Setari Cookie-uri

vr sa imi ucid soacraaaa!!!!!!!!

De la: kudika068864, la data 2009-12-03 08:58:50Draga MISS ... RATAT este EA ! Se pare ca e foarte bine informata individa cum stau lucrurile la patron si la stat . Probabil ca lucreaza la stat de a avut vreme sa citeasca tot ce s-a scris pe acest forum si se pare ca ea ia bani degeaba ! Si te pomenesti ca scumpica are o refulare de constiinta civica ! Mai draguta , mai spalate maica pe gurita ca miroase ! Si inca ceva nu ti-a cerut nimeni parerea ! Apucasi si tu cateva cuvinte de la urma hop ca musca in cc--ru calului ! Lupu moralista ce sa zic ! Si puiut draga , se pare ca jignesti si pe celelalate fete care scriu pe forum . Si ele sunt in timpul serviciului , dar un om care are cat de cat ceva in tartacuta , decat sa stea la taclale pe holuri cu tigara in gura cum vedem la multe firme ., atat patroni cat si stat , mai bine arunca o geana pe forum asa ca maica .... LASA -NE ........... !!!!!!!! Si cu jignirile mai incet puiut ca vei lua drumul deja batatoruil al celor exclusi de pe forum !

fetelor participante la forum, m-am distrat bine cu tipa asta 'kudika068864' , dar cu amenintarea ei cu datul afara din forum, este sigur ca face parte din "stafful" forumului kudika, e un mic redactor amarat din Kudika, pusa ca sa agite apele si sa faca trafic pe aici, sa nu scada vizitele
Ea de ce nu se teme ca va fi exclusa din forum, cu toate ca vorbeste ca la usa cortului?
Hai, ca ne-a pacalit pe toate clownul asta mediocru.

ratatat
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:11
Se pare ca si tu vorbesti fara sa stii despre ce este vorba! Deci rade HARB de OALA SPARTA !
kudika068864
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:13
Mai mamica , dar INTELIGENTA mai esti ! Si merci de compliment , a face parte din ,, stafful '' kudica este o onoare nu ? Dar GRESIT maica ! Ai dat pe langa de data asta ! Nu degeaba ti-ai ales numele asta . O dai in bara cu succes ! Si cu vocabularul de ,, la usa cortului '' se pare ca tu ai stat mai mult pe acolo de esti asa de informata ! Eu nu cred ca te-am jignit asa cum ai facut-o tu , intr-un mod atat de ,, ELEGANT '' si cu vocabularul tau ,, ELEVAT '' . Te-am mai vazut si pe alte topicuri si esti cum am mai spus o,, INTELIGENTA '' rara. Vezi sa nu
kudika068864
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:20
De la: kudika068864, la data 2009-12-03 09:20:22Mai mamica , dar INTELIGENTA mai esti ! Si merci de compliment , a face parte din ,, stafful '' kudica este o onoare nu ? Dar GRESIT maica ! Ai dat pe langa de data asta ! Nu degeaba ti-ai ales numele asta . O dai in bara cu succes ! Si cu vocabularul de ,, la usa cortului '' se pare ca tu ai stat mai mult pe acolo de esti asa de informata ! Eu nu cred ca te-am jignit asa cum ai facut-o tu , intr-un mod atat de ,, ELEGANT '' si cu vocabularul tau ,, ELEVAT '' . Te-am mai vazut si pe alte topicuri si esti cum am mai spus o,, INTELIGENTA '' rara. Vezi sa nu

カタカナ, or 片仮名片仮名
ratatat
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:27
Ti-a pierit piuitul draguta ? Doar atata poti ?
kudika068864
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:31
De la: ratatat, la data 2009-12-03 09:27:41
De la: kudika068864, la data 2009-12-03 09:20:22Mai mamica , dar INTELIGENTA mai esti ! Si merci de compliment , a face parte din ,, stafful '' kudica este o onoare nu ? Dar GRESIT maica ! Ai dat pe langa de data asta ! Nu degeaba ti-ai ales numele asta . O dai in bara cu succes ! Si cu vocabularul de ,, la usa cortului '' se pare ca tu ai stat mai mult pe acolo de esti asa de informata ! Eu nu cred ca te-am jignit asa cum ai facut-o tu , intr-un mod atat de ,, ELEGANT '' si cu vocabularul tau ,, ELEVAT '' . Te-am mai vazut si pe alte topicuri si esti cum am mai spus o,, INTELIGENTA '' rara. Vezi sa nu

カタカナ, or 片仮名片仮名

chiar m-ai facut curioasa! ce ai scris?
greierash_is_back
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:37
De la: greierash_is_back, la data 2009-12-03 09:37:58
De la: ratatat, la data 2009-12-03 09:27:41

カタカナ, or 片仮名片仮名

chiar m-ai facut curioasa! ce ai scris?

AM INJURAT-O pe gagica asta kudika068864 in japoneza, ca sa nu ma dea ea afara de pe forum.
Daca vrei iti spun pe mesaj privat, sa ne distram, vrei?
ratatat
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:40
Deci puiut , se pare ca nu te dezici ! Esti chiar venita de la usa CORTULUI ! Iti plac injuraturile ! Si daca pentru tine asta e japoneza ........... imi pare rau pentru tine ! Vezi sa nu fie vre-un japonez pe forum sau o japoneza sa ti-o iei in freza ca le pocesti limba !
kudika068864
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:43
De la: ratatat, la data 2009-12-03 09:11:32
De la: kudika068864, la data 2009-12-03 08:58:50Draga MISS ... RATAT este EA ! Se pare ca e foarte bine informata individa cum stau lucrurile la patron si la stat . Probabil ca lucreaza la stat de a avut vreme sa citeasca tot ce s-a scris pe acest forum si se pare ca ea ia bani degeaba ! Si te pomenesti ca scumpica are o refulare de constiinta civica ! Mai draguta , mai spalate maica pe gurita ca miroase ! Si inca ceva nu ti-a cerut nimeni parerea ! Apucasi si tu cateva cuvinte de la urma hop ca musca in cc--ru calului ! Lupu moralista ce sa zic ! Si puiut draga , se pare ca jignesti si pe celelalate fete care scriu pe forum . Si ele sunt in timpul serviciului , dar un om care are cat de cat ceva in tartacuta , decat sa stea la taclale pe holuri cu tigara in gura cum vedem la multe firme ., atat patroni cat si stat , mai bine arunca o geana pe forum asa ca maica .... LASA -NE ........... !!!!!!!! Si cu jignirile mai incet puiut ca vei lua drumul deja batatoruil al celor exclusi de pe forum !

fetelor participante la forum, m-am distrat bine cu tipa asta 'kudika068864' , dar cu amenintarea ei cu datul afara din forum, este sigur ca face parte din "stafful" forumului kudika, e un mic redactor amarat din Kudika, pusa ca sa agite apele si sa faca trafic pe aici, sa nu scada vizitele
Ea de ce nu se teme ca va fi exclusa din forum, cu toate ca vorbeste ca la usa cortului?

asta e parerea ta!cred ca doamna si-a spus pur si simplu parerea si daca citesti cu atentie tu ai vorbit mai urat decat vorbeste ea.daca ar fi sa presupunem cu totii anumite chestii inseamna ca am fi atotstiutori.cred ca poti sa iti spui parerea si frumos fara sa jignesti oamenii din jur si mai ales pe cei pe care nu ii cunosti.
andreea_3
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:45
Buna dimineta Andreea ! Multumesc ! Te invit si pe tine la o cafeluta sau un ceai ! Pe celalalt topic ! Stii tu care ! Greieras si Miss au sosit deja ! Te asteptam ! Cat despre aceasta individa ....... las-o mamica ! Atata poate saraca ! Nu a mai bagat-o nimeni in seama si sufera .......
kudika068864
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:50
De la: kudika068864, la data 2009-12-03 09:50:29Buna dimineta Andreea ! Multumesc ! Te invit si pe tine la o cafeluta sau un ceai ! Pe celalalt topic ! Stii tu care ! Greieras si Miss au sosit deja ! Te asteptam ! Cat despre aceasta individa ....... las-o mamica ! Atata poate saraca ! Nu a mai bagat-o nimeni in seama si sufera .......

Buna dimineata!nu stiu care topic:)cel de varsat furia??sunt foarte calma si linistita,iar aceasta dimineata este foarte frumoasa pentru mine ...mi-am facut si eu un ceiut si astept sa se raceasca acum.o zi frumoasa!
andreea_3
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:53
Da ala ! Imi pare rau ca am intarziat cu invitatia ! Dar daca iti face placere , poti veni mai tarziu , sau maine dimineata ! Si eu sunt calma draga mea ! Nu ma enervez asa de usor si pe oricine !
kudika068864
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:56
De la: kudika068864, la data 2009-12-03 09:50:29Buna dimineta Andreea ! Multumesc ! Te invit si pe tine la o cafeluta sau un ceai ! Pe celalalt topic ! Stii tu care ! Greieras si Miss au sosit deja ! Te asteptam ! Cat despre aceasta individa ....... las-o mamica ! Atata poate saraca ! Nu a mai bagat-o nimeni in seama si sufera .......

acum , procedezi cum trebuie, DUUUUU-TEEEE pe alt forum, asta si urmaream, sa ne LASI !
VALEAAAA!!
ratatat
Postat pe 3 Decembrie 2009 10:12
Papusica !!!!!! In primul rand nu e vorba de alt forum ....... citeste mai atenta ! Sau de cat esti de ,, incitata '' nu mai vezi bine ! Ti s-au impaienjenit ochii maica ???? Si cu plecatu ..... se pare ca esti ultima venita deci ........ bye , bye !!!!!! Si spune-mi draguta , adevarul DOARE chiar asa TARE ?????
kudika068864
Postat pe 3 Decembrie 2009 10:50
De la: kudika068864, la data 2009-12-03 10:50:09Papusica !!!!!! In primul rand nu e vorba de alt forum ....... citeste mai atenta ! Sau de cat esti de ,, incitata '' nu mai vezi bine ! Ti s-au impaienjenit ochii maica ???? Si cu plecatu ..... se pare ca esti ultima venita deci ........ bye , bye !!!!!! Si spune-mi draguta , adevarul DOARE chiar asa TARE ?????

ce dar aveti ...faceti lumea sa uite si care e tema topicului
furnicuta
Postat pe 3 Decembrie 2009 10:54
Buna Furnicuta ! S-o iau ca pe un compliment sau o jignire ! ? Nu am incercat sa schimb tema topicului dar in momentul in care la cele scrise de mine referitor la tema , au inceput MINTILE LUMINATE sa ma jigneasca si sa ma injure , crede-ma nu pot sta nepasatoare ! Nu cred ca am inceput eu ,, cearta '' doar mi-am spus la inceput parerea in legatura cu dorinta unor tinere de a-si ,, ucide '' soacrele ! De ce draguta ? Are cineva atata putere sau crede ca are , incat poate dispune de viata unei alte fiinte ? Nu toate SOACRELE sunt rele , asa cum nici toate NURORILE nu sunt usi de biserica si unele chiar isi merita soarta . Asta era parerea mea . Si daca cineva nu e de acord cu NURORILE care se CRED bune atunci trebuie injurat , jignit si desconsiderat ? De ce ? Cred ca fiecare are dreptul la opinie si daca nu-i impartasim parerea , atunci se poate purta un dialog CIVILIZAT si aduce argumente pentru a-i combate ideile . Tine de bun simt draguta ! Asta e parerea mea !
kudika068864
Postat pe 3 Decembrie 2009 11:12
De la: andreea_3, la data 2009-12-02 10:29:48
De la: gina37, la data 2009-12-02 10:24:59
De la: greierash_is_back, la data 2009-12-02 10:11:50soacra tapet?

nu e doamna soacra!!nu sunteti atente deloc la discutie!!:))))glumesc!e SIRSOFT care s-a bagat si el in discutii pe aici si a zis ca ne zboara pe toate :)))))

andreea este o ea..adica soacra kudika 012750 parca cea de am zburato eu...acum are fata de barbat
cristiana_cris
Postat pe 3 Decembrie 2009 11:37
De la: kudika068864, la data 2009-12-03 11:12:29Buna Furnicuta ! S-o iau ca pe un compliment sau o jignire ! ? Nu am incercat sa schimb tema topicului dar in momentul in care la cele scrise de mine referitor la tema , au inceput MINTILE LUMINATE sa ma jigneasca si sa ma injure , crede-ma nu pot sta nepasatoare ! Nu cred ca am inceput eu ,, cearta '' doar mi-am spus la inceput parerea in legatura cu dorinta unor tinere de a-si ,, ucide '' soacrele ! De ce draguta ? Are cineva atata putere sau crede ca are , incat poate dispune de viata unei alte fiinte ? Nu toate SOACRELE sunt rele , asa cum nici toate NURORILE nu sunt usi de biserica si unele chiar isi merita soarta . Asta era parerea mea . Si daca cineva nu e de acord cu NURORILE care se CRED bune atunci trebuie injurat , jignit si desconsiderat ? De ce ? Cred ca fiecare are dreptul la opinie si daca nu-i impartasim parerea , atunci se poate purta un dialog CIVILIZAT si aduce argumente pentru a-i combate ideile . Tine de bun simt draguta ! Asta e parerea mea !

soacrele sa-i lase pe cei tineri sa fie FERICITI pur si simplu, si ele sa se retraga.
Aceste mumii nu mai au cum sa fie fericite, si sunt invidioase.

TINERETEA e minunata, sa nu ne-o lasam furate de niste dinozauri de soacre!! Fetelor, luptati-va cu ele si dati-le la o parte cu orice pret.
Fetelor, acum e timpul nostru, suntem tinere, sa fim pur si simplu fericite.
Jos cu mumiile!!!!

ratatat
Postat pe 3 Decembrie 2009 11:37
De la: ratatat, la data 2009-12-03 08:25:28
De la: kudika068864, la data 2009-12-03 07:36:08Draguta , imi place foarte mult numele tau se pare ca ti se potriveste la fix . Ti l-ai ales singura sau ti l-a dat SOACRA internata la Spitalul de Psihiatrie dupa ce a consultat un medic si i-a povestit de tine . Si chestia cu ,, cand mai muncesti ? '' nu cred ca e treaba ta ! Daca nu poti scoate ceva inteligent din tartacuta , mai bine vezi-ti puiut de treaba ! Si inca ceva mamaica , ca sa poti fabula iti trebuie pe langa ceva in capsor si un pic de imaginatie , ceea ce se pare ca tu nu posezi ! Si mai e o vorba ,, Cainele moare de prea multa alergatura si ..... prostu de grija altuia ! '' Asa ca maica

ai ajuns la serviciu si stai pe forum, pe ai cui bani stai , hmmm? pe ai statului, banuiesc, ca la patron pana acum erai de mult pe drumuri. Stai pe banii nostri, care platim impozit la stat, parazit ce esti !
si mai lasa-ne cu "mamaica", iti bati joc de fetele care scriu aici, ca baiatul tau nu stiu ce domnita a adus acasa si insarcinata, ce prostii, esti nebuna femeie !!!

heloo...nu stiu cine esti se pare ca una noua...daca este vreo frustrata pe aici asta este SIRSOFT transformata in barbat...ce ai cu kudica 068864?....acum pe bune...cred ca confunzi persoanele...
cristiana_cris
Postat pe 3 Decembrie 2009 11:42
De la: ratatat, la data 2009-12-03 09:11:32

o confunzi..nu ea este cea care a zis ca ne da afara...acea kudika a zburat de mult...era alta...crede-ma caci eu am dato afara ti-am zis ca o confunzi pe doamna...
cristiana_cris
Postat pe 3 Decembrie 2009 11:45
De la: ratatat, la data 2009-12-03 11:37:17
De la: kudika068864, la data 2009-12-03 11:12:29Buna Furnicuta ! S-o iau ca pe un compliment sau o jignire ! ? Nu am incercat sa schimb tema topicului dar in momentul in care la cele scrise de mine referitor la tema , au inceput MINTILE LUMINATE sa ma jigneasca si sa ma injure , crede-ma nu pot sta nepasatoare ! Nu cred ca am inceput eu ,, cearta '' doar mi-am spus la inceput parerea in legatura cu dorinta unor tinere de a-si ,, ucide '' soacrele ! De ce draguta ? Are cineva atata putere sau crede ca are , incat poate dispune de viata unei alte fiinte ? Nu toate SOACRELE sunt rele , asa cum nici toate NURORILE nu sunt usi de biserica si unele chiar isi merita soarta . Asta era parerea mea . Si daca cineva nu e de acord cu NURORILE care se CRED bune atunci trebuie injurat , jignit si desconsiderat ? De ce ? Cred ca fiecare are dreptul la opinie si daca nu-i impartasim parerea , atunci se poate purta un dialog CIVILIZAT si aduce argumente pentru a-i combate ideile . Tine de bun simt draguta ! Asta e parerea mea !

soacrele sa-i lase pe cei tineri sa fie FERICITI pur si simplu, si ele sa se retraga.
Aceste mumii nu mai au cum sa fie fericite, si sunt invidioase.

TINERETEA e minunata, sa nu ne-o lasam furate de niste dinozauri de soacre!! Fetelor, luptati-va cu ele si dati-le la o parte cu orice pret.
furnicuta
Postat pe 3 Decembrie 2009 11:56
nu o confund, ea e prima care a inceput sa jigneasca pe aici in dreapta si in stanga, in primul ei post pe acest topic, debutul si l-a facut pe 9 oct. intr-un raspuns catre "colorat"
check it out
ratatat
Postat pe 3 Decembrie 2009 11:58
cred ca cel mai bine ar fi ca soacrele sa dea un test psihiatric.Cele care il trec, sa stea bine mersi in societate, iar cele care nu, sa fie inchise intr-un fel de rezervatie, si ,
si sa faca tratament cu pastile.
Si cand sunt ok, sa li se dea drumu, dar sa fie obligate sa ia pastile in continuare.
Cred ca e o buna idee, nu?
ratatat
Postat pe 3 Decembrie 2009 12:09
Papuselelor , nu uitati ca aceste SOACRE v-au crescut barbatii / nevestele ! Si aceste soacre , asa cum sunt v-au pus la cele mai multe din voi un acoperis deasupra capului si va ajuta cand sunteti la anaghie ! Sau sunt bune doar pana ce va avedti cu labuta pusa pe baiatul / fata ei si intrati tropaind in casa ei ! Dupa aia s-o ianaiba de babatie , ca nu mai ai nevoie de ea . E buna doar sa-ti tina plodu cand ai treba nu ? Dupa aia BASTI hoasca ca esti buna de aruncat la gunoi ! Nu uitati ,, fromoaselor '' ca veti ajunge si voi SOACRE si va vine randul la ,, impuscat ''. La cat sunteti acum de inversunate si de rele le plang de mila celor ce va vor ajunge in preajma ! Dar mamica nu-i poti cere omului ce nu are ! Si daca ii lipseste bunul simt si cei 7 ani de acasa .... atunci I am sorry !
kudika068864
Postat pe 3 Decembrie 2009 12:38
Auzi draga mea ratata, ca sa scapi de aceste probleme de-a dreptul existentiale, io iti sugerez sa-ti iei onorat sotul de manutza si sa va mutati in varf de munte, ca sa fiti numai voi doi si caprele negre! Acolo cred ca n-o sa te mai urmareasca nicio babatie nenorocita!
miss_darine
Postat pe 3 Decembrie 2009 12:48
De la: kudika068864, la data 2009-12-03 12:38:49Papuselelor , nu uitati ca aceste SOACRE v-au crescut barbatii / nevestele ! Si aceste soacre , asa cum sunt v-au pus la cele mai multe din voi un acoperis deasupra capului si va ajuta cand sunteti la anaghie ! Sau sunt bune doar pana ce va avedti cu labuta pusa pe baiatul / fata ei si intrati tropaind in casa ei ! Dupa aia s-o ianaiba de babatie , ca nu mai ai nevoie de ea . E buna doar sa-ti tina plodu cand ai treba nu ? Dupa aia BASTI hoasca ca esti buna de aruncat la gunoi ! Nu uitati ,, fromoaselor '' ca veti ajunge si voi SOACRE si va vine randul la ,, impuscat ''. La cat sunteti acum de inversunate si de rele le plang de mila celor ce va vor ajunge in preajma ! Dar mamica nu-i poti cere omului ce nu are ! Si daca ii lipseste bunul simt si cei 7 ani de acasa .... atunci I am sorry !

pai asa e, vad ca stii, sunteti bune doar sa ne ajutati si dupa aia RETRAGEREA, altfel ce rost ati mai avea pe lumea asta?
eu cand o sa fiu soacra, ajut cat pot ca sa poata copiii mei si nurorile sa progreseze, sa ajunga oameni, si dupa aia ma retrag, multumita ca am putut ajuta
Fa la fel si tu, fara sa ceri nimic in schimb, si nu te mai plange atata, hai ca ma plictisesti
ratatat
Postat pe 3 Decembrie 2009 12:50
De la: miss_darine, la data 2009-12-03 12:48:07Auzi draga mea ratata, ca sa scapi de aceste probleme de-a dreptul existentiale, io iti sugerez sa-ti iei onorat sotul de manutza si sa va mutati in varf de munte, ca sa fiti numai voi doi si caprele negre! Acolo cred ca n-o sa te mai urmareasca nicio babatie nenorocita!

カタカナ, or 片仮名片仮名 si tie !!!
ratatat
Postat pe 3 Decembrie 2009 12:52
ms frumos
miss_darine
Postat pe 3 Decembrie 2009 12:55
si sa mai si 訓読み cu 送り仮名 in cea mai 万葉仮名り仮名

mai miss darine, ce frumos nume, in pana mea
ratatat
Postat pe 3 Decembrie 2009 12:59
care injuraturi iti plac mai mult? in dialectul kana sau un kanji?
ratatat
Postat pe 3 Decembrie 2009 13:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Mai sunt sanse? 20 De la: delicacy 27 Aprilie 2010 18:16
when the love is gone 20 De la: stefancelmic 6 Iulie 2009 14:43
Putem reusi impreuna 29 De la: cigatus 25 Septembrie 2012 17:34
prea confuza ca sa pot sa iau o decizie, am nevoie de un sfat!!!! 26 De la: kinki1 12 Decembrie 2010 11:59
De ce trebuie sa invatam doar din greseli si suferinta?! 122 De la: missy_s 29 Iunie 2011 09:08