Mai multe
De la: Summer_, la data 2009-11-02 15:00:25Nu fii ,,mandra'' aiurea, eu citesc postarile tuturor, si nu, nu ma preocupa persoana ta, doar ma amuz pe seama cuiva care se crede de 3X femeie ! Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria ta valoare. Gogosi de astea sa vinzi altcuiva ,dragutaza ca citesti toate postarile,se vede ce frumos le-ai trunchiat si le-ai facut sa para ceea ce nu sunt pe ale mele.Daca esti nebagata in seama incearca la altcineva mie nu-mi spui nimic. |
||
|
Postat pe 2 Noiembrie 2009 15:06 |
||
|---|---|---|
De la: scorpio67, la data 2009-11-02 15:06:37De la: Summer_, la data 2009-11-02 15:00:25Nu fii ,,mandra'' aiurea, eu citesc postarile tuturor, si nu, nu ma preocupa persoana ta, doar ma amuz pe seama cuiva care se crede de 3X femeie ! Bine ca citesti tu 2 randuri scrise de mine si iti dai seama ca vreau sa fiu bagata in seama :)) M-ai vazut pe mine ca ma bag in seama cu voi ??? Tu ai auzit de diferentele de opinie ??? Asta inseamna ca ma bag in seama cu voi ??? Ma lasi cu citatele tale, valoarea ta, valoarea ta nu o are nimenea, nuh ? Doamne fereste sa ma bag in seama cu clubul nevestelor disperate ( nu ca alea din serial, ca alea sunt bune ). Hai ca deja este inutil sa iti scriu deja, ramai in ignoranta ta de femeie trecuta de 40 de ani, degeaba...pacat ! |
||
|
Summer_ Postat pe 2 Noiembrie 2009 15:19 |
||
|
e foarte urat ca forumul se transforma intr-o lupta de orgolii...fiecare are parerea lui si ar trebui sa ne respectam parerile.. in ceea ce priveste topicul cred ca exista 2 taisuri: este sau nu sora lui...mi se pare o poveste destul de complicata...ei doi stau in iasi...tu in piatra neamt si ea are o rel cu un tip din pitesti....ar trebui sa cercetzi foarte bine daca este intra-adevar sora lui...nu te increde ca ai fost la ea in apartament...de ce nu ii ceri sa te intalnesti cu ea o data...banuiesc ca atunci cand va vedeti in weekend el vine la tine...invito si pe ea odata, cere sa vb cu ea la tel, incearca sa te imprietenesti cu ea...macar sa sti pe ce tere mergi...tu deicamdata tragi o concluzie doar din faptul ca dorm amandoi impreuna lucru care e oarecum deplasat (cred totusi ca pare deplast doar pt noi cei care nu am trecut prin experienta de a fi nevoiti sa dormim cu cineva din familie..nu judec asta pt ca sunt singura la parinti si nu am trecut prin astfel de experiente) Pe de o parte modul in care el a reactionat poate fi inteles pt ca tu esti de 6 luni cu el si sora ui este de o viata :) si daca intr-adevar este sora lui si sunt apropiati normal ca s-a simtit jignit...insa daca nu ar avea nimik de ascuns singur ti-ar fi facut cunostinta cu ea, te-ar fi familiarizat cu ea macar telefonic, ca sa te faca sa ai incredere in ceea ce iti spune...faptul ca el ti-a spus ca ai de ales in loc sa ofere variante de mijloc este dubios.... si avand in vedere faptul ca va vedeti 2 zile pe sap cred si eu ca totul e frumos ...daca nu ar nici atunci ar fi chiar grav....descopera misterul acestei femei insa nu crizandu-te si facand supozitii in fata lui ci incearca sa intri in contact cu ea...daca el va refuza si nu vei vb cu ea este clar ca ea are un alt rol in viata lui si nu este realmente sora. |
||
|
|
||
|
ania18 Postat pe 2 Noiembrie 2009 15:32 |
||
De la: Summer_, la data 2009-11-02 15:19:10De la: scorpio67, la data 2009-11-02 15:06:37De la: Summer_, la data 2009-11-02 15:00:25Nu fii ,,mandra'' aiurea, eu citesc postarile tuturor, si nu, nu ma preocupa persoana ta, doar ma amuz pe seama cuiva care se crede de 3X femeie ! Parca ziceai ca te amuzi avocata amntelor,eu in locul tau m-as uita in oglinda si sigur m-ar umfla rasul sa vad ce vezi tu.Diferenta de opinie o faci cand iti cer eu opinia nu cand ti-o arunci tu ca pe mucii in fasole. |
||
|
Postat pe 2 Noiembrie 2009 15:44 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-11-02 15:44:57De la: Summer_, la data 2009-11-02 15:19:10De la: scorpio67, la data 2009-11-02 15:06:37De la: Summer_, la data 2009-11-02 15:00:25Nu fii ,,mandra'' aiurea, eu citesc postarile tuturor, si nu, nu ma preocupa persoana ta, doar ma amuz pe seama cuiva care se crede de 3X femeie ! 1. Am specficat si pe acel topic ca nu sunt pro amante, sunt impotriva mahalagioaicelor, in categoria carora te incadrezi - stiu ca frecventezi topicul ala numai pt a-ti farsa frustrarile de femeie neimplinita, asa ca reciteste ce am scris 2. Nu trebuie sa-mi dai tu voie sa-mi exprima parerea, este un forum public, se posteaza, pot sa scriu unde vreau eu. 3. Ma voi amuza in continuare |
||
|
Summer_ Postat pe 2 Noiembrie 2009 16:35 |
||
|
Nu am crezut ca o sa se ajunga la asemenea jigniri, daca as fi constientizat asta nu mai postam. Ce aveti voi de va simti asa direct afectati incat sa jigniti asa de urat? Eu nu inteleg de unde atata rautate... As avea replica pt fiecare din voi, dar ma abtin sa o mai fac, pt ca e in zadar. Atat pt cei asa indignati ca imi acuz prietenul ca face sex cu sora, sau de ceva cu tenta sexuala, cat si pt cei care considera ca ei 2 fac sex sau altele aferente, va mai repet inca o data: nu cred ca e vorba de asa ceva. Vroiam doar sa stiu pt mine cat este de normal sa dormi cu fratele sora in conditiile pe care le-am expus, pt ca mie una mi se parea deplasat din punct de vedere al decentei, care nu are legatura cu sexul. Daca eram sigura ca e ceva anormal in a dormi un frate cu o sora, nu mai postam aici ca sa caut raspunsuri. Deci nu mai acuzati, ca eu nu am tras concluzii ca ar fi rau sau bine, vroiam doar pareri. Daca as fi banuit pt o secunda ca ei 2 fac sex, nu mai postam aici, ne desparteam in secunda 2. Am inchis tipicul atunci pt ca am realizat ca nu am reusit sa ma exprim in asa fel incat sa fiu inteleasa. Dar vad ca ati continuat ft urat sa ma jigniti si sa va jigniti intre voi, si nu va inteleg de unde atata furie? nu e normal sa vorbiti asa, nu sunteti afectati direct cu nimic, asa ca puteti vorbi decent. Apreciez sfatul la toti care au vorbit fara sa jigneasca si va multumesc. La restul va rog sa nu mai jigniti, din asta nu reise decat ca sunteti frustrati, si ca in spatele parerilor voastre se afla o experienta persoanala care va determina sa va descarcati aici frustrarile. Parerea mea e ca se poate vorbi frumos, si nimic nu va justifica jignirile, nu sunteti indreptatiti sa o faceti. |
||
|
corinab840 Postat pe 2 Noiembrie 2009 17:11 |
||
De la: GABYTA13, la data 2009-11-02 20:44:54daca erau copii mici era totul ok dar la aceasta varsta deja se pun niste semne de intrebare!!!!!mai oameni buni la aceste varste ale lor oamenii normali au familii si vreo 2 copii acolo! ce naiba v-ati tampit? cum sa dormi cu sora ta la 27 de ani...doamne s-a intors lumea cu susul in jos.....vorba aia (tampita!) ca ce , doar suntem in familie nu?... Pai tu n u vezi ce sar rpd....cum ne permitem sa judecam rel sora-frate.Ei uite ca ne permitem-pt ca oricat de mult imi iubesc fratii-tot cu iubitul vreau sa dorm in pat si sa fac ce fac 2 oameni care se iubesc.Si frate-miu la fel-mai mult ca sigur prefera sa faca sex cu iubita lui ,decat sa doarma cu mine sau alte rude in acelasi pat.Dar fetele astea ,nu cred la fel.Ma intreb ce ar face intr-o situatie reala,in care vine fratele-si zice ca sta pe perioada nelimitata sa doarma cu ele in acelasi pat-si cu iubitul sa se vada doar in weekend.Nu le-ar deranja,ca doar nu mai au 10-12 ani????!!!!
|
||
|
luyyzz Postat pe 2 Noiembrie 2009 23:34 |
||
De la: corinab840, la data 2009-11-02 17:11:35Nu am crezut ca o sa se ajunga la asemenea jigniri, daca as fi constientizat asta nu mai postam. Nimic sexual...parcã te deranjau erecþiile lui matinale,sau acum au devenit nonsexuale,precum un "Bunã dimineaþa!" |
||
|
pufffer Postat pe 2 Noiembrie 2009 23:36 |
||
De la: pufffer, la data 2009-11-02 23:36:45De la: corinab840, la data 2009-11-02 17:11:35Nu am crezut ca o sa se ajunga la asemenea jigniri, daca as fi constientizat asta nu mai postam. Faptul ca are erectii dimineata nu inseamna ca face sex cu ea. Nu il acuz pe el ca e vinovat pt ca mi-a zis ca are erectii dimineata in pat cu ea, doar vroiam sa stiu si alte pareri, si nu din punct de vedere sexual ( relatie indecenta intre ei pt precum am spus daca consideram ca fac sex ne desparteam si nu mai postam aici ), ci din punct de vedere al decentei si a ceea ce este normal sa se intample intre un frate si o sora. Sper ca raspunsul meu te-a ajutat sa faci diferenta :) |
||
|
corinab840 Postat pe 3 Noiembrie 2009 00:15 |
||
| Deci nu-mi vine sa cred.....cum poti intreba ce preferi "fratele sau iubitul"????? Spui ca ai frati,,,,daca te-ar intreba cineva asa ceva, ai fii in stare sa alegi?? Care ar fi alegerea ta? | ||
|
Brunettzik Postat pe 3 Noiembrie 2009 00:21 |
||
De la: corinab840, la data 2009-11-03 00:15:35De la: pufffer, la data 2009-11-02 23:36:45De la: corinab840, la data 2009-11-02 17:11:35Nu am crezut ca o sa se ajunga la asemenea jigniri, daca as fi constientizat asta nu mai postam. Corina,cine a vrut sa inteleaga,a inteles exact ce ai spus tu.Parerile normal ca au fost impartite,dar nu pot sa nu postez cand vad ca se rastalmaceste totul si fiecare mai adauga ceva de la el,ceva despre care tu n-ai pomenit.Lasa-le pe ele sa doarma cu fratii pana la 30 de ani,ca e "relatie familiala" in mintea lor si tu fa-ti viata ta asa cum consideri,dar daca e posibil fara barbati care-si pun doar surorile pe primul plan si iubitelor nici macar nu le cer parerea.Ti-am spus,as fii curioasa daca iubitii lor ar proceda la fel,care le-ar fi reactia in viata reala,nu asa doar vorbe pe un forum....si sa le vad pe alea incantate ca iubitii lor dorm cu surorile in pat pana la 27 si pe ele le tin pe post de saltea de weekend.....
|
||
|
luyyzz Postat pe 3 Noiembrie 2009 00:24 |
||
De la: Brunettzik, la data 2009-11-03 00:21:21Deci nu-mi vine sa cred.....cum poti intreba ce preferi "fratele sau iubitul"????? Spui ca ai frati,,,,daca te-ar intreba cineva asa ceva, ai fii in stare sa alegi?? Care ar fi alegerea ta? Era vorba strict de dormitul impreuna-nu de a le distruge relatia de familie.Asta a spus Corina. Deci tu nu crezi ca frati-tu ar prefera sa doarma cu iubita?Ia intreaba-l ! Jesus....fata cati ani ai? Barbatii vor sa doarma in pat cu femeile lor,nu cu mame sau surori,ai inteles? |
||
|
luyyzz Postat pe 3 Noiembrie 2009 00:28 |
||
De la: Summer_, la data 2009-11-02 16:35:51De la: scorpio67, la data 2009-11-02 15:44:57De la: Summer_, la data 2009-11-02 15:19:10De la: scorpio67, la data 2009-11-02 15:06:37De la: Summer_, la data 2009-11-02 15:00:25Nu fii ,,mandra'' aiurea, eu citesc postarile tuturor, si nu, nu ma preocupa persoana ta, doar ma amuz pe seama cuiva care se crede de 3X femeie ! Parerea ti-o poti exprima ca si mine si ca toata lumea dar cum naiba se face ca parerea ta a fost plina de rautati numai la adresa mea,in loc sa fie la subiect adicatelea sa te adresezi Corinei si nu mie. Iti repet nu-mi spui nimic incearca la altcineva.Da ,dragutza amuza-te cat vrei tu,dar uita-te mai des in oglinda,o sa te amuzi si mai mult. |
||
|
Postat pe 3 Noiembrie 2009 07:36 |
||
|
In primul mesaj al Corinei (chiar si in celelalte).. nu s-a discutat nicio secunda pe cine prefera el in patul lui. Corina si iubitul ei nu locuiesc in aceeasi casa, nu locuiesc nici macar in acelasi oras. Prin urmare, nu s-a pus deloc problema cu cine prefera el sa doarma noaptea in pat. Corina a spus clar ca e o situatie temporara care, chiar si in aceste conditii.. pe ea o deranjeaza. Mai ales reactia lui. Cam asta era tot, pana la urma. Ca s-a ajuns la incest.. nici nu ma mira. Unde dai si unde crapa! Jumatate din fetiscanele care scriu pe Kudika... inca isi inchipuie ca povestea mea e si povestea ei.. si hop cu: "Si eu am patit la fel... ".. NU, nu pateste nimeni la fel.... povestile pot fi asemanatoare, dar nu identice. Asa este, educatia de acasa este vitala pentru relatia frate-sora. Jumatate dintre ei ajung sa se taie, sa se omoare, sa se judece pentru o farama de pamant sau un gologan.. pana la sfarsitul vietii. Astia sunt cei care nu concep sa imparta nimic .. nici macar patul cand situatia o impune. REPET, cand situatia o impune.. si, in cazul de fata.. exista o asemenea situatie. Doar ca unii.. din nou isi inchipuie ca povestea Corinei.. e povestea lor. |
||
|
rashela Postat pe 3 Noiembrie 2009 08:18 |
||
|
Si eu am dormit cu fratele meu mult timp. Bunicul nostru a avut o problema de sanatate si a trebuit sa-i cedez camera mea. Chiar mi-a facut placere sa dorm din nou cu fratele meu desi eu aveam cam 24 de ani si el 23, cam 3 ani am dormit inpreuna. Cred caprietenul tau si cu sora lui au o reletie foarte speciala si ca le face pur si simplu placere sa stea impreuna. Cand fratele meu s-a casatorit am fost foarte geloasa pe cumnata mea (care e o scumpa de altfel, mi-am dat seama mai tarziu de asta) si am suferit foarte mult, atunci am inteles cum e cu soacrele. Parerea mea este sa incerci sa te detasezi un pic de aceasta relatie, altfel nu faci decat sa-l indepartezi de tine. O sa vezi ca pe viitor o sa fie doar al tau, daca chiar il iubesti trebuie doar sa ai muuuuulta rabdare. |
||
|
crissmatei Postat pe 3 Noiembrie 2009 14:12 |
||
De la: kudika45, la data 2009-11-01 22:23:31dar chiar daca ar dormi in paturi separate in aceeasi camera WTF?!!? oau si cand ma gandesc la anormalii aia de indieni care stau 5 intr-o camera (ca asa le e cultura, dar nu ma astept sa intelegeti voi) sau ma gandesc la anormalii aia de oameni saraci care n-au decat o garsoniera sau un apartament cu 2 camere (din care intr-una stau mama cu tata)!!!! |
||
|
kitty_krieger Postat pe 3 Noiembrie 2009 14:22 |
||
| penibil...uite asa isi dau femeile in petec si au dreptate barbatii cand ne fac cate si mahalagioaice...ma refer strict la cele care au facut tam tam...fetelor...treziti-va...daca nu dati un sfat numai scrieti...nu intereseaza pe nimeni de frustarile voastre...daca nu puteti fi obiective si sa tratat problema oricui detasat fara a a vedea anormalul si apoi o solutie folositi-va timpul altfel... | ||
|
ania18 Postat pe 3 Noiembrie 2009 17:24 |
||
| corina nu trebuie sa te deranjeze perosnale rautacioase...este evident ca din moment ce ai scris pe forum nici pt tine nu era f clar daca situatia e sau nu anormala...daca vreunul din sfaturi ti se pare util foloseste-l , daca nu amuza-te ca exista oamenii si mai anormali decat iubitul tau :) | ||
|
ania18 Postat pe 3 Noiembrie 2009 17:27 |
||
De la: io_sunt, la data 2009-10-28 00:48:45 Acum eºti MUUUUUUULT mai interesantã dacã ne-ai spus cã iubitul tãu doarme cu sânii tãi în mânã.Pt aroganþa asta o sã-þi ignor toate comentariile.[/quote] esti penibil! pe cuvant... Am zis...nu m-ar deranja...nu ca se intampla asta! nu stiu cum dormi tu (probabil cu picioarele strans legate si cu mainile pe piept )...Se intampla ca persoana cu care dormi in acelasi pat sa nu isi controleze mainile in timpul somnului si sa te atinga NEINTENTIONAT! Ti s-a intamplat? Ma rog...daca dormi in masina, nu are cum, deci, ai fi scuzat! |
||
|
NumaiTu Postat pe 3 Noiembrie 2009 22:01 |
||
| Draga mea, si eu am o fata si un baiat mari, aproape de aceeasi varsta, acum studenti. Ei au in camera in care au crescut de mici un pat etajat si dorm si la varsta asta in el, sunt convinsa ca totul e curat si inocent. | ||
|
judgingamy Postat pe 4 Noiembrie 2009 17:02 |
||
| mamaaa ce mahalagisme, s-a desfiintat oboru' tzatzelor....ce limbaj aveti ma mir ca nu v-au sters mesajele. ce aveti de impartit si ce atita ca nu-i normal la virsta lor...haida de!!!!. eu am cu cinci ani mai mult decit fratele meu, si am dormit in acelas pat de cind eram copii. ca asa era situatia. ce daca acu nu as avea decit un pat ar sari frate-miu pe mine sau eu pe el...hai ca bateti cimpii | ||
|
kica Postat pe 5 Noiembrie 2009 23:56 |
||
De la: rashela, la data 2009-11-03 08:18:36In primul mesaj al Corinei (chiar si in celelalte).. nu s-a discutat nicio secunda pe cine prefera el in patul lui. Corina si iubitul ei nu locuiesc in aceeasi casa, nu locuiesc nici macar in acelasi oras. Prin urmare, nu s-a pus deloc problema cu cine prefera el sa doarma noaptea in pat. Corina a spus clar ca e o situatie temporara care, chiar si in aceste conditii.. pe ea o deranjeaza. Mai ales reactia lui. ai perfecta dreptate, ai punctat bine |
||
|
kica Postat pe 6 Noiembrie 2009 00:00 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-11-03 14:22:27De la: kudika45, la data 2009-11-01 22:23:31dar chiar daca ar dormi in paturi separate in aceeasi camera Cred ca faci niste comparatii care n-au nici o legatura cu subiectul.De ce nu pomenesti si de mormoni si de mai stiu eu cine.Din cate mi-aduc eu aminte nu din punctul de vedere al sexualitatii se considera ca e bizar sa dormi ca barbat cu sora ta in pat la o varsta la care nu te mai joci in mod sigur cu masinute si ursuleti. |
||
|
Postat pe 6 Noiembrie 2009 07:40 |
||
De la: melka, la data 2009-10-25 13:45:09situatia e cam asa: cam asa e! bine zis
|
||
|
ralukutzza Postat pe 6 Noiembrie 2009 09:03 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-11-06 07:40:23De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-11-03 14:22:27De la: kudika45, la data 2009-11-01 22:23:31dar chiar daca ar dormi in paturi separate in aceeasi camera eu comentam strict pe cine am citat. alta care mai intai taie si apoi masoara |
||
|
kitty_krieger Postat pe 6 Noiembrie 2009 11:04 |
||
| noah.. se arde cu sor'sa sau e doar imaginatia ta bolnava? | ||
|
felixcat Postat pe 7 Noiembrie 2009 01:29 |
||
|
1. relatia voastra e prea cruda ca sa poti schimba ceva din oranduielile lor familiale. 2. totusi el nu ar trebui sa-ti vorbeasca asa ci pur si simplu sa iti explice care este situatia cu calm si fara jigniri de genul "da' cine esti tu sa imi dai mie sfaturi?" si totusi...tinand cont de faptul ca nu ti-a facut cunostinta cu ea si ia foc atunci cand vi cu diverse sugestii....esti absolut sigura ca e sora lui? ai zis ca ai vazut poze prin casa, foarte bine. dar daca nu ai vazut-o pe cea care doarme cu el de unde sti ca e fata din poze? sau cand vorbeste la tel, de unde sti ca cea cu care vorbeste, si care e intradevar sora lui, nu e cu totul alta persoana decat cea cu care doarme? scuze, dar ceva nu se leaga. daca e asa legat de sora lui de ce nu vine cu ea intr-un w-end la tine sa va cunoasteti? |
||
|
potra4u Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:31 |
||
| poate ca vi se pare deplasata gandirea mea...dar de ce sa gandim pozitiv ? si sa fie negativ ? eu cred ca are probleme mari....sunt de evitat persoanele astea. ( nu vreau sa zic ca ar face ceva ) dar TU ca prietena lui.....asta banui si ....in fine. bafta | ||
|
bryanaiepuri Postat pe 22 Noiembrie 2009 20:49 |
||
De la: bryanaiepuri, la data 2009-11-22 20:49:35poate ca vi se pare deplasata gandirea mea...dar de ce sa gandim pozitiv ? si sa fie negativ ? eu cred ca are probleme mari....sunt de evitat persoanele astea. ( nu vreau sa zic ca ar face ceva ) dar TU ca prietena lui.....asta banui si ....in fine. bafta de regula intr-o prietenie se exclud cauzele care ar putea duce la .....despartire. nu vreau sa-ti zic pe fata, adevarul dureros....incest !!!!!!!!!! |
||
|
bryanaiepuri Postat pe 22 Noiembrie 2009 20:51 |
||
wow avem o noua academiciana intre noi, unde focului ai invatat sa scrii asa? ma gandesc, oare cum vorbesti?!
|
||
|
Buba Postat pe 27 Noiembrie 2009 17:02 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ce parere aveti de swing? | 29 | De la: paul74 24 Mai 2015 16:00 |
| femeile, barbatii si sexul | 155 | De la: dea_odeen 24 Noiembrie 2010 01:57 |
| o sansa pentru un suflet prea mic ca sa spuna ce-l doare | 3 | De la: samara_b 13 Iulie 2009 07:20 |
|
|
||
| Despartire | 15 | De la: Katty03 22 Mai 2010 10:23 |
| ajutati-ma!!!nu stiu ce sa fac... | 8 | De la: kika25 13 Octombrie 2009 19:00 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.