Mai multe
De la: missalexandra, la data 2009-12-03 15:31:38De la: cristiana_cris, la data 2009-12-03 15:29:57mai ce se intimpla iar aici?
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 3 Decembrie 2009 15:46 |
||
|---|---|---|
De la: cristiana_cris, la data 2009-12-03 15:46:19De la: missalexandra, la data 2009-12-03 15:31:38De la: cristiana_cris, la data 2009-12-03 15:29:57mai ce se intimpla iar aici? TI-A FOST DOR DE MINE?
|
||
|
missalexandra Postat pe 3 Decembrie 2009 15:51 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-12-03 11:37:08De la: andreea_3, la data 2009-12-02 10:29:48De la: gina37, la data 2009-12-02 10:24:59De la: greierash_is_back, la data 2009-12-02 10:11:50soacra tapet? am inteles pana la urma
|
||
|
|
||
|
andreea_3 Postat pe 3 Decembrie 2009 16:27 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-12-03 14:59:46Mai DRAGA ! Daca spui ca vorbeai doar cu alea TINERE DE CE TE=-AI DAT LA MINE ? MAICA ? Sau ai dat in boala numita AMNEZIE ? nu va mai puneti la mintea tuturor!pe unii nu prea ii duce minte,stiu doar sa jigneasca si sa vorbeasca urat.cred ca ei au dreptate si nu stiu sa accepte parerile altora!din pacate din cauza acestor stereotipuri,acestor gen de oameni multa lume buna are de suferit,dar nu se poate schimba nimic.... |
||
|
andreea_3 Postat pe 3 Decembrie 2009 16:51 |
||
Draga Andreea , intr-adevar nu trebuie sa -ti pui mintea cu toti ..... dar cand vezi atata ingustime in gandire la unii nu poti sa nu te revolti ! M-am ingrozit draguta ieri dupa amiaza uitandu-ma la televizor la un reportaj legat de scoala romaneasca . Avand in vedere numarul mare de absente de la ore s-a facut un mic sondaj printre elevi de ce nu merg ei la scoala . Cica nu-i interesant , e plictisitor si culmea AU ALTE TREBURI MAI IMPORTANTE DE REZOLVAT ! Ce draga mea ? Sa stea in baruri , sa se dogheze , sa consume alcool si sa faca dupa aia sex si sa toarne o droaie de copii handicapati pentru care apoi se chinuie BATRANII sa-i creasca si sa faca rost de bani apeland la mila altora sa-i trateze de cine stie ce handicapuri ? Ce treaba are draga mea un copil , adolescent sau cum vreti sa-l numim pe care are 14, 15 , 16 ani ? Tu ce faceai la varsta aia draga mea ? Nu mergeai la scoala ? Da si eu am fost tanara , am chiulit si eu cateodata de la scoala dar nici chiar asa ! Stii ce ma ingrozeste cel mai tare ? Este faptul ca in comparatie cu cele de tipul One size , Ratat s.a.m.d. care oricum sufera , astea care le vin din urma sunt CRIMINALE ! Practic le plang de mila pe ce maini vor incapea astea cand vor ajunge SOACRE ! Dar asta va fi razbunarea noastra ! Stii draga mea se spune ca ceea ce dai , primesti insutit inapoi ! Ei daca ele vor sa arunce BATRANII la cos , ele vor ajunge mai rau ! Au uitat de zicala ,, CINE NU ARE BATRANI SA-SI CUMPERE ! '' Si cu asta le las in plata Domnului ca sincer mi-e scarba cand vad atata indolenta , nesimtire si lipsa de responsabilitate la unii ! Pa !!!!!! Sa ne Domnu noua sanatate si cui n-are MINTE !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 4 Decembrie 2009 07:23 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-12-04 07:23:05Draga Andreea , intr-adevar nu trebuie sa -ti pui mintea cu toti ..... dar cand vezi atata ingustime in gandire la unii nu poti sa nu te revolti ! M-am ingrozit draguta ieri dupa amiaza uitandu-ma la televizor la un reportaj legat de scoala romaneasca . Avand in vedere numarul mare de absente de la ore s-a facut un mic sondaj printre elevi de ce nu merg ei la scoala . Cica nu-i interesant , e plictisitor si culmea AU ALTE TREBURI MAI IMPORTANTE DE REZOLVAT ! Ce draga mea ? Sa stea in baruri , sa se dogheze , sa consume alcool si sa faca dupa aia sex si sa toarne o droaie de copii handicapati pentru care apoi se chinuie BATRANII sa-i creasca si sa faca rost de bani apeland la mila altora sa-i trateze de cine stie ce handicapuri ? Ce treaba are draga mea un copil , adolescent sau cum vreti sa-l numim pe care are 14, 15 , 16 ani ? Tu ce faceai la varsta aia draga mea ? Nu mergeai la scoala ? Da si eu am fost tanara , am chiulit si eu cateodata de la scoala dar nici chiar asa ! gata cu jignirile....ca nu mai vine mos Niculae la voi uite aici cafeaua de dimineata la toate fetele
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 4 Decembrie 2009 09:44 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-12-04 07:23:05Draga Andreea , intr-adevar nu trebuie sa -ti pui mintea cu toti ..... dar cand vezi atata ingustime in gandire la unii nu poti sa nu te revolti ! M-am ingrozit draguta ieri dupa amiaza uitandu-ma la televizor la un reportaj legat de scoala romaneasca . Avand in vedere numarul mare de absente de la ore s-a facut un mic sondaj printre elevi de ce nu merg ei la scoala . Cica nu-i interesant , e plictisitor si culmea AU ALTE TREBURI MAI IMPORTANTE DE REZOLVAT ! Ce draga mea ? Sa stea in baruri , sa se dogheze , sa consume alcool si sa faca dupa aia sex si sa toarne o droaie de copii handicapati pentru care apoi se chinuie BATRANII sa-i creasca si sa faca rost de bani apeland la mila altora sa-i trateze de cine stie ce handicapuri ? Ce treaba are draga mea un copil , adolescent sau cum vreti sa-l numim pe care are 14, 15 , 16 ani ? Tu ce faceai la varsta aia draga mea ? Nu mergeai la scoala ? Da si eu am fost tanara , am chiulit si eu cateodata de la scoala dar nici chiar asa ! fiecare generatie e altfel,din ce in ce mai rebeli.este foarte dureros ca mai sunt copii care chiar vor sa invete ceva si nu pot din cauza celor care fac galagie la ore si dau profesorii afara din clase...sunt de vina si profesorii pentru ca nu iau masuri si nu le pasa,astepata doar sa vina elevul sa faca meditatii in rest la ore nu le explica nimic si nici nu isi dau interesul dar au pretentii de marire de salariu.profesorul trebuie sa se impuna la ora si nu sa fie calcat in picioare de niste "smecheri".profesorii sunt primii vinovati pentru ca le motiveaza absentele in loc sa ii exmatriculeze sau sa le scada nota la purtare,apoi parintii ca nu isi verifica copiii nu ii intereseaza sedintele si in ultimul rand sunt de vina elevii pentru ca nu au destula minte si anturajul lor ii indeamna sa faca ceea ce fac(sa chiuleasca,sa se duca prin parcuri,baruri,la biliard,etc).Din pacate si eu am avut in clasa astfel de persoane,fete cu fite care in ultimii ani de liceu nu au mai dat pe la scoala ,dar pentru ca aduceau cadouri frumoase la profesori le motivau absentele si la bac "nu stiu" prin ce minune dar au luat numai note de 9 si 10(adica platind profesorii).Foarte bine daca au avut!poate daca aveam si eu as fi facut la fel asa am stat si am invatat ,nu zic si eu am chiulit,imi minteam diriga ca sa imi motiveze absentele sau chiuleam cu toata clasa dupa ce ne rugam de cele 2 fete "tocilare" care nu vroiau sa plece nici macar de la desen....dar sunt amitiri frumoase si nu regret .In concluzie,nu toti elevii sunt asa,unii chiar doresc sa invete si intr-adevar orele sunt plictisitoare,profesorii ar trebui sa gaseasca alte metode mai interesante de predare(de ex la ora de engleza profesoara ne aducea si vedeam si cate un film interesant,fara subtitrare bineinteles)...Din pacate nu putem schimba nimic,parintii sunt de vina ca nu se intereseaza de soarta copiilor lor,ii lasa sa faca ce vor pentru ca au incredere in ei sau cine stie cum isi pacalesc si parintii.E bine sa se si distreze la un biliard,darts,ping-pong dar in orele neimportante sau dupa ore si neaparat sa chiuleasca toata clasa si da,noi ne miram de ce se intampla,dar asta nu inseamna ca trebuie sa stam mereu si sa le plangem de mila ci trebuie sa incercam sa schimbam ceva prin copiii nostri,nepoti..etc...si asa este lumea asta..fiecare generatie cu altceva..imi aduc aminte ca pana am convins-o pe mama ca nu se mai poarta nu stiu ce sau ca trebuie aruncat nu stiu ce a durat ceva vreme...in plus mama stia de fiecare data cand chiuleam ,pentru ca ii spuneam de ce si unde am fost,normal ca nu era de acord la inceput,dar mama a fost o femeie care s-a dus la toate sedintele facute de diriga,se interesa de notele mele si de raspunsurile mele fata de profesori si asa a avut si incredere in mine si in ceea ce faceam si fac.sunt multe de povestit despre acest subiect,dar nu e locul potrivit:) |
||
|
andreea_3 Postat pe 4 Decembrie 2009 10:03 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-12-04 09:44:32De la: kudika068864, la data 2009-12-04 07:23:05Draga Andreea , intr-adevar nu trebuie sa -ti pui mintea cu toti ..... dar cand vezi atata ingustime in gandire la unii nu poti sa nu te revolti ! M-am ingrozit draguta ieri dupa amiaza uitandu-ma la televizor la un reportaj legat de scoala romaneasca . Avand in vedere numarul mare de absente de la ore s-a facut un mic sondaj printre elevi de ce nu merg ei la scoala . Cica nu-i interesant , e plictisitor si culmea AU ALTE TREBURI MAI IMPORTANTE DE REZOLVAT ! Ce draga mea ? Sa stea in baruri , sa se dogheze , sa consume alcool si sa faca dupa aia sex si sa toarne o droaie de copii handicapati pentru care apoi se chinuie BATRANII sa-i creasca si sa faca rost de bani apeland la mila altora sa-i trateze de cine stie ce handicapuri ? Ce treaba are draga mea un copil , adolescent sau cum vreti sa-l numim pe care are 14, 15 , 16 ani ? Tu ce faceai la varsta aia draga mea ? Nu mergeai la scoala ? Da si eu am fost tanara , am chiulit si eu cateodata de la scoala dar nici chiar asa ! asa de dimineata?bem aceasta "cafeluta"?
|
||
|
andreea_3 Postat pe 4 Decembrie 2009 10:06 |
||
|
Buna fetele! Ieri am fost plecata si n-am participat la discutii. Le-am citit acum si m-am crucit! Si daca tot este in trend si se voteaza: un vot pentru Mamaia alis Kudica 068864! Sa te fereaca Dumnezeu de omul rau si prost! Ma alatur si eu la cafea
|
||
|
gina37 Postat pe 4 Decembrie 2009 10:26 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-12-04 09:44:32 du-te ma de aici ca eu am primit deja cadouri!nu ma mai minti tu!
|
||
|
one_size Postat pe 4 Decembrie 2009 11:18 |
||
Buna fetelor ! Si multumesc ! Eu o sa fiu cuminte si azi si maine ca vreau sa vina Mosu ..... ! Si da Gina draga , sa ne fereasca Cel de sus si de omu prost si de cel rau ! Dar ar trebui sa-i facem un memoriu si sa-l rugam sa modifice putin lucrurile : Sa faca sa doara PROSTIA si RAUTATEA ! Dar tare de tot si aceasta durere sa fie direct proportionala cu nivelul celor doua ,, calitati '' . Stiu ca nici eu nu as scapa de durere dar....... le plang de mila altora ! Eu acum va invit la un vin fiert cu felii de mar si un piculet de scortisoara ! Ei ce ziceti ? pentru voi !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 4 Decembrie 2009 11:49 |
||
Ai dreptate Andreea , acest conflict dintre generatii va exista intotdeauna dar trebuie sa avem puterea de a filtra anumite lucruri asa zise LA MODA si sa nu le facem doar de dragul de a fi in trend . Ca nu toate sunt benefice .Si eu am fost copil ,am fost rebela , in limitele bunului simt zic eu , nu am fost de acord cu mama dar sa stii ca acum am ajuns la concluzia ca in tot ce-mi spunea si toate sfaturile ei erau bine intentionate ! Azi trag ponoasele unor lucruri pe care in ciuda sfaturilor mamei le-am facut tot cum am crezut eu ca e bine . Doar din teribilism si pentru a fi eu mai cu MOT . La randul meu , avand aceste experiente in spate , doresc ca , copilul meu sa nu repete greselile mele . Stii se spune ca un om destept invata din greselile altora si prostu o face pe propria piele ! Eu cel putin asa vad lucrurile . Sunt tineri foarte capabili , bine crescuti respectuosi care insa din cauza altora ajung sa fie pusi in aceeasi oala si etichetati ca atare . Poate par banala ca folosesc proverbe , dar ele de cele mai multe ori spun atata adevar . Stiti mai e si vorba cu ,, O vaca c... cata , c.... aca toata turma ! '' Si e pacat . de la Mamaia .Weekend placut !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 4 Decembrie 2009 11:59 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-12-04 11:59:29Ai dreptate Andreea , acest conflict dintre generatii va exista intotdeauna dar trebuie sa avem puterea de a filtra anumite lucruri asa zise LA MODA si sa nu le facem doar de dragul de a fi in trend . Ca nu toate sunt benefice .Si eu am fost copil ,am fost rebela , in limitele bunului simt zic eu , nu am fost de acord cu mama dar sa stii ca acum am ajuns la concluzia ca in tot ce-mi spunea si toate sfaturile ei erau bine intentionate ! Azi trag ponoasele unor lucruri pe care in ciuda sfaturilor mamei le-am facut tot cum am crezut eu ca e bine . Doar din teribilism si pentru a fi eu mai cu MOT . La randul meu , avand aceste experiente in spate , doresc ca , copilul meu sa nu repete greselile mele . Stii se spune ca un om destept invata din greselile altora si prostu o face pe propria piele ! Eu cel putin asa vad lucrurile . Sunt tineri foarte capabili , bine crescuti respectuosi care insa din cauza altora ajung sa fie pusi in aceeasi oala si etichetati ca atare . Poate par banala ca folosesc proverbe , dar ele de cele mai multe ori spun atata adevar . Stiti mai e si vorba cu ,, O vaca c... cata , c.... aca toata turma ! '' Si e pacat . yamy vinul fiert!!!trebuie sa ne inviti la tine acasa si sa ni-l pregatesti!! asa este fiecare generatie este altfel si cum nici noi nu am fost de acord cu parintii nostri,chiar daca am gresit,asa si aceasta generatie si deaceea nu trebuie sa ne luam de ei!sa ii lasam sa descopere singuri cand nu vor mai sta cu mama si tata greutatile vietii....week-end placut si tie,dna Suzi!!! si de-abia astept sa vina Mos Nicolae!!eu am fost foarte cuminte!!
|
||
|
andreea_3 Postat pe 4 Decembrie 2009 12:09 |
||
Sarut mana Mamaie pentru vin Bun tare!
|
||
|
gina37 Postat pe 4 Decembrie 2009 12:43 |
||
ce va mai abureste mamaia cu vin fiert! si uite asa va imbatara-ti si va credeti toate bune! va dau o veste mos nicolae nu mai vine! a facut un popas mai lung la mine!
|
||
|
one_size Postat pe 4 Decembrie 2009 12:50 |
||
De la: one_size, la data 2009-12-04 12:50:36ce va mai abureste mamaia cu vin fiert! si uite asa va imbatara-ti si va credeti toate bune! stiu ca nu voi fi cu tine de Mos Nicolae mai lav dar promit sa ma recompensez asa ca tot anul viitor pentru tine va fi Mos Nicolae
|
||
|
spumosu Postat pe 4 Decembrie 2009 12:52 |
||
De la: spumosu, la data 2009-12-04 12:52:45De la: one_size, la data 2009-12-04 12:50:36ce va mai abureste mamaia cu vin fiert! si uite asa va imbatara-ti si va credeti toate bune! stiam eu mai lav a ma iubesti..dar nici chiar asa! astept cu nerabdare atunci anul viitor!
|
||
|
one_size Postat pe 4 Decembrie 2009 13:09 |
||
De la: one_size, la data 2009-12-04 12:50:36ce va mai abureste mamaia cu vin fiert! si uite asa va imbatara-ti si va credeti toate bune! Si care-i problema ta, daca ma las sau aburita? Iar Mosul a intarziat la tine probabil pentru ca a trebuit sa descarce toate nuielusele! Pana duminica ajunge si la noi! Numai ca, la noi vine cu daruri!
|
||
|
gina37 Postat pe 4 Decembrie 2009 13:36 |
||
De la: gina37, la data 2009-12-04 13:36:24De la: one_size, la data 2009-12-04 12:50:36ce va mai abureste mamaia cu vin fiert! si uite asa va imbatara-ti si va credeti toate bune! nicio problema numa ca v-am zis nu il mai asteptati pe mosu ca este deja la mine si nu mai pleaca asa de curand! asta asa ca sa te hoftici! oricum nuieluse n-am primit!da pana duminica mai este timp!
|
||
|
one_size Postat pe 4 Decembrie 2009 13:46 |
||
Cred ca n-ai depasit varsta gradinitei!
|
||
|
gina37 Postat pe 4 Decembrie 2009 14:00 |
||
De la: gina37, la data 2009-12-04 14:00:01 multumesc!oricum era o gluma pacat ca ai uitat sa zambesti! have a nice day!
|
||
|
one_size Postat pe 4 Decembrie 2009 14:02 |
||
De la: one_size, la data 2009-12-04 14:02:06De la: gina37, la data 2009-12-04 14:00:01 Ok! Mea culpa!
|
||
|
gina37 Postat pe 4 Decembrie 2009 14:03 |
||
De la: one_size, la data 2009-12-04 11:18:49De la: cristiana_cris, la data 2009-12-04 09:44:32 nu mint.....pe bune....vine mosu..sa va spalati ghetele...cizmele...papucii..anu asta aduce mosu multe daruri va doresc wekend placut alaturi de cei dragi..sa va aduca mosu...liniste sufleteasca...putina zapada si multe bucurii luni sa imi povestiti ce va luat mosu
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 4 Decembrie 2009 16:42 |
||
De la: one_size, la data 2009-12-04 13:46:52De la: gina37, la data 2009-12-04 13:36:24De la: one_size, la data 2009-12-04 12:50:36ce va mai abureste mamaia cu vin fiert! si uite asa va imbatara-ti si va credeti toate bune! hihi.... tare asta
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 4 Decembrie 2009 16:43 |
||
Cris, draguta azi nu te-am Si la tine sa vina Mosu plin de daruri
|
||
|
gina37 Postat pe 4 Decembrie 2009 16:54 |
||
De la: gina37, la data 2009-12-04 16:54:24Cris, draguta azi nu te-am vai da ce dragalasa esti , Alba ca Zapada nu altceva,, tu si cu aia Mamaia, sau cum isi mai spune, nebunaticelor, tu, in puii mei sunteti pline de miere si venin de acuma speri la Mosu' , ca la unu mai tanar... a intarcat Balaia |
||
|
ratatat Postat pe 4 Decembrie 2009 18:45 |
||
Va astept dragele mele pe toate ! Sunteti bine venite ! E cam tarziu , dar profit de faptul ca nu nust tnereii acasa sa va scriu.
|
||
|
kudika089410 Postat pe 4 Decembrie 2009 20:14 |
||
| Papusico! ( este vorba de RATAT) se spune ca vinul cu pein e cel mai bun ! Daca sti la ce ma refer mamaita !Paaaaaa1 | ||
|
kudika089410 Postat pe 4 Decembrie 2009 20:16 |
||
Dragele mele ! Chiar nu stiu de une a aparut nul cod de indentificare ! Sune eu Mamaita ! Va Si a de Domnu sa rmiti de la Mosu tot ce va doriti . Eu nu pot sa urez decat MULTA SANATATE SI FERICIIIIIRE ! MAMATA PE toate fetela cumiti ......... si baieteii deasemenea
|
||
|
kudika089410 Postat pe 4 Decembrie 2009 20:23 |
||
UUPSSS! Se pare ca de mancare ade post mi se trage ! Mananc litere ! SORRY! PLEASE !
|
||
|
kudika089410 Postat pe 4 Decembrie 2009 20:25 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| nu | 6 | De la: kudika187425 4 Septembrie 2010 16:15 |
| Dor profund in trecerea timpului. | 24 | De la: kudika_nikole 6 Mai 2016 12:46 |
| suprize | 12 | De la: mimi_ca29 20 Ianuarie 2011 22:19 |
|
|
||
| As vrea sa-l inteleg..."oare asa merit...." | 28 | De la: scorpio67 20 Martie 2011 19:15 |
| prea confuza ca sa pot sa iau o decizie, am nevoie de un sfat!!!! | 26 | De la: kinki1 12 Decembrie 2010 11:59 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.