Setari Cookie-uri

M-am indragostit de un barbat insurat si cu copil !!

dar de ce e ea de vina si nu el......nu e el cel care nu isi respecta familia,sotia,copilul?????......nu doar k nu va iubesc ...nici macar nu va respecta acesti barbati.....de ce sunt amantele condamnate si nu barbatii vostrii cei infideli care nici macar nu va respecta????????
si atunci cand sotul ii spune amantei ca nu se mai intelege cu sotia de mult ,ca si-ar dori sa nu se fi insurat dar acum e prea tarziu pt k au un copil si nu vrea k a cel copil sa sufere....etc....etc.....amanta ce ar trebui sa faca?????sa renunte la barbatul pe care il iubeste??????
habar nu aveti cate poate spune un barbat k sa convinga o femeie sa accepte o astfel de relatie......
kudika036703
Postat pe 12 Iulie 2009 15:50
De la: Dor_a, la data 2009-07-12 14:11:00
De la: Kathara, la data 2009-07-12 13:55:33M-am referit la situatia in care el se tine scai de tine sa te convinga sa ai o relatie cu domnia sa. Atunci cum se imparte vinovatia?

Nu se mai imparte, e toata a lui...

Auziti (ma rog, un fel de-a spune) - ipotetic vorbind - daca el se tine dupa tine (ca un adevarat gentleman, fara sa foteze nota, insa adica apare mereu langa tine fara sa te anunte de dinainte, deci nu se pune problema ca l-ai putea refuza; iar relatia voastra nu implica sexul).
Asta se intampla la mai putin de o luna dupa ce s-a insurat.
Dupa un anumit timp divorteaza sa fie cu tine... Atunci mai aruncam cu oua clocite in tine sau te lasam in pace?
Stati, am omis ceva: in timpul scurtei casnicii oficiala ramane totusi insarcinata, deci el divorteaza de sotia care are un copil...
Am facut-o destul de complicata? Acu' sa va vad. Cine e vinovat?

El, ca s-a mai culcat cu sotia si a facut copilu'.

In rest, nimeni, se mai intampla si situatii dintr-astea, totul e cum reactionezi la ele.
Kathara
Postat pe 12 Iulie 2009 15:55
poate sa spuna multe cuvinte frumoase in situatia aia un barbat, dar noi ca si femei de ce nu avem mandria sa spunem ca NU.....Ar trebui sa ne gandim ca nici noi nu am vrea sa fim puse in locul sotiei, adik sa fim inselate....nu stiu dk nr-ar convenii la vreuna dintre noi, dar pt barbati nu e nici o problema, pt ei cred ca este ceva normal. Cum am mai zis si eu am facut prostia si am gresit intr-o atfle de situatie dar ma bucur ca nu am continuat mai mult si am spus STOP, chiar dk el ar vrea si in continuare.... La barbati cred ca mai conteaza si cercul de prieteni pt ca din cate imi povestea mie si alti colegi de-ai lui de la work acelasi lucru le faceau sotiilor lor aks, dar sincer decat sa stai cu un barbat ca asta mai bine nu, dar din pacate nici una din sotii nu stiu ce fac sotilor lor.....
Iar intrebarea a cui este vina, a sotului sau a amantei, eu cred ca au amandoi aceeasi vina, el pt ca inseala, este infidel sotiei si nu se gandeste deloc la copil, desi el sustine ca tot timpul se gandeste la copil, si amanta pt ca desi stia situatia a acceptat (asta in cazul celor care stiu pt ca sunt si fff multe care nu stiu)
Vicky_12
Postat pe 12 Iulie 2009 16:01
BUNA! CRESTINESTE VORBIND NU ESTE BINE, NICI PENTRU EL NICI PENTRU TINE! FACI O GRESEALA MARE DACA CONTINUI, INDEPARTEAZATE CIT MAI REPEDE DE EL. MAI SINT SI BARBATI SINGURI,! DE CE SAI DISTRUGI CASNICIA, CHIAR DACA RELATIA E DOAR PENTRU SEX TE INPLICI SE IMPLICA SI NU ESTE BINE VEI SUFERI. FA TOT POSIBILUL SI INDEPARTEAZATE DE EL DIPLOMAT. E UN SFAT PRIETENESC. TOT BINELE.
kudika026288
Postat pe 12 Iulie 2009 16:35
De la: just_me_and_you, la data 2009-06-25 00:39:04 El va pleca din tara,in 2-3 luni,dar va pleca singur.Atunci,nu il voi mai vedea,in schimb,o voi vedea aproape zilnic pe sotia lui.
In acest timp il vei uita ca poate gasesti pe altcineva . Dar cum te uiti in ochii sotiei lui cand va intalniti?????
valivieru96
Postat pe 12 Iulie 2009 16:49
eu cred ca acel barbat te pacaleste pe fata dar tu nul vezi deoarece ejty foarte indragostita de el.daka sar afla de relatia lui cu el atunci,el sigur ar alegeo pe sotie mai ales ca are ji un copil.eu zic ca cel mai bn ar fi sal parasesty. http://www.ro-online.ro/ruby09-28037.html
kudika018164
Postat pe 12 Iulie 2009 17:24
eu zic ca iti faci rau singura.....mai bine l-ai uita si ti-ai vedea de viata ta....cui pe cui se scoate deci mai bn ai incerca sa te intalnesti cu altcineva si il vei uita,asta in cazul in care nu iti place sa fii a 5roata de la caruta
puyaroxy
Postat pe 12 Iulie 2009 17:26
super tare! eu iti zic sa rupi relatia cat esti la inceput.........si-mi argumentez parerea:am cunoscut acum 12 ani un tip casatorit si cu un copilas.....am aflat ca e casatorit prea tarziu(deja eram amorezata)si ne-am certat at ,dar el nu ma lasa in pace si ne-am impacat mai ales ca-l iubeam.......sotia lui a aflat imediat de noi pt ca ne afisam peste tot........au fost multe scandaluri cu ea,am continuat 4 ani ,apoi ea a luat taurul de coarne si a vrut sa vb cu mine........
am vb cu ea si pt ca eu am recunoscut ca sunt cu el(el negand in fata sotiei) el a rupt relatia......eu am fost la psihoterapeut.........crezi ca i-a pasat cat mi-a pasat mie??NU
eu am cunoscut pe altcineva dupa ceva timp si suntem casatoriti si avem si copil........si fostul tot ma suna cu toate ca el a ramas alaturi de sotie si copilul lui.........dar sotul meu ma iubeste asa cum ar trebui sa iubeasca un sot si eu pe el pt ca e un om extraordinar.........
de fostul mi-e dor nu zic nu..........dar dragostea,timpul ,pastilele si doctorii vindeca ranile.......pacat ca sunt asa adanci......
kudika026889
Postat pe 12 Iulie 2009 18:12
Daca ai putina demnitate trebuie sa renunti la el,altfel vei regreta mai tarziu. Nu interveni intro relatie pt ca ai putea deveni responsabila de o eventuala despartire.Ti-ar placea sa fii in locul sotiei ?Cred ca nu ,pt ca atunci sigur ai gandi altfel
mery_aida
Postat pe 12 Iulie 2009 18:19
citeste barbatii sunt de pe marte ,femeile sunt de pe venus..........
kudika026889
Postat pe 12 Iulie 2009 18:20
te va insela si pe tine daca isi inseala sotia si daca va vede copilul va suferi mult
AdiBubi
Postat pe 12 Iulie 2009 18:41
De la: AdiBubi, la data 2009-07-12 18:41:49te va insela si pe tine daca isi inseala sotia si daca va vede copilul va suferi mult

Pai deja o inseala. Cu nevasta!
Kathara
Postat pe 12 Iulie 2009 18:54
De la: Kathara, la data 2009-07-12 18:54:05
De la: AdiBubi, la data 2009-07-12 18:41:49te va insela si pe tine daca isi inseala sotia si daca va vede copilul va suferi mult

Pai deja o inseala. Cu nevasta!
Oare doar cu nevasta?
valivieru96
Postat pe 12 Iulie 2009 19:01
eu zic ca ar trebui sa rupi relatia .. pentru ca el nu isi va lasa nevasta si copilul pentru tine`! tu esti doar o aventura pentru el` .. si inca ceva`! pune`te tu in locul nevestii lui`! si atunci sigur iti doresti sa nu mai ai de aface cu el`! grija maxima`
ddylove
Postat pe 12 Iulie 2009 19:03
NICI NU STIU DACA E CAZUL SA MA OBOSESC SA TI ZIC CEVA, ESTI IREMEDIABIL PIERDUTA IN RELATIA ASTA, VA VENI SI TIMPUL CAND ITI VA PAREA RAU DE TIMPUL PIERDUT CU EL SI TI VEI DA SEAMA CAT DE JOSNIC A FOST SI CUM NU A MERITAT IUBIREA TA. IMI PARE RAU PENTRU TINE, ESTI SINGURA CARE TE POTI DESPRINDE DIN SITUATIE , NICI UN SFAT DE LA NIMENI NU TI VA PUTEA DESCHIDE OCHII.
misha_4_u_all
Postat pe 12 Iulie 2009 19:10
Mai bine fa in asa fel sa afle si nevasta sa ce pramatie este sotul ei si apoi vezi pe cine alege, pe tine sau pe ea, uite asa te linistesti si poate te va alege pe tine, atunci vei fi sigura ca te iubeste si ca nu te ai sacrificat in zadar complicandu te intr o asa relatie.
lovingwife
Postat pe 12 Iulie 2009 22:01
BUNA SEARA! Eu daca as afla ca , prietene mea este ;;amanta;; ((curca; ))sotului meu, i-as administra o batuta cu strigaturi, de m-ar tine minte,,o viata;;! El este ;;primul neserios, ca; fiind casatorit, umbla dupa;;((curci;;! )) Apoi o alta persoana esti tu;;neserioasa, ca ,spargi familii! Crezi ca vei fi alceva decat::amanta;; sau curca???!! Asta vei fi,,nimic mai mult! Toata viata! Tu ii dai ce are el nevoie in plus,,,,zex!! Dar tu nu-i faci menajul, nu-l suporti, tu ii mananci banii si timpul,asta fac,,amantele -curci::! Ce ai vrea de fapt??! Daca una ca tine ar fi intervenit in viata si casnicia ta, cum ti-ar fi placut, oare,,??
kudika017520
Postat pe 12 Iulie 2009 22:36
De la: donttouch, la data 2009-06-26 12:26:50
De la: camelusha83, la data 2009-06-26 12:05:02
De la: just_me_and_you, la data 2009-06-25 09:41:29
De la: ella_c, la data 2009-06-25 08:08:15
De la: just_me_and_you, la data 2009-06-25 00:39:04Mi-a spus ca atata timp cat voi fi cu el,sa nu ma vada cu altcineva,ca e foarte gelos... Sunt constienta ca vom avea doar o relatie bazata pe sex.....

Relatie bazata doar pe sex , dar el este gelos?
Dar el ce face cu nevasta-sa... uneori?

Stii ce as face eu? Exact ce a scris Iris mai sus...ba in plus , as sta numai in casa cat el este plecat...as plange si as suspina si as astepta cel mai mic semn de la el...

I-am spus ca si eu sunt poate la fel de geloasa ca si el,dar intre noi este o mare diferenta,faptul ca eu nu am nici un drept asupra lui,eu nu ii pot interzice sa nu se mai vada cu sotia lui:( si atata timp cat nu avem drepturi egale,eu nu sunt de acord sa fie gelos,eu nu sunt de acord,ca eu sa nu mai pot sta de vorba cu un baiat,doar pt ca imi interzice el. Nu-i corect?

Aha...deci stai putin...cum adica iti interzice sa te vezi si cu alti barbati ?!Cum adica nu ai aceleasi drepturi ca si el?!Draga mea dar barbatul asta te-a luat de proasta(ca s-o spun mai pe romaneste si te rog sa ma scuzi daca te simti jignita)...Ai exact aceleasi drepturi ca si el...avand in vedere ca tu stiai de sotie si copil nu ai dreptul sa fii geloasa...si trebuie sa-ti asumi greselile si nu mai pune totul pe seama dragostei...Barbatul asta nu te iubeste...el se crede mai macho avand in vedere ca are doua si amandoua fidele .Sincer iti spun sa-l lasi...nu te mai chinui...poate esti indragostita dar cred ca trebuie sa fii si respectata iar in situatia ta nu prea iti face cinste aceasta relatie...cauta pe cineva singur care sa te respecte si care sa te faca sa te simti intr-adevar femeie...Barbatul asta isi bate joc de amandoua:si de tine si de sotia lui...Ai mare grija...

scuzata sa-mi fie interventzia dar eu cred ca n-a luat-o de"proasta"a luat-o exact asa cum este
vaduvasimona
Postat pe 12 Iulie 2009 23:02
ti-am trimis o cerere de prietenie....daca vrei sa o accepti.Mi-ar placea sa vorbim.
vaduvasimona
Postat pe 12 Iulie 2009 23:38
ce tie nu-ti place altuia nu-i face !mai devreme sau mai tarziu vei plati cu varf si indesat nimic in viata ,bun sau rau ,nu ramane neplatit !priveste in ochii copilasului si vezi daca te mustra constiinta ....trebuie sa intelegi ca el nu-ti apartine ,este sot si tata (si ticalos pe deeasupra ) ,lasa-l in plata Domnului ! cat timp vei rezista sa stai singura in toate weekendurile ,cand el va fi langa familia lui ???!!! e doar un foc de paie care se va stinge .fii demna ,nu fi manta de vreme rea ! esti tanara si sunt destui barbati liberi !iti pot da un sfat avizat pentru ca in tinerete am trecut printr-o situatie asemanatoare,dar am avut puterea sa ma rup si sa-mi vad de viata mea ,desi a fost cumplit ! nu am avut intentia sa-l iau de langa familia lui ,eram colegi de facultate ,colegi de serv si pur si simplu s-a intamplat a fost o iubire mare cum doar o singura data in viata (sau niciodata ) intalnesti ,dar ce folos ,a fost si multa durere de ambele parti .e un subiect bun pt o telenovela .. am inghatat anul ,am renuntat la serv si .am fugit la manastire ,fara nici-o explicatie si fara stirea nimanui .ajunsesem un schelet umblator ,aveam 36 kg si abia ma mai tineam pe picioare ...
am stat 6 luni fara sa schimb cu nimeni nici un cuvant .am fost doar eu si D-zeu... .am facut un compromis ,.m-am casatorit cu cel mai bun prieten al meu fara sa-l iubesc si am avut o viata frumoasa. si implinita .nu am regretat nici-o clipa pasul facut ! a venit si iubirea mai apoi ,dar a fost una mai linistita -gandeste-te bine si renunta cat mai poti ! imagineaza-te pe tine cu un copilas in brate si inselata in acelas mod ...
naivreasastii
Postat pe 13 Iulie 2009 01:27
inceraca sa te pui in locul sotieitiei tiar place daca sotul tau ar avea o amanta?lasal si o sa vezi ce repede o sati treaca suferinta.si sa vezi ce fericita o sa fii dupa aia.fii tare si lasal in pace ca ii un gunoi
kudika031369
Postat pe 13 Iulie 2009 03:20
De la: just_me_and_you, la data 2009-06-25 00:39:04Buna la toata lumea! Ca oricine de pe acest site,am si eu ceva de spus... De doua saptamani,mi-a atras atentia un barbat,dragutz,bine facut...dar casatorit si cu un copil :( Avem o relatie,numai de sex,bineinteles,dar problema nu ar fi asta,problema este ca m-am indragostit de el.Ne cunoastem cam de un an,o cunosc si pe sotia lui,ne intelegem bine...Nu stiu ce sa fac.sa continui,sa renunt...nu stiu!!! El va pleca din tara,in 2-3 luni,dar va pleca singur.Atunci,nu il voi mai vedea,in schimb,o voi vedea aproape zilnic pe sotia lui. Nu stiu CE SA FAC!? Mi-a spus ca atata timp cat voi fi cu el,sa nu ma vada cu altcineva,ca e foarte gelos... Sunt constienta ca vom avea doar o relatie bazata pe sex,si ca mai mult nu va putea fii,dar totusi,nu-l pot lasa. De cand sunt cu el,am reusit sa-l uit si pe fostul meu prieten... Voi ce ati face?

Iti bati joc de tine daca gandesti asa. El nu are de ce sa fie gelos, ar trebui sa aiba bunul simt sa nu iti puna conditia de a nu iesi si cu alti tipi ! Tu nu insemni nimic pt el...esti doar un obiect !
Nu cred ca te-ai indragostit de el in 2 saptamani, asa ca poti sa lucrezi la asta...adica, da, ti-a atras atentia, este un crush de moment, peste care poti trece repede, numai sa vrei...!
Poti sa fii si o ,,mean girl'' si sa il joci pe degete putin ! Da-i o lectie pt a se invata minte !
Gandeste-te mai mult la propria persoana. Alaturi de el nu ai parte de mai nimic...Sex ? Gasesti la orice pasul persoane disponibile, dar nu din astia care se cred barbati fatali !

Postat pe 13 Iulie 2009 03:49
poate iti este greu acum sa renunti , dar perioada de timp in care va fi plecat o poti folosi pentru a anliza situatia si a vedea lucrurile din alt punct de vedere. Ai puteafi tu in locul sotiei ......, mai ales ca o cunosti . Tipul este si gelos si posesiv probabil si , asa cum spunea cineva o astfel de relatie nu-ti va aduce prea multe satisfactii . Si ar fi pacat pentru tine , poate meriti mai mult . Si inca ceva , atunci cind te indragostesti , il vezi pe cel de langa tine asa cum ai vrea sa fie , si nu cum e.....
Ai grija de tine !
corinja
Postat pe 13 Iulie 2009 09:33
consider ca atunci cand nu putem sa ne exprimam frustrarile in mod diplomat, trebuie sa evitam sa o facem in aceasta maniera, mai ales folofind etichetari. cum adica scorpie? saracul barbat, el nu e vinovat cu nimic. a venit dra de afara si i l-a suflat pur si simplu sotiei.... nu as putea fi asa naiva in judecati..... astfel de situatii nu trebuie judecate ...si sunt peste tot...in opinia mea, femeia e aproape singura vinovata, si ma refer la sotie...pt ca nu a stiut sa fie suficient de atenta, inteligenta...incat sa se evite ca sotul ei sa caute o alta....si nu imi spuneti mie ca o femeie casatorita nu stie cand sotul o inseala, ma refer la o femeie adevarata, nu o gospodina la cratita....iar daca aleg sa se complaca intr-o asa situatie...imi pare rau....da isi merita soarta!!!!
breakingreality
Postat pe 13 Iulie 2009 12:16
consider ca are mare dreptate krisla!!
breakingreality
Postat pe 13 Iulie 2009 12:19
astea sunt de meserie amante,se complac in postura de roata de rezerva
dana_ana02
Postat pe 13 Iulie 2009 12:27
"Mi-as da foc, asta as face, inainte sa ajung sa am ceva cu un barbat casatorit!"

Hmmm..... Fetelor...NICIODATA SA NU SPUNETI NICIODATA!!!! Nu stii niciodata unde te duce viata!!....
Din pacate, asa-s femeile.....
Un barbat isi prezinta iubita celui mai bun prieten. Dupa ce acestia au plecat, prietenul se uita in urma lor si spune : ,,-O femeie cum e ea as vrea si eu!" si merge mai departe in cautarea acelei femei ideale!...
O femeie isi prezinta iubitul celei mai bune prietene. Dupa ce acestia pleaca, prietena se uita in urma lor si-si zice : ,,-Pe ACEL barbat IL VREAU!!! SI i-as taia si gatul acelei t***e ca sa pun mana pe el!!! "

Dap, asa suntem noi femeile : ne uram intre noi cand vine vorba de un barbat!!!.... ......
allysukaa
Postat pe 13 Iulie 2009 12:28
sunt niste parasute care au o rautate imensa in ele.Le place la nebunie sa intervina intr-o casnicie.Dar va venii si rindul lor,cind vor fii inselate cu alte parasute,nu uitati ca frumusetea fizica este trecatoare,cea sufleteasca este pentru tot deauna
dana_ana02
Postat pe 13 Iulie 2009 12:30
De la: allysukaa, la data 2009-07-13 12:28:53"Mi-as da foc, asta as face, inainte sa ajung sa am ceva cu un barbat casatorit!"

Hmmm..... Fetelor...NICIODATA SA NU SPUNETI NICIODATA!!!! Nu stii niciodata unde te duce viata!!....
Din pacate, asa-s femeile.....
Un barbat isi prezinta iubita celui mai bun prieten. Dupa ce acestia au plecat, prietenul se uita in urma lor si spune : ,,-O femeie cum e ea as vrea si eu!" si merge mai departe in cautarea acelei femei ideale!...
O femeie isi prezinta iubitul celei mai bune prietene. Dupa ce acestia pleaca, prietena se uita in urma lor si-si zice : ,,-Pe ACEL barbat IL VREAU!!! SI i-as taia si gatul acelei t***e ca sa pun mana pe el!!! "

Dap, asa suntem noi femeile : ne uram intre noi cand vine vorba de un barbat!!!.... ......

Stai tu linistita ca nu numai femeile fac asa.

Nu stii ca o persoana, indiferent de sex, este mai atractiva pentru sexul opus cand are pe cineva decat atunci cand e singura?
AndreiD
Postat pe 13 Iulie 2009 12:34
Ma uimeste ca mai ai tupeu sa te uiti in ochii sotiei sau sa dai ochii cu ea,nu ai pic de demnitate si respect si pt ce ,ca te ......... o data pe sapt sau pe luna?Esti de ultima spetza.Cumpara un vibrator si treci la treaba daca asta este problema ta
dana_ana02
Postat pe 13 Iulie 2009 12:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
HERPES GENITAL 8 De la: littlebig77 18 Mai 2013 08:48
Sunt barbat am 24 de ani iar prietena mea nu stie daca ma iubeste 25 De la: greenmile 21 Octombrie 2011 20:40
Batranii libidinosi si sexul 129 De la: yumy 31 Iulie 2010 08:20
Premii, concursuri, tombole 1 De la: miha_munteanu 7 Mai 2010 11:21
come back and change something 11 De la: braindead24 17 Septembrie 2013 13:52