Mai multe
De la: peliroja, la data 2009-08-05 16:07:07De la: just_laura, la data 2009-08-05 15:56:13 cati la suta fac pasul asta? hai sa fim serioase !!!! subscriu: TRAIASCA NEVESTELE !!!!!!!
|
||
|
matracucu Postat pe 5 August 2009 16:13 |
||
|---|---|---|
De la: valita76, la data 2009-08-05 16:02:07 ideea era ce face un barbat dupa...nu se duce la culcare langa nevasta cum ar fi normal ci se duce in oras cu prietenii de familie si cu amanta...era un exemplu dat k sa nu mai credeti k barbatii nu sunt chiar atat de sfinti asa cum ii credeti...si chiar dk se duce pt o noapte asta ar fi o scuza sa le permiti sa mearga, chiar dk numai pt sex?
|
||
|
peliroja Postat pe 5 August 2009 16:14 |
||
traiasca nevestele
|
||
|
|
||
|
mikela_my Postat pe 5 August 2009 16:14 |
||
De la: peliroja, la data 2009-08-05 15:52:43[quote name='valita76' date='2009-08-05 15:46:49' sa inteleg ca voi in general nevestele va considerati barbatii niste rebuturi?era decat un exemplu, k sa vedeti cam ce face un barbat insurat si la cine se gandeste el mai mult...nu va inteleg de ce va opariti atat de tare? [/quote]
|
||
|
cute Postat pe 5 August 2009 16:17 |
||
De la: cute, la data 2009-08-05 16:17:27De la: peliroja, la data 2009-08-05 15:52:43[quote name='valita76' date='2009-08-05 15:46:49' [/quote]era decat un exemplu de rebut. si nu ne oparim absolut deloc,din cate vad,discutziile sunt cat de cat neoparite
|
||
|
matracucu Postat pe 5 August 2009 16:20 |
||
NEVER SAY NEVER....si cu asta am zis tot ce era de zis....
|
||
|
peliroja Postat pe 5 August 2009 16:20 |
||
De la: peliroja, la data 2009-08-05 16:14:00De la: valita76, la data 2009-08-05 16:02:07 Draga mea, ce fac anumiti barbati ( hai sa nu generalizam) stim prea bine. Cine spune ca barbatii sunt sfinti? Si care sotie ii permite sotului sa mearga o noapte cu amanta? Sunt cazuri si cazuri. Poate sunt si casatorii in care sotii au ajuns la un consens si isi permit reciproc relatii extraconjugale. |
||
|
valita76 Postat pe 5 August 2009 16:21 |
||
| Nu-i consideram rebuturi doar un rau necesar cum spun si ei despre femei. | ||
|
Postat pe 5 August 2009 16:22 |
||
De la: peliroja, la data 2009-08-05 16:14:00De la: valita76, la data 2009-08-05 16:02:07 exact,aici iti dau dreptate pt ca ai facut referire la sex. asta fac barbatzii insuratzi cu voi SEX. pt ca eu stiu doar sa fac dragoste cu sotzul meu..... e o diferentza ,dar voi nu avetzi de unde sa stitzi asta..... |
||
|
matracucu Postat pe 5 August 2009 16:23 |
||
De la: just_laura, la data 2009-08-05 16:23:17De la: peliroja, la data 2009-08-05 16:14:00De la: valita76, la data 2009-08-05 16:02:07 uhhh, ahhhh, cred ca doare |
||
|
valita76 Postat pe 5 August 2009 16:26 |
||
De la: valita76, la data 2009-08-05 16:21:35 Dk ai citit exemplele dinainte ai putut sa vezi k sunt si sotii care accepta asemenea situatii....si-n sfarsit m-am facut si eu inteleseasa...sunt cazuri si cazuri...iar k sa ajung la un consens nu zic nu...doar ca nu am auzit pana acum
|
||
|
peliroja Postat pe 5 August 2009 16:27 |
||
De la: just_laura, la data 2009-08-05 16:23:17 cum am mai spus nu sunt amanta...nu zice nimeni ca nu stii sa faci dragoste cu sotul tau..diferenta nu e prea mare...din punctul lor de vedere....asa ca sex,dragoste....ma rog...nu are rost sa insist pe chestia asta...eu in nici o clipa nu m-am referit la tn sau prietena ta in mod special...ci doar am incercat sa va fac sa intelegeti ca vorbim de niste cazuri care se intampla in realitate.Sincer ma bucur pt voi si k sunteti fericite alaturi de barbatii vostri, dar sunt unele neveste care cu toate ca stiu ca barbatii lor nu le mai iubesc prefera sa nu divorteze, desi stie ca el merge cu amanta peste tot, inclusiv la prieteni...si rude...doar pentru a ramane doamna x.
|
||
|
peliroja Postat pe 5 August 2009 16:37 |
||
nasol pt ele....si groaznic sa accepte asa ceva....iubirea are limite.....
|
||
|
mikela_my Postat pe 5 August 2009 16:52 |
||
De la: mikela_my, la data 2009-08-05 16:52:45nasol pt ele....si groaznic sa accepte asa ceva....iubirea are limite..... Asta incerc si eu sa le inteleg pe acele neveste care nu accepta k fericirea barbatului lor e in alta parte, si cu toate astea se ambitioneaza sa se prefaca intr-o casnicie fericita...si ce e mai dureros ca unele dintre ele isi ameninta barbatul ca dk o paraseste nu o sa-si mai vada copilul niciodata...nu este mai bn si mai normal k fiecare dintre ei sa-si refaca viata si in acelasi timp sa aiba fiecare grija de copilul lor? |
||
|
peliroja Postat pe 5 August 2009 17:01 |
||
De la: peliroja, la data 2009-08-05 17:01:33De la: mikela_my, la data 2009-08-05 16:52:45nasol pt ele....si groaznic sa accepte asa ceva....iubirea are limite..... Cunosti tu o astfel de nevasta? Ca din exemplul dat de tine reiese ca nevasta nu stie ce face barbatul. |
||
|
valita76 Postat pe 5 August 2009 17:04 |
||
De la: valita76, la data 2009-08-05 17:04:35 Cunosc mai multe neveste de genul asta...si nu numai.Asta e realitatea... |
||
|
peliroja Postat pe 5 August 2009 17:14 |
||
De la: cute, la data 2009-08-05 14:00:36De la: redline, la data 2009-08-05 13:25:07De la: cute, la data 2009-07-13 16:43:01buna tuturor!si eu iubesc un om insurat cu copii ...si credeti ma, nu e usor deloc sa te rupi.Totul a inceput ca o aventura .....si pe parcurs ....m-am indragostit orbeste de el , .....am ajuns sa ii cunosc sotia si sa avem o discutie care sa dovedit a fi una cat se poate de civilizata ..... am ramas ca la cinema in momentul in care ascultam varianta ei. care nu era nici pe departe ceea ce stiam eu....,.....am uitat sa mentionez ca in tot acest timp el promitea ca momentul in care noi vom forma o fam este ff aproape...... ptr ca acolo, nimik dar nimik nu il mai tine in afata de copii........tocmai din acest motiv ramasesem in relatie...iar acum la final s-a dovedit ...decat ca am fost mintita la greu ........crud dar adevarat draga mea........incearca ....sa te gandesti ff bine la ceea ce vrei cu adevarat de la tine.....si ptr tine.....e greu dar rupete ...si intelege ca astfel de persoane nu renunta niciodata la ce au ..ptr ceva de "moment"cum ne numesc ei ... iar tipi? da crezi tu ca daca tipi te faci inteleasa mai bine sau cum? a fost acolo cand a trebuit?ma faci sa rad...si sotia era ocupata cu, copii nu? nu imi este rusine cu mine sau de ce fac..pt ca spre deosebire de tine am principii si niciodata nu voi accepta sa fiu pe locul 2 sau sa fiu utilizata precum o papusa gonflabila doar din cand in cand!
|
||
|
redline Postat pe 5 August 2009 18:56 |
||
De la: cute, la data 2009-08-05 14:04:32De la: redline, la data 2009-08-05 13:27:38De la: cute, la data 2009-07-17 18:18:36.....da era usor asa ..dar se pare ca ea sotia incornorata ..nu vrea sa renunte la el ..deci nu mi-l va trimite pachet !!!!!!!!!!!!!!..a avut chiar curajul sa imi spuna ca daca vreau sa pastrez copilul ...ea il va creste (ptr ca are experienta avand 2....si ca eu sunt prea tanara ptr asta .....).de asta ce zici???? asta este doar o inchipuire de a ta!oricand poti ajunge iar roata a 3 a! si sa stai sa astepti ca domnu respectiv sa fie satul de roata 1 si sa ii iei locul crezand ca esti mai buna ca ea?ma faci sa rad! nu uita oricat de buna ai fi intotdeauna este una mai buna ca tine!
|
||
|
redline Postat pe 5 August 2009 19:05 |
||
De la: cute, la data 2009-08-05 14:09:46De la: redline, la data 2009-08-05 13:30:40De la: cute, la data 2009-07-20 17:21:08multumesc frumos ptr intelegere..este adevarat ce ai spus....." daca el nu o respecta eu de ce as faceo ?".ce nu inteleg este atitudina ei......fiind atat de lipsita de mindrie....nu ca nu vrea sa divorteze ..ci il si roaga sa ramina linga ea si copii pe care ii au impreuna!!!!mai pe scurt ii da unde verde la tot ce inseamna infidelitate (putind a avea aventuri cu toata EUROPA),numai sa ramina in acea casnicie..........eu astfel de femeie nu inteleg si nu am sa inteleg niciodata.....pe mine mai toata lumea m-a criticat si blamat..ca ma bag in casnicia lor...dar o astfel de femeie cum se poate caracteriza??? serios? da totusi de ce tipi? da dupa mintea ta care este diferenta dintre cu_rva si amanta?! sau ti se pare ca daca tu petreci mai mult de o noapte te poti incadra la alta categorie! logic ca niciodata nu ai sa recunosti ca am dreptate!
|
||
|
redline Postat pe 5 August 2009 19:13 |
||
De la: cute, la data 2009-08-05 14:21:58De la: redline, la data 2009-08-05 13:35:48De la: cute, la data 2009-07-24 14:06:54draga mea aici iti rasp eu....acolo ..(.m-a inselat ..sa il iert?)sunt doar doua pag ptr ca .nu au curajul sa se recunoasca invinse ...pe cand aici jignind si amenintand mai nou vad ...au impresia ca sunt mai importante....dupa cum ai vazut, peste jumatate din cele care au acuzat ..si blamat ..sau dovedit a fi inselate de catre 'IUBITORII" lor soti..iar ele ce au facut au incercat sa adune CIOBURILE IUBIRII CARE IAU LEGAT LA INCEPUT SI IMPREUNA SA TREACA PESTE .......DE DRAGUL COPIILOR FIRESTE... hai zi sa mori tu!ca tu chiar crezi ce spui! auzi da cine puii mei te crezi tu dumnezeul femeilor casatorite?sa le faci tu zile grele?si crezi tu ca o merita? nu papusa te inseli! nici macar nu ma enerveaza situatia ta si nici nu ma simt amenintata de una ca tine!sa te urasc?si ura este un sentiment prea bun pt una ca tine! esti prea mandra pt statutul tau de amanta! dar este buna pt moralul tau!
|
||
|
redline Postat pe 5 August 2009 19:49 |
||
De la: peliroja, la data 2009-08-05 17:01:33De la: mikela_my, la data 2009-08-05 16:52:45nasol pt ele....si groaznic sa accepte asa ceva....iubirea are limite..... evident sunt multe femei care nu accepta asta! sunt multe care nu vad dincolo de barbatul respectiv...si multe care prefera sa accepte ca sunt inselate dar se intoarce acasa..de ce? pt ca le este frica de singuratate...de nou...si gandesc adesea ca gresesc! asta este mentalitatea femeilor de generatie mai veche! eu una personal daca as fi inselata..fara alte cuvinte eject! du-te mama daca ea te face mai fericit!..pt ca stiu sa pierd si oricat m-ar durea daca iubesc fericirea lui conteaza! si nu as putea sa accept sa ne tina impreuna de fapt nici impreuna caci fiecare are viata lui ..adica el cu amanta si nevasta acasa cu, copii sau mai rau singura! dar vezi tu nu sunt de acord ca este femei numite amante sa se creada superioare si stii de ce? pt ca daca ar avea 1..2 copii prioritar nu ar mai fi machiajul..tunsul..imbracatul ..aranjatul ei..ci viitorul copiilor ei! si poti tu sa vii sa o condamni pt asta?si sa te crezi mai buna ca ea?sincer nu cred! poate intr-o zi vei avea aceasta sansa sa devii mama si atunci ai sa intelegi!ca nu poti da banii de lapte pe la manechiura sau coafor..sau mai stiu eu pe ce! cand copilul plange...cand grijile te apasa..mai ales cea a zilei de maine...te cred ca sotul nu este pe primul loc ...si atunci cauta el alinare in bratele amantei..ca ea are timp sa fie dragutza cu el..sa se aranjeze .. sa il faca sa zambeasca..dar ..daca ar fi maritata si ar face si un copil ar mai avea timp de toate astea, asa-i? |
||
|
redline Postat pe 5 August 2009 21:36 |
||
|
stau si citesc pe aici,si ma uimesc unele raspunsuri.sunt cateva sotii pe aici,care sar in sus,ca ele urasc amantele,si ca ele nu ar accepta sa fie amante,dar nu am auzit una sa zica ,ca daca ar afla ca " sfantul lor sot" le-ar insela ,ar divorta de el,sau s-ar desparti. PATETIC si ma intreb,daca iubitul vostru sot,v-ar parasi,ce v-ati face atunci? vinovat e acela care se duce sa insele.intelegeti odata pt totdeauna. poate voi ,sotiilor,nu stiti cum sta el iubitul vostru si ca vorbeste de rau impreuna cu amanta. pffff,cate nu am auzit,la viata mea...... aaaa,si un exemplu,din propia mea experienta.eram amanta,ok,el,sotul,s-a indragostit nebuneste de mine,ea sotia,insarcinata,gata sa nasca,finalul- ea,sotia,m-a implorat,sa il las,ca sa aibe tata la copil,cat de penibila a putut fi? va intreb? unde e demnitatea de femeie,de sotie perfecta,unde e orgoliu? raspunsul meu= esti patetica,si lui,i-am spus,pt tine o fac,ca tin la tine. dar,pt ca exista un dar,cu siguranta va spun,ca un tel as da,si isi lasa familia pt mine.si atunci va intreb,unde e siguranta ei,unde e familia cu care se mandreste ea? penibil. si despre mine- pe atunci,el pt mine a fost doar o distractie,eu eram amanta,eram libera,puteam in orice clipa sa imi fac alt iubit,pe cand ea???????? sunt sotie acuma,dar niciodata ,nu o sa simt in inima frica,ca el ma va insela,pt ca am demnitate,si orgoliu,si nu accept sa fiu batjocura nimanui,si cel mai important,CASCA BINE OCHII. |
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 5 August 2009 23:01 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-05 23:01:25stau si citesc pe aici,si ma uimesc unele raspunsuri.sunt cateva sotii pe aici,care sar in sus,ca ele urasc amantele,si ca ele nu ar accepta sa fie amante,dar nu am auzit una sa zica ,ca daca ar afla ca " sfantul lor sot" le-ar insela ,ar divorta de el,sau s-ar desparti. vb doar din punct de vedere al amantei! dar daca ai sa fii pusa in fatza faptului implinit..ai putea spune acelasi lucru?este usor sa zici din gura da da da...dar cand esti indragostit orbeste de persoana respectiva ...s-ar putea sa ai si alte optiuni! si am zis mai sus ca daca as afla ca sunt inselata direct despartire! si nu mai face pe fata buna ca l-ai lasat ei ca nu-i cazu! tu esti mai patetica ca ea si stii de ce? pt ca te-ai jucat cu mintea porstului si saracu nu o mai fi vazut sex de mult ca dehh nevasta bortoasa...si nu toate sunt apte cand sunt gravide! dar iti este mai usor sa zici ca-i aia patetica...dar tu stiind ca aia urmeaza sa nasca n-ai avut nici un dumnezeu! ti-a pasat doar de tine si nu si de durerea pe care o provoci! stii cum este un copil crescut cu un singur parinte?nu cred ca altfel n-ai gandi asa!si nu ma refer la situatie materiala..ci la sentimentele pe care le are..si la tristetea din sufletul lui de copil ca se simte abandonat! habar nu ai si mai vb si fara rost! |
||
|
redline Postat pe 6 August 2009 10:27 |
||
josssssssssssssss jossssssssssssssssssssss cu infractoarele
|
||
|
mikela_my Postat pe 6 August 2009 10:29 |
||
josssssssssssssss jossssssssssssssssssssss cu infractoarele
|
||
|
mikela_my Postat pe 6 August 2009 10:29 |
||
Sunt de parere ca daca o femeie ar fi in stare sa se indragosteasca de un barbat insurat daca si el i-ar face ceva avansuri, si nu ar fi chiar ingeras |
||
|
danyela2 Postat pe 6 August 2009 10:35 |
||
De la: redline, la data 2009-08-05 21:36:39 o femeie trebuie sa se respecte indiferent de orice,inclusiv de varsta si sa aiba grija de ea, mai ales dk toata ziua sta acasa si nu face nimic....eu nu condamn pe nimeni...te intreb ceva ipotetic si sa raspunzi sincer: dk tu ai fi maritata si ar veni sotul tau la tn si ti-ar spune k s-a indragostit de altcineva si k vrea sa fie cu acea persoana tu ce-ai face? i-ai zice k dk s-ar desparti de tn nu isi mai vede niciodata copilul? |
||
|
peliroja Postat pe 6 August 2009 10:36 |
||
|
Demnitatea este ceva necesar oricarui om. Ea iti impune limite si te invata ce inseamna sa te respecti, sa-i respecti pe altii, sa ai o anumita conduita, un stil de viata al tau, in armonie cu ceilalti Demnitatea se leaga foarte mult de sentimentul onoarei. Un om demn inspira respect. Tine de fire, de felul in care actionezi si reactionezi, de felul in care stii sau nu sa fii consecvent in principii si atitudine. Daca ai anumite idei in ceea ce priveste aspectele tale fundamentale, daca pretuiesti anumite valori si le respecti indiferent de situatie, vorbim despre demnitate. Fiecare decide pentru sine ce este demn si ce nu, dar o limita exista. Demnitatea inseamna respect: sa te respecti pe tine si pe cei din jurul tau. In nici un caz o amanta nu poate fi o persoana demna, onorabila, unde-s valorile morale, unde-i respectul de sine si respectul vizavi de cei din jur. |
||
|
valita76 Postat pe 6 August 2009 10:39 |
||
|
o femeie trebuie sa se respecte indiferent de orice,inclusiv de varsta si sa aiba grija de ea, mai ales dk toata ziua sta acasa si nu face nimic....eu nu condamn pe nimeni...te intreb ceva ipotetic si sa raspunzi sincer: dk tu ai fi maritata si ar veni sotul tau la tn si ti-ar spune k s-a indragostit de altcineva si k vrea sa fie cu acea persoana tu ce-ai face? i-ai zice k dk s-ar desparti de tn nu isi mai vede niciodata copilul? ..copilul nu are nici o vina pt faptele parintiilor...normal ca il lasi sa vada copilul....ar fi absurd....in fata copilului trebuie sa aratam dragostea amindoi..chiar daca ne despartim..asta este viata....
|
||
|
mikela_my Postat pe 6 August 2009 10:42 |
||
De la: peliroja, la data 2009-08-06 10:36:00De la: redline, la data 2009-08-05 21:36:39 Femeia care se respecta pe ea niciodata nu va accepta sa fie amanta. Niciodata. |
||
|
valita76 Postat pe 6 August 2009 10:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| serios acum... | 63 | De la: rosemery 25 Noiembrie 2008 10:31 |
| nu pot sa iau o decizie...ajutor!!! | 37 | De la: rox_sb 20 Iunie 2010 00:31 |
| ... | 1 | De la: cristina1221 26 Ianuarie 2013 01:53 |
|
|
||
| cazuri celebre Ramnicu valcea | 2 | De la: economisesti 17 Mai 2010 16:19 |
| Sex Oral :sml-happy0065: | 86 | De la: marco918 6 Noiembrie 2011 11:52 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.