui nenascuti care au devenit ingeri din cauza unor inconstiente care nu-i doreau.Nu va mai omorati copii ,din pacate SIMT cand sunt omorati ! Daca nu-i vreti protejati-va si nu mai ajungeti in situatia asta.

Pai asta se dezbate aici draga mea. Numai ca habotnicii nu au cum sa fie de acord cu CONTRACEPTIA!
koph
Postat pe 14 Iulie 2009 20:51
marco e femeie!
geo_x
Postat pe 14 Iulie 2009 20:51
De la: geo_x, la data 2009-07-14 20:51:59marco e femeie!

Nasol atunci.
koph
Postat pe 14 Iulie 2009 20:53

da dar cam ciudata Si tot n-am inteles de ce atata ura impotriva romanilor .nu suntem toti si toate retardati sau "papagali".

Postat pe 14 Iulie 2009 20:57
Ofelia(marco) du-te la manastire!!!!!

Postat pe 14 Iulie 2009 21:06
De la: scorpio67, la data 2009-07-14 20:57:24

da dar cam ciudata Si tot n-am inteles de ce atata ura impotriva romanilor .nu suntem toti si toate retardati sau "papagali".

Corect. Retardati suntem doar cativa care ne luam de viata ei si facem caterinca de ne dor degetele...
Lucia38
Postat pe 14 Iulie 2009 21:32
buna...am citit doar cateva msj si pe al tau si imi pare rau pt bebelusul tau..cred k nu exista dar mai frumos pe lumea asta decat acela de a vea un copil...pacat k nu toti stiu sa-l pretuiasca....eu sunt insarcinata in 7 luni acus si nu pot explica in cuvinte ce simt...pupici si aveti grija de voi...
deeutza27
Postat pe 14 Iulie 2009 21:45
De la: kudika051982, la data 2009-07-14 21:45:24buna...am citit doar cateva msj si pe al tau si imi pare rau pt bebelusul tau..cred k nu exista dar mai frumos pe lumea asta decat acela de a vea un copil...pacat k nu toti stiu sa-l pretuiasca....eu sunt insarcinata in 7 luni acus si nu pot explica in cuvinte ce simt...pupici si aveti grija de voi...

sa-ti dea Dumnezeu sanatate si un bebe sanatos si frumos!
Lucia38
Postat pe 14 Iulie 2009 21:47
De la: Lucia38, la data 2009-07-14 21:47:04
De la: kudika051982, la data 2009-07-14 21:45:24buna...am citit doar cateva msj si pe al tau si imi pare rau pt bebelusul tau..cred k nu exista dar mai frumos pe lumea asta decat acela de a vea un copil...pacat k nu toti stiu sa-l pretuiasca....eu sunt insarcinata in 7 luni acus si nu pot explica in cuvinte ce simt...pupici si aveti grija de voi...

sa-ti dea Dumnezeu sanatate si un bebe sanatos si frumos!

... multa sanatate ... ... sa nu il lasi singur ...
marco918
Postat pe 14 Iulie 2009 22:33
De la: Lucia38, la data 2009-07-14 21:32:09

Corect. Retardati suntem doar cativa care ne luam de viata ei si facem caterinca de ne dor degetele...

... luci ... ce bine iti sta in parcare !!! ... ... cum de ai realizat ce esti ? ... ... te-au durut, in sfirsit, si altceva decit dosul ? ... de la ''caterinca'' ... vai de ''caterinca'' ta ... rizi tu dar nu e risul tau ... linguroiul te asteapta ...
marco918
Postat pe 14 Iulie 2009 23:01
De la: koph, la data 2009-07-14 20:51:26
De la: scorpio67, la data 2009-07-14 20:33:46

Amin!

Pai asta se dezbate aici draga mea. Numai ca habotnicii nu au cum sa fie de acord cu CONTRACEPTIA!

... ... alta ''doamna'' de romanica ... mamaitza ... sint sigur ca iei produse naturale sa scapi de guturai dar maninci pastile ca si gaina ca sa ii faci pe plac unui PAPAGAL care oricum te va lasa balta cind nu vei mai fi ''disponibila'' ... nu te amagi ... nu poti pacali natura sau faptul ca esti incapabila sa te impui altfel decit prin minciuna si compromisuri ...
marco918
Postat pe 14 Iulie 2009 23:05
ms lucia ..si tie iti doresc la fel...
deeutza27
Postat pe 14 Iulie 2009 23:09

... jeoooo ... vizionarule ... cum le mai nimeresti tu pe toate ... buzatule ... dasteptule ... sexosule ...

... mai am o intrebare ... acum se pare ca te-ai insurat(mare scofala, probabil spala si iti inghite copilariile) ... nu mi-ai raspuns la prima intrebare ... dar am alta ... cite AVORTURI au facut fostele prietene(???) pentru ca tu ai fost un PAPAGAL ??? ... asta stii macar sau te-a interesat ? ... au insemnat ceva pentru tine ? ... dar tu pentru ele ? ... ai incercat totul ca sa fii cu ele sau doar le-ai mintitit ca un ''barbat'' adevarat ? ... barbatule, bengosule, cinstitule, corectule, virtuosule, sexosule ... ... PAPAGALI ... VORBITORI ... ar trebui sa traiti la gradina zoologica ... acolo ati fi mai aproape de realitate ... animalele nu sint capabile sa se controleze ... dar nu isi scot furuncule ''excitindu-se'' ... s-ar putea sa le scirbiti si pe ele ... ... dar spuneti-le ca sinteti ''crestini'' si poate va vor crede ...
marco918
Postat pe 14 Iulie 2009 23:12
ms marco...si fi sigura k nu am sa-l las singur niciodata....l-am asteptata mult timp si mi l-am dorit din tot sufletul....va fi comaoara mea cea mai de pret..pupici....
deeutza27
Postat pe 14 Iulie 2009 23:12
De la: marco918, la data 2009-07-14 23:12:26

... jeoooo ... vizionarule ... cum le mai nimeresti tu pe toate ... buzatul ... dasteptule ... sexosule ...

... mai am o intrebare ... acum se pare ca te-ai insurat ... nu mi-ai raspuns la prima intrebare ... dar am alta ... cite AVORTURI au facut fostele prietene(???) pentru ca tu ai fost un PAPAGAL ??? ... asta stii macar sau te-a interesat ? ... barbatule, bengosule, cinstitule, corectule, virtuosule, sexosule ... ... PAPAGALI ... VORBITORI ... ar trebui sa traiti la gradina zoologica ... acolo ati fi mai aproape de realitate ... animalele nu sint capabile sa se controleze ... dar nu isi scot furuncule ''excitindu-se'' ... s-ar putea sa le scirbiti si pe ele ... ... dar spuneti-le ca sinteti ''crestini'' si poate va vor crede ...

m-am insurat virgin!!

apropo, ce-ti face partenera lourdess!?
geo_x
Postat pe 14 Iulie 2009 23:21
De la: deeutza27, la data 2009-07-14 23:12:30ms marco...si fi sigura k nu am sa-l las singur niciodata....l-am asteptata mult timp si mi l-am dorit din tot sufletul....va fi comaoara mea cea mai de pret..pupici....

... cu multa placere ...

... la altceva ma refeream ... noi trebuie sa plecam de linga ei la un moment dat ... asta e viata ...
marco918
Postat pe 14 Iulie 2009 23:25
morcoooo, ce-ti face partenera de nebunii, lourdes!?
geo_x
Postat pe 14 Iulie 2009 23:31
De la: marco918, la data 2009-07-14 23:01:51
De la: Lucia38, la data 2009-07-14 21:32:09

... luci ... ce bine iti sta in parcare !!! ... ... cum de ai realizat ce esti ? ... ... te-au durut, in sfirsit, si altceva decit dosul ? ... de la ''caterinca'' ... vai de ''caterinca'' ta ... rizi tu dar nu e risul tau ... linguroiul te asteapta ...

daca te uiti mai bine, nu ma doare nimic...
e inghetata de dupa...
Lucia38
Postat pe 14 Iulie 2009 23:33
De la: geo_x, la data 2009-07-14 23:21:31
De la: marco918, la data 2009-07-14 23:12:26

... jeoooo ... vizionarule ... cum le mai nimeresti tu pe toate ... buzatul ... dasteptule ... sexosule ...

... mai am o intrebare ... acum se pare ca te-ai insurat ... nu mi-ai raspuns la prima intrebare ... dar am alta ... cite AVORTURI au facut fostele prietene(???) pentru ca tu ai fost un PAPAGAL ??? ... asta stii macar sau te-a interesat ? ... barbatule, bengosule, cinstitule, corectule, virtuosule, sexosule ... ... PAPAGALI ... VORBITORI ... ar trebui sa traiti la gradina zoologica ... acolo ati fi mai aproape de realitate ... animalele nu sint capabile sa se controleze ... dar nu isi scot furuncule ''excitindu-se'' ... s-ar putea sa le scirbiti si pe ele ... ... dar spuneti-le ca sinteti ''crestini'' si poate va vor crede ...

m-am insurat virgin!!

apropo, ce-ti face partenera lourdess!?

... este ca nu dai doi bani pe AVORTURILE facute de sotie si fostele ''prietene'' ? ... ... partenera mea e bine ... excelent as putea spune ... what about yours ? ...

... apropo ... ce te face sa crezi ca proprii copii la a caror exterminare ai participat nu ar fi semanat cu cel pe care il ai ? ... hai, recunoaste ca erai tinar si prost ... ca nu ai aveai de la cine cere un sfat corect ... ca erai cam mincinos si putin ieftinel ... este ca fostele ''prietene'' nu erau chiar asa rele dar tu nu te puteai abtine sa nu te copilaresti ? ... hai, fi cinstit ... o sa iti trimit un numar de telefon ca sa te linistesc sa iti scada nivelul de excitatie produs de lipsa sotiei ... ... e rau sa depinzi de sex si sa vezi ca scade ''succesul'' ... asa incepi sa umbli la pusculita ... ... aporpo, sa nu umbli la banii de lapte praf ... da ... ca nu mai vorbim ...
marco918
Postat pe 14 Iulie 2009 23:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CRESTERE IN INALTIME. TRATAMENT? ESTI MIC DE INALTIME? 13 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 02:14
COSTURI AVORT?!!!(URGENTA) 76 De la: rockk 7 Februarie 2011 06:34
Ajutor 11 De la: kudika_nikole 18 Ianuarie 2012 01:42
Topic impotriva utilizatoarei l_diana_c 20 De la: l_diana_c 3 Iunie 2009 12:57
Cumpararea unui telefon 2 De la: ana_anaanamaria 5 Aprilie 2012 21:51