Setari Cookie-uri

se merita sa fiu pe locul 2?

:)):)):)):)) Mama ce m`am amuzat la acest topic..:))Cred k e groaznic sa ti o relatie ascunsa...3 ANI...OMG....Da oricum fata stie dc tine relatia scunsa...Tatal ei...:D ..Ar trebui sa vorbesti cu ai tai despre prietenul tau...Sa le explici ca este de treaba,ca nu trebuie sa "il puna pe fuga"...Plus ca tatal tau te face si pe tine de ras,si pe prietenul tau...Tu sti cum este cel mai bine...Sa ti relatia ascunsa..Sau sa discuti cu parintii ... Noroc ca ai mei nu sunt asha...Si despre al 2-lea baiat...Eu nu cred ca ar trebui sa strici relatia cu acest baiat,pentru ca sunteti impr de 3 ani...Crezi ca el nu v-a afla ca esti cu altul?Depinde...Nu conteaza ce spunem noi aici...Ci ce vrei tu sa faci...Daca iti doresti iubire adevarata nu vei accepta oferta celui de`al 2-lea...iar daca esti o aventuriera vei accepta...Eu sincer nush ce ash face...Deocamdata raman la 1...:D:):)
ViSuRi_DuLcI
Postat pe 1 Iulie 2009 19:05
Ma mira ca esti de acord...nu cred ca se numeste relatie, o relatie inseamna mulkt mai mult...si de ce nu esti dispusa sa ai o relatie, oficiala? . Intr-o relatie nu se merita sa ai locul 2, absolut deloc
licuriciul_zapacit
Postat pe 6 Februarie 2010 06:20
Acum am vazut ...o sa fugi toata viata de o relatie ofciala doar din cauza tatalui tau?..nu o sa traiesti toata viata cu el si-n plus asa o sa "culegi" doar rebuturi de barbati.
licuriciul_zapacit
Postat pe 6 Februarie 2010 06:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce parere aveti despre site-ul Hi5? 13 De la: ilustrul 5 Februarie 2009 21:40
Despre arta seductiei unui barbat 254 De la: blackrose_rosenoire 8 August 2011 21:56
10 motive pentru care esti amanta perfecta! 23 De la: yumalai 17 Noiembrie 2009 09:41
Cum reactionam la micile "intepaturi" vorbe rautacioase, sau glume care desi par nevinovate, sunt facute cu scopul de a jignii? 2 De la: heaven_gate 18 Decembrie 2008 16:52
greu 27 De la: Max2 21 Noiembrie 2011 18:49