Mai multe
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-05 23:01:25stau si citesc pe aici,si ma uimesc unele raspunsuri.sunt cateva sotii pe aici,care sar in sus,ca ele urasc amantele,si ca ele nu ar accepta sa fie amante,dar nu am auzit una sa zica ,ca daca ar afla ca " sfantul lor sot" le-ar insela ,ar divorta de el,sau s-ar desparti. Auzi, ma faci sa zambesc... "penibila" de care vb tu, nu te-a implorat ptr ca nu mai putea dupa dobitocul de barbat'su, ci mai degraba ca era cuprinsa de groaza de a se vedea singura, proaspata mamica (fara posibilitate de a lucra), fara (probabil) acoperis deasupra capului, gandindu-se la ce poate sa-i dea sa manance si cu ce bani sa-si ingrijeasca copilul! La asta nu te-ai gandit? Credeai ca o face ptr d-l Scula-bascula? Probabil ca in clipa aia il ura din tot sufletul, dar si-a calcat pe mandrie si orgoliu pentru copil! Asa va amagiti voi toate, astea, inlocuitoarele! Barbatul de multe ori inseala nu din cauza sexului (ca doar amanta nu are vaginul poleit cu aur sau datatoare de viata fara de moarte), ci pur si simplu, el, crede ca iubeste pe cealalta... mai mult iubeste linistea din relatia cu ea, ca deh, aia nu are si servici, si munca de gospodina in casa (sa gateasca pentru 3 sau mai multi), sa educe copiii (ce sunt si ai lui), sa faca piata, etc,... iar apoi sa fie fresh in pat, cu manichiura perfecta, cu parul perfect! Acasa, in familie, apar tensiuni si din cauza banilor, a lipsei timpului ptr viata in doi, etc. Pe cand in relatia cu amanta nu se vb decat despre: "vai ce gura are nevasta-mea, vai ce-mi zbiara copiii" si sex. Atat! Chestia e ca barbatii care fug la altele sunt niste INCAPABILI de a mentine o casnicie, de respect, de responsabilitate! Iar cele care se mint pe sine... e treaba lor! Important e ca nici cu ele (daca le-ar lua de neveste mai apoi) nu s-ar comporta altfel! Ca, asta e adevarul, sunt demni de mila, niste rebuturi! Cred ca ar fi bine ca nevestele in cauza sa le multumeasca amantelor ca le scapa de astfel de trantori! |
||
|
krisla Postat pe 7 August 2009 22:53 |
||
|---|---|---|
De la: krisla, la data 2009-08-07 22:53:23De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-05 23:01:25stau si citesc pe aici,si ma uimesc unele raspunsuri.sunt cateva sotii pe aici,care sar in sus,ca ele urasc amantele,si ca ele nu ar accepta sa fie amante,dar nu am auzit una sa zica ,ca daca ar afla ca " sfantul lor sot" le-ar insela ,ar divorta de el,sau s-ar desparti. .....eu as veni si te as contrazice :discutiile dintre cei doi nu sunt nici pe departe cum le ai descris ...iar ..daca INLOCUITOAREA devine SOTIE ...stie cum sa Il tina mereu ocupat pe ..d-nul Scula -bascula.....cunosc cazuri .......
|
||
|
cute Postat pe 8 August 2009 17:17 |
||
|
Da, draga, asta inseamna. Cand iti parasesti nevasta pentru amanta inseama ca-ti dai la o parte nevasta pentru amanta. Punct. Deci legatura amoroasa dintre cei doi este rupta. Ma rog, probabil ca era rupta mai demult, cand o paraseste este rupta si oficial. Cat despre copii, nu cred ca cei din prima casatorie valoreaza mai mult decat cei din a doua casatorie. Iar legatura cu proprii copii nu inseamna pentru barbat legatura si cu fosta sotie. Ai o viziune siropoasa deci nerealista cand vine vorba de casatorie. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca mesajul caruia i-am raspuns - nu mai stiu daca-ti apartinea tie sau altcuiva, le cerea celorlalte utilizatoare sa dea exemplu de barbati care si-au parasit nevestele pentru amanta, ca d-rei nu-i venea sa creada asa ceva. Si eu am dat 8 exemple, printre care se numara cel al Andreei Manta, pentru care un barbat si-a parasit nevasta insarcinata. Get it? Eu sunt de acord cu tine cand spui ca destui barbati isi lasa nevestele pentru amante. Nu extrem de multi, dar destui. Dar te inseli daca crezi ca acel copil sau acei copii nu reprezinta si legatura cu fosta nevasta. NUMAI acei copii reprezinta legatura cu fosta nevasta si normal este ca toata viata intr-un fel sau altul barbatul respectiv sa fie prezent in viata lor. Asa ceva nu are cum sa evite daca este barbat. Sau ai cumva senzatia ca in loc sa planga el si mama copilului daca Doamne fereste copilul are vreun accident/vreo boala, va plange el si vecina de vis a vis? Sau va plange el cu amanta/a doua/a treia/a 15-a sotie?? Si cand copilul se casatoreste..cine vor fi parintii daca mama nu se recasatoreste? Hai safim seriosi! Sarbatorile se vor petrece intotdeauna cu actuala familie! Da, un barbat adevarat trebuie sa fie implicat intotdeauna in viata coiilor dintr-o fosta casatorie dar nu si in viata fostei neveste! Tocmai de-asta s-a despartit de ea! Ca safie fosta! Sub nici o forma un barbat nu isi lasa un copil intre 2 si 15 ani sa-si petreaca sarbatorile singur. Spun un BARBAT. Ca tentative de barbati sunt destule. Pana la varsta asta copilul nu are cum sa intelaga de ce nu-l iubeste parintele destul in asa fel incat sa petreaca macar o zi de Craciun sau de Paste cu el. Sub nici o forma nu se poate sa-si petreaca sarbatorile doar cu actuala familie. Daca a fost suficient de "curajos" incat sa-si faca o a doua famile, baniesc ca e suficient de "curajos" incat sa suporte consecintele propriilor fapte. Iar daca e un terchea berchea care face asa ceva, pai sa fii sigura ca asta pentru el e un mod de viata. Lasa plozi in toate directiile si nu intentioneaza veci sa se ocupe de niciunul la modul serios, doar asa...de ochii lumii. Sunt si din astia, am intalnit. Isi fac vreo 5 familii toata viata si imprastie copii..in principiu nu le scapa nici o femeie mai slaba de inger. Am mai spus ca nu sunt amanta, nici nu as avea cum sa fiu, dar nu as accepta vreodata ca un barbat cu care am facut un copil si de care m-am despartit ulterior sa nu se ocupe de copilul ala. Ocupat inseamna: mers cu el in excursii, la mare, la munte cate o saptamana, cadouri de sarbatori (numai pentru copilul lui evident, nu si pentru fosta), sarbatorile facute si la mine si cu noua familie(pentru ca n-as avea nici o secunda pretentia sa-si lase deoparte familia actuala). Cat e mic copilul, dus dupa amiezile in parcul de distractii. Cu alte cuvinte as avea "pretentia" sa se ocupe de propriul copil, sa petreaca timp cu el. Un barbat care si-a facut alta familie cu siguranta trebuie ca stie la ce se inhama. Iar daca nu stie, daca nu ia lucrurile in serios, atunci nu ar mai avea ce cauta in viata mea sau a copilului meu. Atunci pentru copilul meu "tata" nu exista. Copilul nu e bun doar cand ai chef, cand poti si cand ai timp de el. Copilul lui nu e cutu ca sa-l bage in seama daca are chef. Copilul intreaba in fiecare zi probabil "unde e tata"? Si tata trebuie sa apara maine zi sa mearga cu el la joaca si la film si oriunde ar fi. Iar daca nu apare, daca are lucruri mai bune de facut atunci tata nu exista. |
||
|
|
||
|
liliana2005 Postat pe 9 August 2009 19:01 |
||
De la: peliroja, la data 2009-08-06 14:51:32ati fi uimite cate femei sunt casnice si prefera sa stea sa se uite la telenovele si inclusiv sa-si neglijeze propriul copil!!!dk am dat un exemplu ca asta nu inseamna k si asta cred...pur si simplu am vazut nenumarate situatii de genul asta....in realitate...park suntem aici sa dam niste exemple din viata ca sa ne mai deschidem ochii astia cu ceea ce se intampla in jurul nostru si "nu se ne improscam cu noroi una pe alta"( ipotetic vorbind).de ce toata lumea o ia ca pe ceva personal? In loc sa ne ajutam intre noi dandu-ne sfaturi si asa vedem punctul de vedere al fiecareia ( nevasta - amanta) preferati jigniri....nu suntem in masura sa judecam pe nimeni...ci pur si simplu e o modalitate sa intelegem mai bn " jocul" barbatilor care prefera sa mearga la altele... si tu ce propui acum?? cam ce sfaturi am putea da noi unei femei care spune k sa indragostit de un barbat insurat si cu copil??? sa o felicitam oare,sa ne gandim cat sufera mititik pt k "nenorocita" aia de nevasta-sa care are grija de el ii calca, ii spala etc i-a facut un copil?? sau sa-i dam o medalie pt prostia ei?? |
||
|
bruneagra25 Postat pe 10 August 2009 08:35 |
||
merita o medalie si o statuie...
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 10 August 2009 11:19 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-08-10 11:19:40merita o medalie si o statuie... Pe naiba! Merita stalcita in bataie ca sa nu-i mai trebuiasca sotul alteia! sunt atatia care abia asteapta sa f....ceva asa ca ar avea de unde alege.Tu tembelito lasa barbatul insurat in paceeeee!!!!!!!!!!!!
|
||
|
shania_twain0801 Postat pe 10 August 2009 11:34 |
||
| deci nu mai face absoult nimik lasa-l in pace! | ||
|
shania_twain0801 Postat pe 10 August 2009 11:37 |
||
tembelito bravo..... ..nu le pasa cum le faci....sunt prea nesimtite
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 10 August 2009 14:04 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-08-10 14:04:06tembelito zile iubita nu-i lasa asa dale la cap fi rea
|
||
|
DON_LUCIANO Postat pe 10 August 2009 14:07 |
||
lucianoooooooooo mi amoreeeeeeeeeeeee
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 10 August 2009 15:02 |
||
|
DE LA UN BANAL SUBIECT , ATI AJUNS APROAPE SA VA BATETI ..........VERBAL. CALM..........
|
||
|
kolla Postat pe 10 August 2009 16:19 |
||
De la: bruneagra25, la data 2009-08-10 08:35:03De la: peliroja, la data 2009-08-06 14:51:32ati fi uimite cate femei sunt casnice si prefera sa stea sa se uite la telenovele si inclusiv sa-si neglijeze propriul copil!!!dk am dat un exemplu ca asta nu inseamna k si asta cred...pur si simplu am vazut nenumarate situatii de genul asta....in realitate...park suntem aici sa dam niste exemple din viata ca sa ne mai deschidem ochii astia cu ceea ce se intampla in jurul nostru si "nu se ne improscam cu noroi una pe alta"( ipotetic vorbind).de ce toata lumea o ia ca pe ceva personal? In loc sa ne ajutam intre noi dandu-ne sfaturi si asa vedem punctul de vedere al fiecareia ( nevasta - amanta) preferati jigniri....nu suntem in masura sa judecam pe nimeni...ci pur si simplu e o modalitate sa intelegem mai bn " jocul" barbatilor care prefera sa mearga la altele... nici nu ma asteptam la un alt raspuns(avand in vdere inversunarea )......dar ..totusi eu cred ca se puteau folosi si alte cuvinte ..expresii...etc |
||
|
cute Postat pe 10 August 2009 16:35 |
||
De la: kudika043110, la data 2009-08-10 16:19:33DE LA UN BANAL SUBIECT , ATI AJUNS APROAPE SA VA BATETI ..........VERBAL. pacat ...in loc de a se spune lucruri .......si a se da sfaturi (ptr ca toti avem de invatat cate ceva ,unii de la altii ) ,.....fie ele amante sau sotii.
|
||
|
cute Postat pe 10 August 2009 16:43 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-08-09 19:01:49 Bun, si ce legatura e asta, ca n-am inteles? E legatura dintre doi oameni care au un copil impreuna. Nu e o legatura de dragoste. Nu e o legatura de rudenie, nu e o legatura data de actele de la primarie. Asa ca mi se pare PENIBIL sa spui ca barbatul respectiv va fi in viata fostei neveste toata viata. El va fi in viata copilului lui si incidental in viata fostei neveste, insa nu ca barbat. Intre cei doi nu exista si probabil ca nu va mai exista niciodata o relatie femeie-barbat. Fiecare cu viata lui. Eu la tipul asta de relatie m-am referit, nu stiu la ce te gandeai tu. De la: liliana2005, la data 2009-08-09 19:01:49Sub nici o forma un barbat nu isi lasa un copil intre 2 si 15 ani sa-si petreaca sarbatorile singur. Spun un BARBAT. Ca tentative de barbati sunt destule. Pana la varsta asta copilul nu are cum sa intelaga de ce nu-l iubeste parintele destul in asa fel incat sa petreaca macar o zi de Craciun sau de Paste cu el. Sub nici o forma nu se poate sa-si petreaca sarbatorile doar cu actuala familie. Daca a fost suficient de "curajos" incat sa-si faca o a doua famile, baniesc ca e suficient de "curajos" incat sa suporte consecintele propriilor fapte. Iar daca e un terchea berchea care face asa ceva, pai sa fii sigura ca asta pentru el e un mod de viata. Lasa plozi in toate directiile si nu intentioneaza veci sa se ocupe de niciunul la modul serios, doar asa...de ochii lumii. Sunt si din astia, am intalnit. Isi fac vreo 5 familii toata viata si imprastie copii..in principiu nu le scapa nici o femeie mai slaba de inger. Nu te supara ca-ti spun, dar daca un barbat vrea sa-si petreaca sarbatorile cu copilul din prima casatorie, cere voie maimei copilului, fostei sale sotii, de a lua copilul acasa la el, in noua lui familie, pentru cateva ore/zile. In niciun caz nu se va duce acasa la fosta nevasta sa-si petreaca sarbatorile cu ea si cu copilul din prima casatorie, din simplul motiv ca acum are obligatii fata de a doua sotie si copii ei/lui. Mi se pare penibila ideea ca orice s-ar intampla, pentru un barbat prima lui sotie va fi prima lui sotie, ca ea nu va iesi niciodata din viata lui. Cu siguranta ca va fi intotdeauna mama copilului/copiilor lui, dar intre ei inceteaza sa existe legatura de dragoste, de datorie unul fata de altul, etc. Deci prima sotie e ca orice alta sotie, adica e sotie atat cat dureaza casnicia, apoi devine o femeie pe care o mai vede din cand in cand in cand datorita copilului. De la: liliana2005, la data 2009-08-09 19:01:49Am mai spus ca nu sunt amanta, nici nu as avea cum sa fiu, dar nu as accepta vreodata ca un barbat cu care am facut un copil si de care m-am despartit ulterior sa nu se ocupe de copilul ala. Ocupat inseamna: mers cu el in excursii, la mare, la munte cate o saptamana, cadouri de sarbatori (numai pentru copilul lui evident, nu si pentru fosta), sarbatorile facute si la mine si cu noua familie(pentru ca n-as avea nici o secunda pretentia sa-si lase deoparte familia actuala). Cat e mic copilul, dus dupa amiezile in parcul de distractii. Cu alte cuvinte as avea "pretentia" sa se ocupe de propriul copil, sa petreaca timp cu el. Un barbat care si-a facut alta familie cu siguranta trebuie ca stie la ce se inhama. Iar daca nu stie, daca nu ia lucrurile in serios, atunci nu ar mai avea ce cauta in viata mea sau a copilului meu. Atunci pentru copilul meu "tata" nu exista. Copilul nu e bun doar cand ai chef, cand poti si cand ai timp de el. Copilul lui nu e cutu ca sa-l bage in seama daca are chef. Copilul intreaba in fiecare zi probabil "unde e tata"? Si tata trebuie sa apara maine zi sa mearga cu el la joaca si la film si oriunde ar fi. Iar daca nu apare, daca are lucruri mai bune de facut atunci tata nu exista. Bun. De acord. Dar tu spuneai initial ca pentru un barbat prima lui sotie si familia cu ea vor fi intotdeauna mai importante decat a doua sotie si noua familie, de pilda. Iar eu ti-am spus ca e fals. Cea mai importanta e actuala sotie. Atat. Fosta e fosta. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 10 August 2009 17:41 |
||
De la: bruneagra25, la data 2009-08-10 08:35:03De la: peliroja, la data 2009-08-06 14:51:32ati fi uimite cate femei sunt casnice si prefera sa stea sa se uite la telenovele si inclusiv sa-si neglijeze propriul copil!!!dk am dat un exemplu ca asta nu inseamna k si asta cred...pur si simplu am vazut nenumarate situatii de genul asta....in realitate...park suntem aici sa dam niste exemple din viata ca sa ne mai deschidem ochii astia cu ceea ce se intampla in jurul nostru si "nu se ne improscam cu noroi una pe alta"( ipotetic vorbind).de ce toata lumea o ia ca pe ceva personal? In loc sa ne ajutam intre noi dandu-ne sfaturi si asa vedem punctul de vedere al fiecareia ( nevasta - amanta) preferati jigniri....nu suntem in masura sa judecam pe nimeni...ci pur si simplu e o modalitate sa intelegem mai bn " jocul" barbatilor care prefera sa mearga la altele... Propunerea era sa tragem barbatul la raspundere, dar se pare ca nici dupa atatea pagini nu te-ai prins. * In primul meu mesaj am scris copii cand de fapt trebuia sa scriu copiii. Va dati voi seama unde. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 10 August 2009 17:42 |
||
De la: shania_twain0801, la data 2009-08-10 11:34:45Vai, vai ce rele sunteti, fetele!! Daca ,,,ii indragostita fata!! Daca, nu a gasit, un membru liber??!!De la: cristiana_cris, la data 2009-08-10 11:19:40merita o medalie si o statuie... |
||
|
kudika017520 Postat pe 11 August 2009 02:15 |
||
De la: alexia30, la data 2009-08-07 12:32:53Eu am fost si sotie si amanta. Sincer? am ales sa fiu sotie pentru ca imi place sa fiu RESPECTATA, SA PRIMESC ATENTIE SI IUBIRE ADEVARATA. Pe cuvant daca eu gasesc logica... Spui ca ai ales rolul de sotie pentru ca doresti respect, atentie si iubire...... Sa inteleg ca atunci cand erai amanta..... sotul pe care il inselai (si de care ulterior ai divortat) nu te respecta? Erai sotie, nu? Si nu cumva atentia si iubirea ai cautat-o tocmai la un alt barbat (amant)? Inca nu pricep...
|
||
|
rashela Postat pe 11 August 2009 07:14 |
||
De la: shania_twain0801, la data 2009-08-10 11:34:45De la: cristiana_cris, la data 2009-08-10 11:19:40merita o medalie si o statuie... Ea il lasa! El suna la usa ei.. Si daca il lasa ea, il ia alta.. ca el nu renunta sa umble din floare in floare. Poate ar trebui sa-l stalcesti, macar asa.. un pic, pe el. Am auzit ca sapunul bagat in ciorap.. nu lasa urme. Dar doare rau... |
||
|
rashela Postat pe 11 August 2009 07:16 |
||
De la: rashela, la data 2009-08-11 07:14:36De la: alexia30, la data 2009-08-07 12:32:53Eu am fost si sotie si amanta. Sincer? am ales sa fiu sotie pentru ca imi place sa fiu RESPECTATA, SA PRIMESC ATENTIE SI IUBIRE ADEVARATA. Bineinteles ca nu e logica decat in mintea persoanei care crede astfel de rationament bazaconic. Barbati! Care barbati? Aia care si-au lasat nevasta cu copii, nu sunt barbati! Sunt niste tembeli. Nu trebuiau sa se insoare si mai ales sa nu mai faca si copii. Asta-i crima! Daca ai copii si-ti place de alta femeie, daca aia te accepta, iti inseli nevasta cu amanta. Dar nu-ti lasi nevasta niciodata, nici pentru o suta de amante. Pentru ca abia atunci, cand ai nevasta si copii, ai o raspundere fatza de constiinta ta, fatza de societate si proprii parinti, si mai ales fatza de Dumnezeu care te bate pentru asta, cand te-astepti mai puitin, si crezi ca ti-e mai bine. |
||
|
Ndrusu Postat pe 11 August 2009 07:26 |
||
De la: Ndrusu, la data 2009-08-11 07:26:19De la: rashela, la data 2009-08-11 07:14:36De la: alexia30, la data 2009-08-07 12:32:53Eu am fost si sotie si amanta. Sincer? am ales sa fiu sotie pentru ca imi place sa fiu RESPECTATA, SA PRIMESC ATENTIE SI IUBIRE ADEVARATA. hai mai ca fata spune clar.... 1.a fost si sotie...si amanta 2. a ales sa fie sotie..pt ca este respectata si primeste atentie si iubire 3.a divortat de cel cu care era cand era si amanta 4. si-a ales alt personaj ..nu pe cel care il avea amant cand era casatorita! sau ma rog asa am inteles eu!
|
||
|
redline Postat pe 11 August 2009 09:15 |
||
Pai n-ai inteles... Daca a fost sotie.. nu era respectata, nu primea atentie si iubire adevarata? Pai atunci amantul ce rol a jucat in viata ei? Vroia sa fie batuta si umilita? NU! La amant cauti exact ce nu ai acasa... |
||
|
rashela Postat pe 11 August 2009 09:17 |
||
| si ne mai miram de unde fura subiecte telenovelele... | ||
|
Lucia38 Postat pe 11 August 2009 09:20 |
||
De la: rashela, la data 2009-08-11 09:17:38Pai n-ai inteles... pai poate ca nu! cred ca dupa ce a tras al 2 lea loz a fost castigator!stiu eu! da am recitit si se cam bate cap in cap!
|
||
|
redline Postat pe 11 August 2009 09:27 |
||
De la: cute, la data 2009-08-10 16:35:22De la: bruneagra25, la data 2009-08-10 08:35:03De la: peliroja, la data 2009-08-06 14:51:32ati fi uimite cate femei sunt casnice si prefera sa stea sa se uite la telenovele si inclusiv sa-si neglijeze propriul copil!!!dk am dat un exemplu ca asta nu inseamna k si asta cred...pur si simplu am vazut nenumarate situatii de genul asta....in realitate...park suntem aici sa dam niste exemple din viata ca sa ne mai deschidem ochii astia cu ceea ce se intampla in jurul nostru si "nu se ne improscam cu noroi una pe alta"( ipotetic vorbind).de ce toata lumea o ia ca pe ceva personal? In loc sa ne ajutam intre noi dandu-ne sfaturi si asa vedem punctul de vedere al fiecareia ( nevasta - amanta) preferati jigniri....nu suntem in masura sa judecam pe nimeni...ci pur si simplu e o modalitate sa intelegem mai bn " jocul" barbatilor care prefera sa mearga la altele... ti se par jignitoare cuvintele mele??? mie mi se pare prea soft pt o pers de calibrul don'soarei indragostite nevoie mare de un barbat insurat si cu copil.... |
||
|
bruneagra25 Postat pe 11 August 2009 10:09 |
||
De la: wolfy, la data 2009-08-10 17:42:47De la: bruneagra25, la data 2009-08-10 08:35:03De la: peliroja, la data 2009-08-06 14:51:32ati fi uimite cate femei sunt casnice si prefera sa stea sa se uite la telenovele si inclusiv sa-si neglijeze propriul copil!!!dk am dat un exemplu ca asta nu inseamna k si asta cred...pur si simplu am vazut nenumarate situatii de genul asta....in realitate...park suntem aici sa dam niste exemple din viata ca sa ne mai deschidem ochii astia cu ceea ce se intampla in jurul nostru si "nu se ne improscam cu noroi una pe alta"( ipotetic vorbind).de ce toata lumea o ia ca pe ceva personal? In loc sa ne ajutam intre noi dandu-ne sfaturi si asa vedem punctul de vedere al fiecareia ( nevasta - amanta) preferati jigniri....nu suntem in masura sa judecam pe nimeni...ci pur si simplu e o modalitate sa intelegem mai bn " jocul" barbatilor care prefera sa mearga la altele... nu stiu sigur dar cred k am postat inaintea ta pe acest topik...cred k dak citesti cateva pagini in fata vei vedea ce am scris si despre el ( cred k asta e topikul pt k la cate sau deschis cu acelasi sub nu mai retin exact) nu am zis k el nu trebuie tras la raspundere...dar pt mom ink nu am vazut barbat asa prost k sa deschida un topi k si domnisoara in cauza!!! nu vei vedea un barbat k se lauda in gura mare k e insurat cu copil si sa indragostit de o alta!!!
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 11 August 2009 10:13 |
||
Asa e! Dar vei vedea barbat insurat care deschide topic pentru a-si cauta o amanta -
|
||
|
rashela Postat pe 11 August 2009 10:37 |
||
De la: rashela, la data 2009-08-11 10:37:12Asa e! Dar vei vedea barbat insurat care deschide topic pentru a-si cauta o amanta - cine unde cand cum??? numa asa nu se va mai spala ala cu toata apa din lumea asta
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 11 August 2009 11:38 |
||
| Sunt si ei vinovati,dar din experienta pe care o am...nu stiu,exista un proverb:Daca cateaua nu ridica coada.....deci vina e a amandurora,cunosc barbati care nu mai sunt atrasi de nevestele lor din cauza aspectului ei fizic(adica s-a ingrasat pt ca sta degeaba si mananca toata ziua)asta era expresia pe care a folosit-o el si sincer o cunosc si pe ea si el chiar are dreptate...pacat.Fetelor un sfat de la mine: nu va delasati daca ati facut copii fiti frumoase aveti grija la greutate in special! | ||
|
shania_twain0801 Postat pe 11 August 2009 12:05 |
||
|
Ea il lasa! El suna la usa ei.. Si daca il lasa ea, il ia alta.. ca el nu renunta sa umble din floare in floare. Poate ar trebui sa-l stalcesti, macar asa.. un pic, pe el. Am auzit ca sapunul bagat in ciorap.. nu lasa urme. Dar doare rau...[/quote] Sincer atunci el e de vina ...de ce a facut copil cu prima daca nu o iubeste? Cine drak la obligat sa o insamnteze????
|
||
|
shania_twain0801 Postat pe 11 August 2009 12:09 |
||
De la: kudika043110, la data 2009-08-10 16:19:33DE LA UN BANAL SUBIECT , ATI AJUNS APROAPE SA VA BATETI ..........VERBAL. |
||
|
kolla Postat pe 11 August 2009 17:27 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Dilema: oare barbatii au idee de cat rau produce infidelitatea lor | 40 | De la: aly_blondy 11 Februarie 2010 01:31 |
| Diva SLIM ... | 3 | De la: felixcat 25 Martie 2011 13:30 |
| “Ori crezi în spermatozoizi, ori în Dumnezeu” - Mic tratat de sexologie creºtin-ortodoxã | 202 | De la: dandanaua_reloaded 13 Ianuarie 2010 10:48 |
|
|
||
| cum sa satisfaci o femeie ..... | 53 | De la: danamaria13 14 Mai 2009 22:11 |
| Angajari Millionwins STUDIO Videochat | 4 | De la: cristi_nne 4 Aprilie 2012 15:29 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.