Setari Cookie-uri

Rugaciunea unui copil nenascut Sarut mana, mamicuta mea, Sunt eu, cel din pantecele tau care-ti soptesc la ureche cat sunt de speriat, de trist si de indurerat pentru ca vrei sa ma omori, crezand ca-ti sunt o grea povara... Tu nici nu stii cat e de greu

roxi...iar zic de liberul arbitru...poate frannnces a vrut sa-l pastreze langa ea, dar el nu a vrut sa mai ramana...

totul e relativ, fetitzo...mai ales dragostea...

ioi, doamne...ca esti de varsta fiica-mii...

in viata nu exista garantii, roxi...nimeni nu iti garanteaza ca ramai alaturi de tatal copilului tau...trust me...ca stiu ce zic...
prometeus_wife
Postat pe 6 Mai 2009 16:22
ramona pozele alea nu sunt nimic.... mai demult avea niste poze mi'e si groaza sa ma gandesc la ele....
Diavolyta_
Postat pe 6 Mai 2009 16:23
mai gagici...poate a mintit-o cineva ca e Demi Moore...
prometeus_wife
Postat pe 6 Mai 2009 16:25
De la: monaram, la data 2009-05-06 16:19:24valeiiiiiii Doamne unde esti ???da ce vocabular are doamna lourdess....n-ai treaba.. am vzt pozele cu ea in sutien si in cada cu apa ...gravida....dar de ce va blestema???cu ce drept ?pe ce baza?ce vroia de fapt si de drept sa demonstreze prin atitudinea ei??
pai cum nu are viata personala draga de ea.......a facut o fata in toate felurile in ziua de Paste ca d-ra in cauza avortase si visa copilul! in loc sa o trimita la biserica,psiholog etc..........ia rascolit cutitul rana injurind-o!eu am certat-o ca e zi sfinta ...........;si ea ma facut crimnala etc..........dupa care au venit toate fetele si a iesit un circ!
FRANNNCE
Postat pe 6 Mai 2009 16:26
mda...pioasa care va sa zica...
prometeus_wife
Postat pe 6 Mai 2009 16:29
De la: FRANNNCE, la data 2009-05-06 16:26:51
De la: monaram, la data 2009-05-06 16:19:24valeiiiiiii Doamne unde esti ???da ce vocabular are doamna lourdess....n-ai treaba.. am vzt pozele cu ea in sutien si in cada cu apa ...gravida....dar de ce va blestema???cu ce drept ?pe ce baza?ce vroia de fapt si de drept sa demonstreze prin atitudinea ei??
pai cum nu are viata personala draga de ea.......a facut o fata in toate felurile in ziua de Paste ca d-ra in cauza avortase si visa copilul! in loc sa o trimita la biserica,psiholog etc..........ia rascolit cutitul rana injurind-o!eu am certat-o ca e zi sfinta ...........;si ea ma facut crimnala etc..........dupa care au venit toate fetele si a iesit un circ!

femeie se vede ca ai grave probleme pshihice nu vrei fata draga sa ma lasi in pace si sa nu mai vorbesti de mine?sau de oficata ce esti si de invidioasa nu ai alte subiecte
lourdess
Postat pe 6 Mai 2009 16:31
s'o intors
Diavolyta_
Postat pe 6 Mai 2009 16:32
De la: FRANNNCE, la data 2009-05-06 15:54:38
De la: bebe_Cristina, la data 2009-05-06 15:43:51Femeia are dreptul sa decida asupra corpului ei asa cum spuneti voi insa nu si asupra pantecului ei,asupra vietii care se dezvolta in pantecul ei.Nimeni nu are dreptul sa faca avort,deci sa omoare o fiinta.Dc sa ajungeti sa omoriti,dc sa nu prevenitii o sarcina cand aveti atatea metode incat nici nu stitii pe care sa o alegeti?!!Iar daca nu ati fost capabile sa preveniti,ar trebuii sa nu fiti capabile sa luatio dreptul la viata!
fetito iti urez sa nu ramii insarcinata in timp ce iei pilule anticonceptionale ca sa nu fii obligata sa cresti un copil handicapat care eventual sa te chinuie si pe tine traind o viata intr-un carucior cu rotile! sper sa nu ramii insarcinata cu un sterilet pus iar atunci cind medicul il indeparteaza sa dea domnul sa nu se produca o leziune asupra fatului ....................... sincer :unde faceti voi educatie sexuala?

Observ ce specie de femeie esti dupa cum vb.Daca tu nu ai fost capabila sa te protejezi si esti atat de frustrata de viata pe care o duci ,nu este cazul sa te ratoiesti asa!Ce-mi doresti tu mie iti doresc si eu tie.Cred ca cea care nu este educata dpdv sexual esti tu pt k probabil nu ai auzit decat de anticonceptionalele pe care le folosea bunica si de steriletul din 'tabla'!Informeaza-te si apoi da-ti cu parerea!
bebe_Cristina
Postat pe 6 Mai 2009 16:33
"FA OBOSIT-O CRED CA DUCI O VIATA DE ... DACA ITI PERMITI TU UN JEG CA TINE UN NIMIC SA JIGNESTI SI SA JUDECI PARERI ORICINE ARE DREPTUL BOLNAVO MINTAL CE ESTI HOLERO SA AIBA PARERI
P.S.PAREREA MEA DESPRE TINE ESTE CA ESTI O FUSTRATA GRASA,URATA,SINGURA SI FARA LIPSA DE OCUPATIE IAR SINGURA TA OCUPATIE ESTE SA JIGNESTI PE ALTII"

CUM POTI SCRIE ASA CEVA??CAT DE BOLNAVA TRE SA FI CA SA-TI DEBITEZE MINTEA ASEMENEA ABERATII..DE CE NU I-ATI DAT BAN SAU SA RECLAMATI UN ABUZ VERBAL EU STIU CE MAI E PE AICI...
monaq
Postat pe 6 Mai 2009 16:33
e forum public...deci, atata timp cat cineva se exprima decent si nu injura, ma gandesc ca poate sa zica fiecare ce vrea...

si e adevarat ce zice frannnces ? ca ai injurat pe cineva ?
prometeus_wife
Postat pe 6 Mai 2009 16:34
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-06 16:25:28mai gagici...poate a mintit-o cineva ca e Demi Moore...

ma mir cum de nu iti este rusine sa te bagi asa in seama,esti de seama cu mama si de oftica vorbesti este dreptul meu sa fac ce poze vreau mai FEMEIE ai 45 de ani si te porti ca o copila de 14 ani
P.S nici nu mi-a trecut prin cap sa ma compar cu demii moore care e de o seama cu tine femeie dar logic ca tu nu ii ajungi nici la degetul mic de la picior
lourdess
Postat pe 6 Mai 2009 16:34
ramona am dat "Raporteaza abuz de limbaj" .. da' tot degeaba.....
si la poze am dat.. nu m'am lasat pana nu i'am dat la toate pozele "Raporteaza continut nepotrivit "....
Diavolyta_
Postat pe 6 Mai 2009 16:38
ASCULTA LOURDESS....cum iti permiti sa vb asa cu o doamna ???cine te-a educat pe tine???ai crescut in mahala de vb asa?...chiar nu te inteleg .....TOCMAI k are varsta mamei tale ar trebui sa o respecti...SA TI FIE RUSINE....
monaq
Postat pe 6 Mai 2009 16:38
stimata doamna...poate e cazul sa iti revizuiesti vocabularul...pentru cineva care lupta pentru drepturile copilului cu atata patos ar trebui sa ai un limbaj mai civilizat...

si daca sunt de varsta mamei tale, care ar fii problema ? exista o limita de varsta pe forumul asta ?

poate ca eu ma port ca o copila de 14 ani, dar tu te porti ca o copila de 14 ani teribil de needucata...

so...regleaza tirul ca pe mine nu ma impresionezi cu mahalaua asta...

arunca-ti laturile in alta parte, clar ?
prometeus_wife
Postat pe 6 Mai 2009 16:40
De la: monaram, la data 2009-05-06 16:33:20"FA OBOSIT-O CRED CA DUCI O VIATA DE ... DACA ITI PERMITI TU UN JEG CA TINE UN NIMIC SA JIGNESTI SI SA JUDECI PARERI ORICINE ARE DREPTUL BOLNAVO MINTAL CE ESTI HOLERO SA AIBA PARERI
P.S.PAREREA MEA DESPRE TINE ESTE CA ESTI O FUSTRATA GRASA,URATA,SINGURA SI FARA LIPSA DE OCUPATIE IAR SINGURA TA OCUPATIE ESTE SA JIGNESTI PE ALTII"

CUM POTI SCRIE ASA CEVA??CAT DE BOLNAVA TRE SA FI CA SA-TI DEBITEZE MINTEA ASEMENEA ABERATII..DE CE NU I-ATI DAT BAN SAU SA RECLAMATI UN ABUZ VERBAL EU STIU CE MAI E PE AICI...

CRED CA NU AI CITIT TOT INAINTE ACEEA FEMEIE MA JIGNIT DE MULTE ORI PANA CAND NU AM MAI REZISTAT SI M-AM COBORAT LA NIVELUL EI,STIU CA NU ESTE NORMAL DAR UNELE CA ELE CARE ALTCEVA MAI BUN NU AU DE FACUT,ACUM IMI CRITICA SI POZELE ETC
E DREPTUL MEU SA FAC CE POZE VREAU EU NU AM JIGNIT PE NIMENI SI NU M-AM LUAT DE CUM ARATA CINEVA SI DE CE FEL DE POZE ARE
lourdess
Postat pe 6 Mai 2009 16:41
mona...pai poate ar trebui trimis un mail adminilor...poate asa primeste bann...
prometeus_wife
Postat pe 6 Mai 2009 16:42
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-06 16:40:13stimata doamna...poate e cazul sa iti revizuiesti vocabularul...pentru cineva care lupta pentru drepturile copilului cu atata patos ar trebui sa ai un limbaj mai civilizat...

si daca sunt de varsta mamei tale, care ar fii problema ? exista o limita de varsta pe forumul asta ?

poate ca eu ma port ca o copila de 14 ani, dartu te porti ca o copila de 14 ani teribil de needucata...

so...regleaza tirul ca pe mine nu ma impresionezi cu mahalaua asta...

arunca-ti laturile in alta parte, clar ?

nu are absolut nimic ca esti de aceeasi varsta cu mama mea,mama mea este o femeie minunata cu capul pe umeri si nu ar caracteriza in veci vecilor o persoana mai ales pozele acesteia,sa fii sanatoasa dar cum iti permiti si cine esti tu sa imi critici pozele si sa spui ca ma cred demi moore asta e parerea ta si pastreaz-o pt tine eu nu te-am jignit cu absolut nimic
P.S : FIECARE ARE DREPTUL SA FACA CE POZE VREA
lourdess
Postat pe 6 Mai 2009 16:44
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-06 16:42:24mona...pai poate ar trebui trimis un mail adminilor...poate asa primeste bann...

am dat io lu' Kudika.. da' tot asa ... far' nici un rezultat
Diavolyta_
Postat pe 6 Mai 2009 16:45
stimata lourdess...de la mine ai tot dispretul meu si ignore total
prometeus_wife
Postat pe 6 Mai 2009 16:46
am citit destul cat sa mi pot creea o parere....parerile sunt impartite....indiferent ca suntem sau nu de acord cu ele,trebuie sa le respectam....cat despre cum ai reactionat tu chiar nu e normala reactia si injuriile aduse mai multor persoane...SINCER si no offence nu asa se vb...imi pare rau...
monaq
Postat pe 6 Mai 2009 16:47
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-06 13:25:09iar??

BAI FATA DRAC IMPIELITAT DIAVOLITA CE ESTI VEZI-TI DE TREABA TA CA EU NU M-AM LUAT DE TINE NU TE MAI BAGA MAI FATO IN SEAMA
lourdess
Postat pe 6 Mai 2009 16:47
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-06 16:46:28stimata lourdess...de la mine ai tot dispretul meu si ignore total

STIMATA ANONIMA NU IMI PASA DE PAREREA TA
LA REVEDERE
lourdess
Postat pe 6 Mai 2009 16:48
si tu bolnavo mintal invata sa vorbesti mai frumos... data viitoate s'ar putea sa te injur si eu... si nu cred ca o sa'ti cada bine
Diavolyta_
Postat pe 6 Mai 2009 16:50
mona...da' pe unde o fii roxi...ca vad ca a disparut...s-o fii speriat de descarcarile astea electrice ?

roxi...vino aici...ca ne conversam chiar frumos...
prometeus_wife
Postat pe 6 Mai 2009 16:51
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-06 16:45:16
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-06 16:42:24mona...pai poate ar trebui trimis un mail adminilor...poate asa primeste bann...

am dat io lu' Kudika.. da' tot asa ... far' nici un rezultat

bai diavol ce esti ti se potriveste de minune acest nume pe care banuiesc ca ti lai ales cu placere , de ce sa mi se inchida contul?ca asa vrei tu?eu am diverse site-uri , bloguri crezi ca imi face cineva un rau ca imi inchide acest cont?doar pt ca am postat o poezie nu cred , nu te mai obosi atat se vede ce ura zace in tine
lourdess
Postat pe 6 Mai 2009 16:51
nu vreau sa ma gandesc cum ai vorbi face 2 face cu o persoana care te-ar deranja...sau ar da peste tine din greseala....ai lua-o de cap?ai matura strada cu ea???CITESTE CODUL BUNELOR MANIERE...esti mama esti tanara ...ai timp sa te schimbi...ce educatie primeste copilul tau???asa vb si in casa de fatza cu el?cu copilul???cand esti nervoasa?>??mai rau ca la usa cortului ...sincer...imi pare rau de tine...
monaq
Postat pe 6 Mai 2009 16:52
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-06 16:50:21si tu bolnavo mintal invata sa vorbesti mai frumos... data viitoate s'ar putea sa te injur si eu... si nu cred ca o sa'ti cada bine

eu nu sunt bolnava mintal tu ma jignesti mereu si ai ceva cu mine, sa iti fie rusine ca te inscrii pe forumuri sa te mahalagesti
lourdess
Postat pe 6 Mai 2009 16:53
ura in mine sau in tine??|

si hai fa pasi mai repejor ca ii e foame copilului si mi'e ca te retin din greseala
Diavolyta_
Postat pe 6 Mai 2009 16:53
hmmmmm poate roxy e UNDERCOVER si e lourdess???
monaq
Postat pe 6 Mai 2009 16:54
Nu inteleg de ce se ajunge la jigniri. Toti avem ”bube”, probleme , dar limbajul asta ma scoate din sarite!
Chiar nu se poate discuta constructiv?
Cat despre garantii, asa este, nu avem prea multe. Dar e clar ca exista un echilibru, de aici si pacea interioara care transpare prin limbaj ...Cel putin aici.
Eu cred ca daca ne dorim CU ADEVARAT, ca lucrurile sa iasa bine nu are cum sa nu fie asa. Dar oare facem acest lucru?
kudikaroxi
Postat pe 6 Mai 2009 16:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sunt insarcinata cu un minor... 348 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 20:32
Cumpararea unui telefon 2 De la: ana_anaanamaria 5 Aprilie 2012 21:51
Topic impotriva utilizatoarei l_diana_c 20 De la: l_diana_c 3 Iunie 2009 12:57
avort 32 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 19:41
Despre avort, " SILENT SCREAM" 111 De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:25