Setari Cookie-uri

Concurs Love Etc

Iubirea este pentru un ii ceva greu de atins. Eu sunt o persoana implinita pe plan sentimental deoarece imi iubesc sotia si imi raspunde cu aceeasi caldura si intensitate.Avem 2 copii care sunt pecetea iubirii noastre. Ce pot altceva sa imi doresc mai mult de la viata decat sa ma trezesc dimineata cu imaginea femeii pe care o iubesc si care are un zambet angelic?
dodolyna
Postat pe 17 Octombrie 2009 20:24
De la: dodolyna, la data 2009-10-17 20:24:09Iubirea este pentru unii ceva greu de atins. Eu sunt o persoana implinita pe plan sentimental deoarece imi iubesc sotia si imi raspunde cu aceeasi caldura si intensitate.Avem 2 copii care sunt pecetea iubirii noastre. Ce pot altceva sa imi doresc mai mult de la viata decat sa ma trezesc dimineata cu imaginea femeii pe care o iubesc si care are un zambet angelic?
dodolyna
Postat pe 17 Octombrie 2009 20:26
ei iubesc viata alsturi de sfletul meu pereche
stefinica
Postat pe 17 Octombrie 2009 20:55
eu imi iubesc enorm de mult familia, fara ea m-as simti pustie oriunde m-as afla, iubesc tot ce exprima frumosul, il iubesc pe Dumnezeu ce mereu vegheaza asupra noastra (daca am indeparta raul din noi cred ca am trai intr-o lume mai buna), iubesc muzica, iubesc natura, animalele, iubesc iesirile alaturi de cei dragi.....iubesc tot ce e inseamna viata, cu bune si cu rele si nu as renunta la ea pentru nimic..
asya
Postat pe 17 Octombrie 2009 21:49
Iubesc totul din lumea asta , iubesc viata
alexa_pas
Postat pe 17 Octombrie 2009 21:52
iubirea e ceva magic, pur, sincer.Orice om iubeste in viata.Pe cine iubesc eu? Pe sotul meu fara de care nu pot sta o zi si pe cei 2 copii ai mei, iubesc catelul meu si caldura din casa acum cand afara e rece.
mysulika
Postat pe 18 Octombrie 2009 07:00
iubesc ceea ce ma inconjoara , ii iubesc pe cei apropiati mie, ma iubesc pe mine...iubesc viata...asa cum este ea
fetitza12
Postat pe 18 Octombrie 2009 11:07
Iubirea este cel mai frumos lucru care ni se intampla un viata, dar poate fi si cruda.
De ce iubim? Unii iubesc pur si simplu, numai pentru a iubi... Altii iubesc din interes... Altii se simt "obligati" sa raspunda la iubire cu iubire...
Iubim persoane care nu stiu ca-i iubim... iubim persoane care nu mai sunt ptintre cei vii... iubim persoane care considera ca iubirea noastra nu este sincera... care sunt la distante mari... de mii de km...
De ce viata uneori e asa de cruda? Nu viata este cruda... acest concept este gresit... Viata este tot ce poate fi mai frumos... Actiunile oamenilor din jurul nostru pot fi crude... nu viata... Pot fi crude cuvintele de jugnire din partea persoanei pe care o iubim... (oare merita in acest caz sa mai stam cu acea persoana?)
Consider ca in viata omul este pus la incercari, si mai grele si mai usoare, pentru a demonstra adevarat lui forta si adevarata lui credinta.
Iubim pentru ca este un sentiment placut, pentru ca avem un suflet mare si pentru simplul fapt ca suntem oameni..
Incerc sa iubesc fiecare clipa pe care o traiesc si care imi aduce un strop de bucurie.
kudika029927
Postat pe 18 Octombrie 2009 11:37
iubesc persoana care ma face sa plutesc pe un nor si sa ma ridice pana la stele,sa-mi daruiasca luna si stelele fara a cere ceva in schimb
mariusica
Postat pe 18 Octombrie 2009 11:54
Eu imi iubesc copilul mai presus de toate,apoi sotul,sora,tata,familia,pe mine,frumusetea,cosmeticile,sportul,florile,parfumul,dragostea,calatoriile,muntele,marea,soarele,adierea vantului,dulceata,fructele,mancare buna,pizza,pestele,ador moda,sa ma imbrac frumos,cumparaturile,timpul liber si fericirea!
alidascalu
Postat pe 18 Octombrie 2009 12:27
Eu imi iubesc copilul mai presus de toate,apoi sotul,sora,tata,familia,pe mine,frumusetea,cosmeticile,sportul,florile,parfumul,dragostea,calatorii le,muntele,marea,soarele,adierea vantului,dulceata,fructele,mancare buna,pizza,pestele,ador moda,sa ma imbrac frumos,cumparaturile,timpul liber si fericirea!
alidascalu
Postat pe 18 Octombrie 2009 12:27
Eu imi iubesc copilul mai presus de toate,apoi sotul,sora,tata,familia,pe mine,frumusetea,cosmeticile,sportul,florile,parfumul,dragostea,calatorii le,muntele,marea,soarele,adierea vantului,dulceata,fructele,mancare buna,pizza,pestele,ador moda,sa ma imbrac frumos,cumparaturile,timpul liber si fericirea!
alidascalu
Postat pe 18 Octombrie 2009 12:28
Iubesc zilele de toamna, cele calduroase cand calci pe un covor de frunze.
wintry
Postat pe 18 Octombrie 2009 12:35
eu iubesc marea foarte tare,iubesc soarele si nisipul fierbinte,iubesc diminetile racoroase de septembrie,iubesc florile si aerul curat de munte,iubesc zambetul fetitei mele cand viseaza,iubesc frmusetea si naivitatea copilului din sotia mea,iubesc ziua de azi si de maine...iubesc tot ce este frumos...
scenic
Postat pe 18 Octombrie 2009 16:24
AS DORI UN SFAT VA ROG ........... am o problema cu prietenul meu sau mai bine zis fostul. Am facuto cu el si eram virgina si nu mi-a curs sange si imi reproseaza ca cica nu mai eram dinainte sa o fac cu el... dar eu eram :). deci intrebarea mea este dca chiar e posibil ca virgina fiind sa nu-ti curga deloc sange. VA ROG FRUMOS SPUNETI SI MIE !!!! Mutumesc
ale_bbylove
Postat pe 18 Octombrie 2009 16:28
Iubesc toate fiintele si lucrurile care ma fac sau m-au facut candva fericita.
Medeea7
Postat pe 18 Octombrie 2009 17:11
Eu iubesc tot ce este in jurul meu ,iubesc soarele,apa ,iubesc anotimpurile.Imi iubesc parintii,vecinii ,prietenii,animalele .Iar cel mai mult si cel mai mult imi Iubesc prietenul care ma ajuta intodeauna si este langa mine,ma iubesc pe mine ca daca nu m-as iubi pe mine nu as spune lucrurile acestea.Iubesc si sunt iubita si ma simt multumita pe acest plan.Iubiti-va si voi pentru ca merita
cristina_pisi
Postat pe 18 Octombrie 2009 17:18
iubesc ce a fost....
iubesc ce este...
iubesc ce va fi....
scumpik_luii
Postat pe 18 Octombrie 2009 18:54
iubirea este cel mai frumos si curat sentiment care exisata.
, si este specific numai omului,
maria_ion55
Postat pe 18 Octombrie 2009 19:09
maria_ion55
Postat pe 18 Octombrie 2009 19:09
maria_ion55
Postat pe 18 Octombrie 2009 19:10
Eu iubesc viata,iubesc frumosul,iubesc sinceritatea,imi iubesc copilul si tot ce are legatura cu el...iubesc albastrul cerului si iubesc PACEA...
cyucy
Postat pe 18 Octombrie 2009 19:25
imi iubesc sotia si copiii,cateii mei,iubesc tot ce e frumos si curat,iubesc dreptatea si adevarul...
buniv
Postat pe 18 Octombrie 2009 19:37
M-am indragostit pentru prima data si am ramas in continuare indragostita de acea persoana care imi zambeste,ma face fericita,imi sopteste lucruri frumoase..Este un sentiment foarte divin atunci cand simti ca esti iubita si ca iubesti,imparti ceea ce ti se ofera ,iubesti din tot sufletul tau si esti in stare de orice pentru aceasta relatie.Iubesc splendoarea naturii,familia si tot ce este adevar
ellacoty
Postat pe 18 Octombrie 2009 19:40
Dragostea este un dar scapat de ingeri din rai si trebuie pretuit cu grija odata ce este gasit.Eu mi-am gasit iubirea,sufletul meu pereche asa cum scrie in carti si pentru noi dragostea miroase divin!
stefinica
Postat pe 18 Octombrie 2009 22:07
Ne-am cunoscut la , undeva prin Iasi, anul trecut si de atunci tot ce se petrece intre noi este happiness, trust, love, etc. :)

Sa va spun povestea mea, pe care am scris-o pe blogul meu personal aducandu-mi aminte de ce simteam eu asta-vara....:

O noapte de vara…un cer plin cu stele… inchid ochii si ma simt cuprinsa de o fericire imensa…un sentiment de implinire totala ma incearca, si reuseste sa puna stapanire pe toata fiinta mea… sufletul imi vibreaza, inima canta un cantec inaltator, mintea mi-e tot mai limpede….acum vad clar, cu toate ca am ochii perfect inchisi. Asta pentru ca vad cu ochii sufletului. Vad fericire. Vad libertate. Vad incredere. Vad iubire. Fara intrebari, fara griji, fara temeri, fara asteptari. Deschid ochii. Deslusesc cateva stelute care au o forma aparte si le dau un nume…August…. In fata ochilor mei se desfasoara un intreg spectacol maret, de sclipiri aurii si molizi inalti clatinandu-se usor in bataia suava a vantului prietenos de august. Sunt singura pe o banca, dar atat de intregita de prezenta fericirii. Sunt in parcul Vatra Dornei, e tarziu in noapte, e vara si e minunat…Ingerii zambesc si ei si isi spun unul altuia vestea... Catalina e atat de implinita..exact asa cum si-a dorit...exact asa cum a visat... ar putea sa adoarma acum pe banca asta si nu i-ar fi frica…pentru ca stie ca ar fi protejata de puterea ei, de miracolul din ea, de fericirea pe care sufletul ei pereche i-a oferit-o…de ceea ce ii ofera el, si nu –I ofera nimanui altcuiva…iubire. Doua suflete care pasesc pe aceeasi cale, cu doua stele care vegheaza de sus din inaltul cerului, ca lor sa le fie bine sis a ofere si celorlalti din jur. Cu doi ingeri care ii alina atunci cand tristetea sau dezamagirea ii atinge. Daca am sti…noi oamenii avem si noi aripi. Doar fiindca sunt invizibile, nu inseamna ca nu putem zbura. Nu inseamna ca nu ne putem inalta spiritual, ca nu putem atinge pragul acela care ne tine tintuiti, ca nu ne putem depasi conditia de simplu om… Aripile noastre sunt construite din iubire si din libertatea de a intelege iubire…si din iubirea de a intelege libertatea care nu e libertinaj.
Katelynn
Postat pe 18 Octombrie 2009 22:38
iubesc tot ce ma inconjoara,imi iubesc familia tare mult, in special pe sotia mea si pe baietelul meu,ei sunt totul pentru mine
cristi28
Postat pe 19 Octombrie 2009 00:56
iubesc marea,muntele,rasaritul soarelui,nisipul cald al marii,zapada rece a muntelui
Uzzi
Postat pe 19 Octombrie 2009 01:01
imi iubesc familia,cele doua fete si baiatul,acum s-au facut mari si au plecat de acasa dar eu tot ii iubesc si gandul meu este mereu la ei
mihaelaST
Postat pe 19 Octombrie 2009 01:07
vreau sa va spun ca m-am cunoscut cu sotia mea intr-o discoteca si de atunci au trecut 5 ani in care suntem de nedespartit,dupa un an am facut nunta apoi dupa 3ani de la nunta am facut un baietel mic care face pe 21 ..1 anisor frumos si il iubescu din tot sufletul
tonel
Postat pe 19 Octombrie 2009 01:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga un set de produse Marius Fabre pe baza de ulei de masline si citrice: un sampon pentru uz frecvent, un gel de dus relaxant si un lapte de corp hidratant! 416 De la: elena_banu87 27 Aprilie 2011 09:32
Castiga unul dintre cele 10 premii Always. Indrazneste sa incerci! 130 De la: concursKudika 1 August 2016 13:31
Be Precious te invita la concurs! 799 De la: dianacindy2526 14 Aprilie 2010 10:55
Concurs Kudika si Palmolive 104 De la: concursKudika 6 Iulie 2009 19:22
Castiga unul dintre cele 3 seturi Welness oferite de Bio-Cosmetics! 458 De la: margohertan_condo 30 Aprilie 2011 20:35