Mai multe
bine zis valita
|
||
|
mikela_my Postat pe 6 August 2009 10:47 |
||
|---|---|---|
|
[quote name='peliroja' date='2009-08-06 10:36:00' o femeie trebuie sa se respecte indiferent de orice,inclusiv de varsta si sa aiba grija de ea, mai ales dk toata ziua sta acasa si nu face nimic....eu nu condamn pe nimeni...te intreb ceva ipotetic si sa raspunzi sincer: dk tu ai fi maritata si ar veni sotul tau la tn si ti-ar spune k s-a indragostit de altcineva si k vrea sa fie cu acea persoana tu ce-ai face? i-ai zice k dk s-ar desparti de tn nu isi mai vede niciodata copilul?[/quote] Oare avetzi voi habar ce inseamna respect? La tine dragutza observ ca respectul de sine al femeii consta in cata grija are de frumusetea ei, consta in aspectul exterior. Sunteti asa superficiale. Si de unde stii tu ca nu face nimic o femeie care sta acasa si-si creste copilasul? Sa vorbesti dupa ce vei naste. |
||
|
valita76 Postat pe 6 August 2009 10:50 |
||
De la: peliroja, la data 2009-08-06 10:36:00De la: redline, la data 2009-08-05 21:36:39 cred ca exagerezi...si iti spun ca multe femei nu au salariu mare si poate doar aia 6-8 mil..si le este greu sa isi mai cumpere una alta! si apropo asta cu femeia casnica a fost candva de mult! cat despre ce m-ai intrebat tu..nu as fi in stare sa santajez..asta clar! indiferent de optiuni copilul are dreptul sa stie cine este tac-su si sa petreaca timp cu el! |
||
|
|
||
|
redline Postat pe 6 August 2009 10:52 |
||
ce ne batem capul cu asa zisele amante...care nu dau doi bani pe ele.....mai bine ofer ceva rece sa ne racorim
|
||
|
mikela_my Postat pe 6 August 2009 12:04 |
||
De la: mikela_my, la data 2009-08-06 12:04:59ce ne batem capul cu asa zisele amante...care nu dau doi bani pe ele.....mai bine ofer ceva rece sa ne racorim daaa un suc de portocale rece!
|
||
|
redline Postat pe 6 August 2009 12:06 |
||
vineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
||
|
mikela_my Postat pe 6 August 2009 12:06 |
||
hai ma k si amantele e lume dar totusi mai bine ar sta draq in banca lor!!! stim cu totii k exista, da chiar nu simt nevoie sa le mai si aud cum se lauda in gura mare cat de tari sunt ele k pot umbla si cu casatoriti si cu burlaci si cu copii si fara!!! cred k nimeni nu le-ar blama in halul asta dak, ar avea ceva mai mult bun simt si ar tacea din gura!!!!!!
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 6 August 2009 12:09 |
||
ehe bunul simt brune......departe de lumea lor...........oare cum definesc ele bunul simt?
|
||
|
mikela_my Postat pe 6 August 2009 12:12 |
||
De la: mikela_my, la data 2009-08-06 12:12:48ehe bunul simt brune......departe de lumea lor...........oare cum definesc ele bunul simt? cred k au lipsit cand sa impartit bunul simt!!! da acu serios vb...ok se intampla eu stiu afli dupa k e casatorit si deja il iubesti sau chiar nu se mai intelege puii mei motive si scuze pot fii cu miile, da macar nu urla in gura mare k esti o vaca ce si-o trage cu un bou!!!
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 6 August 2009 12:15 |
||
De la: bruneagra25, la data 2009-08-06 12:15:10De la: mikela_my, la data 2009-08-06 12:12:48ehe bunul simt brune......departe de lumea lor...........oare cum definesc ele bunul simt? cred ca vrea sa sublinieze ca ele amantele care este..sunt mai destepte ca noi pt ca nu au fost nevoite sa ia tot porcu pt un carnat! dar...intr-o zi le va veni si lor randul..sa ia porcu evident!
|
||
|
redline Postat pe 6 August 2009 12:18 |
||
De la: redline, la data 2009-08-06 12:18:07De la: bruneagra25, la data 2009-08-06 12:15:10De la: mikela_my, la data 2009-08-06 12:12:48ehe bunul simt brune......departe de lumea lor...........oare cum definesc ele bunul simt? mai grav e k la varsta aia carnatu va fi ofilit
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 6 August 2009 12:33 |
||
| De 2 zile intampin dificultati atunci cand vreau sa postez si chiar sa intru pe un topic, nu se mai incarca pagina. Vi se intampla si voua? | ||
|
valita76 Postat pe 6 August 2009 12:53 |
||
De la: valita76, la data 2009-08-06 12:53:02 De 2 zile intampin dificultati atunci cand vreau sa postez si chiar sa intru pe un topic, nu se mai incarca pagina. Vi se intampla si voua? da, ramane o pagina alba.... |
||
|
bruneagra25 Postat pe 6 August 2009 12:55 |
||
De la: bruneagra25, la data 2009-08-06 12:55:45De la: valita76, la data 2009-08-06 12:53:02 De 2 zile intampin dificultati atunci cand vreau sa postez si chiar sa intru pe un topic, nu se mai incarca pagina. Vi se intampla si voua? Exact. |
||
|
valita76 Postat pe 6 August 2009 12:57 |
||
cred ca sunt virusi..avea dreptate fata de pe alt topik ....acum ridem glumim..chiar sunt probleme...
|
||
|
mikela_my Postat pe 6 August 2009 14:36 |
||
De la: redline, la data 2009-08-06 10:27:38De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-05 23:01:25stau si citesc pe aici,si ma uimesc unele raspunsuri.sunt cateva sotii pe aici,care sar in sus,ca ele urasc amantele,si ca ele nu ar accepta sa fie amante,dar nu am auzit una sa zica ,ca daca ar afla ca " sfantul lor sot" le-ar insela ,ar divorta de el,sau s-ar desparti. draga,in majoritatea cazurilor,barbatii sunt aceia ,care cauta.intelege.tu chiar crezi,ca eu l-am cautat? esti crazy.inca l-am trimis la nevasta-sa.dar daca nu ai cu cine,insisitenti si iar insistenti. si nu imi zii mie de copil crescut cu un singur parinte.draga,ti-am relatat,doar o parte a povestii,soo quite. si draga,nu ai prins esentialul.nu amantele sunt de vina,nu ele se duc sa ii caute pe prostii,crede-ma.poate ele accepta,ce ii mai ofera si ala. si draga,citeste bine,sunt sotie,am fost si amanta,si nu se stie in viata cum o sa mai fie,dar un lucru e clar,nu accept batjocura nimanui. voi astea,sotiile pure,cu sfintii vostri sotii,tare mai aruncati cu pietre in amante.mai bine cascati ochii,si uitati-va ce aveti langa. |
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 6 August 2009 14:40 |
||
ati fi uimite cate femei sunt casnice si prefera sa stea sa se uite la telenovele si inclusiv sa-si neglijeze propriul copil!!!dk am dat un exemplu ca asta nu inseamna k si asta cred...pur si simplu am vazut nenumarate situatii de genul asta....in realitate...park suntem aici sa dam niste exemple din viata ca sa ne mai deschidem ochii astia cu ceea ce se intampla in jurul nostru si "nu se ne improscam cu noroi una pe alta"( ipotetic vorbind).de ce toata lumea o ia ca pe ceva personal? In loc sa ne ajutam intre noi dandu-ne sfaturi si asa vedem punctul de vedere al fiecareia ( nevasta - amanta) preferati jigniri....nu suntem in masura sa judecam pe nimeni...ci pur si simplu e o modalitate sa intelegem mai bn " jocul" barbatilor care prefera sa mearga la altele... dk voi va simtiti mai bn adresand jigniri la adresa asa ziselor amante atunci...no comment...
|
||
|
peliroja Postat pe 6 August 2009 14:51 |
||
De la: valita76, la data 2009-08-06 12:53:02 De 2 zile intampin dificultati atunci cand vreau sa postez si chiar sa intru pe un topic, nu se mai incarca pagina. Vi se intampla si voua?da si mie mi sa intamplat de mai multe ori... |
||
|
deeutza27 Postat pe 6 August 2009 15:00 |
||
De la: deeutza27, la data 2009-08-06 15:00:59De la: valita76, la data 2009-08-06 12:53:02 De 2 zile intampin dificultati atunci cand vreau sa postez si chiar sa intru pe un topic, nu se mai incarca pagina. Vi se intampla si voua?da si mie mi sa intamplat de mai multe ori... de la atata ness frecat se trage
|
||
|
mitura Postat pe 6 August 2009 15:09 |
||
De la: valita76, la data 2009-08-06 10:50:31[quote name='peliroja' date='2009-08-06 10:36:00' Oare avetzi voi habar ce inseamna respect? La tine dragutza observ ca respectul de sine al femeii consta in cata grija are de frumusetea ei, consta in aspectul exterior. Sunteti asa superficiale. Si de unde stii tu ca nu face nimic o femeie care sta acasa si-si creste copilasul? Sa vorbesti dupa ce vei naste.[/quote] voi chiar nu intelegeti ideea???? dar ma rog, se pare ca mai mult va preocupa ideea de a jigni si nu putin ,in loc de a rezolva problemele aparute ,in vietile de cuplu ....spui ca nu avem sau nu stim ce inseamna respectul ....dar de multe ori "noi " astea fara prejudecati ne rugam k cei care sunt plecati din caminele conjugale sa faca drum intors,..sa ridice tlf cand il suna sotia ,si chiar sa fim lasete in pace .......(unele dintre ele)....ptr ca sunt si multe care sunt exact asa cum le ai descris ....nu le intereseaza decat sa fie intretinute ..si plimbate....cele care scriu aici nu fac parte din acea categ ..crede ma ...... |
||
|
cute Postat pe 6 August 2009 15:51 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-06 14:40:10De la: redline, la data 2009-08-06 10:27:38De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-05 23:01:25stau si citesc pe aici,si ma uimesc unele raspunsuri.sunt cateva sotii pe aici,care sar in sus,ca ele urasc amantele,si ca ele nu ar accepta sa fie amante,dar nu am auzit una sa zica ,ca daca ar afla ca " sfantul lor sot" le-ar insela ,ar divorta de el,sau s-ar desparti. da ce mama draga am zis eu ca ii cauti tu cu pasa in mana si urland cine vrea amanta? am impresia ca nu ai inteles nimic din ce am postat eu! nu am zic nicio clipa ca voi ati fi vinovatele principale! ia vezi crezi ca poti sa pricepi asta? si pisi nu te enerva asa ca faci riduri! ceea ce iti este tie greu si amantelor in general este ca nu toate femeile isi calca principiile si devin amante! in rest treaba ta ..ce faci si cand..si cum..dar..nu te astepta sa iti ridic statuie sau sa te felicit ca esti sau ai fost amanta!capisi?
|
||
|
redline Postat pe 6 August 2009 23:12 |
||
|
Degeaba va certati ! Parerea mea este ca intreg triunghiul amoros este penibil : -Amanta pt ca accepta ,,resturi'' -Sotul pt ca e un bou care de fapt se crede barbat fatal -Sotia pt ca nu a avut grija de sot - spun asta pt ca multe femei au grija de relatia pe care o au, un timp, pana cand se casatoresc, trece putin timp, dupa care neglijeaza totul. |
||
|
Postat pe 6 August 2009 23:46 |
||
|
Eu am fost si sotie si amanta. Sincer? am ales sa fiu sotie pentru ca imi place sa fiu RESPECTATA, SA PRIMESC ATENTIE SI IUBIRE ADEVARATA. P.S. EVIDENT SOTIA ALTUIA SUNT NU A CELUI DE CARE AM DIVORTAT. AAAAA SI NU A CELUI CARUIA I-AM FOST AMANTA, EXCLUS. |
||
|
alexia30 Postat pe 7 August 2009 12:32 |
||
De la: alexia30, la data 2009-08-07 12:32:53Eu am fost si sotie si amanta. Sincer? am ales sa fiu sotie pentru ca imi place sa fiu RESPECTATA, SA PRIMESC ATENTIE SI IUBIRE ADEVARATA. Vezi? Confirmi ceea ce gandeam eu. Cei care inseala se tem intotdeauna sa nu fie inselati... Acuma, tu sa nu crezi ca te condamn pentru ca ai avut curajul sa fii amanta. Da' nici asa nu-i bine, sa stai de una singura si sa-l astepti pe nenorociu' ala care vine la tine cand are timp si chef... |
||
|
Lucia38 Postat pe 7 August 2009 12:35 |
||
| Interesant ca atunci cand o femeie inseala nu se pune problema ca sotul nu s-a intretinut pentru a o face fericita. N-am auzit niciodata reprosuri de genul "pai daca nu te-ai dus si tu la sala, normal ca a cautat in alta parte pe un barbat mai ingrijit!" | ||
|
Kathara Postat pe 7 August 2009 12:39 |
||
De la: Little9Miss9Vixen, la data 2009-08-06 23:46:56Degeaba va certati ! Parerea mea este ca intreg triunghiul amoros este penibil : ...iar eu cred ca ai incurcat ordinea.... ..triunghiului
|
||
|
cute Postat pe 7 August 2009 14:34 |
||
De la: redline, la data 2009-08-06 23:12:23De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-06 14:40:10De la: redline, la data 2009-08-06 10:27:38De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-05 23:01:25stau si citesc pe aici,si ma uimesc unele raspunsuri.sunt cateva sotii pe aici,care sar in sus,ca ele urasc amantele,si ca ele nu ar accepta sa fie amante,dar nu am auzit una sa zica ,ca daca ar afla ca " sfantul lor sot" le-ar insela ,ar divorta de el,sau s-ar desparti. ceea ce nu intelegi TU este ca PRINCIPALUL VINOVAT este acela care inseala.nu cred ca amanta inseala pe cineva,pe cand sotul??????????? acuma intelegi tu????????? GOD
|
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 7 August 2009 16:52 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-07 16:52:55De la: redline, la data 2009-08-06 23:12:23De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-06 14:40:10De la: redline, la data 2009-08-06 10:27:38De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-05 23:01:25stau si citesc pe aici,si ma uimesc unele raspunsuri.sunt cateva sotii pe aici,care sar in sus,ca ele urasc amantele,si ca ele nu ar accepta sa fie amante,dar nu am auzit una sa zica ,ca daca ar afla ca " sfantul lor sot" le-ar insela ,ar divorta de el,sau s-ar desparti. si eu ce dracu am zis pana acum? sau pt tine nu-i clara limba romana! hai ca ajungem sa ne certam si nu vreau!
|
||
|
redline Postat pe 7 August 2009 17:10 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-08-04 11:15:07De la: wolfy, la data 2009-08-02 09:54:21 Sa nu-mi spuna mie cineva ca vreun barbat si-a dat familia deoparte pentru amanta. Chiar nu stiu din ce material poate fi facut un astfel de "barbat" daca exista vreunul sa fi facut asa ceva Da, draga, asta inseamna. Cand iti parasesti nevasta pentru amanta inseama ca-ti dai la o parte nevasta pentru amanta. Punct. Deci legatura amoroasa dintre cei doi este rupta. Ma rog, probabil ca era rupta mai demult, cand o paraseste este rupta si oficial. Cat despre copii, nu cred ca cei din prima casatorie valoreaza mai mult decat cei din a doua casatorie. Iar legatura cu proprii copii nu inseamna pentru barbat legatura si cu fosta sotie. Ai o viziune siropoasa deci nerealista cand vine vorba de casatorie. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca mesajul caruia i-am raspuns - nu mai stiu daca-ti apartinea tie sau altcuiva, le cerea celorlalte utilizatoare sa dea exemplu de barbati care si-au parasit nevestele pentru amanta, ca d-rei nu-i venea sa creada asa ceva. Si eu am dat 8 exemple, printre care se numara cel al Andreei Manta, pentru care un barbat si-a parasit nevasta insarcinata. Get it? De la: liliana2005, la data 2009-08-04 11:44:22Da, de cele mai multe ori, atunci cand a existat un copil, sarbatorile se petrec alaturi de copil si de fosta nevasta!! Asta daca barbatul respectiv este BARBAT si stie ca acel copil este responsabilitatea LUI si a FOSTEI SOTII. Hai safim seriosi! Sarbatorile se vor petrece intotdeauna cu actuala familie! Da, un barbat adevarat trebuie sa fie implicat intotdeauna in viata coiilor dintr-o fosta casatorie dar nu si in viata fostei neveste! Tocmai de-asta s-a despartit de ea! Ca safie fosta! De la: scorpio67, la data 2009-08-05 14:32:11 Amanta. Ce cuvant ingrat! Te face sa te gandesti la o unealta, un instrument. O slabiciune ascunsa. Un viciu la care cei din jur incearca sa inchida ochii, ingaduitori. Amant(a) vine din franceza de la verbul a iubi. Poate te interesezi sa vezi exact ce nuanta avea in poezia franceza a Evului Mediu. Succes in culturalizare! A, si in engleza mistress inseamna si amanta si stapana! De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-05 14:34:57ma faci sa rad anybody,dar de ce crezi,ca aia noua venit este vinovata?????? dar el ce e?? retardat mintal? nu stie,sa gandeasca,sa se comporte.trebuie sa vina una,sa il invarta pe deget.ce parere ai despre un asemenea barbat???????? ce gandire limitata ai.deci barbatul tau ,e ,saracu'.mai slab de inger si cand vine una,saracul nu stie,ce sa faca,si atunci ,hop se duce cu ea................aaaaaaaaaaa...................patetic B-R-A-V-O! De la: valita76, la data 2009-08-05 15:46:49De la: peliroja, la data 2009-08-05 15:35:24 |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 7 August 2009 17:53 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-06 14:40:10[draga,in majoritatea cazurilor,barbatii sunt aceia ,care cauta.intelege.tu chiar crezi,ca eu l-am cautat? esti crazy.inca l-am trimis la nevasta-sa.dar daca nu ai cu cine,insisitenti si iar insistenti. P.S. Felicitari pentru cele care reusesc sa discute fara a da prea multe detalii despre viata lor intima(ca parte din cea personala se cere a fi aratata in astfel de cazuri). Am inteles ca sunt unele care vorbesc despre culoarea lenjeriei, mai sunt si altele care-si descriu organele genitale pe forumuri si evident ce se intampla sau nu cu ele. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 7 August 2009 18:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ...in cautarea pasaricii perfecte | 106 | De la: maimai_no1 28 Octombrie 2011 02:05 |
| Ce-si doreste un barbat | 136 | De la: roscatika23 10 Aprilie 2009 23:21 |
| helppp me help my brain decide | 45 | De la: mandache 5 Decembrie 2010 16:23 |
|
|
||
| Credeam ca nu se mai poate...iar acum cred ca nu se va mai putea:-s | 11 | De la: tematoare 28 Iunie 2010 00:40 |
| insarcinata si abandonata | 21 | De la: ilovethisgame 14 Septembrie 2010 17:42 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.