Setari Cookie-uri

M-am indragostit de un barbat insurat si cu copil !!

hai bei amantelor,lasati-o mai moale,ca daca ar fi ceva de capul vostru atzi fi neveste nu
ar trebui sa tacetzi din gura si daca va mananca asa tare s-o facetzi,nu avetzi decat,insa nu strigatzi in gura mare ca ni se face sila
e cam greu sa ajungi in fatza altarului cu cel pe care il iubesti......asta pt ca nici un barbat nu-si doreste ca sotzie o ....pitzi.....asa ca multzumiti-va cu ce ramane de la noi
matracucu
Postat pe 5 August 2009 15:00
De la: anybody, la data 2009-08-05 14:40:13
De la: rashela, la data 2009-08-05 14:32:02
De la: anybody, la data 2009-08-05 14:24:30
De la: cute, la data 2009-08-05 14:21:58
De la: redline, la data 2009-08-05 13:35:48
De la: cute, la data 2009-07-24 14:06:54draga mea aici iti rasp eu....acolo ..(.m-a inselat ..sa il iert?)sunt doar doua pag ptr ca .nu au curajul sa se recunoasca invinse ...pe cand aici jignind si amenintand mai nou vad ...au impresia ca sunt mai importante....dupa cum ai vazut, peste jumatate din cele care au acuzat ..si blamat ..sau dovedit a fi inselate de catre 'IUBITORII" lor soti..iar ele ce au facut au incercat sa adune CIOBURILE IUBIRII CARE IAU LEGAT LA INCEPUT SI IMPREUNA SA TREACA PESTE .......DE DRAGUL COPIILOR FIRESTE...

logicca nu poti sa gandesti ca ele! tu vezi lumea din prisma ta..dar cand ai sa fii sotie ai sa intelegi...bine daca ai sa fii...daca s-o gasi unu sa te puna si pe tine pe lista!
oi fi vrut aplauze si felicitari,nu?
normal ca tu ai timp sa mergi la coafor....la manechiura...si cumparaturi...sa te aranjezi ca vb aia plateste prostu...si mai ales ca la cat timp petrece cu tine o pierde vara care se multumeste cu timpul acordat printre picaturi si doar ca are el envoie sa isi satisfaca niste dorinte cu tine...este evident ca iti lipseste cu desavarsire creieru!
tanti liliano acum scuza-ma da ea te-a intrecut!

CRED CA ASTA TE SCOATE DIN MINTI, DEFAPT SUNT SIGURA ....TE ROADE LA GREU ..PE INTERIOR ..SI MA URASTI !!!1DAR EU ,ZIC ALTCEVA ...NU ITI INDREPTI URA CATRE CINE TREBUIE .......GANDESTE TE LA ASTA DACA IN TOATE FAM AR FI OK ..'NOI ' ASTEA NU AM MAI APAREA SA VA FACEM ZILELE FRIPTE ..NU ZIC POATE UNELE NU O MERITA DAR SUNT UNELE CARE .....DIN PLIN ISI MERITA SOARTA.!!!

sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume sa ajungi sotzia celui pe care-l iubesti si apoi sa apara una sa-ti faca zile fripte ca prea iti meritzi soarta din plin .......................a si nu uita exact cum spuneai roata se invarteste

Din fericire, roata n-are nicio legatura cu asta! Ci doar invatatura de minte. Eu as spune sa ne dea Dumnezeu MINTE .... noua, femeilor!

nu am facut decat s-o parafrazez pe ea ....................intr-o postare spunea ca desi este a treia roata la carutza se invarteste..................asa ca i-am urat la mai multe rotatzii...................asa acum ca sa lamuresc putzin situatzia nu-s nici amanta si nici sotzie inselata ce se agatza disperata de sotz tinandu-l captiv intr-o intr-o casnicie nefericita...................nu am nimic cu nimeni asta este daca vrea sa fie amanta n-are decat (desi sunt convinsa ca nu va avea toata viatza acest statut) dar nu veni sa mi te lauzi aici ce fericita esti in aceasta postura si sa incepi sa denigrezi sotziile care la randul lor tot femei sunt si ele..............................barbatul vrea sa aiba o aventura nu are decat dar s-o faca cu cap si cu perdea.................si stitzi ce ma enerveaza cel mai tare intotdeauna in casniciile unde exista copii acestia au cel mai mult de suferit ...............daca stau mai bine sa ma gandesc ei sunt singurii ce sufera

NU SUNT AICI SA MA LAUD ,SI NICI SA CRITIC DAR INCEARCA SA INTELEGI CA PRINCIPALUL VINOVAT ...NU SUNT EU SAU SOTIA .... CI EL BARBATUL....SOTUL....
cute
Postat pe 5 August 2009 15:03
De la: just_laura, la data 2009-08-05 15:00:22hai bei amantelor,lasati-o mai moale,ca daca ar fi ceva de capul vostru atzi fi neveste nu
ar trebui sa tacetzi din gura si daca va mananca asa tare s-o facetzi,nu avetzi decat,insa nu strigatzi in gura mare ca ni se face sila
e cam greu sa ajungi in fatza altarului cu cel pe care il iubesti......asta pt ca nici un barbat nu-si doreste ca sotzie o ....pitzi.....asa ca multzumiti-va cu ce ramane de la noi

problema e ca amantele isi vad de viata lor, dar barbatii vostri pe kre-i credeti atat de sfinti nu le lasa in pace pe amante....si nu e vorba cu ce ramane de la voi, ci e vorba ca ele au parte de toata distractia...think about it
peliroja
Postat pe 5 August 2009 15:05
De la: just_laura, la data 2009-08-05 15:00:22hai bei amantelor,lasati-o mai moale,ca daca ar fi ceva de capul vostru atzi fi neveste nu

bravo Laurici
andreea1976
Postat pe 5 August 2009 15:05
De la: cute, la data 2009-08-05 15:03:05
De la: anybody, la data 2009-08-05 14:40:13
De la: rashela, la data 2009-08-05 14:32:02
De la: anybody, la data 2009-08-05 14:24:30
De la: cute, la data 2009-08-05 14:21:58
De la: redline, la data 2009-08-05 13:35:48
De la: cute, la data 2009-07-24 14:06:54draga mea aici iti rasp eu....acolo ..(.m-a inselat ..sa il iert?)sunt doar doua pag ptr ca .nu au curajul sa se recunoasca invinse ...pe cand aici jignind si amenintand mai nou vad ...au impresia ca sunt mai importante....dupa cum ai vazut, peste jumatate din cele care au acuzat ..si blamat ..sau dovedit a fi inselate de catre 'IUBITORII" lor soti..iar ele ce au facut au incercat sa adune CIOBURILE IUBIRII CARE IAU LEGAT LA INCEPUT SI IMPREUNA SA TREACA PESTE .......DE DRAGUL COPIILOR FIRESTE...

logicca nu poti sa gandesti ca ele! tu vezi lumea din prisma ta..dar cand ai sa fii sotie ai sa intelegi...bine daca ai sa fii...daca s-o gasi unu sa te puna si pe tine pe lista!
oi fi vrut aplauze si felicitari,nu?
normal ca tu ai timp sa mergi la coafor....la manechiura...si cumparaturi...sa te aranjezi ca vb aia plateste prostu...si mai ales ca la cat timp petrece cu tine o pierde vara care se multumeste cu timpul acordat printre picaturi si doar ca are el envoie sa isi satisfaca niste dorinte cu tine...este evident ca iti lipseste cu desavarsire creieru!
tanti liliano acum scuza-ma da ea te-a intrecut!

CRED CA ASTA TE SCOATE DIN MINTI, DEFAPT SUNT SIGURA ....TE ROADE LA GREU ..PE INTERIOR ..SI MA URASTI !!!1DAR EU ,ZIC ALTCEVA ...NU ITI INDREPTI URA CATRE CINE TREBUIE .......GANDESTE TE LA ASTA DACA IN TOATE FAM AR FI OK ..'NOI ' ASTEA NU AM MAI APAREA SA VA FACEM ZILELE FRIPTE ..NU ZIC POATE UNELE NU O MERITA DAR SUNT UNELE CARE .....DIN PLIN ISI MERITA SOARTA.!!!

sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume sa ajungi sotzia celui pe care-l iubesti si apoi sa apara una sa-ti faca zile fripte ca prea iti meritzi soarta din plin .......................a si nu uita exact cum spuneai roata se invarteste

Din fericire, roata n-are nicio legatura cu asta! Ci doar invatatura de minte. Eu as spune sa ne dea Dumnezeu MINTE .... noua, femeilor!

nu am facut decat s-o parafrazez pe ea ....................intr-o postare spunea ca desi este a treia roata la carutza se invarteste..................asa ca i-am urat la mai multe rotatzii...................asa acum ca sa lamuresc putzin situatzia nu-s nici amanta si nici sotzie inselata ce se agatza disperata de sotz tinandu-l captiv intr-o intr-o casnicie nefericita...................nu am nimic cu nimeni asta este daca vrea sa fie amanta n-are decat (desi sunt convinsa ca nu va avea toata viatza acest statut) dar nu veni sa mi te lauzi aici ce fericita esti in aceasta postura si sa incepi sa denigrezi sotziile care la randul lor tot femei sunt si ele..............................barbatul vrea sa aiba o aventura nu are decat dar s-o faca cu cap si cu perdea.................si stitzi ce ma enerveaza cel mai tare intotdeauna in casniciile unde exista copii acestia au cel mai mult de suferit ...............daca stau mai bine sa ma gandesc ei sunt singurii ce sufera

NU SUNT AICI SA MA LAUD ,SI NICI SA CRITIC DAR INCEARCA SA INTELEGI CA PRINCIPALUL VINOVAT ...NU SUNT EU SAU SOTIA .... CI EL BARBATUL....SOTUL....

si de ce-l mai acceptzi?
anybody
Postat pe 5 August 2009 15:06
De la: peliroja, la data 2009-08-05 15:05:34

problema e ca amantele isi vad de viata lor, dar barbatii vostri pe kre-i credeti atat de sfinti nu le lasa in pace pe amante....si nu e vorba cu ce ramane de la voi, ci e vorba ca ele au parte de toata distractia...think about it

sti cum vine asta a te imbata cu apa de ploaie..........................mai vorbim cand vei avea 60 de ani sau si atunci tot amanta vrei sa fi?
anybody
Postat pe 5 August 2009 15:07
De la: peliroja, la data 2009-08-05 15:05:34

te amagesti si poate asta iti face bine
care ar fi distractzia amantelor???
sa stea singure de sarbatori????
sa isi priveasca iubitul cum isi plimba copilul care din pacate nu e si al ei...????
sa accepte minciuna iubitului de cate ori el e cu nevasta????
ah...chiar mi-e sila
matracucu
Postat pe 5 August 2009 15:08
De la: mikela_my, la data 2009-08-05 14:49:53scorpio...nu cu tine iubita..ce sa am cu tine

Ca sa stii si eu as impusca amantele.Deunazi la baneasa la zoo o blonda cu fetita de mana se tinu toata plimbarea dupa mine si maimuta(sotul).ce ziceti de asta ?El nu ia dat atentie deloc dar individa se tot baga in sufletul lui.Cat tupeu pot avea unele.

Postat pe 5 August 2009 15:08
De la: DON_LUCIANO, la data 2009-08-05 14:46:59
De la: mikela_my, la data 2009-08-05 14:43:35atunci...mama lor de barbati
....eu cred ca barbatii care au amante ..ori nu primesc dragoste indeajuns...ori li s-a urat de-a binelea

da ......sau din amindoua ......
cute
Postat pe 5 August 2009 15:10
De la: peliroja, la data 2009-08-05 14:53:25Scorpio 67 care era ideea principala la tot ce ai scris? nu de altceva dar nu am atata rabdare sa citesc tot ce ai scris...nu vreau sa ma intelegi gresit, nu ti-o zic cu rautate dar e mai bn sa incerci sa spui esentialul

Ca indiferent ca ne convine sau nu ele tot vor exista ca o plaga puturoasa,ca o molima pe care nu prea vad cum o vom eradica vreodata.

Postat pe 5 August 2009 15:11
De la: cute, la data 2009-08-05 15:03:05

problema lor e k ele nu inteleg k noi incercam sa le dam niste exemple de ce pot face unii dintre "sfintii soti" care le jura iubire vesnica in fata altarului...nu e vorba de lauda sau critica la adresa nevestelor, ci pur si simplu incercati k neveste sa nu va mai ridicati in slavi barbatul si sa dati vina numai pe amante...pt k vina va apartine si voua....
peliroja
Postat pe 5 August 2009 15:13
Din pacate o relatie lipsita de comunicare,o relatie in care exista prejudecati....il poate face pe un barbat sa caute in alta parte ceea ce nu gaseste acasa...
Sunt foarte rare cauzele cand un barbat isi paraseste nevasta pt a se casatorii cu amanta....de ce? pt ca amanta e doar un mijloc de refulare a dorintelor neimplinite....ceea ce nu poate face cu nevasta....o face cu amanta.......dar asta nu inseamna ca o va si respecta....
Pt multi barbati....femeile alese ca amante sunt bune doar de f...... si nimic mai mult
andreea1976
Postat pe 5 August 2009 15:14
De la: andreea1976, la data 2009-08-05 15:14:16Din pacate o relatie lipsita de comunicare,o relatie in care exista prejudecati....il poate face pe un barbat sa caute in alta parte ceea ce nu gaseste acasa...
Sunt foarte rare cauzele cand un barbat isi paraseste nevasta pt a se casatorii cu amanta....de ce? pt ca amanta e doar un mijloc de refulare a dorintelor neimplinite....ceea ce nu poate face cu nevasta....o face cu amanta.......dar asta nu inseamna ca o va si respecta....
Pt multi barbati....femeile alese ca amante sunt bune doar de f...... si nimic mai mult

adevar graiesti
DON_LUCIANO
Postat pe 5 August 2009 15:16

oare dc din zi in zi nr lor creste......oare dc tot mai multi dau tot ce e mai bun din iei ..amantelor????si "DEPLASARILE" DE SERV SAU INMULTIT ........OARE DC???
cute
Postat pe 5 August 2009 15:16
De la: cute, la data 2009-08-05 15:16:23

oare dc din zi in zi nr lor creste......oare dc tot mai multi dau tot ce e mai bun din iei ..amantelor????si "DEPLASARILE" DE SERV SAU INMULTIT ........OARE DC???

de placere
DON_LUCIANO
Postat pe 5 August 2009 15:18
De la: scorpio67, la data 2009-08-05 15:08:59
De la: mikela_my, la data 2009-08-05 14:49:53scorpio...nu cu tine iubita..ce sa am cu tine

Ca sa stii si eu as impusca amantele.Deunazi la baneasa la zoo o blonda cu fetita de mana se tinu toata plimbarea dupa mine si maimuta(sotul).ce ziceti de asta ?El nu ia dat atentie deloc dar individa se tot baga in sufletul lui.Cat tupeu pot avea unele.

DECI SA INTELEGEM CA ERA......CEALALTA???
cute
Postat pe 5 August 2009 15:19
De la: cute, la data 2009-08-05 15:16:23

Creste numarul amantelor? De ce? Pentru ca sunt din ce in ce mai multe femei care nu se respecta, femei care isi vand trupul pentru anumite interese, femei care cred ca ele primesc mai mult decat o sotie, femei naive.
valita76
Postat pe 5 August 2009 15:21
De la: just_laura, la data 2009-08-05 15:08:36
te amagesti si poate asta iti face bine
care ar fi distractzia amantelor???
sa stea singure de sarbatori????
sa isi priveasca iubitul cum isi plimba copilul care din pacate nu e si al ei...????
sa accepte minciuna iubitului de cate ori el e cu nevasta????
ah...chiar mi-e sila

Nu am generalizat...de multe ori amanta stie mai multe decat nevasta...si mai degraba cred ca nevasta accepta minciunile sotului de cate ori el e cu amanta, pt k amanta doar stie ca el se duce acasa la draga lui nevasta....iar cu sarbatorile te inseli iar....
ar trebui sa ai mai multa grija ca nu cumva sa ti se faca rau....
peliroja
Postat pe 5 August 2009 15:21
De la: andreea1976, la data 2009-08-05 15:14:16Din pacate o relatie lipsita de comunicare,o relatie in care exista prejudecati....il poate face pe un barbat sa caute in alta parte ceea ce nu gaseste acasa...

SUNT OAMENI SI OAMENI ..INTRE OAMENI DAR NICI UNUL NU E LA FEL CA CEL DE LINGA EL.....
cute
Postat pe 5 August 2009 15:23
De la: scorpio67, la data 2009-08-05 15:11:26
De la: peliroja, la data 2009-08-05 14:53:25Scorpio 67 care era ideea principala la tot ce ai scris? nu de altceva dar nu am atata rabdare sa citesc tot ce ai scris...nu vreau sa ma intelegi gresit, nu ti-o zic cu rautate dar e mai bn sa incerci sa spui esentialul

Ca indiferent ca ne convine sau nu ele tot vor exista ca o plaga puturoasa,ca o molima pe care nu prea vad cum o vom eradica vreodata.

mai bine nu intreba
anybody
Postat pe 5 August 2009 15:24
De la: anybody, la data 2009-08-05 15:07:14
sti cum vine asta a te imbata cu apa de ploaie..........................mai vorbim cand vei avea 60 de ani sau si atunci tot amanta vrei sa fi?

cu riscul sa ma repet...dk barbatul are tot ce-i trebuie acasa nu mai cauta in alta parte...si o relatie functioneaza in doi asa k....
peliroja
Postat pe 5 August 2009 15:24
cu sigurantza sotzii nostri nu sunt sfintzi,insa sunt acei barbatzi care in noaptea de revelion ne strang pe noi in bratze si isi pun la miezul noptzii o dorintza legata de familie,sunt acei barbatzi cu care ne petrecem concediile,sunt acei barbatzi care privesc cu mandrie spre copiii pe care i-am facut impreuna,sunt acei barbatzi care noapte de noapte adorm langa noi,sunt acei barbatzi care imbatranesc frumos langa noi............si toate actziunile ce le fac pt noi,le fac in vazul lumii,fara sa se ascunda,fara sa rosasca....fara sa ii spuna prietenului cel mai bun cum s-a consumat noaptea de amor........
matracucu
Postat pe 5 August 2009 15:25
De la: DON_LUCIANO, la data 2009-08-05 15:16:17

adevar graiesti

Sti de unde stiu?.....eu de micuta...am crescut intre baieti...am multi prieteni care mi s-au confesat....le cunosc felul de a gandii...
Sti ce aveau obiceiul sa spuna?.....ca barbatul mereu incearca...ca femeia e ca si cateaua....nu ridica coada.......... intelegi ce vreau sa spun?
Dar nu am auzit vreodata pe cineva care sa zica...imi respect amanta am auzit alte chestii.....si foarte dure
andreea1976
Postat pe 5 August 2009 15:25
De la: peliroja, la data 2009-08-05 15:24:46

cu riscul sa ma repet...dk barbatul are tot ce-i trebuie acasa nu mai cauta in alta parte...si o relatie functioneaza in doi asa k....

Daca barbatul nu are tot ce-i trebuie acasa cauta in alta parte. Noroc cu femeile care accepta sa fie folosite.
valita76
Postat pe 5 August 2009 15:27
De la: andreea1976, la data 2009-08-05 15:25:52

adevar graiesti

Sti de unde stiu?.....eu de micuta...am crescut intre baieti...am multi prieteni care mi s-au confesat....le cunosc felul de a gandii...
Sti ce aveau obiceiul sa spuna?.....ca barbatul mereu incearca...ca femeia e ca si cateaua....nu ridica coada.......... intelegi ce vreau sa spun?
Dar nu am auzit vreodata pe cineva care sa zica...imi respect amanta am auzit alte chestii.....si foarte dure

exact...si cand se satura,o plaseaza unui amic....si asta pt ca o respecta f tare
matracucu
Postat pe 5 August 2009 15:28
Tot aruncam vina cand pe barbati ,cand pe sotii,cand pe amante.Dar nimeni nu vine cu vreo idee cam ce ar fi de facut sa nu intram in astfel de triunghiuri amoroase.

Postat pe 5 August 2009 15:28

adevar graiesti

Asa este Andreea
valita76
Postat pe 5 August 2009 15:29
De la: anybody, la data 2009-08-05 15:24:26

mai bine nu intreba [/quote]

Mai bn intrebi decat sa ramai prost....fiecare are dreptul la o opinie....
peliroja
Postat pe 5 August 2009 15:29
De la: peliroja, la data 2009-08-05 15:24:46

cu riscul de a fi insistenta..........................acel barbat este un las si un om lipsit de caracter iar femeia care accepta un astfel de specimen langa ea nu merit nici ea mai mult respect..........................oare cum o fi sa fi o simpla supapa de refulare a unui astfel de specimen?
anybody
Postat pe 5 August 2009 15:31
De la: just_laura, la data 2009-08-05 15:28:02

adevar graiesti

exact...si cand se satura,o plaseaza unui amic....si asta pt ca o respecta f tare

Cam asa ceva
Sti ce cred eu? ca tembelizorul...face rau.....
Filme de gen Pretty woman.....nu au sanse in vecii vecilor sa devina realitate......in fine e alta poveste dar se aseamana
andreea1976
Postat pe 5 August 2009 15:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
de ce barbatii vor sa petreak mai mult timp cu prietenii lor dekt cu iubitele? 31 De la: kudika083394 5 Decembrie 2009 12:04
Pro sau contra Reductil? (pastile pentru slabit) 21 De la: kudika061192 20 August 2009 16:45
Primul Sarut 17 De la: arpydia 14 Septembrie 2010 11:17
punctul slab.. al unui om pasiv ? 9 De la: geanina1309 9 Noiembrie 2009 20:08
Curiozitate personală. 6 De la: kudika_1040248 4 Februarie 2021 15:23