Mai multe
De la: gina37, la data 2010-01-12 09:00:38Buna dimineata si La Multi Ani! Am revenit in garnizoana Oau un adevarat festin, eu ma bag la un capuccino cu un croissant, tks Bine ai revenit!
|
||
|
miss_darine Postat pe 12 Ianuarie 2010 12:05 |
||
|---|---|---|
Neatza!!! azi am fost la doctor sa imi ia sange pentru niste analize si nu am niciun chef de servici si am o gramada de treaba!!!! va pup
|
||
|
andreea_3 Postat pe 13 Ianuarie 2010 08:32 |
||
Neata! Andreea draga vino la un vin rosu fiert sa-ti pui sangele la loc
|
||
|
|
||
|
gina37 Postat pe 13 Ianuarie 2010 08:48 |
||
raisa 11 tu "salva domnului ai casa ta" eu nu si sunt obligata sa stau cu ea,nu e zi in care sa nu simt ca vreau sa o strng de gat
|
||
|
anddreea_2007 Postat pe 13 Ianuarie 2010 19:17 |
||
|
Scuze ca intervin, poate nu sunt tocmai persoana cea mai indicata pt a se da cu parerea, dar cred ca ar trebui impuse limite soacrelor, daca nu au fost invatate, obisnuite sa respecte nurorile pt ca apoi sa fie la randul lor respectate, multe isi baga picioarele in viata lor cu bocancii cu tot, cel mai adesea plini de noroi, noi nurorile trebuie sa le impunem anumite limite, trecand si peste faptul ca locuiesti cu ea in casa nu are adreptul sa se bage, chiar daca acea casa este a ei, acest lucru nu ii da dreptul de a conduce viata ta, iar sotul trebuie sa contribuie si el la acest lucru, nimeni nu zice sa joace in jurul vostru dar nici voi in jurul ei, daca asa a fost sa stati toti sub acelasi acoperisi asta e, asa e viata poate vor veni si vremuri in care veti reusi sa stati si singuri, multi prefera sa stea in gazda decat sub acelasi acoperis cu soacra, dar ne lovim si de latura economica, nu prea roz pt multe cupluri. Incearca sa ai o discutie deschisa cu ea, spune tot ce te deranjaza fara a ascunde nimic, sa taci si sa inghiti nu este o solutie iti faci tu rau iar ea o sa traiasca mult si bine. Am avut si eu probleme de genul asta, pe mine nu prea m-a ajutat ca am discutat cu ea, dar poate a ta este genul de persoana care intelege, a mea nu, dar toata povestea a avut si o parte buna , a incetat sa mai incerce sa ne conduca vietile, acum suna si isi anunta vizita, dar la gura nu o pot lega, inca se mai crede buricul pamantului, atata timp cat nu se mai baga in viata mea poate sa se creada si Femeia Minune. Noi(sotul meu si cu mine) am reusit un lucru foarte important sa stam singuri, este cel mai important lucru dar dupa cum am spus depinde si de posibilitatile economice ale fiecaruia. Aveti grija de voi, iubitiva mult e tot ce conteaza restul trece |
||
|
nulcan80 Postat pe 13 Ianuarie 2010 19:54 |
||
esti norocoasa naty79 si ai dreptate in ce zici!
|
||
|
andreea_3 Postat pe 14 Ianuarie 2010 11:42 |
||
Mersic gina,mi-am revenit repede ieri am mancat o ciocolata intreaga si la cat am avut de munca nu am avut timp nici sa lesin pupici..azi sunt acasa!!!!!!!ca am muncit prea mult ieri
|
||
|
andreea_3 Postat pe 14 Ianuarie 2010 11:44 |
||
| [img]http://dl6.glitter-graphics.net/pub/2321/2321666egyyzi2ona.gif[/img][/url] acum mai vreau sa stiu a murit soacra? | ||
|
yumy Postat pe 14 Ianuarie 2010 11:48 |
||
De la: yumalai, la data 2010-01-14 11:48:55[img]http://dl6.glitter-graphics.net/pub/2321/2321666egyyzi2ona.gif[/img][/url] acum mai vreau sa stiu a murit soacra? yumii
|
||
|
miss_darine Postat pe 14 Ianuarie 2010 11:53 |
||
miss [img]http://dl6.glitter-graphics.net/pub/2321/2321666egyyzi2ona.gif[/img][/url]
|
||
|
yumy Postat pe 14 Ianuarie 2010 11:57 |
||
Buna dimineta fetelor ! Am si eu un piculet de timp sa palavragesc cu voi ! La mine a inceput anul cu hei rupul ! Am fost mai multe pe drumuri zilele astea sa rezolv niste treburi de servici si nu am putut sa vorbesc cu voi. Va Mamaia ! Si mai RATAT ce ai impotriva covrigilor maica ? Sau se pare ca ai ceva impotriva a tot ce spun si fac eu nu ? Devenisi snoaba peste noapte , numai CROISSANTE papi maica ? Covrigii iti stau in gat ? Sau iti place doar gaura de la ei ? Noi ne multumim si cu covrigii nu-i asa fetelor ? Haideti sa bem o cafeluta ! Mi-a fost dor de tine Cris ! Ca de altfel de toate fetele cumintele si dragute ! Va ma cheama datoria !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 15 Ianuarie 2010 08:00 |
||
Draga Yumalai am luat soacra si-am dus-o la cosmetica, la coafor, la manichiura si-am maritat-o! Acum are si ea soacra Buna dimineata fetele! Multumesc Mamaie de cafea Ma bucur Andreea ca esti bine. Intotdeauna ciocolata face minuni!
|
||
|
gina37 Postat pe 15 Ianuarie 2010 08:20 |
||
ginaaaaaa, pup dulshe o soacra in devenire si ma bag si io cu voi la o cafelutza, ca am un caaaaaaaaaaap cre'ca tre' sa-l schimb
|
||
|
miss_darine Postat pe 15 Ianuarie 2010 08:29 |
||
| An nou fericit tuturor! Am citit cateva postari. Parerea mea este ca; toata lumea are dreptate in felul ei. Fiecare trebuie sa; fie tolerant, destept si sa gaseasca o cale de compromis. Azi nu prea se respecta ;oamenii; unii intre ei. | ||
|
kudika104721 Postat pe 15 Ianuarie 2010 17:44 |
||
offf nu a mai murit soacra?
|
||
|
freakbabe Postat pe 15 Ianuarie 2010 18:00 |
||
De la: freakbabe, la data 2010-01-15 18:00:39offf nu a mai murit soacra? cred ca dupa punctuatie, si-a facut un nou cont si tocmai ce a postat deasupra ta
|
||
|
miss_darine Postat pe 15 Ianuarie 2010 18:37 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-01-15 18:37:09De la: freakbabe, la data 2010-01-15 18:00:39offf nu a mai murit soacra? poi daca a raspuns soacra atunci nu cred ca mai traieste nora
|
||
|
freakbabe Postat pe 15 Ianuarie 2010 18:40 |
||
De la: raisa11, la data 2009-09-27 15:17:28salut dragele mele!!sunt mai veche pe acest forum dar am ales sa imi fac un alt cont pt o problema kre ma macina...am 25 de ani si sunt impreuna cu barbatul iubit de 5ani de zile...de 1an suntem casatoriti si ducem o viata mai mult decat frumoasa...cu o singura exceptie:SOACRA!!!cat timp am avut o rel,fiekre a stat la el aksa...dormea la mine,dormeam la el...dar niciodata nu am stat impreuna unul la celalalt decat pana acum un an cand ne-am casatorit si multumim lui dumnezeu avem casa noastra!!!INSA!!!!nu mai poooot!soacra mea este ft bagacioasa si simt k o sa comit cel mai grav pakt:omorul!suna de peste 20 de ori pe zi,nopate...vrea tot timpul sa fim prezenti la ea(tin sa mentionez k socrul meu este bolnav:accident vascular in 3ani de 3ori,desi are doar 49ani),ne controleaza,"da de ce va duceti mamik acolo,dar nu e mai bine sa stai acasa?sau veniti la noi!".vine cu niste idei tampite:eu sunt insarcinata in 6luni si sunt la a 2a facultate,anu2,si imi spune sa renunt la scoala(nu am dekt invatamant la zi) k nu mai loc de scoala acum...k vine copilu...gata!!insa eu ma simt in stare si nici in ruptul capului nu am de gand sa o ascult,si pana la urma nu am platit 26mil pe an degeaba.este bagacioasa:tot timpul ma suna pe mine sa ma traga de limba in legatura cu sotul meu kre nu sta ft mult la discutii cu ea si i-o reteaza!!!credeti-ma k si el este exasperat iar cateodata se infurie si ii vb destul de neadecvat!!tot timpu' o intereseaza ce mai fac ai mei,ce mai face mama,imi da sfaturi pt mama kre e plekta in afara(k doar si ea a fost si stie cum e).cateodata ne scoate ochii pt masina kre ne-a facut-o cadou de nunta:"k eu m-am plimbat cu masina numai knd sa ma duc la spital,k in rest..."tot timpul imi tranteste niste comentarii legate de mine sau ai mei de ma socheaza!!!am vb cu sotul meu si i-am spus tot ce aveam pe suflet!a incercat sa vorbeasca cu ea intr-un mod frumos dar nu s-a putut!!cand ridik tonu la ea,incepe si plange si incepe"k la kt te-am ajutat eu pe tine".nici el nu mai poate cateodata si cedeaza!tot ce imi spune este:"lasa-o in pace,nu stii cum face?n-o cunosti?taci din gura si tot ce te taie capu' faci".dar acum k sunt insarcinata deja bate apropo'uri sa se mute la noi:"k dak dansa nu vrea sa se lasa de scoala,cine sta cu ala mic?chit k o sa bat drumul de 4-5 ori pe zi,asta e ce sa fac?"si credeti-ma k sunt mii de ex si nu as termina in 3zile de pov!in rest ma inteleg bine cu sotul meu,suntem tineri,ne iubim si vrem o viata frumoasa si tragem cat putem..dar cum nimic nu e roz in viata...va implor orice sfat sau idee este binevenita!!!va pup si scuzati pt imensa poveste!!! |
||
|
horry Postat pe 15 Ianuarie 2010 23:55 |
||
| Raisa nu a mai postat si eram si eu curioasa ce a nascut, pentru ca atunci cand a postat era insarcinata in 6 luni. De atunci cred ca doar urmareste topicul, ori si-a schimbat identitatea si a mai intervenit si ea cu cate o parere. | ||
|
quantex Postat pe 16 Ianuarie 2010 01:09 |
||
De la: naty79, la data 2010-01-13 19:54:49Scuze ca intervin, poate nu sunt tocmai persoana cea mai indicata pt a se da cu parerea, dar cred ca ar trebui impuse limite soacrelor, daca nu au fost invatate, obisnuite sa respecte nurorile pt ca apoi sa fie la randul lor respectate, multe isi baga picioarele in viata lor cu bocancii cu tot, cel mai adesea plini de noroi, noi nurorile trebuie sa le impunem anumite limite, trecand si peste faptul ca locuiesti cu ea in casa nu are adreptul sa se bage, chiar daca acea casa este a ei, acest lucru nu ii da dreptul de a conduce viata ta, iar sotul trebuie sa contribuie si el la acest lucru, nimeni nu zice sa joace in jurul vostru dar nici voi in jurul ei, daca asa a fost sa stati toti sub acelasi acoperisi asta e, asa e viata poate vor veni si vremuri in care veti reusi sa stati si singuri, multi prefera sa stea in gazda decat sub acelasi acoperis cu soacra, dar ne lovim si de latura economica, nu prea roz pt multe cupluri. Incearca sa ai o discutie deschisa cu ea, spune tot ce te deranjaza fara a ascunde nimic, sa taci si sa inghiti nu este o solutie iti faci tu rau iar ea o sa traiasca mult si bine. ... ... sa vezi cind ajungi tu soacra ...
|
||
|
marco918 Postat pe 16 Ianuarie 2010 01:14 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-01-15 08:29:00ginaaaaaa, pup dulshe o soacra in devenire Nu sunt de acord cu tine, unde crezi ca mai gasesti alt cap la fel de dragalas si de istet? Ia repede un antinevralgic, sau un scaun si la treaba...Te
|
||
|
gina37 Postat pe 16 Ianuarie 2010 06:58 |
||
De la: freakbabe, la data 2010-01-15 18:00:39offf nu a mai murit soacra? Imi place semnatura ta.
|
||
|
gina37 Postat pe 16 Ianuarie 2010 07:00 |
||
apropos de soacra ta... no coment , dar tu pari o tipa isteata ai putea sa -i o replica sa inghete sau sa-i spui verde in fata ca nu te mai vede nici pe tine nici pe al tau daca nu schimba comportamentul,asta in cazul in care al tau te sprijina. Santajul nu este frumos dar poate fi foarte util
|
||
|
silverangel Postat pe 18 Ianuarie 2010 18:45 |
||
Deci eu sunt cea mai fericita de aici. Am avut norocul de o intalni pe mama prietenului meu o singura data in 4 ani !
|
||
|
anissya Postat pe 19 Ianuarie 2010 22:53 |
||
De la: anissya, la data 2010-01-19 22:53:32Deci eu sunt cea mai fericita de aici. Am avut norocul de o intalni pe mama prietenului meu o singura data in 4 ani chiar esti o norocoasa!
|
||
|
andreea_3 Postat pe 21 Ianuarie 2010 10:16 |
||
pt toate fetele mele frumoase
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 21 Ianuarie 2010 16:59 |
||
De la: andreea_3, la data 2010-01-21 10:16:01De la: anissya, la data 2010-01-19 22:53:32Deci eu sunt cea mai fericita de aici. Am avut norocul de o intalni pe mama prietenului meu o singura data in 4 ani Stiti voi, mai rarut ca-i mai dragut!![]() Dar cred ca as strange-o de gat sa ma ia la lectii de morala .
|
||
|
anissya Postat pe 21 Ianuarie 2010 18:01 |
||
|
Ofer servicii de divinatie in Tarot, probabil cele mai bune servicii de pe internet, moralitate, profesionalism. Analize personalizate realizate cu mult suflet si pasiune analizele personalizate care nu sunt generate automat de vreun program de calculator precum pe alte site-uri. Nu lasa viitorul sa te prinda nepregatit.Fii cu un pas inainte si lasa tarotul sa iti dezvaluie viitorul si de ce nu chiar sa te ajute sa iti schimbi viata in bine. Prezicerile mele sunt intotdeauna sincere . Confidentialitatea este respectata si garantata. pt. mai multe detalii accesati site-ul http://tarotkitty.webs.com/ |
||
|
Cristinakitty Postat pe 21 Ianuarie 2010 18:50 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2010-01-21 16:59:41pt toate fetele mele frumoase Ce faci iubire?
|
||
|
gina37 Postat pe 22 Ianuarie 2010 07:54 |
||
Ce mai fac doamnele?Am avut pc-ul la reparat si sunt si in sesiune.Domniile voastre ati cam dezertat de pe topicul asta.
|
||
|
Postat pe 29 Ianuarie 2010 17:41 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Povestea mea ... | 16 | De la: Lisssa 30 Iulie 2010 17:02 |
| Nu mai inteleg nimic... | 45 | De la: Anonymous19xx 25 Ianuarie 2015 12:14 |
| privilegiu | 16 | De la: oonahabibi_yahoo_com 18 Martie 2009 15:13 |
|
|
||
| Am nevoie de ajutorul vostru..... | 10 | De la: AlexaGeea 22 Iunie 2011 18:59 |
| Ne-am despartit,dar o iubesc si o vreau inapoi | 22 | De la: Micaell 8 Iulie 2011 10:52 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.