Mai multe
|
Buna! draga eu zic sa fii putin mai realista si sa nu astepti sa faca el vreun pas in larificarea acestei situatii pentru ca vei astepta la infinit.Is prea comozi si frivoli pentru a o face, sau se complac cu ceea ce au deja si nu vor sa complice lucrurile; femeile gandesc cu sentimentele, cu inima pe cand barbatii cu ratiunea ( adica daca nu au o problema de ce sa caute solutia sau sa-si faca o problema) Ia haturile in maini si fa urmatorul pas! Lamureste situatia si pleaca mai departe ori cu el ... ori fara el, in functie de raspunsurile lui la intrebarile tale. Are balta peste si la noi, nu doar la ei.Sunt sigura ca o sa gasesti barbatul pe care ti-l doresti ... concentreaza-te pe ceea ce vrei sa ai, cum ai vrea sa fie si nu pe ceea ce nu ai vrea sa aiba,faca, gandeasca! Mult succes! Si astept sa ne spui solutia pe care ai gasito si ce ai hotarat, rezulatul final! O zi extraordinara! pupici |
||
|
Jullia007 Postat pe 2 Ianuarie 2010 12:38 |
||
|---|---|---|
| ce am scris mai sus era pt cristina | ||
|
Corina1205 Postat pe 2 Ianuarie 2010 12:40 |
||
De la: Lolozica, la data 2009-12-14 19:14:38iti multumesc ptr sfaturi! :-* oricum el intreaba in stanga si in dreapta daca am in timpul acesta o rel cu cineva,sau ma rog...daca am "calcat putin stramb", un exemplu ff clar este cand am fost weekend-ul trecut la munte si cand am dormit cam 10 pers in aceeasi camera,cu paturi supraetajate si eu am dormit cu un prieten,iar a 2-a zi tipul cu care am o relatie l-a intrebat daca am facut ceva si bineinteles ca nu!Dar vezi....a intrebat,s a interesat Nu te amagi singura! Din moment ce doar faceti sex, nu are niciun drept sa te intrebe. Iar intrebarea nu a fost din gelozie, cat din frica de a nu pierde pe cineva fraier care il iubeste si care se multumeste cu resturi. |
||
|
|
||
|
Kathara Postat pe 2 Ianuarie 2010 12:47 |
||
|
cat timp a stat dupa u? barbatii ar face orice sa fie cu o fata...dar daca nu-i intereseaza in mod deosebit,dupa maxim 3 sapt o las balta si nu te mai cauta....eu una asta am observat! acum m-am lasat asteptat vreo 2 luni sua mai mult...nu am simtit nimic pt el la inceput,apoi m-am indragostit de el si-mi merge de minune! e romantic,mereu imi aduce cate un trandafir cand celalt adus de el nu a apucat sa se ofileasca,este foarte grijuliu si atent la starile mele,la ce vreau..etc.. nu am inteles o parte...dupa ce va intalniti nu mai vb a 2-a zi cu u? adica trece un timp fara sa vb? daca e asa...ai grija...sa nu umble cu alta...sti cum e..ca sa-ti mearga bn tre sa te lashi asteptata mult,sa vezi ce si cum..nu sa te arunci in bratele lui,trebuie sa te lasi astepatata,sa vezi daca el chiar vrea sa fie doar cu tine! |
||
|
Corina1205 Postat pe 2 Ianuarie 2010 13:09 |
||
De la: lidiaolteanu, la data 2010-01-02 12:07:26De la: Lolozica, la data 2009-12-12 22:03:49Da,am o relatie cu el sexuala,sentimentele sunt reciproc,doar ca el divortant...ii este mai greu sa accepte o relatie in adevaratul sens al cuvantului,intr un fel il inteleg doar ca si eu imi doresc o rel.Nu vreau sa l sufoc sau sa l stresez,stie si simte ca mi doresc o rel cu el.Doar ca el are o vorba,"ce bine e sa fi iubit si sa nu ai obligatii".Eu chiar nu mai am replica la vb lui!Acum nu stiu daca sa mai astept si sa accept situatia asa,pana cand o sa vrea si el sa avem o relatie! Subscriu! In 2 ani avea destul timp sa-si dea seama cum stau lucrurile.Nu te amagi.Va fi greu o perioada pentru ca datorita faptului ca el te tine intr-o incertitudine tu esti tentata sa il vrei si mai mult,asa e firea noastra.Nu insemni nimic pentru el,in scurt timp ti-o va spune fara menajamente.(mie mi s-a intamplat).Cauta un alt barbat,cui pe cui se scoate.Sicer,este o "relatie" bolnava |
||
|
sy21 Postat pe 2 Ianuarie 2010 13:14 |
||
|
Aloha! Eu cred k ori ii e teama de un eventual esec (intr-un fel divortul e vazut ca un esec - optiune gresita , incompatibilitate, etc) sau pur si simplu nu vrea responsabilitati prea curand. Intr-o relatie mereu unul da mai mult si altul maim putin. Parerea mea e k ar trebui sa lasi lucrurile sa vina de la sine , sa investesti la fel de mult ca si el in "relatie" si in viata ta separata de el. Cand va simti k nu mai e in centrul atentiei tale , isi va da mai mult interesul. E foarte adevarata replica aceea ; " you don't know what you've got until you say goodbye" ;) Bafta! |
||
|
moonlight_Touch Postat pe 2 Ianuarie 2010 13:37 |
||
|
Ajutati-ma sa inteleg! Sunt casatorita, totul e in regula in casnicie ,dar in urma cu 4 luni am cunoscut un barbat, care mi s-a parut mult mai tanar decat mine, desi are doar 3-4 ani mai putin.A insistat ff mult sa ne vedem , eu am refuzat de cateva ori pt. ca mi se parea foarte tanar Am acceptat , iar intalnirea a fost ceva de vis, nu am crezut ca voi trai vreodata asa senzatii minunate, nu stiam ca exista astfel de senzatii, atat de tandru , de atent, atatea placeri in pat, de nedescris.Insist sa mentionez ca arata foarte tanar, deci mi se parea ca nu merit asa atentie din partea lui.Dupa acea prima intalnire au mai urmat inca 3 si mai minunate de placeri in pat de vis . Aceste intalniri erau cam la 2 saptamani, timp in care imi dadea un singur telefon in care se scuza ca este foarte ocupat , iar apoi un telefon in are ma riuga sa ne vedem. .Atat.Ultima intalnirea fost in urma cu o luna, a fost cea mai grozava dintre intalniri si apoi nimic.Nici un telefon.Nici de sarbatori nici un telefon,Ce sa inteleg din acest comportament? Dar, sa intelegeti ca nu ne-am facut declaratii de dragoste, promisiuni , totul a fost placere fizica, sexuala si atat .Pe care , recunosc , o doresc foarte mult. |
||
|
messeng Postat pe 2 Ianuarie 2010 13:40 |
||
|
parerea mea e ca se complica totul. Eu cel putin nu mi-as dori o viata asa de complicata cu un tip divortat. E prea usor sa crezi ca ea a fost de vina. Poate nu vrea o relatie de durata, poate vrea doar sa se distreze, poate se cunoaste prea bine si stie ca se plictiseste sa fie doar a unei femei si ca va complica situatia daca se casatoreste. A divortat prima data si nu cred ca ii va fi greu sa o faca si a doua oara. Se teme sa nu fie inselat? Oare fosta sotie e de vina sau el; uneori functioneaza sloganul "hotul tot de hot se teme. Fa ce vrei. Oricum asta o sa faci. E clar ca il vrei si ti-e ciuda pentru ca nu il poti avea cu acte in regula. Eu una as fugi de el. |
||
|
gabriela_esty Postat pe 2 Ianuarie 2010 13:49 |
||
De la: thadoog, la data 2010-01-02 04:11:43si fa mamaliga buna esti de belea buei cu replica ta
|
||
|
kwdik21 Postat pe 2 Ianuarie 2010 14:30 |
||
De la: danador, la data 2010-01-02 13:40:44Ajutati-ma sa inteleg! crezi ca daca te-ai stradui un pic nu ai putea simti acealeasi pasiuni si cu sotul tau? |
||
|
kwdik21 Postat pe 2 Ianuarie 2010 14:33 |
||
| AI DEJA O RELATIE CU EL!!! ce avezi toti, v-ati tampit?! daca ce ai cu el nu e relatie, atunci ce este?!? | ||
|
kudika001442 Postat pe 2 Ianuarie 2010 14:56 |
||
De la: kentfarafiltru, la data 2010-01-02 10:54:41poate ca omul nu se avinta asa cu capul inainte si nu isi doreste acum o relatie pe termen lung sau nelimitata. Dacava simttti deoacamdata bine las apovestea sa decurga d ea sine si vei vedea ce s eintimpla mai departe. Succes si mai ale srabdare ! Lamulti ani, tuturor! De acord cu cele de mai sus cu una sau doua precizari: Spui ca ati facut "dragoste", nu cumva "sex"? Cine spune asta, tu sau el? Atentie este foarte important! El cum se exprima cand vorbeste despre ce s-a intamplat intre voi? Barbatii se hotarasc mai greu sa-si deschida sufletul mai ales dupa o relatie nereusita! La asta se referea urarea de mai sus -"sa ai rabdare"! Draga mea chiar daca vorbesc mult mai putin decat noi, si barbatii au limbajul lor iar daca esti atenta si stii sa asculti, sa observi si sa reactionezi in consecinta, s-ar putea sa ai multe surprize placute! Nelinistile tale reale sau imaginare il vor pune mai devreme sau mai tarziu pe fuga! O relatie stabila se construieste incet, cu pasi mici si uneori poate cafemeia pune la inceput umarul putin mai mult, dar si rasplata e uneori mai frumoasa decat in cele mai fanteziste vise. Nu suntem perfecti si intr-o relatie trebuie sa intri cu ochii, mintea si sufletul deschise. Cand cineva pe acest topic te-a intrebat ce-ti doresti de la el, nu ai raspuns! Trebuie sa vezi ce defecte si ce calitati are, asa cum si tu trebuie sa te analizezi mereu. Faceti si alte lucruri impreuna in afara de sex? Cat de mult mai si vorbiti impreuna ? Nu dai prea multe detalii... |
||
|
kudika081501 Postat pe 2 Ianuarie 2010 14:58 |
||
| Ai auzit de "relatie tampon"Eu cred ca asta e relatie dintre voi pt.el.Nu vreau sa te dezamagesc dar mai devreme sau mai tarziu el o sa intalneasca pe cineva cu care o sa vrea sa aiba o relatie serioasa inca de la inceput si tie o sa-ti spuna ca el ti-a spus ca nu e pregatit pt o relatie serioasa si o sa-si vada fericit de viata lui.Incearca sa fii pregatita pentru orice ca sa nu fii foarte dezamagita daca o sa se intample asaSper sa ma insel si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti.Fii tare! | ||
|
lacrit Postat pe 2 Ianuarie 2010 15:04 |
||
|
nu stiu de ce , dar toti barbatii nesiguri pe ei sunt asa de reticienti in ce priveste o reltie pe bune :P |
||
|
crissty_doi Postat pe 2 Ianuarie 2010 15:19 |
||
|
waw....nu m am asteptat la asa reactii...oricum va multumesc da sunt de 12 ani intr o relatie care a fost oficiala dar acum nu mai este .locuim impreuna.el ma iubeste eu nu.eu...am intanit iubirea adevarata si nu stiu ce sa fac sa fug??????sa ma plafonez?? e f greu de luat o decizie va multumesc tuturor pte sfaturi |
||
|
kudika018975 Postat pe 2 Ianuarie 2010 15:20 |
||
De la: lidiaolteanu, la data 2010-01-02 12:07:26De la: Lolozica, la data 2009-12-12 22:03:49Da,am o relatie cu el sexuala,sentimentele sunt reciproc,doar ca el divortant...ii este mai greu sa accepte o relatie in adevaratul sens al cuvantului,intr un fel il inteleg doar ca si eu imi doresc o rel.Nu vreau sa l sufoc sau sa l stresez,stie si simte ca mi doresc o rel cu el.Doar ca el are o vorba,"ce bine e sa fi iubit si sa nu ai obligatii".Eu chiar nu mai am replica la vb lui!Acum nu stiu daca sa mai astept si sa accept situatia asa,pana cand o sa vrea si el sa avem o relatie! |
||
|
rom_ryo Postat pe 2 Ianuarie 2010 15:26 |
||
| am divortat din cauza egoismului sotului meu exagerat.casa este a mea stau cu el ptr copil. | ||
|
kudika018975 Postat pe 2 Ianuarie 2010 15:26 |
||
|
dileme tipic feminine!!!! in timp ce femeile gandesc BARBATII ACTIONEAZA!!!!! sfatul meu este:daca vrei ceva, actioneaza. a actiona inseamna a- ti asuma toate consecintele.in general, castigatorii nu ezita.daca eziti, pierzi! si, in fond, nu conteaza ce vrea el conteaza CE VREI TU.pana la urma, fiecare moneda are doua parti: victorie si infrangere.daca nu ramai cu el nu inseamna ca ai pierdut.poate peste un timp o sa ajungi sa iti spui :" bine ca am scapat " ps. cat despre persoana care a divortat dar inca mai locuieste sub acelasi acoperisi si bla bla....draga mea, despartirea nu s- a produs inca. asa cum o hartie ( adica actul casatoriei in sine ) nu tine 2 persoane impreuna nici sentinta nu desparte 2 persoane.sunt doar acte oficiale recunoscute social.psihologic vorbind sunteti inca impreuna. |
||
|
kudika004553 Postat pe 2 Ianuarie 2010 15:30 |
||
Doamne,si eu care credeam ca numai adolescentii is asa de naivi...
|
||
|
ayyryynn Postat pe 2 Ianuarie 2010 15:34 |
||
|
||
|
ingerash_nebunatic Postat pe 2 Ianuarie 2010 15:46 |
||
da..asa e ..si eu am o relatie plina de incertitudine...suntem de 9 luni..si nu il mai pot intelege..imi spune ca tot timpul e ocupat cu munca...eu bineinteles il cred ....si pentru a nu imi da multe explicatii si argumente vine cu un prieten ..si se schimaba foaia aia de suparare ..trec in starea d ebine ca nu-i nimik sunt consolat de mic...la inceput a fst frumos....treptat lucrurile sau schimbat.......e f libertin ...si nu imi place asta...mi-a zis ca vrea o rel serioasa ...dar nu prea pare a fi serioasa....m-am saturat........numai pot sa stau in indoiala aceasta de a m insela....cind vreau sa vb cu el .....nu stiu apare ceva ....care nu pot sa imi exprim liber sentimentele ...si tac ...si merg mai departe dar acum toate s-au adunat...... |
||
|
vicleana_85 Postat pe 2 Ianuarie 2010 15:53 |
||
| vrei un sfat? stai in banca ta si incearca sa stai langa copil si poate ca tatal lui isi va da seama si va aveti impaca.imagineaza-ti ca peste 5 ani diferenta de varsta se va aveda mai bine si atunci cea care va plati vei fi tu.depinde daca vrei sa ai o familie | ||
|
oga_RUL Postat pe 2 Ianuarie 2010 16:07 |
||
De la: Kathara, la data 2010-01-02 12:47:17De la: Lolozica, la data 2009-12-14 19:14:38iti multumesc ptr sfaturi! :-* oricum el intreaba in stanga si in dreapta daca am in timpul acesta o rel cu cineva,sau ma rog...daca am "calcat putin stramb", un exemplu ff clar este cand am fost weekend-ul trecut la munte si cand am dormit cam 10 pers in aceeasi camera,cu paturi supraetajate si eu am dormit cu un prieten,iar a 2-a zi tipul cu care am o relatie l-a intrebat daca am facut ceva si bineinteles ca nu!Dar vezi....a intrebat,s a interesat truesubscriu |
||
|
IrinnaD Postat pe 2 Ianuarie 2010 16:23 |
||
De la: Corina1205, la data 2010-01-02 12:28:04Poate ca doar te foloseste pt asta...de aia tine legatura cu tine...sa aiba mereu cu cine sa o faca...am intalnit si eu astfel de persoane dar nu le-a mers ;) mai bine rupe legatura..stiu cat de greu e...ca mereu te gandesti la el...dar nu uita ca exista un suflet pereche pt fiecare,trebuie doar sa-ti doresti atsa mai mult! fi puternica si las-o balta..daca doar asta vede el la u! sunt multi ca el...nu merita sa-ti irosesti timpul cu asemenea persoane pt ca viata e scurta! stiu ca poate iti e greu...dar trebuie sa fi puternica,sa te impui si sa treci peste! fa-ti in minte baiatul perfect pt tine...cu toate calitatile pe care vrei sa le aiba....si intr-o zi va aparea ;) la mine a aparut.....trebuie doar sa visezi si sa crezi in vise! nu uita ca aspectul fizic conteaza mai putin...ai grija ce-ti doresti...pe el nu-l poti schimba oricum! sti ca baietii se maturizeaza mai greu dar asta nu inseamna sa stai dupa el;nu te lasa batjocorita indiferent cat de mult ai iubi! te asigur ca vei gasi baiatul potrivit pt tine atata timp cat vei continua sa-ti doresti asta! de acord cu tine aici! daca iti doresti cu adevarat sa intalnesti p cnva care sa te iubeasca, respecte si sa tina si la fericirea ta, nu doar la egoistul de el, vei gasi, nici nu ti inchipui cat de puterica este puterea gandului pozitiv... incearca!... vrei sa fii folosita? unde e respectul d sine?... nu-i mai permite, pune punctul p i si dovedeste-i ca ai personalitate si ca nu merita sa si bate joc de tine!... si aminteste-l ca daca e al tau, nu va renunta la tine, daca nu, ai facut o alegere buna si t felicit pt putere.numai bine! sa n anunti de decizia luata.... |
||
|
kwdik21 Postat pe 2 Ianuarie 2010 16:57 |
||
| iubita, tocmai ptr ca stie cA VRei o relatie nu se infinge prea tare.....baga-ti n cap caTU nu vrei orelatie, ca vrei sa traiesti clipa alaturi de el, iar ca dupa el mai ai s munca, si casa , soi prietenii s hainele si papucii si alte alte alte treburi, iar din cand in cand il mai ai si pe el , schimba atitudinea, urgent....imagineaza-ti ca tre sa cucecresti pe altul, nu pe el.....comporta.te ca si cum altele sut interesele tale......e important, sa imi raspunzi mersi | ||
|
ramona_delux Postat pe 2 Ianuarie 2010 17:00 |
||
daca vrea intr-adevar o relatie..nu e nimic ce ar putea sa-l opreasca ..pretexte ,pretexte ...incarca-te cu rabdare daca vrei sa lupti pt el ,pt ca deocamdata el doar se simte bine cu tine si controleaza pana si timpul in care se intampla asta ...asa ca ai grija ,nu te atasa prea mult
|
||
|
ionelaela Postat pe 2 Ianuarie 2010 17:02 |
||
De la: ramona_delux, la data 2010-01-02 17:00:37iubita, tocmai ptr ca stie cA VRei o relatie nu se infinge prea tare.....baga-ti n cap caTU nu vrei orelatie, ca vrei sa traiesti clipa alaturi de el, iar ca dupa el mai ai s munca, si casa , soi prietenii s hainele si papucii si alte alte alte treburi, iar din cand in cand il mai ai si pe el , schimba atitudinea, urgent....imagineaza-ti ca tre sa cucecresti pe altul, nu pe el.....comporta.te ca si cum altele sut interesele tale......e important, sa imi raspunzi mersihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
||
|
thadoog Postat pe 2 Ianuarie 2010 17:02 |
||
am scris in fuga
|
||
|
ramona_delux Postat pe 2 Ianuarie 2010 17:02 |
||
| te tine mult ramono | ||
|
thadoog Postat pe 2 Ianuarie 2010 17:03 |
||
| iubita mea, adica ati fost la munte in calitate de prieteni cei mai buni da' ai o relatie sexuala cu el? hotaraste-te, prieteni sau iubiti sau amanti sau ce? sfatul meu e sa-l intrebi cat mai repede ce vrea de la tine ca sa stii ce sa-i oferi, si daca nu vrea o relatie ci doar sex, nu-l lasa sa te foloseasca pe tine. explica-i clar ca trebuie sa aiba si el o anumita responsabilitate in relatia aceasta. | ||
|
miss91angy Postat pe 2 Ianuarie 2010 17:34 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| A new way to spend your free time | 7 | De la: bl_de 27 Octombrie 2009 13:28 |
| aceeasi problema cu anaphielle | 3 | De la: turbo_flory 11 Noiembrie 2008 19:06 |
| Remediu pt indepartarea parului....stiu este un subiect dezbatut, inepuizabil | 3 | De la: alinutza_alinutza 21 Mai 2009 18:35 |
|
|
||
| o intrebare | 12 | De la: Micsunica 16 Iulie 2010 23:12 |
| BOYFRIENDS | 24 | De la: d_soara_Criss 18 August 2009 13:56 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.