Mai multe
De la: ratatat, la data 2009-12-22 09:26:58nu te mai lauda unde pleci , si ce te coafezi, nu-i frumos, unele nu au nici ce pune pe masa, sunt somere, etc., Draga mea, eu muncesc cate 10-12 ore pe zi. Ma uit crucis de oboseala! Si sunt si mama si sotie si gospodina. Imi pare rau pentru femeile care nu au un loc de munca, nu pentru ca nu-si doresc ci pentru ca pur si simplu nu au unde. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa-mi pun plapuma-n cap si sa ma ascund. Nu am o viata extraordinara, doar decenta si-i multumesc lui Dumnezeu pentru ce am ! Asa ca, vreau ca de sarbatori sa ma simt bine, sa petrec o vreme cu familia si cu prietenii mei, sa arat bine! |
||
|
gina37 Postat pe 22 Decembrie 2009 09:47 |
||
|---|---|---|
De la: gina37, la data 2009-12-22 09:36:45De la: Lucia38, la data 2009-12-22 09:33:03Mai fetelor, mai... In loc sa mergeti sa va ucideti soacrele voi mergeti la coafor? La asta nu m-am gandit... Dar ai dreptate!!!
|
||
|
Lucia38 Postat pe 22 Decembrie 2009 09:50 |
||
De la: gina37, la data 2009-12-22 09:47:25De la: ratatat, la data 2009-12-22 09:26:58nu te mai lauda unde pleci , si ce te coafezi, nu-i frumos, unele nu au nici ce pune pe masa, sunt somere, etc.,
|
||
|
|
||
|
Lucia38 Postat pe 22 Decembrie 2009 09:53 |
||
De la: gina37, la data 2009-12-22 09:10:25 Petrecere frumoasa azi!!!eu azi lucrez pana la 6,apoi am bilete la concertul Cleopatrei Stratan si nu stiu cand o sa mai cumpar ultimele cadouri:((((ieri era nebunie in supermarketuri,nici loc d eparcare nu am gasit:((.Sarbatori fericite si sa ne auzim cu bine la anu'-mai buni,mai intelegatori,mai inimosi,iertatori
|
||
|
andreea_3 Postat pe 23 Decembrie 2009 10:48 |
||
| Sarbatori fericite! Sa v-aduca Mosul daruri minunate, sanatate si bucurii! | ||
|
gina37 Postat pe 23 Decembrie 2009 13:19 |
||
Si tie Gina, un Craciun minunat alaturi de cei dragi si un an nou mult mai bun, cu sanatate, bucurii si impliniri.
|
||
|
Postat pe 23 Decembrie 2009 13:21 |
||
|
Acum, cand colindele se nasc din sentimente curate, deschide fereastra sufletului, sa patrunda urarile mele si sa se aseze cuminti sub brad.. Sa fiti sanatosi, fericiti si iubiti, iar zilele ce vor urma sa fie cu adevarat MAGICE! La multi ani!
|
||
|
Postat pe 24 Decembrie 2009 08:05 |
||
La multi ani doamnelor! nimeni pe aici? Sunteti toate la schi la Aspen?Nici Un ceiuletz , o cafelutza , ceva impresii dupa vacanta de iarna?
|
||
|
Postat pe 5 Ianuarie 2010 11:10 |
||
Buna draga mea ! Mamaia iti ureaza si tie si celorlalte fete ,, LAMULTI ANI !!! LA MULTI BANI !! SI MULTA SANATATE ! Eu am fost in somaj tehnic din 18 decembrie si cand am revenit luni la munca ........ SURPRIZA ! Am de lucru de nu-mi vad capul ! Acum am terminat o situatie la care lucrez din greu de luni ! Simt ca-mi crapa NEURONUL ! Cum ai petrecut sarbatorile ? Eu ma gandesc ca mai am o jumatate de ora si plec acasa ! Merg la mami meu si pap ceva bun sigur . Apoi acasa , ies impreuna cu sotul la plimbarica cu catelul iar apoi program de voie ca zi e sarbatoare ! De cand s-au mutat copiii parca nu mai am atata treaba . Sund doar eu cu ,, mosu '' meu si catelul . A fost putin greu pentru mine inainte de Craciun , cu mutatul lor , am afacut ceva modificari si pe la mami , dar a trecut ! Sper sa fie un an ceva mai bun decat cel care atrecut . Acum va las si va pupa MAMAIA pe toate pana maine !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 6 Ianuarie 2010 14:30 |
||
|
aha, iaca mamaia si-a insusit critica si s-a apucat sa mai si munceasca; exact la timp, ca era sa o dea afara, na somaj tehnic. Ce ti-am spus eu mamaie ca tre sa mai muncesti,da e bine si acuma ca m-ai ascultat. De, mai asculta si soacra de nora, ce vrei.... |
||
|
ratatat Postat pe 7 Ianuarie 2010 08:22 |
||
|
La multi ani tuturor si numai impliniri in noul an!!! Si eu m-am intors in aceasta saptamana la servici,desi speramsa stau acasa pana pe 11 ianuarie ,dar...asta e...trebuie sa mai si muncim pe vremurile astea A fost frumos de sarbatori Craciunul l-am facut in familie cu parintii mei si soacra,iar Revelionul departe de casa,in munti La multi ani si Ioanelor si Ionilor!!!si distractie placuta azi pe unde sarbatoriti!!
|
||
|
andreea_3 Postat pe 7 Ianuarie 2010 09:39 |
||
Bine ati revenit printre noi andreea mamaia La multi ani si va doresc un an plin de noroc si bineinteles sa fiti sanatoase si voioase!
|
||
|
miss_darine Postat pe 7 Ianuarie 2010 09:43 |
||
|
Stii RATAT mamica este o vorba din batrani ,, Cainele moare de prea multa alergatura si prostu ' de grija altuia '' asa ca lasa tu ,, remarcile '' tale ,, inteligente '' si vezi-ti de treaba ! Nu te mance pe tine grija de mine , ca asa ,, HOASCA '' cum sunt ma descurc singura ! Si oricum sfaturi de la TINE care te-ai erijat in ,, nora mea '' nu voi accepta niciodata ! Sfaturi primesc de la oameni pe care ii consider mai destepti macar cu 5 minute ca mine ! Si acum dragele mele fete , va invit la cafeluta si la un ceai bun ! Mamaia pe fetele cuminti si destepte ! RATAT ai un ceai cu matraguna daca vrei !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 8 Ianuarie 2010 07:17 |
||
| Neatza doamnelor , care-i treaba, ce mai facetzi voi? Eu ma pregatesc de sesiune, ultimul an si gata! | ||
|
Postat pe 8 Ianuarie 2010 07:29 |
||
Neata!!!Ce bine ca in sfarsit e vineri!!! Maine ne-am pregatit pentru un gratarel si un vin fiert asa ca va invit si pe voi Bafta scorpio!!!Si eu am de facut un proiect pana la jumatatea lunii ianuarie,dar nu am niciun chef,nici nu stiu de unde sa ma apuc ....asa lene am la fiecare inceput de an,imi revin eu...spre sfarsitul anului asa va pup si week-end placut!!
|
||
|
andreea_3 Postat pe 8 Ianuarie 2010 10:11 |
||
andreea la ce faci proiectul ca poate ne ajutam
|
||
|
yumy Postat pe 8 Ianuarie 2010 10:21 |
||
De la: andreea_3, la data 2010-01-08 10:11:15 Am facut proiectul in anul 2 , am scapat.Bafta si tie si spor la proiect. |
||
|
Postat pe 8 Ianuarie 2010 11:20 |
||
Buna Scorpiuta ! Bafta la examene ! sA ai un weekend placut si cu spor la invatatura ! Las' ca trec si ele , examenele astea si dupa aia va veni greul ! Stii cum e , teoria ca teoria , dar practica te omoara ! Si eu am inceput demersurile la servici pentru a contracta doua lucrari , o reevaluare si o documentatie totpocadastrala pentru obtinerea certif. de propr. Sunt lucruri diferite dar asta e trebuie sa le fac pe toate ! In rest aici e o vreme tare nasoala ! Bine ca e vineri si ora 2 ,30 . Peste 30 de minute merg ACASA ! URA !!!!!!!!!!!!!!!!! NU MI-ATI RASPUNS DE DIMINEATA LA INVITATIA LA CAFEA ! Ramanae valabila pentru luni ! Mamaia
|
||
|
kudika068864 Postat pe 8 Ianuarie 2010 14:25 |
||
De la: yumalai, la data 2010-01-08 10:21:51andreea la ce faci proiectul ca poate ne ajutam saru'mana!m-am inscris la un curs de ghizi turistici si trebuie sa fac o lucrare..am niste teme...:D dar o data m-am uitat pe ele si nu am retinut exact ce trebuie facut si despre ce..va spun luni:)week-end placut!!!!
|
||
|
andreea_3 Postat pe 8 Ianuarie 2010 17:06 |
||
LA MULTI ANI FERICITI IN ANUL 2010! SANATATE, NOROC ZILE SENINE TUTUROR! SA FIE ;LINISTE PACE SI BUCURII IN TOATE FAMILIILE NOASTRE!
|
||
|
Rodri Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:57 |
||
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 8 Ianuarie 2010 22:04 |
||
Buna dimi fetelor ! Am pus apa la fiert pentru cafea si ceai ! Am luat si covrigi ! Sunteti invitatele mele ! Sa aveti o saptamana linistita si frumoasa ! Buna Greierash , ne-a fost dor de tine ! Cum merg treburile la noua slujba ? Mamaia
|
||
|
kudika068864 Postat pe 11 Ianuarie 2010 07:17 |
||
|
mai lasa-ne cu covrigii tai . LASA-NE noi mancam croissante |
||
|
ratatat Postat pe 11 Ianuarie 2010 08:30 |
||
De la: kudika068864, la data 2010-01-11 07:17:00Buna dimi fetelor ! Am pus apa la fiert pentru cafea si ceai ! Am luat si covrigi ! Sunteti invitatele mele ! Sa aveti o saptamana linistita si frumoasa ! Buna Greierash , ne-a fost dor de tine ! Cum merg treburile la noua slujba ? Buna dimineata! M-am infiintat la cafelutza, multzam frumos si pt covrigi! O saptamana minunata tuturor fetelor, va pup dulce
|
||
|
miss_darine Postat pe 11 Ianuarie 2010 08:34 |
||
| buna dimineataaaaaaaaaa o saptamana frumoasa sa aveti pupici bianca | ||
|
GYPSI Postat pe 11 Ianuarie 2010 08:36 |
||
helooooo sa vedem la cine i-a fost dor de mine
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 11 Ianuarie 2010 18:41 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2010-01-11 18:41:59helooooomieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,,te iubesccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc |
||
|
thadoog Postat pe 11 Ianuarie 2010 18:44 |
||
|
uhhhhhhhhhhhhhhhhh...stiam eeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ce faci mincatiasi.....imi era dor de voi....unde este scorpioannca mea,semi,gina,miss....uh imi e dor si de alexandra....de toate fetele mele frumoase....si mamaia zapacita
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 11 Ianuarie 2010 18:53 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2010-01-11 18:53:02uhhhhhhhhhhhhhhhhh...stiam eeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
||
|
miss_darine Postat pe 12 Ianuarie 2010 08:54 |
||
Buna dimineata si La Multi Ani! Am revenit in garnizoana ! Pentru ca am lipsit asa mult, fac eu cinste astazi Va astept la cafea, ceai, capuccino, cu si fara zahar, frisca, covrigi, croissante, fursecuri, care cum doreste!
|
||
|
gina37 Postat pe 12 Ianuarie 2010 09:00 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| hello! | 6 | De la: Boca 26 Ianuarie 2010 11:23 |
| Ma turmenteaza!!! Ce sa fac?! | 37 | De la: aniusik 9 Noiembrie 2010 17:06 |
| il iubesc prea mult | 35 | De la: Micaell 6 Iulie 2011 11:49 |
|
|
||
| Despartirea | 30 | De la: kudika_934749 18 August 2014 23:51 |
| Sunt distrusa ! | 119 | De la: chappy 21 Decembrie 2011 05:34 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.