Setari Cookie-uri

M-am indragostit de un barbat insurat si cu copil !!

De la: just_laura, la data 2009-08-05 15:25:13cu sigurantza sotzii nostri nu sunt sfintzi,insa sunt acei barbatzi care in noaptea de revelion ne strang pe noi in bratze si isi pun la miezul noptzii o dorintza legata de familie,sunt acei barbatzi cu care ne petrecem concediile,sunt acei barbatzi care privesc cu mandrie spre copiii pe care i-am facut impreuna,sunt acei barbatzi care noapte de noapte adorm langa noi,sunt acei barbatzi care imbatranesc frumos langa noi............si toate actziunile ce le fac pt noi,le fac in vazul lumii,fara sa se ascunda,fara sa rosasca....fara sa ii spuna prietenului cel mai bun cum s-a consumat noaptea de amor........

Hai sa-ti dau un exemplu : in noaptea de revelion dupa ce si-a strans nevasta in brate la miezul noptii a pus mana pe tel si a chemat-o pe amanta sa se intalneasca cu ea in oras,noaptea dupa ce ea adoarme el pleaca de acasa si se duce cu amanta peste tot, cu prietenii de familie....inclusiv cu rudele de familie ale lui.....cum spuneam sunt cazuri si cazuri,..nu trebuie generalizat
peliroja
Postat pe 5 August 2009 15:35
De la: just_me_and_you, la data 2009-06-25 00:39:04Buna la toata lumea! Ca oricine de pe acest site,am si eu ceva de spus... De doua saptamani,mi-a atras atentia un barbat,dragutz,bine facut...dar casatorit si cu un copil :( Avem o relatie,numai de sex,bineinteles,dar problema nu ar fi asta,problema este ca m-am indragostit de el.Ne cunoastem cam de un an,o cunosc si pe sotia lui,ne intelegem bine...Nu stiu ce sa fac.sa continui,sa renunt...nu stiu!!! El va pleca din tara,in 2-3 luni,dar va pleca singur.Atunci,nu il voi mai vedea,in schimb,o voi vedea aproape zilnic pe sotia lui. Nu stiu CE SA FAC!? Mi-a spus ca atata timp cat voi fi cu el,sa nu ma vada cu altcineva,ca e foarte gelos... Sunt constienta ca vom avea doar o relatie bazata pe sex,si ca mai mult nu va putea fii,dar totusi,nu-l pot lasa. De cand sunt cu el,am reusit sa-l uit si pe fostul meu prieten... Voi ce ati face?

Lui ii convine situatia, insa cea care va suferi, intr-un final, tu vei fi. Barbatii renunta foarte greu la o relatie oficiala, mai ales cand la mijloc se afla si un copil.

Incearca totusi sa nu-ti pui prea multe sperante in aceasta relatie.
franziska_eu
Postat pe 5 August 2009 15:37
De la: peliroja, la data 2009-08-05 15:35:24
De la: just_laura, la data 2009-08-05 15:25:13cu sigurantza sotzii nostri nu sunt sfintzi,insa sunt acei barbatzi care in noaptea de revelion ne strang pe noi in bratze si isi pun la miezul noptzii o dorintza legata de familie,sunt acei barbatzi cu care ne petrecem concediile,sunt acei barbatzi care privesc cu mandrie spre copiii pe care i-am facut impreuna,sunt acei barbatzi care noapte de noapte adorm langa noi,sunt acei barbatzi care imbatranesc frumos langa noi............si toate actziunile ce le fac pt noi,le fac in vazul lumii,fara sa se ascunda,fara sa rosasca....fara sa ii spuna prietenului cel mai bun cum s-a consumat noaptea de amor........

Hai sa-ti dau un exemplu : in noaptea de revelion dupa ce si-a strans nevasta in brate la miezul noptii a pus mana pe tel si a chemat-o pe amanta sa se intalneasca cu ea in oras,noaptea dupa ce ea adoarme el pleaca de acasa si se duce cu amanta peste tot, cu prietenii de familie....inclusiv cu rudele de familie ale lui.....cum spuneam sunt cazuri si cazuri,..nu trebuie generalizat

ha ha ha,stai un pic,despre ce barbatzi vorbim aici????
astia de care vorbesti tu sunt rebuturi,ceea ce nu e cazul sotzilor nostri....
subscriu la ce a spus any....la asa barbatzi....asa amante
matracucu
Postat pe 5 August 2009 15:39

Corect Laura, este rebutul unui rebut.
valita76
Postat pe 5 August 2009 15:44

Vezi, DUPA ce si-a strans nevasta in brate, DUPA ce nevasta a adormit, rebutul s-a intalnit cu cea care accepta asa ceva.
valita76
Postat pe 5 August 2009 15:46
De la: just_laura, la data 2009-08-05 15:39:47

Despre acei barbati insurati pe care voi ii credeti ca sunt sfinti si care credeti ca ei nu v-ar insela niciodata.....despre ei e vorba...si da, e adevarat ca unii isi fac amante doar pt a avea o amanta, dar cum spuneam sunt si exceptii...niciodata nu stii ce ti se poate intampla in viata...
peliroja
Postat pe 5 August 2009 15:49
De la: valita76, la data 2009-08-05 15:46:49

Vezi, DUPA ce si-a strans nevasta in brate, DUPA ce nevasta a adormit, rebutul s-a intalnit cu cea care accepta asa ceva.

rebutul se ascundea intruna,da,de fiecare data DUPA ce nevasta........
sigur,amanta la orice ora trebuie sa spuna "prezent" pt ca deh,daca nu risca f mult
matracucu
Postat pe 5 August 2009 15:49
scorpio..ideea este ca nu stii niciodata cum apare neprevazutul..trebuie sa fi cu ochii in patru..doar atit...si sa nu lasam pe nimeni sa ne strice casnicia...
mikela_my
Postat pe 5 August 2009 15:50
De la: anybody, la data 2009-08-05 15:31:48
De la: peliroja, la data 2009-08-05 15:24:46
De la: anybody, la data 2009-08-05 15:07:14
sti cum vine asta a te imbata cu apa de ploaie..........................mai vorbim cand vei avea 60 de ani sau si atunci tot amanta vrei sa fi?

cu riscul sa ma repet...dk barbatul are tot ce-i trebuie acasa nu mai cauta in alta parte...si o relatie functioneaza in doi asa k....

cu riscul de a fi insistenta..........................acel barbat este un las si un om lipsit de caracter iar femeia care accepta un astfel de specimen langa ea nu merit nici ea mai mult respect..........................oare cum o fi sa fi o simpla supapa de refulare a unui astfel de specimen?

supapa fiind cea care sta linga el ....tot timpu ...deci sotia !!!!!!!!!!!!!!!nu stiu .....intreaba una care este in aceasta postura..sau chiar pe tine insusi te poti intreba.....
cute
Postat pe 5 August 2009 15:51
De la: peliroja, la data 2009-08-05 15:49:15

Despre acei barbati insurati pe care voi ii credeti ca sunt sfinti si care credeti ca ei nu v-ar insela niciodata.....despre ei e vorba...si da, e adevarat ca unii isi fac amante doar pt a avea o amanta, dar cum spuneam sunt si exceptii...niciodata nu stii ce ti se poate intampla in viata...

mai,treaba sta in felul urmator: pe mine ma multzumeste faptul ca sun nevasta
iar daca tzie iti convine statutul de amanta,go ahead,din partea mea ai verde.
fiecare dintre noi are anumite aspiratzii....tzeluri.......si fiecare primeste ceea ce merita.
matracucu
Postat pe 5 August 2009 15:52
[quote name='valita76' date='2009-08-05 15:46:49'

Vezi, DUPA ce si-a strans nevasta in brate, DUPA ce nevasta a adormit, rebutul s-a intalnit cu cea care accepta asa ceva.[/quote]

sa inteleg ca voi in general nevestele va considerati barbatii niste rebuturi?era decat un exemplu, k sa vedeti cam ce face un barbat insurat si la cine se gandeste el mai mult...nu va inteleg de ce va opariti atat de tare?
peliroja
Postat pe 5 August 2009 15:52

Sunt barbati care-si fac amante doar pt. a avea amante si exceptii, adica barbati care-si fac amante ca sa ce?
valita76
Postat pe 5 August 2009 15:53
De la: mikela_my, la data 2009-08-05 15:50:19scorpio..ideea este ca nu stii niciodata cum apare neprevazutul..trebuie sa fi cu ochii in patru..doar atit...si sa nu lasam pe nimeni sa ne strice casnicia...

offf draga mea.....ideea e sa fim capabile de o relatie deschisa,la comunicare, la renuntarea la prejudecatile infipte adanc in minte de o educatie mai mult sau mai putin rigida....
Sa stai cu ochii in patru...nu e suficient....
andreea1976
Postat pe 5 August 2009 15:54
da,un barbat care se scoala de langa sotzia lui furisandu-se in noapte sa mearga la amanta este un rebut.un sac a carui petec se numeste amanta.
matracucu
Postat pe 5 August 2009 15:54
De la: valita76, la data 2009-08-05 15:53:54

Sunt barbati care-si fac amante doar pt. a avea amante si exceptii, adica barbati care-si fac amante ca sa ce?

sa le iubeasca asa cum ei nu au mai iubit,sa le promita marea si sarea,sa le amageasca ,ca la final,atunci cand se trage linia sa se descotoroseasca de ele.
matracucu
Postat pe 5 August 2009 15:56
De la: cute, la data 2009-08-05 15:51:11
De la: anybody, la data 2009-08-05 15:31:48
De la: peliroja, la data 2009-08-05 15:24:46
De la: anybody, la data 2009-08-05 15:07:14
sti cum vine asta a te imbata cu apa de ploaie..........................mai vorbim cand vei avea 60 de ani sau si atunci tot amanta vrei sa fi?

cu riscul sa ma repet...dk barbatul are tot ce-i trebuie acasa nu mai cauta in alta parte...si o relatie functioneaza in doi asa k....

cu riscul de a fi insistenta..........................acel barbat este un las si un om lipsit de caracter iar femeia care accepta un astfel de specimen langa ea nu merit nici ea mai mult respect..........................oare cum o fi sa fi o simpla supapa de refulare a unui astfel de specimen?

supapa fiind cea care sta linga el ....tot timpu ...deci sotia !!!!!!!!!!!!!!!nu stiu .....intreaba una care este in aceasta postura..sau chiar pe tine insusi te poti intreba.....

cum nu la voi "pise"ochi ca-s neantzelesi de sotzie, ca-s tratatzi cu indiferentza ca ei au vrut aia dar nemernica de sotzie a facut altceva, ca nu-i calca hainele cum trebuie ca nu gateste bine.........................ei draga mea asta-i genul de barbat care isi face o amanta un patetic lipsit de caracter..........................mda ar fi o idee sa-mi aduc sotzul sa-si spuna parerea legat de amante..................atunci eu voi parea Maica Tereza pe langa el
anybody
Postat pe 5 August 2009 15:56
De la: just_laura, la data 2009-08-05 15:52:20
mai,treaba sta in felul urmator: pe mine ma multzumeste faptul ca sun nevasta
iar daca tzie iti convine statutul de amanta,go ahead,din partea mea ai verde.
fiecare dintre noi are anumite aspiratzii....tzeluri.......si fiecare primeste ceea ce merita.

Ma bucur pt tn...si nu,nu sunt amanta...dar nici nu am impotriva lor nimic si le inteleg foarte bine...si nu ma refer la cele care merg pe interes...
peliroja
Postat pe 5 August 2009 15:58
De la: peliroja, la data 2009-08-05 15:52:43[quote name='valita76' date='2009-08-05 15:46:49'

sa inteleg ca voi in general nevestele va considerati barbatii niste rebuturi?era decat un exemplu, k sa vedeti cam ce face un barbat insurat si la cine se gandeste el mai mult...nu va inteleg de ce va opariti atat de tare? [/quote]
[/quote]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
poate ca pe moment...un barbat se gandeste la proaspata lui amanta.......dar cu trecerea timpului...ea nu va mai fi asa de proaspata...si o va lasa pt alta...
Un barbat care are amanta...e in cautare de senzatii noi.....iar cand nu vei mai reprezenta noutate....te va lasa cu buzele umflate
andreea1976
Postat pe 5 August 2009 15:59
De la: peliroja, la data 2009-08-05 15:05:34
De la: just_laura, la data 2009-08-05 15:00:22hai bei amantelor,lasati-o mai moale,ca daca ar fi ceva de capul vostru atzi fi neveste nu
ar trebui sa tacetzi din gura si daca va mananca asa tare s-o facetzi,nu avetzi decat,insa nu strigatzi in gura mare ca ni se face sila
e cam greu sa ajungi in fatza altarului cu cel pe care il iubesti......asta pt ca nici un barbat nu-si doreste ca sotzie o ....pitzi.....asa ca multzumiti-va cu ce ramane de la noi

problema e ca amantele isi vad de viata lor, dar barbatii vostri pe kre-i credeti atat de sfinti nu le lasa in pace pe amante....si nu e vorba cu ce ramane de la voi, ci e vorba ca ele au parte de toata distractia...think about it

Chiar crezi ca amantele au parte de vreo distractie de calitate? Mereu haituite, mereu cu rusinea dupa ele, mereu cu musca pe caciula cand intra intr-un restaurant sau merg in vreo vacanta? Mereu cu gandul ca sunt amante, nu sunt sotii, nu sunt nici macar prietene ale unui barbat liber. Credeti voi ca de asa distractie ar avea nevoie o femeie normala? Va spun eu ca multe ar face ceva pe astfel de distractii. Si-ar dori liniste, libertate, relaxare. Pace sufleteasca in doua cuvinte.

Barbatii in schimb..well, acolo e alta poveste. In primul rand, chiar daca vi se par oameni si chiar sunt (culmea!!), ei sunt facut din cu totul si cu totul alt material. Ei fizic nu pot sa simta rusinea, li se rupe in 15 directii cu cine sunt, cata vreme au ceea ce vor din punct de vedere FIZIC IN PRIMUL RAND. Au liniste oricum, cu oricine, indiferent de situatie, cauta doar relaxarea si sa se simta EI bine. Sa nu va inchipuiti ca altcineva conteaza pentru ei. Conteaza sotia la inceput, femeia de care s-au indragostit, pe celalalte le-ar schimba in secunda 2. In momentul in care gasesc alta diponibila, majoritatea scapa de amanta fara nici un fel de regret. Dar cea cu care o schimba trebuie sa fie net superioara. Problema mare cu care se confrunta si motivul pentru care tin ani de zile o singura amanta este NUMAI SI NUMAI faptul ca femeile intre ele se aseamana toate si niciodata nu gasesc ceva deosebit si care sa ii vrea pe ei evident.
E concluzia la care am ajuns eu, fara sa fiu pusa in situatia asta. O fi asa, n-o fi asa
liliana2005
Postat pe 5 August 2009 16:00
De la: just_laura, la data 2009-08-05 15:49:58

rebutul se ascundea intruna,da,de fiecare data DUPA ce nevasta........
sigur,amanta la orice ora trebuie sa spuna "prezent" pt ca deh,daca nu risca f mult

nu e vorba ca amanta trebuie sa spuna la orice ora prezent...chiar dk ea nu vrea el insista si o cauta...deci dc mai insista el atunci?
peliroja
Postat pe 5 August 2009 16:02
De la: peliroja, la data 2009-08-05 15:52:43[quote name='valita76' date='2009-08-05 15:46:49'

sa inteleg ca voi in general nevestele va considerati barbatii niste rebuturi?era decat un exemplu, k sa vedeti cam ce face un barbat insurat si la cine se gandeste el mai mult...nu va inteleg de ce va opariti atat de tare? [/quote]

Draga mea, rebuturi sunt barbatii ca cel din exemplul dat de tine. Despre barbatii ca el vorbim. Iar daca tu crezi ca barbatul din exemplul tau se gandeste mai mult la amanta decat la sotie te inseli. S-a intalnit cu amanta DUPA, DUPA, DUPA, adica intotdeauna amanta este DUPA. Saracuta amanta, ce naiva este.
valita76
Postat pe 5 August 2009 16:02
andreea ai dreptate draga mea... oricum nu este cazul nostru
mikela_my
Postat pe 5 August 2009 16:03
De la: mikela_my, la data 2009-08-05 16:03:59andreea ai dreptate draga mea... oricum nu este cazul nostru

Asa e
Deci.....traiasca nevestele
andreea1976
Postat pe 5 August 2009 16:06
De la: just_laura, la data 2009-08-05 15:56:13
sa le iubeasca asa cum ei nu au mai iubit,sa le promita marea si sarea,sa le amageasca ,ca la final,atunci cand se trage linia sa se descotoroseasca de ele.

Ma refer la cei care intr-adevar nu mai sunt fericiti lng nevestele lor, si care s-au inragostit cu adevarat de alta persoana si care divorteaza in cele din urma...la ei ma refer
peliroja
Postat pe 5 August 2009 16:07
De la: mikela_my, la data 2009-08-05 16:03:59andreea ai dreptate draga mea... oricum nu este cazul nostru

daca am combatut asa de vehement problema "amantelor"se pare ca fetele ne-au si bagat in categoria "nevestelor inselate"pur si simplu nu intzeleg ca mai sunt si femei care "sunt alergice"la genul asta de relatzii
anybody
Postat pe 5 August 2009 16:08
De la: andreea1976, la data 2009-08-05 16:06:16

Asa e
Deci.....traiasca nevestele

Sa traiasca

Si amantele tot la statutul de sotie viseaza, de le-ar fi atat de bine ar ramane doar amante si nu si-ar dori sa devina sotii
valita76
Postat pe 5 August 2009 16:09
De la: peliroja, la data 2009-08-05 16:07:07

Ma refer la cei care intr-adevar nu mai sunt fericiti lng nevestele lor, si care s-au inragostit cu adevarat de alta persoana si care divorteaza in cele din urma...la ei ma refer

pai nu-i normal si firesc asa nu ne mai iubim, nu ne mai intzelegem ce-o mai lungim valiza si la gara si atunci poate sa iubeasca si sa aiba pe cine doreste sufletzelul lui
anybody
Postat pe 5 August 2009 16:09
De la: peliroja, la data 2009-08-05 16:07:07

"In cele din urma" este gogoasa pe care o inghite amanta, mai ales in cazul barbatului care se ascunde de sotie cand pleaca la amanta
valita76
Postat pe 5 August 2009 16:11
De la: Franzi, la data 2009-08-05 15:37:05
De la: just_me_and_you, la data 2009-06-25 00:39:04Buna la toata lumea! Ca oricine de pe acest site,am si eu ceva de spus... De doua saptamani,mi-a atras atentia un barbat,dragutz,bine facut...dar casatorit si cu un copil :( Avem o relatie,numai de sex,bineinteles,dar problema nu ar fi asta,problema este ca m-am indragostit de el.Ne cunoastem cam de un an,o cunosc si pe sotia lui,ne intelegem bine...Nu stiu ce sa fac.sa continui,sa renunt...nu stiu!!! El va pleca din tara,in 2-3 luni,dar va pleca singur.Atunci,nu il voi mai vedea,in schimb,o voi vedea aproape zilnic pe sotia lui. Nu stiu CE SA FAC!? Mi-a spus ca atata timp cat voi fi cu el,sa nu ma vada cu altcineva,ca e foarte gelos... Sunt constienta ca vom avea doar o relatie bazata pe sex,si ca mai mult nu va putea fii,dar totusi,nu-l pot lasa. De cand sunt cu el,am reusit sa-l uit si pe fostul meu prieten... Voi ce ati face?

Lui ii convine situatia, insa cea care va suferi, intr-un final, tu vei fi. Barbatii renunta foarte greu la o relatie oficiala, mai ales cand la mijloc se afla si un copil.

Incearca totusi sa nu-ti pui prea multe sperante in aceasta relatie.

SI TOTUSI SUNT, SI NU PUTINI CEI CARE O FAC .......
cute
Postat pe 5 August 2009 16:11
any..cind am zis nu este cazul nostru ma refeream la toate...nu m-am gindit nici o clipa ca esti tu sau alta in acest caz....sa intelegem ceva trebuie sa citim totul clar
mikela_my
Postat pe 5 August 2009 16:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sexul Oral e oare necesar intr-o relatie ? 5485 De la: 27 Noiembrie 2012 15:44
Nu stiu ce sa cred!! 5 De la: kudika317048 4 Septembrie 2010 12:12
FBF? FBFB?BFB? care cedeti ca e cea mai buna ? 11 De la: marco918 23 Iulie 2010 00:47
Ce parere aveti despre damele de companie? 476 De la: llore21 2 Decembrie 2010 22:53
Vibrator cadou pentru cine doreste ! 65 De la: steffy91 1 Februarie 2012 20:04