Setari Cookie-uri

vr sa imi ucid soacraaaa!!!!!!!!

De la: gina37, la data 2009-12-02 10:24:59
De la: greierash_is_back, la data 2009-12-02 10:11:50soacra tapet?

nu e doamna soacra!!nu sunteti atente deloc la discutie!!:))))glumesc!e SIRSOFT care s-a bagat si el in discutii pe aici si a zis ca ne zboara pe toate :)))))
andreea_3
Postat pe 2 Decembrie 2009 10:29

da' cand are degand visu asta urat sa se normalizeze sau sa dispara in eter????
greierash_is_back
Postat pe 2 Decembrie 2009 10:35
De la: andreea_3, la data 2009-12-02 10:25:47
De la: miss_darine, la data 2009-12-01 09:06:08
De la: SIRSOFT, la data 2009-11-30 23:09:08
De la: andreea_3, la data 2009-11-28 10:41:50
De la: SIRSOFT, la data 2009-11-26 21:52:29 Bine v-am gasit!! M-am distrat citind ..despre acest razboi.Soacre- nurori-gineri,,,,etc,,, Daca; doresti sa fii respectat trebuie sa respecti! Am trecut prin faze de-a locui cu ;socrii, cu parintii, apoi in chirie,,,, Parerea mea este, ca ;tinerii sa stea separat! Daca; pot sa se descurce, in chirie! Sa si creasca impreuna copiii, cum pot si sa nu le fie ;slugi; nici un parinte! Dar,,,,, scumpele de azi,,, se duc la mama lui(( cum zicea una) zdreanta de masa,,,daca fosta mea sotie s-ar fi exprimat asa despre ;mama; ii faceam bagajul.Mama la randul ei a respectat-o. Le-am cerut respect! Azi nu exista,,, respect; nicaieri! Ajung sa mi fie rusine de generatia mea! Prea multe vorbe, prea putine fapte!

mie mi-ar fi rusine sa fi fost in locul tau si sa scriu ce ai scris tu acum pe site...mai invata sa scrii si apoi sa iti dai cu parerea...nu exista respect azi pentru ca vin astia ca tine cu "tupeu" si figuri pe ei si sa iau la cearta cu toata lumea,va credeti buricul pamantului si nu aveti nici cei sapte ani de acasa si niciun fel de educatie...care sunt faptele tale?ca te iei la cearta cu cineva...ca zici ca ti-e rusine cu generatia ta??pai fa ceva ca sa fim noi mandri de tine si sa nu ne mai fie rusine cu oamenii ca tine.Iar respectul ti-l castigi sau pierzi prin faptele pe care le faci,prin comportamentul fata de cei din jur....
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MULTUMESC!!!

pt ce i-ai multumit?
nu cred ca ai citit atenta commul ei!

cred ca e de acord cu ce am spus!;)de ce vrei sa intarati lumea?:)a fost baiat destept si a tacut!asa fac oamenii destepti!;)daca m-am inselat in privinta lui imi cer scuze!

Ioooooooooooooo? Intarat lumea?
Io's cea mai cuminte din parcare! N-am facut nimica!
miss_darine
Postat pe 2 Decembrie 2009 10:38
De la: miss_darine, la data 2009-12-02 10:38:37
De la: andreea_3, la data 2009-12-02 10:25:47
De la: miss_darine, la data 2009-12-01 09:06:08
De la: SIRSOFT, la data 2009-11-30 23:09:08
De la: andreea_3, la data 2009-11-28 10:41:50
De la: SIRSOFT, la data 2009-11-26 21:52:29 Bine v-am gasit!! M-am distrat citind ..despre acest razboi.Soacre- nurori-gineri,,,,etc,,, Daca; doresti sa fii respectat trebuie sa respecti! Am trecut prin faze de-a locui cu ;socrii, cu parintii, apoi in chirie,,,, Parerea mea este, ca ;tinerii sa stea separat! Daca; pot sa se descurce, in chirie! Sa si creasca impreuna copiii, cum pot si sa nu le fie ;slugi; nici un parinte! Dar,,,,, scumpele de azi,,, se duc la mama lui(( cum zicea una) zdreanta de masa,,,daca fosta mea sotie s-ar fi exprimat asa despre ;mama; ii faceam bagajul.Mama la randul ei a respectat-o. Le-am cerut respect! Azi nu exista,,, respect; nicaieri! Ajung sa mi fie rusine de generatia mea! Prea multe vorbe, prea putine fapte!

mie mi-ar fi rusine sa fi fost in locul tau si sa scriu ce ai scris tu acum pe site...mai invata sa scrii si apoi sa iti dai cu parerea...nu exista respect azi pentru ca vin astia ca tine cu "tupeu" si figuri pe ei si sa iau la cearta cu toata lumea,va credeti buricul pamantului si nu aveti nici cei sapte ani de acasa si niciun fel de educatie...care sunt faptele tale?ca te iei la cearta cu cineva...ca zici ca ti-e rusine cu generatia ta??pai fa ceva ca sa fim noi mandri de tine si sa nu ne mai fie rusine cu oamenii ca tine.Iar respectul ti-l castigi sau pierzi prin faptele pe care le faci,prin comportamentul fata de cei din jur....
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MULTUMESC!!!

pt ce i-ai multumit?
nu cred ca ai citit atenta commul ei!

cred ca e de acord cu ce am spus!;)de ce vrei sa intarati lumea?:)a fost baiat destept si a tacut!asa fac oamenii destepti!;)daca m-am inselat in privinta lui imi cer scuze!

Ioooooooooooooo? Intarat lumea?
Io's cea mai cuminte din parcare! N-am facut nimica!

da! da!
andreea_3
Postat pe 2 Decembrie 2009 10:42
De la: greierash_is_back, la data 2009-12-02 10:35:47

nu e soacra,e SIRSOFT!!
andreea_3
Postat pe 2 Decembrie 2009 10:43
Asa este Darine! Cea mai cumintica!
gina37
Postat pe 2 Decembrie 2009 10:44
De la: andreea_3, la data 2009-12-02 10:43:39
De la: greierash_is_back, la data 2009-12-02 10:35:47

nu e soacra,e SIRSOFT!!

ba e soacra tapet.....
greierash_is_back
Postat pe 2 Decembrie 2009 10:44
Andreea draga, soacra s-a transformat in.....socru Astfel Kudica017520 a devenit SIRSOFT! q.e.d.
gina37
Postat pe 2 Decembrie 2009 10:45
De la: gina37, la data 2009-12-02 10:44:21 Asa este Darine! Cea mai cumintica!
Pup
miss_darine
Postat pe 2 Decembrie 2009 10:47
De la: miss_darine, la data 2009-12-02 10:47:03
De la: gina37, la data 2009-12-02 10:44:21 Asa este Darine! Cea mai cumintica!
Pup

Aha, aici imi dadeai si eu care plangeam pe celalalt topic
gina37
Postat pe 2 Decembrie 2009 10:49
De la: gina37, la data 2009-12-02 10:45:56Andreea draga, soacra s-a transformat in.....socru Astfel Kudica017520 a devenit SIRSOFT! q.e.d.

a,da?nu mi-am dat seama! ...foarte urat din partea ei!!!!
andreea_3
Postat pe 2 Decembrie 2009 10:50
De la: andreea_3, la data 2009-12-02 10:50:52
De la: gina37, la data 2009-12-02 10:45:56Andreea draga, soacra s-a transformat in.....socru Astfel Kudica017520 a devenit SIRSOFT! q.e.d.

Vezi? Te-ai luat degeaba de mine! Io stiam cine e "nenea" ala deghizatu'
miss_darine
Postat pe 2 Decembrie 2009 10:52
De la: miss_darine, la data 2009-12-02 10:52:51
De la: andreea_3, la data 2009-12-02 10:50:52

Vezi? Te-ai luat degeaba de mine! Io stiam cine e "nenea" ala deghizatu'

nu m-am luat de tine am zis ca intarati lumea ca ii spuneai lui sau ei ce o fi ca e farte urat sa se dea drept barbat cand de fapt e femeie;)) (dar poate e transexual )ii spuneai ca nu a citit comm meu bine de e de acord cu ce am zis , dar poate ca este de acord,poate mi-a dat dreptate ;)
andreea_3
Postat pe 2 Decembrie 2009 10:56
Dragele mele , SIRSOFT s-a suparat si pe mine ! Cred ca din cauza ca nu i-am tinut isonul la injuraturi ! Mi-a trimis si mesaj privat ! Sincer nu stiu exact ce a vrut sa-mi spuna ! Dar ma rog .... asta e ! N-ai ce-i face ! Traim intr-o tara democratica nu ??Si gradina lui Dumnezeu e mare !
kudika068864
Postat pe 2 Decembrie 2009 11:19
eeei lasa, ca n-ai pierdut nimic!
greierash_is_back
Postat pe 2 Decembrie 2009 11:22
Sunt convinsa de asta !Eu acuma vreau ACASA !
kudika068864
Postat pe 2 Decembrie 2009 11:48
De la: kudika068864, la data 2009-12-02 11:48:47Sunt convinsa de asta !Eu acuma vreau ACASA !

Hai ca te alinti! Ai sa stai acasa de-o sa ti urasca. Lasa frate oboseala si raceala, stai pe baricade.
Nu ne-ai mai povestit ce fac porumbeii, dar mai ales "tanara domnita".
gina37
Postat pe 2 Decembrie 2009 12:07
Ce sa mai zic draga mea , sunt foarte scumpi la vedere ! Ieri au plecat pe la vreo 11 si s-au intors dupa miezul noptii ! Domnita s-a mai potolit . Simte ea ca ceva nu e in regula si ca eu nu o prea agreez .Incerc sa ma port cat mai normal sa nu-i dau de banuit dar se pare ca totusi nu sunt o buna actrita ! Azi nu am chef de nimic . E si vremea de vina cred eu ! E asa urat afara ! Ieri am fost in priza . Am muncit de dimineata pana dupa amiaza tarziu . Vreau ACASA !!!!!!!!!!! voua !
kudika068864
Postat pe 2 Decembrie 2009 13:14
De la: kudika068864, la data 2009-12-02 13:14:28Ce sa mai zic draga mea , sunt foarte scumpi la vedere ! Ieri au plecat pe la vreo 11 si s-au intors dupa miezul noptii ! Domnita s-a mai potolit . Simte ea ca ceva nu e in regula si ca eu nu o prea agreez .Incerc sa ma port cat mai normal sa nu-i dau de banuit dar se pare ca totusi nu sunt o buna actrita ! Azi nu am chef de nimic . E si vremea de vina cred eu ! E asa urat afara ! Ieri am fost in priza . Am muncit de dimineata pana dupa amiaza tarziu . Vreau ACASA !!!!!!!!!!! voua !

cand naiba mai muncesti daca stai toata ziulica pe forum si faci pe desteapta? tare-ti mai place sa te lauzi ca muncesti, eu cre ca esti de fapt o putoroasa si mincinoasa; si acum mai otravesti si viata tineretului; huo ghionoaie
ratatat
Postat pe 2 Decembrie 2009 16:41
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-30 13:24:00
De la: SIRSOFT, la data 2009-11-27 15:05:28 V-am gasit pe unele , frumoasele ,controversatele , acestor randuri si n alte parti unde comentati! La fel! Fara sens! Ca nu sunteti bagate in seama! Studiati, studiati dragelor, mai cititi, ca sa va faceti;; putina cultura generala;;! E necesara in viata! Citesc tot felul de jigniri la adresa mea! S-ar putea in sistemul meu propriu sa ma-nfurii si sa zburati!! Una cate una! Ca prea e plina lumea de asemenea ;papusele; de ceara fandosite! Care doar ,,,asa,,, se descurca! Nu am cuvinte! Eu zic sa ,,,,,,,,, scrieti acolo ce va doare si sa ma lasa ti in pace!! NUUUUUUUUUUUUUUUUUU V-AM BAGAT IN SEAMA!! SUNTETI PREA MICI, PREA MARUNTE, SA VA CITEASCA CINEVA OPERA DE ARTA!! FRUSTRARILE, ,,,,,,,,+RESTUL NUUUUUUUUUUUUVA BAG IN SEAMA!!

cu cine te certi madam?....ia sa vedem noi cine zboara vrei?

individa asta isi bate joc de voi, fetelor, inventeaza toate astea, nu e nici o "domnita", ii place sa fabuleze, si sa atraga atentia, e schizofrenica
ratatat
Postat pe 2 Decembrie 2009 16:53
De la: ratatat, la data 2009-12-02 16:41:01
De la: kudika068864, la data 2009-12-02 13:14:28Ce sa mai zic draga mea , sunt foarte scumpi la vedere ! Ieri au plecat pe la vreo 11 si s-au intors dupa miezul noptii ! Domnita s-a mai potolit . Simte ea ca ceva nu e in regula si ca eu nu o prea agreez .Incerc sa ma port cat mai normal sa nu-i dau de banuit dar se pare ca totusi nu sunt o buna actrita ! Azi nu am chef de nimic . E si vremea de vina cred eu ! E asa urat afara ! Ieri am fost in priza . Am muncit de dimineata pana dupa amiaza tarziu . Vreau ACASA !!!!!!!!!!! voua !

cand naiba mai muncesti daca stai toata ziulica pe forum si faci pe desteapta? tare-ti mai place sa te lauzi ca muncesti, eu cre ca esti de fapt o putoroasa si mincinoasa; si acum mai otravesti si viata tineretului; huo ghionoaie

te-ai fi crezand vreo scriitoare ceva de inventezi atatea frate, ce paranoia ai in capul ala prost
ratatat
Postat pe 2 Decembrie 2009 16:55
De la: ratatat, la data 2009-12-02 16:55:32

te-ai fi crezand vreo scriitoare ceva de inventezi atatea frate, ce paranoia ai in capul ala prost

si tu vrei sa iti ucizi soacra?
Lucia38
Postat pe 2 Decembrie 2009 16:57
De la: Lucia38, la data 2009-12-02 16:57:33
De la: ratatat, la data 2009-12-02 16:55:32

si tu vrei sa iti ucizi soacra?

Am vrut, da nu mai e cazu, ca s-a dus la Spitalul de Nebuni si i-a dat pastile, si frate, e alta acum, se poate discuta cu ea, nu se mai baga in oala noastra, ne suna rar si numai cand are ceva de spus, nu mai iscodeste,etc. Si culmea culmilor, a recunoscut singura ca daca se ducea mai devreme la Psihiatru era mai bine si de ea si de noi.

Asa ca, pentru toate soacrele: LA PSIHIATRU CU VOI, CA iNNEBUNITI LUMEA !!!!
ratatat
Postat pe 2 Decembrie 2009 17:53
De la: ratatat, la data 2009-12-02 16:53:16
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-30 13:24:00
De la: SIRSOFT, la data 2009-11-27 15:05:28 V-am gasit pe unele , frumoasele ,controversatele , acestor randuri si n alte parti unde comentati! La fel! Fara sens! Ca nu sunteti bagate in seama! Studiati, studiati dragelor, mai cititi, ca sa va faceti;; putina cultura generala;;! E necesara in viata! Citesc tot felul de jigniri la adresa mea! S-ar putea in sistemul meu propriu sa ma-nfurii si sa zburati!! Una cate una! Ca prea e plina lumea de asemenea ;papusele; de ceara fandosite! Care doar ,,,asa,,, se descurca! Nu am cuvinte! Eu zic sa ,,,,,,,,, scrieti acolo ce va doare si sa ma lasa ti in pace!! NUUUUUUUUUUUUUUUUUU V-AM BAGAT IN SEAMA!! SUNTETI PREA MICI, PREA MARUNTE, SA VA CITEASCA CINEVA OPERA DE ARTA!! FRUSTRARILE, ,,,,,,,,+RESTUL NUUUUUUUUUUUUVA BAG IN SEAMA!!

cu cine te certi madam?....ia sa vedem noi cine zboara vrei?

individa asta isi bate joc de voi, fetelor, inventeaza toate astea, nu e nici o "domnita", ii place sa fabuleze, si sa atraga atentia,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, e schizofrenica,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
pentru aceste cuvinte,,,,schizofrenica;;;; trebuie sa ai dovezi! Vom discuta la nivel de sefi ,,,a la ;Kudika,,,,,,,,,,,,,,
Rodri
Postat pe 2 Decembrie 2009 18:37
greierash_is_back
Postat pe 2 Decembrie 2009 18:38
Draguta , imi place foarte mult numele tau se pare ca ti se potriveste la fix . Ti l-ai ales singura sau ti l-a dat SOACRA internata la Spitalul de Psihiatrie dupa ce a consultat un medic si i-a povestit de tine . Si chestia cu ,, cand mai muncesti ? '' nu cred ca e treaba ta ! Daca nu poti scoate ceva inteligent din tartacuta , mai bine vezi-ti puiut de treaba ! Si inca ceva mamaica , ca sa poti fabula iti trebuie pe langa ceva in capsor si un pic de imaginatie , ceea ce se pare ca tu nu posezi ! Si mai e o vorba ,, Cainele moare de prea multa alergatura si ..... prostu de grija altuia ! '' Asa ca maica
kudika068864
Postat pe 3 Decembrie 2009 07:36
De la: kudika068864, la data 2009-12-03 07:36:08Draguta , imi place foarte mult numele tau se pare ca ti se potriveste la fix . Ti l-ai ales singura sau ti l-a dat SOACRA internata la Spitalul de Psihiatrie dupa ce a consultat un medic si i-a povestit de tine . Si chestia cu ,, cand mai muncesti ? '' nu cred ca e treaba ta ! Daca nu poti scoate ceva inteligent din tartacuta , mai bine vezi-ti puiut de treaba ! Si inca ceva mamaica , ca sa poti fabula iti trebuie pe langa ceva in capsor si un pic de imaginatie , ceea ce se pare ca tu nu posezi ! Si mai e o vorba ,, Cainele moare de prea multa alergatura si ..... prostu de grija altuia ! '' Asa ca maica

ai ajuns la serviciu si stai pe forum, pe ai cui bani stai , hmmm? pe ai statului, banuiesc, ca la patron pana acum erai de mult pe drumuri. Stai pe banii nostri, care platim impozit la stat, parazit ce esti !
si mai lasa-ne cu "mamaica", iti bati joc de fetele care scriu aici, ca baiatul tau nu stiu ce domnita a adus acasa si insarcinata, ce prostii, esti nebuna femeie !!!
ratatat
Postat pe 3 Decembrie 2009 08:25
"cand naiba mai muncesti daca stai toata ziulica pe forum si faci pe desteapta? tare-ti mai place sa te lauzi ca muncesti, eu cre ca esti de fapt o putoroasa si mincinoasa; si acum mai otravesti si viata tineretului; huo ghionoaie"
"ai ajuns la serviciu si stai pe forum, pe ai cui bani stai , hmmm? pe ai statului, banuiesc, ca la patron pana acum erai de mult pe drumuri. Stai pe banii nostri, care platim impozit la stat, parazit ce esti !
si mai lasa-ne cu "mamaica", iti bati joc de fetele care scriu aici, ca baiatul tau nu stiu ce domnita a adus acasa si insarcinata, ce prostii, esti nebuna femeie !!!"

Tu dimineata te plictisesti raaaaaaaaaau? Cine iti da tie dreptul sa jignesti pe cineva fara sa-l cunosti?
Nu dai dovada decat de o maaaaaaaaaaaareeeeeeeee nesimtire! shoot yourself!
miss_darine
Postat pe 3 Decembrie 2009 08:41
Draga MISS ... RATAT este EA ! Se pare ca e foarte bine informata individa cum stau lucrurile la patron si la stat . Probabil ca lucreaza la stat de a avut vreme sa citeasca tot ce s-a scris pe acest forum si se pare ca ea ia bani degeaba ! Si te pomenesti ca scumpica are o refulare de constiinta civica ! Mai draguta , mai spalate maica pe gurita ca miroase ! Si inca ceva nu ti-a cerut nimeni parerea ! Apucasi si tu cateva cuvinte de la urma hop ca musca in cc--ru calului ! Lupu moralista ce sa zic ! Si puiut draga , se pare ca jignesti si pe celelalate fete care scriu pe forum . Si ele sunt in timpul serviciului , dar un om care are cat de cat ceva in tartacuta , decat sa stea la taclale pe holuri cu tigara in gura cum vedem la multe firme ., atat patroni cat si stat , mai bine arunca o geana pe forum asa ca maica .... LASA -NE ........... !!!!!!!! Si cu jignirile mai incet puiut ca vei lua drumul deja batatoruil al celor exclusi de pe forum !
kudika068864
Postat pe 3 Decembrie 2009 08:58
De la: miss_darine, la data 2009-12-03 08:41:31"cand naiba mai muncesti daca stai toata ziulica pe forum si faci pe desteapta? tare-ti mai place sa te lauzi ca muncesti, eu cre ca esti de fapt o putoroasa si mincinoasa; si acum mai otravesti si viata tineretului; huo ghionoaie"
"ai ajuns la serviciu si stai pe forum, pe ai cui bani stai , hmmm? pe ai statului, banuiesc, ca la patron pana acum erai de mult pe drumuri. Stai pe banii nostri, care platim impozit la stat, parazit ce esti !
si mai lasa-ne cu "mamaica", iti bati joc de fetele care scriu aici, ca baiatul tau nu stiu ce domnita a adus acasa si insarcinata, ce prostii, esti nebuna femeie !!!"

Tu dimineata te plictisesti raaaaaaaaaau? Cine iti da tie dreptul sa jignesti pe cineva fara sa-l cunosti?
Nu dai dovada decat de o maaaaaaaaaaaareeeeeeeee nesimtire! shoot yourself!

aici se presupune ca o sa "cunosti" o persoana din ceea ce scrie , iar cuconita asta pe care am citat-o
dovedeste tulburari psihice din ceea ce scrie.
nu-i mai lua apararea , ca nu merita, crede-ma
ratatat
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am vrut sa ne despartim dar acum il vreau inapoi :(( 31 De la: laura5050 1 August 2009 17:53
Ajutor:( 27 De la: anageo25 5 August 2011 08:09
:D 53 De la: polin 7 Decembrie 2011 22:13
Nu pot sa ma resemnez...inca il iubesc 11 De la: y_anm_d 21 Aprilie 2010 21:25
O idee geniala sa iti gasesti jumatatea si sa iti faci prieteni :) 2 De la: mariana_ivascu_mari 28 Noiembrie 2012 15:00