Mai multe
m-ati ametzit de tot, ati creat o adevarata telenovea! avetzi si continuare ca mi s-a terminat stocul de batiste!
|
||
|
miss_darine Postat pe 8 Decembrie 2009 22:25 |
||
|---|---|---|
De la: miss_darine, la data 2009-12-08 22:25:46 Pai nu mai continuam .. Decat daca deschid astia vreun concurs si dau premii batiste ... Altfel ? si-asa nu mai ai...
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 8 Decembrie 2009 22:28 |
||
De la: Sabrina_Nede, la data 2009-12-08 22:28:09De la: miss_darine, la data 2009-12-08 22:25:46 Adica sa ma chinui sa le scriu, sa castig si aia sa nu-mi trimita duzina de batiste?Mai bine dau io o fuga pina la magazinul din colt si gata rezolv problema
|
||
|
|
||
|
miss_darine Postat pe 8 Decembrie 2009 22:32 |
||
Chiar asa . Bine. Anunti cand te intorci si continuam !
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 8 Decembrie 2009 22:36 |
||
De la: miss_darine, la data 2009-12-08 22:25:46 Continuare nu mai avem ca ni s-a rupt firul. Daca ti se rupe si tie , e clar ca ramanem cu gauri in poveste asa ca asteptam gagica sa vina sa ne dea mai multe detalii |
||
|
iris_4_ever Postat pe 8 Decembrie 2009 22:44 |
||
|
Buna, Draga mea, din cate vad il iubesti foarte mult iar tu ar trebui sa adopti o pozitie mai indiferenta fata de el si sa ai o discutie serioasa calma si sa te vada cat de puternica esti.Gandeste-te daca te vede slaba si ca ai prea multe indoili se va juca in continuare cu tine.Dar sa sti ca daca o sa-i zici de acel msg o sa zica ca-l controlezi.eu iti dau un sfat cand vrea sa va vedeti anuleaza intalnirea si spune ca esti ocupata sa iesi cu cineva in oras fa chestia asta de 2-3 ori si se va schimba si el fa-l sa aiba indoieli sa se teama ca poti avea pe altcineva.Si explicai ca poate tine leg cu fost numai o rel de amicitie dar daca el nu a trecut peste acea relatiie sa nu se joace si cu viata altuia(adik tu )daca vrei sa vb mai multe contacteaza-ma si o sa-ti dau idd meu te-am pupat ps.sa sti ca si eu am trecut prin ceva asemanator si iti pot da niste sfaturi |
||
|
Emilia28 Postat pe 9 Decembrie 2009 09:36 |
||
|
"iar tu ar trebui sa adopti o pozitie mai indiferenta" 69?
|
||
|
miss_darine Postat pe 9 Decembrie 2009 09:39 |
||
De la: miss_darine, la data 2009-12-09 09:39:29"iar tu ar trebui sa adopti o pozitie mai indiferenta" Nu ti-am zis ma sa termini ? Iar trebuie sa facem telenovela acum !!! Auleooo !
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 9 Decembrie 2009 12:37 |
||
De la: miss_darine, la data 2009-12-09 09:39:29"iar tu ar trebui sa adopti o pozitie mai indiferenta" nehhh pai la 69 tre' sa fie si ea activa!sau sta si ii admira doar cucu de sus sau de jos?
|
||
|
one_size Postat pe 9 Decembrie 2009 12:40 |
||
| Bai oameni buni ! Parerea mea este ca .. Bine. | ||
|
Sabrina_Nede Postat pe 9 Decembrie 2009 12:40 |
||
| Eu cred ca inca este combinat cu fosta prietena,iar daca nu este asa at tine foarte mult la ea.Actuala prietena ar tb sa aiba o discutie foarte serioasa si deschisa cu el,eu asta cred. | ||
|
terre Postat pe 9 Decembrie 2009 13:05 |
||
De la: terre, la data 2009-12-09 13:05:33Eu cred ca inca este combinat cu fosta prietena,iar daca nu este asa at tine foarte mult la ea.Actuala prietena ar tb sa aiba o discutie foarte serioasa si deschisa cu el,eu asta cred. Iote si continuarea telenovealei vostre Acu' sa va vad, pen'ca mi-am refacut stocul de bastiste!!!
|
||
|
miss_darine Postat pe 9 Decembrie 2009 14:18 |
||
De la: Sabrina_Nede, la data 2009-12-09 12:37:06De la: miss_darine, la data 2009-12-09 09:39:29"iar tu ar trebui sa adopti o pozitie mai indiferenta" asta asteptam de altfel! continuarea continuarii
|
||
|
miss_darine Postat pe 9 Decembrie 2009 14:20 |
||
SALUT!!! V-ati gandit sa va faceti detectivi,cativa dintre voi?Chiar v-ati descurca.Da stiu,sunt o scartaitoare mica si rea,si am cotrobait prin telefon dar aveam motiv intemeiat:am aflat ca m-a mintit.So,nu stiu de ce dar adevarul trage la mine,nu misc un deget si apare un prieten comun prost de gura si imi spune ce nu ar trebui,niciodata sa imi auda urechiusele.Nu sunt genul care cotrobaie,dar trebuia sa stiu de care parte ma aflu.Multumesc pentru raspunsuri tuturor.
|
||
|
kudika08807 Postat pe 9 Decembrie 2009 16:22 |
||
De la: kudika08807, la data 2009-12-09 16:22:21SALUT!!! V-ati gandit sa va faceti detectivi,cativa dintre voi?Chiar v-ati descurca.Da stiu,sunt o scartaitoare mica si rea,si am cotrobait prin telefon dar aveam motiv intemeiat:am aflat ca m-a mintit.So,nu stiu de ce dar adevarul trage la mine,nu misc un deget si apare un prieten comun prost de gura si imi spune ce nu ar trebui,niciodata sa imi auda urechiusele.Nu sunt genul care cotrobaie,dar trebuia sa stiu de care parte ma aflu.Multumesc pentru raspunsuri tuturor. dar glumeam Cred ca singurul lucru care l-am spus serios toate, este acela ca iubitul tau este un magar :P!! |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 9 Decembrie 2009 16:29 |
||
| Ptr.emilia 28:Chiar mi-as dori sa pot discuta cu cineva pe tema asta.lasa-mi id si te voi contacta.Iti multumesc mult!!! | ||
|
kudika08807 Postat pe 9 Decembrie 2009 16:29 |
||
| Ptr.emilia 28:Chiar mi-as dori sa pot discuta cu cineva pe tema asta.lasa-mi id si te voi contacta.Iti multumesc mult!!! | ||
|
kudika08807 Postat pe 9 Decembrie 2009 16:30 |
||
Apropo la ce strigi ajutor? Pentru ca ai pus botul la mesajul lui? De asta strigi ajutor? Cred ca erai cu 5 minute mai isteata daca nu acordai atata importanta mesajului, si ii dadeai un mesaj recomandandu-i calduros SA ISI VADA DE VIATA, pentru ca asa cum am citit mai sus, intr-adevar va considera si pe tine si pe actuala un fel de jucarii ce le invarte el cum vrea. Si de unde stii ca ii ascunde actualei? Inseamna ca va stiti mai mult sau mai putin, tu cu actuala... Mai bine ai avea o discutie cu actuala, arata-i mesajul si sa va uniti contra lui, sa stie si ea cu ce specimen sta. Mai mai mai, cata lipsa de solidaritate intre noi femeile, si ce uniti sunt ei la o chestie cand e vorba de femei... pe mine sincer ma revolta atata lipsa de atitudine la unele femei, unde va e mandria si demnitatea?
|
||
|
oana84onutza Postat pe 9 Decembrie 2009 17:25 |
||
De la: oana84onutza, la data 2009-12-09 17:25:31Apropo la ce strigi ajutor? Pentru ca ai pus botul la mesajul lui? De asta strigi ajutor? Cred ca erai cu 5 minute mai isteata daca nu acordai atata importanta mesajului, si ii dadeai un mesaj recomandandu-i calduros SA ISI VADA DE VIATA, pentru ca asa cum am citit mai sus, intr-adevar va considera si pe tine si pe actuala un fel de jucarii ce le invarte el cum vrea. Ea este actuala .
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 9 Decembrie 2009 17:28 |
||
De la: oana84onutza, la data 2009-12-09 17:25:31Apropo la ce strigi ajutor? Pentru ca ai pus botul la mesajul lui? De asta strigi ajutor? Cred ca erai cu 5 minute mai isteata daca nu acordai atata importanta mesajului, si ii dadeai un mesaj recomandandu-i calduros SA ISI VADA DE VIATA, pentru ca asa cum am citit mai sus, intr-adevar va considera si pe tine si pe actuala un fel de jucarii ce le invarte el cum vrea. Dak tot vrei sa certi pe ciineva si sa scrii lectii de moralitate citeste si tu tot. Nu te avanta sa jignesti oamenii ! La revedere, |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 9 Decembrie 2009 17:29 |
||
atata timp cant fostul trimite mesaje e clar ca inca il intereseaza aceea persoana...daca tu esti actuala ar trebuie sa fii atenta la cum se coporta cu tine pt ca e posibil sa fii doar un refugiu pentru el pentru moment chiar daca nici unul dintre voi nu recunoste asta ..si va imbatati cu apa rece ,daca esti fosta atunci ar trebui sa fie un semnal de alarma si sa va uitati impreuna inapoi ...probabil el vrea sa fie in continuare cu tine...si face tot posibilul sa iti atraga atentia...sau ....merge pe ideea ,,nici a mea nici a altuia''....in ambele cazuri fosta sau actuala,barbatul e clar nehotarat ,sentimentele lui sunt confuze si asa vor fi pana cand isi va da seama ce vrea de fapt de la viata ...pana atunci insa va juca pe 2 fronturi..........deci el nu are mare vina ,isi cauta locul......
|
||
|
angelmey Postat pe 10 Decembrie 2009 15:18 |
||
|
buna...numele meu e roxana... ce pot saspun despre cazul tau..am trait i eu o experienta similara..insa intrebarile mele pt u sunt: u mai ai sentimente pt el? si..de cat timp este el cu actuala iubita?(macar in mare) baietii, parerea mea sunt de neinteles....uneori....de ex...el nu vrea sa se mai impace cu u,pt k tine intr-un fel la actuala , dar in acelasi timp nc tie nu vrea sa-ti ofere "liniste"..te macin..inclusiv cu astfel de msj...iti readuce aminte..proabil stie k ai tinut mult kndva la el si ink vrea sa iti aminteask de el, sau crede k te mai roade.... in functie de raspunsul pe kre mi-l vei da, dak vei vrea, la intrebari..iti pot spune o opinie...avand in vedere k am trecut printr-o kestie similara,delok simpla ...si am mai invatat kteva lucrui...o zi buna iti doresc...bye!!! |
||
|
rxn_pirvu Postat pe 10 Decembrie 2009 16:17 |
||
De la: rxn_pirvu, la data 2009-12-10 16:17:04buna...numele meu e roxana... Roxana mama , citeste bre topicul inainte sa iti dai cu parerea ca eu nu fac pe detectivul aici de pomana
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 10 Decembrie 2009 20:04 |
||
De la: kudika08807, la data 2009-12-09 16:22:21SALUT!!! V-ati gandit sa va faceti detectivi,cativa dintre voi?Chiar v-ati descurca.Da stiu,sunt o scartaitoare mica si rea,si am cotrobait prin telefon dar aveam motiv intemeiat:am aflat ca m-a mintit.So,nu stiu de ce dar adevarul trage la mine,nu misc un deget si apare un prieten comun prost de gura si imi spune ce nu ar trebui,niciodata sa imi auda urechiusele.Nu sunt genul care cotrobaie,dar trebuia sa stiu de care parte ma aflu.Multumesc pentru raspunsuri tuturor. Daca vrei sa dispui in continuare de serviciile noastre de detectivi in devenire ne poti da mai multe detalii despre relatia pe care o ai cu el ca sa stim cu cine avea de-a face Detalii de genul : - cand , de ce si in ce conditii s-au despartit? - interactioneaza cu fosta si in alt mod in afara de urarile de la multi ani prin sms ? - esti sigura ca sms-ul se referea la sarbatorirea datei cand s-au cunoscut ei doi si nu era ...ziua ei de nastere ? - cum ai ajuns sa fii prietena lui - cum se comporta cu tine Si orice alte detalii pe care consideri tu ca ne-ar putea ajuta sa te ajutam ! Problema este ca eu am fost ,,fosta'' de care se tem actualele la majoritatea prietenilor mei si e destul de aiurea sa intrerupi o relatie cu un prieten pentru ca ,,actuala'' nu are suficienta incredere in ea asa ca stiu cum e sa fii de cealalta parte a baricadei
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 10 Decembrie 2009 20:16 |
||
De la: Sabrina_Nede, la data 2009-12-08 22:24:20De la: iris_4_ever, la data 2009-12-08 22:21:49De la: Sabrina_Nede, la data 2009-12-08 22:16:56De la: kudika08807, la data 2009-11-30 04:10:38 Plus ca ii ascunde actualei iubite, lucrul acesta. Vezi bre ca am avut dreptate pot sa strig ,,queen of the kudika site'' sau nu te uiti la Bones ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 10 Decembrie 2009 20:19 |
||
Poti ma , poti ! Smf
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 10 Decembrie 2009 22:17 |
||
De la: Sabrina_Nede, la data 2009-12-10 22:17:47Poti ma , poti ! Smf Cine te-a suparat draga mea de vrei stf ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 10 Decembrie 2009 22:27 |
||
| Buna! S-au despartit acum 4 ani,dupa o relatie de 6 ani,pentru ca nu mai mergea de nici un fel.El a fost cel care a luat decizia,dar cred ca si domnisoara a fost de acord.Da,mai interactioneaza si in alt mod, ies cu prieteni comuni,dar rar.Am fost si eu cu ei de cateva ori,desi domnisoara(fosta lui),nu avea un comportament prea politicos fata de mine.In urma unei intalniri,in care domnisoara,si-a dat "doctoratul" in comportament oribil,(tot fata de mine)am refuzat a mai merge cu el in oras,daca stiam ca va fi si ea prezenta.El mi-a spus ca s-a simtit prost datorita comportamentului ei si chiar i-a spus acest lucru.Noi ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni,si suntem de 2 ani impreuna.Nu am reclamatii,in privinta comportamentului sau fata de mine,sunt doar curioasa care este scopul acelui mesaj,deoarece SUNT SIGURA ca era data in care s-au cuplat.Inteleg de asemenea ca,poate,mi-a ascuns faptul ca ii trimite mesaj de ziua aceea,ca sa nu ma supar.Am zis,poate,deoarece stie ca nu o agreez din cauza purtarii ei.Plus ca fiecare are dreptul la propria intimitate.Inca un amanunt :acum 3 ani,aproximativ domnisoara,a vrut sa se impace cu el,dar el a refuzat.Va multumesc pentru "servicii!"PUPICI! | ||
|
kudika08807 Postat pe 11 Decembrie 2009 17:27 |
||
| Am uitat sa precizez ca,s-au despartit in conditii amiabile,vorbesc la telefon,se sfatuiesc deci sunt prieteni.Am suficienta incredere in mine,zic eu,dar nu inteleg efectiv rostul acelei"sarbatoriri" a unui lucru inexistent.Sper ca nu v-am plictisit cu povestirile mele adevarate:) | ||
|
kudika08807 Postat pe 11 Decembrie 2009 17:33 |
||
|
Draga kudika08807, Ca urmare a noilor informatii primite va aducem la cunostiinta urmatoarele concluzii : 1.Prietenul dvs. este cel care a luat decizia de a intrerupe relatia cu fosta iubita.De aici rezulta faptul ca in urma celor 2 ani petrecuti impreuna cu ea si-a dat seama ce comoara are la usa motiv pentru care s-a hotarat sa o ingroape avand in vedere faptul ca in general asa se procedeaza cu o comoara ! Datorita mediului inconjurator insa ( a se citi prieteni ) comoara incearca sa iasa la suprafata prin diverse metode.Din pacate pentru ea si fericire pentru tine metodele alese nu sunt cele mai inspirate motiv pentru care prietenul tau isi da seama ca a facut o alegere buna atunci cand i-a dat papucii . Adevarul este ca pana nu ai o discutie cu el pe tema asta niciodata nu vei sti cu exactitate motivul pentru care isi spun la multi ani. Atata timp cat nu te simti data la o parte in favoarea ei , cat esti constienta de faptul ca el a fost cel care a renuntat la relatia lor si ca voi doi aveti o relatie frumoasa nu cred ca e cazul sa te stresezi prea tare pe tema asta. Nu de alta dar intrebandu-te care e rostul acelui sms s-ar putea sa uiti de faptul ca ai o relatie frumoasa cu el si sa ti-o strici singura. In general eu sunt genul care isi baga picioarele si propune sa treci la urmatorul dar aici nu cred ca e cazul . |
||
|
iris_4_ever Postat pe 12 Decembrie 2009 02:00 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| vreau sa aflu mai mult | 44 | De la: nefertitiafrodita 21 Iunie 2009 18:40 |
| tatal vitreg o problema?! | 2 | De la: Iannis 12 Iunie 2010 10:32 |
| logica si barbatii sau despre reguli nescrise(care nu se incalca) | 42 | De la: Timeea1 7 Octombrie 2009 15:16 |
|
|
||
| ce reprezinta femeia pentru unii barbati | 13 | De la: faith742011 7 Noiembrie 2011 17:01 |
| un sfat | 50 | De la: kudika428869 28 Septembrie 2011 14:41 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.