Setari Cookie-uri

vr sa imi ucid soacraaaa!!!!!!!!

Dar ce spuneti de varianta cealalta in care soacra are impresia ca daca a facut copiii i se cuvine totul? Imi cunosc sotul de mai bine de 10 ani,cat timp am fost prieteni, sotul meu a renuntat la doua faculatati, vezi doamne trebuie sa-si ajute mama la cheltuielile casei, avand ambii parinti o pensie substantiala, un apartament si un altul pe ca-l aveau in chirie. Niciodata ei nu-i ajungeau banii, avea 4 salarii in casa si banii pe chirie si ei nu-i ajungeau niciodata. Cand ma duceam in vizita toata conversatia lor esra despre bani. Intr-un final ne mutaram inpreuna in apartamentul lor( cel pe care-l aveau inchirie)toate bune si frumoase, fara pretentii, la suprafata doar, pana au inceput sa iese la iveala toate adevarurile, datorii mari la regie, curent, etc. Sotul meu a facut un credit bancar sa renovam apartamentul, chipurile, apartamentul nostru, numai ca domna cand se vazu cu apartamentul renovat sari cu pretentii, vrea sa-l lase dar cu conditii, clauza de intretinere. Numai ca fata nu a mai putut tace si am cam pus-o la punct. Nu i-a convenit, dupa care cu ajutorul parintilor mei, ne-am luat apartamentul nostru, nu ne-a deranjat nimeni pana caum cateva luni cand se trezi doamna soacra ca de asta a facut copiii sa aiba de unde sa ceara si cine sa-i dea . Dar intrebarea mea este : Ca mama ce ai facut pt copiii tai sa ai pretentii cand nu au fost in stare sa faca nimic cat timp ai stat cu ei sub acelasi acoperisi?..... a avut grija sa-i traga in jos. Si daca nu ai posibilitati de ce vrei in continuare sa-i tragi inapoi? Nu i-ai ajutat cu nimic si sari cu pretentii, daca vrem noi sa-i dam in situatii extreme da, dar sa finantam o persoana care din intamplare a ajuns mama ... :sml-confused0067.. nu prea cred.....am fost educata de parintii mei ca faci un copil pt ca iubesti persoana de langa tine si iti doresti cu adevarat acest lucru, iar fructul iubirii este un copil, nu faci copiii doar pt a avea cine sa te finanteze la varsta de batranete cand tu, desi ai avut posibilitati, nu ai ajutat cu nimic copilul sa progreseze. De cand este cu mine sotul meu si-a terminat facultatea, urmeaza masterul, paote de asta crede soacra ca nu mai are nimic de facut decat sa o finanteze pe ea. AAAAAAAAAAA si mai este si cealalta parte, banii pt renovarea apartamentului lor de unde sau mai bine zis cine ni da, nu vb de sume de ordinul zecilor de lei vb de zeci de mii de lei noi, eu as rezolva-o repede fara sa ma uit in urma , avand facturi pt tot, tribunal scrie pe ei, dar nu vreau ca sotul meu sa treaca printr-o perioada nasoala, fiindu-i periclitata si numca. Si acum domna soacra spune si dumneata aceasta femeie este soacra oropsita si necajita de scorpia de nora? Merita macar sa ii spui mama? Eu nu cred
tomescumrl
Postat pe 15 Februarie 2010 16:51
De la: tomescumrl, la data 2010-02-15 16:51:54Dar ce spuneti de varianta cealalta in care soacra are impresia ca daca a facut copiii i se cuvine totul? Imi cunosc sotul de mai bine de 10 ani,cat timp am fost prieteni, sotul meu a renuntat la doua faculatati, vezi doamne trebuie sa-si ajute mama la cheltuielile casei, avand ambii parinti o pensie substantiala, un apartament si un altul pe ca-l aveau in chirie. Niciodata ei nu-i ajungeau banii, avea 4 salarii in casa si banii pe chirie si ei nu-i ajungeau niciodata. Cand ma duceam in vizita toata conversatia lor esra despre bani. Intr-un final ne mutaram inpreuna in apartamentul lor( cel pe care-l aveau inchirie)toate bune si frumoase, fara pretentii, la suprafata doar, pana au inceput sa iese la iveala toate adevarurile, datorii mari la regie, curent, etc. Sotul meu a facut un credit bancar sa renovam apartamentul, chipurile, apartamentul nostru, numai ca domna cand se vazu cu apartamentul renovat sari cu pretentii, vrea sa-l lase dar cu conditii, clauza de intretinere. Numai ca fata nu a mai putut tace si am cam pus-o la punct. Nu i-a convenit, dupa care cu ajutorul parintilor mei, ne-am luat apartamentul nostru, nu ne-a deranjat nimeni pana caum cateva luni cand se trezi doamna soacra ca de asta a facut copiii sa aiba de unde sa ceara si cine sa-i dea . Dar intrebarea mea este : Ca mama ce ai facut pt copiii tai sa ai pretentii cand nu au fost in stare sa faca nimic cat timp ai stat cu ei sub acelasi acoperisi?..... a avut grija sa-i traga in jos. Si daca nu ai posibilitati de ce vrei in continuare sa-i tragi inapoi? Nu i-ai ajutat cu nimic si sari cu pretentii, daca vrem noi sa-i dam in situatii extreme da, dar sa finantam o persoana care din intamplare a ajuns mama ... :sml-confused0067.. nu prea cred.....am fost educata de parintii mei ca faci un copil pt ca iubesti persoana de langa tine si iti doresti cu adevarat acest lucru, iar fructul iubirii este un copil, nu faci copiii doar pt a avea cine sa te finanteze la varsta de batranete cand tu, desi ai avut posibilitati, nu ai ajutat cu nimic copilul sa progreseze. De cand este cu mine sotul meu si-a terminat facultatea, urmeaza masterul, paote de asta crede soacra ca nu mai are nimic de facut decat sa o finanteze pe ea. AAAAAAAAAAA si mai este si cealalta parte, banii pt renovarea apartamentului lor de unde sau mai bine zis cine ni da, nu vb de sume de ordinul zecilor de lei vb de zeci de mii de lei noi, eu as rezolva-o repede fara sa ma uit in urma , avand facturi pt tot, tribunal scrie pe ei, dar nu vreau ca sotul meu sa treaca printr-o perioada nasoala, fiindu-i periclitata si numca. Si acum domna soacra spune si dumneata aceasta femeie este soacra oropsita si necajita de scorpia de nora? Merita macar sa ii spui mama? Eu nu cred

mie imi spui
o injectie goala, introduci aer intravenos hahahha glumeam, nici o soacra sau nora nu merita sa-ti risti libertatea pt ele
nu se merita, plateste-i cu aceeasi moneda, te joci cu nervii lor pana crapa si se duc singure si se interneaza la nebuni, dar mare grija, sotulsau copilul sa nu stie e cel mai bine, ce nu stie nu-l poate rani
nulcan80
Postat pe 15 Februarie 2010 17:08
Buna dimi fetelor ! In primul rand haideti la cafeluta si la ceiut ! Draga Tomescule , pe acest topic , toata lumea vrea sa ucida soacrele ! Eu ti-am dat exemplu de ,,NORA MODEL '' . Oare astea nu ar trebui ucise de soacre ? Si draga Andreea , eu cand gatesc , mai ales de cand s-au mutat tinerii , o fac pentru sotul meu si pentru mine ! Ei cand apar ,, asa din senin '' ca soacrele din povestile voastre , fac inspectia obligatoriu in frigider ! Ce as putea sa fac sa nu mai gatesc pentru noi ? Sa stiti ca nu-mi pare rau ca mananca , chiar imi pare bine dar .... cred ca toate au o limita ! Dupa cum am spus , vii pentru doua ore si ramai doua zile ! E mai simplu asa , papica , papica , leneveala, leneveala , ifosele , ifose ! Eu una cand merg la parintii mei nu-mi permit sa caut in frigider , in camara sau in alte locuri .Mi-a dat mama un rand de chei dar cand merg la ei intotdeauna sun la interfon si bat la usa , nu intru asa tam nisam peste ei . Eu zic ca totul tine si de educatie nu ? Nu sunt o ,, incuiata '' mai fac si eu cate o glumita dar nu mi-am permis niciodata sa fac ,, misto '' din parinti sau socrii . Aceasta cuconita , purtatoarea ,, oului de aur '' cam sare calul cateodata si mai trebuie sa-i amintesc unde-i este locul . I-am demonstrat ca deocamdata sunt cu 5 minute macar mai isteata ca ea . Si asat vad ca doare ! Va doresc o zi buna ! Si dragele mele , intr-adevar nu faci copii ca la batranete sa te intretina , dar nici pentru ca dupa o anumita varsta , si dupa ce se casatoresc sa-ti doreasca moartea ! Ganditi-va ca veti ajunge si voi parinti , soacre ! Si roata se invarte ! Si pe de alta paret tu ca parinte , nu esti obligat o viata intreaga sa-ti ajuti ,, copiii '' ( inculd nora , ginerele ) iar rasplata pentru acel putin pe care il oferi sa fie ca sa-ti doreasca moartea ! Nu mi se pare corect ! Mamaia pe toate 1
kudika068864
Postat pe 16 Februarie 2010 07:13
De la: tomescumrl, la data 2010-02-15 16:51:54Dar ce spuneti de varianta cealalta in care soacra are impresia ca daca a facut copiii i se cuvine totul? Imi cunosc sotul de mai bine de 10 ani,cat timp am fost prieteni, sotul meu a renuntat la doua faculatati, vezi doamne trebuie sa-si ajute mama la cheltuielile casei, avand ambii parinti o pensie substantiala, un apartament si un altul pe ca-l aveau in chirie. Niciodata ei nu-i ajungeau banii, avea 4 salarii in casa si banii pe chirie si ei nu-i ajungeau niciodata. Cand ma duceam in vizita toata conversatia lor esra despre bani. Intr-un final ne mutaram inpreuna in apartamentul lor( cel pe care-l aveau inchirie)toate bune si frumoase, fara pretentii, la suprafata doar, pana au inceput sa iese la iveala toate adevarurile, datorii mari la regie, curent, etc. Sotul meu a facut un credit bancar sa renovam apartamentul, chipurile, apartamentul nostru, numai ca domna cand se vazu cu apartamentul renovat sari cu pretentii, vrea sa-l lase dar cu conditii, clauza de intretinere. Numai ca fata nu a mai putut tace si am cam pus-o la punct. Nu i-a convenit, dupa care cu ajutorul parintilor mei, ne-am luat apartamentul nostru, nu ne-a deranjat nimeni pana caum cateva luni cand se trezi doamna soacra ca de asta a facut copiii sa aiba de unde sa ceara si cine sa-i dea . Dar intrebarea mea este : Ca mama ce ai facut pt copiii tai sa ai pretentii cand nu au fost in stare sa faca nimic cat timp ai stat cu ei sub acelasi acoperisi?..... a avut grija sa-i traga in jos. Si daca nu ai posibilitati de ce vrei in continuare sa-i tragi inapoi? Nu i-ai ajutat cu nimic si sari cu pretentii, daca vrem noi sa-i dam in situatii extreme da, dar sa finantam o persoana care din intamplare a ajuns mama ... :sml-confused0067.. nu prea cred.....am fost educata de parintii mei ca faci un copil pt ca iubesti persoana de langa tine si iti doresti cu adevarat acest lucru, iar fructul iubirii este un copil, nu faci copiii doar pt a avea cine sa te finanteze la varsta de batranete cand tu, desi ai avut posibilitati, nu ai ajutat cu nimic copilul sa progreseze. De cand este cu mine sotul meu si-a terminat facultatea, urmeaza masterul, paote de asta crede soacra ca nu mai are nimic de facut decat sa o finanteze pe ea. AAAAAAAAAAA si mai este si cealalta parte, banii pt renovarea apartamentului lor de unde sau mai bine zis cine ni da, nu vb de sume de ordinul zecilor de lei vb de zeci de mii de lei noi, eu as rezolva-o repede fara sa ma uit in urma , avand facturi pt tot, tribunal scrie pe ei, dar nu vreau ca sotul meu sa treaca printr-o perioada nasoala, fiindu-i periclitata si numca. Si acum domna soacra spune si dumneata aceasta femeie este soacra oropsita si necajita de scorpia de nora? Merita macar sa ii spui mama? Eu nu cred

Dar ce zici cand tot ce-ai povestit tu mi s-a intamplat mie, din partea mamei mele? Eu fiind copil unic? Si fiica pe deasupra!
gina37
Postat pe 16 Februarie 2010 09:13
sunt de acord cu voi fetelor....daca au facut un copil...soacrele...mamele de baieti au impresia ca e corect, normal, etic sa le ceara sacrificiul de sine...si mai culmea este ca sunt barbati/fii care cred in asa ceva....si chiar se sacrifica

o mama daca isi iubeste copilul cu adevarat nu il chinuie in nici un fel...pe fata sau pe din dos...si ii accepta alegerile...
laura143
Postat pe 16 Februarie 2010 09:23
Ce incerc eu sa va spun este faptul ca nu numai unele soacre gandesc asa, ci si unele mame! Nu cred ca trebuie generalizat nici intr-un caz, nici in celalalt. In cazul meu, mama mea este cea care gandeste in felul acesta. Eu sunt viitoare soacra, peste multi ani ce-i drept, dar vad lucrurile altfel.
gina37
Postat pe 16 Februarie 2010 10:10
Fetelor , dragute lor ! Nu am vazut nici un comentariu la cele scrise de mine ! Oare nu are numeni nimic de zis ? In momentul in care te casatoresti iei totul ,, la pachet '' cu catel cu purcel si consider ca trebuie un pic de efort si din partea nilor intrati in familie si a celor deja existenti de a-si schimba comportamentul , atitudinea si sa dea dovada de respect unii fata de ceilalti . Am vazut si eu caz , in care cuplul casatorit face patru copii , ii creste cu chiu cu vai , in scandaluri betii si batai , si acum la varsta maturitatii spre batranete au pretentia de la copii sa le asigure cele necesare traiului , ca deh lucreaza in strainatate si castiga . ,, Coana mare '' care nu a lucrat o zi in viata ei acum a devenit o MARE DOAMNA care se uita cu dispret la unele ca mine care la varsta mea , 48 de ani , am ,, prestat'' deja 30 de ani de servici . Nu-si face nici macar curat in casa , are acuma bani si-si angajeaza femei la curatenie . In schimb isi tine gunoiul in fata usii cate 2 zile ! Asta in conditiile in care locuim la bloc . Eu zic ca si intr-un caz si in celalalt ( ca e vorba de soacra sau de nora , ginere sau socru sau chiar parinti ) daca nu exista un dram de bun simt , totul se duce de rapa . Daca unul din familie are impresia ca totul i se cuvine , ca nu are nici o obligatie fata de restul membrilor familiei , cere tot timpul ceva , fara ada si ceva in schimb lucrurile nu au cum sa mearga ! Astept parerile voastre ! Mamaia
kudika068864
Postat pe 16 Februarie 2010 11:08
buna ziua.............eu i-mi urasc foarte mult socrii sint niste invidiosi pe copii lor,ei ar vrea ca noi sa le dam bani si sa facem ce spun ei................ei sint cei mai destepti,pe soacra as gituio.
alexia_roxana
Postat pe 16 Februarie 2010 11:30
daca te ajuta cu ceva ,dupa un timp i-ti scot ochii
alexia_roxana
Postat pe 16 Februarie 2010 11:39
De la: alexia_roxana, la data 2010-02-16 11:30:32buna ziua.............eu i-mi urasc foarte mult socrii sint niste invidiosi pe copii lor,ei ar vrea ca noi sa le dam bani si sa facem ce spun ei................ei sint cei mai destepti,pe soacra as gituio.

... lasa papusha ca faci si tu un copil cu chiu cu vai si apoi repeti ceea ce ai vazut la soacra-ta ... acum nu vrei sa accepti nici un sfat (ca n-or fi toate atit de rele), mai tirziu devii o adevarata scorpie ... v-ati cam SALBATICIT fetelor, asta e problema ... adaptabilitatea si socializarea sint bune atita timp cit sint doar in folosul vostru ...

marco918
Postat pe 16 Februarie 2010 11:42
deja am un copil..............dar soacrele sint niste proaste
alexia_roxana
Postat pe 16 Februarie 2010 11:57
cine e scorpie
alexia_roxana
Postat pe 16 Februarie 2010 12:01
De la: alexia_roxana, la data 2010-02-16 11:57:18deja am un copil..............dar soacrele sint niste proaste

cred ca exagerezi!si pe de alta parte acelasi lucru o sa zica nora-ta sau ginerele despre tine!
deja ti-ai pus singura eticheta pt mai tarziu!
one_size
Postat pe 16 Februarie 2010 12:03
De la: alexia_roxana, la data 2010-02-16 11:57:18deja am un copil..............dar soacrele sint niste proaste

... doar unul ? ... asa se incepe paranoia ... lasa, bre, ca o sa fii si tu soacra ... sa vezi cum o sa te innebuneasca inclusiv ideea de a putea scapa ceva de sub control ... si o sa fii intentionat partinitoare doar in favoarea copilului tau ... pe care azi il cresti crezind in ''abuzurile'' pe care le face soacra-ta cu tine ...
marco918
Postat pe 16 Februarie 2010 12:03
De la: alexia_roxana, la data 2010-02-16 11:39:20daca te ajuta cu ceva ,dupa un timp i-ti scot ochii

exagerezi...mai bine trateazale cu indiferenta...
roz5blue6lila7
Postat pe 16 Februarie 2010 12:05
De la: kudika068864, la data 2010-02-16 11:08:49Fetelor , dragute lor ! Nu am vazut nici un comentariu la cele scrise de mine ! Oare nu are numeni nimic de zis ? In momentul in care te casatoresti iei totul ,, la pachet '' cu catel cu purcel si consider ca trebuie un pic de efort si din partea nilor intrati in familie si a celor deja existenti de a-si schimba comportamentul , atitudinea si sa dea dovada de respect unii fata de ceilalti . Am vazut si eu caz , in care cuplul casatorit face patru copii , ii creste cu chiu cu vai , in scandaluri betii si batai , si acum la varsta maturitatii spre batranete au pretentia de la copii sa le asigure cele necesare traiului , ca deh lucreaza in strainatate si castiga . ,, Coana mare '' care nu a lucrat o zi in viata ei acum a devenit o MARE DOAMNA care se uita cu dispret la unele ca mine care la varsta mea , 48 de ani , am ,, prestat'' deja 30 de ani de servici . Nu-si face nici macar curat in casa , are acuma bani si-si angajeaza femei la curatenie . In schimb isi tine gunoiul in fata usii cate 2 zile ! Asta in conditiile in care locuim la bloc . Eu zic ca si intr-un caz si in celalalt ( ca e vorba de soacra sau de nora , ginere sau socru sau chiar parinti ) daca nu exista un dram de bun simt , totul se duce de rapa . Daca unul din familie are impresia ca totul i se cuvine , ca nu are nici o obligatie fata de restul membrilor familiei , cere tot timpul ceva , fara ada si ceva in schimb lucrurile nu au cum sa mearga ! Astept parerile voastre ! Mamaia

Eu zic totusi ca atunci cand te casatoresti nu o faci decat cu partenerul , nu cu tot neamul, pe care nu esti obligata sa-l accepti.Iar neamul ar trebui sa-si vada lungul nasului , sa-si pastreze pozitia acolo unde-i este locul si sa nu invadeze noua familie cu poveri stresante si inutile.Asa cum spuneai de ambele parti.

Postat pe 16 Februarie 2010 12:06
De unde stii tu papusica asta ? Ai avut mai multe soacre ? Sau ai vut prilejul sa cunosti toti barbatii insurati si pe mamele lor ? Noroc pe bietii barbati insurati ca au asa neveste destepte ca voi !Si nu uita ica ceva draguta , la tandul meu am fost si eu NORA ! Sa zicem ca atunci am fost desteapta si acum dintr-o data am devenit o proasta ? De ce mamica ? Ca nu-ti canta soacra in struna si te ,, deranjeaza '' , vine neanuntata si vede cat esti de ,, ordonata '' ? Credeti voi ca un om daca inainteaza in varsta isi pierde capacitatea de a gandi ? Am repetat de nenumarate ori acest lucru si se pare ca nu-l ia nimeni in seama : BATRABETEA E O BOALA DE CARE NU SCAPA MULTI ! Doar cei care mor tineri ! E contagioasa ! Nu exista vaccin impotriva ei ! Si da papusa ai dreptate , soacrele sunt niste proaste ca v-au dat coarne de la inceput , si acum daca nu va mai canta in struna si nu va mai fac poftele trebuie exterminate . Dar locul lor cine il ia mamica ? Nu voi ? Deci concluzie , din super destepte veti deveni super proaste !
kudika068864
Postat pe 16 Februarie 2010 12:08
Scuze de greselile de dactilografiere , dar imi vin atatea idei in cap si nu reusesc sa le transcriu chiar asa repede ! Inca odata scuze pentru greseli , sper sa se inteleaga ce am vrut sa scriu !Mamaia
kudika068864
Postat pe 16 Februarie 2010 12:10
alexia_roxana
Postat pe 16 Februarie 2010 12:13
De la: alexia_roxana, la data 2010-02-16 12:13:10

de ce aplauzi?ti-ai vazut cumva singura fundul?
one_size
Postat pe 16 Februarie 2010 12:13
De la: scorpio67, la data 2010-02-16 12:06:22
De la: kudika068864, la data 2010-02-16 11:08:49Fetelor , dragute lor ! Nu am vazut nici un comentariu la cele scrise de mine ! Oare nu are numeni nimic de zis ? In momentul in care te casatoresti iei totul ,, la pachet '' cu catel cu purcel si consider ca trebuie un pic de efort si din partea nilor intrati in familie si a celor deja existenti de a-si schimba comportamentul , atitudinea si sa dea dovada de respect unii fata de ceilalti . Am vazut si eu caz , in care cuplul casatorit face patru copii , ii creste cu chiu cu vai , in scandaluri betii si batai , si acum la varsta maturitatii spre batranete au pretentia de la copii sa le asigure cele necesare traiului , ca deh lucreaza in strainatate si castiga . ,, Coana mare '' care nu a lucrat o zi in viata ei acum a devenit o MARE DOAMNA care se uita cu dispret la unele ca mine care la varsta mea , 48 de ani , am ,, prestat'' deja 30 de ani de servici . Nu-si face nici macar curat in casa , are acuma bani si-si angajeaza femei la curatenie . In schimb isi tine gunoiul in fata usii cate 2 zile ! Asta in conditiile in care locuim la bloc . Eu zic ca si intr-un caz si in celalalt ( ca e vorba de soacra sau de nora , ginere sau socru sau chiar parinti ) daca nu exista un dram de bun simt , totul se duce de rapa . Daca unul din familie are impresia ca totul i se cuvine , ca nu are nici o obligatie fata de restul membrilor familiei , cere tot timpul ceva , fara ada si ceva in schimb lucrurile nu au cum sa mearga ! Astept parerile voastre ! Mamaia

Eu zic totusi ca atunci cand te casatoresti nu o faci decat cu partenerul , nu cu tot neamul, pe care nu esti obligata sa-l accepti.Iar neamul ar trebui sa-si vada lungul nasului , sa-si pastreze pozitia acolo unde-i este locul si sa nu invadeze noua familie cu poveri stresante si inutile.Asa cum spuneai de ambele parti.

... foarte corect ... dar nu inteleg de ce sint atitea femei care accepta din diverse considerente ... si daca tot accepta de ce nu se adapteaza fara a se umple de frustrari si ura ... stiu ca sint multi paranoici, care de obicei au un singur copil, si care au o satisfactie sa jupoaie pielea de pe sotul/sotia acestuia ca dovada ca sint compatibili ... dar sint si multe fufuline care isi inchipuie ca sotul e doar un accesoriu care sa le confere o aura de ''seriozitate'' in viata ... per total lipseste intelegerea si respectul reciproc, socializarea iar adaptabilitatea e zero ...
marco918
Postat pe 16 Februarie 2010 12:15
doamne ,dar cum de nu se mai termina discutile de aici?
iulia069834
Postat pe 16 Februarie 2010 12:16
vad ca deja unii au chef de o cearta ............................
alexia_roxana
Postat pe 16 Februarie 2010 12:25
Oh ! Buna Scorpiuta ! Nu vorbeam de faptul ca atunci cand te casatoresti in fata ofiterului starii civile iei tot clanul , dar e vorba de faptul ca in anumite ocazii esti nevoita sa-i accepti asa cum sunt , cu bune si cu rele ! Sa ne gandim ca nici unul din noi nu e perfect ! Fiecare are cate o ,, pasarica '' pe care trebuie sa o suporte altii ! Cred ca momentul casatoriei , nu reprezinta un moment de ruptura in familie ! Dimpotriva , ar trebui sa fie un prilej de bucurie ca se mareste familia cu inca un membru ! Si de o parte si de alta ( vorbesc de parintii ei si ai lui ) . Nu trebuie plecat de la ideea preconceputa ca daca te casatoresti si ,, te pricopsesti '' cu o soacra asta trebuie vazuta ca un capcaun ! Eu zic ca un pic de diplomatie si de o parte si de alta rezolva multe probleme ! Lucrurile care nu ne convin , pot fi spuse si pe un ton mai
,, indulcit '' nu e neaparat nevoie sa sarim la beregata celuilalt ! Dupa ce ai mei tineri s-au mutat , din ziua de Craciun nu am mai fost la ei , desi stau foarte aproape de mine ! In schimb ei vin mereu , de multe ori neanuntati! Asa ca soacrele descrise de voi ! Ce ar trebui sa fac in aceasta situatie ? Sa tin usa tot timpul blocata ? Sa nu raspund la sonerie si la telefon ? Spune si tu in acest caz ce e de facut ? Cine pe cine trebuie sa se supere ?
kudika068864
Postat pe 16 Februarie 2010 12:27
Stii iubita dece ? Pentru ca VRAJBA asta e de cand lumea ! Si e un subiect pe marginea caruia fiecare poate sa emita cel putin 1000 de pareri , functie de locul pe care il ocupa la un moment dat . Cel de nora sau cel de soacra ! Cand e nora are o parere , cand devine soacra , trece de partea celalta a baricadei , si uite asa este un fel de ,, perpetuum mobile '' un NEVER ENDING STORY . Acum pricepi iubita de ce ?
kudika068864
Postat pe 16 Februarie 2010 12:34
soacra de baiat e cea mai rea.............se baga peste tot...........asta e parea mea
alexia_roxana
Postat pe 16 Februarie 2010 12:43
ele sint geloase,li se pare ca nu faci destule pentru copilu lor
alexia_roxana
Postat pe 16 Februarie 2010 12:45
De la: alexia_roxana, la data 2010-02-16 12:43:29soacra de baiat e cea mai rea.............se baga peste tot...........asta e parea mea

nu chiar ! eu am o soacra super ! nu m-a deranjat cu nimic ! niciodata !
coldwind
Postat pe 16 Februarie 2010 12:45
De la: coldwind, la data 2010-02-16 12:45:54
De la: alexia_roxana, la data 2010-02-16 12:43:29soacra de baiat e cea mai rea.............se baga peste tot...........asta e parea mea

nu chiar ! eu am o soacra super ! nu m-a deranjat cu nimic ! niciodata !

si eu la fel!
v-am mai zis eu ca soacra-mea este model!
one_size
Postat pe 16 Februarie 2010 12:47
De la: marco918, la data 2010-02-16 12:15:30
De la: scorpio67, la data 2010-02-16 12:06:22

... foarte corect ... dar nu inteleg de ce sint atitea femei care accepta din diverse considerente ... si daca tot accepta de ce nu se adapteaza fara a se umple de frustrari si ura ... stiu ca sint multi paranoici, care de obicei au un singur copil, si care au o satisfactie sa jupoaie pielea de pe sotul/sotia acestuia ca dovada ca sint compatibili ... dar sint si multe fufuline care isi inchipuie ca sotul e doar un accesoriu care sa le confere o aura de ''seriozitate'' in viata ... per total lipseste intelegerea si respectul reciproc, socializarea iar adaptabilitatea e zero ...

Cred ca multe intra intr-o casatorie ca sa aiba (cum spuneai)un sot-accesoriu, fara sa aiba habar cum se duce o astfel de relatie,fara sa mai puna la socoteala ca sunt responsabilitati, ca trebuie sa incepi sa gandesti si sa iubesti pentru doi sau trei, ca o relatie trebuie sa te straduiesti s-o mentii, sa nu uiti nici o clipa ca dragostea fara respect si toleranta nu supravietuiste multsi de aici reies toate celelalte:inadaptabilitatea,superficialitatea, lipsa de respect si altele.

Postat pe 16 Februarie 2010 12:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
despartiti, dar .... 8 De la: Un_chip_de_inger 3 Noiembrie 2009 12:02
:( 11 De la: erikahd2008 20 Mai 2009 10:30
Vi sa intamplat vreodata k iubitul sa-si aleaga prietenii? 8 De la: yumalai 21 Mai 2009 08:41
am nevoie sa inteleg ce s-a petrecut, ajutati-ma cu o parere 21 De la: kudika021802 25 Iunie 2009 20:59
Salut 5 De la: kudika_973702 14 Septembrie 2014 17:37