Mai multe
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-27 22:54:36ti-am raspuns si din urma....si ai spus mai multe...insa cred ca tu chiar ai o problema...esti prea singura...nu sti ce mai scrii?....oricum nu mai conteaza..ca eu nu sunt aici sa ma cert cu tine.... Nu sunt deloc singura iubita, sunt exact asa cum imi doresc eu sa fiu, la ora asta stau si citesc pe forum ce mai debiteaza unii si altii, pe langa subiect evident, de ce sa se mai oboseasca sa si citeasca?? Doar suntem liberi sa ne exprimam parerile pe langa subiect si sa ne luam de oameni, sa spunem ca daca eia au de gand sa tina animale in apartament...paiiiii noi nu avem de gand sa facem asas ceva ca noi suntem oameni civilizati nu gluma. Normal ca iti raspund fata draga, toate lucrurile astea au fost explicate deja, crezi ca am chef sa incep sa-ti explic tie personal tot ce s-a discutat?Ce e asa greu sa cititi 10 minute inainte? Eu am scos perlele?? "liliana draga vad ca esti singura care contrazici tot forumul...cu aberatiile tale....te cred esti genul de om care tii in casa poate 10 pisici..si vro 5 caini...si pt tine asta se numeste viata... au mai fost cazuri pe la tv de mirosea a mortaciune si tot felul de la diversi de au atitea animale in casa...sunt de acord cu ele undeva la curte...insa nu la bloc...." |
||
|
liliana2005 Postat pe 27 Iulie 2009 23:04 |
||
|---|---|---|
|
Foarte bine ca ai, ma bucur si mai mult daca ai grija de ele si nu le consideri anexe. Nu de alta dar am vazut cum se comporta unii chiar cu propriul caine pe care il tine in casa. Doar unii. Consider ca in fiecara casa ar trebui sa existe macar un caine sau macar o pisica. Nimeni nu e prea sarac sau prea ocupat sa poata da de mancare unui SINGUR animal. Eu nu am cum sa tin cal si miel si vacuta, daca as putea, as tine. La sat nu mai e familia de altadata, animalele astea au nevoie de mancare speciala si de cineva care sa le ingrijeasca. Lor nu le pot cumpara sacul de mancare lunar :) Pe de alta parte, eu m-am referit in mai toate posturile cu precadere la animalele cu care oamenii se comporta cel mai rau: cainii si pisicile. Desi stiu si am vazut ca sunt probleme si cu animalele pe care le tin pentru hrana si m-am revoltat de fiecare data cand am vazut ceva urat. Si eu vorbesc non stop cu toti, ai mei sunt niste zapacite de animale si numai prostii fac. Sa le vezi cum se comporta cand aud sunetul masinii ca se apropie, sa vezi ce zgomote fac cand ma dau jos din masina si inca n-am ajuns la usa sa le deschid, urla disperati, toti vecinii rad. Sa vezi schelalaituri de la 3 caini si ce mai miauna pisicile..si asta vreo jumate de ora dupa ce am ajuns noi. Le-am obisnuit sa le aducem ceva bun de fiecare data si nah, au ajuns niste cersetori Apropo de batranii instariti, am observat si eu ca nu prea multi accepta animale, prefera sa faca lucruri pentru ei, sa mearga in excursii de pilda sau orice altceva de genul. Chiar eu am dat un catelus unei tanti care spunea ca vrea un cutu sa-i apere casa si sa nu se simta asa de singura si m-am trezit ca dupa jumatate de an l-a dat la altcineva. Dar nu pot avea certitudinea ca asta a facut. ...sunt scrise de tine.......................(draga mea) ...........(fata tu esti obsedata de animale...si nu numai...nu stii ce vorbesti ..ce scrii...pt tine concediu nu inseamna plimbare,relaxare...odihna...inseamna...sa cresti animal..sa ajuti animal...tu ai probleme...pe cuvint...dute la psiholog.....ca doamne fereste..ajungi sa te sinucizi )
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 27 Iulie 2009 23:18 |
||
|
liliana draga vad ca esti singura care contrazici tot forumul...cu aberatiile tale....te cred esti genul de om care tii in casa poate 10 pisici..si vro 5 caini...si pt tine asta se numeste viata... au mai fost cazuri pe la tv de mirosea a mortaciune si tot felul de la diversi de au atitea animale in casa...sunt de acord cu ele undeva la curte...insa nu la bloc...." ..asta era un raspuns la cum te vad eu in acest moment...dupa cele scrise pe acest forum....insa este greu de inteles vezi ca nu iti dai seama de nimik...?asa te vad eu ca aia la tv....ok mai pe intelesul tau asa imi imaginez...
|
||
|
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 27 Iulie 2009 23:23 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-27 23:18:27Foarte bine ca ai, ma bucur si mai mult daca ai grija de ele si nu le consideri anexe. Nu de alta dar am vazut cum se comporta unii chiar cu propriul caine pe care il tine in casa. Doar unii. Of of, sa inteleg ca pana la urma ai citit...concluzia care e, stau la casa sau la bloc? caut emoticonul ala de isi da ochii peste cap Am mai spus asta si o repet, oamenii care iubesc animalele NU se sinucid niciodata!! Pentru ca mereu vor avea un motiv sa traiasca! Oamenii ca voi in schimb, dupa ce au vazut ce au in jur..n-as baga mana in foc ca rezista. Am mai auzit. Nici unul nu iubea animalele. Pentru mine concediu inseamna mare, cel putin vara, plec pe 14 in concediu, imi duci tu grija? Dar daca am cumva de ingrijit vreun animal o sa fac ce stiu eu ca trebuie sa fac. Iar apropo de psihologi, nu cunosti tu mai multi decat cunosc eu Asa-i ca acum ai inteles ca urmez terapie?
|
||
|
liliana2005 Postat pe 27 Iulie 2009 23:27 |
||
ma bucur ...chiar aveai nevoie ....nu cunosc psihiatru ca nu am nevoie....si oamenii ca noi nu se sinucid...pt ca iubesc copii...familia au pt ce lupta.... sunt multe lucruri pt care merita sa traiesti...insa niciodata animalele...eu nu traiesc pt ca iubesc sau ma gindesc la animale ...eu traiesc pt ca imi place viata...traiesc pt sotul meu...pt familie...si chiar sunt mai multe griji pe lumea asta decit animalele......tu ce alegi intre familie si animale?......la ce ai renunta ?....tu traiesti pt ca zilnic te gindesti la animale?...chiar nu te cred...
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 27 Iulie 2009 23:40 |
||
|
Am mai spus asta si o repet, oamenii care iubesc animalele NU se sinucid niciodata!! Pentru ca mereu vor avea un motiv sa traiasca! Oamenii ca voi in schimb, dupa ce au vazut ce au in jur..n-as baga mana in foc ca rezista. Am mai auzit. Nici unul nu iubea animalele. ...............dupa aceaSTA CONCLUZIE A TA...IMI DAU SEAMA CE FEL DE OM ESTI....MAI BINE ITI SUGEREZ SA ITI CAUTI UN IUBIT...SA AI GRIJA DE EL...SA IL IUBESTI...SA AI PT CE TRAII...
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 27 Iulie 2009 23:47 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-27 23:40:54ma bucur ...chiar aveai nevoie Din nou, am mai scris despre asta. Nu traiesc pentru animale, sunt un om normal care traieste sa faca ceva in viata asta in asa fel incat viata in sine sa nu fie inutila. Nu traiesc sa-mi fac case, copii, sa am cine sa ma ingrijeasca la batranete..toate lucrurile astea mi se par meschine si nu vreau sa ajung sa traiesc pentru ele. Vreau sa traiesc frumos, sa ma uit in jurul meu si sa VAD ce se intampla, sa am puterea de a face ceva sa schimb lucrurile rele, sa nu ajung orbita de propriile interese. Atata tot. |
||
|
liliana2005 Postat pe 27 Iulie 2009 23:49 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-27 23:40:54ma bucur ...chiar aveai nevoie Eu nu traiesc si nu voi trai veci pururi pentru un barbat. Cu copiii altfel sta treaba, dar nu e ok nici sa spui ca traiesti pentru copii sau pentru animale. Traim pentru ca avem sansa sa traim, ni s-a dat viata in mod gratuit si avem datoria de a face ceva cu ea. Fiecare intelege ceva diferit prin acel "ceva". Eu incerc doar sa-mi fac partea mea si nu aleg niciodata intre copii, animale, batrani, oameni bolnavi. Fac ce pot pentru fiecare in masura in care pot. NU dau un animal pentru un om si nici un om pentru un animal. Viata e viata. |
||
|
liliana2005 Postat pe 27 Iulie 2009 23:52 |
||
LILIANA...BA ESTE SPUS CORECT CA PT COPIL...SOT ..FAMILIE TRAIESTI.......si normal ca de aceea traim...muncim....sa ne facem un camin al nostru....si la batrinete sa aiba cine avea grija de noi...cine sa ne rosteasca numele....of....sincer esti singura pe care am trait sa o aud ca nu traieste pt asta...
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 27 Iulie 2009 23:56 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-27 23:56:30LILIANA...BA ESTE SPUS CORECT CA PT COPIL...SOT ..FAMILIE TRAIESTI.......si normal ca de aceea traim...muncim....sa ne facem un camin al nostru....si la batrinete sa aiba cine avea grija de noi...cine sa ne rosteasca numele....of....sincer esti singura pe care am trait sa o aud ca nu traieste pt asta... Chiar te cred!! Iti respect parerea, nu o pot intelege insa. E asa de scurta viata si trece atat de repede, chiar nu as suporta sa stiu ca tot ce am facut in viata asta a fost sa am o familie, 2-3 copii, un job ok si catva excursii in lume...cand se pot face atat de multe lucruri, lucruri care conteaza!! Putem salva atatea vieti, fiinte care si-ar dori sa traiasca dar nu li se da nici o sansa-animalele- si putem salva atatea destine-fiinte care si-ar dori sa traisca altfel, dar nu li se dau sanse-copiii abandonati. Si noi tot ce ne dorim este o familie si niste copii... |
||
|
liliana2005 Postat pe 28 Iulie 2009 00:03 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-07-27 22:24:29De la: cristiana_cris, la data 2009-07-27 21:47:07si sa sti ca ca asta nu inseamna ca nu avem suflet...ca suntem rai......ce tu esti rea ca nu iubesti copii?....ca vad ca nu zici nimik de copii da tu cum iti permiti,ha? sau tu ai voie ca forumu lu' doamna ma-ta! si topicul tau!
|
||
|
redline Postat pe 28 Iulie 2009 09:22 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-07-27 23:27:27De la: cristiana_cris, la data 2009-07-27 23:18:27Foarte bine ca ai, ma bucur si mai mult daca ai grija de ele si nu le consideri anexe. Nu de alta dar am vazut cum se comporta unii chiar cu propriul caine pe care il tine in casa. Doar unii. concluzia este ca esti proasta si nu ai sa iti mai revii in veci!
|
||
|
redline Postat pe 28 Iulie 2009 09:26 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-07-28 00:03:52De la: cristiana_cris, la data 2009-07-27 23:56:30LILIANA...BA ESTE SPUS CORECT CA PT COPIL...SOT ..FAMILIE TRAIESTI.......si normal ca de aceea traim...muncim....sa ne facem un camin al nostru....si la batrinete sa aiba cine avea grija de noi...cine sa ne rosteasca numele....of....sincer esti singura pe care am trait sa o aud ca nu traieste pt asta... dragutza imi cer scuze..m-am amuzat pe seama ta si nu este frumos sa te amuzi pe seama unor oameni bolnavi ca tine! oricum mergi la doctor ai nevoie! daca pe tine te face fericita un animal fie pisica..fie caine...altii cum sunt eu...sau alta..avem nevoie de dragoste ...de un copil pe care sa il crestem..sa avem o familie...si prefer copii in favoarea oricarui animal! si cum a spus si cristiana asta nu ma face nici mai buna si nici mai rea ca tine! tocmai ca viata este scurta..trebuie sa dai viata altei fiinte...care sa iti spuna mama!pe care sa o vezi crescand sub ochii tai! dar ma rog nu cred ca stii cum este sa ai astfel de sentimente! probabil mai ai mult de lucrat la minte! viata nu se rezuma la a ajuta caini si pisici! |
||
|
redline Postat pe 28 Iulie 2009 09:39 |
||
| Cate dintre voi, cele care va certati aici, aveti si copil, si sot, si animal de companie crescut in apartament? | ||
|
Lucia38 Postat pe 28 Iulie 2009 09:45 |
||
De la: Lucia38, la data 2009-07-28 09:45:25Cate dintre voi, cele care va certati aici, aveti si copil, si sot, si animal de companie crescut in apartament? Nu ne certam, a venit domnisoara sa jigneasca iar, eu azi am o zi libera si n-am chef decat de plaja mi-e egal ce spune ea. Eu nu am sot, am avut o relatie de 7 ani iar acum am una de un an si jumatate. Copil nu am si nici nu consider ca e momentul sa il fac datorita felului meu de viata. Nu am inca stabilitatea necesara, sunt aproape mereu pe drumuri, pana cand o sa ma stabilesc intr-un singur loc nu cred ca are sens sa ma gandesc la un copil. Pentru mine pe primul loc a fost mereu cariera si ceea ce pot face in viata. Familia, stabilitatea si restul vor veni cu timpul, nu le-am cautat niciodata. Animale de companie am crescut mereu pe unde am stat dar le-am luat de nevoie, pentru ca nu puteam sa intorc capul cand gaseam cate unul bolnav. Cu unele m-am pricopsit si n-am mai putut sa le dau dar nu le tin in apartament, celorlalte le-am gasit stapan si pe majoriattea inca le vad din cand in cand, sunt bine cu noua familie, se descurca grozav :) |
||
|
liliana2005 Postat pe 28 Iulie 2009 09:54 |
||
De la: Lucia38, la data 2009-07-28 09:45:25Cate dintre voi, cele care va certati aici, aveti si copil, si sot, si animal de companie crescut in apartament? Si slujba, ca pe asta ai uitat-o Daca mai pui si ca ar trebui sa faci un tip de exercitiu fizic - inot, gym, fitness, mers pe jos chiar (dar mai mult decat de la bloc la buticul din coltz ) , care ti-ar lua vreo ora juma' o data la doua zile... ... Adaugat la cele 9 de munca, plus alta ora (cel putin) pierduta cu drumul dus-intors... Avem in MEDIE 10 pe zi afara din casa. Deci, raman cam 3 ore (maximum) pentru tine, copii, barbat... Chiar daca e vorba doar de tine si barbat. Parca tot da cu virgula... Daca mi-as mai aduce si un catel, purcel sau dromader, as lua-o pe dealuri. Sau dune, ce-or fi... Mde! Ma bucur ca sunt persoane pe lumea asta care considera ca viata reala inseamna a avea o turma de pisici si o haita de caini. Bravo lor! Cineva tre' s-o faca si pe asta. Si daca asta ii face sa se simta deasupra celorlalti, asta e E haios insa sa-i vezi auto-ridicandu-se in slavi. Si medalii tot nu s-au batul pentru ei.... Uff, lume rea!
|
||
|
Dor_a Postat pe 28 Iulie 2009 10:08 |
||
neatza.................uffffffffffff ce mai alergai sa nu care cumva sa pierd distractzia........................am fost de mi-am cumparat si floricele asa ca va rog sa nu ma facetzi sa cred ca mi-am irosit bani degeaba
|
||
|
anybody Postat pe 28 Iulie 2009 10:13 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-07-28 09:54:47De la: Lucia38, la data 2009-07-28 09:45:25Cate dintre voi, cele care va certati aici, aveti si copil, si sot, si animal de companie crescut in apartament? dragutza daca te simti este pur problema ta!
|
||
|
redline Postat pe 28 Iulie 2009 10:14 |
||
De la: anybody, la data 2009-07-28 10:13:35neatza.................uffffffffffff ce mai alergai sa nu care cumva sa pierd distractzia........................am fost de mi-am cumparat si floricele asa ca va rog sa nu ma facetzi sa cred ca mi-am irosit bani degeaba alooo tanti bre aici este ring dupa cum spune tanti liliana...ca ne pune cu mainile la spate in colt ..ca ne permitem sa avem alte optiuni in viata decat cainii si pisicile |
||
|
redline Postat pe 28 Iulie 2009 10:15 |
||
uitai sa te poop any! care esti eu sau tu sau tu sau eu!
|
||
|
redline Postat pe 28 Iulie 2009 10:16 |
||
De la: anybody, la data 2009-07-28 10:13:35neatza.................uffffffffffff ce mai alergai sa nu care cumva sa pierd distractzia........................am fost de mi-am cumparat si floricele asa ca va rog sa nu ma facetzi sa cred ca mi-am irosit bani degeaba Domnishoara... Doamna Oricine! Ce placere!! (reverentza)... Dar poftiti va rog... Asezati-va comod Ce mai faceti?
|
||
|
Dor_a Postat pe 28 Iulie 2009 10:16 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-07-28 10:08:39De la: Lucia38, la data 2009-07-28 09:45:25Cate dintre voi, cele care va certati aici, aveti si copil, si sot, si animal de companie crescut in apartament? Ai inteles totul gresit de la bun inceput. Eu nu sunt pentru ideea de a tine un animal la bloc decat daca ai posibilitatea sa-i oferi macar putina libertate ducandu-l la plimbare. Dar nici nu consider ca cei care au un cutu sau o pisica doua si ii tin intr-un apartament de bloc o fac pentru a se simti desupra celorlalti. Din contra, e pacat ca multi oameni nici macar nu realizeaza cat de frumoasa poate fi viata cu un animal langa tine: plimbarile luuungi de seara prin parc de mana cu iubitul/iubita si cu un zbenguici sau doi dupa tine. Sunt lucruri pe care le pierd si le desconsidera in mod intentionat. Pana la urma e treaba fiecaruia cum traieste. |
||
|
liliana2005 Postat pe 28 Iulie 2009 10:19 |
||
De la: redline, la data 2009-07-28 10:16:23uitai sa te poop any! care esti eu sau tu sau tu sau eu! Ha? Asta ce mai fu? Red, puiule, nu ma zapaci de dimineatza asa, ca am o gramada de hartzoage in stanga mea si tre' sa fac sens de ele pana la sfarsitu' programului... Esplicheaza si pentru mine, te rog...
|
||
|
Dor_a Postat pe 28 Iulie 2009 10:19 |
||
|
No, chiar cu riscul de a ma pune la zid ca sa ma impuscati, am sa va contrazic o tzara. Se pot face de toate. Eu sunt maritata de 15 ani, in urma cu 10 ani am luat o catzea in grija, iar in urma cu 7 am nascut o fetitza. Si am avut tupeul sa le cresc pe amandoua intr-un apartament cu 2 camere... Liliana, stiu cu ce se "mananca" toxoplasmoza si multe alte boli transmisibile de la animalul de companie la om, asa cum stiu si ce reprecursiuni au aceste boli asupra femeii insarcinate, deoarece lucrez in obstetrica-ginecologie. ieri am vrut doar sa vad cate din cele care posteaza aici o fac in cunostinta de cauza sau doar asa de amorul artei... Iar cand ti-am multumit pentru informatii, am facut-o cu toata seriozitatea pentru ca asa mi s-a parut firesc. Acuma imi permit sa-mi postez opinia mea reala: poti sa cresti si un caine, poti sa cresti si un copil alaturi de acle caine, fara a vorbi de niciun fel de risc. eu personal nu regret nici macar o clipa din cei 10 ani petrecuti alaturi de catzea si nici din cei 7 in care copila mea a crescut langa ea. Si daca e sa iau in calcul ca am 2 servicii, pot sa spun ca se pot face toate intr-o singura zi, cu conditia sa ai langa tine pe cineva care sa-ti impartaseasca gandurile si sentimentele. As mai avea multe de scris, da' ma opresc aici ca nimeni nu ma plateste sa scriu un roman.
|
||
|
Lucia38 Postat pe 28 Iulie 2009 10:20 |
||
De la: redline, la data 2009-07-28 10:15:44De la: anybody, la data 2009-07-28 10:13:35neatza.................uffffffffffff ce mai alergai sa nu care cumva sa pierd distractzia........................am fost de mi-am cumparat si floricele asa ca va rog sa nu ma facetzi sa cred ca mi-am irosit bani degeaba redule care esti eu si eu care sunt tu (ptiuuuuuuuuu ce mi se imbarligira destele pe tastatura) sunt prea bine dispusa in dimineatza asta ca sa-mi stice cineva placerea de a savura neste floricele si de a citi "aberatziuniile"unor persoane ce se iubesc prea mult si din lipsa de laudatori se ridica singuri in slavi Doruletzule fu dor de tine
|
||
|
anybody Postat pe 28 Iulie 2009 10:22 |
||
De la: Lucia38, la data 2009-07-28 10:20:33No, chiar cu riscul de a ma pune la zid ca sa ma impuscati, am sa va contrazic o tzara. Se pot face de toate. Eu sunt maritata de 15 ani, in urma cu 10 ani am luat o catzea in grija, iar in urma cu 7 am nascut o fetitza. Si am avut tupeul sa le cresc pe amandoua intr-un apartament cu 2 camere... sa-mi fie rusine lucia tocmai pe tine sa uit sa te salut si sa-ti dau ?
|
||
|
anybody Postat pe 28 Iulie 2009 10:24 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-07-28 10:19:23De la: Dor_a, la data 2009-07-28 10:08:39De la: Lucia38, la data 2009-07-28 09:45:25Cate dintre voi, cele care va certati aici, aveti si copil, si sot, si animal de companie crescut in apartament? cum spuneam nu citesti ceea ce se posteaza! ia reciteste ce am scris eu De la: redline, la data 2009-07-21 11:34:46 |
||
|
redline Postat pe 28 Iulie 2009 10:30 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-07-28 10:19:23 Da, stiu cum e. Am fost acolo, am facut asta. Dar am sa te dezamagesc iara, catelul (unul singur, slava Domnului) era de rasa. Pe acolo nu au bunul simtz sa aiba catzei vagabonzi pe strada, rusine sa le fie... Si hai sa-ti mai dezvaluiesc o chestie: toate cele care au scris pe topicul asta au si caini sau pisoi. Cate unul-doi, nu mai mult, evident! Si de ai casa, nu poti s-o transformi in gradina zoologica. Mai sunt si alte lucruri de facut in viata. Diferenta dintre tine si noi e ca... Nimeni nu face atata caz de asta. Nimeni nu se bate cu pumnii in piept. Avem, am avut, am adunat un animal de pe strada... mare chestie! Nene, unii au descoperit vaccine, au salvat milioane de vieti omenesti (si animale, na!) si numaratoarea continua... Aia ce sa faca? Sa-si faca biserici si sa ne ceara sa ne inchinam la ei? Ceva simt al proportiei nu ar strica. |
||
|
Dor_a Postat pe 28 Iulie 2009 10:31 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-07-28 10:19:32De la: redline, la data 2009-07-28 10:16:23uitai sa te poop any! care esti eu sau tu sau tu sau eu! pai nici eu nu ma dezmeticii si cine sunt nici nu mai stiu..eu...ea..ea..eu...
|
||
|
redline Postat pe 28 Iulie 2009 10:31 |
||
De la: anybody, la data 2009-07-28 10:22:44De la: redline, la data 2009-07-28 10:15:44De la: anybody, la data 2009-07-28 10:13:35neatza.................uffffffffffff ce mai alergai sa nu care cumva sa pierd distractzia........................am fost de mi-am cumparat si floricele asa ca va rog sa nu ma facetzi sa cred ca mi-am irosit bani degeaba
|
||
|
redline Postat pe 28 Iulie 2009 10:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Neplacuta experienta! | 16 | De la: ella_c 26 Aprilie 2009 20:40 |
| O posibila afacere?! | 1 | De la: Kathya_ 9 Martie 2009 10:20 |
| Cine doreste o pisicuta abandonata? | 3 | De la: koribaby 10 Iulie 2010 15:00 |
|
|
||
| MINTE VS INIMA.. CE ALEGETI? | 42 | De la: oana81 12 Noiembrie 2013 09:58 |
| cresterea sanilor | 49 | De la: play_doll 12 Noiembrie 2013 11:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.