Setari Cookie-uri

Rugaciunea unui copil nenascut Sarut mana, mamicuta mea, Sunt eu, cel din pantecele tau care-ti soptesc la ureche cat sunt de speriat, de trist si de indurerat pentru ca vrei sa ma omori, crezand ca-ti sunt o grea povara... Tu nici nu stii cat e de greu

De la: Diavolyta_, la data 2009-05-06 17:14:02FRANNNCE da' mie nu'i asa ca mie imi accepti cererea de prietenie??
normal...........e acceptata!pupici ca fug la viata reala!
FRANNNCE
Postat pe 6 Mai 2009 17:17
roxi..multe din deciziile pe care le iau parintii, se rasfrang negativ sau pozitiv asupra copiilor

cum am zis, viata nu iti ofera garantii...dar ce este interesant e ca eu am observat foarte multi parinti care arunca asupra copiilor esecurile lor personale

cunosti lait-motivul ala deja celebru " am suferit pentru copii...sa aiba copii tata..."

prometeus_wife
Postat pe 6 Mai 2009 17:19
De la: bebe_Cristina, la data 2009-05-06 17:08:34
De la: andreea1976, la data 2009-05-06 16:58:56
De la: bebe_Cristina, la data 2009-05-06 16:33:01
De la: FRANNNCE, la data 2009-05-06 15:54:38
De la: bebe_Cristina, la data 2009-05-06 15:43:51Femeia are dreptul sa decida asupra corpului ei asa cum spuneti voi insa nu si asupra pantecului ei,asupra vietii care se dezvolta in pantecul ei.Nimeni nu are dreptul sa faca avort,deci sa omoare o fiinta.Dc sa ajungeti sa omoriti,dc sa nu prevenitii o sarcina cand aveti atatea metode incat nici nu stitii pe care sa o alegeti?!!Iar daca nu ati fost capabile sa preveniti,ar trebuii sa nu fiti capabile sa luatio dreptul la viata!
fetito iti urez sa nu ramii insarcinata in timp ce iei pilule anticonceptionale ca sa nu fii obligata sa cresti un copil handicapat care eventual sa te chinuie si pe tine traind o viata intr-un carucior cu rotile! sper sa nu ramii insarcinata cu un sterilet pus iar atunci cind medicul il indeparteaza sa dea domnul sa nu se produca o leziune asupra fatului ....................... sincer :unde faceti voi educatie sexuala?

Observ ce specie de femeie esti dupa cum vb.Daca tu nu ai fost capabila sa te protejezi si esti atat de frustrata de viata pe care o duci ,nu este cazul sa te ratoiesti asa!Ce-mi doresti tu mie iti doresc si eu tie.Cred ca cea care nu este educata dpdv sexual esti tu pt k probabil nu ai auzit decat de anticonceptionalele pe care le folosea bunica si de steriletul din 'tabla'!Informeaza-te si apoi da-ti cu parerea!

Mai fatuca....inainte sa-ti dai cu parerea asa...aiurea.....citeste mai atent ce ti s-a raspuns.
Abia ai iesit din gaoace....si iti dai cu parerea despre o persoana, despre care nu sti nimic
Stai tu frumos in banca ta....si mai asteapta sa cresti....ok?
In primul rand nu s-a ratoit la tine.....ti-a expus cateva variante,care ar putea fi luate in calcul........dar...na......ai sarit ca muscata

Observ ca toate cele carora le place sa-si dea cu parerea de parca la 33/35/samd ani ar fii extraordinar batrane si trecute prin viata,sunt si 'anonime',adica se feresc sa-si puna poze ca sa nu cumva sa le vada vecina si...........mai departe va dati voi seama ce se intampla.Stiu dc ii dai dreptate!Pt k pe vremea voastra asta se intampla(nu aveati prea multe optiuni)si cand medicina a mai evoluat varsta nu va mai permis sa percepeti noutatile!Am luat foc pentru modul in care s-a exprimat fata de commentul meu!Pai daca eu la 23 ani sunt fetita,apai voi la 33/35 sunteti babe????Eu nu vad viata asa!Daca voi 2 asa o vedeti inseamna ca viata va imbatranit muuuult!

In primul rand eu nu stau in anonimat....oricine imi poate vedea pozele.
In al doilea rand...nu am zis ca sunt batrana....dar odata cu varsta,ai si experienta vietii.
In al treilea rand.....traiesc intr-o tara mult mai evoluata din punct de vedere medical si mental.Asa ca nu imi venii mie cu vorbe din astea....."pe vremea noastra"...bla bla bla
Nu chiar nu vezi cat de puerila esti?
andreea1976
Postat pe 6 Mai 2009 17:19
De la: lourdess, la data 2009-05-06 17:13:59
De la: FRANNNCE, la data 2009-05-06 17:07:22
De la: lourdess, la data 2009-05-06 16:41:32
De la: monaram, la data 2009-05-06 16:33:20"FA OBOSIT-O CRED CA DUCI O VIATA DE ... DACA ITI PERMITI TU UN JEG CA TINE UN NIMIC SA JIGNESTI SI SA JUDECI PARERI ORICINE ARE DREPTUL BOLNAVO MINTAL CE ESTI HOLERO SA AIBA PARERI
P.S.PAREREA MEA DESPRE TINE ESTE CA ESTI O FUSTRATA GRASA,URATA,SINGURA SI FARA LIPSA DE OCUPATIE IAR SINGURA TA OCUPATIE ESTE SA JIGNESTI PE ALTII"

CUM POTI SCRIE ASA CEVA??CAT DE BOLNAVA TRE SA FI CA SA-TI DEBITEZE MINTEA ASEMENEA ABERATII..DE CE NU I-ATI DAT BAN SAU SA RECLAMATI UN ABUZ VERBAL EU STIU CE MAI E PE AICI...

CRED CA NU AI CITIT TOT INAINTE ACEEA FEMEIE MA JIGNIT DE MULTE ORI PANA CAND NU AM MAI REZISTAT SI M-AM COBORAT LA NIVELUL EI,STIU CA NU ESTE NORMAL DAR UNELE CA ELE CARE ALTCEVA MAI BUN NU AU DE FACUT,ACUM IMI CRITICA SI POZELE ETC
E DREPTUL MEU SA FAC CE POZE VREAU EU NU AM JIGNIT PE NIMENI SI NU M-AM LUAT DE CUM ARATA CINEVA SI DE CE FEL DE POZE ARE
eu sint una din persoanele careia lourdess ia facut complimente de acest gen! ACUM ARE TUPEUL SA IMI TRIMITA CERERE DE PRIETENIE! chiar ca ai probleme.............iti refuz cererea ca esti chiar nesimtita d-na lourdess

vroiam sa iti trimit mai FRANNNNCE un mesaj si am vazut ca " doamne fereste " trebuie sa ne imprietenim pt asta
ce ai de zis ..........zici pe forum! nu am secrete..................iar prietenii mei din lista sint numai oameni de calitate........deci nu avem vreodata cum sa ne imprietenim!
FRANNNCE
Postat pe 6 Mai 2009 17:20
domle'...nu se mai poate...ma duc sa-mi pun poza aia cu barbatul....
prometeus_wife
Postat pe 6 Mai 2009 17:21
mai cristinico,te vad destul de noua pe acilea,da cu parerea stii sa itzi dai la greu.....ia incearca draga matushii sa nu mai judeci omul inainte sa il cunosti,nu arunca vorbe la intamplare ca s-ar putea intoarce impotriva ta,capishi?
faptul ca nu avem poze acum la profil,ei bine,nu e treaba ta,asa cum zice frannce,cele mai multe de aici ne cunoastem intre noi,iar varsta despre care tu vb 33-35 de ani,este exact varsta optima sa potzi sa emitzi o parere despre un subiect asa grav.........asa ca mai lasa sa treaca catziva ani buni si altfel vei vedea si tu lucrurile,sunt convinsa......
matracucu
Postat pe 6 Mai 2009 17:21
gata, nene...mi-am schimbat avatarul...sunt cu barbatul...la un concert rock...
prometeus_wife
Postat pe 6 Mai 2009 17:24
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-06 17:21:25domle'...nu se mai poate...ma duc sa-mi pun poza aia cu barbatul....

andreea1976
Postat pe 6 Mai 2009 17:25
De la: just_laura, la data 2009-05-06 17:21:28mai cristinico,te vad destul de noua pe acilea,da cu parerea stii sa itzi dai la greu.....ia incearca draga matushii sa nu mai judeci omul inainte sa il cunosti,nu arunca vorbe la intamplare ca s-ar putea intoarce impotriva ta,capishi?
faptul ca nu avem poze acum la profil,ei bine,nu e treaba ta,asa cum zice frannce,cele mai multe de aici ne cunoastem intre noi,iar varsta despre care tu vb 33-35 de ani,este exact varsta optima sa potzi sa emitzi o parere despre un subiect asa grav.........asa ca mai lasa sa treaca catziva ani buni si altfel vei vedea si tu lucrurile,sunt convinsa......
ma amuzati teribil dragelor!Cine se simte isi da cu parerea!
bebe_Cristina
Postat pe 6 Mai 2009 17:25
Da. Am vazut atatea cazuri in gradinita ca de asta cred ca am o asemenea teama de subiecte din astea complexe.
Am vazut vorbindu-se despre oameni de calitate. Cine ,oare, ne da ”calitatea”?
De obicei ne adunam in jurul nostru oameni pe diferite principii.
Daca se intelege ce vreau sa spun...
O zi buna va doresc!
kudikaroxi
Postat pe 6 Mai 2009 17:26
De la: bebe_Cristina, la data 2009-05-06 17:25:30
De la: just_laura, la data 2009-05-06 17:21:28mai cristinico,te vad destul de noua pe acilea,da cu parerea stii sa itzi dai la greu.....ia incearca draga matushii sa nu mai judeci omul inainte sa il cunosti,nu arunca vorbe la intamplare ca s-ar putea intoarce impotriva ta,capishi?

esti chiar un bebe......."cine zice ala e.."
haha....trebuia sa rad si eu,nu-i asa?
matracucu
Postat pe 6 Mai 2009 17:26
mi-a scapat ceva ?

de la avort alunecam spre care e mai tanara si frumoasa ?

prometeus_wife
Postat pe 6 Mai 2009 17:28

Auzi bebeule.....io simt ca trebe sa fugi sa-ti schimbi scutecul
andreea1976
De la: kudikaroxi, la data 2009-05-06 17:26:13Da. Am vazut atatea cazuri in gradinita ca de asta cred ca am o asemenea teama de subiecte din astea complexe.
Am vazut vorbindu-se despre oameni de calitate. Cine ,oare, ne da ”calitatea”?
De obicei ne adunam in jurul nostru oameni pe diferite principii.
Daca se intelege ce vreau sa spun...
O zi buna va doresc!

calitatea si-o da insashi persoana in cauza si sigur,chiar principiile fac acea calitate despre care vorbeste frannce.......if u know what i meen........
matracucu
De la: andreea1976, la data 2009-05-06 17:28:19

andreiutza draga
matracucu
Postat pe 6 Mai 2009 17:29
roxi, cred ca tocmai calitatea noastra atrage oameni de aceeasi calitate...

depinde de scara de valori pe care o avem

andreea...sa inteleg ca mi-ai admirat avatarul ?
prometeus_wife
Postat pe 6 Mai 2009 17:30
De la: andreea1976, la data 2009-05-06 17:19:31
De la: bebe_Cristina, la data 2009-05-06 17:08:34
De la: andreea1976, la data 2009-05-06 16:58:56
De la: bebe_Cristina, la data 2009-05-06 16:33:01
De la: FRANNNCE, la data 2009-05-06 15:54:38
De la: bebe_Cristina, la data 2009-05-06 15:43:51Femeia are dreptul sa decida asupra corpului ei asa cum spuneti voi insa nu si asupra pantecului ei,asupra vietii care se dezvolta in pantecul ei.Nimeni nu are dreptul sa faca avort,deci sa omoare o fiinta.Dc sa ajungeti sa omoriti,dc sa nu prevenitii o sarcina cand aveti atatea metode incat nici nu stitii pe care sa o alegeti?!!Iar daca nu ati fost capabile sa preveniti,ar trebuii sa nu fiti capabile sa luatio dreptul la viata!
fetito iti urez sa nu ramii insarcinata in timp ce iei pilule anticonceptionale ca sa nu fii obligata sa cresti un copil handicapat care eventual sa te chinuie si pe tine traind o viata intr-un carucior cu rotile! sper sa nu ramii insarcinata cu un sterilet pus iar atunci cind medicul il indeparteaza sa dea domnul sa nu se produca o leziune asupra fatului ....................... sincer :unde faceti voi educatie sexuala?

Observ ce specie de femeie esti dupa cum vb.Daca tu nu ai fost capabila sa te protejezi si esti atat de frustrata de viata pe care o duci ,nu este cazul sa te ratoiesti asa!Ce-mi doresti tu mie iti doresc si eu tie.Cred ca cea care nu este educata dpdv sexual esti tu pt k probabil nu ai auzit decat de anticonceptionalele pe care le folosea bunica si de steriletul din 'tabla'!Informeaza-te si apoi da-ti cu parerea!

Mai fatuca....inainte sa-ti dai cu parerea asa...aiurea.....citeste mai atent ce ti s-a raspuns.
Abia ai iesit din gaoace....si iti dai cu parerea despre o persoana, despre care nu sti nimic
Stai tu frumos in banca ta....si mai asteapta sa cresti....ok?
In primul rand nu s-a ratoit la tine.....ti-a expus cateva variante,care ar putea fi luate in calcul........dar...na......ai sarit ca muscata

Observ ca toate cele carora le place sa-si dea cu parerea de parca la 33/35/samd ani ar fii extraordinar batrane si trecute prin viata,sunt si 'anonime',adica se feresc sa-si puna poze ca sa nu cumva sa le vada vecina si...........mai departe va dati voi seama ce se intampla.Stiu dc ii dai dreptate!Pt k pe vremea voastra asta se intampla(nu aveati prea multe optiuni)si cand medicina a mai evoluat varsta nu va mai permis sa percepeti noutatile!Am luat foc pentru modul in care s-a exprimat fata de commentul meu!Pai daca eu la 23 ani sunt fetita,apai voi la 33/35 sunteti babe????Eu nu vad viata asa!Daca voi 2 asa o vedeti inseamna ca viata va imbatranit muuuult!

In primul rand eu nu stau in anonimat....oricine imi poate vedea pozele.
In al doilea rand...nu am zis ca sunt batrana....dar odata cu varsta,ai si experienta vietii.
In al treilea rand.....traiesc intr-o tara mult mai evoluata din punct de vedere medical si mental.Asa ca nu imi venii mie cu vorbe din astea....."pe vremea noastra"...bla bla bla
Nu chiar nu vezi cat de puerila esti?

Si ca sa fi intelegi de ce imi dau cu parerea am sa-ti spun ca daca pe contul meu la localitate scrie bucuresti este pentru ca acolo m-am nascut nu pentru ca locuiesc neaparat in bucuresti.Nu stiu in ce tara civilizata locuiesti tu si nici nu ma priveste,isa eu chiar locuiesc intr-o tara cu adevarat civilizata!
bebe_Cristina
Postat pe 6 Mai 2009 17:30
De la: just_laura, la data 2009-05-06 17:29:39
De la: andreea1976, la data 2009-05-06 17:28:19

andreiutza draga

Laurici scumpilici
andreea1976
Postat pe 6 Mai 2009 17:31
De la: FRANNNCE, la data 2009-05-06 17:17:59
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-06 17:14:02FRANNNCE da' mie nu'i asa ca mie imi accepti cererea de prietenie??
normal...........e acceptata!pupici ca fug la viata reala!

mersi
Diavolyta_
Postat pe 6 Mai 2009 17:37
doamnelor...ce aveti ?

cristina...cati ani ai ? sau trebuie sa ma duc la profil sa vad ?
prometeus_wife
Postat pe 6 Mai 2009 17:38
lourdess sâc'sâc mie mi'o dat accept ... tie nuuu
oftiga'te

Diavolyta_
Postat pe 6 Mai 2009 17:39
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-06 17:38:22doamnelor...ce aveti ?

cristina...cati ani ai ? sau trebuie sa ma duc la profil sa vad ?

are 22
Diavolyta_
Postat pe 6 Mai 2009 17:40

chiar ca esti un dracusor...

stai cuminte...
prometeus_wife
O sa astept cei 33/35 ani sa vad daca ma va roade invidia atat de tare ca si pe voi. Ce invidie???Recunoasteti!Invidia pe cei 23 ani ai mei daca tot ati schimbat subiectul din avort in frumusete,tinerete Sper sa nu ajung ca voi,la 33/35 de ani sa stau pe forum si sa ma iau de cele mai tinere decat mine!O zi frumoasa si voua(ce a mai ramas),nu mai am timp de maruntisuri!
bebe_Cristina
cristina...cred ca te flatezi...nimeni nu este invidioasa pe tine ca ai 22 de ani...

si nu mi s-a parut ca s-a luat cineva de tine

si de ce crezi tu ca e atat de rau sa stai pe un forum ? ti se pare degradant ?

eu cred ca tu vrei sa platesti niste polite si de-aia incerci sa ofensezi...

eu ma astept sa te comporti ca o doamna...

hai aici si explica-mi si mie care era ideea ta...ca parca se discuta despre avort...

hai, ca eu nu sunt invidioasa, pe cuvantul meu
prometeus_wife
Postat pe 6 Mai 2009 17:44
De la: bebe_Cristina, la data 2009-05-06 17:40:54O sa astept cei 33/35 ani sa vad daca ma va roade invidia atat de tare ca si pe voi. Ce invidie???Recunoasteti!Invidia pe cei 23 ani ai mei daca tot ati schimbat subiectul din avort in frumusete,tinerete Sper sa nu ajung ca voi,la 33/35 de ani sa stau pe forum si sa ma iau de cele mai tinere decat mine!O zi frumoasa si voua(ce a mai ramas),nu mai am timp de maruntisuri!

fetitzo,te uitzi in oglinda????
nu itzi crapa oglida in mii de cioburi???
cine crezi ca e invidioasa pe tine??
tu crezi ca as vrea vreo secunda sa fiu la fel ca tine,atat de naiva????
te inseli fetitzo amarnic....uite,vezi de ce nu avem noi poze la profil???
ca sa nu intre una ca tine sa ne citeasca in ochi cate avorturi avem la activ ori cate ne asteapta.....

sfatul meu.....stai in banca ta,inainte sa fie prea tarziu......
matracucu
Postat pe 6 Mai 2009 17:46
ti'ai tras pozaaa
Diavolyta_
Postat pe 6 Mai 2009 17:47
are 22 de ani.. da' nu prea gandeste .... pana cand si io la 24 de ani gandesc mai matur ca ea... dansa in loc sa tina cont de sfatul celor mai in varsta.. ea ii jigneste... rusine cristino rusine
Diavolyta_
Postat pe 6 Mai 2009 17:49
De la: bebe_Cristina, la data 2009-05-06 17:40:54O sa astept cei 33/35 ani sa vad daca ma va roade invidia atat de tare ca si pe voi. Ce invidie???Recunoasteti!Invidia pe cei 23 ani ai mei daca tot ati schimbat subiectul din avort in frumusete,tinerete Sper sa nu ajung ca voi,la 33/35 de ani sa stau pe forum si sa ma iau de cele mai tinere decat mine!O zi frumoasa si voua(ce a mai ramas),nu mai am timp de maruntisuri!

Invidie????
Eu sunt fericita ca am o casnicie fericita si o cariera de succes....
Pe cine sa fiu invidioasa???? hmmm???Pe tine?Ca ai 22 ani?
Nu am fost si nu o sa fiu invidioasa pe nimeni.............
andreea1976
Postat pe 6 Mai 2009 17:50
yeap...cu barbatul din dotare...

ah...stai asa...ca am uitat...ca nu sunt pe garbo...acolo stie toata lumea cine sunt

io sunt scandalul, dracusor scump...is tipa aia care e foarte maritata si foarte fericita cu un tip mai tanar decat ea...

stai sa vezi pe-aici reactii...
prometeus_wife
Postat pe 6 Mai 2009 17:51

Recomandari