Setari Cookie-uri

frate si sora dorm impreuna

eu cred ca nu e sora-sa ;) totusi ......
mayunik
Postat pe 30 Octombrie 2009 12:43
NU E SORA LUI
kudika054546
Postat pe 30 Octombrie 2009 16:35
De la: Summer_, la data 2009-10-25 14:03:32
De la: frozen_autumn, la data 2009-10-15 17:59:14
De la: corinab840, la data 2009-10-15 12:19:48Pisicuta_raizoinca ai dreptate, am realizat si eu ca familia lui e pe primul loc si ca e mai bine sa nu ma mai bag pt ca lucrurile oricum nu o sa se schimbe doar pt ca nu pot eu accepta situatia. Nu am de gand sa ii mai zic nimic, am discutat destul subiectul. Dilema mea este daca sa mai raman impreuna cu el sau nu in situatia de fata. Imi e greu sa accept ca noapte de noapte doarme cu sora lui....si mai stiu cum "se trezeste" el dimineata, ca orice barbat normal de altfel. Chiar daca intentiile lor sunt fara nici o tenta sexuala, tu ca barbat sa te trezesti dimineata in erectie langa sora ta, nu mi se pare normal...
As vrea sa pot accepta asta si sa raman cu el, dar am retineri mari...

Corina,
Eu ti-am spus parerea mea. Oricat ar fi de diferite familiile si cine stie ce fel de obiceiuri mai au nu mi se pare absolut deloc normal ce ai relatat tu aici. Si mai straniu este ca el iti spune sec si raspicat " nu te baga in familia mea". Eu consider ca daca el te-ar iubi doar un pic te-ar considera parte din familia lui. Sau ce Doamne iarta-ma inseamna pentru el iubita atunci? Sau mai exact ce rol ocupi tu in viata lui? Si tu personal te crezi atat de inferioara lui incat sa ii accepti toate aceste nazuri? Hai sa fim seriosi: fratii se ajuta reciproc, dar de aici si pana a dormi in acelasi pat no way! Cred ca ar fi putut cumpara o alta canapea. Eu daca as fi in locul tau in mod sigur nu as mai pierde vremea cu el prea mult.

Draga mea, ea dupa 6 luni de relatie nu are niciun drept sa ii dea lui ordine ce si cum sa faca ! Te-ai gandit poate ca intradevar soru lui va dormi cu el o perioada pana is ia de lucru ? Eu daca as avea probleme cu banii, as fi binevenite oricand la un var de-al meu * daca nu ar putea prietenul meu sa stea cu mine ), asta nu inseamna ca acel var este bolnav, ciudat sau cum vrei sa ii spui.
Sunteti o adunatura de posesive, crizate, paranoice, nebune cele care fac din tantar armasar ! Inceteaza sa mai dai sfaturi pt ca esti penibila !
Cica fratii se ajuta reciproc dar pana la ajunge sa doarma impreuna no way...cum naiba ??? dupa ce logica te-ai luat ??? dk eu iti spun ca am dormit cu tatal meu pt 2 luni ti se va parea ciudat, nu ? vei zice caa profitat de mine sau ca suntem 2 nebuni, nu-i asa ?

Tu esti ciudata si/ sau nebuna pentru ca nu ti-ai injectat doza de calmante la timp.. Te doare rau de latri in halul asta? Sau ce dracu ai patit? Un noroc de tine ca ai venit asa de calma, normala si cu idei atat de pure ca sa ne calmezi pe noi astea posesive, crizate & co.
ps: nu sunt 'draga ta ", pisi. Asa ca abtine-te !
frozen_autumn
Postat pe 30 Octombrie 2009 17:09
draga mea....omu asta chiar are probleme cu capu ca la 27 de ani sa doarma cu sora lui...doamne fereste..mai bine lasa-l in durereriile luica sigur sufera...nu este normal asa ceva....nici nu vrea sa iti de-a explicatii pai ce esti tu pentru el un nimeni sfatul meu ..TRIMITEL LA DOCTOR CA I BOLNAV
kudika078114
Postat pe 30 Octombrie 2009 18:14
De la: frozen_autumn, la data 2009-10-30 17:09:25
De la: corinab840, la data 2009-10-15 12:19:48Pisicuta_raizoinca ai dreptate, am realizat si eu ca familia lui e pe primul loc si ca e mai bine sa nu ma mai bag pt ca lucrurile oricum nu o sa se schimbe doar pt ca nu pot eu accepta situatia. Nu am de gand sa ii mai zic nimic, am discutat destul subiectul. Dilema mea este daca sa mai raman impreuna cu el sau nu in situatia de fata. Imi e greu sa accept ca noapte de noapte doarme cu sora lui....si mai stiu cum "se trezeste" el dimineata, ca orice barbat normal de altfel. Chiar daca intentiile lor sunt fara nici o tenta sexuala, tu ca barbat sa te trezesti dimineata in erectie langa sora ta, nu mi se pare normal...

Corina,
Eu ti-am spus parerea mea. Oricat ar fi de diferite familiile si cine stie ce fel de obiceiuri mai au nu mi se pare absolut deloc normal ce ai relatat tu aici. Si mai straniu este ca el iti spune sec si raspicat " nu te baga in familia mea". Eu consider ca daca el te-ar iubi doar un pic te-ar considera parte din familia lui. Sau ce Doamne iarta-ma inseamna pentru el iubita atunci? Sau mai exact ce rol ocupi tu in viata lui? Si tu personal te crezi atat de inferioara lui incat sa ii accepti toate aceste nazuri? Hai sa fim seriosi: fratii se ajuta reciproc, dar de aici si pana a dormi in acelasi pat no way! Cred ca ar fi putut cumpara o alta canapea. Eu daca as fi in locul tau in mod sigur nu as mai pierde vremea cu el prea mult.

Draga mea, ea dupa 6 luni de relatie nu are niciun drept sa ii dea lui ordine ce si cum sa faca ! Te-ai gandit poate ca intradevar soru lui va dormi cu el o perioada pana is ia de lucru ? Eu daca as avea probleme cu banii, as fi binevenite oricand la un var de-al meu * daca nu ar putea prietenul meu sa stea cu mine ), asta nu inseamna ca acel var este bolnav, ciudat sau cum vrei sa ii spui.
Sunteti o adunatura de posesive, crizate, paranoice, nebune cele care fac din tantar armasar ! Inceteaza sa mai dai sfaturi pt ca esti penibila !
Cica fratii se ajuta reciproc dar pana la ajunge sa doarma impreuna no way...cum naiba ??? dupa ce logica te-ai luat ??? dk eu iti spun ca am dormit cu tatal meu pt 2 luni ti se va parea ciudat, nu ? vei zice caa profitat de mine sau ca suntem 2 nebuni, nu-i asa ?

Tu esti ciudata si/ sau nebuna pentru ca nu ti-ai injectat doza de calmante la timp.. Te doare rau de latri in halul asta? Sau ce dracu ai patit? Un noroc de tine ca ai venit asa de calma, normala si cu idei atat de pure ca sa ne calmezi pe noi astea posesive, crizate & co.

Tot crizata ramai, draga mea ! Ideile mele sunt f normale si btw, de mine nu fuge nimeni, si in plus nu am pretentia sa inteleaga una ca tine
Summer_
Postat pe 30 Octombrie 2009 18:33

Corina,

... mai mama omida ... se pare ca si tu esti o ''justitiara'' cu ceva atirnind la nas ... faptul ca titlul topicului este ciudat si induce anumite comentarii ar fi de remarcat cuvintul DORM in loc de CULCAT ... fata care a postat a dat niste minime detalii care nu sint suficiente ... faptul ca sora sta cu fratele nu este o nenorocire ... poate nu sint chiar atit de bogati pe cit isi inchipuie prietena lui ... poate au mult mai multe probleme decit isi inchipuie ea ... oricum. PARE A FI O TZATZA VERITABILA ... daca o interesa persoana prietenului si relatiile lui cu sora, FACEA CEVA ... SE DUCEA PESTE EI ... asa a postat un topic unde isi dau multe mucoase cu parerea ...
... nu inteleg ce vrea ? ... sa ii spuna cineva ce se intimpla acolo ? ... ... penibil ... in afara de ea nimeni nu stie cit si daca este ceva adevarat din toata povestea ... oricum faptul ca nu face nimic dar continua sa il considere prieten ... am impresia ca ceva PUTE in povestirea ei ... variantele pot fi multiple ... poate fi simpla restringere de fonduri si ajutor fratesc, poate mai are o prietena, poate fi un test, poate fi o relatie anormala(dar este putin probabil din moment ce baiatul are prietena, culmea chiar prietena e cea care il acuza ascunsa de dupa gard) ... ce asteapta de la acest topic ... sa faca ce trebuie sa faca ea ... PREA MULTA BIRFA FETELOR, PREA MULTA BIRFA ...
... numai autoarea topicului poate rezolva situatia ... nu are nevoie de sfaturi ... trebuie sa verifice singura ... in fond e prietenul ei si nu a postat vreo poza a lui goe ca sa ne spuna mama omida adevarul ...
marco918
Postat pe 30 Octombrie 2009 18:35
De la: one_size, la data 2009-10-14 15:31:40sex bomb! sex bomb!sex bomb!
fumezi iarba?prizezi ceva pe nas?pe bune esti cam trilulilu!
keyth
Postat pe 30 Octombrie 2009 19:38
populatie mondiala de pe kudika chiar nu e nimeni in stare sa depisteze problema.. poate totusi nu am facut faculta aia degeaba.
sora lui este foarte frumoasa, dupa spusele lui.
chiar trebuie sa stau si sa expun acum teoria "tarfa aia isi baga nasul in treaba mea?"
spunea cineva sa isi cumpere doua paturi.. da.. asa sa faca si dupa aia sa aiba 1 metru patrat de spatiu in camera aia mica.
cine nu are frati nu poate intelege, un frate, vrei nu vrei il iubesti.. si te rog sa ma scuzi..dar in 6 luni de relatie tu ai pretentia sa fi pusa inaintea unei persoane pe care o cunoaste si iubeste de 24 de ani ...hai sictir.
felixcat
Postat pe 30 Octombrie 2009 19:53
De la: marco918, la data 2009-10-30 18:35:34

Corina,

... mai mama omida ... se pare ca si tu esti o ''justitiara'' cu ceva atirnind la nas ... faptul ca titlul topicului este ciudat si induce anumite comentarii ar fi de remarcat cuvintul DORM in loc de CULCAT ... fata care a postat a dat niste minime detalii care nu sint suficiente ... faptul ca sora sta cu fratele nu este o nenorocire ... poate nu sint chiar atit de bogati pe cit isi inchipuie prietena lui ... poate au mult mai multe probleme decit isi inchipuie ea ... oricum. PARE A FI O TZATZA VERITABILA ... daca o interesa persoana prietenului si relatiile lui cu sora, FACEA CEVA ... SE DUCEA PESTE EI ... asa a postat un topic unde isi dau multe mucoase cu parerea ...
... nu inteleg ce vrea ? ... sa ii spuna cineva ce se intimpla acolo ? ... ... penibil ... in afara de ea nimeni nu stie cit si daca este ceva adevarat din toata povestea ... oricum faptul ca nu face nimic dar continua sa il considere prieten ... am impresia ca ceva PUTE in povestirea ei ... variantele pot fi multiple ... poate fi simpla restringere de fonduri si ajutor fratesc, poate mai are o prietena, poate fi un test, poate fi o relatie anormala(dar este putin probabil din moment ce baiatul are prietena, culmea chiar prietena e cea care il acuza ascunsa de dupa gard) ... ce asteapta de la acest topic ... sa faca ce trebuie sa faca ea ... PREA MULTA BIRFA FETELOR, PREA MULTA BIRFA ...
... numai autoarea topicului poate rezolva situatia ... nu are nevoie de sfaturi ... trebuie sa verifice singura ... in fond e prietenul ei si nu a postat vreo poza a lui goe ca sa ne spuna mama omida adevarul ... [/quot

Serios? Asa-i ca-i prea multa barfa? Si tu nu barfesti acuma.Tu doar iti faci datoria de catatean exemplar si iti expui pararea ta justa, intangibila si perfecta pe un forum dedicat oamenilor seriosi, plini de idei inovatoare si cu un IQ de 180 asa-i? Ar fi o mare pierdere daca ai disparea dintre noi si nu ne-ai mai lumina cu ideile tale grozave. Din nou iti zic: hai sa fim seriosi! Vezi-ti lungul nasului inainte de a te apuca sa apostrovezi pe cine nimeresti, femeie. Am zis!
frozen_autumn
Postat pe 30 Octombrie 2009 21:28
De la: Summer_, la data 2009-10-30 18:33:48

Corina,

Tot crizata ramai, draga mea ! Ideile mele sunt f normale si btw, de mine nu fuge nimeni, si in plus nu am pretentia sa inteleaga una ca tine

Nu te astepti sa te inteleaga una ca mine asa-i? Da totusi te-ai ofuscat la comentariul meu. bizar....O sa imi pierd cateva minute cu tine. Daca te-ai fi uitat asa fugar pe topic ai fi putut observa ca parerile userilor sunt impartite. Unii sunt pro altii contra. Sa inteleg ca toti cei carora li se pare anormal sunt si ei anormali? Sa inteleg ca tu esti un etalon mondial si de aia ai taria sa afirmi ca ideile tale sunt foarte normale? Sunt normale raportat la ce ? La tine si la ideile tale personale cumva? Grow up! Ma cunosti cumva de poti afirma asa de senin ca sunt penibila crizata bla bla bla? Sau studiezi psihologia la spiru si ideeile tale sunt perfect normale? :)) Dintre toti cei care considera ca este anormal ca un frate si o sora sa doarma impreuna ti s-a parut tie trendy sa te enerveze chiar parerea mea.Well ... nu-i nimic! Mi se pare absolut normal sa apara cineva, asa ca tine, careia sa i se para ca ideile mele sunt horor iar ale lui sunt ideale. E de asemenea perfect normal sa fii indolent si sa nu iti dai seama. Pentru ca una ca mine vede zilnic de la ora 7 dimineata pana noaptea zeci de specimene ca tine, chiar daca pe tine te protejeaza anonimatul. Eu iti doresc sa fii tot timpul asa cum esti tu acuma : buna, toleranta, calma ( niciodata crizata) si extrem de inteligenta si astfel aceasta planeta va fi mai buna si mai roz .
frozen_autumn
Postat pe 30 Octombrie 2009 21:54
domnisoara...dar tu ca iti poti imagina ca iubitul tau face ceva cu sora ei..denota faptul ca ai o imaginatia foarte bogata care tinde catre imaginatie bolnava..sti ce se zice..suntem ceea ce gandim ..poate n-ar strica sa mergi la un psiholog i sa te sfatuiasca cum sa scapi de gandurile astea nocive .daca ne gandim bine cred ca tu esti cea care are probleme so just give it a break!!!!! anyway..cu cine votati?
michaela23
Postat pe 30 Octombrie 2009 23:52
salut si eu sunt din piatra neamt.sunt casatorita sotul meu are 29 iar sora lui are 30.acum cateva luni au fost impreuna in italia pt o sapt la parinti si au dormit impreuna.nu te mai gandi la prostii, poate din cauza ca sunt singuri de aceea vor sa stea imprweuna sa fie uniti.intre ei tot relatia de atunci cand erau mici a ramas cand poate dormeau impreuna se jucau sau poate faceau baie impreuna.............nu mai fi paranoica
elmagica
Postat pe 31 Octombrie 2009 10:39
De la: frozen_autumn, la data 2009-10-15 17:59:14 Si mai straniu este ca el iti spune sec si raspicat " nu te baga in familia mea". Eu consider ca daca el te-ar iubi doar un pic te-ar considera parte din familia lui. Sau ce Doamne iarta-ma inseamna pentru el iubita atunci? Sau mai exact ce rol ocupi tu in viata lui? Si tu personal te crezi atat de inferioara lui incat sa ii accepti toate aceste nazuri? Hai sa fim seriosi: fratii se ajuta reciproc, dar de aici si pana a dormi in acelasi pat no way! Cred ca ar fi putut cumpara o alta canapea. Eu daca as fi in locul tau in mod sigur nu as mai pierde vremea cu el prea mult.
Summer_
Postat pe 31 Octombrie 2009 15:20
De la: frozen_autumn, la data 2009-10-14 21:22:16Esti sigura ca aia e sora-sa? Daca este intr-adevar sora lui atunci da-l dracului cat mai repede posibil si fara a-ti consuma prea multa energie cu el.

Asta e solutia ! The award goes to Pisi Grrrr ! Deci ai o relatie, de 6 luni, observi ceva ce ti se pare dubioc, nu ca ar fi, dar poate ca esti mai critica, si ce zici : da-l dracului ! Incredibil, de parca nu suntem oameni, nu stim sa comunicam, sa ne intelegem sa ne lamurim !

De la: frozen_autumn, la data 2009-10-15 17:42:06Eu nu as ramane cu asemenea specimen nici daca ar fi sora-sa nici daca nu ar fi . Este suficient ca doarme cu o femeie in pat. Asa ceva nu este pentru mine.

Hai sa zicem ca...ai un iubit, iubitul tau are o sora, sora sa vine sa dea...admiterea la facultate in orasul in care este stabilit iubitul tau ! Iubitul locuind inr-o garsoniera sa zicem, este nevoit sa imparta patul cu sora sa ! Pffff, iti dai seama ! Cum poate el sa isi ajute sora ?? Da-o-n ma-sa pe soru-sa, nuh ? Sa se duca la hotel, de ce sa doarma cu fratele ei ??!! Evident ca tu esti cat se poate de normala cat ti-ai cosidera iubitul in caz ca vrea sa isi a jute sora...of, doamne, ce ti-e si cu familiile astea ciudate

Summer_
Postat pe 31 Octombrie 2009 15:20
De la: Summer_, la data 2009-10-31 15:20:58
De la: frozen_autumn, la data 2009-10-14 21:22:16Esti sigura ca aia e sora-sa? Daca este intr-adevar sora lui atunci da-l dracului cat mai repede posibil si fara a-ti consuma prea multa energie cu el.

Asta e solutia ! The award goes to Pisi Grrrr ! Deci ai o relatie, de 6 luni, observi ceva ce ti se pare dubioc, nu ca ar fi, dar poate ca esti mai critica, si ce zici : da-l dracului ! Incredibil, de parca nu suntem oameni, nu stim sa comunicam, sa ne intelegem sa ne lamurim !

De la: frozen_autumn, la data 2009-10-15 17:42:06Eu nu as ramane cu asemenea specimen nici daca ar fi sora-sa nici daca nu ar fi . Este suficient ca doarme cu o femeie in pat. Asa ceva nu este pentru mine.

Hai sa zicem ca...ai un iubit, iubitul tau are o sora, sora sa vine sa dea...admiterea la facultate in orasul in care este stabilit iubitul tau ! Iubitul locuind inr-o garsoniera sa zicem, este nevoit sa imparta patul cu sora sa ! Pffff, iti dai seama ! Cum poate el sa isi ajute sora ?? Da-o-n ma-sa pe soru-sa, nuh ? Sa se duca la hotel, de ce sa doarma cu fratele ei ??!! Evident ca tu esti cat se poate de normala cat ti-ai cosidera iubitul in caz ca vrea sa isi a jute sora...of, doamne, ce ti-e si cu familiile astea ciudate

io zic
tu zici etc...
sa zicem
Ok. Iti zic eu ceva scurt. Mi-am pierdut vremea cu tine degeaba , elevata domnisoara. Au revoir!
frozen_autumn
Postat pe 31 Octombrie 2009 17:40
eu cred ca ai dreptate dar ei nu gandesc oare ca fac cel mai mare pacat?
oprea_robert73
Postat pe 31 Octombrie 2009 19:56
De la: oprea_robert73, la data 2009-10-31 19:56:54eu cred ca ai dreptate dar ei nu gandesc oare ca fac cel mai mare pacat?

Dar ce-au facut???
rashela
Postat pe 31 Octombrie 2009 20:45
Corina mi se pare ciudat ca la 27 de ani sa doarma cu sora lui care are 24 de ani...cum ai spus si tu stim foarte bine cum se trezeste un barbat dimineata. Am si yo un frate are 24 de ani si nu am dormit niciodata impreuna numai gandul asta imi da o stare de neliniste si in acelasi timp greata daca pot spune asa. Nu ai probleme psihice daca nu-ti convine situatia si mi se pare absolut normal sa reactionezi asa sa vorbesti cu el iar reactia lui este ciudata dar cum ti sa mai spus toti ne enervam cand ni se spune ceva de familia noastra. Buna intrebare ti-a pus "Chiar este sora lui?" dar ai scris ca ai vazut poze cu ea...suntem educati altfel dar totusi e prea mare apropierea intre frati mult prea mare. Nu te supara dar din punctul meu de vedere este o situatie cam nasoala pentru tine. Sa nu ma intelega nimeni gresit dar e o vorba veche" Ne culcam ca fratii..... Ne sculam ca altii!"
blondi22
Postat pe 1 Noiembrie 2009 03:44

Corina,

http://static.bigstockphoto.com/thumbs/0/0/5/large/500338.jpg
io_sunt
Postat pe 1 Noiembrie 2009 05:20
De la: blondi22, la data 2009-11-01 03:44:42 . Am si yo un frate are 24 de ani si nu am dormit niciodata impreuna numai gandul asta imi da o stare de neliniste si in acelasi timp greata daca pot spune asa.

Esti sigura ca nu ti-e frate vitreg? Sau dusman de moarte? Esti sigura ca aveti aceeasi mama si ca va curge acelasi sange prin vene?

De la: blondi22, la data 2009-11-01 03:44:42 ...suntem educati altfel dar totusi e prea mare apropierea intre frati mult prea mare.

Jesus! Apropiere "mult prea mare" intre frati?

De la: blondi22, la data 2009-11-01 03:44:42 dar cum ti sa mai spus toti ne enervam cand ni se spune ceva de familia noastra!"

M-am lamurit cum gandesti despre fratele tau, ce mai conteaza restul?! "Stare de greata", nu?

rashela
Postat pe 1 Noiembrie 2009 05:59
Buna.am si eu o intrebare.ce te face sa crezi ca e sora lui????????????eu nu prea cred......faptul ca ti-a aratat o poza,gata aia e sorasa.nu stiu e ceva necurat la mijloc asa ca ar trebui sa incerci singura sa afli daca aia e chiar sora lui.........bafta
liliomida
Postat pe 1 Noiembrie 2009 06:19
De la: liliomida, la data 2009-11-01 06:19:40Buna.am si eu o intrebare.ce te face sa crezi ca e sora lui????????????eu nu prea cred......faptul ca ti-a aratat o poza,gata aia e sorasa.nu stiu e ceva necurat la mijloc asa ca ar trebui sa incerci singura sa afli daca aia e chiar sora lui.........bafta

Pai, daca nu citesti tot ce s-a postat pana acum.... de-aia nu pricepi!!
Asta ar fi una!
A doua e ca.. initiatoarea topicului a inchis (din punctul ei de vedere) subiectul; asta inseamna ca nu mai intra aici, nu mai comenteaza, nu ne mai da informatii, nu mai raspunde, nu-i mai pasa.
Asta ai fi stiut si tu .. daca ai fi citit TOT ce s-a postat pana acum. si nu doar primele cuvinte.
Nu te necaji.. insa! Sunt inca multi care intra si spun acelasi lucru... NU E SORA!!! Pentru ca nu citesc.. nah, ca si tine! Pentru ca habar nu au despre ce se vorbeste aici.. nah, ca si tine! Dar le place sa dea verdicte...NU E SORA!! Cu siguranta voi stitit mai bine...

rashela
Postat pe 1 Noiembrie 2009 07:13
misogin esti foarte frustrat,poate din cauza ca esti refuzat pana si de femeia de servici.in loc sa intri pe acest forum sa jicnesti femeile....mai bn te-ai posta pe un site de matrimoniale...ca aici nu te baga nimeni in seama.have a nice day in your life full of sheet!!!!!!!
iar pentru corina.....nu baga in seama rautatile unui fucker.
stefyy86
Postat pe 1 Noiembrie 2009 10:46
dar nu te-ai gandit poate nu este sorsa, din acest motiv a reactionat si asa de urat cand iai spus parerea ta
miki209
Postat pe 1 Noiembrie 2009 11:14
pa nu e ceva normal ca sora lui sa doarma cu el....PE BUNE , inseamna ca nu e sora lui de aceea nu te-a prezentat pana in prezent , sau chiar daca e SORA LUI ...exista nenumerate cazuri identice , dar deschide ochii bine...nu e de tine , relatia lui ....cu tine...pt el este o aventura , pt ca te-a mintit atat timip de cand umbla cu tn BA ca e sora lui BA POATE TINE UN SECRET ASUPRA ta, tu nu vezi lucrurile???in doua variante???(ar putea fi)dar PUNE PUNC PANA NU E TARZIU, da'l DRACULUI ...nu e de tine DESCHIDE'TI OCHII LA TOATE RASPUNSURILE PRIMITE GANDESTE PANA NU FACI O GRESEALA MAI MARE , SANT DESTUI masculi CA SA AI DE UNDE ALEGE....
kudika002437
Postat pe 1 Noiembrie 2009 11:29
nu esti deplasata deloc...din contra cred ca el are ceva...mi se pare destul de ciudat cred ca cel mai bine ar fi sa o cunosti si pe sora lui si sa vorbiti toti 3...nu stiu ce sa zic..mult succes oricum!
ramona02
Postat pe 1 Noiembrie 2009 12:30
PAREREA MEA POATE ITI FACI O IMAGINATIE PROASTA DESPRE EL K IL IUBESTI MULT ,SFATUL MEU LASA SA TREACA TIMPUL K EL LE REZOLVA PE TOATE.
kudika078489
Postat pe 1 Noiembrie 2009 14:34
chiar ca asta a fost tare ..un misogin pe forumul pentru femei
lady_fox_86
Postat pe 1 Noiembrie 2009 16:06
chiar ca asta a fost tare ..un misogin pe forumul pentru femei
lady_fox_86
Postat pe 1 Noiembrie 2009 16:06
De la: stefyy86, la data 2009-11-01 10:46:20misogin esti foarte frustrat,poate din cauza ca esti refuzat pana si de femeia de servici.in loc sa intri pe acest forum sa jicnesti femeile....mai bn te-ai posta pe un site de matrimoniale...ca aici nu te baga nimeni in seama.have a nice day in your life full of sheet!!!!!!!
iar pentru corina.....nu baga in seama rautatile unui fucker.

Aºa este,n-are ce cãuta aici!Eu zic sã ne strângem toþi pe un topic pentru o petiþie, sã-l expulzãm pe ticãlos pe femeideserviciu.ro , ca sã aibã o zi frumoasã în viaþa lui plinã de aºternuturi!
io_sunt
Postat pe 1 Noiembrie 2009 16:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce sfat îmi daþi? 22 De la: biadeia 29 Iunie 2010 16:48
Fetelor... As avea nevoie de un sfat . 9 De la: catyboy69 16 Aprilie 2010 09:27
Despartire 15 De la: Katty03 22 Mai 2010 10:23
Iubire sau minciuna ? 20 De la: kudika_pudika 26 Aprilie 2011 14:41
Ceva ne spune NU! 10 De la: aizana 3 Iulie 2010 23:41