Mai multe
De la: Kathara, la data 2009-07-07 21:19:18De la: lil_devil, la data 2009-07-07 21:16:46De la: Kathara, la data 2009-07-07 20:59:33De la: lil_devil, la data 2009-07-07 20:57:37Bai,cine a atins subiectul religiei lui Michael? Terminati sa scormaniti orice rautate,numai ca sa-i intinati memoria. Nu conteaza daca s-a convertit de la o religia la alta,...conteaza doar el ca persoana si faptele ce le-a facut. Eu ca fan nici macar nu am cautat ceva detalii despre chestia asta pt ca practic nu ma intereseaza. Ce treaba are religia lui cu muzica?...Katharo esti culmea...Cu ce te intriga pe tine religia lui Michael? pff...hai intreci orice masura. Cum crezi ca mai castiga bani asta?Eu i-as baga la inchisoare pe amandoi. Pe tacsu pt ca l-a influentat si la pus sa minta si pe el pt ca nu si-a cerut scuze in fata lui Michael cand era in viata. |
||
|
lil_devil Postat pe 7 Iulie 2009 21:35 |
||
|---|---|---|
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-07 21:29:52De la: Kathara, la data 2009-07-07 21:17:58De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-07 21:12:03De la: Kathara, la data 2009-07-07 20:45:14Gone too soon, colega! Mai fata, esti cretina? Stiu bine cu cine am de-a face, stiu ca nu esti tipa aia care si-a pus CV-ul dar care o dadea cu mai superior de nu mai putea. Unde am zis eu asta? Tu esti cea care imi era superioara si care declara cu un post inainte ca inceteaza sa mai imi raspunda. Asa-i?
|
||
|
Kathara Postat pe 7 Iulie 2009 21:37 |
||
Mai scrii mult? Iti dai seama ca esti penibila, sau trebuie sa te anunt eu?
|
||
|
|
||
|
Kathara Postat pe 7 Iulie 2009 21:55 |
||
Stiu si eu, iaca ce posturi kilometrice ai.
|
||
|
Kathara Postat pe 7 Iulie 2009 22:03 |
||
|
Si totusi, here you are. In loc sa te inalti cu maical te isterizezi pe un forum public. Interesant. |
||
|
Kathara Postat pe 7 Iulie 2009 22:27 |
||
De la: greierash, la data 2009-07-07 20:32:34 bai da ce pupincurista esti!! fara suparare . nu ai si tu demnitate.??? tot ce zice Catanga tu aprobi..... esti penibila.......fara suparare dar ti-am urmarit postarile si chiar zgarii retina de atata.......how can i say?? stupidity???
|
||
|
myeyes Postat pe 7 Iulie 2009 22:45 |
||
|
Sa fim seriosi michael jackson nu avea vitiligo...cred ca si-a facut o multime de operatii estetice si a ajuns cum a ajuns...Lumea aproape ca uitase de el toate ziarele ziceau ca e pedofil si numai lucruri rele. Acum ca a murit toarta lumea si ziarele isi aduc aminte de el.Si circul cu inmormantarea...offff |
||
|
puffi2005 Postat pe 7 Iulie 2009 22:45 |
||
|
Sa fim seriosi michael jackson nu avea vitiligo...cred ca si-a facut o multime de operatii estetice si a ajuns cum a ajuns...Lumea aproape ca uitase de el toate ziarele ziceau ca e pedofil si numai lucruri rele. Acum ca a murit toarta lumea si ziarele isi aduc aminte de el.Si circul cu inmormantarea...offff |
||
|
puffi2005 Postat pe 7 Iulie 2009 22:45 |
||
De la: puffi2005, la data 2009-07-07 22:45:51Sa fim seriosi michael jackson nu avea vitiligo...cred ca si-a facut o multime de operatii estetice si a ajuns cum a ajuns...Lumea aproape ca uitase de el toate ziarele ziceau ca e pedofil si numai lucruri rele. |
||
|
kassandry Postat pe 7 Iulie 2009 22:52 |
||
De la: puffi2005, la data 2009-07-07 22:45:55Sa fim seriosi michael jackson nu avea vitiligo...cred ca si-a facut o multime de operatii estetice si a ajuns cum a ajuns...Lumea aproape ca uitase de el toate ziarele ziceau ca e pedofil si numai lucruri rele. Avea vitiligo plus alte boli. Te asigur ca nu-l uitase toata lumea. |
||
|
lil_devil Postat pe 8 Iulie 2009 00:11 |
||
Dragii mei...nu va mai kinuiti sa va luati de katara....dupa cum ati vazut ea e via dovada ca prostia invinge intotdeauna...pentru ca are raspuns pentru tot omul care incearca sa ii spuna asta...parca vad ca imi arunca ceva si de data asta ....ea se amuza de cat de proasta poa' sa fie! Eu una renunt la topic...pentru ca vorbeam despre cu totul altceva cand am intrat...despre un om mare...frumos la suflet...un om pe care nu l-ar intelege oameni atat de limitati ca ea...un om care nu merita mahalaua asta la care s-a ajuns pe un topic decent la inceput...si dedicat lui cu admiratie...eeeeeeh....imi pare sincer rau...ca din cauza acestui tip de oameni a murit el...nu de altceva...
|
||
|
diana43 Postat pe 8 Iulie 2009 00:14 |
||
De la: diana43, la data 2009-07-08 00:14:52Dragii mei...nu va mai kinuiti sa va luati de katara....dupa cum ati vazut ea e via dovada ca prostia invinge intotdeauna...pentru ca are raspuns pentru tot omul care incearca sa ii spuna asta...parca vad ca imi arunca ceva si de data asta Varsa o lacrima.
|
||
|
Kathara Postat pe 8 Iulie 2009 00:21 |
||
| Catara,inca nu ti-ai muscat limba?Speram ca pana acum ti-ai muscat-o si ai crapat.Vad ca esti non-stop aici...asta-i dovada ca esti f singura si nefericita si proasta cat cuprinde.Esti bolnava grav cu capul.Opreste-te ca ai dovedit tuturor cat de redusa esti.Hai,mars,otravito! | ||
|
kudika019861 Postat pe 8 Iulie 2009 00:26 |
||
De la: kudika019861, la data 2009-07-08 00:26:08Catara,inca nu ti-ai muscat limba?Speram ca pana acum ti-ai muscat-o si ai crapat.Vad ca esti non-stop aici...asta-i dovada ca esti f singura si nefericita si proasta cat cuprinde.Esti bolnava grav cu capul.Opreste-te ca ai dovedit tuturor cat de redusa esti.Hai,mars,otravito! Atacul clonelor. Reloaded.Voi altceva decat sa insutati nu stiti? Sau repetati si voi ce ati vazut prin casa? |
||
|
Kathara Postat pe 8 Iulie 2009 00:36 |
||
|
gata mai ,terminati odata.Trebuie sa ne aducem aminte de el ca ARTISTUL M.J REGELE POP.ce tot atata va dati de ceasul morti cu niste afirmatii aiurite.nici nu stiti daca sunt adevarate sau nu,pt ca nimeni dintre noi nu a stat pe langa el si nici nu a trait in casa lui.ne vom aduce aminte de ceea ce a lasat in urma,si anume muzica lui,nu de viata lui intima. Will remain forever in our hearts.God forgive him. Heal The World" Written and Composed by Michael Jackson There's a place in Your heart And I know that it is love And this place could Be much Brighter than tomorrow And if you really try You'll find there's no need To cry In this place you'll feel There's no hurt or sorrow There are ways To get there If you care enough For the living Make a little space Make a better place... Heal the world Make it a better place For you and for me And the entire human race There are people dying If you care enough For the living Make a better place For you and for me If you want to know why There's a love that Cannot lie Love is strong It only cares of Joyful giving If we try We shall see In this bliss We cannot feel Fear or dread We stop existing and Start living Then it feels that always Love's enough for Us growing So make a better world Make a better world... Heal the world Make it a better place For you and for me And the entire human race There are people dying If you care enough For the living Make a better place For you and for me And the dream we were Conceived in Will reveal a joyful face And the world we Once believed in Will shine again in grace Then why do we keep Strangling life Wound this earth Crucify its soul Though it's plain to see This world is heavenly Be God's glow We could fly so high Let our spirits never die In my heart I feel you are all My brothers Create a world with No fear Together we cry Happy tears See the nations turn Their swords Into plowshares We could really get there If you cared enough For the living Make a little space To make a better place... Heal the world Make it a better place For you and for me And the entire human race There are people dying If you care enough For the living Make a better place For you and for me Heal the world Make it a better place For you and for me And the entire human race There are people dying If you care enough For the living Make a better place For you and for me Heal the world Make it a better place For you and for me And the entire human race There are people dying If you care enough For the living Make a better place For you and for me There are people dying If you care enough For the living Make a better place For you and for me There are people dying If you care enough For the living Make a better place For you and for me
|
||
|
R_F Postat pe 8 Iulie 2009 00:42 |
||
| da' ce, a murit misel jacson? | ||
|
geo_x Postat pe 8 Iulie 2009 00:45 |
||
|
Mie mi-a parut super rau de el. Nu ma pot lauda ca am fost fan or something dar.... A avut o viata destul de chinuita, in ciuda banilor pe care i-a avut. Cel mai rau mi-a parut de faptul ca s-au scos in evidenta doar lucrurile ciudate din viata lui. Nimeni nu a zis nimic de mormanele de bani pe care i-a dat pentru copiii din nu stiu care tari ca sa-i ajute, pentru elefantii din africa si pt oamenii din Etiopia. Omul asta, practic, a trait pentru ceilalti. Si cu ce s-a ales? Cu acuzatii de abuz de copii, cu batjocura din toata partile din cauza ca era bolnav...si tot nu a incetat sa iubeasca oamenii. A zis bietul om ca tine 10 concerte...i-au bagat 50 pe gat. A avut langa el numai oameni materialisti, nu l-a cunoscut unul cu adevarat...nu le-a pasat. Pacat de el, a fost totusi un colos in muzica. Si, pe langa asta, cu sau fara vitiligo, cu sau fara alte boli de piele...cati dintre noi nu-si fac operatii, sau nu si-ar face? Aproape toate vedetele de la hollywood sunt operate pana in dinti, si nu mai comenteaza nimeni nimic. Pe el l-au scos obsedat si monstru. Si-a facut implanturi de par...asa...si? Avea bani, putea, isi permitea, de ce nu? Psihic, intr-adevar, sunt de parere ca avea un soi de regresie. Se purta, simtea si gandea ca un copil. Dar asta tot din cauza vietii pe care a trait-o, batailor pe care le-a mancat etc.Avea inocenta aia intalnita atat e rar la un adult. Dar de aici, pana la a-l scoate pedofil... Se vedea pe el ca nu ar face rau nimanui si ca, pur si simplu...era un copil mare. Si-au batut joc de el, de sufletul lui, de viata lui...si acum il plang. Cu ce-l mai incalzeste. Toata viata l-au facut ciudat si nebun. Ok, avea, intr-adevar, excentricitatile lui...dar cati nu le avem pe ale noastre? Pacat de el, mare pacat. Chiar am plans cand a murit. Nu pentru ca a murit, l-a scapat D-zeu de chin. Mai mult i-am plans de mila pentru felul in care a murit cat si pt felul in care a trait, inconjurat de oameni nesinceri, materialisti, manipulatori si egoisti. Mare pacat.... |
||
|
Irinaenache Postat pe 8 Iulie 2009 00:51 |
||
|
http://www.youtube.com/watch?v=quhKzP431vY&feature=related Who's loving you? - o melodie de-a lui Mike de cand era mic pe care am descoperit-o in timp ce am urmarit emisunea de azi cu ultimul drum al lui ,si care mi-a placut foarte mult,asa ca am cautat-o pe you tube. Insa la minutul 2:52 poate sa-mi spuna cineva de ce Michael are un umar alb? O fi de la lumina sau e vitiligo? Kathara?...tu stii? Roxana mai esti pe aici? |
||
|
lil_devil Postat pe 8 Iulie 2009 01:42 |
||
De la: lil_devil, la data 2009-06-29 16:58:59De la: Kathara, la data 2009-06-29 16:50:05Vitiligo nu iti face pielea asa, intreaba orice doctor. |
||
|
daniela038867 Postat pe 8 Iulie 2009 02:53 |
||
| Si eu lucrez in domeniul farmaceutic si stiu ca exista multi oameni care sufera de vitiligo si nu s-au transformat din negri in albi. Stiu ca Michael era complexat de faptul ca era negru si de aia s-a si supus acestor interventii periculoase. Sunt o fosta fana, i-am admirat muzica, talentul si daruirea pe scena, dar anumite lucruri (cum ar fi cele legate de operatiile estetice) nu le-am inteles. Cica ar fi folosit creme depigmentante (acelea sunt pentru pistrui, pete brune cauzate de diversi factori), dar nu te transforma din negru in alb. Oricum mortii nu trebuie vb de rau. Michael a fost unic, a fost prima mea dragoste si preferinta in materie de muzica, si nu ar trebui sa discutam aspectele negative din viata lui, ci sa le punctam doar pe cele care merita. Sincer nu critic pe nimeni, fiecare e liber sa faca ce vrea cu corpul lui, dar cand aud chestii neadevarate, nu ma pot abtine sa nu comentez. | ||
|
daniela038867 Postat pe 8 Iulie 2009 03:02 |
||
| dragilor si dragelor .... la urma urmei a fost si el un om si mai lasatil in pace ca mam saturat de cati oameni auzi plangandul si vorbind numai de bine este si un proverb romanesc..."despre morti numai de bine"!!! asa ca nu-l mai ridicati in slavi ca ce doamne iartama doar nu o fost Dumnezeu...... oricum nusti ce sa mai crezi faza cu boala sau faza ca a fost un obsedat de culoarea alba ..... tot ce se stie este CA MUZICA SI SPECTACOLELE LUI AU FOST UN EXEMPLU PENTRU MULTI INSA EL CA PERSONA NU... NICIODATA PENTRU NIMENI !!! si oricum ori cat ati dezbate voi si la-ti plange si acasa si la tv el tot mort este si peste o saptamana nu mai auzi nimic de el numai peste un an cand ne aduc aminte astia de la stiri CA CICA A TRECUT UN AN si asta vor zice iarasi toata lumea dimneata dupa masa si noaptea ca doar stirile de la noi prind bine la prostime.......!!!!! | ||
|
dan_razvan Postat pe 8 Iulie 2009 07:57 |
||
De la: puffi2005, la data 2009-07-07 22:45:51Sa fim seriosi michael jackson nu avea vitiligo...cred ca si-a facut o multime de operatii estetice si a ajuns cum a ajuns...Lumea aproape ca uitase de el toate ziarele ziceau ca e pedofil si numai lucruri rele. Mai, Puffi, dupa nume ar trebui sa fii o dragalasa, dar esti total neinformata, te-ai bagat si tu in seama, asa, pt. ca tot n-ai ce face! De ce nu vedeti cate operatii estetice are CHER, si le-a facut c-a vrut ea, nu ca la Michael ca i-a luat foc capul in timpul filmarii unei reclame la Pepsi-Cola, asta ai stiut? Si apropo de copii, din punct de vedere genetic, un copil are culoarea pielii mamei, sau a tatalui, la fel si ochii, niciodata n-o sa fie o culoare amestecata. Stiu asta fiindca o cunostinta maritata cu un american negru, a dat nastere unui copil blond cu ochi albastri, ca ea. S-a facut testul de paternitate si copilul este al negrului. Si de la fiica mea, care a studiat genetica in facultate, stiu acelasi lucru. Si...Puffi, nu mai acuza aiurea un om despre care chiar nu stii nimic. E mare pacat... Cand tu te jucai cu...in tarana, el era pe scena. Si...toate ziarele pe care le citezi, de fapt, a fost un nenorocit de tabloid din Anglia, gen Can- Can. Incearca si descopera-l pe Michael, asa cum a fost el, cel mai mare om de muzica, om boem, care n-a pretuit banii, si ne-a lasat noua o mostenire cum n-a mai lasat nimeni: atatea videoclipuri, adevarate filmulete care au costat enorm, atatea cantece minunate care, fiecare dintre ele, sunt capodopere ce transmit mesaje de dragoste pentru oameni, copii, pentru pamantul cu tot ce ne-nconjoara, pamant care a avut onoarea sa-l gazduiasca pe perioada scurtei sale vieti. Asadar, Puffi, si nu numai tu, nu cer sa-l iubiti pe Michael, dar, macar documentati-va, si nu din tabloide, si respectati-l, pentru numele lui Dumnezeu!!! Incetati sa mai improscati cu noroi!!!! Cine sunteti voi, sa dati cu piatra in memoria lui? Sunteti perfecte? NU aveti nici un pacat? Intreb asta, pentru ca el chiar nu are! NICI UN PACAT, DECAT ACELA CA NE-A IUBIT ENORM. PANA IN ULTIMA CLIPA A MUNCIT PENTRU NOI. Vezi ultima repetitie, care are 90 min, si albumele de piese muzicale compuse in ultimii ani (peste 100 piese) si nedate catre public. In rest, s-auzim numai de bine! |
||
|
Artemise Postat pe 8 Iulie 2009 08:28 |
||
| Multumesc, R. F.!!! | ||
|
Artemise Postat pe 8 Iulie 2009 08:31 |
||
|
Artemise iti dau perfecta dreptate. luam de bun ce scriu ziarele si se stie foarte bine ca presa ii era totusi ostila lui M.J. ar fi foarte bine sa-l apreciem in continuare asa cum se cuvine pentru melodiile de succes si pasii de sans inconfundabili, pentru lucrurile bune pe care le-a facut in viata sa. sa se odihneasca in pace. |
||
|
luulya Postat pe 8 Iulie 2009 09:00 |
||
| pana la urma indiferent de ce a scris presa despre el si cu toate ca a murit el a ramas printre noi prin melodiile sale | ||
|
_dulcik_ Postat pe 8 Iulie 2009 09:33 |
||
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-07 21:56:06ati urmarit discursul lui Brooke Shields si piesa interpretata de Jermaine, fratele lui Mj? si mie mi-au placut, am plans chiar! piesa "Smile" cantata de Jermaine ( actual Muhammad Abdul Aziz) http://www.youtube.com/watch?v=pf8AOgZB1jI "the most natural and easiest of friendships." - Brooke Shields Discursul in intregime http://www.youtube.com/watch?v=vXRIpUnH0d8 Dar cel mai mult m-a impresionat fiica lui, Paris. Din punctul meu de vedere acele cateva cuvintele spuse din sufletul ei de copilita, au fost pentru mine "Adevarul despre Michael Jackson"= "Ever since I was born, daddy has been the best father you could ever imagine...I just wanted to say I love him so much" http://www.youtube.com/watch?v=z0zu8KiW2DE Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Michael si fie ca mesajele tale sa imblanzeasca multe suflete si de acum incolo!!! Ramas bun! |
||
|
iffiuanamaria Postat pe 8 Iulie 2009 11:24 |
||
adevarul despre MJ este ... precum raspunsul la intrebarea "cum iti dai seama ca o femeie a avut sau nu orgasm?" Oricum si oricare ar fi insa acesta ... cert pentru mine este ca a fost un suflet chinuit ! Dumnezeu sa-l odihneasca ! Nu am vazut inca nici un topic despre alte suflete chinuite si mai putin notorii ... compasiunea voastra nu poate avea decat "tzinte" oferite pe tava de mass-media ? Mai bine mi-ai fi povestit despre ... viata grea a buncii tale, de ex ... Aaa, da, nu e notorie!... si s-ar putea sa nici nu o cunosti, nu? ( si aici nu ma refer numai la initiatoare subiectului acesta ci la toti "pasionalii" de pe acest topic )
|
||
|
PROMISScuU Postat pe 8 Iulie 2009 12:22 |
||
De la: PROMISScuU, la data 2009-07-08 12:22:12adevarul despre MJ este ... precum raspunsul la intrebarea "cum iti dai seama ca o femeie a avut sau nu orgasm?"
|
||
|
Donty0807 Postat pe 8 Iulie 2009 12:35 |
||
kathara tu-ti petreci zi si noapte pe forum???
|
||
|
dydush Postat pe 8 Iulie 2009 13:03 |
||
De la: Kathara, la data 2009-06-29 18:03:39Dar era obsedat. Se stie ca tatal lui il chunuia, ii zicea ca-i un negru urat cu nasul mare. De unde si obsesia pentru a fi alb, de unde si obsesia pentru operatii estetice. Scumpa mea, insisti prea mult . Ai ceva personal cu imaginea acestui artist ? Te informez ca fiecare boala are simptome, durata, cauze si efecte diferite, de la un organism la altul. De cancer de san cu "buba" in exterior si MANCARIME teribila ai auzit ? Mi-a murit o prietena de 42 de ani dupa 1 an de scarpinat incontinuu. Poate ca nu le stii chiar pe toate........ Medicina este un domeniu atat de controversat.... putea avea o forma mai rara......se poate orice.... Ideea este ca nu suntem persoanele cele mai indreptatite sa punem la indoiala ceva legat de viata, sanatatea sau cariera lui. Michael Jackson, ca si Elvis, a fost UNIC in bransa lui. ORIGINAL. Imi pare rau pentru tristetea acumulata de el in timpul vietii, mai ales dupa INSULTELE suferite. Regret enorm ca a murit, NUMAI daca si el regreta. Ma bucur enorm ca a murit, NUMAI daca acum el este fericit. Vor mai trece multi ani pana sa se ridice alt artist la acest nivel. Iar operatiile estetice poate ca erau PUR reconstructive....OBLIGATORII in urma deteriorarii aspectului pielii din cauza bolii si tratamentelor. L-ati fi respectat mai mult daca aparea DESCARNAT in fata camerelor fde filmat ? Operatii estetice a declarat ca a facut doar 2, la nas, DECI de infrumusetare si din proprie initiativa. Restul au fost DOAR operatii necesare, de corectare si atenuare a defectelor survenite, ca la arsi, scumpo : PLASTICE SI REPARATORII !!!!! Ai inteles nuanta ? Asa a declarat tot timpul : "operatii eESTETICE am facut decat 2, din cate imi amintesc...." Este un subiect sensibil pentru multe milioane de simpatizanti ai lui, nu vrei sa te duci pe alt topic si sa arunci cu M U C I ? |
||
|
FelixTomescu Postat pe 8 Iulie 2009 13:07 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Muzica clasica | 3 | De la: battleofwits 8 Ianuarie 2011 23:57 |
| Pentru iubitorii de folk:) | 10 | De la: bemilia 21 Iulie 2009 20:07 |
| K-POP | 1 | De la: danylor29 13 Mai 2010 00:50 |
|
|
||
| Verma Leptor | 2 | De la: DragosNL 6 Mai 2011 12:04 |
| va place muzica rock? | 268 | De la: zinaceabunasinebuna 2 Februarie 2012 18:18 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.