Setari Cookie-uri

Rugaciunea unui copil nenascut Sarut mana, mamicuta mea, Sunt eu, cel din pantecele tau care-ti soptesc la ureche cat sunt de speriat, de trist si de indurerat pentru ca vrei sa ma omori, crezand ca-ti sunt o grea povara... Tu nici nu stii cat e de greu

tananau subscriu si eu , puswzi amandoua vikend placut everyoneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
blue07scorpion
Postat pe 23 Mai 2009 10:23
De la: blue07scorpion, la data 2009-05-23 10:23:34 tananau subscriu si eu , puswzi amandoua vikend placut everyoneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

neatza blu
bestiutza_relouded
Postat pe 23 Mai 2009 10:25
De la: blue07scorpion, la data 2009-05-23 10:23:34 tananau subscriu si eu , puswzi amandoua vikend placut everyoneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
si tie la fel, sa auzim numai de bine!
FRANNNCE
Postat pe 23 Mai 2009 11:09
'Neatza, Frannce...
Alt topic de gen?
Bai, ce ma scoate din papuci pe mine genul asta de afirmatie.

Fata mea, Lourdess, auzi, daca fetele alea FAC copiii desi stiu ca nu au nimic sa le ofere, ce propui sa faca cu ei DUPA ce le dau viata?
Si daca tot faci tu teorii, cati copii orfani ai adoptat? Pentru ca mie asa mi se pare corect. Nu am nimic impotriva celor care au opinii de genul asta, cu o singura conditie: sa fie cei care FAC ceva la modul EFECTIV ca sa ajute astfel de copii.
Daca una din fete, ar veni la tine si ti-ar zice: "Uite, ti-am urmat sfatul, am pastrat copilul, dar nu am ce-i da sa manance", CE ai face? Ti-ai lua responsabilitatea sa o ajuti?
IN cazul in care NU ai face-o, da-mi voie sa-ti spun ca toata pledoaria asta a ta, e doar mancare de k k t!
Dor_a
Postat pe 23 Mai 2009 11:55
De la: Dor_a, la data 2009-05-23 11:55:02'Neatza, Frannce...
Alt topic de gen?

Fata mea, Lourdess, auzi, daca fetele alea FAC copiii desi stiu ca nu au nimic sa le ofere, ce propi sa faca cu ei DUPA ce le dau viata?
Si daca tot faci tu teorii, cati copii orfani ai adoptat? Pentru ca mie asa mi se pare corect. Nu am nimic impotriva celor care au opinii de genul asta, cu o singura conditie: sa fie cei care FAC ceva la modul EFECTIV ca sa ajute astfel de copii.
Daca una din fete, ar veni la tine si ti-ar zice: "Uite, ti-am urmat sfatul, am pastrat copilul, dar nu am ce-i da sa manance", CE ai face? Ti-ai lua responsabilitatea sa o ajuti?
IN cazul in care NU ai face-o, da-mi voie sa-ti spun ca toata pledoaria asta a ta, e doar mancare de k k t!
Salutare Dora......;si pupicei .........stai calma ca nu ai cu cine sa o scoti la capat.......fetica e paranoica saraca!........
FRANNNCE
Postat pe 23 Mai 2009 11:58
De la: FRANNNCE, la data 2009-05-23 11:58:37
Alt topic de gen?

Fata mea, Lourdess, auzi, daca fetele alea FAC copiii desi stiu ca nu au nimic sa le ofere, ce propi sa faca cu ei DUPA ce le dau viata?
Salutare Dora......;si pupicei .........stai calma ca nu ai cu cine sa o scoti la capat.......fetica e paranoica saraca!........

Pai da! ASTIA vor sa se inmulteasca cat mai mult, sa umple pamantul, ca nu e lumea plina de prosti oricum.... Sa fie cat mai multi copii cu complexe, plini de frustrari si lipsuri.... Ce conteaza ca or sa fie niste nefericiti, SA FIE. "Prosti, da' multi", vorba lu' Lapusneanu....
Cum spuneam, bai! nici macar nu as avea nimic mpotriva, daca cea care ar veni cu teorii de gen chiar AR FACE ceva sa ajute; ca de mancat k k t cu lingura si de facut pe lupul moralist, asta toti pleznitzii sunt in stare... Ce? Ii costa ceva?
Dor_a
Postat pe 23 Mai 2009 12:06
De la: lourdess, la data 2009-05-05 22:18:07Rugaciunea unui copil nenascut

Sarut mana, mamicuta mea,
Sunt eu, cel din pantecele tau care-ti soptesc la ureche cat sunt de speriat, de trist si de indurerat pentru ca vrei sa ma omori, crezand ca-ti sunt o grea povara...
Tu nici nu stii cat e de greu sa nu-ti aud cantecul de leagan, sa nu ma bucur de mangaierile tale, sa nu iti vad chipul, maicuta draga! Cat as vrea sa ma cuibaresc la pieptul tau izvorator de tihna, liniste si dragoste! Ce puternici am putea fi impreuna, cum am invinge toate necazurile si, mai ales, ce frumoasa ar fi viata alaturi de tine! Dar tu vrei sa ma ucizi...
As vrea si eu sa ma pot bucura de frumusetea cerului senin, sa alerg pe campul inflorit si sa-ti impletesc mandra cununita. Nu te gandi ca sunt mic si neputincios pentru ca, primindu-ma pe mine in viata ta, mamico, pe Pruncul Hristos il primesti.
Mamico, trebuie sa-ti marturisesc ce frica-mi este de lama taioasa a chiuretei care ma va sfasia curand si ma va transforma in bucatele fara viata care vor ajunge la gunoi...!
Oare tu nu auzi cum imi bate inimioara si cum tremur de frica? Eu iti aud foarte bine inima de aici, din burtica ta.
Mama, as vrea sa ma pot uita in ochii tai si sa te rog sa ai mila de mine, sa-ti zambesc dragalas - cum numai eu stiu - si sa te strang in brate cu manutele mele grasune. Vreau sa-ti dau forta si curaj, incredere si convingerea ca NU omorandu-ma pe mine vei scapa de necazuri, ci abia atunci vei da de greutati, pentru ca-l vei mania pe Bunul Dumnezeu.
Imagineaza-ti ce inseamna pentru mine sa port povara nedreptatii tale, cand ma dai nu numai mortii pamantesti, care e atat de grea si de dureroasa, dar ma lipsesti si de lumina lui Hristos.
Acum, in ultimul ceas, ma rog Maicii Domnului sa te lumineze si sa-ti dea putere, intelepciune si un pic de dragoste si mila pentru mine, cel ce sunt trup din trupul tau, suflet din sufletul tau, copilul tau nevinovat si nenascut.
Amin!

... ...
marco918
Postat pe 15 Iunie 2009 21:50
Alt topic de gen?

Fata mea, Lourdess, auzi, daca fetele alea FAC copiii desi stiu ca nu au nimic sa le ofere, ce propui sa faca cu ei DUPA ce le dau viata?

... mamaaa, cita rautate ... de obicei exista EL, exista parintii lui si parintii ei, exista agentii si ong-uri, exista EL, EA, EU, NOI si VOI ... mai exista MUNCA ... EXISTA FOARTE MULTE OPTIUNI ... important sa nu va comportati negativist si PRIMITIV ... important este sa nu mai va considerati PROPRII COPII niste ciorapi care pot fi aruncati cind se murdaresc ... fetelor COPII VOSTRI MERITA MAI MULTA ATENTIE si RESPONSABILITATE ... MATURIZATI-VA ... numai continuati aceiasi greseala ca a parintilor vostri ...

marco918
Postat pe 15 Iunie 2009 21:56
la15 16ani ar trbui sa existe alte preocupari decat avortul...e f dureros dar se intampla rugaciunea e foarte profunda,mi-au dat lacrimile...fiecare face ce crede ca e mai bine pentru ea nu sunt in masura sa judec...dar sunt profuna de aceasta rugaciuned marcat
aztid
Postat pe 7 Iulie 2009 14:03
in primul rand asta nu e o rugaciune!!!! nu am avut rabdare sa citesc toata aberatia scrisa acolo dar cu siguranta nu e rugaciune!!!! Tatal Nostru; Crezul, Inger ingerasul meu astea sunt rugaciuni!!!!!!!! aia e proza scrisa de cineva care are prea mult timp liber si nu stie ce sa mai faca cu el!!!!
bruneagra25
Postat pe 7 Iulie 2009 14:12
unde a ajuns lumea asta..
rahella
Postat pe 7 Iulie 2009 14:20
vai de mine si de mine
muream si asa ceva nu mi se dadea sa citesc
mai fata esti bolnava rau.....eu cred ca sarcina te-a adus in starea asta
heaven_2906
Postat pe 7 Iulie 2009 14:22
De la: heaven_2906, la data 2009-07-07 14:22:56vai de mine si de mine

cu cine vorbesti??
bruneagra25
Postat pe 7 Iulie 2009 14:27
De la: aztid, la data 2009-07-07 14:03:55la15 16ani ar trbui sa existe alte preocupari decat avortul...e f dureros dar se intampla rugaciunea e foarte profunda,mi-au dat lacrimile...fiecare face ce crede ca e mai bine pentru ea nu sunt in masura sa judec...dar sunt profuna de aceasta rugaciuned marcat

ce zici muma acilea......................nu de alta da ma inecai cu floricelele de cat "beli" ochii si cascai gura in incercarea disperata de a intzelege ce scrisesi
anybody
Postat pe 7 Iulie 2009 14:28
De la: bruneagra25, la data 2009-07-07 14:27:25

cu cine vorbesti??

cu topicul ce titlul doamne............
heaven_2906
Postat pe 7 Iulie 2009 14:28
De la: heaven_2906, la data 2009-07-07 14:28:38
De la: bruneagra25, la data 2009-07-07 14:27:25

cu cine vorbesti??

cu topicul ce titlul doamne............

aaaaaaa nu stiam exact la cine te referi da e un topik belea
bruneagra25
Postat pe 7 Iulie 2009 14:30
De la: bruneagra25, la data 2009-07-07 14:12:24in primul rand asta nu e o rugaciune!!!! nu am avut rabdare sa citesc toata aberatia scrisa acolo dar cu siguranta nu e rugaciune!!!! Tatal Nostru; Crezul, Inger ingerasul meu astea sunt rugaciuni!!!!!!!! aia e proza scrisa de cineva care are prea mult timp liber si nu stie ce sa mai faca cu el!!!!

... papushica ... NU E PROZA ... e o realitate pe care unele ca voi o IGNORA din PRIMITIVISM, INAPOIERE si LIPSA DE VALORI ... tu te consideri deja un mic d-zeu pentru simplu fapt ca nici nu stii cind viata ta a stat sub semnul intrebarii ... probabil ca acei copii avortati ar spune mult mai multe decit ceea ce ne imaginam noi ... probabil ca si tu ai spune mult mai multe lucruri si mai profunde daca viata ta ar depinde de toanele unei ''mame'' si a unui ''tata'' INFANTILI si IRESPONSABILI, indiferent de virsta lor si de situatia materiala ... TI-AI DORI SA TRAIESTI ... faptul ca copiilor avortati li se hotareste VIATA in functie de evolutia vietii sexuale si materiale a MAMEI e foarte ingrozitor si inuman ... nimic nu justifica atitudinea de ZOMBI pe care o promoveaza multe femei ... care prefera sa ramina obiecte sexuale decit sa INVESTEASCA in viitorul PROPRIILOR COPII timp si efort ... de fapt cred ca defapt sinteti incapabile de EFORT ... vreti doar totul de-a gata ...
marco918
Postat pe 7 Iulie 2009 20:31
greierash_is_back
Postat pe 7 Iulie 2009 20:52
De la: marco918, la data 2009-07-07 20:31:05
De la: bruneagra25, la data 2009-07-07 14:12:24in primul rand asta nu e o rugaciune!!!! nu am avut rabdare sa citesc toata aberatia scrisa acolo dar cu siguranta nu e rugaciune!!!! Tatal Nostru; Crezul, Inger ingerasul meu astea sunt rugaciuni!!!!!!!! aia e proza scrisa de cineva care are prea mult timp liber si nu stie ce sa mai faca cu el!!!!

... papushica ... NU E PROZA ... e o realitate pe care unele ca voi o IGNORA din PRIMITIVISM, INAPOIERE si LIPSA DE VALORI ... tu te consideri deja un mic d-zeu pentru simplu fapt ca nici nu stii cind viata ta a stat sub semnul intrebarii ... probabil ca acei copii avortati ar spune mult mai multe decit ceea ce ne imaginam noi ... probabil ca si tu ai spune mult mai multe lucruri si mai profunde daca viata ta ar depinde de toanele unei ''mame'' si a unui ''tata'' INFANTILI si IRESPONSABILI, indiferent de virsta lor si de situatia materiala ... TI-AI DORI SA TRAIESTI ... faptul ca copiilor avortati li se hotareste VIATA in functie de evolutia vietii sexuale si materiale a MAMEI e foarte ingrozitor si inuman ... nimic nu justifica atitudinea de ZOMBI pe care o promoveaza multe femei ... care prefera sa ramina obiecte sexuale decit sa INVESTEASCA in viitorul PROPRIILOR COPII timp si efort ... de fapt cred ca defapt sinteti incapabile de EFORT ... vreti doar totul de-a gata ...

Care-i ala prost sa nu vrea totul de-a gata?
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 21:00
De la: Kathara, la data 2009-07-07 21:00:35
De la: marco918, la data 2009-07-07 20:31:05

Care-i ala prost sa nu vrea totul de-a gata?

... ... dar care e prostul sa creada ca exista cea de-a gata ???!!! ... muieti-s posmagii ? ... ... ai vazut cam multe telenovele si chiar ai ajuns sa crezi in reclamele care se termina cu - pentru ca TU meriti ...
marco918
Postat pe 7 Iulie 2009 23:24
mi'aj ....
Diavolyta_
Postat pe 7 Iulie 2009 23:28
De la: Diavolyta_, la data 2009-07-07 23:28:03mi'aj ....

... ... diavolito, cred ca esti frustrata tare daca iti pui ca atavar poza cu dosul unei duduite dotate ... chelului tichie de margaritare ii trebuie ca in rest are de toate ... la cit de banale sint aceste dosuri astazi ai fi fost mult mai interesanta daca iti puneai ca atavar poza dosului unei babe ... ai fi avut revelatia viitorului si a modului in care vei fi tratata dupa ce formele pe care le visezi ar fi disparut ... ... ce penibil ...
marco918
Postat pe 7 Iulie 2009 23:59
De la: marco918, la data 2009-07-07 23:59:25

... ... diavolito, cred ca esti frustrata tare daca iti pui ca atavar poza cu dosul unei duduite dotate ... chelului tichie de margaritare ii trebuie ca in rest are de toate ... la cit de banale sint aceste dosuri astazi ai fi fost mult mai interesanta daca iti puneai ca atavar poza dosului unei babe ... ai fi avut revelatia viitorului si a modului in care vei fi tratata dupa ce formele pe care le visezi ar fi disparut ... ... ce penibil ...

sa ma pupi fix in mijlocu' pozei... da' fix in mijoc... bafta!!!
Diavolyta_
Postat pe 8 Iulie 2009 00:01
De la: Diavolyta_, la data 2009-07-08 00:01:17
De la: marco918, la data 2009-07-07 23:59:25

sa ma pupi fix in mijlocu' pozei... da' fix in mijoc... bafta!!!

... vise papushica ... vise ... nu vreau sa ma umplu de grasime si bube ... ...
marco918
Postat pe 8 Iulie 2009 00:06
da' bine
Diavolyta_
Postat pe 8 Iulie 2009 00:08
De la: Diavolyta_, la data 2009-07-08 00:08:47da' bine

... somn usor ... tot ''respectul'' pentru modul inteligent de a te face remarcata ... ... in mod sigur ca exista cineva care chiar isi pierde vremea sa te faca sa si crezi ca e interesat de ceea ce spui ... ...
marco918
Postat pe 8 Iulie 2009 00:14
vaiii multumesc..... abia asteptam sa'ti fie mila de mine...
Diavolyta_
Postat pe 8 Iulie 2009 00:25
De la: Diavolyta_, la data 2009-07-08 00:25:59vaiii multumesc..... abia asteptam sa'ti fie mila de mine...

... cu placere ... ma roade o intrebare cind ma uit la atavarul tau ... de ai tinut sa te prezinti astfel ... de obicei este exact contrariul ... tu chiar ai 2 picioare si cite cinci degete la fiecare mina ? ... ... hai scuze de rautate ... sa fiu ma soft ... reformulez ... in realitate, dosul tau ar incapea in in poza asa cum s-a intimplat cu cel al duduitei a carei poza o folosesti cu mindrie ? ...
marco918
Postat pe 8 Iulie 2009 00:32
De la: marco918, la data 2009-07-08 00:32:40
De la: Diavolyta_, la data 2009-07-08 00:25:59vaiii multumesc..... abia asteptam sa'ti fie mila de mine...

... cu placere ... ma roade o intrebare cind ma uit la atavarul tau ... de ai tinut sa te prezinti astfel ... de obicei este exact contrariul ... tu chiar ai 2 picioare si cite cinci degete la fiecare mina ? ... ... hai scuze de rautate ... sa fiu ma soft ... reformulez ... in realitate, dosul tau ar incapea in in poza asa cum s-a intimplat cu cel al duduitei a carei poza o folosesti cu mindrie ? ...

marco 918 esti super tare nu te cunosc dar te pupacesc
lourdess
Postat pe 9 Iulie 2009 01:10
Alt topic de gen?

bine CRIMINALO!!!!!!! gandeste cum vrei si fa cate crime vrei ca doar tu vei ajunge TALPA IADULUI DUMNEZEU ZICE SA NU UCIZI!!!!!!! INDIFERENT DE RIDICOLUL VOSTRU DE MOTIV
lourdess
Postat pe 9 Iulie 2009 01:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
invatati-ma va rog 6 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 02:41
Caut catel Beagle :x 3 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 19:24
avortul este o crima groaznica 680 De la: lourdess 18 Aprilie 2012 11:02
Avort la 17 ani 383 De la: Donna24 4 Martie 2011 11:50
Pacat de moarte si multa durere.... 230 De la: Sad_soul 31 Mai 2012 19:19