Setari Cookie-uri

frate si sora dorm impreuna

Bai tutilor c vb ma???Voi cititi dupa c scrieti cate o pov d asta,poi are dreptate "misogin" unde mai e vb d iubire aici treb sa discute cu el calm fata in fata cu sorusa.S vb vine k s eu am prieten s tot asa are sora s se intelege ffff bn cu ea poi e normal frate k eu sunt iubita lui nu masa.S in al doilea rand au crescut impreuna ar trebui sa-i invidiati ptr legatura stransa de iubire s prietenie frateasca dintre ei k se gaseste ffff rar in ziua d azi.Asa k lasati pe ei sa hotarasca dak se inteleg o ba,k degeaba dati sfaturi k sa se desparta k oricum nimeni nu asculta de sfaturi k is din partea parintilor sau etc......lol Va pup s va dosresc tot ce-i mai bun pe lume (dragoste,intelegere,pace s sanatate) Pa pa la toata lumea
marzadia22
Postat pe 1 Noiembrie 2009 16:46
marzadia22
Postat pe 1 Noiembrie 2009 16:47
De la: marzadia22, la data 2009-11-01 16:46:42Bai tutilor c vb ma???Voi cititi dupa c scrieti cate o pov d asta,poi are dreptate "misogin" unde mai e vb d iubire aici treb sa discute cu el calm fata in fata cu sorusa.S vb vine k s eu am prieten s tot asa are sora s se intelege ffff bn cu ea poi e normal frate k eu sunt iubita lui nu masa.S in al doilea rand au crescut impreuna ar trebui sa-i invidiati ptr legatura stransa de iubire s prietenie frateasca dintre ei k se gaseste ffff rar in ziua d azi.Asa k lasati pe ei sa hotarasca dak se inteleg o ba,k degeaba dati sfaturi k sa se desparta k oricum nimeni nu asculta de sfaturi k is din partea parintilor sau etc......lol Va pup s va dosresc tot ce-i mai bun pe lume (dragoste,intelegere,pace s sanatate) Pa pa la toata lumea

Tu cu cine te certi,fata draga? Oricum fata care a deschis topicul n-o sa bage in seama parerile de aici,ea face tot ce vrea ea.

Postat pe 1 Noiembrie 2009 16:50
De la: io_sunt, la data 2009-11-01 16:38:12
De la: stefyy86, la data 2009-11-01 10:46:20misogin esti foarte frustrat,poate din cauza ca esti refuzat pana si de femeia de servici.in loc sa intri pe acest forum sa jicnesti femeile....mai bn te-ai posta pe un site de matrimoniale...ca aici nu te baga nimeni in seama.have a nice day in your life full of sheet!!!!!!!
iar pentru corina.....nu baga in seama rautatile unui fucker.

Aºa este,n-are ce cãuta aici!Eu zic sã ne strângem toþi pe un topic pentru o petiþie, sã-l expulzãm pe ticãlos pe femeideserviciu.ro , ca sã aibã o zi frumoasã în viaþa lui plinã de aºternuturi!

Postat pe 1 Noiembrie 2009 16:52
P drequuu..
kudika078551
Postat pe 1 Noiembrie 2009 18:37
De la: kudika078551, la data 2009-11-01 18:37:36P drequuu..

Adica? Nu vrei sa traduci ?

Postat pe 1 Noiembrie 2009 19:08
in primul rind trebuie sa o cunosti pe sora lui, familia lui...si relatia sa devina serioasa, adica de viitor. ca p...a poate f..e cit vrea si 1 an si 3 si 10...daca nu ai un statut clar nu ai nici un drept. de unde poti stii tu sigur cum stau lucrurile? poate fi ceva ciudat dar tot asa poate sa nu fie. daca dormi in pat cu cineva nu inseamna mare lucru. asa ca inainte de a-ti creea o parere cumpaneste bine faptele reale nu ceva bazat pe incertitudine si fantezie.si sa sti ca nimeni nu te va iubi daca nu inveti sa ai incredere. nici nu vei avea o relatie sanatoasa cu cineva daca il cicalesti, tipi si bati din picior. succes
kica
Postat pe 1 Noiembrie 2009 20:37
Hey! eu zic sa stai linistita pt k si eu am dormit 20 de ani cu fratele meu in pat, e mai mare cu 2 ani jumate ca mine, si in afara de bataie in somn nu se intampla nimic! Ne certam pe plapuma sau pe latimea patului. Nu a fost frumos gestu pe care l a facut el ca nu a tinut cont si de parerea ta, insa incearca sa privesti lucrurile cat mai normal, sunt frati! Mai stati de vb, comunicarea e cea mai imp intr o rel si sa fiti cat mai deschisi. Bafta multa! :)
kudika066155
Postat pe 1 Noiembrie 2009 21:23
nu prea ii normal sa doarma in preuna la varsta lor,nu ca ma gandesc la prosti ,dar chiar daca ar dormi in paturi separate in aceeasi camera
kudika45
Postat pe 1 Noiembrie 2009 22:23
nu am auzit:D
delya_07me
Postat pe 1 Noiembrie 2009 22:27
pff..nasoala treaba...nuj c s spon..nu cred k ii aja d grav k s t gandejty la despatzire pt k doarme cu sora lui..ci pt k nu ia in considerare ceea ce spui uh...k nu`l intereseaza parerea tah.. aja cred
delya_07me
Postat pe 1 Noiembrie 2009 22:32
De la: delya_07me, la data 2009-11-01 22:32:55pff..nasoala treaba...nuj c s spon..nu cred k ii aja d grav k s t gandejty la despatzire pt k doarme cu sora lui..ci pt k nu ia in considerare ceea ce spui uh...k nu`l intereseaza parerea tah.. aja cred

mai ce nu inteleg eu din toate astea....unde s a dus limba romana???....si mai ales gramatica.....ce puii mei scri acolo ???....ca am nevoie de un dictionar ca sa descifrez....dar nu cred ca exista asa ceva....pt limbajul tau.....scrie n muschii mei romaneste sa inteleaga toata lumea.....
gratuit89
Postat pe 1 Noiembrie 2009 22:38
BUNA DRAGA MEA ! SITUATIA E DESTUL DE GRAVA ,NU ESTE NORMAL LA VIRSTA ASTA SA DOARMA INPREUNA FRATI, E FOARTE DEPLASAT. TERMINA CIT MAI REPEDE CU EL, DACA ESTE ADEVARAT CA ESTE CEVA INTRE EI CRESTINESTE VOBIND EI NISTE PACATE GRELE IN SPATE.CONSULTA SI UN PREOT CALUGAR DE MANASTIRE ADEVARAT.AI GRIJA ALTA DATA CE ALEGI. AI GRIJA DE ACUM IN COLO SA FI FOARTE ATENTA SI NU MAI CADETI CA MUSTELE IN PLASA,NU AVETI AMBITIE DELOC.
kudika026288
Postat pe 1 Noiembrie 2009 22:49
De la: gratuit89, la data 2009-11-01 22:38:30
De la: delya_07me, la data 2009-11-01 22:32:55pff..nasoala treaba...nuj c s spon..nu cred k ii aja d grav k s t gandejty la despatzire pt k doarme cu sora lui..ci pt k nu ia in considerare ceea ce spui uh...k nu`l intereseaza parerea tah.. aja cred

mai ce nu inteleg eu din toate astea....unde s a dus limba romana???....si mai ales gramatica.....ce puii mei scri acolo ???....ca am nevoie de un dictionar ca sa descifrez....dar nu cred ca exista asa ceva....pt limbajul tau.....scrie n muschii mei romaneste sa inteleaga toata lumea.....

asa gratuuu! vreau sa-ti vad muschii !
_oktober_
Postat pe 1 Noiembrie 2009 22:51
Sunteti culmea... eu am 22 de ani si dorm cu fratele meu de 20 de ani in pat... Asta din cauza spatiului foare mic in care traim. Asta nu inseamna ca fac cine stie ce cu el. Am un iubit de 3 an pe care nu il deranjeaza lucrul acesta fiind din acelasi mediu... Toata treaba e sa fii diplomata si sa ai rabdare,asta numai daca vrei tu. Iar tu trebuie sa intelegi ca ea este sora lui langa care a crescut si pe care a crescut-o. O astfel de legatura e mai greu de 'desfacut'. Dar nu te-ai gandit si la faptu ca lui ii convine sa stea cu el? Cine face menaj, mancare etc.? Nu te-ai gandit la avantajele astea. Asta ar fi parerea mea in legatura cu chestia asta.
kudika031402
Postat pe 2 Noiembrie 2009 01:35
draga mea,
ti-am scris si un msj privat , dar scriu si aici asa pentru toata lumea .
stai linistita . e absolut normal sa doarma impreuna , chiar si in acelasi pat. la o adica , daca ar fi ceva bolnav la mijloc , crede-ma k ar lua alt pat numai sa nu dea de banuit.
stai calma si nu te despartri pt asta .
mult noroc.
marry_44
Postat pe 2 Noiembrie 2009 09:39
cred ca cel mai bine ar fi sa faci cumva sa o vezi pe sora lui, sa o cunosti. sunt convinsa ca atunci o sa te mai linistesti! asta dk este chiar sora lui ;)
stely_filip
Postat pe 2 Noiembrie 2009 09:51
hai sa fim seriosi, tine de bunul simt al fiecaruia. fratii daca sutn de sex opus dorm in pat cat sunt mici, dar deja la 27 respectiv 24 nu se pune problema. mie mi-ar fi rusine. mie imi place sa dorm lejez imbracata, iar cu fratimiu langa mine ar fi imposibil. repet, asta tine de bunul simt al fiecarui on si de educatie.
raluca_sarbu
Postat pe 2 Noiembrie 2009 10:47
Scuze de greseli ma grabesc. dar am uitat sa adaug ceva. misogin ar trebui sa faci un control la psihiatru sa iei un tratament si iti zic prieteneste. pacat ca exista oameni care gandesc ca tine.
raluca_sarbu
Postat pe 2 Noiembrie 2009 10:49
Doamne fereste,nu este deloc normal ca ei sa doarma impreuna.dar nu am inteles:ei sunt frati de sange?
si din cate ai povestit tu aici,ei cam cauta sa stea impreuna,se petrece ceva necurat la mijloc,ia si afla,discuta cu el pe tema asta iar daca vezi ca reactioneaza urat,despart-te de el.nu cred ca ai vrea sa ai un iubit care face sex cu sora lui,un pacat groaznic.
reo
Postat pe 2 Noiembrie 2009 12:57
Nu mai stiu daca sa rad sau sa plang...
Cred ca mai bine o sa rad cu lacrimi si asa .. sunt si eu impacata.

Asta pune capac..

" daca vezi ca reactioneaza urat,despart-te de el.nu cred ca ai vrea sa ai un iubit care face sex cu sora lui,un pacat groaznic."
rashela
Postat pe 2 Noiembrie 2009 13:04
buna, sunt si eu noua pe forum cat de cat si draga mea sa stii ca am avut si eu parte de asa ceva mai demult. cum plecam la servici dimineata sora lui se baga in pat langa el pe locul meu si o lua in brate ca cica ii era frig............. am stat si am vb despre asta si toit asa ca sunt eu nebuna ca aberez eu pana cand am surprins-o pe sora lui mirosiundu-i chilotii pe sarma dezbracandu-se de fata cu el de sutien. ca ce nu a mai vazut el tate........... si ramanand in chilotei minusculi de dantela transpareti .
un sfat iti pot da asta daca vrei sa il urmezi:FUGI DE ASEMENEA SPECIMENE...... TOATA VIATA TA DACA RAMAI CU EL VEI FI COMPARAT CU SORA.. SI NU E BINE CREDE-MA. Eu am pus punct de abia dupa ce imi umplusem" capul de cucuie" ca am spus laasa ca se schimba el, ca tot pe mine ma iubeste , dar sa stii ca nu e asa........ acesti oameni au o dragoste ascunsa
sa iti mai spun ceva.: cand venea de la servici ea era prima care il pupa si sarea de gatul lui, si il pipaia pe fund pe tate..... FUGI SI LASA-L CA NU-I DE TINE.
IMI PARE RAU CA MAI EXISTE INCA ASA CEVA......... AM TRECUT SI EU PRIN ASA CEVA DAR NOROC CA M-AM TREZIT LA TIMP.
Si acum sora lui s-a maritat dar el tot langa ea sta in aceeasi casa, desi si el are casa. fugi cat poti si lasa-l si nu te mai uita in urma . nu merita un astfel de om atentia ta. crede-ma sunt patita.
a_burciu
Postat pe 2 Noiembrie 2009 13:14
De la: rashela, la data 2009-11-02 13:04:53Nu mai stiu daca sa rad sau sa plang...
Cred ca mai bine o sa rad cu lacrimi si asa .. sunt si eu impacata.

Asta pune capac..

" daca vezi ca reactioneaza urat,despart-te de el.nu cred ca ai vrea sa ai un iubit care face sex cu sora lui,un pacat groaznic."

Ei da, lasa tu, nu stii cum trebuie sa procedeze baiatul ?! Sa-si lasa familia pt iubita care isi imagineaza ca cine stie ce face in pat cu sora lui
Summer_
Postat pe 2 Noiembrie 2009 14:11
De la: scorpio67, la data 2009-10-21 18:23:28
De la: Alin1980, la data 2009-10-21 18:16:21
De la: scorpio67, la data 2009-10-21 18:10:22
De la: Alin1980, la data 2009-10-21 17:59:05
De la: scorpio67, la data 2009-10-21 09:02:35
De la: Alin1980, la data 2009-10-21 07:53:55Am o sora si nu o pot privi in veci ca pe o femeie ,o privesc pur si simplu ca pe o parte din mine .

Dar nu cred ca dormi cu ea in pat.

Scorpio ai copii?ai dormit cu ei in pat ? tatal lor a dormit cu ei in pat ?ai frati ?ai dormit cu ei in pat? cu siguranta Da .Inca ceva cred ca nu mirosi tu bine din 2 fraze ce se intampla intr-o familie .Sunt uimit ca o d-na de 42 de ani poate gandi asa ?Ozi buna !Sarut mana!

Nu are importanta daca am copii dragalasule ,stiu bine ce relatii sunt intr-o familie .Aici nu e vorba de copii mici e vorba deja de adulti.Eu una l-as scuipa pe unul care la 20 de ani ,sa zicem ,doarme cu mami sau cu surioara in nici un caz in locul ei n-as ramane cu el,un papa lapte in fusta surorii daca si a mamicii.Sorry daca sunt nitel mai puritana dar am motivele mele.[/quot
Scorpio dai cu scuipat prea repede ,ca sa o faci asculta si partea cealta .Nu crezi ca asa este corect ?
toti baietii isi protejeaza surorile si isi iubesc mamele .Ce naiba ?

De ce nu recunoasteti ca multi dintre voi sunteti si ramaneti mamosi o viatza.O armata de femei nu va rapun doar mama si sora.Si pentru asta o sa te infoi dar asta e din pacate adevarul si tocmai pentru ca in 42 de ani am strans ceva experienta cam stiu ce spun.

Asta este parerea ta, totul tine de educatie si bun simt. daca tu ai un razboi su soacrele ( se vede pe alte topicuri ) asta nu inseamna ca un barbat care tine la mama sa este un papa lapte...dimpotriva, asa cum un barbat renunta la mama lui pt una care il pune sa aleaga, la fel de usor va renunta si la aceea cu prima ocazie..Eu consider mai degraba un barbat papa lapte daca nu are personalitate. Tu in 42 de ani nu ai strans mai nimic, ai un limbaj oribil, sari cu scuipatul mai repede, te mai si lauzi cu realizarea ta de ati intoarce sotul impotriva mamei. Nici mama mea nu s-a inteles prea bine cu soacra, dar sa stii ca ignorand-o si pastrand o relatie decenta nu a avut nicio problema, chiar au locuit in aceeasi casa.
Mai m-a acuzat cineva mai sus ca nu definesc eu normalul sau ceva de genul acesta...normalul nu se defineste, insa in lume exista niste reguli nescrise dupa care ne ghidam spre armonie si intelegere, nu trebuie sa ne linsam ca sacalii.
Summer_
Postat pe 2 Noiembrie 2009 14:22
De la: Summer_, la data 2009-11-02 14:22:31
De la: scorpio67, la data 2009-10-21 18:23:28
De la: Alin1980, la data 2009-10-21 18:16:21
De la: scorpio67, la data 2009-10-21 18:10:22
De la: Alin1980, la data 2009-10-21 17:59:05
De la: scorpio67, la data 2009-10-21 09:02:35
De la: Alin1980, la data 2009-10-21 07:53:55Am o sora si nu o pot privi in veci ca pe o femeie ,o privesc pur si simplu ca pe o parte din mine .

Dar nu cred ca dormi cu ea in pat.

Scorpio ai copii?ai dormit cu ei in pat ? tatal lor a dormit cu ei in pat ?ai frati ?ai dormit cu ei in pat? cu siguranta Da .Inca ceva cred ca nu mirosi tu bine din 2 fraze ce se intampla intr-o familie .Sunt uimit ca o d-na de 42 de ani poate gandi asa ?Ozi buna !Sarut mana!

Nu are importanta daca am copii dragalasule ,stiu bine ce relatii sunt intr-o familie .Aici nu e vorba de copii mici e vorba deja de adulti.Eu una l-as scuipa pe unul care la 20 de ani ,sa zicem ,doarme cu mami sau cu surioara in nici un caz in locul ei n-as ramane cu el,un papa lapte in fusta surorii daca si a mamicii.Sorry daca sunt nitel mai puritana dar am motivele mele.[/quot
Scorpio dai cu scuipat prea repede ,ca sa o faci asculta si partea cealta .Nu crezi ca asa este corect ?
toti baietii isi protejeaza surorile si isi iubesc mamele .Ce naiba ?

De ce nu recunoasteti ca multi dintre voi sunteti si ramaneti mamosi o viatza.O armata de femei nu va rapun doar mama si sora.Si pentru asta o sa te infoi dar asta e din pacate adevarul si tocmai pentru ca in 42 de ani am strans ceva experienta cam stiu ce spun.

Asta este parerea ta, totul tine de educatie si bun simt. daca tu ai un razboi su soacrele ( se vede pe alte topicuri ) asta nu inseamna ca un barbat care tine la mama sa este un papa lapte...dimpotriva, asa cum un barbat renunta la mama lui pt una care il pune sa aleaga, la fel de usor va renunta si la aceea cu prima ocazie..Eu consider mai degraba un barbat papa lapte daca nu are personalitate. Tu in 42 de ani nu ai strans mai nimic, ai un limbaj oribil, sari cu scuipatul mai repede, te mai si lauzi cu realizarea ta de ati intoarce sotul impotriva mamei. Nici mama mea nu s-a inteles prea bine cu soacra, dar sa stii ca ignorand-o si pastrand o relatie decenta nu a avut nicio problema, chiar au locuit in aceeasi casa.
Mai m-a acuzat cineva mai sus ca nu definesc eu normalul sau ceva de genul acesta...normalul nu se defineste, insa in lume exista niste reguli nescrise dupa care ne ghidam spre armonie si intelegere, nu trebuie sa ne linsam ca sacalii.

Nici nu te bag in seama ,esti o maimutza care tot topaie in jurul meu incercand sa ma provoace,dar nu meriti nici macar scuipatul ala de care pomenesti.Esti tot timpul cu fundul in doua luntri.Nu-ti plac parerile mele du-te si latra la alta masa.Iar viata mea nu te priveste.

Postat pe 2 Noiembrie 2009 14:32
Draga mea, eu nu te provoc, asta crezi tu, asa esti tu obisnuita sa dai frau liber mahalagismelor.
Te simti bine pt ca ai o mie si ceva de postari si pt ca te pupi in dos cu alti utilizatori ? Te simti bine pt ca ei iti iau apararea indiferent de ce ai zice si indiferent daca ai dreptate sau nu ?
Nu te mai lauda cu varsta pe care o ai si cu experienta pe care cica ai acumulat-o...despre ce experienta vorbesti ?
Ai familie ?
Ai copii ?
Stii ce e aia o familie normala ?
Stii ce inseamna sa iti ajuti un membru al familiei la nevoie ?
Te mandresti cu faptul ca l-ai determinat pe sotul tau sa rupa relatiile cu mama lui ?
Te mandresti cu faptul ca pe alt topic scrii ca ai fi vrut sa ai un sot orfan ????!!!
Nu imi arde mie de viata ta, insa se vede cine esti dupa cat stai pe o porcarie de forum si pt cat te implici, sa nu mai vorbesc despre prostiile pe care le debitezi ( pt o femeie de 42 de ani ) si pt stilul de a te adresa...hai cu scuipatul, hai cu injuratul...

Atata timp cat parerea mea este diferita de a ta, nu inseamna ca sunt cu fundul in 2 luntri...inseamna nu pot sa am aceeasi parere cu tine referitor la orice subiect, este normal sa fim diferiti.
Summer_
Postat pe 2 Noiembrie 2009 14:47
De la: Summer_, la data 2009-11-02 14:47:10Draga mea, eu nu te provoc, asta crezi tu, asa esti tu obisnuita sa dai frau liber mahalagismelor.
Te simti bine pt ca ai o mie si ceva de postari si pt ca te pupi in dos cu alti utilizatori ? Te simti bine pt ca ei iti iau apararea indiferent de ce ai zice si indiferent daca ai dreptate sau nu ?
Nu te mai lauda cu varsta pe care o ai si cu experienta pe care cica ai acumulat-o...despre ce experienta vorbesti ?
Ai familie ?
Ai copii ?
Te mandresti cu faptul ca l-ai determinat pe sotul tau sa rupa relatiile cu mama lui ?
Te mandresti cu faptul ca pe alt topic scrii ca ai fi vrut sa ai un sot orfan ????!!!
Nu imi arde mie de viata ta, insa se vede cine esti dupa cat stai pe o porcarie de forum si pt cat te implici, sa nu mai vorbesc despre prostiile pe care le debitezi ( pt o femeie de 42 de ani ) si pt stilul de a te adresa...hai cu scuipatul, hai cu injuratul...

Atata timp cat parerea mea este diferita de a ta, nu inseamna ca sunt cu fundul in 2 luntri...inseamna nu pot sa am aceeasi parere cu tine referitor la orice subiect, este normal sa fim diferiti.

Esti cam proasta tanti,din postarile mele care vad ca te preocupa atata n-ai inteles nimic.N-am de gand sa stau sa-ti explic tie o neica nimeni ca ai intors totul pe dos,da asa suntetzi voi luminatele de pe forum ,cititi doar jumatati de propozitii si le interpretati dupa cat va duce neuronul.Oricum faptul ca te preocupa persoana mea , ca imi citesti partial postarile si ca nu vreau sa-mi dezleg izmenele si sa spun adevarul despre viata mea reala e de bine,ma simt "mandra" cand vad ca una ca tine ma urmareste sa ma muste de fund.Sa-ti fie de bine.

Postat pe 2 Noiembrie 2009 14:55
Nu fii ,,mandra'' aiurea, eu citesc postarile tuturor, si nu, nu ma preocupa persoana ta, doar ma amuz pe seama cuiva care se crede de 3X femeie !
Summer_
Postat pe 2 Noiembrie 2009 15:00
De la: scorpio67, la data 2009-11-02 14:55:00
De la: Summer_, la data 2009-11-02 14:47:10Draga mea, eu nu te provoc, asta crezi tu, asa esti tu obisnuita sa dai frau liber mahalagismelor.
Ai familie ?
Ai copii ?

Esti cam proasta tanti,din postarile mele care vad ca te preocupa atata n-ai inteles nimic.N-am de gand sa stau sa-ti explic tie o neica nimeni ca ai intors totul pe dos,da asa suntetzi voi luminatele de pe forum ,cititi doar jumatati de propozitii si le interpretati dupa cat va duce neuronul.Oricum faptul ca te preocupa persoana mea , ca imi citesti partial postarile si ca nu vreau sa-mi dezleg izmenele si sa spun adevarul despre viata mea reala e de bine,ma simt "mandra" cand vad ca una ca tine ma urmareste sa ma muste de fund.Sa-ti fie de bine.

nu te agita, tanti asta e umpic sarita de pe fix...ori se plictiseste excesiv
ralukutzza
Postat pe 2 Noiembrie 2009 15:00
De la: Summer_, la data 2009-11-02 15:00:25Nu fii ,,mandra'' aiurea, eu citesc postarile tuturor, si nu, nu ma preocupa persoana ta, doar ma amuz pe seama cuiva care se crede de 3X femeie !

ei fii tu una si nu stim noi? sau cum? ..tu urmaresti postarile tuturor...cum ziceam lipsa de ocupatie, la varsta dumitale tanti ... urat!
ralukutzza
Postat pe 2 Noiembrie 2009 15:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce regrete aveti voi? 31 De la: Storm19 13 Ianuarie 2010 17:44
Cele mai frecvente motive de cearta !!!!! 28 De la: aqnana 25 Februarie 2009 21:46
locuitul cu iubitul in casa parintilor lui 73 De la: andra_ale 2 Septembrie 2009 10:39
:) 4 De la: lediable_symonyk 8 Decembrie 2009 16:50
care actualul sau fostul? sau nici unul? 16 De la: camy_doll 14 August 2009 11:21