Mai multe
| doamnelor...va rog...nu va mai lasati atrase intr-o discutie degradanda... | ||
|
prometeus_wife Postat pe 6 Mai 2009 16:55 |
||
|---|---|---|
De la: monaram, la data 2009-05-06 16:52:19nu vreau sa ma gandesc cum ai vorbi face 2 face cu o persoana care te-ar deranja...sau ar da peste tine din greseala....ai lua-o de cap?ai matura strada cu ea???CITESTE CODUL BUNELOR MANIERE...esti mama esti tanara ...ai timp sa te schimbi...ce educatie primeste copilul tau???asa vb si in casa de fatza cu el?cu copilul???cand esti nervoasa?>??mai rau ca la usa cortului ...sincer...imi pare rau de tine... nu vezi ca "diavolita aia"cum scriu o poezie despre bietii copii nevinovati omorati si ei nu ii convine ma injura?de ce nu ii spui si ei,in primul rand eu alaptez si nu am voie sa ma stresez , iar ea imi face numai rau jignindu-ma,desi este o anonima nu ma simnt bine cand sunt jignita,chiar daca nu o cunosc eu am o gramada de prieteni minunati am sute de neamuri minunate cu care ma inteleg extraordinar si vine una ca ea sa ma jigneasca doar ca ea este de acord cu avortul iar eu nu |
||
|
lourdess Postat pe 6 Mai 2009 16:56 |
||
|
neah...nu e roxi...uite ca s-a intors... si nu, se pare ca nu se poate discuta intotdeauna constructiv...chestie de nuanta si de educatie so...roxi...despre ce vorbeam ? |
||
|
|
||
|
prometeus_wife Postat pe 6 Mai 2009 16:57 |
||
|
pt mona: acum vad ca ai inceput sa dai tu sfaturi ! Mai devreme te luai de mine ca fac asta
|
||
|
kudikaroxi Postat pe 6 Mai 2009 16:57 |
||
roxy a postat ultimul comm la 16 si 18 iar lourdess primul la 16 si 31....cam ciudat....
|
||
|
monaq Postat pe 6 Mai 2009 16:58 |
||
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-06 16:53:29ura in mine sau in tine??| niciodata in viata ta sa nu iti mai permiti sa vorbesti de copilul meu nici macar in gluma |
||
|
lourdess Postat pe 6 Mai 2009 16:58 |
||
| atunci du'te si alapteaza si nu mai vb prostii pe forum... nu te retine nimeni | ||
|
Diavolyta_ Postat pe 6 Mai 2009 16:58 |
||
| te acuzam de pomana...scuzati... | ||
|
monaq Postat pe 6 Mai 2009 16:58 |
||
De la: bebe_Cristina, la data 2009-05-06 16:33:01De la: FRANNNCE, la data 2009-05-06 15:54:38De la: bebe_Cristina, la data 2009-05-06 15:43:51Femeia are dreptul sa decida asupra corpului ei asa cum spuneti voi insa nu si asupra pantecului ei,asupra vietii care se dezvolta in pantecul ei.Nimeni nu are dreptul sa faca avort,deci sa omoare o fiinta.Dc sa ajungeti sa omoriti,dc sa nu prevenitii o sarcina cand aveti atatea metode incat nici nu stitii pe care sa o alegeti?!!Iar daca nu ati fost capabile sa preveniti,ar trebuii sa nu fiti capabile sa luatio dreptul la viata!fetito iti urez sa nu ramii insarcinata in timp ce iei pilule anticonceptionale ca sa nu fii obligata sa cresti un copil handicapat care eventual sa te chinuie si pe tine traind o viata intr-un carucior cu rotile! sper sa nu ramii insarcinata cu un sterilet pus iar atunci cind medicul il indeparteaza sa dea domnul sa nu se produca o leziune asupra fatului ....................... sincer :unde faceti voi educatie sexuala? Mai fatuca....inainte sa-ti dai cu parerea asa...aiurea.....citeste mai atent ce ti s-a raspuns. Abia ai iesit din gaoace....si iti dai cu parerea despre o persoana, despre care nu sti nimic Stai tu frumos in banca ta....si mai asteapta sa cresti....ok? In primul rand nu s-a ratoit la tine.....ti-a expus cateva variante,care ar putea fi luate in calcul........dar...na......ai sarit ca muscata
|
||
|
andreea1976 Postat pe 6 Mai 2009 16:58 |
||
De la: lourdess, la data 2009-05-06 16:58:07De la: Diavolyta_, la data 2009-05-06 16:53:29ura in mine sau in tine??| da' ce'am zis rau in asta?? cum tu nu'i dai de mancare copilului tau?? il tii flämând??
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 6 Mai 2009 17:00 |
||
|
doamnelor...propun sa ne intoarcem la tema...se poate ? si va rog eu sa nu va mai certati fiecare are dreptul la propria opinie...si si-o poate sustine argumentat si civilizat eu ma astept ca reactionati ca niste doamne... |
||
|
prometeus_wife Postat pe 6 Mai 2009 17:00 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-06 16:57:22neah...nu e roxi...uite ca s-a intors... Pai, eu cred ca daca vrei sa construiesti , se poate, numai sa intalnesti pers potrivite. Un ex este discutia cu tine De asta ziceam ca facem repede compromisuri. Eu am calcat cu pasi marunti , tocmai de teama de a nu gresi f mult. Nu stiu cat am reusit, dar ma straduiesc... |
||
|
kudikaroxi Postat pe 6 Mai 2009 17:01 |
||
si asta pt ca nu sunt de acord cu vocabularul ei nici aici si nici pe strada si NICAIERI!am primit o educatie...si basta ...nu e normal sa se vb si mai ales ca s-a luat de doamna Prometeu....aiurea ...si cu diavolyta vb cum vb ....ce d-zeu...suntem oameni tre sa ne intelegem...dar vad ca n-ai cu cine dom'le n-ai cu cine...scuze roxy ca te acuzam aiurea...
|
||
|
monaq Postat pe 6 Mai 2009 17:02 |
||
De la: lourdess, la data 2009-05-06 16:58:07De la: Diavolyta_, la data 2009-05-06 16:53:29ura in mine sau in tine??| Bag sama ca nu iti place sa-si bage nimeni nasul in viata ta.... Atunci cu ce drept iti bagi tu nasul in viata altora????hmmm??? Cata ipocrizie la unii
|
||
|
andreea1976 Postat pe 6 Mai 2009 17:02 |
||
|
he...he...roxi...tu esti inca cruda...si mai am impresia ca si idealista... hai sa nu ne pierdem busola si sa tinem nordul... so...ce ziceai tu de stabilitatea familiei ? |
||
|
prometeus_wife Postat pe 6 Mai 2009 17:04 |
||
De la: donttouch, la data 2009-05-06 14:56:26De la: lourdess, la data 2009-05-05 22:18:07Rugaciunea unui copil nenascut mai fato eu nu am acuzat pe nimeni,fiecare face cate crime vrea exista un Dumnezeu care ne va judeca dupa faptele noastre ,sa iti fie rusie ca ma critici dupa niste poze eram sigura ca toate ofticatele vor avea ceva si cu pozele mele ma mir cum de nu iti este rusine ce aberezi a zis cineva ca ma cred miss playboy insarcinata???sunt doar poze cu familia mea mai ... draga asa ca vezi-ti de treaba ta
|
||
|
lourdess Postat pe 6 Mai 2009 17:04 |
||
a aparut louredss..uitasem de ea
|
||
|
ralu_zar Postat pe 6 Mai 2009 17:05 |
||
De la: lourdess, la data 2009-05-06 16:41:32eu sint una din persoanele careia lourdess ia facut complimente de acest gen! ACUM ARE TUPEUL SA IMI TRIMITA CERERE DE PRIETENIE!De la: monaram, la data 2009-05-06 16:33:20"FA OBOSIT-O CRED CA DUCI O VIATA DE ... DACA ITI PERMITI TU UN JEG CA TINE UN NIMIC SA JIGNESTI SI SA JUDECI PARERI ORICINE ARE DREPTUL BOLNAVO MINTAL CE ESTI HOLERO SA AIBA PARERI chiar ca ai probleme.............iti refuz cererea ca esti chiar nesimtita d-na lourdess
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 6 Mai 2009 17:07 |
||
mda....interesanta discutie ...nu am ce zice....ma duc sa trag o pipa... cine mai doreste cine mai pofteste???
|
||
|
monaq Postat pe 6 Mai 2009 17:08 |
||
ooof...da' nimeni nu baga de seama ca eu fac ici sha pe porumbelul pacii ? si ne conversam asa frumos... |
||
|
prometeus_wife Postat pe 6 Mai 2009 17:08 |
||
De la: andreea1976, la data 2009-05-06 16:58:56De la: bebe_Cristina, la data 2009-05-06 16:33:01De la: FRANNNCE, la data 2009-05-06 15:54:38De la: bebe_Cristina, la data 2009-05-06 15:43:51Femeia are dreptul sa decida asupra corpului ei asa cum spuneti voi insa nu si asupra pantecului ei,asupra vietii care se dezvolta in pantecul ei.Nimeni nu are dreptul sa faca avort,deci sa omoare o fiinta.Dc sa ajungeti sa omoriti,dc sa nu prevenitii o sarcina cand aveti atatea metode incat nici nu stitii pe care sa o alegeti?!!Iar daca nu ati fost capabile sa preveniti,ar trebuii sa nu fiti capabile sa luatio dreptul la viata!fetito iti urez sa nu ramii insarcinata in timp ce iei pilule anticonceptionale ca sa nu fii obligata sa cresti un copil handicapat care eventual sa te chinuie si pe tine traind o viata intr-un carucior cu rotile! sper sa nu ramii insarcinata cu un sterilet pus iar atunci cind medicul il indeparteaza sa dea domnul sa nu se produca o leziune asupra fatului ....................... sincer :unde faceti voi educatie sexuala? Observ ca toate cele carora le place sa-si dea cu parerea de parca la 33/35/samd ani ar fii extraordinar batrane si trecute prin viata,sunt si 'anonime',adica se feresc sa-si puna poze ca sa nu cumva sa le vada vecina si...........mai departe va dati voi seama ce se intampla.Stiu dc ii dai dreptate!Pt k pe vremea voastra asta se intampla(nu aveati prea multe optiuni)si cand medicina a mai evoluat varsta nu va mai permis sa percepeti noutatile!Am luat foc pentru modul in care s-a exprimat fata de commentul meu!Pai daca eu la 23 ani sunt fetita,apai voi la 33/35 sunteti babe????Eu nu vad viata asa!Daca voi 2 asa o vedeti inseamna ca viata va imbatranit muuuult! |
||
|
bebe_Cristina Postat pe 6 Mai 2009 17:08 |
||
De la: andreea1976, la data 2009-05-06 16:58:56Andreea nu ai de ca sa iti bati capul cu asemenea cazuri incurabile! ele cred ca tot ce zboara se maninca si aopi vin pe aci sa deschida topicuri cu lacrimogene!De la: bebe_Cristina, la data 2009-05-06 16:33:01De la: FRANNNCE, la data 2009-05-06 15:54:38De la: bebe_Cristina, la data 2009-05-06 15:43:51Femeia are dreptul sa decida asupra corpului ei asa cum spuneti voi insa nu si asupra pantecului ei,asupra vietii care se dezvolta in pantecul ei.Nimeni nu are dreptul sa faca avort,deci sa omoare o fiinta.Dc sa ajungeti sa omoriti,dc sa nu prevenitii o sarcina cand aveti atatea metode incat nici nu stitii pe care sa o alegeti?!!Iar daca nu ati fost capabile sa preveniti,ar trebuii sa nu fiti capabile sa luatio dreptul la viata!fetito iti urez sa nu ramii insarcinata in timp ce iei pilule anticonceptionale ca sa nu fii obligata sa cresti un copil handicapat care eventual sa te chinuie si pe tine traind o viata intr-un carucior cu rotile! sper sa nu ramii insarcinata cu un sterilet pus iar atunci cind medicul il indeparteaza sa dea domnul sa nu se produca o leziune asupra fatului ....................... sincer :unde faceti voi educatie sexuala?
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 6 Mai 2009 17:09 |
||
De la: andreea1976, la data 2009-05-06 17:02:34De la: lourdess, la data 2009-05-06 16:58:07De la: Diavolyta_, la data 2009-05-06 16:53:29ura in mine sau in tine??| vreau sa intelegi ceva logic care ar intele orice om inteligent: 1 - nu am facut decat sa postez niste poezi despre avorturi scrise de un preot Sfant Parintele Ilie Cleopa si mi-au sarit toate in cap ca si cum le-as fi acuzat pe ele 2 - nu mi-am batut joc de pozele nimanui desi le-am vizualizat si eu profilele la persoanele care nu fac altceva decat sa ma jigneasca 3 - nu m-am luat de copilul nimanui de ce educatie ii da etc 4 - nu sunt eu de vina ca ele s-au simntit vinovate si in masura sa ma jigneasca dupa ce am postat niste poezii(reale) si niste poze cu copii ucisi prin metoda deja cunoscuta inca inainte de a se naste acestia desi acele poze apartin unor "mame" cu acordul carora s-au facut acele crime nu a mea |
||
|
lourdess Postat pe 6 Mai 2009 17:10 |
||
|
cristina...te rog eu...nu te repezi asa... cred ca situatia a derapat si depinde de noi sa o remediem... si uite, am sa-mi pun si eu poze la profil sa ma vezi cum arat...
|
||
|
prometeus_wife Postat pe 6 Mai 2009 17:10 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-06 17:04:06he...he...roxi...tu esti inca cruda...si mai am impresia ca si idealista... Spuneam ca e f dificil sa intemeiezi o familie durabila si cel mai usor este sa te compromiti din diferite cauze: atractie sexuala,situatie materiala, etc. Si problema nu este ca suferi tu( vb impersonal ), dar ajung in ecuatie niste copii, care vor creste cu mari carente, in functie de greselile parintilor. Nu-i asa? Destul ca sunt o gramada de probleme din afara, sa ne mai facem si noi altele? |
||
|
kudikaroxi Postat pe 6 Mai 2009 17:11 |
||
De la: bebe_Cristina, la data 2009-05-06 17:08:34draguta................;sint dezolata sa te informez ca noi ne cunoastem intre noi!ne stim unele chiar personal.........pozele au fost cindva dar din cauza invidiei unora sint acum sterse(cind am timp pun special pentru tine)...........si nu in ultimul rind te informez ca eu asa baba cum spui tu ca sint arat mai bine decit multe de23 de ani............frumusetea este trecatoare deci nu mi se pare intersesant!De la: andreea1976, la data 2009-05-06 16:58:56De la: bebe_Cristina, la data 2009-05-06 16:33:01De la: FRANNNCE, la data 2009-05-06 15:54:38De la: bebe_Cristina, la data 2009-05-06 15:43:51Femeia are dreptul sa decida asupra corpului ei asa cum spuneti voi insa nu si asupra pantecului ei,asupra vietii care se dezvolta in pantecul ei.Nimeni nu are dreptul sa faca avort,deci sa omoare o fiinta.Dc sa ajungeti sa omoriti,dc sa nu prevenitii o sarcina cand aveti atatea metode incat nici nu stitii pe care sa o alegeti?!!Iar daca nu ati fost capabile sa preveniti,ar trebuii sa nu fiti capabile sa luatio dreptul la viata!fetito iti urez sa nu ramii insarcinata in timp ce iei pilule anticonceptionale ca sa nu fii obligata sa cresti un copil handicapat care eventual sa te chinuie si pe tine traind o viata intr-un carucior cu rotile! sper sa nu ramii insarcinata cu un sterilet pus iar atunci cind medicul il indeparteaza sa dea domnul sa nu se produca o leziune asupra fatului ....................... sincer :unde faceti voi educatie sexuala? |
||
|
FRANNNCE Postat pe 6 Mai 2009 17:13 |
||
De la: FRANNNCE, la data 2009-05-06 17:07:22De la: lourdess, la data 2009-05-06 16:41:32eu sint una din persoanele careia lourdess ia facut complimente de acest gen! ACUM ARE TUPEUL SA IMI TRIMITA CERERE DE PRIETENIE!De la: monaram, la data 2009-05-06 16:33:20"FA OBOSIT-O CRED CA DUCI O VIATA DE ... DACA ITI PERMITI TU UN JEG CA TINE UN NIMIC SA JIGNESTI SI SA JUDECI PARERI ORICINE ARE DREPTUL BOLNAVO MINTAL CE ESTI HOLERO SA AIBA PARERI vroiam sa iti trimit mai FRANNNNCE un mesaj si am vazut ca " doamne fereste " trebuie sa ne imprietenim pt asta
|
||
|
lourdess Postat pe 6 Mai 2009 17:13 |
||
FRANNNCE da' mie nu'i asa ca mie imi accepti cererea de prietenie??
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 6 Mai 2009 17:14 |
||
FRANNNCE da' mie nu'i asa ca mie imi accepti cererea de prietenie??
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 6 Mai 2009 17:14 |
||
si pe-a mea si pe-a mea
|
||
|
monaq Postat pe 6 Mai 2009 17:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| CAUT GRAVIBINON | 7 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 19:08 |
| Ce putem face cu femeile care incearca sa ne strice relatia cu persoana iubita? | 34 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 19:12 |
| SIENA...ORASUL IN CARE MA SIMT SINGURA...! | 24 | De la: ferero 24 Octombrie 2013 14:20 |
|
|
||
| COSTURI AVORT?!!!(URGENTA) | 76 | De la: rockk 7 Februarie 2011 06:34 |
| ma descurc singura sau întrerupere de sarcina | 118 | De la: kudika_36817 19 Iunie 2013 21:50 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.