Setari Cookie-uri

Rugaciunea unui copil nenascut Sarut mana, mamicuta mea, Sunt eu, cel din pantecele tau care-ti soptesc la ureche cat sunt de speriat, de trist si de indurerat pentru ca vrei sa ma omori, crezand ca-ti sunt o grea povara... Tu nici nu stii cat e de greu

toate ne dorim copii,dar mai inainte de toate ne dorim familie...un sot...si mai ales sa avem si o varsta!e o responsabilitate foarte mare sa devii mama...dar ce te faci daca ai doar cativa anisori vreo 15 16...poate mai putin si ramai insarcinata...CE FACI?il faci si il arunci cum au facut atatea...sau faci avort si incerci sa temai bucuri de copilarie(asta in cazul in care ai sa poti depasi situatia prin care ai trecut) ....???
monaq
Postat pe 6 Mai 2009 15:34
Nu pot sa inteleg limbajul pe care il au unele pers de aici. Este adevarat ca nu ma laud cu o mare experienta de viata, dar nici nu vb in halul in care o fac ”doamnele” de pe aici...
Prometeus Wife , nu ti s-a intamplat pt ca dc fiica ta e la fel ca tine, se intelege de ce. Viziunile tale sunt complexe si probabil ai crescut-o pe fiica ta asa cum trebuie.
Eu nu vreau sa ma laud , dar am selectat f mult in putinii ani pe care ii am.Exista greseli direct proportionale cu varsta.
kudikaroxi
Postat pe 6 Mai 2009 15:34
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-06 14:57:53good point frannnce...va amintiti de cazul fetei de 11 ani ? violata de unchi ? care a avortat in anglia ?

imi amintesc cum toata lumea sarise oparita de cour in sus, ca musai tre' sa faca copilul...da' nimeni nu se gandea daca e corect sa aduci pe lume un copil conceput dintr-un viol...

so...sunt cazuri si cazuri...
da .......am citit pe net si m-am ingrozit! cazul a fost dat apoi si pe postul national francez! toate fetele si femeile intervievate au votat pentru avort desi Franta este o tara predominant catolica si nu incurajeaza avortul! copii abandonati traiesc in camine care arata precum hotelurile de lux din Romania..........pe cind la noi copii abandanotati sint lasati in plata domnului marea majoritate ajungind paria societatii!
FRANNNCE
Postat pe 6 Mai 2009 15:37
De la: FRANNNCE, la data 2009-05-06 15:33:06
De la: kudikaroxi, la data 2009-05-06 15:18:56
da. Ai dreptate, sunt una dintre fericitele care n-a avut probleme. Am rec ca mesajul e siropos, dar modul cum s-a rasp a fost penibil!
Doar n-o sa incurajam avortul,nu? Eu sunt de acord sa nu se introduca legea aceea cu interzicerea lui, tocmai pt ca suntem inzestrati cu liber arbitru, si putem decide, cum vom da si socoteala pt ce am ales.
Dar sa se rasp in felul acela atat de frustrat, nu-mi da de inteles decat ca lumea are musca pe caciula...
draga..........nu esti popa sa ne spovedim....s-au poate te crezi vreo mama omida si tu ...........Eu una am ales sa nasc un copil fara sa fiu pregatita pentru a fi mama! copilul asta e viata mea........;;dar tatal copilului si-a asumat la vremea aia responsabilitatea! dar ai idee cite din fete au norocul meu.......ai idee care sint motivele pentru care ele fac avort? s-au tu crezi ca se duc rizind ca la disco?................ai stipulat ca pe vremurile astea numai prostia duce la avort! nu este adevarat draguta..........anticonceptionalele nu au efect garantat % si nici steriletul............prezervativul se poate rupe si tot asa.......Asa ca e usor sa acuzi cind nu stii despre ce este vorba!

Si banuiesc ca esti fericita cu tatal copilului,nu?Daca si-a asumat responsabilitatea este pt ca a fost un om deosebit, nu multi o fac.
A fost o greseala reparata, si poate ca ai meritat dc s-a intamplat asa
kudikaroxi
Postat pe 6 Mai 2009 15:39
roxi...sa fii mama presupune o mare responsabilitate...si sunt momente cand chiar nu esti pregatita sa faci asta

nu zic de mine, ca la varsta mea, pricep mai bine cu ce se mananca viata asta

si daca fie-mea ramanea gravida in timp ce era la liceu, cu siguranta nu o indemnam sa pastreze copilul...din fericire nu mi-a facut probleme...

un copil se face atunci cand esti responsabil

stiu, ai sa-mi spui ca si sexul ar trebui sa il faci tot asa...dar uite ca traim intr-o societate bolnava...si se face sex la intamplare

si da...ideea ar fii sa iti asumi responsabilitatea actelor tale...cel putin la nivel ipotetic asa ar trebui sa facem toti...

oricum, eu raman la parerea ca mesajul postat de initiatoarea topicului e de toata jena...
prometeus_wife
Postat pe 6 Mai 2009 15:40
Femeia are dreptul sa decida asupra corpului ei asa cum spuneti voi insa nu si asupra pantecului ei,asupra vietii care se dezvolta in pantecul ei.Nimeni nu are dreptul sa faca avort,deci sa omoare o fiinta.Dc sa ajungeti sa omoriti,dc sa nu prevenitii o sarcina cand aveti atatea metode incat nici nu stitii pe care sa o alegeti?!!Iar daca nu ati fost capabile sa preveniti,ar trebuii sa nu fiti capabile sa luatio dreptul la viata!
bebe_Cristina
Postat pe 6 Mai 2009 15:43
frannnce...eu cred ca un copil conceput dintr-un viol, mai ales asupra unei copile de 11 ani, nu ar trebui sa se nasca

nu poti repara o nedreptate, comitand alta...

de-aia mi s-a parut ingrozitor ca au existat voci care spuneau ca copila aia trebuie sa devina mama la 11 ani...

pai ea era un copil, cum putea sa isi asume o asemenea responsabilitate la 11 ani ?

sa aduci un copil pe lume inseamna ca trebuie sa fii pregatit afectiv sa faci asta...si sa fii si capabil financiar sa il cresti

daca nu...totul e vanare de vant
prometeus_wife
Postat pe 6 Mai 2009 15:45
De la: kudikaroxi, la data 2009-05-06 15:39:37
da. Ai dreptate, sunt una dintre fericitele care n-a avut probleme. Am rec ca mesajul e siropos, dar modul cum s-a rasp a fost penibil!
Doar n-o sa incurajam avortul,nu? Eu sunt de acord sa nu se introduca legea aceea cu interzicerea lui, tocmai pt ca suntem inzestrati cu liber arbitru, si putem decide, cum vom da si socoteala pt ce am ales.
Dar sa se rasp in felul acela atat de frustrat, nu-mi da de inteles decat ca lumea are musca pe caciula...
draga..........nu esti popa sa ne spovedim....s-au poate te crezi vreo mama omida si tu ...........Eu una am ales sa nasc un copil fara sa fiu pregatita pentru a fi mama! copilul asta e viata mea........;;dar tatal copilului si-a asumat la vremea aia responsabilitatea! dar ai idee cite din fete au norocul meu.......ai idee care sint motivele pentru care ele fac avort? s-au tu crezi ca se duc rizind ca la disco?................ai stipulat ca pe vremurile astea numai prostia duce la avort! nu este adevarat draguta..........anticonceptionalele nu au efect garantat % si nici steriletul............prezervativul se poate rupe si tot asa.......Asa ca e usor sa acuzi cind nu stii despre ce este vorba!

Si banuiesc ca esti fericita cu tatal copilului,nu?Daca si-a asumat responsabilitatea este pt ca a fost un om deosebit, nu multi o fac.
urmarea a fost ca am fost obilgata sa ma marit de mica(19 ani),cind nu stiam cu ce se maninca o casnicie!urmarea a fost ca fetele de virsta mea se duceau la disco si eu munceam 12 ore pe zi sa cresc copilul in conditiile in care eram si studenta..............urmarea a fost ca nu mai sint cu tatal copilului de ceva ani deoarece oamenii cind se casatoresc de prea tineri fac multe greseli!......................................da sint fericita dar cu altcineva care il iubeste pe fiul meu ca el insusi...........si totusi citesc in ochii copilului meu dorul de tatal lui .
FRANNNCE
Postat pe 6 Mai 2009 15:48
viata asta...mama ei de viata...e plina de surprize...
prometeus_wife
Postat pe 6 Mai 2009 15:49
De la: bebe_Cristina, la data 2009-05-06 15:43:51Femeia are dreptul sa decida asupra corpului ei asa cum spuneti voi insa nu si asupra pantecului ei,asupra vietii care se dezvolta in pantecul ei.Nimeni nu are dreptul sa faca avort,deci sa omoare o fiinta.Dc sa ajungeti sa omoriti,dc sa nu prevenitii o sarcina cand aveti atatea metode incat nici nu stitii pe care sa o alegeti?!!Iar daca nu ati fost capabile sa preveniti,ar trebuii sa nu fiti capabile sa luatio dreptul la viata!
fetito iti urez sa nu ramii insarcinata in timp ce iei pilule anticonceptionale ca sa nu fii obligata sa cresti un copil handicapat care eventual sa te chinuie si pe tine traind o viata intr-un carucior cu rotile! sper sa nu ramii insarcinata cu un sterilet pus iar atunci cind medicul il indeparteaza sa dea domnul sa nu se produca o leziune asupra fatului ....................... sincer :unde faceti voi educatie sexuala?
FRANNNCE
Postat pe 6 Mai 2009 15:54
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-06 15:45:11frannnce...eu cred ca un copil conceput dintr-un viol, mai ales asupra unei copile de 11 ani, nu ar trebui sa se nasca

nu poti repara o nedreptate, comitand alta...

de-aia mi s-a parut ingrozitor ca au existat voci care spuneau ca copila aia trebuie sa devina mama la 11 ani...

pai ea era un copil, cum putea sa isi asume o asemenea responsabilitate la 11 ani ?

sa aduci un copil pe lume inseamna ca trebuie sa fii pregatit afectiv sa faci asta...si sa fii si capabil financiar sa il cresti

daca nu...totul e vanare de vant
sint de acord intru totul cu tine!
FRANNNCE
Postat pe 6 Mai 2009 15:55
De la: FRANNNCE, la data 2009-05-06 15:48:26

urmarea a fost ca am fost obilgata sa ma marit de mica(19 ani),cind nu stiam cu ce se maninca o casnicie!urmarea a fost ca fetele de virsta mea se duceau la disco si eu munceam 12 ore pe zi sa cresc copilul in conditiile in care eram si studenta..............urmarea a fost ca nu mai sint cu tatal copilului de ceva ani deoarece oamenii cind se casatoresc de prea tineri fac multe greseli!......................................da sint fericita dar cu altcineva care il iubeste pe fiul meu ca el insusi...........si totusi citesc in ochii copilului meu dorul de tatal lui .

Si daca avortai era mai bine?Poate ca sunt indiscreta, dar cati ani are copilul? Ai stat de vb cu el?A fost o situatie complicata de la inceput, dar din punctul meu de vedere, e cel mai bine. Eu cred , totusi, ca ar fi trebuit sa -i pastrezi tatal copilului aproape...
E doar parerea mea! Nu stiu situatia, ca sa nu zici iarasi ca ma bag unde nu-mi fiebe oala...
kudikaroxi
Postat pe 6 Mai 2009 15:57
mda...inteleg ca ti-a fost destul de greu, frannnce...capul sus, fetitzo...
prometeus_wife
Postat pe 6 Mai 2009 15:58
kudikaroxi esti cumva lourdess sub acoperire?????
Diavolyta_
Postat pe 6 Mai 2009 16:00
roxi...ce dreaku inseamna ca ar fii trebuit sa-l tina aproape pe tatal copilului ? poate nu a mers...poate nu s-a putut...

mie situatia imi pare mai complicata la frannnces...
prometeus_wife
Postat pe 6 Mai 2009 16:00
eu nu inteleg un lucru?? oare nu e nici un admin pe'aci sa inchida topicu' asta?
Diavolyta_
Postat pe 6 Mai 2009 16:02
pai ?

hai ca devine interesant...

avortul intotdeauna a fost un subiect controversat....

si decat topicul ala inept cu tehnici de masturbare, parca mai bun e asta
prometeus_wife
Postat pe 6 Mai 2009 16:04
diavolyto cine e lourdess ???ce a facut???
monaq
Postat pe 6 Mai 2009 16:05
De la: kudikaroxi, la data 2009-05-06 15:57:37
De la: FRANNNCE, la data 2009-05-06 15:48:26

Si daca avortai era mai bine?Poate ca sunt indiscreta, dar cati ani are copilul? Ai stat de vb cu el?A fost o situatie complicata de la inceput, dar din punctul meu de vedere, e cel mai bine. Eu cred , totusi, ca ar fi trebuit sa -i pastrezi tatal copilului aproape...
E doar parerea mea! Nu stiu situatia, ca sa nu zici iarasi ca ma bag unde nu-mi fiebe oala...
nu m-am gindit vreodata sa fac avort si stii de ce????? gindeam ca tine acum! intre timp ,cu virsta au inceput sa se schimbe si ideile! repet ca nu incurajez avortul......................dar uneori nu ai incotro ! copilul are aproape virsta ta(cred).............iar cu alte lucruri nu vreau sa intru in amanunte......dar pe scurt:tatal lui a facut un copil cu o femeie maritata(prietena noastra).........eu nu m-am pus in calea fericirii lor si am divortat........am luat copilul in dinti ......am plecat in Franta.......m-am maritat ..........si ofer copilului meu o familie adevara,o educatie .etc!
FRANNNCE
Postat pe 6 Mai 2009 16:05
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-06 16:00:31roxi...ce dreaku inseamna ca ar fii trebuit sa-l tina aproape pe tatal copilului ? poate nu a mers...poate nu s-a putut...

mie situatia imi pare mai complicata la frannnces...
lasa fata ......ca virsta este de vina! incerc sa ii explic ce inseamna sa faci un copil fara sa fi pregatit,fara sa ai ajutor........dind exemplu personal.......unde se poate ajunge.........iar eu sint un caz fericit!!!!!!!!! dar repet:cite au norocul meu? cite?
FRANNNCE
Postat pe 6 Mai 2009 16:08
FRANNNCE este o femeie cu atitudine...imi place ...;)
monaq
Vreau sa inteleg si eu!
Eu n-am fost casatorita si vreau sa vad cum privesc viata celelalte femei. pt mine casatoria si copiii sunt lucruri mari, si de asta nu ma dumiresc.
Parerea mea este ca un copil trebuie sa creasca langa tatal lui.Poate sunt eu naiva,dar sunt o gramada care au familii trainice. Asta este lucrul care ma deranjeaza, oamenii fac multe compromisuri. De ce?
Nu sunt undercover, n-as avea ce sa ascund. Am intrat recent aici, dintr-o intamplare,(probabil ca nimic nu e intamplator) si mi s-a parut o porcarie, scuzati expresia!
Apoi am inceput sa ”interactionez” cu cei de aici. Si incerc sa vad alta optica a lucrurilor, prin ochii altor oameni.
kudikaroxi
De la: monaram, la data 2009-05-06 16:05:13diavolyto cine e lourdess ???ce a facut???

cea care o deschis topicu'...

mai ai aci' cateva postari de'ale ei

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/18711/am-facut-un-avort-acum-cateva-saptamani-si-visez-copilul.html

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/17161/AJUTATI-MA-chiar-am-nevoie-.html

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/17135/avortul-care-ar-fi-decizia-ta-/avortul-care-ar-fi-decizia-ta--pagina-1.html

noroc de andreea ca le'o spus mai inainte
Diavolyta_
Postat pe 6 Mai 2009 16:09
De la: monaram, la data 2009-05-06 16:05:13diavolyto cine e lourdess ???ce a facut???
cummmmmmm?????????, nu sti pe lourdes???????????, care ne injura si blestema in ziua de Paste??????????? aoleu ce ai pierdut!
FRANNNCE
Postat pe 6 Mai 2009 16:09
ce facea??????????DOAMNEEEE.....de ce?????????sa citesc sa vad si yo
monaq
Postat pe 6 Mai 2009 16:10
si mai ales sa fi vazut ce poze avea
Diavolyta_
Postat pe 6 Mai 2009 16:11
roxi...cati ani ai ? ca sa stiu cum te abordez...

intr-o viata ideala, asa ar trebui sa se intample...copiii sa traiasca intr-o familie cu ambii parinti

dar viata nu e ideala, mama ei de viata

si sunt situatii cand pentriu copil e mai bine sa traiasca doar langa mama sau doar langa tata....

gandeste-te ce profil emotional ar avea un copil care traieste intr-o familie unde predomina abuzul domestic...sau bautura...sau adulterul...
prometeus_wife
Postat pe 6 Mai 2009 16:11
De la: monaram, la data 2009-05-06 16:08:04 FRANNNCE este o femeie cu atitudine...imi place ...;)
pai viata te caleste si te invata ce este bine si ce este rau!...............oricum sint sigura ca cineva acolo sus ma iubeste!
FRANNNCE
Postat pe 6 Mai 2009 16:12
Am 25 de ani. Nu varsta e problema. Prietenul meu are 39. Eu cred ca noi gandim pe termen scurt, ca ne e bine asa. Daca am premedita unele lucruri, nu am mai avea probleme. De ce sa nu pastrezi tatal copilului?France zice ca l-a rec ,asta inseamna ca e un om deosebit pe care sa-l pastrezi langa copil.Cel mai imp motiv este acela ca e tatal copilului, pt ca l-ai conceput cu el si asa vad eu o familie normala. Asa am crescut eu. Cu mama si tata si cu sora mea.
Ce e gresit in asta?
kudikaroxi
Postat pe 6 Mai 2009 16:18
valeiiiiiii Doamne unde esti ???da ce vocabular are doamna lourdess....n-ai treaba.. am vzt pozele cu ea in sutien si in cada cu apa ...gravida....dar de ce va blestema???cu ce drept ?pe ce baza?ce vroia de fapt si de drept sa demonstreze prin atitudinea ei??
monaq
Postat pe 6 Mai 2009 16:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Love Moon - absorbante terapeutice 1 De la: kudika028076 30 Iunie 2009 19:56
invatati-ma va rog 6 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 02:41
Urgenta avort! 16 De la: kutzy 5 Iulie 2012 23:54
Intrerupere de sarcina Bucuresti 1 De la: mylady1984 3 Martie 2011 18:24
Avortul...ce si cum? 60 De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:25