Setari Cookie-uri

Brabatii sunt slabi....... pe bune !

Nu exista pe lumea asta barbati sau femei perfecte, poate pe alte planete sau in alta viata, dar acum si aici nu exista si nici nu merita sa cauti perfectiunea pentru ca singurele lucrui pe care le vei descoperii sunt defectele tale. Fiecare persoana se considera perfecta in felul ei pentru ca nu isi recunoaste defectele, deci de ce sa ne amagim, suntem defecti din nastere sau dupa caz devenim defecti pe parcurs.Pentru ce sa ne aratam cu degetul, ca nu exista femeia perfecta, sau nu exista barbatul perfect, suntem o apa si un pamant si viata o traiesti si fara sa fie perfecta pentru ca timpul trece si ai numai o singura sansa.
Iar despre faza ca merita sau nu merita sa fii fidel, de ce nu merita pentru ca nu te satisface sau de ce merita pentru ca e intelegator, sa fim seriosi nu mai exista dragoste vesnica, il inseli sau o inseli dupa caz si daca iubesti si daca nu iubesti, celalat iti ofera pe moment toate lucruile pe care "alesul" sau "aleasa" ta nu ti le ofera.
Totusi nu inteleg de unde atata drama si ura si invidie pe faptul ca unii inseala si altii nu. In astfel de cazuri esti catalogat ca fiind ori prost, ori smecher si cu ce te alegi?
Toate sunt baliverne viata trebuie luata ca atare nu trebuie dezbatut subiectul cu ma inseala sau nu, ma va insela sau nu, ma inselat sau nu si asa mai departe.
Pana la urma fiecare traieste cum vrea cu amanta sau fara.
cristinaniculae18
Postat pe 17 August 2009 00:32
s perfect de acord cristinaniulae18
a_delade
Postat pe 18 August 2009 20:20
Existential barbatii sunt pana la moarte vanatori...vaneaza cu fapta si cu gandul.....isi ridica nadragii si merg mai departe..insa daca creierul lor este dominat de o femeie lucrurile se calmeaza...din pacate noi femeile abordam extremele : ori blinde si supuse ..ori ii dresam....si ei reactioneaza ....in ziua de astazi sa fii sotie este un risc...daca are bani - e vanat de alte femei, daca nu are- se apuca de baut ..ca de e greu sa tii familia...si tot asa. Uneori este bine sa te bucuri ca apare o amanta ca te scapa de luzer!!!!!.. se spune " totul se intampla numai in favoarea noastra...dar noi intelegem?"
pacifista
Postat pe 22 August 2009 18:42
De la: desteapta_si_frumoasa, la data 2009-06-15 09:56:34asa sunt barbatzi din pacate rar mai gasesti in ziua de azi un barbat care sa merite sa-i fi fidela

ai dreptate chiar nu merita pur si simplu sunt niste egoisti muuuuult mai mult ca noi
roxi25
Postat pe 26 August 2009 19:46
ce noroc k al meu sa mai ingrasat vreo 2 kg
bruneagra25
Postat pe 31 August 2009 09:50
De la: pacifista, la data 2009-08-22 18:42:55Existential barbatii sunt pana la moarte vanatori...vaneaza cu fapta si cu gandul.....isi ridica nadragii si merg mai departe..insa daca creierul lor este dominat de o femeie lucrurile se calmeaza...din pacate noi femeile abordam extremele : ori blinde si supuse ..ori ii dresam....si ei reactioneaza ....in ziua de astazi sa fii sotie este un risc...daca are bani - e vanat de alte femei, daca nu are- se apuca de baut ..ca de e greu sa tii familia...si tot asa. Uneori este bine sa te bucuri ca apare o amanta ca te scapa de luzer!!!!!.. se spune " totul se intampla numai in favoarea noastra...dar noi intelegem?"

De ce sa astept sa apara amanta? Daca ma inlocuieste cu bautura sau vrea amor cumparat pe bani,il las si redevin libera ca pasarea cerului.Casnicia nu trebuie sa fie servitute.

Postat pe 1 Septembrie 2009 16:18
De la: hombre89, la data 2009-08-14 09:08:09Tipa cu "Yessssss ! " esti tare , cand ai pus ultima oara mana pe DEX ?

baga-mi-as, eram sa citesc SEX in loc de DEX!
geo_x
Postat pe 1 Septembrie 2009 16:47
ce te face sa crezi,ca barbati care are amanta,sunt slabi??? [/quote]

poate ca barbatii care are amanta nu e slabi, ci doar analfabeti... care este!
daniella_s
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:52
calitatile sotiei perfecte,cred ca ar trebui sa fie plina de bani si sa i dea ignor de cate ori o supara,,pt ca toti barbati sunt niste zdrente prefaqte
sil_mary
Postat pe 2 Septembrie 2009 11:12
De la: geo_x, la data 2009-09-01 16:47:45
De la: hombre89, la data 2009-08-14 09:08:09Tipa cu "Yessssss ! " esti tare , cand ai pus ultima oara mana pe DEX ?

baga-mi-as, eram sa citesc SEX in loc de DEX!

Lucia38
Postat pe 2 Septembrie 2009 11:14
barbatul nu merita nimic,pt ca nu mai exista un barbat caruia sa ii dai totul,sa ii faci pe plac,sa le zambesti prietenilor sai idioti si
sil_mary
Postat pe 2 Septembrie 2009 11:15
De la: sil_mary, la data 2009-09-02 11:15:55barbatul nu merita nimic,pt ca nu mai exista un barbat caruia sa ii dai totul,sa ii faci pe plac,sa le zambesti prietenilor sai idioti si

s-o crezi tu!!!
Lucia38
Postat pe 2 Septembrie 2009 11:19
dak il rasfeti prea mult esti proasta,dak il respecti si nu ai prea mult timp pt el esti o scarba insensibila,dak ii spui ce te deranjeaza la el esti o uracioasa.barbatii nu pot fii intelesi iar dak vrei sa ii intelegi e o pierdere de timp.si nu merita
sil_mary
Postat pe 2 Septembrie 2009 11:19
pei o cred,dak nu o credeam nu o scriam
vrei sa ma contrazici?
fa-o
sil_mary
Postat pe 2 Septembrie 2009 11:21
De la: sil_mary, la data 2009-09-02 11:19:48dak il rasfeti prea mult esti proasta,dak il respecti si nu ai prea mult timp pt el esti o scarba insensibila,dak ii spui ce te deranjeaza la el esti o uracioasa.barbatii nu pot fii intelesi iar dak vrei sa ii intelegi e o pierdere de timp.si nu merita

Cand ai sa mai cresti un pic, ai sa-ti dai seama ca exista si o cale de mijloc. Vei invata sa oferi cat trebuie, cand trebuie si cum trebuie. Acuma n-am sa-ti spun eu chiar tot ci va trebui sa descoperi tu. Altfel, care ar mai fi farmecul?
Lucia38
Postat pe 2 Septembrie 2009 11:22
De la: Lucia38, la data 2009-09-02 11:19:11
De la: sil_mary, la data 2009-09-02 11:15:55barbatul nu merita nimic,pt ca nu mai exista un barbat caruia sa ii dai totul,sa ii faci pe plac,sa le zambesti prietenilor sai idioti si

s-o crezi tu!!!

vezi ca nu ai qm sa ma contrazici
hihi
sil_mary
Postat pe 2 Septembrie 2009 11:22
De la: sil_mary, la data 2009-09-02 11:22:42
De la: Lucia38, la data 2009-09-02 11:19:11

s-o crezi tu!!!

vezi ca nu ai qm sa ma contrazici
hihi

nu te-am contrazis ci tocmai ti-am dat un sfat.
Lucia38
Postat pe 2 Septembrie 2009 11:23
nu exista nici un farmec in descoperirea "calitatilor barbatilor" pt ca nu au nici o klitate benefica.in mom in kre crezi ca i-ai qnoscut iti fac doar rau.inceark sa te manipuleze,sa te complexeze si u k o fata qminte si proasta incepi sa il crezi si incepi sa crezi ca doar el e perfect,saracul""ce noroc am ca sta q mine,la ce urata m-am faqt
sil_mary
Postat pe 2 Septembrie 2009 11:25
Stii ce? mai intai trebuie sa te linistesti, sa nu mai gandesti atat de negativist, iar intr-o zi pun pariu ca ai sa-l gasesti pe cel care merita tot ce-i mai bun din partea ta si va stii sa aprecieze cum se cuvine acest lucru.
Lucia38
Postat pe 2 Septembrie 2009 11:29
De la: sil_mary, la data 2009-09-02 11:19:48dak il rasfeti prea mult esti proasta,dak il respecti si nu ai prea mult timp pt el esti o scarba insensibila,dak ii spui ce te deranjeaza la el esti o uracioasa.barbatii nu pot fii intelesi iar dak vrei sa ii intelegi e o pierdere de timp.si nu merita

din cei doi baieti pe care i-ai cunoscut, unu' era cumva vecinu' de la parter?
geo_x
Postat pe 2 Septembrie 2009 11:33
De la: geo_x, la data 2009-09-02 11:33:28

din cei doi baieti pe care i-ai cunoscut, unu' era cumva vecinu' de la parter?[/
quote]
nu era vecinul,comiqle
sil_mary
Postat pe 2 Septembrie 2009 11:44
De la: Lucia38, la data 2009-09-02 11:29:15Stii ce? mai intai trebuie sa te linistesti, sa nu mai gandesti atat de negativist, iar intr-o zi pun pariu ca ai sa-l gasesti pe cel care merita tot ce-i mai bun din partea ta si va stii sa aprecieze cum se cuvine acest lucru.

cand il voi gasii te voi anunta,nu stiu dak voi mai vedea sa sciu la cei 150de ani pe care ii voi avea cand va venii printul inimii mele,de
sil_mary
Postat pe 2 Septembrie 2009 11:46
De la: Lucia38, la data 2009-09-02 11:29:15Stii ce? mai intai trebuie sa te linistesti, sa nu mai gandesti atat de negativist, iar intr-o zi pun pariu ca ai sa-l gasesti pe cel care merita tot ce-i mai bun din partea ta si va stii sa aprecieze cum se cuvine acest lucru.

cand il voi gasii te voi anunta,nu stiu dak voi mai vedea sa sciu la cei 150de ani pe care ii voi avea cand va venii printul inimii mele,de
sil_mary
Postat pe 2 Septembrie 2009 11:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
in caz de accident de masina minor, ce trebuie facut dk firma de asigurari nu vrea sa plateasca daunele?? 4 De la: TIGRA 16 Noiembrie 2010 11:16
vi se pare normal? 24 De la: kudika369746 9 Noiembrie 2013 14:22
am inselat un scorpion.cum fac sa ma ierte? 43 De la: kudika_10564 20 Aprilie 2015 14:18
ajutati-ma va rog 74 De la: thegirlnextdoor 7 August 2011 09:39
Help pls 36 De la: alina 10 Septembrie 2009 12:56