Mai multe
| Depinde...eu nu i-as mai da o a doua sansa. Dar daca chiar vrei poti sa o faci, insa cu mare grija. Sa nu mai ai incredere in el ca la inceput si sa pui tu picioru in prag. Daca te iubeste asa cum zice te va accepta relatia voastra si cu tine la conducere. Chiar imi pare rau ca s-a intamplat asa | ||
|
deea90 Postat pe 20 Septembrie 2009 23:22 |
||
|---|---|---|
De la: deea90, la data 2009-09-20 23:22:16Depinde...eu nu i-as mai da o a doua sansa. Dar daca chiar vrei poti sa o faci, insa cu mare grija. Sa nu mai ai incredere in el ca la inceput si sa pui tu picioru in prag. Daca te iubeste asa cum zice te va accepta relatia voastra si cu tine la conducere. Chiar imi pare rau ca s-a intamplat asa i-am mai dat o sansa si lucrurile merg din ce in ce mai rau....plus de asta ..peste o sapt plec la fac si o sa ne vdm doar in week-enduri...chiar nuj ce sa fac...:( |
||
|
kudikana Postat pe 23 Septembrie 2009 23:05 |
||
De la: kudikana, la data 2009-09-23 23:05:15De la: deea90, la data 2009-09-20 23:22:16Depinde...eu nu i-as mai da o a doua sansa. Dar daca chiar vrei poti sa o faci, insa cu mare grija. Sa nu mai ai incredere in el ca la inceput si sa pui tu picioru in prag. Daca te iubeste asa cum zice te va accepta relatia voastra si cu tine la conducere. Chiar imi pare rau ca s-a intamplat asa nu mai face nimic in sensul asta cu el....parerea mea....ai grija de tine si de viata ta. |
||
|
|
||
|
nadyuta Postat pe 24 Septembrie 2009 15:08 |
||
De la: kudikana, la data 2009-09-23 23:05:15De la: deea90, la data 2009-09-20 23:22:16Depinde...eu nu i-as mai da o a doua sansa. Dar daca chiar vrei poti sa o faci, insa cu mare grija. Sa nu mai ai incredere in el ca la inceput si sa pui tu picioru in prag. Daca te iubeste asa cum zice te va accepta relatia voastra si cu tine la conducere. Chiar imi pare rau ca s-a intamplat asa nu merita..k e a doua oara knd te inseala.....cel kre o face o data,de doua ori o poate face si de acuma incolo...orikt de mult l-ai iubi u zic sa nu te lasi klkta in picioare si sa pui picioru in prag...kiar daca o sa suferi....e greu...te inteleg foarte bn:(..bafta multa si ai grija de tn:* |
||
|
geo150291 Postat pe 24 Septembrie 2009 21:19 |
||
|
mda....daca te-a inselat de 2 ori....nu se merita.... esti tanara, incearca sa-ti vezi de viata ta si da-l uitarii. sa ai curaj sa te desparti de el si sa nu te mai intorci la el. o sa-ti gasesti jumatatea...si deabia atunci ai sa vezi cum e sa iubesti si sa fii iubit neconditionat. parerea mea e ca tu nu esti fericita asa ca nu se merita sa te lupti cu toate puterile pt o cauza deja pierduta. |
||
|
Hellen1 Postat pe 25 Septembrie 2009 15:07 |
||
| ochisorii care nu se vad se cam uita mai kudikana.. own experience | ||
|
barabass Postat pe 25 Septembrie 2009 15:17 |
||
De la: barabass, la data 2009-09-25 15:17:48ochisorii care nu se vad se cam uita mai kudikana.. own experience e o situatie atat de naspa...pt ca eu upt de una singura si in schimb nu primesc nimic:(...e greu si stiu ca ochii care nu se ved se uita...dar...timpul o sa e rezolve pe toate ...sper |
||
|
kudikana Postat pe 2 Octombrie 2009 01:21 |
||
De la: kudikana, la data 2009-09-05 21:23:25buna...poestea mea suna cam asa....eu intr-un oras el in altul...eu la fac el la munca....cum as putea face eu ca relatia asta sa mearga...oare dispare dragostea knd este ceva distanta la mijloc....help meeee:(:(:( take it from me. parintii mei au fost casatoriti timp de 23 de ani. anu trecut au divortat. cauza? de 5 ani el era plecat in Italia si venea cand putea. in medie 2sapt pe an. sincer....ma indoiesc sa iasa ceva din relatia voastra, chiar daca distanta nu e aceeasi, dar e frageda relatia! |
||
|
greierash_is_back Postat pe 2 Octombrie 2009 01:25 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| adevaruri | 25 | De la: r_girl 14 Mai 2009 13:16 |
| Caut tipa pentru cunnilingus :) | 40 | De la: danx 27 Iulie 2019 10:35 |
| ... | 5 | De la: kudika074029 31 Octombrie 2009 01:00 |
|
|
||
| nu ma atrage.. sa raman cu el? | 66 | De la: love_strike 13 Iulie 2010 18:50 |
| Fetisuri "normale"?? | 16 | De la: scorpio67 12 Iunie 2010 09:14 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.