Mai multe
De la: wolfy, la data 2009-07-10 16:48:15De la: Dor_a, la data 2009-07-09 11:28:39@ Wolfy Oh, I see... Got your point now
|
||
|
Dor_a Postat pe 11 Iulie 2009 16:56 |
||
|---|---|---|
am citit tot topicul cu mare interes.gresesti.si gresesti mult. lasa-l si cauta un baıat liber...
|
||
|
roscatika23 Postat pe 12 Iulie 2009 03:37 |
||
|
NU CRED CA O FEMEIE NU SI POATE CONTROLA SENTIMENTELE CAND LA MIJLOC ESTE VORBA DE UN BARBAT LEGAT NU DE O SIMPLA PRIETENIE CI DE O CASNICIE, COPIL BA MAI MULT CERTITUDINEA CA IN CASNICIE II ESTE BINE. DECI NU AI NICI UN MOTIV SI BINE AR FI SA NU TE MAI AMAGESTI SPUNANDU TI CA ESTI INDRAGOSTITA. DACA TE A FACUT SA UITI DE FOSTUL F BINE, DAR UITA MAI REPEDE SI DE EL SI IA O PAUZA. DISTREAZA TE CU ORICINE VREI DAR NU INTRA INTR UN CERC VICIIOS . POTI REGRETA TOATA VIATA. ORICUM FERICIRE NU O SA AI, FERICITA VEI FI DOAR INTR O RELATIE ADEVARATA. SI DACA ERAI DESTEAPTA PROFITAI POATE DOAR DE SEX, IN CEL MAI RAU CAZ SPUN ASTA TOTUSI, DAR NU O TINEAI LUNGA NICI CU SEXUL. PT CA NU ARE NICI UN SENS. MAI ALES CA EL PUNE SI CONDITII. TREBUIA SA O TERMINI DE MULTA VREME CU EL. IN CURANT O SA DEVI NEINTERESANTA PT EL. POATE CHIAR SIMTI ASTA. SA TE INDRAGOSTESTI DE EL SI SA MAI SI SUFERI....CREDE MA ESTE PENIBIL!!!! CEI INSURATI CARE CAUTA FEMEI IN ALTA PARTE MERITA DOAR SA FIE LUATI IN RAS SI NOI CELE LIBERE SA NE BATEM JOC DE EI. CA UN EXEMPLU AM CUNOSCUT UN BARBAT INSURAT CARE M A TERORIZAT CU TEL 2 ANI DE ZILE, ASTA PT CA IESISEM DOAR LA O CAFEA CU EL SI LA ALTE APROPOURI AM SPUS PAS SI II AMINTEAM MEREU CA E INSURAT. A FOST CEA MAI PLACUTA EXPERIENTA A MEA....ORICUM , ORICAT DE BINE TE AI SIMTI CU UN BARBAT, E DE INTELES SA GRESESTI O DATA, DE 2 ORI , DAR LA UN MOMENT DAT TB SA TE GANDESTI LA CE FACI. SI CEL MAI USOR E LA INCEPUT SA ITI INDREPTI GANDURILE DE LA EL. ESTE FFFFFFFFFFFFFFF USOR. MULTA MINTE ITI DORESC! |
||
|
|
||
|
kudika009869 Postat pe 12 Iulie 2009 05:23 |
||
| Eu nu vreau sa incurajez adulterul, dar va pot spune din proprie experienta ca daca neintelegerile cu partenerul persista schimbati-l. Mama si tata sunt impreuna de 40 ani. S-au certat toata viata, am fost si eu partasa , fiind copil la toate scandalurilele lor. Nu cred ca m-am nascut din iubire, Acum nu se mai bat, bolile de inima ii tin in loc, doar se injura.Comunicarea la ei inseamna a tipa. Chiar daca nu au divortat, eu consider aceasta casatorie un esec. Mie cuvintul divort imi produce o stare de fericire.Mai bine 7 divorturi, decat o singura casatorie, care te dezumanizeaza.In schimb bunicul , a trait in perioada comunista, cand prejudecatile erau mult mai mari cu o femeie maritata si el fiind insurat. Nu s-a inteles ca mama tatalui meu. Au divortat amandoi si au ramas impreuna. S-au inteles bine cu cea de a doua nevasta. Sunt sigura ca multe persoane de pe forum vor spune :" Bunica ta de a doua a spart o casa."Eu zic ca a facut un mare bine, avind in vedere ca bunicul nu s-a inteles cu prima.Poate ajunge ca tata sa stea sa se injure daca nu avea curajul sa treaca peste prejudecati. | ||
|
kudika045488 Postat pe 12 Iulie 2009 05:27 |
||
|
IIti place postura de amanta? Atunci ramai, dar sa stii ca "ulciorul nu merge de multe ori la apa". Parerea mea n-ai orgoliu, esti o persoana fara orgoliu. Iti place sa fii rezerva. Oricum nu vei avea niciodata un rol important in viata lui. El vine "se golesti" si pleaca la treburi mai importante. Tu nu-l iubesti! Doar te-ai atasat de el. Pentru ca e normal sa te atasezi de persoana cu care faci sex , asta daca ai putina constiinta. Daca ai avea mai multa... ai incheia relatia. Ai ocazia, pentru ca pleaca din tara. Si fii mai demna nu fii carpa!!! |
||
|
Dyvina Postat pe 12 Iulie 2009 07:36 |
||
|
De la bun inceput nu trebuia sa te complici... Am trecut prin asta de pe partea cealalta a baricadei...cand avea baiatul meu 2 luni am aflat ca el are o aventura..de ceva timp.. poate din cauza sarcinii, a primelor luni nu mi-am dat seama, dar clar a fost un soc.. Finalul a fost dezastruos... el s-a despartit de ea, in lunile ce au urmat eu nu am putut sa trec psihic peste faptul ca m-a inselat.. si tot intervenea acest fapt in relatie... cu ea!? crezi ca s-a mai vazut?.. nici macar ca sa si-o "traga" cum a explicat... am vorbit si eu cu ea.. sa pot intelege mai multe... era indragostita de el, a crezut ca o iubeste pt ca parrea gelos.. nu avea voie sa se vada cu altul.. credea ca sta langa mine doar pentru copii.. eu m-am despartit de el.. dar el nu s-a intors la ea.. imi pare rau ca iti zic dar ai intrat pe un teren minat.. ce vrei tu de la el?.. o sa ii distrugi casnicia, eventual copilul lui va suferi.. si posibil sa nici nu ramana cu tine.. si daca ramane.. te vei gandi mereu daca nu are pe alta la urmatorul colt.. ce viata trista ti-ai ales.. |
||
|
thundersgirl Postat pe 12 Iulie 2009 09:41 |
||
De la: kudika045488, la data 2009-07-12 05:27:44Eu nu vreau sa incurajez adulterul, dar va pot spune din proprie experienta ca daca neintelegerile cu partenerul persista schimbati-l. Mama si tata sunt impreuna de 40 ani. S-au certat toata viata, am fost si eu partasa , fiind copil la toate scandalurilele lor. Nu cred ca m-am nascut din iubire, Acum nu se mai bat, bolile de inima ii tin in loc, doar se injura.Comunicarea la ei inseamna a tipa. Chiar daca nu au divortat, eu consider aceasta casatorie un esec. Mie cuvintul divort imi produce o stare de fericire.Mai bine 7 divorturi, decat o singura casatorie, care te dezumanizeaza.In schimb bunicul , a trait in perioada comunista, cand prejudecatile erau mult mai mari cu o femeie maritata si el fiind insurat. Nu s-a inteles ca mama tatalui meu. Au divortat amandoi si au ramas impreuna. S-au inteles bine cu cea de a doua nevasta. Sunt sigura ca multe persoane de pe forum vor spune :" Bunica ta de a doua a spart o casa."Eu zic ca a facut un mare bine, avind in vedere ca bunicul nu s-a inteles cu prima.Poate ajunge ca tata sa stea sa se injure daca nu avea curajul sa treaca peste prejudecati. In cazul de fata ti se pare ce el nu se intelege cu sotia!? Un barbat isi cauta amante.. de fun time, sa arate ca paote, sa se laude, influentabil.. si ft posibil ca acasa sa aiba o rel buna, sa faca sex..pradon dragoste cu nevasta.. Nu te intelegi, te desparti.. nu te complaci de dragul copiilor - care sigur vor suferi din cauza atmosferei - nu de dragul banilor.. al comoditatii..dar nu mereu e asa simplu.. Nu stiu cate cupluri ai cunoscut.. cate cazuri.. din nefericire am vazut multe..si nici macar nu sunt psiholog Cel in cauza.. daca chiar ii era rau acasa.. ramanea cu amanta.. dar ce sa caute la ea, cand nu au decat sex!? o relatie presupune mult mai mult, printre care si respect... |
||
|
thundersgirl Postat pe 12 Iulie 2009 09:56 |
||
|
Este o problema, pentru ca o sa te chinuie ca o vezi pe ea zilnic si pe el nu.Dar gandeste-te ca are un copil si asta va impiedica mult relatia voastra si vei face acest copil nevinovat sa sufere. Ai toata viata inainte sa iti gasesti fericirea si sa ai un barbat neinsurat nu o sa fi niciodata fericita in aceasta relatie! Gelozia este un semn ca trebuie sa te indepartezi de el, este genul omului posesiv el sa aiba doua dar tu si ea doar pe el. Repet nu o sa fi fericita! Numai bine! |
||
|
valentina_dulcic Postat pe 12 Iulie 2009 10:13 |
||
| buna! ma oripileaza mentalitatea asta romaneasca...cica-strica o casa fatuca asta..ce drak sa mai strice??ca e deja stricat!!!daca nu e ea,e alta.dar romanca de nevasta sa ce pazeste??/? sta din inertie..cu un astfel de barbat.ea nu si da seama de ce se intampla/??in romania nu se accepta ideea ca un barbat sau o femeie se poate indragosti si in timpul unei casnicii dar ce e jenant e faptul ca nimeni nu are curajul sa o ia de la capat cu altcineva.cica daca ai semnat o bucatica de hartie.trebuie sa pari si fericit de okii lumii... | ||
|
maria_tanase Postat pe 12 Iulie 2009 10:20 |
||
| Sa inteleg ca sunteti un fel de prieteni de familie? Ca tu faci sex cu sotul unei femei cu care te intelegi si cu care poate uneori discuti poate si lucruri mai "de-ale casei"? Au si un copil! Gandeste-te putin. Ce esti tu pentru casa lor? Pentru familia, relatia lor? Esti ca ... un hot, ca un sarpe ce sta ascuns sa muste pe ascuns. Ti-a spus de ce o inseala pe sotia lui? Mi se pare ca esti intr-o situatie cat se poate de marsava. | ||
|
nina_ciuciuc Postat pe 12 Iulie 2009 10:43 |
||
buna....cam tot in situatia ta am fost si eu acu 8 ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!o diferenta mare a fost ca ei nu aveau copii!!!!ca sa scap de el,pt ca la un moment dat refuzam sa ma intalnesc cu el m-am maritat si dupa 3 ani de casnicie a venit la mine sa imi spuna ca el nu mai poate asa si sa divortez pt ca si el divorteaza....si acu suntem impreuna !!!!!!!!!!dar problema ta este ca are un copil...mai bine ai renunta.
|
||
|
andreea_laza Postat pe 12 Iulie 2009 10:48 |
||
De la: just_me_and_you, la data 2009-07-02 10:12:09Offf Doamne! Eu nu vreau sa destram o familie,nu vreau sa fac pe nimeni sa sufere,nu spun ca eu nu sunt vinovata,dar hai sa presupunem ca ma combinam cu el,si nu stiam ca e insurat. Atunci eu aveam vreo vina? Acum am,da,stiu ca e casatorit,stiu ca are un copil,dar nu vreau sa ranesc pe nimeni,tocmai de asta am hotarat sa ma despart de el,dar va spun sincer,nu am intalnit pana acum nici un barbat/baiat care sa NU isi insele sotia/prietena/iubita...Plm,am stat cu un tip 2 ani jumate,m-a inselat de 2 ori,si am trecut peste asta.dar cand l-am inselat eu,ne-am despartit,de ce? M-am schimbat in momentul in care am iesit cu altu,si atunci am inteles ce simtea el cand ma insela.Nu inteleg de ce noi femeile,nu putem fi iertate daca inselam :-? Eu consider ca si femeile si barbatii au drepturi egale. Am suferit destul de mult,dupa ce l-am pierdut pe tata,l-am pierdut si pe fostul meu prieten,si pur si simplu am simtit ca am ramas singura pe lume si fara nici un ajutor,atunci am hotarat ca nu imi mai pasa de nimeni,si nu ma mai intereseaza ca cineva sufera.In viatza trecem si prin bune si prin rele. Cu copilul lui,chiar nu am nimik,nici nu as putea sa am ceva,dar de sotia lui NU IMI PASA! M-am saturat de femeile cu mai multe fete! Dar tu ai stiut de la bun inceput ca este insurat si totusi ai continuat. Nu-ti mai cauta scuze. Seamana mai degraba cu o razbunare ca ai fost si tu inselata. |
||
|
nina_ciuciuc Postat pe 12 Iulie 2009 10:51 |
||
De la: andreea_laza, la data 2009-07-12 10:48:49buna....cam tot in situatia ta am fost si eu acu 8 ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!o diferenta mare a fost ca ei nu aveau copii!!!!ca sa scap de el,pt ca la un moment dat refuzam sa ma intalnesc cu el m-am maritat si dupa 3 ani de casnicie a venit la mine sa imi spuna ca el nu mai poate asa si sa divortez pt ca si el divorteaza....si acu suntem impreuna wow....
|
||
|
MarseVintila Postat pe 12 Iulie 2009 10:52 |
||
|
Buna, este pt prima data cand postez un comentariu, asta oricum nu are importanta....In fine ce vroiam de fapt sa zic este ca din pacate si eu am fost una din PROASTE...adik si eu am avut o relatie mai demult cu cineva care la fel era insurat si cu un copil, pot sa zic ca a fost cea mai mare prostie din viata mea, pe care acum o regret foarte mult:( Insa eu am avut curaj si am pus punct la aceasta.....nici nu stiu cum sa o numesc ca relatie nu a fost....Ceea ce m-a facut sa renunt la asta a fost faptul ca oricum nu avea un viitor si in plus nici mie nu mi-ar placea ca pe viitor sa patesc la fel (doamne fereste) So sfatul meu pt u este sa pui punct acestei "relatii", el nu vrea nimic de la tine de fapt, iar faza ca nu te lasa sa te vezi si cu alti barbati mi se pare o aberatie, el nu are de ce sa te comande pe u, nu are nici un drept....Sper ca o sa intelgi ca ceea ce se intampla este gresit si o sa pui capat la aceasta "relatie", o sa vezi ca o sa te simti si u mai bine dupa ce vei pune capat, adik la mine una asa a fost dupa ce am terminat cu el.... |
||
|
Vicky_12 Postat pe 12 Iulie 2009 10:58 |
||
| Gandeste-te cum ar fi sa fi tu in locul sotiei si in plus, faptul ca pleaca din tara trebuie sa-ti dea de gandit ca ceea ce face cu tine si sotia ta se poate repeta.Va time in sah pe amandoua si acolo unde nici una nu-l vede va trai linistit cu alta/altele.Cerd ca tinand in sah mai multe femei se asigura ca este viril.E unul din cei ce trebuie ocoloti.Numai trecand prin asa ceva poti intelege.Nu stiu cum poti da ochii cu sotia si copilul?!Stai si analizeaza bine ce ai de facut. | ||
|
dalimi Postat pe 12 Iulie 2009 11:13 |
||
|
Stiai ca este casatorit, o cunosti pe sotia lui, va impacati bine si tu ti`o tragi cu sotul ei??? ....fereste`ma doamne de prieteni ca de dusmani ma apar eu! Nu stiu daca mai avea rost sa postezi asa ceva aici....ce intrebare este aia"voi ce ati face?" 90%din femeile care au principii si autorespect nu ar face asa ceva! Putin probabil sa gasesti pe cineva care sa te incurajeze sa continui o asemenea relatie! Sfat: Incheie imediat aceasta situatie mizerabila, indeparteaza`te de familia lor , mergi la biserica si spovedeste```te si nu mai intra in asa ceva in vecii vecilor! AMIN! |
||
|
CristianaP Postat pe 12 Iulie 2009 11:26 |
||
De la: kudika042227, la data 2009-07-06 14:39:39Domne da destepte mai sunteti, ce naiba nu intelegeti ca barbatii va insala ca sunteti bune de nimic?!?!?!?! Daca nu va insala cu Vasilica ca poate nu accepta ca e insurat, va insala cu Rodica, el de inselat tot va insala daca vrea, asa ca nu mai dati vina pe astea de sunt pe post de amante, vinovata e acea nevasta care are 15 kg in plus, care uita sa se epileze, care miroase a mancare din cap pana in picioare, care uita sa isi mai faca unghiile, care deja se imbraca ca mama lui, care practic nu are niciun farmec.....sper ca voi nu va incadrati in aceasta categorie, moralistelor. aha,tu trebuie sa fii o alta amanta!!!dar mai sunteti multe,fratilor???dar tu de departe esti cea mai obraznica si mai scorpie pe care am intalnit-o pe aici...deci,vina este a sotiei,care in preocuparea ei de a tine casa,masa,patul si copilul omite ca proasta sa arate precum o masina sexuala,asta pt a-si tine animalul pe langa casa,cu carnatul in pantaloni!!!!!!Doamne,multe mai avem de indurat!!! Pai daca nu mai este sotia atractiva,vorbeste cu ea,fa-i cadou un set de cosmetice,un tratament la salon,ceva...nu este un motiv sa profiti de situatie,sa-ti iei o pasarica noua,mai tanara,mai intinsa,mai stramta!Daca vrei ca nevasta sa nu-ti mai miroasa a mancare,comanda mancare acasa,duceti-va la restaurant,angajeaza pe cineva sa gateasca... Barbatii profita de femei,pt ca POT face asta,ca sunt destule proaste care sa ii accepte,cu toate conditiile lor,mai rar barbati singuri care sa se lase antrenati in situatii de compromis. Te intrebi de ce femei celebre si peste masura de ingrijite si de atragatoare au fost inselate????..... Pt ca a parut ceva NOU prin raza lor vizuala!!!!! |
||
|
kritzia Postat pe 12 Iulie 2009 11:26 |
||
|
||
|
clau_clau Postat pe 12 Iulie 2009 12:56 |
||
scuze, nu aici am vrut sa pun " "
|
||
|
clau_clau Postat pe 12 Iulie 2009 12:57 |
||
De la: kudika041909, la data 2009-07-12 12:57:46scuze, nu aici am vrut sa pun "
|
||
|
Dor_a Postat pe 12 Iulie 2009 13:00 |
||
De la: kudika042227, la data 2009-07-06 14:39:39Domne da destepte mai sunteti, ce naiba nu intelegeti ca barbatii va insala ca sunteti bune de nimic?!?!?!?! Daca nu va insala cu Vasilica ca poate nu accepta ca e insurat, va insala cu Rodica, el de inselat tot va insala daca vrea, asa ca nu mai dati vina pe astea de sunt pe post de amante, vinovata e acea nevasta care are 15 kg in plus, care uita sa se epileze, care miroase a mancare din cap pana in picioare, care uita sa isi mai faca unghiile, care deja se imbraca ca mama lui, care practic nu are niciun farmec.....sper ca voi nu va incadrati in aceasta categorie, moralistelor. Draga "unica sotie perfecta", afla ca habar nu ai pe ce lume traiesti! Cunosc un tip, genul "gigolo italian": brunet, frumos, cu sarm, etc. Are o sotie traznet... si frumoasa si desteapta, zici ca-i scoasa din cutie mereu. L-am intalnit intr-o noapte intr-un club alaturi de o pocitanie mica si indesata, de-mi era mie scarba sa stau langa ea. Cica era plecat din oras cu afaceri si sotia statea acasa cu fetita. Asa ca... unui dobitoc condus de hormoni nu-i trebuie ca motiv o sotie delasatoare pentru a insela! Dar tu... traieste in lumea ta si nu te mai baga in seama aiurea! Auzi la ea... desteapta! |
||
|
krisla Postat pe 12 Iulie 2009 13:14 |
||
dar mai lasati in pace barbatii insurati si care.. mai au si copii! chiar daca e muuulta .. iubire la mijloc, e interzisa!. doare daca nu e implinita.. si ce daca??? cum ramane cu suferinta sotiei si al copilului? nici nu se poate compara macar cu cea a amantei..
|
||
|
DirtyDianna Postat pe 12 Iulie 2009 13:23 |
||
De la: forever_me, la data 2009-07-12 13:23:54 SI ce se intampla daca nu te lasa sotul pe tine in pace? |
||
|
Kathara Postat pe 12 Iulie 2009 13:30 |
||
hey fetelor nu o mai criticati ...toate am iubit sau poate vom iubi persoane nu tocmai potrivite .....eu am o relatie de ceva timp ( cativa ani buni) , am trecut prin multe si am suferit dar cand i-am intors moneda , a fost sa gasesc un barbat insurat dar si cu copil .....asta este , asa a fost sa fie , el e cu casnicia - eu cu relatia mea ( acusik ma marit) dar ce sa fac daca inima nu ma lasa ...este ceva special pentru mine si ne vedem rar cat ne permitem , cat nu fiecare isi vede de relatia sa...la unele discutii ne aprindem , nu ne place sa intervina altcineva intre noi decat sotia si prietenul meu ....Nu e frumos sa "iubim" barbati insurati , sa destramam casnicii...dar atat timp kt ni se oferta mai multa iubire , siguranta si sentimentul acela ca esti iubit mai ceva decat " acasa"...merita sa calcam stramb ,cel putin in situatia mea.... hai sa nu mai fim rele , a gresit fata dar cu toate gresim....cand gasesti pe cineva care este "super" compatibil cu tine nu conteaza in ce stadiu e atata timp kt stiti ca aveti limite si nu mergeti mai departe...singura prostie e sa nu faci si un copil cu el...sa nu devii nici obsedata sa te descoperi mai tarziu...Sfatul meu incearca sa renunti treptat si sa iti gasesti pe cineva care iti poate fi alaturi in orice moment , nu unul cu "limita".... Sigur ma ve-ti critica si pe mine , dar sincer va spun ca imi doresc sa ma cumintesc , nu vreau o viata dubla in viitor...deja incercam sa rarim intalnirile .....succes;) |
||
|
policy Postat pe 12 Iulie 2009 13:33 |
||
|
si app..nu mai compatimiti atata sotia......ce o fi ea chiar asa buna? poate tocmai ea este "problema" in aceasta casnicie....poate ea este cea care devine mama obsedata ...multe nu se ingrijesc dupa casnicie , multe se trec pe locul 2 dupa ce dau nastere la un copil , multe nu se mai privesc in oglida dupa cativa ani ....pentru ca se linistesc stiind ca au un barbat....dar aici este problema , trebuie sa avem grija de noi ca femei sa stim sa ne tinem casnicia , sa stim sa ne atragem sotii de langa noi. un exemplu am la servici , copil de 2 ani doarme cu mama in pat cu lumina aprinsa , este "iubirea mamei" iar barbatul intalnire de 5 minute in sufragerie...si se mai plange ca nu ii mai acorda atentie barbatul de mai bine de jumatate de an...pentru ce????astea sunt genul de femei pe care eu daca as fi barbat le-as insela....ca sunt prea PROASTE... iar pe de alta parte daca esti prea frumoasa , inseamna ca i-ai dat totul de la inceput..ai fost "o cartea prea deschisa"...tine si ceva mister , dezvaluiei cate putin cand este cazul , nu ii da desertul din primul an....hai sa invatam sa ne tinem barbatii langa noi si apoi sa criticam femeile , si amantele... AMANTELE au aparut tot din cauza noastra, a sotiilor prea geloase sau prea familiste si neingrijite de sine... |
||
|
policy Postat pe 12 Iulie 2009 13:43 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-12 13:30:14De la: forever_me, la data 2009-07-12 13:23:54 daca te-ai referit la: nu ma lasa in pace in mod neplacut.. atunci, de ce sa mai stau cu el? "adio si sa-ti stau in gat". nu ma apuc sa bat drumurile in cautarea dorintelor neindeplinite atata timp cat ma tine langa el actul legal al casatoriei. unii avem mai avem idei din astea tampite, traznite.. ca trebuie sa respectam casatoria. ce sa-i faci..
|
||
|
DirtyDianna Postat pe 12 Iulie 2009 13:49 |
||
| M-am referit la situatia in care el se tine scai de tine sa te convinga sa ai o relatie cu domnia sa. Atunci cum se imparte vinovatia? | ||
|
Kathara Postat pe 12 Iulie 2009 13:55 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-12 13:55:33M-am referit la situatia in care el se tine scai de tine sa te convinga sa ai o relatie cu domnia sa. Atunci cum se imparte vinovatia? Nu se mai imparte, e toata a lui... Auziti (ma rog, un fel de-a spune) - ipotetic vorbind - daca el se tine dupa tine (ca un adevarat gentleman, fara sa foteze nota, insa adica apare mereu langa tine fara sa te anunte de dinainte, deci nu se pune problema ca l-ai putea refuza; iar relatia voastra nu implica sexul). Asta se intampla la mai putin de o luna dupa ce s-a insurat. Dupa un anumit timp divorteaza sa fie cu tine... Atunci mai aruncam cu oua clocite in tine sau te lasam in pace? Stati, am omis ceva: in timpul scurtei casnicii oficiala ramane totusi insarcinata, deci el divorteaza de sotia care are un copil... Am facut-o destul de complicata? Acu' sa va vad. Cine e vinovat? |
||
|
Dor_a Postat pe 12 Iulie 2009 14:11 |
||
De la: policy, la data 2009-07-12 13:43:30si app..nu mai compatimiti atata sotia......ce o fi ea chiar asa buna? Scuza-ma, dar nu ai dreptate! Pai barbatii care sunt de acord ca sotiile sa doarma cu copilul in pat pana pleaca copilul la facultate sunt vinovati. Poate nu intelegi de ce fac aceste femei asemenea gesturi: pur si simplu e un fel de razbunare inconstienta. Si barbatii se complac cu asta. Majoritatea barbatilor se transforma dupa casatorie, devin genul lui Al Bundy: mancare, berica si fotbal. Eu zic un singur lucru: avem gura... discutam, nu ne place ceva la jumatatea noastra, ii spunem. De aia un tango se danseaza in doi. Sunt de acord cu tine doar in privinta femeia, "ca o carte deschisa". Intr-o zi m-a intrebat sotul: oare pana la sfarsitul vietii mele voi ajunge sa te cunosc? I-am raspuns... doar cu un zambet! Iubiti si sa fiti iubite! |
||
|
krisla Postat pe 12 Iulie 2009 14:27 |
||
|
problema aici este ca nu sotul ar fi fost de acord cu dormitul copilului in patul mamei.....mama il dadaceste prea mult pe "odoras" si isi pune barbatul pe locul 2.....nu sunt genul care ia apararea barbatilor dar aici greseste femeia ca nu acorda atentie barbatului , care o cauta ca pe o sotie , ca pe femeia care si-a ales-o pentru restul vietii iar ea pune copilul pe primul loc... nu punem copii pe primul loc si nici barbatul , in primul rand trebuie sa ne gandim la noi ca femei si sa ne respectam din punct de vedere al ingrijirii.... dar trebuie sa ne gandim cand barbatul isi cere drepturile...nu ne tinem mari si tari ca barbatii ne inseala si ca nu isi fac treaba in pat.....cand de fapt noi ii indepartam si apoi plangem k la o telenovela.... ea recunoaste " copilul este pe primul loc pentru mine...restul e serviciul( bani pt copilas) si apoi familia(barbatul)"....nu se poate ca apoi sa vii la servici si sa te plangi ca barbatul nu se mai culca cu tine , cand tocmai tu l-ai trimis seara de seara sa doarma in sufragerie... |
||
|
policy Postat pe 12 Iulie 2009 14:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cum sa ajungi la marele O? | 96 | De la: battleofwits 19 Octombrie 2010 10:58 |
| Amortirea mainiilor in timpul actului | 119 | De la: Eva32 3 Septembrie 2011 02:32 |
| Masturbare la web | 43 | De la: GreenLemon 30 Martie 2011 15:33 |
|
|
||
| ce le place la femei mai mult??? | 1136 | De la: yumalai 29 Septembrie 2009 10:00 |
| pentru toate bithes care imi scrie | 37 | De la: Barbie30_ 6 August 2011 22:13 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.