Mai multe
|
Nu e vorba de invidiosi...nici macar de frustrati si nici macar de ignoranti (am crezut k imi strang de gat un coleg de facultate cand a urlat in amfiteatru ca MJ a fost un pedofil...si cand am urlat eu s-a facut liniste totala...ideea e sa nu ne mai lasam afectati de rautaciosi si ignoranti)... e vorba ca a fost un mare artist si un mare om si asa va ramane. Serios oameni buni,lasati balta totul,nu va mai certati...ganditi-va ca Michael nu si-ar fi dorit ca el sa provoace certuri intre oameni si nu si-ar fi dorit ca oamenii sa isi aduca vorbe grele unii altora... el a vrut sa Heal the World! asa ca de ce nu ii ascultati mesajul? |
||
|
GreenBubbles Postat pe 8 Iulie 2009 17:03 |
||
|---|---|---|
De la: GreenBubbles, la data 2009-07-08 17:03:22Nu e vorba de invidiosi...nici macar de frustrati si nici macar de ignoranti (am crezut k imi strang de gat un coleg de facultate cand a urlat in amfiteatru ca MJ a fost un pedofil...si cand am urlat eu s-a facut liniste totala...ideea e sa nu ne mai lasam afectati de rautaciosi si ignoranti)... e vorba ca a fost un mare artist si un mare om si asa va ramane. nu e suficient doar sa ascultzi mesajul.................. |
||
|
matracucu Postat pe 8 Iulie 2009 17:04 |
||
|
vroiam sa zic sa il ascultam in sensul ca sa facem ce a zis asta. pt mine a asculta=a face...uneori. Ceea ce nu e sufiecient este sa auzi. Nu e suficient sa auzi,trebuie sa si asculti. Intelegi? |
||
|
|
||
|
GreenBubbles Postat pe 8 Iulie 2009 17:06 |
||
De la: GreenBubbles, la data 2009-07-08 17:03:22Nu e vorba de invidiosi...nici macar de frustrati si nici macar de ignoranti (am crezut k imi strang de gat un coleg de facultate cand a urlat in amfiteatru ca MJ a fost un pedofil...si cand am urlat eu s-a facut liniste totala...ideea e sa nu ne mai lasam afectati de rautaciosi si ignoranti)... e vorba ca a fost un mare artist si un mare om si asa va ramane. Urli? |
||
|
Kathara Postat pe 8 Iulie 2009 17:07 |
||
| Am citit materialul si mesajele voastre cu privire la acest subiect si m-a surprins ca nimeni nu a precizat anumite lucruri destul de importante zic eu ce se regasesc in filmulete; in primul rand tind sa cred k Michael suferea de aceasta boala si tin sa-i multumesc lui kathara ca a pus poza respectiva pentru ca in filmulet make-up artistul lui a precizat k la inceput erau mici pete albe ce puteam fi "colorate" cu nunta pieli lui, apoi aceste pete albe au devenit mult prea mari si a fost necesar sa fie machiat in nuanta lor, adica alb, deci...si referitor ca boala ar fi genetica Michael a precizat in filmulet ca nu vrea sa intre in historia lui medicala fiindca e privat | ||
|
dana_capsunica Postat pe 8 Iulie 2009 17:08 |
||
De la: just_laura, la data 2009-07-08 17:01:19De la: liliana2005, la data 2009-07-08 16:51:27De la: just_laura, la data 2009-07-08 16:39:35si da,au fost tardive declaratziile idiotului,altfel statea poate treaba daca recunostea in timpul vietzii lui michael....asa ca TARDIV PE NAIBA !! nu isi are locul aici. Nu ma intereseaza sa-mi dau acordul pentru nimic si nici sa tin "situatia" sub control. Vorbiti prostii de cele mai multe ori si va place la nebunie. Eu asta n-am sa inteleg niciodata, sustineti ca il iubiti dar nu faceti decat sa continuati circul asta. Dati informatii gresite! |
||
|
liliana2005 Postat pe 8 Iulie 2009 17:08 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-08 17:07:10De la: GreenBubbles, la data 2009-07-08 17:03:22Nu e vorba de invidiosi...nici macar de frustrati si nici macar de ignoranti (am crezut k imi strang de gat un coleg de facultate cand a urlat in amfiteatru ca MJ a fost un pedofil...si cand am urlat eu s-a facut liniste totala...ideea e sa nu ne mai lasam afectati de rautaciosi si ignoranti)... e vorba ca a fost un mare artist si un mare om si asa va ramane. am urlat la el ca mi-a clocotit stomacul de furie. aici pe forum nu urlu la nimeni :) |
||
|
GreenBubbles Postat pe 8 Iulie 2009 17:09 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-08 17:07:10De la: GreenBubbles, la data 2009-07-08 17:03:22Nu e vorba de invidiosi...nici macar de frustrati si nici macar de ignoranti (am crezut k imi strang de gat un coleg de facultate cand a urlat in amfiteatru ca MJ a fost un pedofil...si cand am urlat eu s-a facut liniste totala...ideea e sa nu ne mai lasam afectati de rautaciosi si ignoranti)... e vorba ca a fost un mare artist si un mare om si asa va ramane. aaa,nuuu,ea e foarte ok SPRE DEOSEBIRE DE ALTZII>>>>>>> |
||
|
matracucu Postat pe 8 Iulie 2009 17:09 |
||
|
chiar nu inteleg de ce trebuie sa va certati si sa va jigniti unii pe altii :( Nu si-ar fi dorit asta...asa sa va ganditi... |
||
|
GreenBubbles Postat pe 8 Iulie 2009 17:14 |
||
De la: GreenBubbles, la data 2009-07-08 17:14:26chiar nu inteleg de ce trebuie sa va certati si sa va jigniti unii pe altii :( Nu si-ar fi dorit asa ceva cu siguranta!!! Nu si-ar fi dorit nici sa se trezeasca unii si altii sa-i dezbata viata pe forumuri!! E rusinos si neomenesc si e wrong on sooooooooo many levels!! |
||
|
liliana2005 Postat pe 8 Iulie 2009 17:23 |
||
| Pe mine ma distreaza la nebunie ca, brusc, subit si dintr-o data, o gramada de lume care pana mai ieri uitase ca exista Michael Jackson, dintr-o data si-a amintit si a devenit fanul lui nr. 1... Sa nu mai vorbesc de avatarele transformate peste noapte dupa chipul si asemanarea lui... | ||
|
Lucia1971 Postat pe 8 Iulie 2009 18:25 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-07-08 18:25:14Pe mine ma distreaza la nebunie ca, brusc, subit si dintr-o data, o gramada de lume care pana mai ieri uitase ca exista Michael Jackson, dintr-o data si-a amintit si a devenit fanul lui nr. 1... Sa nu mai vorbesc de avatarele transformate peste noapte dupa chipul si asemanarea lui... Nu e adevarat. Lumea nu a uitat de el pana cand a murit. Fi sigura ca fan cluburile organizau intalniri si petreceri cu muzica lui,doar ca nu se scria in ziare sau reviste . si nu se mai discuta de el asa tare pentru ca intrase intr-un con de umbra ca sa zic asa,pentru ca nu mai daduse de mult concerte . Dar fanii nu l-au uitat niciodata,asa ca eu cred ca gresesti in ceea ce spui. |
||
|
GreenBubbles Postat pe 8 Iulie 2009 18:47 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-07-08 18:25:14Pe mine ma distreaza la nebunie ca, brusc, subit si dintr-o data, o gramada de lume care pana mai ieri uitase ca exista Michael Jackson, dintr-o data si-a amintit si a devenit fanul lui nr. 1... Sa nu mai vorbesc de avatarele transformate peste noapte dupa chipul si asemanarea lui... Eu l-am apreciat mereu pe Michael,si niciodata n-am dat crezare la acuzatiile care i s-au adus.Anul trecut dadea semne de intoarcere odata cu aniversarea a celor 25 de ani de la Thriller.Credeam ca isi va reveni si eram bucuroasa pt el.Pt mine a fost soc cand am auzit ca a murit. Oricum stiu ca nu il uitase lumea,doar ca nu mai erau mediatizate melodiile lui pt ca nu mai avea nimic nou,dar imediat cum s-a anuntat intoarcerea lui pe scena,lumea s-a pus in miscare,biletele s-au vandut in cateva minute,deci fanii nu l-au dat uitarii. Cred ca in subcontientul fiecaruia(fan sau nu) este pusa amprenta muzicii lui.Nu cred ca cineva incetase sa il considere unul dintre veteranii muzicii de calitate. Stii, cand e vorba de moarte iti dai seama ca nu mai e cale de intoarcere esti obligat sa te resemnezi esti neputincios .De aceea acum e atata valva pe seama mortii lui,pt ca Michael a fost al nostru si acum moartea ni l-a luat .Constientizam ca lumea e mai saraca fara el.
|
||
|
lil_devil Postat pe 8 Iulie 2009 18:51 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-06-30 23:40:28Mi-am adus aminte de o vorba a matusi mele:
|
||
|
pussycat1925 Postat pe 8 Iulie 2009 19:01 |
||
De la: pussycat1925, la data 2009-07-08 19:01:24De la: nefertitiafrodita, la data 2009-06-30 23:40:28Mi-am adus aminte de o vorba a matusi mele:
|
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 8 Iulie 2009 19:49 |
||
mai nefertiti,asa itzi spunea matusa-ta de cate ori te vedea????esti jalnica !!! |
||
|
rena Postat pe 8 Iulie 2009 19:52 |
||
|
http://www.youtube.com/watch?v=paMQXQzsJbc la minutul 4:35 e foarte interesant . Priviti ce fata face Mike la auzul acelei grele intrebari. Si ce raspuns a dat.. si cu cata convingere,fara sentimentul evitarii ca atunci cand stii ca minti. sunt mai multe parti |
||
|
lil_devil Postat pe 8 Iulie 2009 19:53 |
||
| nici nu cred ca mai are rost sa se discute pe merginea acestui subiect....Michael a fost rege si cuvantul asta spune tot. | ||
|
rena Postat pe 8 Iulie 2009 19:55 |
||
De la: dana_capsunica, la data 2009-07-08 17:08:08Michael a precizat in filmulet ca nu vrea sa intre in historia lui medicala fiindca e privat Exact..Michael nu suporta presa, mai alea paparzii si toate povestile care se inventau despre staruri, mai ales despre el ! Asa ca, nu inteleg de ce s-au trezit acum niste pupeze, care se pretind a fi fani sau ca il apreciaza, sa dea ele cu pumnul in masa ca uite domn'le, asta este adevarul despre MJ. Sunteti niste ignorante, impresionate de o moarte tragica in conditii misterioase, daca erati fani sau daca ii apreciati munca, deschideati topic inainte sa moara ! Topicul acesta este o mizerie, nu adevarul despre MJ conteaza, ci ce a fost el, ce a reprezentat, nu ca a fost acuzat de pedofilie, sau ca a facut operatii , sau ca a avut sau nu vreo boala... MJ a fost un om extraordinar, un om sensibil, inteligent, talentat, respectuos, care a vrut sa ajute lumea, care poate ca s-a gandit mai mult la cei din jur decat la propria persoana ! A fost un om care a reusit sa transmita mesaje estraordinare prin niste cantece cu versuri relativ banale ! Nu vreau sa ii ridic acum statuie pt ca sunt fan, pt ca parintii meu au fost fani, au mersla ambele concerte din Buc, iar euurmam sa merg la Londra sa il vad live...respect si parerile celor care nu sunt fani, ei nu il stiu, pe ei nu i-a interesat MJ, ca om...cantaret etc. Ma deranjeaza cei care vor sa il aprecieze ( cica ) dar se implica in astfel de discutii de radiosant ! Mutati-va pe siteurile unor tabloide engleze, americane, specializate in barfe, va veti simti extraordinar ! Lasand la o parte subiectul MJ, revin la stilul vostru de a raspunde, nu sunteti in stare sa va argumentati puncul de vedere fara sa insultati ! Halal persoane... |
||
|
Postat pe 8 Iulie 2009 19:56 |
||
De la: lil_devil, la data 2009-07-08 18:51:37De la: Lucia1971, la data 2009-07-08 18:25:14Pe mine ma distreaza la nebunie ca, brusc, subit si dintr-o data, o gramada de lume care pana mai ieri uitase ca exista Michael Jackson, dintr-o data si-a amintit si a devenit fanul lui nr. 1... Sa nu mai vorbesc de avatarele transformate peste noapte dupa chipul si asemanarea lui... ceea ce zici tu nu face decat sa intareasca ce am zis mai sus. Fanii NU il uitasera!! normal ca nu se mai scria atat pt ca nu mai scosese nimic nou de multa vreme,dar cu siguranta s-ar fi scris odata ce incepea turneul. Asa ca Lucia,ai gresit in ceea ce ai zis. |
||
|
GreenBubbles Postat pe 8 Iulie 2009 19:58 |
||
Ce m-a impresionat p mine de la ceremonie de ieri a fost momentul cand a inceput melodia "Man in the mirror". Eu tot asteptam sa vina cineva sa cante versurile. Apoi mi-am dat seama ca de fapt n-o sa cante nimeni.Melodia aceea era a lui Michael. Au stins luminile si au aprins decat un reflector asupra microfonului din centrul scenei,acolo unde trebuia sa fie Micheal...Dar nu era nimeni...scena era goala,microfonul singur...Asa ca se auzea decat negativul melodiei, pentru ca Michael nu mai este sa ne cante.
|
||
|
lil_devil Postat pe 8 Iulie 2009 20:02 |
||
De la: GreenBubbles, la data 2009-07-08 18:47:15De la: Lucia1971, la data 2009-07-08 18:25:14Pe mine ma distreaza la nebunie ca, brusc, subit si dintr-o data, o gramada de lume care pana mai ieri uitase ca exista Michael Jackson, dintr-o data si-a amintit si a devenit fanul lui nr. 1... Sa nu mai vorbesc de avatarele transformate peste noapte dupa chipul si asemanarea lui... Lucia nu se referea la fani, se refera la cei care apar ca ciupercile dupa ploaie si se dau mari fani, asa cuma folosit si expresia cu avatarele...hai ca nu e asa greu de inteles ! |
||
|
Postat pe 8 Iulie 2009 20:02 |
||
| Va rog sa nu va obositi sa raspundeti persoanelor care critica aiurea topicul.Nu au inteles ideea ,asa ca hai sa le lasam in pace. | ||
|
lil_devil Postat pe 8 Iulie 2009 20:07 |
||
De la: irisgirl2007, la data 2009-07-08 19:52:36mai nefertiti,asa itzi spunea matusa-ta de cate ori te vedea????esti jalnica !!! inseamna,ca nu stii sa citesti.... are you blind???????????? in fine,m-a distrat ca dupa cateva zile in care nu am mai intrat pe acest topic,lumea ajunge la concluzia mea aaaaaa,si draguta,tu stii macar de ce am spus asta??????? sau te bagi si tu doar asa de dragul discutie ca si khatara.... si daca nu ai ceva de spus referitor la acest topic, BEAT IT.......
|
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 8 Iulie 2009 20:07 |
||
De la: lil_devil, la data 2009-07-08 20:07:14Va rog sa nu va obositi sa raspundeti persoanelor care critica aiurea topicul.Nu au inteles ideea ,asa ca hai sa le lasam in pace. lil_devilllllllll...... tu stii de ce nu am mai postat.... ,sorryyyyy,dar chiar nu mai vroiam sa se vorbeasca despre altceva,si vroiam ca lumea sa se rezume strict la subiect in fine,in tacerea mea continuii sa il ascult pe michael.prefer sa fac acest lucru decat ,sa ma mai contrazic cu anumite persoane siiiiiiiiiiiii.......... un motiv al tacerii mele,este ca..... ti-am vazut profilul,si am ramas profunda impresionata( sincer )
|
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 8 Iulie 2009 20:11 |
||
De la: lil_devil, la data 2009-07-08 19:53:04 eu acum ma uit la tot si ii cred fiecare cuvant era prea bland ca sa faca asa ceva... |
||
|
GreenBubbles Postat pe 8 Iulie 2009 20:20 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-08 20:11:49De la: lil_devil, la data 2009-07-08 20:07:14Va rog sa nu va obositi sa raspundeti persoanelor care critica aiurea topicul.Nu au inteles ideea ,asa ca hai sa le lasam in pace. Atunci esti binevenita pe profilul meu .Si cred ca mi-ai vazut desenele. Ultimul desen e cu Michael...Nu l-am terminat inca pt ca poza pe care mi-am ales-o cu toti zombii aia schimonositi,este foarte greu de facut si nici n-am mai avut asa mult timp,. Dar sa stii ca,la sfarsit,, Michael o sa arate ca si Michael cum e in poza,n-o sa ramana asa.Iar legat de cei care n-au inteles topicul sau care aduc tot felul de insulte ,ii poti ignora,nu trebuie sa dai raportul la toti. |
||
|
lil_devil Postat pe 8 Iulie 2009 20:27 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-08 20:07:40De la: irisgirl2007, la data 2009-07-08 19:52:36mai nefertiti,asa itzi spunea matusa-ta de cate ori te vedea????esti jalnica !!! daca e topicul tau privat potzi sa faci reguli daca nu ...nu ai ce sa faci decat sa citesti ce posteaza oricine..... cine nu e de acord cu tine ,e cumva impotriva ta??? ai sictir !!!
|
||
|
rena Postat pe 8 Iulie 2009 20:28 |
||
| Nefertitiafrodita nu-i raspunde,Las-o in pace!...in felul asta o sa inceapa si mai rau. | ||
|
lil_devil Postat pe 8 Iulie 2009 20:30 |
||
De la: lil_devil, la data 2009-07-08 20:30:52Nefertitiafrodita nu-i raspunde,Las-o in pace!...in felul asta o sa inceapa si mai rau. tot respectul,esti una din putine fete care chiar judeca pe forumul asta
|
||
|
rena Postat pe 8 Iulie 2009 20:34 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ajutati'ma va rog | 1 | De la: kudika512351 15 Mai 2012 01:23 |
| caut urgent prieteni,prietene pt a merge la PINK MARTINI sau CRANBERRIES!!!!!!!!! | 19 | De la: dragon_fly88 27 Iunie 2010 17:42 |
| Salutare tuturor, verificati si ascultati creatiile mele muzicale | 1 | De la: kudika_1040306 5 Aprilie 2020 16:53 |
|
|
||
| Peninsula (Tg. Mures) | 4 | De la: Gabrielalala 19 August 2010 01:51 |
| modele prea slabe | 2 | De la: ANNYBLONDY 25 Iulie 2009 19:15 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.