Mai multe
De la: anybody, la data 2009-07-28 10:24:31De la: Lucia38, la data 2009-07-28 10:20:33No, chiar cu riscul de a ma pune la zid ca sa ma impuscati, am sa va contrazic o tzara. Se pot face de toate. Eu sunt maritata de 15 ani, in urma cu 10 ani am luat o catzea in grija, iar in urma cu 7 am nascut o fetitza. Si am avut tupeul sa le cresc pe amandoua intr-un apartament cu 2 camere... Iuiiiiiiiii, uite cum imi insel eu sotzul dand de-astia oricui... Sau... daca afla poate vrea si el sa se bage...
|
||
|
Lucia38 Postat pe 28 Iulie 2009 10:32 |
||
|---|---|---|
De la: Lucia38, la data 2009-07-28 10:20:33No, chiar cu riscul de a ma pune la zid ca sa ma impuscati, am sa va contrazic o tzara. Se pot face de toate. Eu sunt maritata de 15 ani, in urma cu 10 ani am luat o catzea in grija, iar in urma cu 7 am nascut o fetitza. Si am avut tupeul sa le cresc pe amandoua intr-un apartament cu 2 camere... Sigur ca se poate Lucia, suntem oameni si putem sa le facem pe toate in viata asta. Nimic nu este imposibil daca ne dorim cu adevarat sa facem ceva. Din pacate, din ceea ce vad eu in jurul meu, oamenii sunt foarte concentrati pe placerile vietii, sunt interesati doar sa se distreze, tot ceea ce inseamna placere ii preocupa in mod special. Ceea ce n-ar fi neaparat un lucru rau cata vreme s-ar mai uita si in jurul lor. Atunci poate ar vedea ce se intampla si ar intelege ca a lua o pisca careia tocmai i-a taiat masina labuta din fata si a o duce la doctor si a-i amputa labuta nu inseamna a dori sa ti se faca statuie ci inseamna pur si simplu a-ti face datoria de om. Sunt atatea si atatea lucruri pe care le putem face pentru atatia oameni si pentru atatea animale. Toata lumea din jur spune"NU dati bani tiganilor si copiilor de pe strada ca se duc si isi cumpara bautura si tigari!!" Bun, dar macar ceva dulce sau ceva mancare e asa de greu sa ai la tine in masina sa le dai macar din cand in cand??? Avem atatae prin casa si prin masina de multe ori si tot nu le dam nimic!!! Suntem trecatori in viata asta, maine poate ne calca masina pe strada si totusi traim ca si cum n-am mai muri niciodata. |
||
|
liliana2005 Postat pe 28 Iulie 2009 10:35 |
||
De la: redline, la data 2009-07-28 10:30:36[/quote] Mda, stiu ce zici. Cand s-a pus problema unde o sa stea pisoiul pe care l-am adus peste catzel, am zis clar ca locul lui e in gradina. Asa ca pisoaica avea gradina cu ficusii in care se catzara fericita (si vana gugustiuci si colibri... de mi se zbarlea parul pe mine cand gaseam capshoarele de pasari prin iarba... Soacra mea, insa, era fericita! Nu-si mai faceau cuib in patio, deci nu mai faceau mizerie... ) ... Pisoii sunt cu adevarat fericiti doar afara, Red...
|
||
|
|
||
|
Dor_a Postat pe 28 Iulie 2009 10:38 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-07-28 10:31:00De la: liliana2005, la data 2009-07-28 10:19:23 Daca ai facut asta, o sa o faci toata viata. Nu ai facut si gata, nu mai exista nimeni care are nevoie de tine. Si daca faci si tu asta, nu pricep de ce ma combati atata pe mine. Uite eu am 3 catei pe care i-am pastrat, doi ai mei, unul al lui taica-meu. Si 4 pisici. Doua ale mele, doi motani ai prietenului meu. La casa. Toti sterilizati. Si nu fac caz de oamenii care fac macar ceva pentru cate un animal, fac caz de cei care nu fac nimic, spun ca nu aduc decat boli si alte aiureli pe care le-am mai citit pe aici. Nu fac caz de oamenii normali care isi traiesc viata intr-un mod decent, fac caz de cei care vin si urla in gura mare ca doar ce au ei acasa este important, uitand probabil de zecile de mii de animale care ar avea si ele nevoie de o mana de ajutor. |
||
|
liliana2005 Postat pe 28 Iulie 2009 10:43 |
||
De la: Lucia38, la data 2009-07-28 10:20:33No, chiar cu riscul de a ma pune la zid ca sa ma impuscati, am sa va contrazic o tzara. Se pot face de toate. Eu sunt maritata de 15 ani, in urma cu 10 ani am luat o catzea in grija, iar in urma cu 7 am nascut o fetitza. Si am avut tupeul sa le cresc pe amandoua intr-un apartament cu 2 camere... Nu te pune nimeni la zid, Lucia... Bravo tie... Se pare insa ca nici una dintre noi nu vorbeste in cunostinta de cauza. Nici una ditnre noi nu a avut si slujba, si animale, SI copii. Doar animale. Si totusi... tu nu faci atata caz si nici nu crezi ca lumea ar trebui sa-ti cante ode... Oare de ce? O fi din cauza ca ai bun-simtz? |
||
|
Dor_a Postat pe 28 Iulie 2009 10:44 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-07-28 10:38:49De la: redline, la data 2009-07-28 10:30:36 Mda, stiu ce zici. Cand s-a pus problema unde o sa stea pisoiul pe care l-am adus peste catzel, am zis clar ca locul lui e in gradina. Asa ca pisoiul avea gradina cu ficusii in care se catzara fericita (si vana gugustiuci si colibri... de mi se zbarlea parul pe mine cand gaseam capshoarele de pasari prin iarba... Soacra mea, insa, era fericita! Nu-si mai faceau cuib in patio, deci nu mai faceau mizerie... ) ... Pisoii sunt cu adevarat fericiti doar afara, Red... [/quote]daca nu as fi iubit animalele nu le luam acasa..dar vezi tu...cand pleci la 7 dimineatza si ajungi la 23 acasa...iar pisica sta singura..cade cu galeria..si multe altele...cand vezi ca vrea atentia ta...iar tu nu ai timp nici de tine..crede-ma ca nu mai vrei sa o chinui! dar...nu toata lumea intelege asta! si te pup si eu si any..da nu stiu care prima
|
||
|
redline Postat pe 28 Iulie 2009 10:44 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-07-28 10:35:25De la: Lucia38, la data 2009-07-28 10:20:33No, chiar cu riscul de a ma pune la zid ca sa ma impuscati, am sa va contrazic o tzara. Se pot face de toate. Eu sunt maritata de 15 ani, in urma cu 10 ani am luat o catzea in grija, iar in urma cu 7 am nascut o fetitza. Si am avut tupeul sa le cresc pe amandoua intr-un apartament cu 2 camere... Sa stii ca nu omul de rand e de vina pentru ceea ce se intampla cu animalele abandonate, ci autoritatile care nu fac nimic in sensul asta. Degeaba omul de rand face un milion de petitii si bate la alt milion de usi, ca jnu va izbuti sa faca mare lucru. Asta am zis-o din proprie experienta. Prin urmare, atata timp cat legea pentru protectia animalelor nici in ziua de azi nu se aplica, iar televiziunile mai dau imagini cu animale chinuite fara ca agresorul sa pateasca ceva, eu zic ca te lupti cu morile de vant... Au mai fost si altii care au vrut sa ia atitudine, dar cineva, undeva, la un moment dat, a reusit sa-i opreasca. Prin urmare, eu zic ca cel mai sanatos e ca fiecare om sa faca asa cum crede de cuviinta ca-i mai bine pentru el. |
||
|
Lucia38 Postat pe 28 Iulie 2009 10:46 |
||
pot sa spun cu mandrie ca animalul meu de companie (catea), este cel mai bun prieten al meu de 11 ani incoace
|
||
|
Tazmanian Postat pe 28 Iulie 2009 10:46 |
||
De la: redline, la data 2009-07-28 10:32:34De la: anybody, la data 2009-07-28 10:22:44De la: redline, la data 2009-07-28 10:15:44De la: anybody, la data 2009-07-28 10:13:35neatza.................uffffffffffff ce mai alergai sa nu care cumva sa pierd distractzia........................am fost de mi-am cumparat si floricele asa ca va rog sa nu ma facetzi sa cred ca mi-am irosit bani degeaba Pupaceli maxime si voua, da' tot nu m-ati dumerit....
|
||
|
Dor_a Postat pe 28 Iulie 2009 10:46 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-07-28 10:46:51De la: redline, la data 2009-07-28 10:32:34De la: anybody, la data 2009-07-28 10:22:44De la: redline, la data 2009-07-28 10:15:44De la: anybody, la data 2009-07-28 10:13:35neatza.................uffffffffffff ce mai alergai sa nu care cumva sa pierd distractzia........................am fost de mi-am cumparat si floricele asa ca va rog sa nu ma facetzi sa cred ca mi-am irosit bani degeaba toate la timpul lor dorule!
|
||
|
redline Postat pe 28 Iulie 2009 10:47 |
||
De la: Tazmanian, la data 2009-07-28 10:46:33pot sa spun cu mandrie ca animalul meu de companie (catea), este cel mai bun prieten al meu de 11 ani incoace parca n-eam adunat azi aici la un fel de intrunire AA... |
||
|
Lucia38 Postat pe 28 Iulie 2009 10:48 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-07-28 10:38:49De la: redline, la data 2009-07-28 10:30:36 Mda, stiu ce zici. Cand s-a pus problema unde o sa stea pisoiul pe care l-am adus peste catzel, am zis clar ca locul lui e in gradina. Asa ca pisoiul avea gradina cu ficusii in care se catzara fericita (si vana gugustiuci si colibri... de mi se zbarlea parul pe mine cand gaseam capshoarele de pasari prin iarba... Soacra mea, insa, era fericita! Nu-si mai faceau cuib in patio, deci nu mai faceau mizerie... ) ... Pisoii sunt cu adevarat fericiti doar afara, Red... [/quote]99% dintre pisici sunt fericiti doar afara, nu vor fi niciodata fericiti intr-un apartament. Cainii in schimb n-au treaba, daca stapanul merge cu ei la plimbare ziua si seara, sunt multumiti. In schimb, nu stiu cum am dat eu peste o pisica- Cora, daca vreti sa o vedeti- nu suporta sa stea afara. Am crescut-o in casa de mica, de la 2 saptamani si daca lasi usa deschisa nici nu se gandeste sa plece decat daca o dai afara. E in stare sa stea zi si noapte in casa si sa se joace non stop cu sosetele. Iar daca vine vreun alt pisoi in casa, il scuipa, nu-l suporta Toti ceilalti daca prind usa deschisa dusi sunt.
|
||
|
liliana2005 Postat pe 28 Iulie 2009 10:50 |
||
hai ca sa fiu si eu on topic.................................spunea cineva ca oameni de la sat nu mai sunt cum erau odinioara si o s-o contrazic pana in panzele albe ...............socrii mei au o gospodarie destul de mare adica a se intzelege cu foarte multe animale .......................le iubesc pe toate si le acorda atentzie in aceeasi masura toate sunt iubite si ingrijite.................fiica mea creste acolo inconjurata de toate acele animale ii sunt dragi si parca si ele au "indragit-o" este mogaldeatza din curte ce se amesteca printre ele.....................na ca ma laudai si eu
|
||
|
anybody Postat pe 28 Iulie 2009 10:52 |
||
Anybody, ma sochezi de-a dreptul! Fetita ta printre animale la tara?????? Tu esti constienta de riscul la care o expui? Daca va vrea mai tarziu sa se faca medic veterinar ca a mea?
|
||
|
Lucia38 Postat pe 28 Iulie 2009 10:55 |
||
De la: Lucia38, la data 2009-07-28 10:46:21De la: liliana2005, la data 2009-07-28 10:35:25De la: Lucia38, la data 2009-07-28 10:20:33No, chiar cu riscul de a ma pune la zid ca sa ma impuscati, am sa va contrazic o tzara. Se pot face de toate. Eu sunt maritata de 15 ani, in urma cu 10 ani am luat o catzea in grija, iar in urma cu 7 am nascut o fetitza. Si am avut tupeul sa le cresc pe amandoua intr-un apartament cu 2 camere... Sigur, dar asta nu inseamna ca toti sa stam cu mainile in san si sa asteptam sa se intample minunea. Iar intre timp sa ne vedem de viata noastra ca avem lucruri mai bune de facut decat sa ne uitam in jur. Tot ce spun este ca fiecare poate face ceva daca este pus in fata faptului. Nu inteleg cum pot unii sa treaca pe langa un caine care sta jos cu ochii inchisi asteptand sa moara. Sau pe langa o pisica pe care a calcat-o masina, i-a taiat labuta si e cu oasele pe afara. Daca viata te pune in asemenea situatii nu mi se pare normal sa zici "ei nah, eu sunt in drum spre lucru, n-am timp". Si nici nu mi se pare omenesc sa faci misto de oamenii care chiar fac lucrurile astea si sa le spui sa-si stranga ei mortaciuni in casa cat vor ca n-o sa le faca nimeni statui pentru asta. |
||
|
liliana2005 Postat pe 28 Iulie 2009 10:56 |
||
De la: Lucia38, la data 2009-07-28 10:55:44Anybody, ma sochezi de-a dreptul! Fetita ta printre animale la tara?????? Tu esti constienta de riscul la care o expui? Daca va vrea mai tarziu sa se faca medic veterinar ca a mea? "mica"(i-au pus numele Milka dar ea nu poate sa-l rosteasca intocmai) adica o vitzelusa de cateva saptamani este prietena ei cea mai buna ........................nu-ti mai spun de porumbeii cum ii ciugulesc din palma iar in ceea ce priveste pisica o asteapta dimineatza la usa sa iasa din casa sa i se strecoare fericita printre picioare ..........................sa vezi cat de suparata sta pisica atunci cand fiica mea da prea multa atentzie altui animal ......................se pare ca se va umple lumea de medici veterinari Lucia
|
||
|
anybody Postat pe 28 Iulie 2009 11:00 |
||
|
Ca mi-ati amintit de Mitzi... N-am sa inteleg niciodata cum a putut sa aiba asa un instinct dezvoltat, tinand seama ca am gasit-o cand era cat palma si inca mai manca din seringa Cand a crescut si a inceput sa vaneze, imi aducea pasarelele ca trofeu... Pe deasupra era confuza, pentru ca eu tipam si soacra mea o incuraja. Pana la urma a inceput sa lase capshoarele pe sub arbustii de ficus (chiar! Stiati ca ceea ce numim noi ficus acasa... e, intr-adevar o specie de ficus - arborele de cauciuc ... Exista alti ficusi, cu frunza micutza... Inchid paranteza) Si uite asa, a trebuit sa admit ca asta ii e instinctul si pace! Spectacolul, insa, e foarte crud. Ati vazut vreodata un pisoi vanand? Nu-si omoara prada din prima. Nici macar din a doua. E de nesuportat. Din pacate, daca ajungi destul de tarziu, nu mai poti salva nici pasarea, care e pe jumatate moarta... Brr!
|
||
|
Dor_a Postat pe 28 Iulie 2009 11:05 |
||
De la: anybody, la data 2009-07-28 11:00:31De la: Lucia38, la data 2009-07-28 10:55:44Anybody, ma sochezi de-a dreptul! Fetita ta printre animale la tara?????? Tu esti constienta de riscul la care o expui? Daca va vrea mai tarziu sa se faca medic veterinar ca a mea? CE frumooss!
|
||
|
Dor_a Postat pe 28 Iulie 2009 11:06 |
||
De la: anybody, la data 2009-07-28 10:52:14hai ca sa fiu si eu on topic.................................spunea cineva ca oameni de la sat nu mai sunt cum erau odinioara si o s-o contrazic pana in panzele albe ...............socrii mei au o gospodarie destul de mare adica a se intzelege cu foarte multe animale Foarte bine, mai sunt si oameni cumsecade la tara. Eu acum doua luni aproximativ am auzit ca bunica prietenei mele (cu care am crescut, zi de zi eram impreuna!!) a chemat un nemernic sa-i impuste 2 caini. O catea de vreo 7 luni care cica se facuse maaare si manca pui (desi o tinea legata, se dezlega CICA) si un prichindel mic pe care il avea de vreo 6 ani. Il invatase si pe el sa manance pui. E ciudat pentru ca eu o respectam pe femeia aia, ii spuneam mami, era doar bunica prietenei mele. N-as fi crezut niciodata ca e in stare de asa ceva. Acolo sunt doi doctori veterinari foarte buni, sot sotie, putea sa vorbeasca cu ei sa ia cainii sa-i duca undeva pentru ca de eutanasiat ei nu i-ar fi eutanasiat, mi-au spus nu fac asa ceva cand e vorba despre animale sanatoase. Culmea este ca prietena mea ii dusese catelusa iarna trecuta, cand era un pui de numai o luna, o gasise pe camp, in locul unde isi construia casa, era foarte bolnava, era sa moara, toti fratii ei au murit acolo in camp rand pe rand (erau 6, fusesera abandonati de niste tigani). A dus-o la doctor si apoi a dus-o la bunica-sa pentru ca mai avea de lucrat la casa. Cu ce scop? Sa o impuste?? Nu mai bine o lasa sa moara acolo in camp?? Asa ca nu fa presupuneri, eu iti spun ca se intampla din astea la sat. Am mai auzit de la o fosta colega acelasi lucru. Ea spune ca se intampla pe semenic undeva, la o stana de oi. Si acolo este vorba despre caini LUP, pe care ciobanii ii CUMPARA de pui cu 7 milioane bucata pentru a le proteja oile. Dar nu ii hranesc iar cand omoara animale, le dau blana sa manance. Iar cainii se obisnuiesc si apoi ajung sa atace si oile din turma din lipsa de hrana. Si ii impusca. Sunt toti slabi si vai si amar de ei. Caini de rasa, nu uitati, caini lup. Se intampla in tara asta mizerabila. Ce facem cu "oamenii" astia? Eu n-am mai vorbit de atunci cu prietena mea, am facut scandal in sat iar nenea care i-a impuscat a fost mustrat si amenintat ca va fi bagat in inchisoare pentru uz ilegal de arma. Iar ea s-a suparat pe mine ca am vorbit, imi tipa in telefon "de ce te-ai bagat? nu trebuia sa te bagi!!". De fapt eu mai mult plangeam pe la toata lumea pentru ca stiam catelusa aia, o vazusem aici la doctor, chiar am ajutat-o cu niste bani pentru ca nu avea suficienti bani pentru tratament. Acum a nascut, stiu ca are o fetita dar nu pot sa pun mana pe telefon sa o sun. Nici ea n-a facut-o. Mi-a spus la telefon ca ea are probleme mai mari decat niste caini impuscati. |
||
|
liliana2005 Postat pe 28 Iulie 2009 11:15 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-07-28 10:44:05De la: Lucia38, la data 2009-07-28 10:20:33No, chiar cu riscul de a ma pune la zid ca sa ma impuscati, am sa va contrazic o tzara. Se pot face de toate. Eu sunt maritata de 15 ani, in urma cu 10 ani am luat o catzea in grija, iar in urma cu 7 am nascut o fetitza. Si am avut tupeul sa le cresc pe amandoua intr-un apartament cu 2 camere... Dora, tu esti o scumpa si acuma chiar ma faci sa marturisesc tot. Mai, pana m-am maritat, am facut numai ce mi-au spus altii sa fac (adica parintii...). Dupa ce m-am maritat, am inceput sa fac numai ce am vrut eu fara sa-mi pese nici macar o tzara de gura lumii. Noroc ca am spatele asigurat de sotul meu care-i la fel de diliu ca mine... Prin urmare, actualmente putin imi pasa daca lumea comenteaza la adresa mea, atata timp cat eu si familia mea suntem multumiti de viata pe care o ducem... Nu zic sa nu ocrotim animale, dar de aici si pana la a face o adevarata crescatorie, e o mare distanta. Uite, noi suntem multi proprietari de animale de companie care am fi dispusi sa dam in fiecare luna o anumita suma de bani pentru intretinerea unui centru de ingrijire a animalelor fara stapan, cu conditia ca si primaria Clujului sa sustina un astfel de proiect. problema e ca nu titi proprietarii de animale doresc acest lucru pe motiv ca n-au nici o obligatie fata de cainii sau pisicile vagaboande. Si atunci nici noi astialalti nu suntem de acord sa platim numai noi. Si uite-asa nu ajungem nicaieri... Pe de alta parte, poate orice proprietar de animal de companie sa-si faca vacanta oriunde vrea muschii lui. Exista pensiuni pentru catzei si pisici, totul este sa-ti poti permite. Numai ca daca-ti permiti o vacanta, iti permiti si sa scoti din buzunar niste bani pentru pensiune. Iar animalul e la fel de bine ingrijit ca acasa. |
||
|
Lucia38 Postat pe 28 Iulie 2009 11:17 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-07-28 11:15:00De la: anybody, la data 2009-07-28 10:52:14hai ca sa fiu si eu on topic.................................spunea cineva ca oameni de la sat nu mai sunt cum erau odinioara si o s-o contrazic pana in panzele albe ...............socrii mei au o gospodarie destul de mare adica a se intzelege cu foarte multe animale tu chiar cu toata lumea reusesti sa ai divergentze?.....................acum sincer asta nu-ti ridica niciun semn de intrebare?
|
||
|
anybody Postat pe 28 Iulie 2009 11:18 |
||
De la: anybody, la data 2009-07-28 11:00:31De la: Lucia38, la data 2009-07-28 10:55:44Anybody, ma sochezi de-a dreptul! Fetita ta printre animale la tara?????? Tu esti constienta de riscul la care o expui? Daca va vrea mai tarziu sa se faca medic veterinar ca a mea? da, dar a mea s-a prins ca se castiga bine si din frizerie canina, asa ca s-a hotarat sa aiba doua specialitati...
|
||
|
Lucia38 Postat pe 28 Iulie 2009 11:19 |
||
De la: Lucia38, la data 2009-07-28 11:19:06De la: anybody, la data 2009-07-28 11:00:31De la: Lucia38, la data 2009-07-28 10:55:44Anybody, ma sochezi de-a dreptul! Fetita ta printre animale la tara?????? Tu esti constienta de riscul la care o expui? Daca va vrea mai tarziu sa se faca medic veterinar ca a mea? la asta s-a gandit fiica mea cea mare....................asa ca ne pregatim de-o adevarata afacere
|
||
|
anybody Postat pe 28 Iulie 2009 11:21 |
||
| Apropo de tarani... Dragele mele, daca eu sufar pentru ceva, este pentru ca nu-i pot oferi fiicei mele vacantele de vara pe care eu le petreceam la bunici la tara... Din fericire, inca o mai duce mama mea la tara (desi e destul de departe de noi...) la bunica mea, dar din pacate nu poate sta prea mult ca... asa-i meciul. Si zau ca nici nu-mi pasa cat de mizerabila e fiica-mea dupa o zi de joaca in aer liber, nu ma deranjeaza ca sta langa matusa mea care mulge vaca asteptand sa-si primeasca portia de lapte proaspat muls, nu ma deranjeaza ca se invarte printre gaini si alte vietati... E fericita si asta e cel mai important pentru mine.. | ||
|
Lucia38 Postat pe 28 Iulie 2009 11:23 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-07-28 10:44:05De la: Lucia38, la data 2009-07-28 10:20:33No, chiar cu riscul de a ma pune la zid ca sa ma impuscati, am sa va contrazic o tzara. Se pot face de toate. Eu sunt maritata de 15 ani, in urma cu 10 ani am luat o catzea in grija, iar in urma cu 7 am nascut o fetitza. Si am avut tupeul sa le cresc pe amandoua intr-un apartament cu 2 camere... La tine asa se manifesta bunul simt Dora?? Sa vorbesti pe un topic dedicat animalelor maltratate despre oamenii care le maltrateaza si despre cei care nu fac nimic sa impiedice asta e lipsa de bun simt? Si slujba are fata, chiar doua si copii si animale putem avea toti. Nu stiu cum se poate sa intelegeti ca daca aveti viata si familie si tot nu inseamna ca nu puteti sa va ocupati si de cate un animal de pe strada sau de nefericitii care le fac rau. Sta in puterea fiecaruia sa faca ceva, un lucru, oricat de neinsemnat ar fi el, doar sa nu se complaca in mizerie si nesimtire. |
||
|
liliana2005 Postat pe 28 Iulie 2009 11:25 |
||
De la: anybody, la data 2009-07-28 11:21:28De la: Lucia38, la data 2009-07-28 11:19:06De la: anybody, la data 2009-07-28 11:00:31De la: Lucia38, la data 2009-07-28 10:55:44Anybody, ma sochezi de-a dreptul! Fetita ta printre animale la tara?????? Tu esti constienta de riscul la care o expui? Daca va vrea mai tarziu sa se faca medic veterinar ca a mea? S-a facut. Le trimitem la specialitate in Ungaria ca acolo se invata xca lumea frizeria canina. Si dupa..., punem de un gheseft... Apropo, stii cat costa in Cluj o tunsoare la caine? Pentru cel de talie mijlocie cum e cateaua mea, 70 de lei. Vara, ii fac programare cu o saptamana inainte ca e mare aglomeratie. No, iti dai seama ce bani se scot din afacerea asta? |
||
|
Lucia38 Postat pe 28 Iulie 2009 11:25 |
||
De la: Lucia38, la data 2009-07-28 11:23:28Apropo de tarani... Dragele mele, daca eu sufar pentru ceva, este pentru ca nu-i pot oferi fiicei mele vacantele de vara pe care eu le petreceam la bunici la tara... Din fericire, inca o mai duce mama mea la tara (desi e destul de departe de noi...) la bunica mea, dar din pacate nu poate sta prea mult ca... asa-i meciul. Si zau ca nici nu-mi pasa cat de mizerabila e fiica-mea dupa o zi de joaca in aer liber, nu ma deranjeaza ca sta langa matusa mea care mulge vaca asteptand sa-si primeasca portia de lapte proaspat muls, nu ma deranjeaza ca se invarte printre gaini si alte vietati... E fericita si asta e cel mai important pentru mine.. apropo de asta Lucia ambele fete sunt la tzara fiind vacantza...................... de vreo cateva zile fiica mea cea mare(are 11 ani)a invatza sa mulga vaca si daca ai sti cat de fericita este in plus a rugat-o pe mamaie s-o invetze si cum se face branzica si vreau sa-ti spun ca sambata am mancat o branzica absolut delicioasa facuta de manutzele ei
|
||
|
anybody Postat pe 28 Iulie 2009 11:27 |
||
De la: Lucia38, la data 2009-07-28 11:23:28Apropo de tarani... Dragele mele, daca eu sufar pentru ceva, este pentru ca nu-i pot oferi fiicei mele vacantele de vara pe care eu le petreceam la bunici la tara... Din fericire, inca o mai duce mama mea la tara (desi e destul de departe de noi...) la bunica mea, dar din pacate nu poate sta prea mult ca... asa-i meciul. Si zau ca nici nu-mi pasa cat de mizerabila e fiica-mea dupa o zi de joaca in aer liber, nu ma deranjeaza ca sta langa matusa mea care mulge vaca asteptand sa-si primeasca portia de lapte proaspat muls, nu ma deranjeaza ca se invarte printre gaini si alte vietati... E fericita si asta e cel mai important pentru mine.. Uau, n-ai idee cat imi lipseste viata de la 5-6 ani cand eram inconjurata de animale si nu aveam nici o grija in lumea asta. Si copacii in care ne catarm non stop Si era acolo o vacuta pe care o chema Mica. Era crem cu boticul mov. MOV!! N-o sa o uit niciodata! Ma lua bunica-mea cu ea pe camp si daca cumva intram sa chem o prietena sa vina si ea pe camp cu noi, Mica se oprea in strada, nu facea un singur pas pana nu ma intorceam eu. Apoi totul s-a schimbat, eu eram mica, m-au dus departe.. Mica probabil a ajuns carne de abator...n-am mancat in viata mea carne de vita si n-o sa mananc niciodata. |
||
|
liliana2005 Postat pe 28 Iulie 2009 11:31 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-07-28 11:15:00De la: anybody, la data 2009-07-28 10:52:14hai ca sa fiu si eu on topic.................................spunea cineva ca oameni de la sat nu mai sunt cum erau odinioara si o s-o contrazic pana in panzele albe ...............socrii mei au o gospodarie destul de mare adica a se intzelege cu foarte multe animale Imi si imaginez ce fata au facut taranii cand a inceput una sa se isterizeze. Tu nu pricepi ca oamenii respectiv sunt dependenti de animalele din curte pentru hrana? Si ca e mai mult decat normal sa omoare acele animale care le pun in pericol hrana lor de toate zilele? |
||
|
Kathara Postat pe 28 Iulie 2009 11:34 |
||
De la: anybody, la data 2009-07-28 11:18:44De la: liliana2005, la data 2009-07-28 11:15:00De la: anybody, la data 2009-07-28 10:52:14hai ca sa fiu si eu on topic.................................spunea cineva ca oameni de la sat nu mai sunt cum erau odinioara si o s-o contrazic pana in panzele albe ...............socrii mei au o gospodarie destul de mare adica a se intzelege cu foarte multe animale Tie chiar ti se pare un raspuns normal ce ai scris aici? Tu ai fi stat cu mainile in san, asa este? Ce conteaza, hai sa-i impuscam pe toti. Nu am divergente cu toata lumea, doar cu oamenii lipsiti de substanta. |
||
|
liliana2005 Postat pe 28 Iulie 2009 11:34 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| La mijloc intre 2 barbati????? pe care-l aleg???? | 15 | De la: kudika_6509 8 Mai 2012 11:22 |
| salut | 1 | De la: lolotek 26 Martie 2009 23:58 |
| Cum sa faci bani pe timp de criza!!! | 9 | De la: Lucia38 23 Octombrie 2009 11:54 |
|
|
||
| Sarpele ca PET | 30 | De la: blussy 15 Septembrie 2009 19:21 |
| carti de joc personalizate | 4 | De la: loredanakis 28 Septembrie 2009 04:05 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.