Mai multe
| un scandal intre generatii deja exista...care nu e neaparat zgomotos...poate ca e din toate timpurile si noi nu am stiut despre...adevaru e ca nici eu nu pot sa imi inchipui mai departe ce o sa fie...pentru ca unii traiesc in societatile lor ideale la care nu au si altii acces..si asta stiu sigur ca dintotdeauna...si sigur nu se poate schimba...pentru ca nu e posibil cu adevarat un...control | ||
|
andreea_n_x Postat pe 14 Februarie 2010 03:52 |
||
|---|---|---|
De la: kudika106963, la data 2010-02-14 03:52:16un scandal intre generatii deja exista...care nu e neaparat zgomotos...poate ca e din toate timpurile si noi nu am stiut despre...adevaru e ca nici eu nu pot sa imi inchipui mai departe ce o sa fie...pentru ca unii traiesc in societatile lor ideale la care nu au si altii acces..si asta stiu sigur ca dintotdeauna...si sigur nu se poate schimba...pentru ca nu e posibil cu adevarat un...control ... te inseli ... niciodata urmasii nu au fost mai asupriti de catre proprii parinti ca astazi !!! ... nu va fi placut sa stie ca parintii i-au nascut din greseala, ca au orbitat prin libertinaj sexual, ca au pretentii exagerate tocmai pentru ca esti selectionat din gramada de copii, ca ... sint multe lucruri astazi care nu au fost niciodata ... de aceea si ''conflictul'' va fi altfel decit isi imagineaza cineva ... vor plati cu aceiasi moneda ... ... societatile ''ideale'' sau facut prin multa munca, furt (de cele mai multe ori) de la altii, ajutor reciproc, respect al traditiilor si valorilor dus pina la extrem, nu prin selectie a copiilor in functie de diverse criterii incredibil de inumane, simpliste si rudimentare ... |
||
|
marco918 Postat pe 14 Februarie 2010 04:05 |
||
| si daca nu or sa plateasca ce o sa se intample??... | ||
|
|
||
|
andreea_n_x Postat pe 14 Februarie 2010 04:13 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-14 04:13:06si daca nu or sa plateasca ce o sa se intample??... ... ar fi bine ... ... dar nu vad generatiile imediat urmatoare foarte incintate cu gramezile de pensionari care au crescut ciini in loc de copii si care asteapta sa le fie platite pensiile de niste tineri nedospiti la minte (tot datorita parintilor) ? ... e un proces care e greu de oprit ... si greu de estimat cum se va termina ... problemele astea nu le au si societatile normale ...
|
||
|
marco918 Postat pe 14 Februarie 2010 04:18 |
||
|
. societatile ''ideale'' sau facut prin multa munca, furt (de cele mai multe ori) de la altii, ajutor reciproc, respect al traditiilor si valorilor dus pina la extrem, nu prin selectie a copiilor in functie de diverse criterii incredibil de inumane, simpliste si rudimentare ... ...stii ca ai dreptate cu informatia asta??ca multi traiesc o viatza intreaga si nici nu isi pun genul asta de probleme?? |
||
|
andreea_n_x Postat pe 14 Februarie 2010 04:18 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-14 04:18:51. societatile ''ideale'' sau facut prin multa munca, furt (de cele mai multe ori) de la altii, ajutor reciproc, respect al traditiilor si valorilor dus pina la extrem, nu prin selectie a copiilor in functie de diverse criterii incredibil de inumane, simpliste si rudimentare ... ... multi sint mancurti ... deja ... traiesc prin comparatie cu altii ... ar vinde-o si pe masa ca sa poata trai la fel ca in filme ... iar dupa el/ea ... potopul ... |
||
|
marco918 Postat pe 14 Februarie 2010 04:22 |
||
| tinerii nu sunt ne/dospiti la minte...dar exista o categorie de batrani care spera asta...am observat si eu...au senzatia ca tinerii sunt prosti dar nu sunt...nu toti...adevarul e ca sunt batrani care traiesc fara nici o grija....si asta vine sigur din ne/dreptatirea unor tineri...pentru ca din punctul meu de vedere batranii aia trebuiau sa fie morti de mult...dar trag de viatza...cat pot....si ma tare tem ca nu e viatza lor...aia de care trag...e viatza ne/traita cum trebuie a altora! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 14 Februarie 2010 04:23 |
||
| cred ca batranii aia au fost cam mankurtzi...in raport cu generatiile de dupa ei...si poate ar fi fost in stare sa isi vanda si copiii si nepotii pe care nu i/au avut...ca sa traiasca mai mult!! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 14 Februarie 2010 04:27 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-14 04:23:49tinerii nu sunt ne/dospiti la minte...dar exista o categorie de batrani care spera asta...am observat si eu...au senzatia ca tinerii sunt prosti dar nu sunt...nu toti...adevarul e ca sunt batrani care traiesc fara nici o grija....si asta vine sigur din ne/dreptatirea unor tineri...pentru ca din punctul meu de vedere batranii aia trebuiau sa fie morti de mult...dar trag de viatza...cat pot....si ma tare tem ca nu e viatza lor...aia de care trag...e viatza ne/traita cum trebuie a altora! ... daca ''copii'' de 30-40 de ani de astazi ti se par dospiti la minte ?! ... eu unul am rezerve ... iar categoria aia de batrini este exact modelul tinerilor de astazi ... cu singura diferentza ca acea categorie de astazi se poate ascunde printre oamenii normali (pentru ca au fost multi oameni normali) si pot da cu tifla celorlalti si printre generatiile masive de ceausei scapati de moarte prin decret ... miine, ma tem, ca vor fi toti ca aceiasi apa si pamint ... |
||
|
marco918 Postat pe 14 Februarie 2010 04:28 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-14 04:27:09cred ca batranii aia au fost cam mankurtzi...in raport cu generatiile de dupa ei...si poate ar fi fost in stare sa isi vanda si copiii si nepotii pe care nu i/au avut...ca sa traiasca mai mult!! ... au aparut si altii ... astazi pare simplu pentru multi sa mearga dusi de val ... nu mai gindesc, avantajele par sa curga de undeva din necunoscut fara sa le merite ... ma indoiesc ca nu va veni vremea scadentei ... indiferent cit de smecheri se cred romanii ... |
||
|
marco918 Postat pe 14 Februarie 2010 04:31 |
||
| adevarul e ca nu..mi se par deloc dospiti...or avea ei unele idei dospite...dar nu e ce trebuie pentru generatiile de dupa ei | ||
|
andreea_n_x Postat pe 14 Februarie 2010 04:33 |
||
| da dar ei nu isi dau seama de asta...decat destul de tarziu...aproape cand nu mai e nimic de facut....si cred ca e si cealalta extrema...carora li se pare ca fiecare minut al existentei lor...costa foarte mult...si ma tem ca unii nu gresesc deloc in aprecierea asta...pe cand unii nu isi pun problema ca anumite treburi costa...si atunci da..in cazul ala...privit din exterior....avantajele par a curge de undeva si a nu se mai termina.///...conform legii aleia a compensatiei de pe lumea asta....se intampla fenomenul anterior pentru ca altora nu li se mai termina belele care le curg pe cap!...si la care cu greu mai pot face fatza!! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 14 Februarie 2010 04:38 |
||
| traim vremuri in care unii traiesc mult prea bine..in timp ce altii o duc foarte rau...si nu ii stie nimeni...raman la ideea ca unii traiesc bine pentru ca ceilalti traiesc rau! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 14 Februarie 2010 04:40 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-14 04:33:04adevarul e ca nu..mi se par deloc dospiti...or avea ei unele idei dospite...dar nu e ce trebuie pentru generatiile de dupa ei ... au ceva idei ''dospite'' ... sex inconstient si de proasta calitate(tocmai datorita folosirii prostesti), bani(oricum, oriciti) ... si cam atit ...generatiile de dupa ei sint un subiect plictisitor pentru ca inseamna EFORT, VALORI, RESPECT, UNITATE ... in primul rind ca nu mai au notiunea acestor lucrurri si li se pare un ''sacrificiu'' mult prea mare ... asa s-a umplut romania de ''barbati'' mai slabi si ca femeile si femei exagerat de misandre ... motto-ul lor este - traieste-ti viata, fara sa te uiti inanpoi pe cine distrugi ... |
||
|
marco918 Postat pe 14 Februarie 2010 04:43 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-14 04:40:38traim vremuri in care unii traiesc mult prea bine..in timp ce altii o duc foarte rau...si nu ii stie nimeni...raman la ideea ca unii traiesc bine pentru ca ceilalti traiesc rau! ... intotdeauna unii au trait rau ... dar astazi au posibilitatea de a alege ... oricum, nimeni nu ia nimic cu el ... bogatii de azi erau saracii de ieri ... si vor fi saracii de miine ... pe termen lung ... e valabila si viceversa ... |
||
|
marco918 Postat pe 14 Februarie 2010 04:46 |
||
| greu de crezut...unii stiu sa isi pastreze bogatia..iar altii...saracia! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 14 Februarie 2010 04:52 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-14 04:52:55greu de crezut...unii stiu sa isi pastreze bogatia..iar altii...saracia! ... nu e greu de crezut ... e realitatea ... in afara de unii evrei nici un bogatas nu si-a dus averea mai mult de 1-2 generatii ... cind au preluat-o altii ... ...
|
||
|
marco918 Postat pe 14 Februarie 2010 04:58 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-14 04:38:20da dar ei nu isi dau seama de asta...decat destul de tarziu...aproape cand nu mai e nimic de facut....si cred ca e si cealalta extrema...carora li se pare ca fiecare minut al existentei lor...costa foarte mult...si ma tem ca unii nu gresesc deloc in aprecierea asta...pe cand unii nu isi pun problema ca anumite treburi costa...si atunci da..in cazul ala...privit din exterior....avantajele par a curge de undeva si a nu se mai termina.///...conform legii aleia a compensatiei de pe lumea asta....se intampla fenomenul anterior pentru ca altora nu li se mai termina belele care le curg pe cap!...si la care cu greu mai pot face fatza!! ... pentru fiecare timpul ... costa ... tot ce conteaza este sa nu il traiesti folosind JUMATATI DE MASURA ... nu conteaza ca traiesti frenetic (unii chiar haotic) ... nu conteaza cit sex ai facut si cu citi, cit ai mincat si ce ai vazut ... daca totul s-a bazat pe jumatati de sentimente, pe jumatari de valori si etica, pe minciuni, pe frica, pe lene ... e tot o mare PIERDERE ... |
||
|
marco918 Postat pe 14 Februarie 2010 05:02 |
||
| ..sa crezi tu ca nu....si acum vorbesti ca un evreu...in legatura cu lenea | ||
|
andreea_n_x Postat pe 14 Februarie 2010 05:16 |
||
| nu e nici o pierdere sa traiesti cu putina frica...nu suntem Dumnezeu noi..ci doar simplii oameni...iar oamenii simplii au frica...macar de Dumnezeu...daca alt sistem de a se raporta la el...nu au | ||
|
andreea_n_x Postat pe 14 Februarie 2010 05:18 |
||
De la: marco918, la data 2010-02-14 03:24:35De la: Summer_, la data 2010-02-13 17:41:56Mai Marco, inainte sa le faci pe unele pitzi, de care nu ai habar, mai bine vezi de fiica-ta, ca la cat stai pe net, la varsta ta, probabil ca ii pierzi urma ! Pitzi de mine are mai multa minte in cap decat un idiot prost crescut ca tine ! Te fac idiot pt ca meriti, trecand peste gandirea ta limitata, nu pot accepta modul grosolan si grobian de a critica alegerile altora ! Mi-ai citit istoricul medical pt a vedea cate avorturi am la activ ?Cat de cretin poti sa fii...Ti-am mai spus, si iti repet, ai grija de fiica-ta, nu le mai purta de grija altora, ca cine stie ce face cand tu tii predici expirate pe forumuri ! Mie imi este chiar mila de tine, este clar ca ai anumite probleme, obsesii, lipsa de ocupatie, poate chiar probleme la mansarda ! Datorita unor oameni ca tine lumea nu va evolua niciodata ! Specific ca a evolua nu inseamna a te casatori de la 20 de ani si a te reproduce ! Poate ca tu ai ramas ca pe vremea lu' mamare, dar nu-i problema, ramai tu in lumea ta, lasa-i pe altii si ramai tu un batran obosit care sta pe net non stop, in loc sa aiba un job, sa mai iasa din casa, sa mai petreaca timpul cu familia..ca deh, notiunea mea de familie asta imi spune, parinti cu joburi serioase, cu preocupari serioase ( nu net, forum ), intalniri in familie, alea alea.. Inca o data, vai de capul tau ! si vai de capul copiilor tai, care daca nu sunt niste copii frustrati, sunt niste nebuni ca tine, si pacat ca te-ai reprodus si ai scos pe banda rulanta asa nebuni... |
||
|
Summer_ Postat pe 14 Februarie 2010 09:34 |
||
| eu chiar cred ca nu ar trebui nimeni sa-si bage nasul in treaba altora. este enervant sa vezi cum se trezesc unii sa ii judece pe altii ca n-au copii, ca si cum au dreptul asta pentru simplu fapt ca ei au facut copii (mare lucru). ba se trezesc sa mai spuna si ca e dovada de egoism ca nu fac copii, si asta denota ca sunt suta la suta romani, adica pe ei ii intereseaza sa ii judece pe altii si sa ii raporteze la propriile lor valori. v-ati gandit ca poate nu pot avea copii, si mai bine spun ca nu vor, ca sa nu tot dea explicatii unor bagaciosi ca cei despre care vorbim? sau va e frica ca va vor cere copiii vostri la batranete ca sa ii ingrijeasca pe ei? oricum ar fi, este dreptul fiecaruia sa faca sau sa nu faca, si consider o dovada de bun simt sa nu ii judecam, sa nu ne dam cu parerea si mai bine sa ne ingrijim ca proprii nostri copii sa creasca sanatosi, sa primeasca o educatie buna si sa invete sa-si vada doar de treaba lor! | ||
|
kudika116957 Postat pe 14 Februarie 2010 10:06 |
||
De la: Summer_, la data 2010-02-14 09:34:04 ... ... cit de ''educata'' esti tu si cit de mult bine faci ''evolutiei'' omenirii !!! ... ... probabil parintii aia ''seriosi'' sint cei care nu mai au timp sa se uite in spate ... si care ar fi, mai fetitza, acele preocupari ''serioase'' ? ... ... cit de serioase vezi tu acele preocupari daca nu iti poti permite proprii copii decit dupa o caruta de rateuri, anticonceptionale si avorturi ?! ... ... tu cum te vezi in propria ta viziune IDILICA ? ... dar pe parintii tai ? ... ... probabil parintii tai sint din categoria celor care iti dau mincare, haine, o masina la 18 si un sac de anticonceptionale si ti-au dat drumul pe strada ... asa pot intelege de unde se trage IMBECILITATEA ta si URA de a nu fi aratata cu degetul pentru ceea ce faci sau ceea ce gindesti ... ... ia zi a cita in sirul lor de avorturi ai fost ? ... |
||
|
marco918 Postat pe 14 Februarie 2010 12:23 |
||
De la: kudika116957, la data 2010-02-14 10:06:02 pentru simplu fapt ca ei au facut copii (mare lucru). ba se trezesc sa mai spuna si ca e dovada de egoism ca nu fac copii, .... sa primeasca o educatie buna si sa invete sa-si vada doar de treaba lor! ... cred ca astea sint frazele mai importante ... de retinut ... |
||
|
marco918 Postat pe 14 Februarie 2010 12:25 |
||
|
Viata fara copii e ca un pom fara rod ,asa ca de ce sa traiesti pe pamant daca nu lasi nimic in urma ta? |
||
|
tantzy_s Postat pe 14 Februarie 2010 12:39 |
||
| pom fara rod...esti extraordinar de profunda, si mai ales, atat de originala.vai de capul tau! | ||
|
kudika116957 Postat pe 14 Februarie 2010 14:40 |
||
|
||
|
woman33 Postat pe 14 Februarie 2010 18:03 |
||
De PLACERE... de aia traiesti pe pamant! Auzi, frate ce intrebare...
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 14 Februarie 2010 18:06 |
||
|
" ..nu vad generatiile imediat urmatoare foarte incintate cu gramezile de pensionari care au crescut ciini in loc de copii si care asteapta sa le fie platite pensiile de niste tineri nedospiti la minte .." Mai omule, zi-ne si noua ce fumezi .. Batranii fara copii care isi primesc pensia o fac in functie de cat au cotizat la viata lor, nu asteapta ca milogii sa le dea "tinerii" bani ! Da un search sa afli cum se calculeaza pensia si lasa filosofiile.. E treaba lor daca au avut copii sau nu, ei AU DREPTUL la pensie ptr simplul fapt ca si-au asigurat-o din timpul vietii. Sau altfel judecand, au contribuit si ei la pensiile altora cand erau tineri si .. "nedospiti" . |
||
|
woman33 Postat pe 14 Februarie 2010 18:10 |
||
De la: marco918, la data 2010-02-14 12:23:28De la: Summer_, la data 2010-02-14 09:34:04 Am cu parintii mei o relatie f deschisa, vorbim despre orice, nu exista secrete intre noi ! Avorturi nu am facut, nici eu, nici mama mea. Am destula minte sa nu intru in belele, sa nu fac acum un copil pe care nu il doresc, fara sa ma pazeasca parintii mei si fara sa imi fi tinut predici obosite asa cum sunt ale tale ! Nu ai cum sa intelegi aceste notiuni pt ca traiesti intr-un haos ! Gandeste-te la fiica-ta, poate ca are un prieten, o pacaleste vreunul si iti vine acasa cu vreun plod, fara tata, ce o sa faci ? Si poate ca te invata si fiica-ta ceva despre anticonceptionale, daca tot zici ca este la medicina, daca nu...inseamna ca ii intrece la prostie pe parintii ei ! La cate aberatii scrii, da, esti prost de dai in gropi, si nu sunt needucata daca iti spun asta, este un adevar pur, pe care trebuie sa ti-l aminteasca oamenii din cand in cand, ca poate, poate te mai trezesti si tu din imbecilitate ! |
||
|
Summer_ Postat pe 14 Februarie 2010 18:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| la ce gesturi te impinge suferinta?! | 23 | De la: angel_in_disguise 3 Februarie 2009 21:25 |
| Prieten cu beneficii? Joac� cu risc! | 6 | De la: kudika086792 4 Iulie 2012 12:19 |
| eu sunt taur el este sagetator...e de bine?:D | 16 | De la: kudika032552 21 Iunie 2010 08:35 |
|
|
||
| Momente in viata care te-au lasat fara respiratie | 40 | De la: _dulcik_ 1 Aprilie 2009 20:52 |
| vise care influentzeaza realitatea | 34 | De la: elle29 13 Aprilie 2009 23:05 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.