Setari Cookie-uri

Adevarul despre Michael Jackson.

De la: irisgirl2007, la data 2009-07-08 20:34:19
De la: lil_devil, la data 2009-07-08 20:30:52Nefertitiafrodita nu-i raspunde,Las-o in pace!...in felul asta o sa inceapa si mai rau.

tot respectul,esti una din putine fete care chiar judeca pe forumul asta

ok,merci! e prima oara cand intri pe topicul asta?
lil_devil
Postat pe 8 Iulie 2009 20:45
De la: lil_devil, la data 2009-07-08 20:45:52
De la: lil_devil, la data 2009-07-08 20:30:52Nefertitiafrodita nu-i raspunde,Las-o in pace!...in felul asta o sa inceapa si mai rau.

cand intru da,de citit il citesc de ceva timp.
rena
Postat pe 8 Iulie 2009 20:47
buna l toata lumea...si yo noua pe aici ...dc imi permiteti o parere. ....Michael Jackson reprezinta coloana sonora a copilariei mele :( a fost un artist mare The King of Pop si asta cred ca o recunoaste oricine :)...adevarul numai el il poate sti...acum ca numai e printre noi...macar il putem lasa sa se odihneasca in pace :) l-am apreciat pe Michael si eu cred ca era mult prea inocent ca sa faca rau cuiva...toata viata lui a fost inconjurat doar de oameni care au vrut sa scoata bani de pe urma lui....:) trist:au reusit :) acum prea mult circ...am intrat azi in magazine unde am vazut pe manechine bluze imprimate cu poza lui luata de pe google :) cu mesaje gen " love forever" sau nuj ce :) noi, cei ce l-am apreciat din umbra, ne ramane decat sa spunem R.I.P Michael, va traii vesnic in sufletele noastre prin tot ce a stiut sa creeze ;) o seara buna tuturor :*
Ameelya
Postat pe 8 Iulie 2009 20:48
De la: irisgirl2007, la data 2009-07-08 20:47:04
De la: lil_devil, la data 2009-07-08 20:45:52

cand intru da,de citit il citesc de ceva timp.

Atunci ,daca spui ca-l urmaresti de ceva timp,inseamna ca si tie iti place Michael. Sper ca te afli printre cei care au inteles ideea acestui topic. Si cand era in viata,acelasi lucru gandeam despre el,dar acum ca a murit chiar mi-e greu sa accept vorbele urate la adresa lui,si am deschis topicul numai ca sa informez lucruri pe care multi nu le stiau pana acum .

Nefe a avut o reactie normala avand in vedere afirmatiile Katharei..Eu am incercat sa ma abtin de la insulte,mai ales ca sunt gazda(atat cat am putut sa rabd,cineva "a spart gheata" si m-a facut sa mai scap si eu cate-o prostie)

lil_devil
Postat pe 8 Iulie 2009 21:20
AICI se duce o lupta apriga : Michael Jackson A FOST sau NU A FOST un MEGASTAR ?
Sa regretam sau sa tratam cu IGNORE moartea lui ?

ALO, va auziti ?

Cine va credeti ?
Toata planeta il plange si o mana de romani "Gica-contra" inca ii mai pun la indoiala meritele....

De ce nu povestiti idespre impactul pe care l-au avut concertele asupra voastra ? Sau videoclipurile?
Sau nu erati nascuti atunci si de aceea va permiteti sa trarati cu caterinca si acest trist eveniment ?
Eu eram in liceu atunci si dupa ani intregi de Beatles si altii, a aparut el cu muzica ritmata si dansul lui personalizat.
In plina epoca ceausista !!!!!! Ne-a RUPT !!!!Am cumparat viniluri cu sacosele si la radio numai pe el il auzeai !

In '92 80.000 de persoane s-au calcat in picioare pe stadion ca sa-l vada. Am fost acolo.
In '96 80.000 de persoane s-au calcat in picioare pe stadion ca sa-l vada. Am fost acolo.
Vineri 26 iunie, la ora 19,00, au fost asteptati la Ambasada USA toti cei care ar fi dorit sa aprinda o lumanare omului si artistului Michael Jackson. AU FOST 8 PERSOANE. RUSINE.

Stergeti-va la gura cand faceti bascalie.

FelixTomescu
Postat pe 8 Iulie 2009 21:25
De la: Ameelya, la data 2009-07-08 20:48:08 buna l toata lumea...si yo noua pe aici ...dc imi permiteti o parere. ....Michael Jackson reprezinta coloana sonora a copilariei mele :( a fost un artist mare The King of Pop si asta cred ca o recunoaste oricine :)...adevarul numai el il poate sti...acum ca numai e printre noi...macar il putem lasa sa se odihneasca in pace :) l-am apreciat pe Michael si eu cred ca era mult prea inocent ca sa faca rau cuiva...toata viata lui a fost inconjurat doar de oameni care au vrut sa scoata bani de pe urma lui....:) trist:au reusit :) acum prea mult circ...am intrat azi in magazine unde am vazut pe manechine bluze imprimate cu poza lui luata de pe google :) cu mesaje gen " love forever" sau nuj ce :) noi, cei ce l-am apreciat din umbra, ne ramane decat sa spunem R.I.P Michael, va traii vesnic in sufletele noastre prin tot ce a stiut sa creeze ;) o seara buna tuturor :*

pun pariu ca tricourile erau scumpe. Nu mai stiu astia cum sa faca bani de pe urma lui.

" Michael Jackson 1958-forever".
lil_devil
Postat pe 8 Iulie 2009 21:26
De la: AnakinSkywalker, la data 2009-07-08 21:25:45AICI se duce o lupta apriga : Michael Jackson A FOST sau NU A FOST un MEGASTAR ?

ALO, va auziti ?

Cine va credeti ?
Toata planeta il plange si o mana de romani "Gica-contra" inca ii mai pun la indoiala meritele....

De ce nu povestiti idespre impactul pe care l-au avut concertele asupra voastra ? Sau videoclipurile?
Sau nu erati nascuti atunci si de aceea va permiteti sa trarati cu caterinca si acest trist eveniment ?
Eu eram in liceu atunci si dupa ani intregi de Beatles si altii, a aparut el cu muzica ritmata si dansul lui personalizat.
In plina epoca ceausista !!!!!! Ne-a RUPT !!!!Am cumparat viniluri cu sacosele si la radio numai pe el il auzeai !

In '92 80.000 de persoane s-au calcat in picioare pe stadion ca sa-l vada. Am fost acolo.
In '96 80.000 de persoane s-au calcat in picioare pe stadion ca sa-l vada. Am fost acolo.
Vineri 26 iunie, la ora 19,00, au fost asteptati la Ambasada USA toti cei care ar fi dorit sa aprinda o lumanare omului si artistului Michael Jackson. AU FOST 8 PERSOANE. RUSINE.

Cum? doar 8 persoane? noooo..nu cred. Eu aveam 4 ani cand a venit in 92...cine ma lasa pe mine la 4 ani sa ma duc la concertul lui. Dar mi-aduc aminte ca l-am vazut in direct la tv impreuna cu sora-mea si cu mama(intrigata de faptul ca avea chiloti peste pantaloni si facea miscarea aceea din bazin..hahah )..Atunci am aflat cine e Michael..era prima oara cand auzeam de el. si apoi sa vezi nebunie pe soru-mea cu viniluri si casete .
lil_devil
Postat pe 8 Iulie 2009 21:31
De la: GreenBubbles, la data 2009-07-08 20:20:19
De la: lil_devil, la data 2009-07-08 19:53:04
http://www.youtube.com/watch?v=paMQXQzsJbc

la minutul 4:35 e foarte interesant . Priviti ce fata face Mike la auzul acelei grele intrebari. Si ce raspuns a dat.. si cu cata convingere,fara sentimentul evitarii ca atunci cand stii ca minti.

sunt mai multe parti

eu acum ma uit la tot
si ii cred fiecare cuvant
era prea bland ca sa faca asa ceva...

si eu cred ,se vede dupa fata lui. De fapt s-a si confirmat.
lil_devil
Postat pe 8 Iulie 2009 21:33
Nefe, nu mai esti? Nu mai vb cu mine? Ce ti-a placut de la cermonie?

Ce m-a impresionat p mine de la ceremonie(in afara de cuvintele ficei sale,Paris) a fost momentul cand a inceput melodia "Man in the mirror". Eu tot asteptam sa vina cineva sa cante versurile. Apoi mi-am dat seama ca de fapt n-o sa cante nimeni.Melodia aceea era a lui Michael. Au stins luminile si au aprins decat un reflector asupra microfonului din centrul scenei,acolo unde trebuia sa fie Micheal...Dar nu era nimeni...scena era goala,microfonul singur...Asa ca se auzea decat negativul melodiei, pentru ca Michael nu mai este sa ne cante.
lil_devil
Postat pe 8 Iulie 2009 21:35

Cum? doar 8 persoane? noooo..nu cred. Eu aveam 4 ani cand a venit in 92...cine ma lasa pe mine la 4 ani sa ma duc la concertul lui. Dar mi-aduc aminte ca l-am vazut in direct la tv impreuna cu sora-mea si cu mama(intrigata de faptul ca avea chiloti peste pantaloni si facea miscarea aceea din bazin..hahah )..Atunci am aflat cine e Michael..era prima oara cand auzeam de el. si apoi sa vezi nebunie pe soru-mea cu viniluri si casete .[/quote]

Zi drept ! NU TE INTRIGA ????????
Ce-i drept, macar duminica au fost vreo 1000 la Stadionul Tineretului, iar aseara In Parcul OBOR vreo 200 de persoane.........(organizat de Realitatea TV si Primaria Sect. 2)
Asta in timp ce din alte tari s-au difuzat imagini pe CNN si Euronews de-a dreptul impresionante.... In tari din lumea a-10-a, oamenii ridicau mainile ca pe stadion, cu brichete, pe muzica lui......
Romanul se incadreaza bine in : "Prostul, pana nu e si fudul, nu este prost destul". El sta pe margine si comenteaza. El nu se implica, el doar arunca cu rahat in stanga si-n dreapta.

FelixTomescu
Postat pe 8 Iulie 2009 21:41
buna seara tuturor.vreau sa spun ca nu sunt mare fan michael jackson insa imi place muzica lui, iar o parte din copilaria mea imi aminteste de michael...smooth criminal, bad,thriller,leave me alone,blach or white sunt numai cateva din melodiile pe care le ascultam.imi amintesc cu drag ca imi inregistrase cineva cateva clipuri ale lui pe o caseta video si urmaream videoclipurile alea non stop impreuna cu varul meu si incercam sa dansam si noi.ce pot spune despre el este ca a fost un mare artist..din toate punctele de vedere.dansul lui este unic,multi incearca sa il imite insa...michael este numai 1.e foarte trist ca noi nu prea stim sa apreciem pe cineva decat dupa ce persoana aceea nu mai este printre noi.ce conteaza ca michael avea un stil de viata excentric?de ce atata rautate din partea jurnalistilor? zilele astea, recunosc , mai mult ca oricand am citit toate stirile despre michael si am gasit atatea lucruri urate spuse despre el...erau interviuri in care anumite fraze erau scoase din contezt astfel incat sa sune aiurea....am citit si despre arestarea lui din 2005,despre cum a fost tratat in arest si cum sau purtat politistii cu el, practic l-au calcat in picioare , asta dupa ce l-au tinut incis 45 minute in wc.e posibil asa ceva>?oare in ce lume traim? nu suntem cu totii oamenii?nu cunosc detalii despre viata lui personala, insa zilele astea am mai citit cate ceva...si sincer nu cred si nu am crezut niciodata ca ar fi agresat sexual vreunul din copii aia...astea sunt tampenii inventate de oameni care nu stiau cum sa mai scoata bani de la el.cum ar putea cineva sa -l creada in stare de asa ceva ?un om care a scris versurile alea , un om care iubea enorm copii. un om care ajuta copii prin atatea donatii sigur nu era capabil de asa ceva.parerea mea sincera despre michael este ca a fost un copil foarte sensibil care a fost distrus emotional de tatal lui.a fost un mare talent din toate punctele de vedere, un inovator atat in muzica cat si in videoclipurile pe care le-a facut, un om care de fiecare data a incercat sa se depaseasca pe sine.a fost si va ramane un model pt toti tinerii .imi aduc aminte ca ma uitam la tv la concertul lui din bucuresti in 92 si nu imi explicam de ce lesinau fetele alea....insa cred ca acum imi explic..totul era atat de spectaculos...melodiile lui atat de pline de tot felul de mesaje... punea tata suflet in tot ceea ce facea incat era imposibil sa nu fii impresionat...michael a fost si va ramane un mister...sunt multe intrebari fara raspuns.spre ex nu inteleg de ce nu a facut un copil. pe cale naturala?..la cat de iubit era cred ca orice femeie ar fi fost a lui.oare de ce se simtea atat de singur cand era atat de iubit? un singur gest trebuia sa faca si cred ca orice vedeta ar fi fost prietenul lui.oare copii sunt ai lui?si cea mai mare dilema...de ce a continuat cu operatiile estetice ? la un moment dat arata foarte bine ..de ce s-a macelarit in cazul asta/ oare chair nu exista in preajma lui un singur om de incredere , un singur om care sa fie interesat si de persoana lui nu numai de banii lui, o persoana care sa il sfatuiasca sa inceteze cu operatiile?sincer ..imi pare rau si chiar am fost foarte impresionata de ceremonia organizata pt el.nu inteleg totusi de ce totul este un mister..de ce nu spun unde l-au inmormantat..f ciudat. cred sincer ca marii artisti au o viata scurta ...probabil asa cum se intampla in viata cu majoritatea oamenilor buni, Dumnezeu la chemat la el.
black_identity_irene
Postat pe 8 Iulie 2009 22:02
De la: AnakinSkywalker, la data 2009-07-08 21:41:46
Cum? doar 8 persoane? noooo..nu cred. Eu aveam 4 ani cand a venit in 92...cine ma lasa pe mine la 4 ani sa ma duc la concertul lui. Dar mi-aduc aminte ca l-am vazut in direct la tv impreuna cu sora-mea si cu mama(intrigata de faptul ca avea chiloti peste pantaloni si facea miscarea aceea din bazin..hahah )..Atunci am aflat cine e Michael..era prima oara cand auzeam de el. si apoi sa vezi nebunie pe soru-mea cu viniluri si casete .

Zi drept ! NU TE INTRIGA ????????
Ce-i drept, macar duminica au fost vreo 1000 la Stadionul Tineretului, iar aseara In Parcul OBOR vreo 200 de persoane.........(organizat de Realitatea TV si Primaria Sect. 2)
Asta in timp ce din alte tari s-au difuzat imagini pe CNN si Euronews de-a dreptul impresionante.... In tari din lumea a-10-a, oamenii ridicau mainile ca pe stadion, cu brichete, pe muzica lui......
Romanul se incadreaza bine in : "Prostul, pana nu e si fudul, nu este prost destul". El sta pe margine si comenteaza. El nu se implica, el doar arunca cu rahat in stanga si-n dreapta.

[/quote]

Ce pretentie sa ai de la Romanica noastra imbibata de manelisti? Daca murea Guta...faceau si pomana pe stadion. Oricum cred ca noi suntem prea mici si neimportanti pe langa alte tari puse la un loc si care intradevar constientizeaza pierderea lui.
lil_devil
Postat pe 8 Iulie 2009 22:03
Calm, ca au fost mai mult de 8 romani la Staples si in Gary. Inseamna exact nimic faptul ca nu s-au dus in fata ambasadei in Bucuresti. Poate s-au dus la biserica si au aprins o lumanare in loc sa stea pe forumuri si sa povesteasca.
liliana2005
Postat pe 8 Iulie 2009 22:33
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-08 22:33:00c faci scumpi?am revenit.Am vazut k intrebai d mn.Iacata-ma-s!

HI!, Cumva tu esti persoana care mi-a comentat la video-ul de pe You tube,cel cu Michael?
lil_devil
Postat pe 8 Iulie 2009 22:46
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-08 21:45:23
De la: Kathara, la data 2009-07-07 22:27:18Si totusi, here you are.

In loc sa te inalti cu maical te isterizezi pe un forum public. Interesant.

mda...Nu m-am isterizat deloc,am vb in contradictoriu cum si tu d altfel ai facut.Pt astea sunt facute forumurile:pt discutii fie ele si in contradictoriu (dk nu stiai).Daca spui asta despre mine sau oricine altcineva de pe acest topic sau oricare altul p cand (si) TU FACI EXACT ACELASI LUCRU p kre-l blamezi atunci tocmai te-ai AUTOPROCLAMAT ISTERICA.
daca nu ai fi fost isterica nu ai fi scris atat p atatea forum (ne mai vorbind d alte topicuri) despre un personaj p kre nu-l agreezi ci te-ai fi comportat asa cum sugereaza motto-ul tau d la profil: "ti se rupea".Dar pana si in motto esti falsa pt k s vede clar k "NU ti se rupe" ba din contra,esti chiar interesata daca fanii lui MJ sunt sau nu informati-dupa propriile-ti spuse intr-un post anterior- (nu k ai fi tu mai bn informata) sau cauti cu disperare mesajele in kre se vb despre tn (pt k nu ai ratat sa raspunzi niciunuia kre a vb despre tine) doar pt a mai spune si tu ceva.
Asadar obsesia,ipocrizia,falsitatea,isteria si chiar si lipsa d masura sunt k la ele acasa DOAR in capsorul tau.
Hmmmm Ai fi un bun subiect d studiu pt oamenii d stiinta in "ale psihiatriei".Tu esti de "3x femeie"...si cred k lumea intelege c vreau sa spun.
HAI SANATATE,draga

E o diferenta intre a dezbate si a face ca toate alea. Pacat ca nu ai descoperit-o inca.
Kathara
Postat pe 8 Iulie 2009 22:52
cert este ca am plans aseara l ceremonie cum nu am plans dupa bunica mea....ok nu am fost un fan isteric MJ nu mi-am cumparat toate tricourile si nici nu am fugit pana l Los Angeles...poate dc imi permitea bugetul m-as fi dus :) insa nici nu mergeam bn in picioare cand ascultam melodiile lui si decat ganguram....apoi am crescut si am auzit toate speculatiile posibile despre el...ca a molestat nuj pe cn..ca vrut sa isi arunce de l balcon copilul etc....PRESA...si acum tot PRESA si posturile TV "il plang" pe MJ dc? ca sa mai faca nijte banuti cu audientza asa cum au stiut toti sa scoata de pe urma acelui om. sunt dezgustata sa vad tarabe pline de "regrete". da? si biletul l funerariile lu MJ pana la 20 de mii de dolari helloooo nici dupa moartea lui nu s-au oprit sa scoata bani pe seama lui...si acum ies declaratii...ca nu a fost niciodata pedofil ca au mintit ca nuj ce...toate acestea nu-l aduk inapoi pe marele rege al muzicii pop...." era mandru dc a creat si isi dorea din rasputeri sa sustina acele concerte....sunt sigura ca ati vazut toti ultima repetitie....zambetul lui de l sfarsit spune tot ;) eu nu pot vorbii l trecut despre MJ ...
un GENIU,un mare artist,un suflet de copil intr-un corp de adult,si-a iubit copii si a iubit toti copii pt ca asa cum stim Copii sunt inocenti si poate si el stia ca sunt singurii sinceri si care nu-i pot face rau ;)
Ameelya
Postat pe 8 Iulie 2009 22:55
Tot respectul pentru Michael Jackson. A fost un geniu, de aceea multa lume nu l-a inteles. Ca el nu va mai fi nimeni. A fost un dar de la Dumnezeu pentru noi, dar "noi" nu am stiut sa profitam de acest dar.si asa cum sunt oamenii ceea ce e frumos distrug. E....acum si-a luat inapoi darul Dumnezeu, sa Il incante pe El Michael. Sa speram macar ca vor avea o viata mai frumoasa copii lui, cred ca e lucrul care si l-ar fi dorit cel mai mult Michael si poate cel mic, care mi se pare ca seamana cel mai mult cu Michae, o sa ii urmeze cariera tatalui sau.
Dumnezeu sa il odihneasca. A fost un om prea bun si prea blang pentru lumea asta..si a dorit prea mult bine tuturor, pentru ce? sa i se intoarca impotriva si sa ii faca rau?! asa se intampla cand doresti binele, din pacate. Eu nu am fost un fan fanatic, dar mia placut, imi place si imi va place mereu muzica lui.Acum astept cu nerabdare ultimele melodii care se promit a fi scoase.
Eu zic ca lumea ar trebui sa incerce sa nu mai judece pe nimeni pentru ca noi suntem prea neputiciosi prea pacatosi ca sa avem acest drept, daca cu totii am fi mai rabdatori, mai buni si am incerca sa ne ajutam unul pe altul, nu ar mai fi atat rau in lumea asta..si poate am trai cu totii mai bine.
Macar sa incercam, nu se moare din asta va asigur.
roxy_elena
Postat pe 8 Iulie 2009 23:04
multa dreptate ai Roxy bv :*
Ameelya
Postat pe 8 Iulie 2009 23:08
De la: Ameelya, la data 2009-07-08 22:55:49cert este ca am plans aseara l ceremonie cum nu am plans dupa bunica mea....ok nu am fost un fan isteric MJ nu mi-am cumparat toate tricourile si nici nu am fugit pana l Los Angeles...poate dc imi permitea bugetul m-as fi dus :) insa nici nu mergeam bn in picioare cand ascultam melodiile lui si decat ganguram....apoi am crescut si am auzit toate speculatiile posibile despre el...ca a molestat nuj pe cn..ca vrut sa isi arunce de l balcon copilul etc....PRESA...si acum tot PRESA si posturile TV "il plang" pe MJ dc? ca sa mai faca nijte banuti cu audientza asa cum au stiut toti sa scoata de pe urma acelui om. sunt dezgustata sa vad tarabe pline de "regrete". da? si biletul l funerariile lu MJ pana la 20 de mii de dolari helloooo nici dupa moartea lui nu s-au oprit sa scoata bani pe seama lui...si acum ies declaratii...ca nu a fost niciodata pedofil ca au mintit ca nuj ce...toate acestea nu-l aduk inapoi pe marele rege al muzicii pop...." era mandru dc a creat si isi dorea din rasputeri sa sustina acele concerte....sunt sigura ca ati vazut toti ultima repetitie....zambetul lui de l sfarsit spune tot ;) eu nu pot vorbii l trecut despre MJ ...
un GENIU,un mare artist,un suflet de copil intr-un corp de adult,si-a iubit copii si a iubit toti copii pt ca asa cum stim Copii sunt inocenti si poate si el stia ca sunt singurii sinceri si care nu-i pot face rau ;)

Presa va continua sa actioneze in felul asta. Din cauza asta parca prevad ca vor mai muri si alti artisti precum Britney Spears sau Amy Winehouse sau mai eu stiu care alti artisti sufocati de intrigile lor si de paparazzi. Nu stiu sigur daca am drepate,dar printesa Diana a murit intr-un accindent de masina ,fugind de paparazzi?..
Iar legat de biletle de la inmormantare,e chiar strigator la cer.Au marit si taxele de parcare in ziua aceia pana la 30$ pe ora. Michael nu si-ar fi dorit asa ceva,dar nu prea s-a gandit familia la ce-si doreste Michael cat a fost in viata,da pai dupa ce a murit..Trebuiau sa scoata banii pt a platii toata ceremonia si pregatirile. Tind sa cred ca ceremonia a fost asa tardiva tocmai pentru a pregati acel program artistc.Nu puteau sa-l duca la groapa si gata,era nevoie de timp pt a-si lua adio de la noi intr-un mod corespunzator. In fine sunt multe speculatii legate de inmormantarea lui. Se pare ca Michael a fost predestinat misterului. Michael pentru noi si generatiile ce vor urma va ramane o enigma. Multe intrebari nu-si vor gasi raspunsul.
lil_devil
Postat pe 8 Iulie 2009 23:25
da insa asa enigma cum va ramane el eu stiu un singur lucru....voi iubii mereu cea ce a creat Michael si stiu ca va ramane legenda...asa si trebuie ;)
Ameelya
Postat pe 8 Iulie 2009 23:29
De la: AnakinSkywalker, la data 2009-07-08 21:25:45AICI se duce o lupta apriga : Michael Jackson A FOST sau NU A FOST un MEGASTAR ?

ALO, va auziti ?

Cine va credeti ?

subscriu...
DieMann
Postat pe 8 Iulie 2009 23:34
N-ati priceput nimic.

MJ are si un alt merit in afara de cel de fi un entertainer? Cum de sunteti convinse ca avea un suflet mare? Asta e disputa.
Kathara
Postat pe 8 Iulie 2009 23:39
n-am spus ca sunt convinsa ca avea un suflet mare...am mentionat mai mai sus ca NU am fost un fan isteric MJ ci doar ca iubesc creatiile lui (melodiile,videoclipurile), nu sunt convinsa ci doar cred ca a avut un suflet mare....:).am studiat despre psihicul uman si comportamentul lui...interviurile cu el....cum vorbeste si cum raspunde iti poit da seama ca in cuvintele lui nu sunt urme de gandire "ce sa spuna,cum sa spuna" ci un om care asta simte :)
Ameelya
Postat pe 8 Iulie 2009 23:48
da,lil_devil,sunt aici...asa mai la sfarsit
nu pot sa stau foarte mult,mai intru si eu cateva min,si dupaia ies...
daca ma crezi , ma tot intreaba aia mica,cum e cu michael.... cum a murit,de ce,cum era el cand era mic,in fine.....intrebari grele

si acuma ,ascult michael

si apropo de ceremonie,pot sa spun ,ca aveam pielea gaina,tot timpul ceremoniei... cand a vorbit fratele lui michael ...in fine...
stii,eu de fapt,sunt o foarte mare optimista...si naiva, ,recunosc,pt ca in mintea mea,nu stiu,michael E ACOLO,EXISTA.
eu una,nu concep sa ma gandesc la el,ca s-a dus... nici nu pot sa rostesc cuvintele astea

MICHAEL E ACOLO.EXISTA.
nefertitiafrodita
Postat pe 8 Iulie 2009 23:48
ete ce am gasit: http://www.blogcdn.com/www.tmz.com/media/2009/06/0627_michael_jackson_katherine_jackson_getty_52952283_53018602.jpg

Chiar si alb fiind,Michael,parca seamana cu mama lui,nu? Mama lui are gropita in barba.deci...
lil_devil
Postat pe 8 Iulie 2009 23:49
Dap nefertitiafrodita EXISTA si va exista mereu :D
Ameelya
Postat pe 8 Iulie 2009 23:50
De la: Ameelya, la data 2009-07-08 23:48:24n-am spus ca sunt convinsa ca avea un suflet mare...am mentionat mai mai sus ca NU am fost un fan isteric MJ ci doar ca iubesc creatiile lui (melodiile,videoclipurile), nu sunt convinsa ci doar cred ca a avut un suflet mare....:).am studiat despre psihicul uman si comportamentul lui...interviurile cu el....cum vorbeste si cum raspunde iti poit da seama ca in cuvintele lui nu sunt urme de gandire "ce sa spuna,cum sa spuna" ci un om care asta simte :)

Asta cu sifletul este extrem de discutabila. La urma urmei, majoritatea ucigasilor in serie sunt foarte sarmanti.
Kathara
Postat pe 8 Iulie 2009 23:51
bn dc aveam o mama ca aia..nu numai ca vroiams a fiu alb...si orice altceva sa nu seman cu ea...monstrozitate de femeie x(
Ameelya
Postat pe 8 Iulie 2009 23:52
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-08 23:48:38da,lil_devil,sunt aici...asa mai la sfarsit
nu pot sa stau foarte mult,mai intru si eu cateva min,si dupaia ies...
daca ma crezi , ma tot intreaba aia mica,cum e cu michael.... cum a murit,de ce,cum era el cand era mic,in fine.....intrebari grele

si acuma ,ascult michael

si apropo de ceremonie,pot sa spun ,ca aveam pielea gaina,tot timpul ceremoniei... cand a vorbit fratele lui michael ...in fine...
stii,eu de fapt,sunt o foarte mare optimista...si naiva, ,recunosc,pt ca in mintea mea,nu stiu,michael E ACOLO,EXISTA.
eu una,nu concep sa ma gandesc la el,ca s-a dus... nici nu pot sa rostesc cuvintele astea

MICHAEL E ACOLO.EXISTA.

da,exista si va exista mereu in inimile fanilor, prin muzica lui.
lil_devil
Postat pe 8 Iulie 2009 23:52
mmmm nuj ce sa spun e o diferentza intre ucigas in serie si ce vb noi...acum...toata lumea crede si spune ce vrea.... eu imi voi sustine mereu parerea si fiecare pe a lui :D
Ameelya
Postat pe 8 Iulie 2009 23:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Muzica clasica 3 De la: battleofwits 8 Ianuarie 2011 23:57
Concert de duminica. 1 De la: roz5blue6lila7 22 Aprilie 2012 00:00
Ce ZiCetzi despre Morandi sau Fly ProjeCt? 13 De la: kudika053499 10 Septembrie 2009 16:25
Unghii false 3 De la: Spitfire_artisan 7 Iulie 2009 20:28
CUM SA PARI MEREU TANARA SI FRESH 11 De la: Dor_a 22 Iulie 2009 12:31