Mai multe
De la: kudika009316, la data 2009-06-29 19:26:46totusi...n-ar fi mai bine sa recitim ceia ce am scris inainte de a trimite...?!...intrebam si eu... "ceea"... ca sa fiu in ton cu postarea ta... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 2 Iulie 2009 20:20 |
||
|---|---|---|
asta va doriti voi barbati de la o femei:diavolita in pat,doamna pe strada,sa frumoasa si desteapta si daca se poate si cu multi bani ar fi perfect. dar zimi si mie un barbat care se gandeste ce vrea femeia! toti se gandesc numai la ei.si chiar va felicit . am invatat sa gandesc ca voi. de cand m-am schimbat sunt o gramada de baieti care vor sa aiba o relatie cu mine si chiar accepta sa fie inselati de dragul de a sta cu mine. asta este un sfat pentru toate fetele care vor sa fie fericite:fiti barbati!!!!
|
||
|
dolcik1 Postat pe 3 Iulie 2009 19:55 |
||
De la: Erebus, la data 2009-06-30 16:58:36mary, cum e? un feedback, ceva? ar trebui sa incepi deja sa vezi rezultatele! Noup!Chiar daca am facut cum ai spus tu...nu merge!Scapa de calorii seara..alaturi de mine..Ce ar trebui sa fac??Ca tot slab este! Ai si alta idee??Te rog...ca se vede treaba ca e rau sa fie un barbat slab!!!!!
|
||
|
|
||
|
mary_ct Postat pe 7 Iulie 2009 14:11 |
||
De la: o_mica_raza, la data 2009-06-15 09:21:18Brabatii sunt slabi....... Pot avea femeia perfecta langa ei si tot pe alaturi calca daca vor....... cu riscul de a distruge persoana de langa ei, o persoana la care poate tin cu adevarat si le poate oferi fericirea..... Se gadesc numai cum sa se dea mari si tari cu faptul ca au amante..... Defapt demonstreaza ca sunt slabi ! CE CALITATI SA AIBA SOTIA? E vorba de barbat! Acolo e problema ! la cele 78,54 kg, nu ma consider un barbat slab. ba chiar mi s-a spus ca am burtica. sau inceput de burta! incipienta! |
||
|
geo_x Postat pe 4 August 2009 20:08 |
||
|
deci barbatii cu burtica nu-s slabi? ia uite de unde venea taria de caracter ! ntz, ntz, ntz! |
||
|
googoodoll Postat pe 4 August 2009 20:30 |
||
De la: googoodoll, la data 2009-08-04 20:30:04deci barbatii cu burtica nu-s slabi? ia uite de unde venea taria de caracter ! evident ca caracteru' unui barbat cu carisma si burta, sta in burtica casnica
|
||
|
geo_x Postat pe 4 August 2009 20:34 |
||
|
mai, oameni buni, barbatii nu sunt slabi deloooooc!!! sunt doar femei care nu se pricep sa-i hraneasca
|
||
|
Erebus Postat pe 5 August 2009 16:58 |
||
inca ceva: ce aveti voi cu barbatii, ha? ca din cate vad io, fata se referea la BRABATI, ceea ce e cu totul alta prajeala de ceapa
|
||
|
Erebus Postat pe 5 August 2009 17:20 |
||
|
barbati slabi ????nu am vazut ....!!!!!!.....poate lasi ...dar e o mare diferenta. cat despre inselat ...hhhmmmm...chestiune delicata........pt ca eu nu cred in a doua sansa....asa ca sunt mai mult decat convinsa ca vei face curatenie in viata ta |
||
|
ninushk Postat pe 11 August 2009 20:46 |
||
De la: coffeeta, la data 2009-06-15 09:35:51De la: o_mica_raza, la data 2009-06-15 09:21:18CE CALITATI SA AIBA SOTIA? si ce bine e cand se inverseaza rolurile
|
||
|
jojo_lin Postat pe 12 August 2009 18:22 |
||
| degeaba comentam unii de altii,fara femei nu pot sta barbatii si fara barbati nu sunt satisfaqte femeile | ||
|
sil_mary Postat pe 12 August 2009 18:27 |
||
|
pt ca asta e legea naturii,e adevarat uniis unt niste insensibili egoisti care incerak sa le fie bine doat lor,dar in aceasta adunatura de porci exista si un pisic kre merita iubit.eu una nu l-am gasit dar sper sa existe,altfel ma contrazic singura. eu mai cred inca in oameni si de aceea sper |
||
|
sil_mary Postat pe 12 August 2009 18:29 |
||
| Ce spui tu acum " sunt putini barbati in ziua de azi care merita sa-i fii fidela " este doar o scuza a si o impacare cu voi insiva cand va apuca cautarea barbatului perfect .... cu muschi, bani si binenteles sa incercati tot ce nu vreti sa face-ti cu fraierul de acasa !!! Sunte-ti la fel ca si acum mii de ani cand traiam in PESTERI !! care este mai agresiv si va poate calca in picioare ...ala este masculul dominant !!! | ||
|
hombre89 Postat pe 13 August 2009 11:21 |
||
| PENTRU CA ASA SUNT ALCATUITI EI. | ||
|
alexia30 Postat pe 13 August 2009 11:38 |
||
De la: hombre89, la data 2009-08-13 11:21:57Ce spui tu acum " sunt putini barbati in ziua de azi care merita sa-i fii fidela " este doar o scuza a si o impacare cu voi insiva cand va apuca cautarea barbatului perfect .... cu muschi, bani si binenteles sa incercati tot ce nu vreti sa face-ti cu fraierul de acasa !!! Sunte-ti la fel ca si acum mii de ani cand traiam in PESTERI !! care este mai agresiv si va poate calca in picioare ...ala este masculul dominant !!! Yesssssss!!!! Si unde mai pui ca stie ( el ,masculul dominant) sa scrie "faceti" si" sunteti" corect ! Da' asa sunt-em :D noi femeile, ale dreaq! |
||
|
googoodoll Postat pe 13 August 2009 19:26 |
||
De la: Erebus, la data 2009-08-05 16:58:23mai, oameni buni, barbatii nu sunt slabi deloooooc!!! Hai, mai, ca de 15 ani ii tot gatesc, mananca precum un purcelus si tot degeaba. Si ca sa puna si cireasa pe tort, a fost in stare sa-mi faca o fata la fel ca si el: mancacioasa si subtzirica. Ei vezi? Asta numesc eu razbunare...
|
||
|
Lucia38 Postat pe 13 August 2009 19:49 |
||
De la: hombre89, la data 2009-08-13 11:21:57Ce spui tu acum " sunt putini barbati in ziua de azi care merita sa-i fii fidela " este doar o scuza a si o impacare cu voi insiva cand va apuca cautarea barbatului perfect .... cu muschi, bani si binenteles sa incercati tot ce nu vreti sa face-ti cu fraierul de acasa !!! Sunte-ti la fel ca si acum mii de ani cand traiam in PESTERI !! care este mai agresiv si va poate calca in picioare ...ala este masculul dominant !!! Asa crezi tu... Dar daca femeia e desteapta si-l lasa doar sa CREADA ca e masculul dominant... La asta nu te-ai gandit, nu?
|
||
|
Lucia38 Postat pe 13 August 2009 19:51 |
||
| Tipa cu "Yessssss ! " esti tare , cand ai pus ultima oara mana pe DEX ? | ||
|
hombre89 Postat pe 14 August 2009 09:08 |
||
De la: hombre89, la data 2009-08-14 09:08:09Tipa cu "Yessssss ! " esti tare , cand ai pus ultima oara mana pe DEX ? Ce-ai mah,baiatule???Te-ai trezit tu lupul moralist???
|
||
|
mary_ct Postat pe 14 August 2009 11:46 |
||
De la: hombre89, la data 2009-08-14 09:08:09Tipa cu "Yessssss ! " esti tare , cand ai pus ultima oara mana pe DEX ? eu mi-amintesc cand. tu? |
||
|
googoodoll Postat pe 14 August 2009 12:37 |
||
De la: hombre89, la data 2009-08-13 11:21:57Ce spui tu acum " sunt putini barbati in ziua de azi care merita sa-i fii fidela " este doar o scuza a si o impacare cu voi insiva cand va apuca cautarea barbatului perfect .... cu muschi, bani si binenteles sa incercati tot ce nu vreti sa face-ti cu fraierul de acasa !!! Sunte-ti la fel ca si acum mii de ani cand traiam in PESTERI !! care este mai agresiv si va poate calca in picioare ...ala este masculul dominant !!! bai ma bucur ca fac parte din acea categorie "" sunt putini barbati in ziua de azi care merita sai fii fidela""" .. nu am inselat niciodata ... si SPER sa nici no fac in viitorul apropiat sau indepartat.. app.. voi fi tatic incepand cu luna septembrie |
||
|
barabass Postat pe 14 August 2009 20:27 |
||
De la: barabass, la data 2009-08-14 20:27:59De la: hombre89, la data 2009-08-13 11:21:57Ce spui tu acum " sunt putini barbati in ziua de azi care merita sa-i fii fidela " este doar o scuza a si o impacare cu voi insiva cand va apuca cautarea barbatului perfect .... cu muschi, bani si binenteles sa incercati tot ce nu vreti sa face-ti cu fraierul de acasa !!! Sunte-ti la fel ca si acum mii de ani cand traiam in PESTERI !! care este mai agresiv si va poate calca in picioare ...ala este masculul dominant !!! Felicitari!!!
|
||
|
Lucia38 Postat pe 14 August 2009 20:30 |
||
De la: barabass, la data 2009-08-14 20:27:59De la: hombre89, la data 2009-08-13 11:21:57Ce spui tu acum " sunt putini barbati in ziua de azi care merita sa-i fii fidela " este doar o scuza a si o impacare cu voi insiva cand va apuca cautarea barbatului perfect .... cu muschi, bani si binenteles sa incercati tot ce nu vreti sa face-ti cu fraierul de acasa !!! Sunte-ti la fel ca si acum mii de ani cand traiam in PESTERI !! care este mai agresiv si va poate calca in picioare ...ala este masculul dominant !!! Felicitari...Si pentru ca nu ai inselat si pentru bebe... |
||
|
mary_ct Postat pe 16 August 2009 00:15 |
||
|
Pai, si eu cred ca barbatii sunt foarte slab. Pot avea langa ei femeia potrivita pe toate palnurile, dar un studiu foarte recent, facut de oamenii de stiinta din Anglia,SUA,Germania, precum si Romania (prin Garabet Ibraileanu care a scris o carte foarte interesanta numita " PRIVIND VIATA") dezvaluie o mare parte din gandurile, sentimentele, ideile , frustrarile pe care le are un barbat. Sincer, nu vreau sa fiu impotriva femeilor,nici impotriva barbatilor.Barbatii pot fi uneori slabi, fraieri,sau cum vreti voi, dar si femeile sunt la fel.NU EXISTA FEMEIIA PERFECTA SI NICI BARBATUL PERFECT. IN AFARA DE DUMNEZEU, NU ESTE NIMENI PERFECT. INCERCATI SA CITITI CARTEA " PRIVIND VIATA"DE G. IBRAILEANU si veti vedea ceea ce gandeste un barbat. Si noi femeile inselam, si noi facem greseli, si noi suntem slabe, fraiere(pt ca uneori dam cu bata-n balta rau de tot si trebuie sa suportam consecintele actelor de ineptie pe care le avem din cand in cand) Sa stiti femeilor, din toata tara, din toata lumea, ca nu sunt de acord cu voi in totalitate.BARBATII SUNT PRICEPUTI SI POT FACE TOT CEEA CE FACEM NOI-MAI PUTIN SA NASCA.PE CAND NOI, NU PUTEM SA FACEM TOATE LUCRURILE PE CARE LE FACE UN BARBAT, pt ca pur si simplu, noi, femeile suntem IRATIONALE , DELOC OBIECTIVE CI DOAR SUBIECTIVE.-FOARTE PUTINE FEMEI SU T OBIECTIVE CAND TREBUIE-este o chestie de autocontrol-barbatii stapanesc foarte bine arta autocontrolului, iar femeile pe cea a limbajului corpului-Seductia. Sa stiti ca un barbat indragostit,care isi iubeste cu adevarat iubita, femeia de langa el, mai face si greseli,dar daca femeia este obiectiva,inteligenta daca vrea sa-si pastreze langa ea barbatul iubit si mult visat, il iarta, deoarece si bartul respectiv poate face acest lucru-un barbat adevarat-EU AM LANGA MN UN ASTFEL DE BARBAT-uN BARBAT CARE FACE DE TOATE, ESTE DESTEPT, FRUMOS, FARA FIGURI IN CAP.Avem o relatie de 7 ani jumatate si, credeti-ma corespunde intregii descrieri pe acre am facut-o in acest mini-articol despre barbati si ceea ce sunt ei in viziunea femeii-Daca va inseala barbatul, incercati sa va dati seama de ceea ce avea nevoie el, poate nu ati avut acel ceva pe care il voia in momentul respectiv, incercati sa va dati seama ca nu este numai el de vina. daca un barbat isi inseala iubita, nevasta nu inseamna ca a incetat sa o mai iubeasca ci doar ca nu mai are acel ceva dupa acre el tanjeste.Vinovata nu este amanta ci iubita, sotia acestuia pt ca in loc sa vada ceea ce lipseste din relatie, in loc sa vada ceea ce nu mai merge se infurie, devine subiectiva, nu vorbeste despre ceea ce simte cu barbatul, nu-l intelege,atunci cand apar probleme, il evita sau nu ii spune tot adevarul.El de asta inseala. Incercati sa va puneti si in locul barbatilor. Sunt slabi, da, fara noi nu ar putea functiona, dar si noi, femeile suntem la fel de slabe, suntem opusul lor uneori.Nu stiu daca veti citi acest articol, iar daca o veti face, incercati sfaturile pe care vi le dau aici. Le-am incercat pe toate, majoritatea mi le-a spus iubitul meu.Puteti-va deci si in locul barbatilor.Sunt oameni. |
||
|
kudika048574 Postat pe 16 August 2009 10:10 |
||
De la: Lucia38, la data 2009-08-14 20:30:25De la: barabass, la data 2009-08-14 20:27:59De la: hombre89, la data 2009-08-13 11:21:57Ce spui tu acum " sunt putini barbati in ziua de azi care merita sa-i fii fidela " este doar o scuza a si o impacare cu voi insiva cand va apuca cautarea barbatului perfect .... cu muschi, bani si binenteles sa incercati tot ce nu vreti sa face-ti cu fraierul de acasa !!! Sunte-ti la fel ca si acum mii de ani cand traiam in PESTERI !! care este mai agresiv si va poate calca in picioare ...ala este masculul dominant !!! |
||
|
kudika048574 Postat pe 16 August 2009 10:20 |
||
| Buna . Felicitari ca faci parte din categoria barbatilor care nu inseala, te felicit si pe tine si pe sotia ta pentru copilul pe acre il veti avea. | ||
|
kudika048574 Postat pe 16 August 2009 10:24 |
||
| Sunt femei care gandesc ca barbatul trebuie sa aiba bani, sa fie un pachet de muschi, sa ii poate permite sa faca ce vrea , fara sa tina cont ca mai are un fraier acasa (vorba ta-ca bine ai zis). sa stii ca pt genul acesta de femei cel mai bun este cel care le calca in picioare.De multe ori, femeile acestea au frustrari inutile si parerea mea, este ca au aca un barbat care le iubeste,care incearca din rasputeri sa le faca fericite, iar ele se pare ce nu pricep, sau daca da, nu au prea mult creier in cap. Sau...mai stii, poate sunt din alea crescute in puf, obijnuite sa se vaite ca li s-a rupt o unghie, sa tipe si sa urle cand nu le convine ceva sau cand nu mai au oja ori bani de shopping.ACEASTA CATOGORIE, EU O NUMESC FETE, FEMEI BARBIE DE PLASTIC. | ||
|
kudika048574 Postat pe 16 August 2009 10:35 |
||
| buna!e adevarat k multe femei isi doresc alaturi barbati cu multi bani dar eu cred ca mai presuus de orice sunt sentimentele de iubire.banii nu aduc fericirea................. | ||
|
geuta Postat pe 16 August 2009 12:20 |
||
| Nu sunt toti slabi... chiar discutam cu cineva tema asta , dar rar un barbat care sa nu-si simta barbatia pusa in pericol si sa compenseze anumite lipsuri cu amante , iubite ascunse , sau mai stiu eu ce prietenii apropriate mai mult decat trebuie , dar sunt si multe cazuri in care ajung asa din deceptii , am simtit si eu nevoia candva sa fiu marele zmeu cu 15 iubite , pe la 16 - 17 ani , ma rog cui ii intra ceva in cap greu si-l scoate :P , numai bine. | ||
|
Denver Postat pe 16 August 2009 12:29 |
||
De la: o_mica_raza, la data 2009-06-15 09:53:47Nu exista femei perfecte, dar ele sunt mult mai puternice si hotarate la capitolul inselat. Si eu mi-am inselat sotul (cand inca nu eram casatoriti). Credeam ca oricum nu-l mai interesez ca se tot dadea la altele. Culmea.... cand a aflat a fost o tragedie. In doua zile am incheiat orice "afacere" cu celalalt si m-am intors hotarata la el gandindu-ma ca i-a venit mintea la cap si ce sa vezi? M-a cerut de nevasta (sa fie sigur ca de data asta scap mai greu) si el "umbla in comtinuare cand cu una, cand cu alta. Si mai cunosc cazuri de genul...... Plus ca se lasa influentat de fiecare data si de parerile celorlalte rf. la familie. cazurile pe c. le mai cunosc sunt asemanatoare. Simt ei nevoia de autocompatimire si sfaturi de la altele. De aici si consider ca sunt slabi..... Eu cand m-am hotarat sa merg cu el..... nu m-am mai uitat la altii caut-o mult si bine tu pe aia :)) k ink nu s-a gasit o asa proasta
|
||
|
Chocolatzyk Postat pe 16 August 2009 12:46 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ajutatima va rog cu un sfat | 117 | De la: cherry30 11 Iunie 2011 08:25 |
| pana unde se va ajunge??? | 6 | De la: kudika318477 12 Decembrie 2010 19:25 |
| Infidelitate | 17 | De la: dakar_dakina 20 Octombrie 2008 17:48 |
|
|
||
| Anxietate | 2 | De la: kudika_12257 7 August 2012 12:13 |
| fapt divers, vorba poetului... | 29 | De la: kudika318477 11 Decembrie 2010 18:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.