Setari Cookie-uri

Adevarul despre Michael Jackson.

Russia�s FSB Reports Pop Icon Michael Jackson Assassinated By CIA

http://www.whatdoesitmean.com/index1244.htm

pareri?!
iffiuanamaria
Postat pe 8 Iulie 2009 13:13
Mda...inca o forma de a murdari imaginea unui om decedat."Ma bucur nespus de mult" ca suntem capabili sa gandim cu spatele,ca aruncam cu pietre in ceilalti dar in oglinda nu ne uitam,ca jignim,ca insistam cand chiar nu are rost sa o facem!Este extraordinar,oameni buni!
Michael a fost pedofil,Michael si-a facut nu stiu ce la fata,Michael a fost un ciudat,Michael in sus si in jos!Dragii mei,solutia este una simpla:nu mai cititi despre el!Atunci nu veti mai avea nici un motiv de revolta,de suparare si de indignare.
Nu am fost o fana infocata a lui dar inca de mica i-am ascultat muzica,am dansat dupa cantecele lui iar in toiul scandalurilor am avut tendinta sa ignor tot despre el pentru ca nu suportam sa il vad batjocorit si distrus de altii.Intre timp am realizat ca daca raspunzi tuturor si te zbati pentru cineva care crezi tu ca este nedreptatit vei fi dezamagit si demoralizat.Asadar,mi-a fost foarte greu cand am auzit ca a murit,am refuzat sa cred si mi-am propus sa dau la o parte orice barfa,zvon si rautate care se va ivi...
Citeam pe un topic pe alt site,comentariul unui utilizator care spunea ca ii pare foarte bine ca a murit acest pedofil si ii ura "sa ii fie tarana foarte,foarte,foarte grea!"
Dumnezeule,oare am ajuns sa fim niste bestii?Nu ne mai inmoaie nimic sufletele si chiar atat de perfecti suntem incat putem sa judecam aspru pe oricine?
Mda..Ma tem ca suntem mai jos decat poate sa fie vreo fiinta in acest univers!...
despinarose
Postat pe 8 Iulie 2009 13:20
De la: Kathara, la data 2009-07-07 22:27:18Si totusi, here you are.

In loc sa te inalti cu maical te isterizezi pe un forum public. Interesant.

Esti la fel de OPARITA si de OTRAVITA ca una MARIA TEONA de pe forum-urile din Port.ro.
, decat ca acea frustrata avea vreo 50 de ani.....
ZI "DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA !" si concentreaza-te asupra vietii si carierei tale.

este recomandarea mea pentru tine !!!
FelixTomescu
Postat pe 8 Iulie 2009 13:21
Anakin...
Esti putin cam acida... zic eu... parerea mea....
Cred ca nici nu conteaza "prostiile" pe care le-a facut Michael in viata. Au contat la un moment dat pentru cei care il asteptau "la cotitura"...
Fiecare om, in viata, face greseli. Mai mari sau mai mici.
E uman...
Ceea ce multi nu au inteles in decursul vietii lui, ca si el era om, totusi... si nu au tinut cont de sensibilitatea lui excesiva. Sensibilitate dobandita in urma frustarilor copilariei ... si apoi ... a problemelor datorita vietii de vedeta din adolescenta.
Pacat ca nu a fost cineva in preajma lui sa aiba grija de sufletul lui si nu de avere... cum s-au gasit o gramada.
Am crescut cu muzica lui si l-am apreciat si il apreciez ca artist.... iar ca om nu l-am judecat si nu il voi judeca niciodata.
Cert este, ca a fost, este si va fi de o reala valoare!
Ce ma doare?
De ce atata intoleranta in timpul vietii lui si acum... de ce atata "compasiune"?
Ipocrizie pe fata!
Ti se face sila, nu alta!
kristinaCT
Postat pe 8 Iulie 2009 13:22
De la: despinarose, la data 2009-07-08 13:20:26Mda...inca o forma de a murdari imaginea unui om decedat."Ma bucur nespus de mult" ca suntem capabili sa gandim cu spatele,ca aruncam cu pietre in ceilalti dar in oglinda nu ne uitam,ca jignim,ca insistam cand chiar nu are rost sa o facem!Este extraordinar,oameni buni!
Michael a fost pedofil,Michael si-a facut nu stiu ce la fata,Michael a fost un ciudat,Michael in sus si in jos!Dragii mei,solutia este una simpla:nu mai cititi despre el!Atunci nu veti mai avea nici un motiv de revolta,de suparare si de indignare.
Nu am fost o fana infocata a lui dar inca de mica i-am ascultat muzica,am dansat dupa cantecele lui iar in toiul scandalurilor am avut tendinta sa ignor tot despre el pentru ca nu suportam sa il vad batjocorit si distrus de altii.Intre timp am realizat ca daca raspunzi tuturor si te zbati pentru cineva care crezi tu ca este nedreptatit vei fi dezamagit si demoralizat.Asadar,mi-a fost foarte greu cand am auzit ca a murit,am refuzat sa cred si mi-am propus sa dau la o parte orice barfa,zvon si rautate care se va ivi...
Citeam pe un topic pe alt site,comentariul unui utilizator care spunea ca ii pare foarte bine ca a murit acest pedofil si ii ura "sa ii fie tarana foarte,foarte,foarte grea!"
Dumnezeule,oare am ajuns sa fim niste bestii?Nu ne mai inmoaie nimic sufletele si chiar atat de perfecti suntem incat putem sa judecam aspru pe oricine?
Mda..Ma tem ca suntem mai jos decat poate sa fie vreo fiinta in acest univers!...

iffiuanamaria
Postat pe 8 Iulie 2009 13:22
De la: kristinaCT, la data 2009-07-08 13:22:01Anakin...
Cred ca nici nu conteaza "prostiile" pe care le-a facut Michael in viata. Au contat la un moment dat pentru cei care il asteptau "la cotitura"...
E uman...
Ceea ce multi nu au inteles in decursul vietii lui, ca si el era om, totusi... si nu au tinut cont de sensibilitatea lui excesiva. Sensibilitate dobandita in urma frustarilor copilariei ... si apoi ... a problemelor datorita vietii de vedeta din adolescenta.
Pacat ca nu a fost cineva in preajma lui sa aiba grija de sufletul lui si nu de avere... cum s-au gasit o gramada.
Am crescut cu muzica lui si l-am apreciat si il apreciez ca artist.... iar ca om nu l-am judecat si nu il voi judeca niciodata.
Ce ma doare?
De ce atata intoleranta in timpul vietii lui si acum... de ce atata "compasiune"?
Ipocrizie pe fata!

Buna.
Oamenii sunt preocupati de meschinariile , grijile sau aspectele frumoase din vietile personale.
De obicei, oamenii regreta amarnic, abia dupa ce pierd ceva sau pe cineva...
Nu este un caz singular, marii compozitori si muzicieni clasici au fost pretuiti corect ABIA dupa moartea lor....
La fel si pictorii, poetii sau multi scriitori blamati in timpul vietii....

Si eu am fost "patrunsa" de Thriller la varsta de 16-20 de ani si pe parcurs de urmatoarele piese.
Am fost la amblele concerte si pastrez biletele...
DAR nu am lesinat acolo si nici nu mi-am dat ochii peste cap.
DOAR m-am bucurat de GROZAVIA acelor concerte si l-am admirat pe el ca artist. Mi-a placut si fizicul lui. Era ALTFEL, ireal parca. Ca sa nu mai vorbim de mobilitatea lui....
Nu este ipocrizie, este regretul oamenilor pentru MOARTEA cuiva drag, simpatizat.

S-a retras din showbuisss ? THIS IS IT !
Imbatraneste si se imbolnaveste ? THIS IS IT ! Este om ca toti oamenii....

DAR ........MORT.......?!?!?! MOARTEA este singurul aspect ramas fara rezolvare. MOARTE = ADIO.

Intelegi ?
In urma carutei care il transporta pe celebrul violonist PAGANINI la groapa, a mers doar CAINELE acestuia, intelegi ?
Felicitari pentru Michael Jackson, a adunat milioane de persoane in locurile unde isi facea aparitia si la fel dupa moartea lui.
FelixTomescu
Postat pe 8 Iulie 2009 13:44
De la: AnakinSkywalker, la data 2009-07-08 13:44:01
De la: kristinaCT, la data 2009-07-08 13:22:01Anakin...
E uman...
Ce ma doare?
Ipocrizie pe fata!

Buna.
Oamenii sunt preocupati de meschinariile , grijile sau aspectele frumoase din vietile personale.
De obicei, oamenii regreta amarnic, abia dupa ce pierd ceva sau pe cineva...
Nu este un caz singular, marii compozitori si muzicieni clasici au fost pretuiti corect ABIA dupa moartea lor....
La fel si pictorii, poetii sau multi scriitori blamati in timpul vietii....

Si eu am fost "patrunsa" de Thriller la varsta de 16-20 de ani si pe parcurs de urmatoarele piese.
Am fost la amblele concerte si pastrez biletele...
DAR nu am lesinat acolo si nici nu mi-am dat ochii peste cap.
DOAR m-am bucurat de GROZAVIA acelor concerte si l-am admirat pe el ca artist. Mi-a placut si fizicul lui. Era ALTFEL, ireal parca. Ca sa nu mai vorbim de mobilitatea lui....
Nu este ipocrizie, este regretul oamenilor pentru MOARTEA cuiva drag, simpatizat.

S-a retras din showbuisss ? THIS IS IT !
Imbatraneste si se imbolnaveste ? THIS IS IT ! Este om ca toti oamenii....

DAR ........MORT.......?!?!?! MOARTEA este singurul aspect ramas fara rezolvare. MOARTE = ADIO.

Intelegi ?
In urma carutei care il transporta pe celebrul violonist PAGANINI la groapa, a mers doar CAINELE acestuia, intelegi ?
Felicitari pentru Michael Jackson, a adunat milioane de persoane in locurile unde isi facea aparitia si la fel dupa moartea lui.

Exelent! Cred ca acesta este mesajul care trebuia postat pentru mai multi de aici de pe forum, iar daca ar fi fost postat de mai demult ( si acum e binevenit ) poate scapam de cateva rautati de pe aici. Sau nu?!
iffiuanamaria
Postat pe 8 Iulie 2009 13:54
Multumesc mult.
pentru Michael Jackson !!!!!!!
FelixTomescu
Postat pe 8 Iulie 2009 13:58
As vrea sa dau o posibila explicatie celor care ne acuzau de ipocrizie pe cei care , desi nu am fost cei mai mari fani in timpul vietii acestuia, acum il plangem....personal...intotdeauna mi-a placut muzica lui, insa nu stiam despre el decat ce auzeam in media....in momentul in care am aflat de moartea lui am ascultat tot mai mult capodoperele acestuia - pt ca doar asa le pot numi - si l-am redescoperit, am inceput sa citesc tot mai mult pe internet despre el, sa vad toate interviurile lui....si am descoperit OMUL MJ......un om absolut extraordinar...pentru care acum, cuvintele megastar, rege, legenda...imi par mult prea neinsemnate.....ieri cand am ascultat la tv ceremonia de comemorare din America am fost coplesita de lacrimi, iar de atunci plang aproape continuu.
E absolut incredibil, nu??? Un om pe care nu l-am cunoscut niciodata ne zdrobeste sufletele prin disparitia lui....asta in acelasi timp, indiferent de rasa, religie, tara, continent......poate ca acum, in ultimul ceas a reusit pt cateva momente sa isi indeplineasca dorinta de a uni intreaga omenire intr-un singur suflet.......care-i plange disparitia....din toata viata lui...cel mai mult imi rasuna acum in minte, poate cel mai important mesaj pe care ni l-a transmis....acela din "Men in the mirror" si sper ca existenta lui pe acest pamant si-a indeplinit menirea...eu una sunt sigura ca DA!!!

MJ va trai vesnic!!!!
kiki_1234
Postat pe 8 Iulie 2009 15:15
De la: AnakinSkywalker, la data 2009-07-08 13:21:32
De la: Kathara, la data 2009-07-07 22:27:18Si totusi, here you are.

In loc sa te inalti cu maical te isterizezi pe un forum public. Interesant.

Esti la fel de OPARITA si de OTRAVITA ca una MARIA TEONA de pe forum-urile din Port.ro.
, decat ca acea frustrata avea vreo 50 de ani.....
ZI "DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA !" si concentreaza-te asupra vietii si carierei tale.

este recomandarea mea pentru tine !!!

Vezi sa nu stai langa mine, ca mori.
Kathara
Postat pe 8 Iulie 2009 15:16
ah kataro,unde fusahsi pana acuma ????
matracucu
Postat pe 8 Iulie 2009 15:24
De la: just_laura, la data 2009-07-08 15:24:16ah kataro,unde fusahsi pana acuma ????

Am avut de lucru. Se mai intampla.

Ce mai fac oamenii pe aici, sufera, sufera?
Kathara
Postat pe 8 Iulie 2009 15:30
gata ma l-au ingropat datii pace!!!!! sunteti belea nici macar el nu a stiut exact adevarul despre propria lui pers si va apucati voi pe un forum sa o faceti!!!! fanilor unde va e respectul fata de el???
bruneagra25
Postat pe 8 Iulie 2009 15:31
De la: Kathara, la data 2009-07-08 15:30:06
De la: just_laura, la data 2009-07-08 15:24:16ah kataro,unde fusahsi pana acuma ????

Am avut de lucru. Se mai intampla.

Ce mai fac oamenii pe aici, sufera, sufera?

azi nu,azi o sarbatorim pe donty si de dimineatza am dat-o pe beuturi ....hac
matracucu
Postat pe 8 Iulie 2009 15:35
Bun, bun!
Kathara
Postat pe 8 Iulie 2009 15:39
kathara o intrebare: nume ales de tine are vreo legatura cu religie kathra? sau cu Kathara Deftera?

iffiuanamaria
Postat pe 8 Iulie 2009 15:51
De la: iffiuanamaria, la data 2009-07-08 15:51:03kathara o intrebare: nume ales de tine are vreo legatura cu religie kathra? sau cu Kathara Deftera?

Marginal.
Kathara
Postat pe 8 Iulie 2009 16:04
De la: Kathara, la data 2009-07-08 16:04:59
De la: iffiuanamaria, la data 2009-07-08 15:51:03kathara o intrebare: nume ales de tine are vreo legatura cu religie kathra? sau cu Kathara Deftera?

Marginal.

kathy pe aici umbli
yumy
Postat pe 8 Iulie 2009 16:12

Nu pentru mult, ca ma duc la film. Ice Age, baby!
Kathara
Postat pe 8 Iulie 2009 16:19
baiatul care l-a acuzat pe michael de pedofilie a recunoscut acum ca totul a fost manevra tatalui sau,ca sa iasa din saracie........acuma s-a anuntzat pe antena 1.tardiv insa.

kataro,in ceea ce-l priveste pe michael,tot de gheatza iti este inima????
matracucu
Postat pe 8 Iulie 2009 16:25
De la: Kathara, la data 2009-07-08 16:04:59

Marginal.

ok atunci mai raman 2 variante pe care eu le stiu. dar nu conteaza, eram doar intrigata de numele ales.
Mersi!
iffiuanamaria
Postat pe 8 Iulie 2009 16:26
Minunat, continuati sa va faceti de ras!
Si ieri cand era ceremonia voi stateati pe forum, sa va dati cu parerea.
Excelent, continuati!!! Ma intreb cate baliverne mai puteti inventa.

Michael nu a fost niciodata martor a lui Iehova, a stat cu ei, nu a fost unul dintre ei! Musulman a fost si a murit musulman. Cui nu-i convine n-are decat sa inghita in sec, s-a converit la religia musulmana si cu asta basta. Nu priveste pe nimeni alegerile lui.
liliana2005
Postat pe 8 Iulie 2009 16:30
De la: just_laura, la data 2009-07-08 16:25:40baiatul care l-a acuzat pe michael de pedofilie a recunoscut acum ca totul a fost manevra tatalui sau,ca sa iasa din saracie........acuma s-a anuntzat pe antena 1.tardiv insa.

TARDIV PE NAIBA!! Le-am spus cu 2 zile dupa ce a murit ca baiatul s-a dus imediat la presa si a zis ca nu poate sa pastreze asta pe constiinta, taica-su l-a pus sa minta pentru bani. Cauta posturile initiale, am scris asta deja.
liliana2005
Postat pe 8 Iulie 2009 16:32
De la: liliana2005, la data 2009-07-08 16:32:20
De la: just_laura, la data 2009-07-08 16:25:40baiatul care l-a acuzat pe michael de pedofilie a recunoscut acum ca totul a fost manevra tatalui sau,ca sa iasa din saracie........acuma s-a anuntzat pe antena 1.tardiv insa.

TARDIV PE NAIBA!! Le-am spus cu 2 zile dupa ce a murit ca baiatul s-a dus imediat la presa si a zis ca nu poate sa pastreze asta pe constiinta, taica-su l-a pus sa minta pentru bani. Cauta posturile initiale, am scris asta deja.

am impresia ca te ratzoiesti la mine si asta imi displace.
sper ca rolul tau aici nu e de a comenta fiecare postare iar daca tot itzi asumi acest rol,incerca cu blandetze asa cum i-ar sta bine unui fan michael jakson.
matracucu
Postat pe 8 Iulie 2009 16:35
si da,au fost tardive declaratziile idiotului,altfel statea poate treaba daca recunostea in timpul vietzii lui michael....asa ca TARDIV PE NAIBA !! nu isi are locul aici.
matracucu
Postat pe 8 Iulie 2009 16:39
De la: just_laura, la data 2009-07-08 16:39:35si da,au fost tardive declaratziile idiotului,altfel statea poate treaba daca recunostea in timpul vietzii lui michael....asa ca TARDIV PE NAIBA !! nu isi are locul aici.

Nu ma ratoiam la tine in mod deosebit, ma ratoiam la toti. Am fost plecata 3 zile si deja ati inceput iar sa infloriti si citesc numai baliverne. Asta banuiesc ca in opinia ta ii sta mai bine unui "fan" Michael.
Cand o sa va intre odata in cap ca nu are nevoie de parerile voastre? O sa incetati sa speculati any time soon???
liliana2005
Postat pe 8 Iulie 2009 16:51
Eu stiam ca se convertise la islamism...si ziceau ca vroiau sa-l ingroape in stilul asta. Adica sa fie ingropat cat mai repede de la momentul mortii (ceea ce oricum nu s-a intamplat) si cat despre sicriu...4 lemne,el trebuia sa fie gol,si invelit in cearceaf... Eu asa auzisem. Pana la urma nu s-a respectat nimic din astea. Asa ca...who knows?! si ce mai conteaza pana la urma? A murit. Trist,dar adevarat. A murit si nu se mai intoarce. Dar ne-a lasat muzica lui. Si a schimbat putin lumea,sau cel putin asta imi place sa cred.
Cei ce l-au iubit nu s-au indoit niciodata de el si fanii l-au sustinut in perioada aia grea in care era acuzat de pedofilie... Imi dau lacrimile si ma podideste plansul cand vad Heal the world Live si il vad cum a luat in brate un copilash.. Nu putea sa fie pedofil si nu pot sa cred ca a fost acuzat asa ceva,si nu am crezut niciodata ca e asa ceva si uite ca acum a marturisit si individul ala...

Mai lasati balta topicul asta,lasati-l sa se odihneasca in pace! Nu mai faceti speculatii...give it a rest!!!

RIP Michael Jackson 1958-Forever (am vazut asta la tv,nu e ideea mea,recunosc,dar mi-a placut,si e adevarat)
GreenBubbles
Postat pe 8 Iulie 2009 16:54

RIP Michael Jackson 1958-Forever (am vazut asta la tv,nu e ideea mea,recunosc,dar mi-a placut,si e adevarat)[/quote]

FOARTE ADEVARAT!!!!!! ASA VA RAMANE FOREVER AND EVER AND EVER!!
SA SE OFTICE INVIDIOSII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
liliana2005
Postat pe 8 Iulie 2009 16:59
De la: liliana2005, la data 2009-07-08 16:51:27
De la: just_laura, la data 2009-07-08 16:39:35si da,au fost tardive declaratziile idiotului,altfel statea poate treaba daca recunostea in timpul vietzii lui michael....asa ca TARDIV PE NAIBA !! nu isi are locul aici.

Nu ma ratoiam la tine in mod deosebit, ma ratoiam la toti. Am fost plecata 3 zile si deja ati inceput iar sa infloriti si citesc numai baliverne. Asta banuiesc ca in opinia ta ii sta mai bine unui "fan" Michael.
Cand o sa va intre odata in cap ca nu are nevoie de parerile voastre? O sa incetati sa speculati any time soon???

of la naiba,ce ar fi sa nu mai acuzi la plural si sa iti vezi de parerile tale legate de subiect???
ai lipsit trei zile si totul s-a intors cu fundul in sus????ahhh,imi vine sa ma arunc in cap de pe balcon Daca tu crezi ca potzi tzine situatzia sub control,te inseli amarnic,pareri vor fi pro si contra to timpul.......cu sau fara acordul tau.
matracucu
Postat pe 8 Iulie 2009 17:01
De la: GreenBubbles, la data 2009-07-08 16:54:18Eu stiam ca se convertise la islamism...si ziceau ca vroiau sa-l ingroape in stilul asta. Adica sa fie ingropat cat mai repede de la momentul mortii (ceea ce oricum nu s-a intamplat) si cat despre sicriu...4 lemne,el trebuia sa fie gol,si invelit in cearceaf... Eu asa auzisem. Pana la urma nu s-a respectat nimic din astea. Asa ca...who knows?! si ce mai conteaza pana la urma? A murit. Trist,dar adevarat. A murit si nu se mai intoarce. Dar ne-a lasat muzica lui. Si a schimbat putin lumea,sau cel putin asta imi place sa cred.
Cei ce l-au iubit nu s-au indoit niciodata de el si fanii l-au sustinut in perioada aia grea in care era acuzat de pedofilie... Imi dau lacrimile si ma podideste plansul cand vad Heal the world Live si il vad cum a luat in brate un copilash.. Nu putea sa fie pedofil si nu pot sa cred ca a fost acuzat asa ceva,si nu am crezut niciodata ca e asa ceva si uite ca acum a marturisit si individul ala...

Mai lasati balta topicul asta,lasati-l sa se odihneasca in pace! Nu mai faceti speculatii...give it a rest!!!

RIP Michael Jackson 1958-Forever (am vazut asta la tv,nu e ideea mea,recunosc,dar mi-a placut,si e adevarat)

nu a fost pedofil nici o secunda in viatza lui ,insa odata cu acuzatziile aduse o gramada de oameni s-au imbogatzit,asta a fost si scopul.....
rest in peace michael !!!
matracucu
Postat pe 8 Iulie 2009 17:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Chitara clasica ptr cunoscatori 1 De la: Yanka 31 August 2009 13:48
Negru Latent 21 De la: DragosNL 17 Februarie 2013 20:24
Lectii de CHITARA pentru toate varstele Boem Club 1 De la: kudika_970539 5 Octombrie 2014 19:20
Pamantul Deocamdata 5 De la: aprov 9 Iunie 2009 15:48
concerte 10 De la: Metal_spell 17 Decembrie 2009 11:53