Mai multe
| Stiu perfect ce ai trait. 23 de ani am si eu, prin acelasi lucru am trecut. S-a culcat cu altcineva cat am fost despartiti, apoi si eu. Dupa o relatie de 3 ani jumate. Bine, ne-am culcat cu altcnv la luni bune dupa despartire. Inca tinem legatura si el ar vrea sa ne impacam, desi nu mi-a aratat niciodata atatea lucruri cate ti-a aratat al tau (atata grija si dragoste). Tin mult la el dar nu ma voi impaca pt k s-a culcat cu altcnv. Nu pot trece peste asta si nu are rost sa ma bag din nou intr-o relatie in kr sa nu mai pot fi cum am fost.Numai eu stiu cat am plans. Am rani in suflet care nu se vor inchide niciodata. Sunt cu altcnv acum. E asa...k sa fie.Chiar cred in chestia asta: k intr un cuplu in kr unul din parteneri s-a culcat cu altcnv, desi era despartit momentan, nimic nu va mai fi la fel. Niciodata. Eu nu am putut sa trec. Desi nu m-a inselat. Eram despartiti.Deja plang. Ma bucur k voi sunteti bine. Ce sa zic?Se pare k asta e lumea in kr traim ...tre sa ne adaptam si sa acceptam k nu mai exista ca el sa fie pt totdeauna doar al nostru. Doare rau si e greu de acceptat...atunci cand ai suflet.Sper ca esti bine acum, iti doresc putere multa si intelepciune.Sa fiti fericiti! |
|
karlabruneta Postat pe 12 Mai 2011 01:42 |
|---|
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Voi cum ati proceda? | 53 | De la: nicossia 7 Octombrie 2011 09:19 |
| Complex Dunarea | 1 | De la: kudika417799 9 August 2011 19:25 |
| despre o Marie cu o alta palarie... | 57 | De la: Marryzza 2 Februarie 2012 14:08 |
|
|
||
| Nu ma mai cauta | 12 | De la: kudika_16855 19 Octombrie 2012 23:05 |
| ne vom iubii mereu,dar........... | 96 | De la: vieru_cezar_iasi 18 Octombrie 2009 05:38 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.