Mai multe
Unde sa fiu draga mea : ACASA : Dar s-a mai intamplata de a mai venit cu d-re acasa , a avut o relatie de 9 luni cu o fetiscana , simpatica dar mai mica decat el . A fost OK , nu s-a intamplat nimic , s-au despartin in final . Nu mi-am pus niciodata problema ca se va intampla asa ceva . Mai ales ca se bateau cu caramida in piept ca dupa DOI ANI se vor casatori , ca vor face un copil . FIS !!!!!!!! Din doi ani s efacura doua luni . Credeti-ma totul -a petrcut asa de repede incat nu mi-am dat seama ce m-a lovit : TRENUL sau AVIONUL . Acum va pup s-a terminat programul si merg acasa . De acolo nu pot intra pe forum ca sunt ei acasa si nu-mi pot sa scriu asa ceva . Mai bine nu folosesc deloc calculatorul acasa . va doresc o zi frumoasa maine ! La revedere pe miercuri . Va pupa Mamaia . Voi fii cu ochii in patru !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 30 Noiembrie 2009 14:58 |
||
|---|---|---|
| Imi iubesc copilul mai mult decat viata, dar....il mananc cu pene cu tot daca ma pune intr-o astfel de situatie! | ||
|
gina37 Postat pe 30 Noiembrie 2009 15:05 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-11-30 14:08:07Nu Gina draga , nu a fost gravida de la prima intalnire ! Da are parinti insa nu-i cunosc decat din poze si din povesti ! Sincer nici nu ma trage inima sa-i cunosc . Daca au acceptat ca fata lor sa se ,, combine '' atat de rapid dupa divort cu altcineva ...... ce sa mai zic ! Si inca ceva ... nici nu se pronuntase divortul si ea deja se combinase cu fiul meu ! problema este ca se grabeste....sa nu il lasi sa se insoare doar pt copil...mai intai vedeti cum sta treaba cu ea...eu cred ca e genul ala de umbla aiurea...nu degeaba a divortat....eu in locul tau asi lua legatura si cu fostul sa vad ce zice..din curiozitate...ce zici?...trebuie sa afli mai multe..si binenteles si sa vb cu parintii ei...
|
||
|
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 30 Noiembrie 2009 15:31 |
||
De la: gina37, la data 2009-11-30 15:05:11Imi iubesc copilul mai mult decat viata, dar....il mananc cu pene cu tot daca ma pune intr-o astfel de situatie! dam...este nasoala situatia...si o inteleg de ce era revoltata pe nurori...vine cite o pocnitoare deasta..si te face varza...din om neom...of....trebuie bine vazuta mutarea asta
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 30 Noiembrie 2009 15:33 |
||
Eu stau la etajul 4: ii rup picioarele intai plodului meu si-apoi patachinei Este o situatie delicata! N-as vrea sa fiu in pielea ei!
|
||
|
gina37 Postat pe 30 Noiembrie 2009 16:08 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-11-30 14:08:07Nu Gina draga , nu a fost gravida de la prima intalnire ! Da are parinti insa nu-i cunosc decat din poze si din povesti ! Sincer nici nu ma trage inima sa-i cunosc . Daca au acceptat ca fata lor sa se ,, combine '' atat de rapid dupa divort cu altcineva ...... ce sa mai zic ! Si inca ceva ... nici nu se pronuntase divortul si ea deja se combinase cu fiul meu ! si ce voiai sa o lege in casa?sa o bata si sa o pedepseasca eventual ca a divortat sau cum?
|
||
|
one_size Postat pe 30 Noiembrie 2009 16:11 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-30 15:31:42De la: kudika068864, la data 2009-11-30 14:08:07Nu Gina draga , nu a fost gravida de la prima intalnire ! Da are parinti insa nu-i cunosc decat din poze si din povesti ! Sincer nici nu ma trage inima sa-i cunosc . Daca au acceptat ca fata lor sa se ,, combine '' atat de rapid dupa divort cu altcineva ...... ce sa mai zic ! Si inca ceva ... nici nu se pronuntase divortul si ea deja se combinase cu fiul meu ! da da si eventual sa ii faca si o descriere ampla a casniciei lor,nu? bai frate da de unde le scoateti? d'aia am zis eu ca soacra-mea este model ..nu se baga in viata noastra..nu o intereseaza trecutul meu...si mai ales nu o intereseaza ce zice x si y daca fii-su ma iubeste pt ea este deajuns! pe cand mama este inversul ei...si uite asa am ajus sa tin mai mult la soacra decat la mama!si asta nu din cauza ca as avea eu un trecut rusinos sau el..nu din cauza mentalitatii depasite de vreme! |
||
|
one_size Postat pe 30 Noiembrie 2009 16:17 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-11-30 12:58:18Da dragele mele , ,, domnita '' e insarcinata si sunt impreuna doar de pe la mijlocul lunii august . Nu cred ca adurat mai mult de 1 saptamana de cand mi-a spus fiul meu de existenta ei si deja s-a infiintat la noi . La inceput mai rarut apoi din ce in ce mai de s innopta la noi . Acum e de aproape o saptamana la mine , fara sa fi mers deloc acasa . E insarcinata in aproape doua luni !!!!! pai dupa cum am mai spus suntem intr-o perioada cand daca fata ramane gravida se poate face avort ,mai ales daca nu se cunosc de asa mult timp ,vorbiti cu baiatul dumneavoastra si vedeti daca e pregatit sa fie tata ,daca o iubeste asa mult si daca doreste sa isi petreaca tot restul vietii alaturi de ea... |
||
|
andreea_3 Postat pe 30 Noiembrie 2009 16:30 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-11-30 14:08:07Nu Gina draga , nu a fost gravida de la prima intalnire ! Da are parinti insa nu-i cunosc decat din poze si din povesti ! Sincer nici nu ma trage inima sa-i cunosc . Daca au acceptat ca fata lor sa se ,, combine '' atat de rapid dupa divort cu altcineva ...... ce sa mai zic ! Si inca ceva ... nici nu se pronuntase divortul si ea deja se combinase cu fiul meu ! pai cred ca in primul rand trebuie sa purtati o discutie serioasa cu fiul dumneavoastra-cum adica sa nu asculte,sau sa nu vrea sa inteleaga,ca doar e destul de mare nu mai are 19-20 de ani si apoi sa discutati si cu fata...un copil e ceva serios si copilul saracul nu va avea nicio vina daca la sfarsit nu va fi bine. |
||
|
andreea_3 Postat pe 30 Noiembrie 2009 16:34 |
||
De la: one_size, la data 2009-11-30 16:11:18De la: kudika068864, la data 2009-11-30 14:08:07Nu Gina draga , nu a fost gravida de la prima intalnire ! Da are parinti insa nu-i cunosc decat din poze si din povesti ! Sincer nici nu ma trage inima sa-i cunosc . Daca au acceptat ca fata lor sa se ,, combine '' atat de rapid dupa divort cu altcineva ...... ce sa mai zic ! Si inca ceva ... nici nu se pronuntase divortul si ea deja se combinase cu fiul meu ! In nici un caz! Numai ca dupa ce treci printr-o astfel de experienta traumatizanta, asa cum este divortul, indiferent a cui este vina, si vorbesc in cunostinta de cauza, nu te arunci in bratele primului venit si-i faci un copil! De obicei ramai vulnerabila si cu greu ii mai poti acorda incredere unui alt barbat. Nu ti se pare putin ciudata o astfel de atitudine?
|
||
|
gina37 Postat pe 30 Noiembrie 2009 16:37 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-30 15:31:42De la: kudika068864, la data 2009-11-30 14:08:07Nu Gina draga , nu a fost gravida de la prima intalnire ! Da are parinti insa nu-i cunosc decat din poze si din povesti ! Sincer nici nu ma trage inima sa-i cunosc . Daca au acceptat ca fata lor sa se ,, combine '' atat de rapid dupa divort cu altcineva ...... ce sa mai zic ! Si inca ceva ... nici nu se pronuntase divortul si ea deja se combinase cu fiul meu ! cu parintii da trebuie sa vorbeasca ,sa ii cunoasca dar cu fostul???!!!nici chiar asa...nu stiu cati din fostii iubiti sau prieteni ar vorbi de bine de fostele lor iubite...eu intr-adevar cu unii mai vorbesc si acum si ma inteleg bine,dar cu altii ne-am despartit nu tocmai frumos...poate ca au avut motive serioase sa se desparta,nu cred ca e bine sa iti faci o parere despre un om doar pentru ca a facut unele greseli in viata,oricui i se poate intampla sa isi dea seama dupa casatorie ca nu a facut o alegere buna,tocmai de aceea eu prefer sa fiu "sotie" fara acte,sunt impreuna cu iubi meu de aproape 8 ani,de 4 ani stam impreuna,ne intelegem super bine,avem o relatie ffff frumoasa si ne iubim mult,el vrea sa ne casatorim si cu acte si l biserica,dar deocamdata e bine asa,nu cred ca niste acte face relatia mai frumoasa sau mai urata si nu le vad asa importante,nu ma intereseaza daca el ramane cu caa,la care platesc si eu sau cu masina,ma intereseaza doar s ane bucuram de ce avem in acest moment si sa traim la maxim cum ne dorim....daca o fi sa se intample ceva se poate intampla si cu acte si fara,dar sper ca nu se va inampla nimic:)eu cred in puterea comunicarii,a exprimarii sentimentelor si trairilor si deaceea sfatuiesc pe toate ca pentru orice problema mica sau mai grava sa vorbiti sa nu tineti in voi,sa nu lasati sa se adune si sa va aratati de la inceput adevarata fata. |
||
|
andreea_3 Postat pe 30 Noiembrie 2009 16:46 |
||
Va pupic fetelor si distractie placuta maine de ziua noastra!!acum ma duc sa sarbatoresc;)
|
||
|
andreea_3 Postat pe 30 Noiembrie 2009 16:47 |
||
De la: gina37, la data 2009-11-30 16:37:22De la: one_size, la data 2009-11-30 16:11:18De la: kudika068864, la data 2009-11-30 14:08:07Nu Gina draga , nu a fost gravida de la prima intalnire ! Da are parinti insa nu-i cunosc decat din poze si din povesti ! Sincer nici nu ma trage inima sa-i cunosc . Daca au acceptat ca fata lor sa se ,, combine '' atat de rapid dupa divort cu altcineva ...... ce sa mai zic ! Si inca ceva ... nici nu se pronuntase divortul si ea deja se combinase cu fiul meu ! da aici aici ai intr-un fel dreptate,dar acum depinde de persoana..sunt unele femei care se inchid in ele si nu mai au incredere in barbati dupa o despartire sau sunt femei care isi doresc sa treaca peste aceasta "trauma" si gasesc sprijin intr-o alta relatie.eu stiu ce as face eu dupa o relatie in care a fost multa iubire si daca m-as desparti as suferi enorm si probabil m-as inchide in mine si as suferi,dar sunt unele fete care nu vor sa stea sa isi planga de mila si considera ca nu e capat de tara....nu stiu ce sa zic...fiecare persoana gandeste altfel....poate totusi nu ar trebui sa fi ramas insarcinata asa repede,dar cu alta relatie poate e normal....pupici! |
||
|
andreea_3 Postat pe 30 Noiembrie 2009 16:51 |
||
eu sint viitoare soacra dar asta nu inseamna ca trebuie a fiu insensibila la fericirea copilului meu.draga mamaie..........te sfatuiesc sa ai o discutie cu tinereii (dar calma si docila)in care sa le explici ce inseamna aducerea pe lume a unui copil si ceea ce implica cresterea lui.spune-le ca tu nu ai inca posibilitatea de a creste un bebelus si ca daca sint in stare sa se mute singuri sa isi creasca copilul nu ai nimic impotriva.partea cu nu se cunosc ...bla bla......nu este relevanta deoarece nu poti cunoaste pe cineva nici dupa o viata.......iar faptul ca a intrat intr-o relatie fata respectiva in timpul divortului nu este de condamnat deoarece a fost o modalitate de a trece trauma mai repede.din contra sa stii ca acea fata are deja experienta unei casatorii si stie ce greseli a facut nerepetindu-le.mama mea sa maritat cu tata dupa doua luni de prietenie si numai moartea ia despartit.........iar bunica mea la fel(acum e grav bolnava si bunicul vrea sa moara cu ea)insa eu cu primul sot am fost prietena din liceu si nu ne-a impiedicat nimic sa ne despartim. ma rog stiu ca nu sint in pielea ta dar daca el o iubeste si sint fericiti nu te interpune intre ei si sa vezi cum acesti copii nu or sa te dezamageasca.eu imi iubesc soacra pentru ca niciodata nu ia zis sotului meu ca am fost maritata si am un copil .din contra ia zis ca daca nu iubeste copilul ca si cum ar fi al lui sa nu se bage.succesc ca nu e dracu cum pare.
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 30 Noiembrie 2009 17:52 |
||
De la: gina37, la data 2009-11-30 16:37:22De la: one_size, la data 2009-11-30 16:11:18De la: kudika068864, la data 2009-11-30 14:08:07Nu Gina draga , nu a fost gravida de la prima intalnire ! Da are parinti insa nu-i cunosc decat din poze si din povesti ! Sincer nici nu ma trage inima sa-i cunosc . Daca au acceptat ca fata lor sa se ,, combine '' atat de rapid dupa divort cu altcineva ...... ce sa mai zic ! Si inca ceva ... nici nu se pronuntase divortul si ea deja se combinase cu fiul meu ! este experienta traumatizanta doar cand tu inca mai iubesti...dar cand sentimentele sunt ingropate si nu mai exista sentimente...nu cred ca se mai face o tragedie dintr-un divort! dar nu mi se pare ok sa spui ca "Daca au acceptat ca fata lor sa se ,, combine '' atat de rapid dupa divort cu altcineva ...... ce sa mai zic !" ma scuzi dar ce tre' sa accepte mama sau tata cu cine ma combin? si apoi indiferent de ce a fost ..momentan trebuie sa se gandeasca la ea si la copil! ce rost mai are sa analizeze trecutul?iar doamna care se plange de ea ..in momentul de fata ar trebui sa se gandeasca ca indiferent de trecutul ei o sa aibe un copil cu fiul dansei!iar daca el a acceptat-o asa cum este ..spre binele si fericirea propriului copil ar trebui sa o accepte!parerea mea! PS.imi pare rau de divortul tau..dar cu siguranta o sa fie bine in viitor!
|
||
|
one_size Postat pe 30 Noiembrie 2009 18:48 |
||
De la: andreea_3, la data 2009-11-28 10:41:50,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,De la: SIRSOFT, la data 2009-11-26 21:52:29 Bine v-am gasit!! MULTUMESC!!!
|
||
|
Rodri Postat pe 30 Noiembrie 2009 23:09 |
||
| Draga mea one_size mie mi-au trebuit 4 ani si jumatate ca sa am din nou incredere intr-un barbat, dar l-am gasit acum 10 ani si-mi este bine. Au trecut atati de multi ani pentru ca am fost foarte dezamagita de fostul sot, iar initiatoarea divortului eu am fost. Cand am deschis actiunea de divort eram cat se poate de stabila emotional, a fost alegerea mea si n-am regretat-o niciodata. Nu este un capat de tara faptul ca fata din discutie a ales sa aiba o alta relatie in timpul divortului. Este ok. Vorba ta, fiecare depaseste astfel de momente functie de personaliltatea lui si nu este de condamnat. Dar in continuare mi se pare ca s-a grabit ramanand insarcinata. Ce se va intampla daca barbatul acesta nu este cel pe care-l cauta? Nu poti fi atat de iresponsabil incat sa faci un copil dintr-o relatie inceputa atat de curand! Parerea mea! Nu am pretentia ca este cea mai buna sau ca este obiectiva. | ||
|
gina37 Postat pe 1 Decembrie 2009 09:05 |
||
De la: SIRSOFT, la data 2009-11-30 23:09:08De la: andreea_3, la data 2009-11-28 10:41:50,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,De la: SIRSOFT, la data 2009-11-26 21:52:29 Bine v-am gasit!! pt ce i-ai multumit? nu cred ca ai citit atenta commul ei!
|
||
|
miss_darine Postat pe 1 Decembrie 2009 09:06 |
||
De la: gina37, la data 2009-12-01 09:05:38Draga mea one_size mie mi-au trebuit 4 ani si jumatate ca sa am din nou incredere intr-un barbat, dar l-am gasit acum 10 ani si-mi este bine. Au trecut atati de multi ani pentru ca am fost foarte dezamagita de fostul sot, iar initiatoarea divortului eu am fost. Cand am deschis actiunea de divort eram cat se poate de stabila emotional, a fost alegerea mea si n-am regretat-o niciodata. Nu este un capat de tara faptul ca fata din discutie a ales sa aiba o alta relatie in timpul divortului. Este ok. Vorba ta, fiecare depaseste astfel de momente functie de personaliltatea lui si nu este de condamnat. Dar in continuare mi se pare ca s-a grabit ramanand insarcinata. Ce se va intampla daca barbatul acesta nu este cel pe care-l cauta? Nu poti fi atat de iresponsabil incat sa faci un copil dintr-o relatie inceputa atat de curand! Parerea mea! Nu am pretentia ca este cea mai buna sau ca este obiectiva. te cred ca ti-a fost greu si chiar de ai fost tu cea care ai inaintat divortul...cred ca l-ai iubit enorm de mult si el te-a dezamagit...si clar nu ai de ce sa regreti..probabil ca ai gasit ceva mai apropiat de sufletul tau! fiecare isi asuma responsabilitati intr-o relatie..poate ca s-au grabit..nu stiu dar eu dupa 2 sapt locuiam deja cu mandrul meu impreuna si culmea el din prima clipa voia copil cu mine! si jur ca pana atunci nu ii intelegeam pe astia de se cuplau dupa 2 saptamani...dar ..acum no comment!
|
||
|
one_size Postat pe 1 Decembrie 2009 09:36 |
||
| Si fostul meu sot si-a dorit foarte mult un copil si dupa ce l-am avut s-a schimbat total si nu in bine. Asta a si dus la divort. Copilul meu nu-si cunoaste tatal pentru ca acesta a ales asa. A zis ca trebuie si el sa traiasca; astfel ca nu i-a platit pensie alimentara decat vreo 7 ani si nici nu l-a vizitat vreodata, desi eu nu m-am opus niciodata. Am zis intotdeauna ca ce-a fost intre noi nu are legatura cu relatia dintre el si copil. A fost doar alegerea lui! El a pierdut! Am un adolescent de aproape 17 ani frumos, destept si bun. | ||
|
gina37 Postat pe 1 Decembrie 2009 09:41 |
||
De la: gina37, la data 2009-12-01 09:41:40Si fostul meu sot si-a dorit foarte mult un copil si dupa ce l-am avut s-a schimbat total si nu in bine. Asta a si dus la divort. Copilul meu nu-si cunoaste tatal pentru ca acesta a ales asa. A zis ca trebuie si el sa traiasca; astfel ca nu i-a platit pensie alimentara decat vreo 7 ani si nici nu l-a vizitat vreodata, desi eu nu m-am opus niciodata. Am zis intotdeauna ca ce-a fost intre noi nu are legatura cu relatia dintre el si copil. A fost doar alegerea lui! El a pierdut! Am un adolescent de aproape 17 ani frumos, destept si bun. probabil a fost depasit de situatie..dupa ce a venit copilul...pacat..tare pacat..oricum vb ta el a pierdut cel mai mult!stii vb aia mortii cu mortii..si vii cu vii! sa fie sanatos pustiul..caci asta conteaza!
|
||
|
one_size Postat pe 1 Decembrie 2009 09:46 |
||
De la: one_size, la data 2009-12-01 09:46:28De la: gina37, la data 2009-12-01 09:41:40Si fostul meu sot si-a dorit foarte mult un copil si dupa ce l-am avut s-a schimbat total si nu in bine. Asta a si dus la divort. Copilul meu nu-si cunoaste tatal pentru ca acesta a ales asa. A zis ca trebuie si el sa traiasca; astfel ca nu i-a platit pensie alimentara decat vreo 7 ani si nici nu l-a vizitat vreodata, desi eu nu m-am opus niciodata. Am zis intotdeauna ca ce-a fost intre noi nu are legatura cu relatia dintre el si copil. A fost doar alegerea lui! El a pierdut! Am un adolescent de aproape 17 ani frumos, destept si bun. Multumesc frumos!
|
||
|
gina37 Postat pe 1 Decembrie 2009 09:49 |
||
| am trecut printr-o situatie similara si a fost foarte dureros pt. mine si baiatul meu 1 am divortat de tatal baiatului acum 25 de ani ... acum am 57 de ani ,baiatul meu are 30 , este grafician de succes , casatorit si implinit in meserie si in viata personala ......iar de toate reusitele lui ma bucur enorm doar eu MAMA lui ! sa-ti traiasca baiatul ,sa fie sanatos si ajungi sa te bucuri de reusitele lui ! | ||
|
kudika080372 Postat pe 1 Decembrie 2009 09:57 |
||
De la: kudika080372, la data 2009-12-01 09:57:53 am trecut printr-o situatie similara si a fost foarte dureros pt. mine si baiatul meu 1 am divortat de tatal baiatului acum 25 de ani ... acum am 57 de ani ,baiatul meu are 30 , este grafician de succes , casatorit si implinit in meserie si in viata personala ......iar de toate reusitele lui ma bucur enorm doar eu MAMA lui ! sa-ti traiasca baiatul ,sa fie sanatos si ajungi sa te bucuri de reusitele lui ! Iti multumesc din suflet penru urare!
|
||
|
gina37 Postat pe 1 Decembrie 2009 10:04 |
||
|
Subiect: POAMA????????????? Mesaj: Te rog sa ti masori cuvintele! vedem noi maine cine ;zboara;! educatooooooooooooooo!! raspunde Raporteaza utilizator care ti-a trimis acest mesaj inceteaza cu mesajele private.....ai inteles? |
||
|
cristiana_cris Postat pe 2 Decembrie 2009 09:47 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-12-02 09:47:12Subiect: POAMA????????????? da' io n-am inteles cine a trimis mesajul....
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 2 Decembrie 2009 09:48 |
||
De la: greierash_is_back, la data 2009-12-02 09:48:43De la: cristiana_cris, la data 2009-12-02 09:47:12Subiect: POAMA????????????? Ghici! Ai 3 incercari!
|
||
|
gina37 Postat pe 2 Decembrie 2009 10:08 |
||
soacra tapet?
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 2 Decembrie 2009 10:11 |
||
De la: greierash_is_back, la data 2009-12-02 10:11:50soacra tapet?
|
||
|
gina37 Postat pe 2 Decembrie 2009 10:24 |
||
De la: miss_darine, la data 2009-12-01 09:06:08De la: SIRSOFT, la data 2009-11-30 23:09:08De la: andreea_3, la data 2009-11-28 10:41:50,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,De la: SIRSOFT, la data 2009-11-26 21:52:29 Bine v-am gasit!! cred ca e de acord cu ce am spus!;)de ce vrei sa intarati lumea?:)a fost baiat destept si a tacut!asa fac oamenii destepti!;)daca m-am inselat in privinta lui imi cer scuze! |
||
|
andreea_3 Postat pe 2 Decembrie 2009 10:25 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Am nevoie de un sfat .Cred ca nu sunt suficient de puternica sa pot lua o decizie singura ,asa ca apelez la voi macar pt a va cunoaste parerea. | 27 | De la: daiana_dy 29 Octombrie 2009 21:17 |
| Mi`e greu fara ea! | 7 | De la: luyyzz 23 Iulie 2009 11:27 |
| Nu stiu ce sa fac | 3 | De la: kudika_968714 15 Iunie 2014 10:42 |
|
|
||
| mai sunt relatii normale? | 2 | De la: eizo84 12 Februarie 2009 09:56 |
| femeile penibile si disperate de 30 ani | 262 | De la: Alex_Bodea 16 Ianuarie 2011 19:28 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.