Setari Cookie-uri

vr sa imi ucid soacraaaa!!!!!!!!

De la: cristiana_cris, la data 2009-12-08 14:50:38
De la: andreea_3, la data 2009-12-07 16:38:48
De la: cristiana_cris, la data 2009-12-07 15:23:29
De la: one_size, la data 2009-12-07 14:00:01
De la: gina37, la data 2009-12-07 13:31:31
De la: one_size, la data 2009-12-07 11:22:21
De la: miss_darine, la data 2009-12-07 11:20:42Na, ca n-a afisat raspunsul Repetir: La multi ani, retroactiv, sa fii sanatoasa, fericita si iubita

multumesc
toata lumea sa fie sanatoasa si iubita! caci asta conteaza cel mai mult pe lumea asta!

Ma alatur si eu si-ti urez La multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita!

multumesc!

chiar daca a fost criza..mosu a fost bogat....pe linga cadouri ne bucuram intotdeauna de multa iubire..asta conteaza f mult

exact,conteaza si iubirea si sanatatea!

andreea_3
Postat pe 8 Decembrie 2009 18:38
De la: andreea_3, la data 2009-12-08 18:38:33
De la: cristiana_cris, la data 2009-12-08 14:50:38
De la: andreea_3, la data 2009-12-07 16:38:48
De la: cristiana_cris, la data 2009-12-07 15:23:29
De la: one_size, la data 2009-12-07 14:00:01
De la: gina37, la data 2009-12-07 13:31:31
De la: one_size, la data 2009-12-07 11:22:21
De la: miss_darine, la data 2009-12-07 11:20:42Na, ca n-a afisat raspunsul Repetir: La multi ani, retroactiv, sa fii sanatoasa, fericita si iubita

multumesc
toata lumea sa fie sanatoasa si iubita! caci asta conteaza cel mai mult pe lumea asta!

Ma alatur si eu si-ti urez La multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita!

multumesc!

chiar daca a fost criza..mosu a fost bogat....pe linga cadouri ne bucuram intotdeauna de multa iubire..asta conteaza f mult

exact,conteaza si iubirea si sanatatea!

Super, hai sa facem un duet.

Postat pe 9 Decembrie 2009 07:13
De la: scorpio67, la data 2009-12-08 16:21:19Alo, azi ati cam dezertat de la datorie! Pe unde umblati doamnelor?

Ce faci? Cum stai cu invatatul? Numai maine nu-i poimaine! Iti tin pumnii, desi sunt convinsa ca esti pregatita
gina37
Postat pe 9 Decembrie 2009 08:31
De la: gina37, la data 2009-12-09 08:31:56
De la: scorpio67, la data 2009-12-08 16:21:19Alo, azi ati cam dezertat de la datorie! Pe unde umblati doamnelor?

Ce faci? Cum stai cu invatatul? Numai maine nu-i poimaine! Iti tin pumnii, desi sunt convinsa ca esti pregatita

uite-maaaaa

cristiana_cris
Postat pe 9 Decembrie 2009 09:20
Cris draguta
gina37
Postat pe 9 Decembrie 2009 11:29
De la: gina37, la data 2009-12-09 08:31:56

Dragalasa eu nu sunt asa convinsa de pregatirea mea, dar sper sa dau cu bine examenul.pup.

Postat pe 9 Decembrie 2009 16:17
da unde-i aia mamaia, azi are liber cred , o doare gura de cat curent face
ratatat
Postat pe 9 Decembrie 2009 16:40
De la: ratatat, la data 2009-12-09 16:40:25da unde-i aia mamaia, azi are liber cred , o doare gura de cat curent face

face aprovizionarea de sarbatori.

Postat pe 9 Decembrie 2009 21:15
Buna dimi .... ! Da Scorpiuto ai dreptate fac aprovizionarea de sarbatori ca nu are cine altineva s-o faca ! Eu SOACRA ACRA si cu SOCRU ! ( scuze viitori ) Relatez faza recenta : Eu SOACRA sculat dimineta la 5 , facut cafea , pus pachet baiat , trezit baiat sa mearga la servici , plecat la servici ! Lasat ,, domnita '' dormind . Dupa 8 ore de munca , venit acasa ,, domnita '' in camera lor nici nu iesit sa salute ! Eu cu socrul mancat . Sosit baiatu acasa ! Mers la ,, domnita '' apoi venit in bucatarie sa caute mancare ! Bineanteles gasit mancare ce ramas de la noi ! ( facuta de mine cu o zi mai inainte ) !Pus baiatu mancare la incalzit , prajit carnati dupe care invitat ,, domnita '' la masa ! S-au golit cateva vase , dar ,, domnita '' spalat doar farfuriile , restul spalat BAIATU ! Reatras in camera lor apoi plecat de acasa ! Ei ce parere aveti ? Acest tablou este aproape identic in fiecare zi ! Sotul meu este foarte revoltat, dar l-am rugat sa nu spuna nimic ! Adica esti toata ziua acasa maica , ( e in concediu medical ca e gravida ) si cand iti vine barbatu de la servici astepti sa-ti faca de mancare si sa te serveasca ? Sau este obligatia SOACREI sa faca mancare si sa -i serveasca ? Spuneti VOI este bine asa ? Ce ar trebui sa fac eu in aceste situatii ? Nu uitati si eu amfost gravida , si unele din voi dar ma gandesc ca nu e chiar asa de greu daca nu ai chef sa faci altceva sa cureti doi cartofi si sa prajesti langa un ou sau un carnat sa-i dai barbatului de mancare cand vine de la servici ! Dragelor i-am spus si baiatului , nu vreau sa-mi faca mie si lu barbatamiu de mancare dar macar pentru ei sa faca draguta ! Nu stiu ce sa mai zic dar sunt foarte suparata !
kudika068864
Postat pe 10 Decembrie 2009 07:33
Nu stiu ce sa zic. Dar ma gandesc ca daca este in concediu medical poate ii este rau Nu ti-a spus de ce a fost nevoie sa-si ia concediu medical? Poate are probleme cu sarcina. Multe tinere in ziua de azi au probleme cu sarcina. Din pacate chiar prea multe. Si cred eu ca aceste probleme se datoreaza stressului in care traim zilnic. Sau poate doar se alinta, dar si asta are dreptul s-o faca, parerea mea Doar va aduce pe lume un mostenitor, nu?
Lasand gluma la o parte cred in continuare ca trebuie sa aveti un consiliu de familie si sa va spuneti civilizat ce va deranjeaza. Daca lasati problemele sa se adune se vor acutiza si va mai grea o reconciliere.
Iti tin pumnii!
gina37
Postat pe 10 Decembrie 2009 08:40
De la: gina37, la data 2009-12-10 08:40:24Nu stiu ce sa zic. Dar ma gandesc ca daca este in concediu medical poate ii este rau Nu ti-a spus de ce a fost nevoie sa-si ia concediu medical? Poate are probleme cu sarcina. Multe tinere in ziua de azi au probleme cu sarcina. Din pacate chiar prea multe. Si cred eu ca aceste probleme se datoreaza stressului in care traim zilnic. Sau poate doar se alinta, dar si asta are dreptul s-o faca, parerea mea Doar va aduce pe lume un mostenitor, nu?
Lasand gluma la o parte cred in continuare ca trebuie sa aveti un consiliu de familie si sa va spuneti civilizat ce va deranjeaza. Daca lasati problemele sa se adune se vor acutiza si va mai grea o reconciliere.
Iti tin pumnii!

ai dreptate gina!si eu cunosc o fata care din a 4-a luna a fost nevoita s aisi ia concediu medical,are dureri foarte mari,varsa intr-una,etc..acum e in 6 luni nu mai e asa rau c ala inceput dar medicii i-au interzis sa faca vreun efort,sta toata ziua in casa ,se plictiseste ii vine sa se suie pe pereti pentru ca nu are voie sa iasa din casa,dar trebuie sa suporte.Din pacate pentru ea(sau poate din fericire) si-a cumparat garsoniera cu ostul ei si stau singuri,dar si aceasta singuratete nu prea e buna.Parintii ei nu sunt din bucuresti,prietenele nu se pot duce mereu la ea,ca avem si noi un servici si o casa.....e destul de greu si pentru ea,sotul ei vine acasa pe la 7 seara si ea sta toata ziua intre 4 pereti si se uita la televizor sau sta pe net....nu e chiar tocmai placut nici pentru ea!
andreea_3
Postat pe 10 Decembrie 2009 09:40
Scumpele mele ! Ii este rau doar cand vrea ! Sotul meu e acasa si dimineata si o singura data mi-a zis ca a vazut-o ca nu se simtea bine ! In rest .... rade cu prietenele sau cu cine o fi vorbind toata ziua la telefon , mananca bine , nu are nimic cand e vorba de plecat in oras la intalnire cu prietenii , la cumparaturi si de facut fitze ! Daca i-ar fi rau intr-adevar nu as zice nimic , dar asa ............... Am fost martora unei scene : A facut in una din zile mancare ! Cand am ajuns acasa ear OK . Cum am intrat eu pe usa , la vreo 10 minute dispare din bucatarie ca ii este rau de la morcov ! Nu zic nimic . Barbatii pleaca in oras cu treburi , eu raman acasa urmand ca sa scot cainele la plimbare . Nu plec imediat ci stau sa se termine o emisiune la televizor cand aud rasete din camera de unde era ea ! Se distra tipa copios cu cineva la telefon , nu-i mai era rau si povestea o chestie foarte ,, amuzanta '' legata de fiul meu care a fost pusa intr-o situatie delicata cand au fost la control la ginecolog . Deci ................ Dar daca ma gandesc bine cred ca LENEA e o boala nu ?
kudika068864
Postat pe 10 Decembrie 2009 10:13
Draga mea ! Nu merge la servici ca ar avea ceva ! Daca ar fi fost asa imi spunea fiul meu ceva ! Pur si simplu nu vrea sa mai mearga , mai ales ca i-a spus medicul ca poate sa stea pana naste acasa si s-o treca in medical cu risc maternal sau cam asa ceva ! Nu ma prea pricep la noile legi din acest domeniu asa ca .....! Si am fost si eu insacinata si au am adus pe lume socrilor si parintilor pe lume un nepot dar am fost altfel ! Aveam si servici si faceam si facultatea la seral . Faceam zilnic o naveta intre trei orase .
kudika068864
Postat pe 10 Decembrie 2009 10:18
Buna Criss 1 Unde ai fost draguta atata timp ? Scorpiuta cum stai cu invatatul ? Maine si poimaine sunt zilele de ,, foc '' nu ? Tine mamaita pumnii si iti ureaza BAFTA ca se zice ca SUCCESURI numai la oamenii de stiinta ( adica care sunt toba de carte ) . Asa ne spuneam noi cand eram la facultate !Sper ca nu te superi ! Mamaia pe toate !
kudika068864
Postat pe 10 Decembrie 2009 10:30
Pup dulce toate fetele si o zi minunata va doresc!
Mamaita cred ca e cazul sa convoci consiliul de familie si sa aveti o discutie f serioasa in patru si sa puneti pe tapet toate nemultumirile voastre, dar asta cat mai curand, pt ca daca mai treneaza mult situatia gandeste-te ce va fi si cum va fi cand v-a naste nora matale.
miss_darine
Postat pe 10 Decembrie 2009 12:02
De la: kudika068864, la data 2009-12-10 07:33:51Buna dimi .... ! Da Scorpiuto ai dreptate fac aprovizionarea de sarbatori ca nu are cine altineva s-o faca ! Eu SOACRA ACRA si cu SOCRU ! ( scuze viitori ) Relatez faza recenta : Eu SOACRA sculat dimineta la 5 , facut cafea , pus pachet baiat , trezit baiat sa mearga la servici , plecat la servici ! Lasat ,, domnita '' dormind . Dupa 8 ore de munca , venit acasa ,, domnita '' in camera lor nici nu iesit sa salute ! Eu cu socrul mancat . Sosit baiatu acasa ! Mers la ,, domnita '' apoi venit in bucatarie sa caute mancare ! Bineanteles gasit mancare ce ramas de la noi ! ( facuta de mine cu o zi mai inainte ) !Pus baiatu mancare la incalzit , prajit carnati dupe care invitat ,, domnita '' la masa ! S-au golit cateva vase , dar ,, domnita '' spalat doar farfuriile , restul spalat BAIATU ! Reatras in camera lor apoi plecat de acasa ! Ei ce parere aveti ? Acest tablou este aproape identic in fiecare zi ! Sotul meu este foarte revoltat, dar l-am rugat sa nu spuna nimic ! Adica esti toata ziua acasa maica , ( e in concediu medical ca e gravida ) si cand iti vine barbatu de la servici astepti sa-ti faca de mancare si sa te serveasca ? Sau este obligatia SOACREI sa faca mancare si sa -i serveasca ? Spuneti VOI este bine asa ? Ce ar trebui sa fac eu in aceste situatii ? Nu uitati si eu amfost gravida , si unele din voi dar ma gandesc ca nu e chiar asa de greu daca nu ai chef sa faci altceva sa cureti doi cartofi si sa prajesti langa un ou sau un carnat sa-i dai barbatului de mancare cand vine de la servici ! Dragelor i-am spus si baiatului , nu vreau sa-mi faca mie si lu barbatamiu de mancare dar macar pentru ei sa faca draguta ! Nu stiu ce sa mai zic dar sunt foarte suparata !

Ce-ar fi sa nu te mai agiti atat! Ori le spui frumusel cam ce astepti de la ei ca si cuplu ca lucrurile sa fie clare din start ori dai marunt din buze in continuare.Nu le impune reguli, sune-le insa ca asa iti doresti tu si sotul tau sa continue relatia voastra cu ei ca sa fie treaba oabla.Iar pe fata daca e gravida ar trebui sa o intelegi , poate chiar se simte rau.Eu nu suportam nici un fel de mancare gatita sa fac , ma otravea mirosul de ceapa prajita sau de orice altceva prajit sau fiert.

Postat pe 10 Decembrie 2009 12:11
De la: kudika068864, la data 2009-12-10 10:30:04Buna Criss 1 Unde ai fost draguta atata timp ? Scorpiuta cum stai cu invatatul ? Maine si poimaine sunt zilele de ,, foc '' nu ? Tine mamaita pumnii si iti ureaza BAFTA ca se zice ca SUCCESURI numai la oamenii de stiinta ( adica care sunt toba de carte ) . Asa ne spuneam noi cand eram la facultate !Sper ca nu te superi ! Mamaia pe toate !

Chiar de bafta am nevoie ca pana la succese mai e cale lunga!

Postat pe 10 Decembrie 2009 12:16
URA !!!!!! Cred ca pana de Craciun se muta la casa lor ! ( adica si-au gasit un apartament cu 2 camere cu chirie ) ! Mai rabda BABA si MOSU o saptamana ! Am zis ca ii voi ajuta cu ce si cat pot , numai sa nu mai fim tot timpul impreuna ! Cand si daca u nevoie de noi sa ne spuna , in rest sa fie sanatosi ! Eu nu am sa-i deranjez ! Da Scorpiuto am o intrebare legata de mirosul de prajeala si ceapa ! Banuiesc ca nici nu mancai astfel de mancare nu ?
kudika068864
Postat pe 10 Decembrie 2009 12:56
Sa fie BAFTA cu CARUL ! Si la chestia cu SUCCESURI sper ca ti-ai dat seama ca ,, CITAM '' pe cineva nu ? Am scris asa intentionat ! Examenul va fi scris sau oral ? Sau si ,si .
kudika068864
Postat pe 10 Decembrie 2009 13:00
Miss ! Treburile vor iesi in final bine ! Si-au gasit locuinta cu chirie si cred ca se vor muta curand ! Si atunci vedem noi ce va fi ! Le doresc tot binele , i-am spus si fiului meu asta si daca se va intampla sa fie flamand vreodata , la mine va gasi intotdeauna o imbucatura . Sa speram ca va fi bine ! Si daca vor dori sa vina la noi bine , daca nu sa stea frumusel la casuta lor ! Ii voi ajuta cu ce pot in rest ...... Deci mai rezistam o saptamana !
kudika068864
Postat pe 10 Decembrie 2009 13:06
De la: kudika068864, la data 2009-12-10 12:56:12URA !!!!!! Cred ca pana de Craciun se muta la casa lor ! ( adica si-au gasit un apartament cu 2 camere cu chirie ) ! Mai rabda BABA si MOSU o saptamana ! Am zis ca ii voi ajuta cu ce si cat pot , numai sa nu mai fim tot timpul impreuna ! Cand si daca u nevoie de noi sa ne spuna , in rest sa fie sanatosi ! Eu nu am sa-i deranjez ! Da Scorpiuto am o intrebare legata de mirosul de prajeala si ceapa ! Banuiesc ca nici nu mancai astfel de mancare nu ?

Dupa ce-i instalezi la casa lor, dai de baut!
gina37
Postat pe 10 Decembrie 2009 13:09
DA! DA ! DA !!!!!! Va curgesampania peste tot ! Si fac si tort ! Veti fi toate invitatele mele ! Mamaia
kudika068864
Postat pe 10 Decembrie 2009 13:18
sampanie tort? De abia astept!
miss_darine
Postat pe 10 Decembrie 2009 13:23
De la: kudika068864, la data 2009-12-10 12:56:12URA !!!!!! Cred ca pana de Craciun se muta la casa lor ! ( adica si-au gasit un apartament cu 2 camere cu chirie ) ! Mai rabda BABA si MOSU o saptamana ! Am zis ca ii voi ajuta cu ce si cat pot , numai sa nu mai fim tot timpul impreuna ! Cand si daca u nevoie de noi sa ne spuna , in rest sa fie sanatosi ! Eu nu am sa-i deranjez ! Da Scorpiuto am o intrebare legata de mirosul de prajeala si ceapa ! Banuiesc ca nici nu mancai astfel de mancare nu ?

Nici vorba ! cat am fost borti nu mancan decat oua fierte, cascaval, carne de pui sau porc slaba la gratar sau la cuptor, totul in cantitati foarte mici pentru ca dadeam la boboci daca exageram cu mancatul, beam suculet proaspat de portocale..Si acum am ramas cu o sensibilitate a bilei cand e vorba de tocanitze, ciobe gretoase, grasime multa, tocaturi, mirosuri puternice de ceapa, usturoi.Inainte de sarcina mai mancam dar acuma nu pot sa o fac daramite s-o mananc.

Postat pe 10 Decembrie 2009 13:50
De la: kudika068864, la data 2009-12-10 13:00:40Sa fie BAFTA cu CARUL ! Si la chestia cu SUCCESURI sper ca ti-ai dat seama ca ,, CITAM '' pe cineva nu ? Am scris asa intentionat ! Examenul va fi scris sau oral ? Sau si ,si .

din pacate si oral si scris, dar o scot eu la capat.n-ar fi primul pe care il dau asa.

Postat pe 10 Decembrie 2009 13:51
De la: scorpio67, la data 2009-12-10 13:51:53
De la: kudika068864, la data 2009-12-10 13:00:40Sa fie BAFTA cu CARUL ! Si la chestia cu SUCCESURI sper ca ti-ai dat seama ca ,, CITAM '' pe cineva nu ? Am scris asa intentionat ! Examenul va fi scris sau oral ? Sau si ,si .

din pacate si oral si scris, dar o scot eu la capat.n-ar fi primul pe care il dau asa.

Hai fata ca esti antrenata!
gina37
Postat pe 10 Decembrie 2009 14:06
De la: gina37, la data 2009-12-10 14:06:12

Prefer sa dau 7 examene scrise ca in sesiune decat unul oral, am o oarecare teama pentru ca profa e cam cu toane, nu stiu cum s-o trezi maine : cu fata sau cu dosul la cearceaf?

Postat pe 10 Decembrie 2009 14:10
De la: scorpio67, la data 2009-12-10 14:10:30
De la: gina37, la data 2009-12-10 14:06:12

Prefer sa dau 7 examene scrise ca in sesiune decat unul oral, am o oarecare teama pentru ca profa e cam cu toane, nu stiu cum s-o trezi maine : cu fata sau cu dosul la cearceaf?

Lasa, ca iti tinem pumnii cu toatele si o sa ai o profa trezita cu fata la cearceaf care o sa-ti dea nota maxima
miss_darine
Postat pe 10 Decembrie 2009 14:20
Ei vezi aici e buba ! Ii este rau doar cand trebuie GATITA mancare a nu si cand trebuie MANCATA !Si cu examene iti spune Mamaita ca va fi bine ! Totul e sa fii increzatoare si foarte sigura pe tine ! Sa nu sesizeze profa vreo nesiguranta ca atunci te ,, haleste '' . BAFTA MULTA ! Inca odata !
kudika068864
Postat pe 10 Decembrie 2009 14:45
Scorpiuta draguta te asteptam cu prajiturici, care cresc glicemia si cu sampanie
Fa-o praf pe profa!
gina37
Postat pe 10 Decembrie 2009 15:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vreau un sfat si sa ma descarc... ma aflu cred eu in o situatie unica..si totusi nu pot uita 16 De la: ionelaela 24 Iunie 2010 20:07
M-a parasit..ok..il vreau inapoi... 147 De la: deea_elena 10 Septembrie 2019 00:04
nu vreau sa il uit...doar il vreau inapoi:( 12 De la: deny_licious 9 Iulie 2009 15:05
il vreau inapoi 14 De la: _Cryssa_ 12 Martie 2011 10:41
COINCIDENTE sau semne DIVINE? 20 De la: greierash_is_back 2 Decembrie 2009 14:21