Mai multe
De la: ratatat, la data 2009-12-03 12:59:42si sa mai si 訓読み cu 送り仮名 in cea mai 万葉仮名り仮名Vezi ca ti-au mai ramas niste pene micute pe spate, scutura-le si pe alea! Apropo tu unde lucrezi, tot la stat?
|
||
|
miss_darine Postat pe 3 Decembrie 2009 13:03 |
||
|---|---|---|
De la: miss_darine, la data 2009-12-03 13:03:28De la: ratatat, la data 2009-12-03 12:59:42si sa mai si 訓読み cu 送り仮名 in cea mai 万葉仮名り仮名Vezi ca ti-au mai ramas niste pene micute pe spate, scutura-le si pe alea! Apropo tu unde lucrezi, tot la stat? lucrez in domeniul privat, da sefu azi nu-i pe aicea, si fac si eu cum fac "doamnele" care lucreaza la stat (degeaba) |
||
|
ratatat Postat pe 3 Decembrie 2009 13:05 |
||
De la: ratatat, la data 2009-12-03 13:02:47care injuraturi iti plac mai mult? in dialectul kana sau un kanji? poti sa le folosesti pe cele din dialectul daco-roman
|
||
|
|
||
|
miss_darine Postat pe 3 Decembrie 2009 13:06 |
||
De la: miss_darine, la data 2009-12-03 13:06:08De la: ratatat, la data 2009-12-03 13:02:47care injuraturi iti plac mai mult? in dialectul kana sau un kanji? yeah, slab de tot raspuns |
||
|
ratatat Postat pe 3 Decembrie 2009 13:07 |
||
De la: ratatat, la data 2009-12-03 13:05:19De la: miss_darine, la data 2009-12-03 13:03:28De la: ratatat, la data 2009-12-03 12:59:42si sa mai si 訓読み cu 送り仮名 in cea mai 万葉仮名り仮名Vezi ca ti-au mai ramas niste pene micute pe spate, scutura-le si pe alea! Apropo tu unde lucrezi, tot la stat? hai ca pina la urma imi placi! esti haioasa
|
||
|
miss_darine Postat pe 3 Decembrie 2009 13:07 |
||
De la: miss_darine, la data 2009-12-03 13:07:27De la: ratatat, la data 2009-12-03 13:05:19De la: miss_darine, la data 2009-12-03 13:03:28De la: ratatat, la data 2009-12-03 12:59:42si sa mai si 訓読み cu 送り仮名 in cea mai 万葉仮名り仮名Vezi ca ti-au mai ramas niste pene micute pe spate, scutura-le si pe alea! Apropo tu unde lucrezi, tot la stat? danke schon!!! |
||
|
ratatat Postat pe 3 Decembrie 2009 13:08 |
||
Si inca ceva mamica , daca am facut observatie ca se scrie anapoda , ca ati zapacit limba romana nu inseamna ca sunt chiar tampita ! Si cu fericirea si lasatul in pace al celor tineri sa-si traiasca viata , faceti-o mamica dar in conditiile in care sunteti in stare ! Cred ca pe multi dintre voi ar trebui sa va testeze inaine de a va lasa sa va intemeiati o familie ! Sa va dea un certificat prin care sa se ateste ca aveti discernamant si ca veti da nastere unor copii sanatosi si normali . Nu toti trogloditi tac , pac se cupleaza si fac copii . Nu vedeti maica ca e plina lumea de copii nascuti cu malformatii , handicapati mintali s.a.m..d Este rodul , de cele mai multe ori a actelor iresponsabile a acesto TINERI nemaipomeniti . Sunt pline casele de copii de prunci abandonati ! Asa ca maica ...... tot BATRANII se pare ca sunt BAZA in multe cazuri si nu va grabiti sa-i omorati , sa-i inchideti in ospicii ca deocamdata ei va tin spatele ( e vorba de voi,, astia'' super desteptii ) ! Atata timp cat nu sunteti in stare sa va asigurati ( si din nou fac referire la cei ,, destepti '') o casa sa locuiti separat de BATRANI si cum am mai spus intrati tropaind in casele lor ca si cum ar fi bunul vostru si acestia va accepta ar trebui sa le aratati mai mult respect . Si inca ceva : daca o mama , tata , soacra sau socru va spun ceva sau incearca sa va indrume nu o fac draguta din rautate ! Sunt de cele mai multe ori bineintentionati , dar deh , voi sunteti cei mai tari si mai mari! lE STITI PE TOATE ! Atunci duceti-va maica in treaba voastra , lasati batranii sa traiasca linistiti cat mai au de trait si nu le doriti MOARTEA ! Ca va vine si voua cat de curand randul !!!!!! Pa mamica ! Si sper sa aveti rabdare sa cititi ce am scris ! Sau e posibil sa trebuiasca sa depuneti un efort prea mare si sa adormiti !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 3 Decembrie 2009 13:12 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-12-03 13:12:52Si inca ceva mamica , daca am facut observatie ca se scrie anapoda , ca ati zapacit limba romana nu inseamna ca sunt chiar tampita ! Si cu fericirea si lasatul in pace al celor tineri sa-si traiasca viata , faceti-o mamica dar in conditiile in care sunteti in stare ! Cred ca pe multi dintre voi ar trebui sa va testeze inaine de a va lasa sa va intemeiati o familie ! Sa va dea un certificat prin care sa se ateste ca aveti discernamant si ca veti da nastere unor copii sanatosi si normali . Nu toti trogloditi tac , pac se cupleaza si fac copii . Nu vedeti maica ca e plina lumea de copii nascuti cu malformatii , handicapati mintali s.a.m..d Este rodul , de cele mai multe ori a actelor iresponsabile a acesto TINERI nemaipomeniti . Sunt pline casele de copii de prunci abandonati ! Asa ca maica ...... tot BATRANII se pare ca sunt BAZA in multe cazuri si nu va grabiti sa-i omorati , sa-i inchideti in ospicii ca deocamdata ei va tin spatele ( e vorba de voi,, astia'' super desteptii ) ! Atata timp cat nu sunteti in stare sa va asigurati ( si din nou fac referire la cei ,, destepti '') o casa sa locuiti separat de BATRANI si cum am mai spus intrati tropaind in casele lor ca si cum ar fi bunul vostru si acestia va accepta ar trebui sa le aratati mai mult respect . Si inca ceva : daca o mama , tata , soacra sau socru va spun ceva sau incearca sa va indrume nu o fac draguta din rautate ! Sunt de cele mai multe ori bineintentionati , dar deh , voi sunteti cei mai tari si mai mari! lE STITI PE TOATE ! Atunci duceti-va maica in treaba voastra , lasati batranii sa traiasca linistiti cat mai au de trait si nu le doriti MOARTEA ! Ca va vine si voua cat de curand randul !!!!!! Pa mamica ! Si sper sa aveti rabdare sa cititi ce am scris ! Sau e posibil sa trebuiasca sa depuneti un efort prea mare si sa adormiti ! Respect meritam noi cei tineri in primul rand. Respectati TINERETEA si ENTUZIASMUL, ca face lucruri marete, ca INDRAZNESTE. |
||
|
ratatat Postat pe 3 Decembrie 2009 13:19 |
||
LOOSERE ( O) ! In cazul TAU RETRAGEREA batranilor s-a facut prea repede ! Ai ramas la stadiu de EMBRION se pare . Sau mai bine zis MORMOLOC . Pana la maturizare mai ai cale lunga mamica ! Si draguta , aceste patratele , bastonase si carlige se invata la gradinita ! Bine i-ai spus-o MISS . Un individ cu o astfel de gandire doar cu caprele negre poate sta ! Si spre deosebier de acest personaj , indiferent unde ma lucra noi avem bunul simt de a ne face treaba si cand nu e seful de fata ! Noi nu muncim doar de ,, ochii '' sefului draguta . Avem niste sarcini bine stabilite pe care trebuie sa le rezolvam zilnic indiferent de cine e langa noi . De aici se vede inca odata cat de MATUR ( A ) esti .!
|
||
|
kudika068864 Postat pe 3 Decembrie 2009 13:22 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-12-03 13:12:52Si inca ceva mamica , daca am facut observatie ca se scrie anapoda , ca ati zapacit limba romana nu inseamna ca sunt chiar tampita ! Si cu fericirea si lasatul in pace al celor tineri sa-si traiasca viata , faceti-o mamica dar in conditiile in care sunteti in stare ! Cred ca pe multi dintre voi ar trebui sa va testeze inaine de a va lasa sa va intemeiati o familie ! Sa va dea un certificat prin care sa se ateste ca aveti discernamant si ca veti da nastere unor copii sanatosi si normali . Nu toti trogloditi tac , pac se cupleaza si fac copii . Nu vedeti maica ca e plina lumea de copii nascuti cu malformatii , handicapati mintali s.a.m..d Este rodul , de cele mai multe ori a actelor iresponsabile a acesto TINERI nemaipomeniti . Sunt pline casele de copii de prunci abandonati ! Asa ca maica ...... tot BATRANII se pare ca sunt BAZA in multe cazuri si nu va grabiti sa-i omorati , sa-i inchideti in ospicii ca deocamdata ei va tin spatele ( e vorba de voi,, astia'' super desteptii ) ! Atata timp cat nu sunteti in stare sa va asigurati ( si din nou fac referire la cei ,, destepti '') o casa sa locuiti separat de BATRANI si cum am mai spus intrati tropaind in casele lor ca si cum ar fi bunul vostru si acestia va accepta ar trebui sa le aratati mai mult respect . Si inca ceva : daca o mama , tata , soacra sau socru va spun ceva sau incearca sa va indrume nu o fac draguta din rautate ! Sunt de cele mai multe ori bineintentionati , dar deh , voi sunteti cei mai tari si mai mari! lE STITI PE TOATE ! Atunci duceti-va maica in treaba voastra , lasati batranii sa traiasca linistiti cat mai au de trait si nu le doriti MOARTEA ! Ca va vine si voua cat de curand randul !!!!!! Pa mamica ! Si sper sa aveti rabdare sa cititi ce am scris ! Sau e posibil sa trebuiasca sa depuneti un efort prea mare si sa adormiti ! si cand credeam ca le-am auzit pe toate! eu ma rog ca atunci cand oi avea varsta ta sa nu gandesc ca tine!
|
||
|
one_size Postat pe 3 Decembrie 2009 13:24 |
||
Da mamica .... se vede ....... !!!!!! Numai ,, rezultate '' exceptionale ! Dar e pacat sa hulim o generatie pentru niste LOOSERI ! Sunt si tineri exceptionali dar din pacate nu faci parte din aceasta categorie . Dar padure fara uscaturi ....... mai rar ! Si draguta nu uita un lucru : pADUREA POATE SUPRAVIETUI FARA USCATURI , DAR USCATURILE FARA PADURE BA ! Asa ca ....... ar fi bine sa te ascunzi cat mai bine printre crengile copacilor din padure sa nu te gaseasca careva si te puna pe foc ! Dar daca nu esti destul de uscat nici macar pentru asa ceva nu esti bun ! Faci doar fum ..... adica mult zgomot si poluezi atmosfera !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 3 Decembrie 2009 13:27 |
||
Frustrurating |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 3 Decembrie 2009 13:27 |
||
| in pui mei ce analfabeta este eu mai sus. | ||
|
Sabrina_Nede Postat pe 3 Decembrie 2009 13:28 |
||
Din pacate la unii A GANDI ! inseamna prea mult ! Daca n-au cu ce maica ..... Nici peste 100 de ani nu vor reusi sa GANDEASCA ca n-au cum ! Golurile sunt prea mari , vidul absolut !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 3 Decembrie 2009 13:34 |
||
Literata mica ! Ce inseamna mamica FRUSTURATING ? In ce limba draguta ! Si traiesti cumva la tara de ai PUI ?
|
||
|
kudika068864 Postat pe 3 Decembrie 2009 13:37 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-12-03 13:27:16Da mamica .... se vede ....... !!!!!! Numai ,, rezultate '' exceptionale ! Dar e pacat sa hulim o generatie pentru niste LOOSERI ! Sunt si tineri exceptionali dar din pacate nu faci parte din aceasta categorie . Dar padure fara uscaturi ....... mai rar ! Si draguta nu uita un lucru : pADUREA POATE SUPRAVIETUI FARA USCATURI , DAR USCATURILE FARA PADURE BA ! Asa ca ....... ar fi bine sa te ascunzi cat mai bine printre crengile copacilor din padure sa nu te gaseasca careva si te puna pe foc ! Dar daca nu esti destul de uscat nici macar pentru asa ceva nu esti bun ! Faci doar fum ..... adica mult zgomot si poluezi atmosfera ! despre ce generatie vorbesti, generatia voastra a stat si a inghitit ce v-a infundat pe gat Ceausescu. Nu v-ati revoltat, nu ati facut nimic, ati tacut si ati indurat ca fraierii. Si acuma platim noi pentru perioada in care in Europa se progresa si voi ati stat aici intr-o neagra inapoiere, ca in pesteri. Acum trebuie sa ne zbatem sa depasim 20 de ani de inapoiere Cum ne-ati ajutat, asa? Bravo, si mai aveti si gura. Nu degeaba ni se spune "tara lui Borat" |
||
|
ratatat Postat pe 3 Decembrie 2009 13:38 |
||
|
V-a dat Ceausescu apartament moca, munceati 8 ore si mancati putin. |
||
|
ratatat Postat pe 3 Decembrie 2009 13:46 |
||
| Cam astea sunt realizarile voastre | ||
|
ratatat Postat pe 3 Decembrie 2009 13:47 |
||
Este vorba de generatia Voastra maica ! Si nu uita un lucru acum 20 de ani eram pe BARICADE cum se zice draguta . Voi astia TINERII ENTUZIASTI , INDRAZNETI va jucati cu p .. ta in tarana ! Deci mamica REVOLUTIA , sau ce o fi fost au facut-o cei din GENERATIA MEA ! Acum 20 de ani eram mai tanara ca tine draguta ! Voi ati venit sa culegeti acum ROADELE ! Vreti totul de-a gata ! La revolutie draguta au murit oameni de varsta mea ! Am trait acele momente nu le stim din auzite ! Si inca ceva ..... asa ,,inapoiati ''cum am fost pe vremea lui Ceausescu am fost invatati sa RESPECTAM si sa MUNCIM CINSTIT . Pe cand voi ..... NIMIC ! Va credeti BURICU TARGULUI , MIEZUL !!!! Cand de fapt .........
|
||
|
kudika068864 Postat pe 3 Decembrie 2009 13:47 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-12-03 13:34:47Din pacate la unii A GANDI ! inseamna prea mult ! Daca n-au cu ce maica ..... Nici peste 100 de ani nu vor reusi sa GANDEASCA ca n-au cum ! Golurile sunt prea mari , vidul absolut ! asa este decat sa gandesc mult si prost si fara rost mai bine nu gandesc deloc! si apropo degeaba esti inteligenta daca, ca om nu valorezi nimic! |
||
|
one_size Postat pe 3 Decembrie 2009 13:48 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-12-03 13:47:21Este vorba de generatia Voastra maica ! Si nu uita un lucru acum 20 de ani eram pe BARICADE cum se zice draguta . Voi astia TINERII ENTUZIASTI , INDRAZNETI va jucati cu p .. ta in tarana ! Deci mamica REVOLUTIA , sau ce o fi fost au facut-o cei din GENERATIA MEA ! Acum 20 de ani eram mai tanara ca tine draguta ! Voi ati venit sa culegeti acum ROADELE ! Vreti totul de-a gata ! La revolutie draguta au murit oameni de varsta mea ! Am trait acele momente nu le stim din auzite ! Si inca ceva ..... asa ,,inapoiati ''cum am fost pe vremea lui Ceausescu am fost invatati sa RESPECTAM si sa MUNCIM CINSTIT . Pe cand voi ..... NIMIC ! Va credeti BURICU TARGULUI , MIEZUL !!!! Cand de fapt ......... , ce baricade madam, trebuia sa va treziti mai devreme sa-i alungati pe comunisti , nu sa stati 20 de ani in tampenie si prostie. Sa stati 20 de ani in care v-a stat creierul in stand by, si va treziti acum cu pretentii ca ati muncit si ati facut. Rusine !!! Macar ajutati-ne sa reusim noi, nu ne bagati bete in roate. |
||
|
ratatat Postat pe 3 Decembrie 2009 13:54 |
||
Da draguta bine spus MUNCEAM 8 ORE ! Si asa am construit casele primite MOCA pe care vreti voi acum sa deveniti stapani ! De mancat nu stiu ce intelegi prin PUTIN !? Nu au murit de foame draguta in vremea aceea mai multi decat acum ! Dimpotriva ! Te obliga statu ( Ceausescu ) sa muncesti ! Nu sa cersesti ! Uitat-te draguta in jurul tau vezi cati cersetori sunt ! Cati aomeni fara case .... cati someri ! Asta va place nu ? Stau pamanturile nelucrate ca deh .... noi suntem domni , nu mai suntem TOVARASI ! Sta pamantul nelucrat si voi urlati ca nu aveti servicii , ce manca si o casa avoastra ! Puneti maica mana si munciti ! ,, DUPE AIA '' aveti pretentii si judecati pe altii ! Numai gura e de voi ( unii ) dar cum am mai spus padure fara uscaturi mai rar . Si pana se va ajunge la nivelul de civilizatie sa dispara complet USCATURILE mai dureaza , cel puti 100 de ani ! La noi in TARA LUI BORAT !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 3 Decembrie 2009 13:54 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-12-03 13:54:57Da draguta bine spus MUNCEAM 8 ORE ! Si asa am construit casele primite MOCA pe care vreti voi acum sa deveniti stapani ! De mancat nu stiu ce intelegi prin PUTIN !? Nu au murit de foame draguta in vremea aceea mai multi decat acum ! Dimpotriva ! Te obliga statu ( Ceausescu ) sa muncesti ! Nu sa cersesti ! Uitat-te draguta in jurul tau vezi cati cersetori sunt ! Cati aomeni fara case .... cati someri ! Asta va place nu ? Stau pamanturile nelucrate ca deh .... noi suntem domni , nu mai suntem TOVARASI ! Sta pamantul nelucrat si voi urlati ca nu aveti servicii , ce manca si o casa avoastra ! Puneti maica mana si munciti ! ,, DUPE AIA '' aveti pretentii si judecati pe altii ! Numai gura e de voi ( unii ) dar cum am mai spus padure fara uscaturi mai rar . Si pana se va ajunge la nivelul de civilizatie sa dispara complet USCATURILE mai dureaza , cel puti 100 de ani ! La noi in TARA LUI BORAT ! pai tu vrei sa mergem noi sa lucram pamantul? Lucrati-l voi, mergeti la tara, ca altceva nu mai stiti sa faceti, pe noi astia tineri lasati-ne sa construim ceva cu mintea si cu invatatura. Si sa ne hraniti cu produse bio de la tara, si sa fiti fericiti ca sunteti de folos. |
||
|
ratatat Postat pe 3 Decembrie 2009 13:59 |
||
Papusica .... de unde stii cat valorez eu ca om ? Doar pentru ca nu injur si nu vreau sa-mi ucid SOACRA Socrul sau cine stie pe cine .... nu ma trag de sireturi cu toti inseamna ca nu valorez nimic ? A injura si a vorbi trivial , a desconsidera pe toata lumea e DEMN DE LAUDA nu ? Asta dupa parerea ta ! Se pare ca multi dintre voi ganditi dupa cum si scrieti ! PRESCURTAT ! Asa si ganditi : SCURTCIRCUITAT! O fi secolul vitezei dar ..... sa ajungi sa-ti porti capul pe umeri doar pentru a nu te ploua in gat ..... e revoltator ! Si vrem sa fim RESPECTATI ! Eu zic ca tragi niste concluzii prea pripite mamica !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 3 Decembrie 2009 14:02 |
||
Mai draguta .... dar voi ce aveti daca lucrati pamantul maica ! De fapt ai dreptate mamica ca sa faci agricultura iti trebuie si altceva decat ...... CALCULATORUL ! Si agricultura se face cu CAP . Nu doar cu MUSCHI ! Si da draguta ... nu poti mulge vaca cu poseta si telefonul mobil agatate de brate .... pantofii cu toc s-ar pute sa fie de folos ca faci gauri in pamant sa poti planta semintele si rasadurile ! Si maica parca mai la inceputul interventiei vroiati sa ne UCIDETI NU ? Acum ne trimiteti la TARA ! Deci maica tot ai ajuns la concluzia ca fara noi MURITI DE FOAME ! Va trebuie produse BIO ? Mergeti mamica si vi le produceti SINGURI ! Ca voi spuneai mai adineaori ca trebuie sa fiti respectati ca sunteti TINERI , ENTUZIASTI SI INDRAZNETI .INDRAZNITI maica sa va produceti singuri cele necesare traiului : CASE , MASINI ... PAPICA BIO !! Daca nu ..... CIOCULETUL !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 3 Decembrie 2009 14:09 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-12-03 14:02:25Papusica .... de unde stii cat valorez eu ca om ? Doar pentru ca nu injur si nu vreau sa-mi ucid SOACRA Socrul sau cine stie pe cine .... nu ma trag de sireturi cu toti inseamna ca nu valorez nimic ? A injura si a vorbi trivial , a desconsidera pe toata lumea e DEMN DE LAUDA nu ? Asta dupa parerea ta ! Se pare ca multi dintre voi ganditi dupa cum si scrieti ! PRESCURTAT ! . hai ca m-am plictisit de tine, nici o idee mai vioaie ceva, putina originalitate, ironie , subtilitate. ii dai inainte ca ai muncit si ca nu vrei sa vina nora in apartamentul tau cutie de chibrituri, unde se aude cand se trage apa la vecini. |
||
|
ratatat Postat pe 3 Decembrie 2009 14:10 |
||
Ce MINTE si ce INVATATURA ? Voi sa munciti ? Vai da ce ati putea voi crea mamica ! In afara de topicuri despre sex , bautura si mai stiu eu ce .....NIC ........ ! Asta nu va tine de foame , de cald si de culcus ..... !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 3 Decembrie 2009 14:12 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-12-03 14:02:25Papusica .... de unde stii cat valorez eu ca om ? Doar pentru ca nu injur si nu vreau sa-mi ucid SOACRA Socrul sau cine stie pe cine .... nu ma trag de sireturi cu toti inseamna ca nu valorez nimic ? A injura si a vorbi trivial , a desconsidera pe toata lumea e DEMN DE LAUDA nu ? Asta dupa parerea ta ! Se pare ca multi dintre voi ganditi dupa cum si scrieti ! PRESCURTAT ! de ce ai sarit cucoasa asa?sau doar dumneata ai dreptul sa ii faci pe altii prosti si ca la usa cortului? si sa ma repet ca vad ca suferi de amnezie..eu sunt una dintre fericitele nurori care are o soacra de milioane!si careia nu ai sa ii ajungi in veci nici la degetul mic de la picior! esti mult da mult tare sub ea! si nu cred ca am laudat eu pe cineva care a injurat! dar ma rog tu ii bagi pe toti in aceeasi oala si asta datorita inteligentei tale stralucite! si apropo vezi ca deja ai luat-o pe aratura!incearca sa te linistesti sau sa iei vreo pastiluta de calmare ca prea te agiti ca un pepsi!si nu de alta da o lasi pe viitoarea nora in casa si nu-i bine! PS.nu-i vina mea ca te-ai simtit! |
||
|
one_size Postat pe 3 Decembrie 2009 14:15 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-12-03 14:12:53Ce MINTE si ce INVATATURA ? Voi sa munciti ? Vai da ce ati putea voi crea mamica ! In afara de topicuri despre sex , bautura si mai stiu eu ce .....NIC ........ ! Asta nu va tine de foame , de cald si de culcus ..... ! . numai animalele au nevoie numai de cald, culcus si sa nu le fie foame. Se pare ca ai nevoi primare |
||
|
ratatat Postat pe 3 Decembrie 2009 14:17 |
||
Ar fi bine draguta , ca toti cei ca tine sa aiba macar O CUTIE DE CHIBRITURI cum spui tu ! Dar din pacate nu e asa ! Vezi cum sunteti ati ajuns in asa hal de EVOLUTIE incat ravniti si la acea cutie maica ! Sa va ajute al de sus sa va faceti toti vile cu piscina , sa aveti limuzine cu soferi negrii .... bani sa-i intoarceti cu lopata ... sa curga pe vai numai lapte si miere si voi sa stati toata ziulica in fata calculatorului si BATRANII sa va slugareasca si sa munceasca pana dau coltu sa va asigure si MANCARE LA GURA VOASTRA ( din aia BIO ) Du- te maica ........DUTEEEEEEE!!!!! Ca deja esti penibil( a) . Inca odata ti se potriveste de minune RATAT .
|
||
|
kudika068864 Postat pe 3 Decembrie 2009 14:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Am nevoie de un pic de ajutor..logica imi spune sa fac ceva..inima altceva | 6 | De la: DaduxMJ 9 Decembrie 2009 16:13 |
| cum isi revin barbatii | 15 | De la: Metal_spell 17 Decembrie 2009 03:07 |
| Ce parere aveti? | 5 | De la: yssablue 1 Iulie 2010 21:36 |
|
|
||
| am nevoie de un sfat | 8 | De la: yumalai 7 Mai 2009 08:57 |
| buna,buna | 3 | De la: rahella 18 Iulie 2009 10:59 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.