Mai multe
De la: Ameelya, la data 2009-07-08 23:52:04bn dc aveam o mama ca aia..nu numai ca vroiams a fiu alb...si orice altceva sa nu seman cu ea...monstrozitate de femeie x( stai putin,eu stiu de tacsu ca era monstru,ea mai putin...sa nu ne grabim sa facem aceeasi prostie si sa acuzam fara sa stim sigur..asa cum Michael a fost acuzat pe nedrept de cei care dau crezare zvonurilor. Adica,nu prea stiu mare lucru de femeia asta...insa de tacsu,sincer,m-am convins in momentul in care s-a dat o conferinta unde familia a anuntat oficial decesul lui Mike,si la iesirea din sala,ziaristi l-au inconjurat iar el avea un zambet larg pe fata .
|
||
|
lil_devil Postat pe 8 Iulie 2009 23:58 |
||
|---|---|---|
| OK :-? pe tasu l intrebat presa cum va simtiti? si el mesteca guma asa si cik " hmm e dificil dar sunt ok :|:| cat despre masa :-? hmm sa iti moara copilul si tu sa te duci in casa sa cautzi bani....nu prea suna bn :)) ma rog astea's detalii care nu ma intereseaza si nici nu ar trebuii sa ne batem capu cu ele ;) | ||
|
Ameelya Postat pe 9 Iulie 2009 00:02 |
||
De la: Ameelya, la data 2009-07-08 23:52:04bn dc aveam o mama ca aia..nu numai ca vroiams a fiu alb...si orice altceva sa nu seman cu ea...monstrozitate de femeie x( Avem aici un ,,fan'' f informat |
||
|
|
||
|
Postat pe 9 Iulie 2009 00:08 |
||
De la: Ameelya, la data 2009-07-09 00:02:14cat despre masa :-? hmm sa iti moara copilul si tu sa te duci in casa sa cautzi bani....nu prea suna bn :)) ma rog astea's detalii care nu ma intereseaza si nici nu ar trebuii sa ne batem capu cu ele ;) Cat despre ma-sa, pai ma-sa avea si ea nevoie de bani pt a pregati inmormantarea, pt a da niste bani pe la spital, poate ca le era foame copiilor, poate ca avea o casa de intretinut..dar de ce sa comentezi tu despre ma-sa, ta-so, stii tu precis ce se intampla la el in familie, ai fost tu acolo ? Ah, dar da, fanilor le place sa comenteze aka radioshantz ! |
||
|
Postat pe 9 Iulie 2009 00:11 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-08 23:51:19De la: Ameelya, la data 2009-07-08 23:48:24n-am spus ca sunt convinsa ca avea un suflet mare...am mentionat mai mai sus ca NU am fost un fan isteric MJ ci doar ca iubesc creatiile lui (melodiile,videoclipurile), nu sunt convinsa ci doar cred ca a avut un suflet mare....:).am studiat despre psihicul uman si comportamentul lui...interviurile cu el....cum vorbeste si cum raspunde iti poit da seama ca in cuvintele lui nu sunt urme de gandire "ce sa spuna,cum sa spuna" ci un om care asta simte :) Katharo cateodata dai niste raspunsuri pe care nici nu le inteleg.Ce treaba are ucigasii in serie cu Mike?..Esti foarte departe de subiect. Uita-te si tu la interviurile lui cand este intrebat si ce raspunsuri da. Cum crezi ca un om care a compus o astfel de muzica, astfel versuri,care si-a dedicat viata copiilor facand parcuri de joaca in care copiii nu plateau nimic si a facut atatea donatii catre case de binefacere lasa-te in timpul vietii si prin testament, poate sa aiba o minte murdara? Asculta Will you be there si la sfarsit vei vedea cu cata emotie spune acele cuvinte incat iti creaza in minte, imaginea lui plangand. In our darkest hour In my deepest despair Will you still care? Will you be there? In my trials And my tribulations Through our doubts And frustrations In my violence In my turbulence Through my fear And my confessions In my anguish and my pain Through my joy and my sorrow In the promise of another tomorrow I'll never let you part For you're always in my heart |
||
|
lil_devil Postat pe 9 Iulie 2009 00:12 |
||
|
"Somebody should say, `Hold on, stop! This person deserves their privacy. You are not allowed to go there,"' vents Jackson. http://findarticles.com/p/articles/mi_m1355/is_n20_v92/ai_19847139/ |
||
|
Postat pe 9 Iulie 2009 00:13 |
||
| :)) bn bn dc zici u...altceva? ;)) | ||
|
Ameelya Postat pe 9 Iulie 2009 00:15 |
||
| Lilith123 nu era pt tn scz ;)) | ||
|
Ameelya Postat pe 9 Iulie 2009 00:16 |
||
| si app nu sunt nici fan si nici informata....iti spun care e opinia mea dc eu as fi avut un copil care mi-a murit l 2 ore dupa ce aflu despre decesul lui nu cred ca ma intereseaza unde isi tinea banii :)...dc ai chef sa te certzi fa-o da nu cu mn ;) | ||
|
Ameelya Postat pe 9 Iulie 2009 00:18 |
||
De la: Lilith123, la data 2009-07-09 00:13:54"Somebody should say, `Hold on, stop! This person deserves their privacy. You are not allowed to go there,"' vents Jackson. Articolul acela e din 1997,cand nu era tarziu pt Mike. Nici nu cred ca au bagat in seama vorbele lui. Nenorocitii! Ar trebui sa se dea o lege impotriva paparazzilor,sa se desfiinteze meseria asta si sa-i bage in inchisoare pe cei care incalca legea.
|
||
|
lil_devil Postat pe 9 Iulie 2009 00:30 |
||
| hahaha =)) ce revoltata esti :)) gata asta e R.I.P MJ...:* | ||
|
Ameelya Postat pe 9 Iulie 2009 00:31 |
||
De la: Ameelya, la data 2009-07-09 00:31:59hahaha =)) ce revoltata esti :)) gata asta e R.I.P MJ...:* Sunt revolatata dar nu numai din cauza lui Mike,stiu ca in continuare astia distrug vietile lor(ale vedetelor),si sunt si ei oameni. Michael a spus asa: " I'm just like anyone. I cut and I bleed. And I embarass easily." Ma pun in locul lor si-mi inchipui cum ar fi. Eu ma duc la somn, mi se inchid ochii. Noapte buna la toti!
|
||
|
lil_devil Postat pe 9 Iulie 2009 00:48 |
||
| daaaa ai dreptate...noapte buna si un somn usor :* | ||
|
Ameelya Postat pe 9 Iulie 2009 00:53 |
||
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-08 22:27:07De la: AnakinSkywalker, la data 2009-07-08 21:41:46 Eu nu stiu unde s-a anuntat faza cu ambasada...Daca stiam veneam si eu.Dar lumanari s pot aprinde oriunde.Nu pt k e vb d Mj...dar orice om merita sa se faca o rugaciune pt sufletul lui. RIP[/quote] Au anuntat pe toate canalele TV romanesti : "toti cei care l-au apreciat sunt asteptati la Ambasada USA la ora 19,00". Au anuntat pe toate posturile , vineri 26 iunie . |
||
|
FelixTomescu Postat pe 9 Iulie 2009 01:08 |
||
De la: Ameelya, la data 2009-07-09 00:18:47si app nu sunt nici fan si nici informata....iti spun care e opinia mea dc eu as fi avut un copil care mi-a murit l 2 ore dupa ce aflu despre decesul lui nu cred ca ma intereseaza unde isi tinea banii :)...dc ai chef sa te certzi fa-o da nu cu mn ;) Draga mea, eu nu ma cert. Eu am adus argumente de fiecare data cand am postat, argumente care imi intaresc punctul de vedere. Iti spun din proprie experienta, cand iti moare cineva, ai f multe de facut, f multe de pregatit, ai nevoie de bani ! Familia se ocupa de inmormantare, nu strainii ! In plus, informatia conform careia la 2 ore dupa moartea lui MJ mama lui cauta banii prin casa, a fost lansata tot de paparazzi, iar aia sunt in stare sa scrie orice, pt cei care ,,pun botul''. Si chit ca mama lui cauta banii prin casa, nu este de condamnat si nu trebuie sa o judecam ! MJ avea o relatie f buna cu mama lui, tocmai de aia i-a incredintat un procent serios din averea lui ! |
||
|
Postat pe 9 Iulie 2009 01:09 |
||
|
AICI se duce o lupta apriga : Michael Jackson A FOST sau NU A FOST un MEGASTAR ? Sa regretam sau sa tratam cu IGNORE moartea lui ? ALO, va auziti ? Cine va credeti ? Toata planeta il plange si o mana de romani "Gica-contra" inca ii mai pun la indoiala meritele.... De ce nu povestiti idespre impactul pe care l-au avut concertele asupra voastra ? Sau videoclipurile? Sau nu erati nascuti atunci si de aceea va permiteti sa trarati cu caterinca si acest trist eveniment ? Eu eram in liceu atunci si dupa ani intregi de Beatles si altii, a aparut el cu muzica ritmata si dansul lui personalizat. Pe atunci eram satui pana-n gat de Angela Similea si Corina Chiriac sau Mihai Constantinescu cu cainii lui vagabonzi. In plina epoca ceausista, Michael Jackson !!!!!! Ne-a RUPT !!!!Am cumparat viniluri cu sacosele si la radio numai pe el il auzeai ! Asta, voi nu aveti cum sa intelegeti, sunteti prea "noi" pe pamant !!!!!! In schimb, va dati cu parerea despre lucruri de care nu aveti habar...........Asupra noastra a avut alt impact, tinerei cu laptic la gurita !!!!!! In '92 80.000 de persoane s-au calcat in picioare pe stadion ca sa-l vada. Am fost acolo. In '96 80.000 de persoane s-au calcat in picioare pe stadion ca sa-l vada. Am fost acolo. Vineri 26 iunie, la ora 19,00, au fost asteptati la Ambasada USA toti cei care ar fi dorit sa aprinda o lumanare omului si artistului Michael Jackson. AU FOST 8 PERSOANE. RUSINE. Stergeti-va la gura cand faceti bascalie.
|
||
|
FelixTomescu Postat pe 9 Iulie 2009 01:19 |
||
|
KATHARA, recunosti acest mesaj AL MEU , vechi de 1 an de pe PORT.RO ? Daca nu esti TEONA MARES imi pun capul jos. Esti un VIRUS de FORUM-uri. Asculta : """"""Buna, draga mea !!. Sunt coplesita de-a dreptul !!! Aceasta peroana, Teona Mares, este......IREAL.....de IREALA.... Debordeaza de buna dispozitie, este o peroana fermecatoare, iar frumusetea ei interioara lumineaza tot ce o inconjoara. Si cu cata eleganta se exprima.....pana si cuvantul "fecale" capata straluciri de diamant.....in gura ei.... Sotul probabil plezneste de mandrie si se simte binecuvantat cu o asemenea sotie.... Si soacra cred ca este incantata..... Este o zeita......un monument al bunului gust..... Este o persoana atat de fina si educata.....atat de sensibila si.......DIAFANA...... Habar nu aveti voi.............""""""""""" Nu ai ajuns nici acum la psihiatru ? Ne-ai exasperat si acolo..... |
||
|
FelixTomescu Postat pe 9 Iulie 2009 01:41 |
||
Iese mai bine decat speram. Mai citezi din tine? |
||
|
Kathara Postat pe 9 Iulie 2009 01:44 |
||
Mi se pare ireal! De aproape o saptamana nu exista decat certuri pe acest forum!Nu-mi vine sa cred! Fratilor, incetati! V-ati spus parerea, gata! Sa-l lasam sa se odihneasca in pace! Are nevoie de asta! Am inteles, noi cei care il iubim pe Michael Jackson, nu va putem convinge de bunatatea acestui om, dar nici voi, cei care sunteti impotriva nu ne puteti convinge ca nu a fost asa cum credem noi! |
||
|
AlexandraV Postat pe 9 Iulie 2009 01:53 |
||
|
Asa este! Este unul dintre putinii artisti care a transmis mesaje sociale, umanitare.... Si a avut un impact asupra maselor ceva de speriat....De ce credeti ca l-au ajutat sa moara??? Dumnezeu sa il odihneasca in pace.... |
||
|
hera Postat pe 9 Iulie 2009 10:23 |
||
|
Hei, am descarcat filmul despre viata lui Michael jackson si fratii lui,cand erau mici,cand erau maltratti de tatal lor,cum au intrat in lumea muzicii. E super .Actorii sunt alesi foarte bine si imi place ca au folosit melodiile renumite ale lui Mike(Beat it ,Billlie jean) originale,cu vocea lui. Plus o sa vede-ti faza ii i-a luat foc parul, pana si maimutica Bubbles va fi prezenta. Actorul ii imita foarte bine miscarile si chiar seamana intr-o oarecare masura cu tanarul Michael. The jacksons.An american dream.1992 va las link-ul. Recomand ca filmul sa fie vazut cu BS pLayer si setati imaginea pe modul :Video- raportul imaginii - 4:3. http://www.torrentz.com/search?q=the+jacksons+an+american+dream |
||
|
lil_devil Postat pe 9 Iulie 2009 11:05 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-08 19:49:15De la: pussycat1925, la data 2009-07-08 19:01:24De la: nefertitiafrodita, la data 2009-06-30 23:40:28Mi-am adus aminte de o vorba a matusi mele: Unde ati vazut-o voi pe Kathara ca sa va puteti permite sa spuneti ca-i urata? Proasta? Daca i-ati citi toate postarile, v-ati abtine de la asemenea comentarii... Ca sa fiu un topic, spun ca da, ma refeream la pseudo-fani, nu la cei adevarati... |
||
|
Lucia1971 Postat pe 9 Iulie 2009 11:22 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-07-09 11:22:10De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-08 19:49:15De la: pussycat1925, la data 2009-07-08 19:01:24De la: nefertitiafrodita, la data 2009-06-30 23:40:28Mi-am adus aminte de o vorba a matusi mele: Unde ai vazut-o tu ca sa spui ca NU ESTE?? Daca i-ai fi citit mai multe postari n-ai mai spune TU asa ceva si te-ai abtine TU de la asemenea comentarii. Sau mai bine tine-i partea sa vezi ce te trezesti tu peste putin timp cu ea pe cap intr-un alt topic. Sau poate tie iti place sa "cresti" serpi. Despre topic chiar nu mai comentez, le las pe "fane" sa vedem ce mai inventeaza. |
||
|
liliana2005 Postat pe 9 Iulie 2009 11:37 |
||
|
Hai sa-ti explic ca sa pricepi. Eu ma invart pe forumul asta de un an de zile, timp in care am avut ocazia sa cunosc o gramada de lume. Cu Kathara m-am certat si eu, dar intamplator, o cunostinta de pe-aici, avea o fotografie de-a ei si mi-a trimis-o pe mail. In fine, de gustibus non disputandum... dar eu n-am vazut-o urata. Pe de alta parte din curiozitate am urmarit multe postari de-ale ei si pot sa spun ca fata se documenteaza. In concluzie, nu sunt prietena cu ea si chiar daca nu agreez postarile ei in totalitate, niciodata n-am s-o calific drept proasta. Ideea era ca cele ce acuza, sa se documenteze mai intai... |
||
|
Lucia1971 Postat pe 9 Iulie 2009 11:43 |
||
De la: Lilith123, la data 2009-07-09 01:09:01De la: Ameelya, la data 2009-07-09 00:18:47si app nu sunt nici fan si nici informata....iti spun care e opinia mea dc eu as fi avut un copil care mi-a murit l 2 ore dupa ce aflu despre decesul lui nu cred ca ma intereseaza unde isi tinea banii :)...dc ai chef sa te certzi fa-o da nu cu mn ;) Astia sunt in stare sa judece fiecare pas pe care il face oricine.Am spus deja ca sunt exact ca aia de l-au adus in situatia de a face stop cardiac. Fiecare miscare trebuie controlata, nu mai poate avea nimic privat, scornesc tampenii pe care nu le pot dovedi dar le place la nebunie sa vorbeasca despre ele si sa-si dea cu parerea ca o fi asa, ca o fi altfel.. "Fanilor" care ii faceti mama in fel si chip, omul ala si-a iubit mama ENORM DE MULT, ori sunteti copii mici si nu ganditi ori sunteti al naibii de bine intentionati cand scrieti din astea. |
||
|
liliana2005 Postat pe 9 Iulie 2009 11:43 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-07-09 11:43:14Hai sa-ti explic ca sa pricepi. Eu ma invart pe forumul asta de un an de zile, timp in care am avut ocazia sa cunosc o gramada de lume. Cu Kathara m-am certat si eu, dar intamplator, o cunostinta de pe-aici, avea o fotografie de-a ei si mi-a trimis-o pe mail. In fine, de gustibus non disputandum... dar eu n-am vazut-o urata. Pe de alta parte din curiozitate am urmarit multe postari de-ale ei si pot sa spun ca fata se documenteaza. Hai sa-ti explic si eu ceva. Mi se rupe de Kathara sau cum ii zice. La modul cel mai serios I don't give a flying f.ck. As putea sa dau si eu exemple de cata engleza stie dar ma abtin ca pur si simplu nu ma intereseaza. |
||
|
liliana2005 Postat pe 9 Iulie 2009 11:47 |
||
|
buna ziua,....eu sunt " in trecere pe aici " si am citit mesajele voastre....ce mai conteaza daca a facut operatii estetice si cate....ce mai conteaza daca ii era rusine de originea lui de negru...! Important este ca muzica si videoclipurile lui sunt unice....un adevarat rege al muzicii pop |
||
|
kudika031580 Postat pe 9 Iulie 2009 11:47 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-07-09 11:43:39De la: Lilith123, la data 2009-07-09 01:09:01De la: Ameelya, la data 2009-07-09 00:18:47si app nu sunt nici fan si nici informata....iti spun care e opinia mea dc eu as fi avut un copil care mi-a murit l 2 ore dupa ce aflu despre decesul lui nu cred ca ma intereseaza unde isi tinea banii :)...dc ai chef sa te certzi fa-o da nu cu mn ;) Nu mai vorbi plural.A fost o singura persoana care i-a acuzat mama si aceea persoana a recunoscut ca nu este chiar un fan ci doar il apreciaza foarte mult pe Michael ca artist. In plus daca te uiti mai sus ai sa vezi ca am incercat sa-i spun sa n-o acuze pt zvonurile aduse la adresa ei. |
||
|
lil_devil Postat pe 9 Iulie 2009 12:00 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-07-09 11:47:07De la: Lucia1971, la data 2009-07-09 11:43:14Hai sa-ti explic ca sa pricepi. Eu ma invart pe forumul asta de un an de zile, timp in care am avut ocazia sa cunosc o gramada de lume. Cu Kathara m-am certat si eu, dar intamplator, o cunostinta de pe-aici, avea o fotografie de-a ei si mi-a trimis-o pe mail. In fine, de gustibus non disputandum... dar eu n-am vazut-o urata. Pe de alta parte din curiozitate am urmarit multe postari de-ale ei si pot sa spun ca fata se documenteaza. Da, mai, sunt de acord cu tine. Nici eu nu dau prea multi bani pe ea, dar m-au deranjat acele afirmatii facute in necunostinta de cauza. |
||
|
Lucia1971 Postat pe 9 Iulie 2009 12:10 |
||
|
ERA OBSEDAT DE MULTE SI UN OM SLAB.NU AVEA VITILIGO, CI SE INJECTA MEREU PT DEPIGMENTARE,AU FOST CUNOSCUTE CATEVA FAZE IN CARE PIGMENTUL NATURAL II REAPAREA,DAR EL TOT CAUTA SA IL ANIHILEZE. MOARTEA SI-A CAUZAT-O SINGUR DIN PROSTIA CU CARE A TRAIT.NU A FOST NORMAL SI ECHILIBRAT,A FOST UN INFANTIL,EXCENTRIC,DE ACEEA SI-A DISTRUS SANATATEA SI A SI DEVENIT JUCARIA TUTUROR CARE AU PROFITAT DE EL. SUNT ATATIA ARTISTI CARE AU O VIATA NORMALA SI SE MANAGERIAZA SINGURI SAU ORICUM ISI CONDUC EI MANAGERII SI NICI NU CEDEAZA PRESIUNII VIETII DE STAR. |
||
|
Postat pe 9 Iulie 2009 12:13 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| White sensation fan | 55 | De la: kudika_nikole 31 Ianuarie 2012 20:21 |
| top melodii | 120 | De la: ionelaela 16 Septembrie 2009 00:07 |
| Negru Latent | 21 | De la: DragosNL 17 Februarie 2013 20:24 |
|
|
||
| Topul vostru personal "la zi"!Melodia zilei!' | 597 | De la: Simply_The_Best 15 Octombrie 2015 13:20 |
| despre imaginea rockerilor | 32 | De la: rockk 29 Ianuarie 2011 14:11 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.