Setari Cookie-uri

O relatie ciudata!!!

La Multi Ani pt. toata lumea
Pt. Cristina. Voi sunteti prieteni cu beneficii,nu prieteni. Si tu nu confunda sexul cu dragostea. Tu chiar il vrei ?Pt. ca a avut destul timp sa hotarasca ce vrea de la tine. Succes pe2010.
kuroiangi
Postat pe 2 Ianuarie 2010 17:39
De la: kudika033769, la data 2010-01-02 10:53:52Barbatii sunt prin definitie niste cuceritori.Cand e vorba de interesul lor la mijloc pot fi cat de romantici vor, imping lucrurile pana la extrem, apoi cand simt ceva solid sub picioare, totul se transforma, dand vina pe partea lor cerebrala. Cica ei sunt mai cerebrali decat femeile, femeile stiu sa iubeasca cu sufletul pe cand ei sunt mai reci in relatii si iti cer sa ii accepti asa cum sunt. Se spune ca intr-o relatie unul iubeste mai mult decat celalalt, dar de ce oare cele mai multe cazuri sunt de gen feminin? Simplu, pentru ca de multe ori barbatul vrea doar aventuri, el are puterea de a se implica intr-o relatie doar cu mintea.....vede, ii place, vrea, apoi isi pune in practica tacticile de seducator pana ajunge la finalul dorit, dupa care se retrage sub o carcasa impenetrabila, bucurandu-se, simtindu-se flatat, dand pe dinafara de orgoliu ca a ajuns sa fie iubit intr-un fel unic de o femeie. Scopul lui a fost atins, a innebunit-o pe fiinta ce i-a stat alaturi si stie ca aceasta e atat de slaba incat el nu mai trebuie sa lupte, pentru ca ea din iubire pentru el, ii va oferi totul pe tava..........Deduceti voi mai departe ce concluzie trebuie sa trageti.....

petaloudita
Postat pe 2 Ianuarie 2010 18:15
Parerea mea este k ar trb sa vb cu el deschis...sincer te inteleg...poate k ii e frik sa nu piarda prietenia ta dak va veti desparti...dar dak il iubesti..si kiar iti doaresti or elatie cu el...lupta pt el ;) fa-l sa te doreasca...sa te iubeasca.. SUCCES
Miss_Iry
Postat pe 2 Ianuarie 2010 18:34
In cele mai multe "relatii" exista unul care vrea mai mult si celalat vrea mai putin sau "deloc" ceva serios. Insa din proprie experienta pot spune ca am iubit si am acordat prea multa atentie si el ce a facut ?"s-a culcat pe o ureche..".ca doar ii convenea sa aibe de toate fara sa miste un deget pt siguranta relatiei noastre....si am decis sa schimb filmu sa fiu mai indiferenta, mai rece si a functionat. Cand a vazut ca ceva nu e in regula cu mine si ca a existat posibilitatea sa ma piarda s-a pus pe treaba omu si a inceput sa isi faca temele asa cum trebuie sa le faca un barbat;) ...
Ideea este ca ar trebui sa existe o balanta adica atata cat pune unu sa apuna si celalat daca nu se echilibreaza aceasta balanta....cred ca stit ce aveti de facut.

nicoletutamea
Postat pe 2 Ianuarie 2010 19:06
De la: kudika_irynuka, la data 2010-01-02 18:34:14Parerea mea este k ar trb sa vb cu el deschis...sincer te inteleg...poate k ii e frik sa nu piarda prietenia ta dak va veti desparti...dar dak il iubesti..si kiar iti doaresti or elatie cu el...lupta pt el ;) fa-l sa te doreasca...sa te iubeasca.. SUCCES

Cred ca o relatie trebuie sa existe mai intai din suflet. Ce te faci cand celalalt nu te iubeste dar tu il iubesti pe el? Nu incerca sa-l faci sa te doreasca sau sa te iubeasca asta trebuie sa vina de la sine.Daca te doreste ,te doreste pentru felul tau de a fi, daca te iubeste, te iubeste pentru ca asa simte el. Nu incerca sa recurgi la lupte! :) Fii tu!
tilinka
Postat pe 2 Ianuarie 2010 19:29
La multi ani!
pt anul care vine i-ti doresc sa te gandesti ce vrei cu adevarat pt tine!
iar relatia cu fostul pacient eu zic sa-l faci putin gelos!
:)) defapt fal gelos putin mai mult,sau ignora-l o perioada
mihaela_nikoleta
Postat pe 2 Ianuarie 2010 20:03
offf....eu tocmai am avut puterea sa scap de asa ceva...imi este greu dar ma simt mai bine...si eu la fel ca tine am sperat ca poate timpul rezolva totul dar am asteptat.....si am tot asteptat degeaba...pana mi-am dat seama ca 'el' un barbat divortat nu vroia nimic altceva decat sa nu mai aiba nici un fel de obligatii si totul sa fie ok....probabil k acum nu mai sunt eu e alta si tot asa ,....sfatul meu este sa discutati poate are vreun rezultat...si dak nu sunt sigura ca iti vei gasi pe cnv potrivit pt tine .din ce in ce mai multi barbati cauta genul asta de relatii dar problema este cate femei sunt capabile sa accepte asta....
_maya_
Postat pe 2 Ianuarie 2010 21:29
De la: kudika076833, la data 2010-01-02 11:56:04
De la: iris_4_ever, la data 2009-12-12 22:13:31
De la: Lolozica, la data 2009-12-12 22:03:49 el are o vorba,"ce bine e sa fi iubit si sa nu ai obligatii"!

Adica il doare in cot de faptul ca tu iti doresti o relatie atata timp cat el se simte iubit.Important e ca el sa fie fericit nu ?

Mie imi suna a egoism pur vorba lui si daca as fi in locul tau l-as trimite sa se iubeasca singur

Nici ca puteai vorbi mai bine pe limba mea...Ai perfecta dreptate, da dovada de egosim clar si nu doreste deloc o relatie.Te trateaza cu superficialitate si asta nu-i bine pentru sentimentele tale.
kudika081501
Postat pe 2 Ianuarie 2010 22:53
De la: kudika081501, la data 2010-01-02 22:53:20
De la: kudika076833, la data 2010-01-02 11:56:04
De la: iris_4_ever, la data 2009-12-12 22:13:31
De la: Lolozica, la data 2009-12-12 22:03:49 el are o vorba,"ce bine e sa fi iubit si sa nu ai obligatii"!

Adica il doare in cot de faptul ca tu iti doresti o relatie atata timp cat el se simte iubit.Important e ca el sa fie fericit nu ?

Mie imi suna a egoism pur vorba lui si daca as fi in locul tau l-as trimite sa se iubeasca singur

Nici ca puteai vorbi mai bine pe limba mea...Ai perfecta dreptate, da dovada de egosim clar si nu doreste deloc o relatie.Te trateaza cu superficialitate si asta nu-i bine pentru sentimentele tale.

Iertare, am apasat pe "adauga" inaite sa scriu ce doream!
Dragele mele cred ca il condamnati prea repede pe bietul om! Poate ca intr-un moment cand se simtea si el mai bine, a gandit cu voce tare. De unde stiti care a fost relatia lui dinainte, motivele pentru care a ajuns la divort Nu ca as deveni aparatoarea barbatilor, dar totusi in spirit de fair-play mai e nevoie de cineva sa mai echilibreze balanta
kudika081501
Postat pe 2 Ianuarie 2010 23:01
De la: stravaro, la data 2010-01-02 09:49:09uau..ce ciudati...cum d-zeu,sa "renunti"la 12 ani de casnicie,cand deja esti divortata?!...

EXACT! ce parte a cuvantului DIVORTATA nu intelegi! adica LIBERA DE ORICE OBLIGATIE FATA DE EL, iar pentru tine ESTI OBLIGATA SA FII FERICITA DE ACUM IN COLO! PUNCT SI DE LA CAPAT!!!
Camey_73
Postat pe 3 Ianuarie 2010 01:36
doamneeeeeeeeee...deci,problema ta,nu era ca esti casatorita...ci doar ca iti parea EL mai tanar...in ce fel de lume traim?!
stravaro
Postat pe 3 Ianuarie 2010 10:32
De la: danador, la data 2010-01-02 13:40:44Ajutati-ma sa inteleg!
Sunt casatorita, totul e in regula in casnicie ,dar in urma cu 4 luni am cunoscut un barbat, care mi s-a parut mult mai tanar decat mine, desi are doar 3-4 ani mai putin.A insistat ff mult sa ne vedem , eu am refuzat de cateva ori pt. ca mi se parea foarte tanar Am acceptat , iar intalnirea a fost ceva de vis, nu am crezut ca voi trai vreodata asa senzatii minunate, nu stiam ca exista astfel de senzatii, atat de tandru , de atent, atatea placeri in pat, de nedescris.Insist sa mentionez ca arata foarte tanar, deci mi se parea ca nu merit asa atentie din partea lui.Dupa acea prima intalnire au mai urmat inca 3 si mai minunate de placeri in pat de vis . Aceste intalniri erau cam la 2 saptamani, timp in care imi dadea un singur telefon in care se scuza ca este foarte ocupat , iar apoi un telefon in are ma riuga sa ne vedem. .Atat.Ultima intalnirea fost in urma cu o luna, a fost cea mai grozava dintre intalniri si apoi nimic.Nici un telefon.Nici de sarbatori nici un telefon,Ce sa inteleg din acest comportament? Dar, sa intelegeti ca nu ne-am facut declaratii de dragoste, promisiuni , totul a fost placere fizica, sexuala si atat .Pe care , recunosc , o doresc foarte mult.

mareeeeeeeee ti-e gradina ta,doamne...
stravaro
Postat pe 3 Ianuarie 2010 10:33
D-zeu,cand a facut lumea a facut un om,si ca sa nu se plictiseasca a mai facut unul ,identic.Si totusi ceva era in neregula,si atunci a bagat degetul la unu din ei a scos si a pus la celalalt,si asa a facut femeie si barbat,care umbla sa-si caute perechea.
kudika083965fericita
Postat pe 3 Ianuarie 2010 11:13
nu privi asa lucrurile...ca s-a interesat...ca blablabla.....incearca sa nu-i arati ca il iubesti....fi uneori indiferenta...iesi si cu altii in oras....si daca chiar te place va lupta el pt tine ca sa aiva o relatie cu tine....nu astepta pana cand s-a trezi el ca vrea ori ca nu vrea nimic....lasa-l pe el sa lupte pt tine...de ce sa-l astepti tu???????l-ai asteptat destul...gata...daca iti cere o relatie intima refuza-l uneori chiar daca inima nu te lasa....fi altfel....nu-i arata slabiciunea ta fata de el....fa-l sa inteleaga ca tu vrei ceva serios nu o relatie doar asa....daca nu vrea uita-l ...nu te merita
verginica19
Postat pe 3 Ianuarie 2010 12:33
De la: olga27, la data 2010-01-02 18:15:19
De la: kudika033769, la data 2010-01-02 10:53:52Barbatii sunt prin definitie niste cuceritori.Cand e vorba de interesul lor la mijloc pot fi cat de romantici vor, imping lucrurile pana la extrem, apoi cand simt ceva solid sub picioare, totul se transforma, dand vina pe partea lor cerebrala. Cica ei sunt mai cerebrali decat femeile, femeile stiu sa iubeasca cu sufletul pe cand ei sunt mai reci in relatii si iti cer sa ii accepti asa cum sunt. Se spune ca intr-o relatie unul iubeste mai mult decat celalalt, dar de ce oare cele mai multe cazuri sunt de gen feminin? Simplu, pentru ca de multe ori barbatul vrea doar aventuri, el are puterea de a se implica intr-o relatie doar cu mintea.....vede, ii place, vrea, apoi isi pune in practica tacticile de seducator pana ajunge la finalul dorit, dupa care se retrage sub o carcasa impenetrabila, bucurandu-se, simtindu-se flatat, dand pe dinafara de orgoliu ca a ajuns sa fie iubit intr-un fel unic de o femeie. Scopul lui a fost atins, a innebunit-o pe fiinta ce i-a stat alaturi si stie ca aceasta e atat de slaba incat el nu mai trebuie sa lupte, pentru ca ea din iubire pentru el, ii va oferi totul pe tava..........Deduceti voi mai departe ce concluzie trebuie sa trageti.....

Chiar asa rai sunt barbatii ?? Si femeile sunt "sfinte "? Barbatii sunt cei mai sentimentali, la ei gasesti adevarata iubire, Femeile de obicei nu ia in consideratie asa ceva !!!
Dindirel
Postat pe 3 Ianuarie 2010 12:50
De la: kudika083965fericita, la data 2010-01-03 11:13:15D-zeu,cand a facut lumea a facut un om,si ca sa nu se plictiseasca a mai facut unul ,identic.Si totusi ceva era in neregula,si atunci a bagat degetul la unu din ei a scos si a pus la celalalt,si asa a facut femeie si barbat,care umbla sa-si caute perechea.

asta se vrea a fi un banc sau un rezumat aiuristic al genezei?
miss_darine
Postat pe 3 Ianuarie 2010 12:55
la multi ani tuturor
Pt Cristina:o situatie similara a intampinat si prietena mea. Acum mult timp s-a apropiat ceva mai mult , ajungand la activitate sexuala, cu un barbat proastat divortat la vremea aia,au continuat asa o perioada de timp pana cand ea s-a indragostit de el, dar el vesnic nehotarat, nu avea incredere, ii era teama de un nou inceput si tot asa, a urmat apoi o perioada de 3 luni de zile in care ea a plecat din tara iar el a uitat complet de asa zisa "prietenie" care ii lega si indraznea sa-i mai dea cate un telefono data pe luna.Ea s-a intors in tara si guess who?:au reluat legatura bineinteles,tot in "spiriul prieteniei sexuale: ...au mai tinut asa o perioada si ea n-a mai suportat, evident si si-a facut o noua relatie timp in care se vedea cu el ca puri amici de data asta si ii "lingea ranile" ca sa ma exprim romaneste,adik il asculta, il sfatuia, vorbea f mult cu el, dar nimic mai mult.Relatia ei cu noul ubit a durat 8 luni de zile, dupa 8 luni,s-a decis si ratacitul sa se hotarasca in ceea ce-o priveste si evident ca a sunat-o si i-a spus ca o iubeste mult, ca si-a dat seama ca e femeia cu care ar putea intemeia o noua familie si ca nu mai vrea sa o piarda.De aici tragi tu singura concluzia... Sfatul meu:daca il iubesti cu adevarat, arata-i mai putin, fii mai indiferenta, fa-l sa-ti simta lipsa, fa-l sa se simta ca are adversari la dragostea ta, fa-l sa creada ca poate pierde oricand siguranta aia care o are langa tine si ca nu el este tot ceea ce conteaza pentru tine...Asteptam noutati de la tine...multa bafta
kln
Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:15
cu precizarea ca prietena mea a tinut legatura asta sexuala cu tipul respectiv 2 ani si akm sunt impreuna de 3 ani si sunt foarte fericiri, el este destul de atent cu ea, iar ea este multumita de felul cum decurge relatia.A nu se intelege ca asta este o regula general valabila, am vrut sa relev faptul ca mai exista si minuni
kln
Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:56
Cred ca : Pur si simplu nu e sa fie ! www.machiajtatuaj.ro
machiajtatuaj
Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:57
astia nu sunt barbati adevarati,vreau sa optina ceea ce vor apoi iti da cu piciorul,am trecu si eu prin astfel de lucruri, acum depinde si de tine. tu cred ca o sa ai de suferit.
julia_pisy_yahoo_com
Postat pe 3 Ianuarie 2010 19:14
buna! well.din pacate sau din fericire ..eu trec prin acelasi lucru ....dar in cazul tau este vb de 2 ani ...deci nu stiu cum ai reusit sa rezisti atata timp ...probabil tu eshti stalpul in aceasta relatie de fuckbody mai mult.....cert e ca in momentul in care tu ai sa incetezi sa lupti ...se va termina totul ...sau poate nu ....depinde de el ...
mare atentie ! tu vrei o relatie si el se face ca ploua ...intr-un final ai sa obosesti si ai sa cauti singurica pe altcineva .
eu iti sugerez sssa faci o proba sa vezi dak te cauta .....daca vrea sa fie cu tine...dak ii pare rau ca te-a pierdut !
bafta !
hellen87
Postat pe 4 Ianuarie 2010 00:01
pppffff........am cunoscut un barbat cu 3 ani in urma,frecventa locul in care eu muncesc,relatia dintre noi era platonica,rece chiar pana intr-o dimineata cand a veni t la mine la servici si am discutat mai multe..de acolo mi-am dat seama ca avem unele lucruri in comun,nu chiar placute.el detinea numarul meu de telefon si am iesit intr-o dimineata cu el la un ceai,dupa ce am iesit de la munca,ajungand acasa am constatat ca am primit un mesaj de la el.....pe parcurs incepusem sa simt ceva pentru el dar nu am indraznit sa spun nimic niciodata mai ales ca am aflat dupa un an ca barbatul la care ma gandeam eu este chiar verisorul cumnatei mele......in fine!!!!ideea era ca dupa 3 ani de zile am inceput sa avem o relatie,cred ca nici nu se poate numi relatie,chiar daca eu imi doresc o relatie cu el imi este teama sa nu il pierd asa ca avem o legatura bazata pe sex,nimic mai mult si ma intreb de ce nu vrea sa avem o relatie,de ce de fiecare data cand petrecem putin timp impreuna dispare ca magarul in ceata?ce ar fii indicat sa fac?
kudika022832
Postat pe 4 Ianuarie 2010 06:15
Ofer servicii de divinatie in Tarot, probabil cele mai bune servicii de pe internet, moralitate, profesionalism. Analize personalizate realizate cu mult suflet si pasiune analizele personalizate care nu sunt generate automat de vreun program de calculator precum pe alte site-uri. Nu lasa viitorul sa te prinda nepregatit.Fii cu un pas inainte si lasa tarotul sa iti dezvaluie viitorul si de ce nu chiar sa te ajute sa iti schimbi viata in bine.
Prezicerile mele sunt intotdeauna sincere, s-ar putea sa nu fie intotdeauna ceea ce doriti sa auziti, dar intotdeauna va fi adevarul.

Confidentialitatea este respectata si garantata. pt. mai multe detalii accesati site-ul http://tarotkitty.webs.com/
Cristinakitty
Postat pe 4 Ianuarie 2010 06:38
am si eu nevoie de un f mare ajutor. si eu am trecut prin cel putin o relatie ciudata. am suferit f mult de pe urma unei relatii, acum aprox 4 luni. dupa cum spunea cineva mai sus, oamenii cauta sa se refaca prin intermediul altor persoane. cautam sa ma agat de oricine oricum, doar sa am pe cineva alaturi. asa l-am intalnit pe el. colegul meu de birou...la o distanta de 5 secunde, indiferent din ce directie privesti. am inceput sa vorbim pe mail... mai mult glume, glumite...el imi spunea ca nu vrea o relatie serioasa, nu vrea implicatii....ca nu vrea sa ma dezamageasca si e mai bine asa. pana la urma dupa 1 luna de discutii ne-am intalnit...totul a fost ca si cum el era f indragostit de mine si a asteptat mult ca sa fie cu mine..se comporta ireprosabil...insa ii placea viata...si aici nu ma refer la cluburi sau femei, sau bautura..ci alte ocupatii..cu care nu eram de acord. initial am incercat sa il schimb. mare greseala. barbatii nu ii schimbi cand vrei tu, cum vrei tu..se schimba ei.. doar daca vor..nu impinsi de la spate pt ca nu suporta acest lucru. dupa vreo 2 sapt mi-a zis ca nu are rost sa mai continuam...am inceput sa plang..eram f vulnerabila dupa deceptiile avute..si aveam nevoie de el..nu l-a interesat...mi-a dat cu picioru..parea alta persoana....zici ca nu i-ar fii pasat niciodata de mie..si daca l-ati fii vazut cum se comporta cand era cu mine...stiu se citesc oamenii si efectiv parea f indragostit..si nu ma prostea doar pe mine ci si pe toti ceilalti din jur..atunci cand ne-am desp prima oara mi-a zis ca are un caracter urat si ca ar fii in stare sa trebuiasca sa plecam undeva de revelion si in final sa ma lase balta..nu l-am crezut atunci am zis ca spune la nervi. a trecut o perioada mi-am vazut de mine..l-am ignorat.. si apoi iara discutii pe mail...apropouri cu tente sexuale..si in final am luat-o de la cap..mi-era frica..dar am acceptat..a fost petrecerea de craciun de la munca..am fost amandoi. multa lume/colegi si-au dat seama ca suntem impreuna. mai ales ca atunci cat am stat impreuna, din 5 zile, 3 le dormeam la la el. stateam mult impreuna, fara sa ne plictisim, fara sa ne saturam si pur si simplu..ne indragostisem..sau eu una cel putin..pt ca imi oferea atentie si se purta extraordinat de frumos. mare greseala. la petrecere...i s+a parut ca am dansat prea mult cu un coleg..era gelos si posesiv..am fost la el dupa petrecere...cand am plecat de la el eram impreuna..apoi tot weekendul nu a raspuns la tel..mi-a zis ca nu ii place ce direcite au luat lucrurile...si ca trebuie sa vorbim...cand am vorbit mi-a zis ca nu mai vrea sa fim impreuna. ca mi-a zis de la inceput ca nu vrea relatie... si in aceiasi zi am inceput iara cu discutiile pe mail.iara cu tente sexuale..si in aceiasi zi am stabilit sa ne vedem. ne-am vauyt a doua zi..poate pare umilitor ca am acceptat..dar acceptam pt ca nu il credeam nu il intelgeam, si dupa toate fazele ciudate eu chiar credeam ca vrea sa fie cu mine. am inceput iara o relatie..daca il intrebam ce suntem..imi zicea ca de ce vreau mereu o confirmare. ca se poarta ca si cum am fii iubiti..si imi zicea mereu iubita..dar ca nu are incredere in femei. si ca i se pare ca sunt o jucatoare..fals nu i-am dat motive sa se indoiasca de mine. in fine ne-am impacat.. se purta cu mine f ok.. nu stiu cum poate sa fie atat de schimbator si fals.. am stat non stop impreuna..chiar credeam ca s-a schimbat ..a plecat acasa de craciun..ne-am vazut cand a venit..ne-am luat cadouri de craciun tot...mi-a zis ca vrea sa facem revelionul impreuna...mi-a zis ca mai vine cu un prieten... am platit pt el si prietenul lui... si am vorbit cu el la telefon pe 31 la ora 15. mi-a zis ca vine .. la ora 18 mi-a dat mesaj ca nu mai vine si ca isi imagineaza ca ma deranjeaza si ii pare rau pt asta. atat. l-am sunat. nu a rasp. i-am dat vreo 3 mesaje. in care ii spuneam sa rasp macar sa ii zic la multi ani. nu a rasp. mi-a mai dat un mesaj in care mi-a zis sunt cu cineva undeva si nu pot vorbi la multi ani. i-am zis ca o sa am nevoie de banii care i-am dat pt el. mi-a zis ca mi va da. apoi am vb pe 2 la tel. l-am sunat cu nr. ascuns. nu a rasp. si m-a sunat inapoi sa ma intrebe de ce il sun cu nr ascuns..si asa a inceput...mi-a zis ca nu ii place sa dea explicatii... l-am intrebat ce a facut de rev.. daca a facut cu altcinea...cu o alta fata..mi-a zis nu neaparat..si eu i-am zis adica da..si el a zis apoi ca da..ca e o tipa ptr care a avut o slabiciune..si i-a yis ca are nevoie de el si s-a dus.. si ca dupa toate intamplate nu mai are rost sa continuam. mai ales ca a ales sa faca revu cu altcineva. si l-am intrebat daca vrea sa fie cu fata asta..a zis ca nu site.. si eu i-am zis ca parca nu vroiai relatii serioase..acum vrei sa fii cu ea..mi-a zis ca el e o persoana ok..ca mi-a zis de la inceput sa nu ma atasesz, ca nu vrea o relatie...si ca m-a avertizat cu tot de la inceput. fals. daca era sincer putea sa imi zica si de aceasta tipa.. si cu mult timp inainte sa imi strie revelionul. mi-a zis ca ii pare sincer rau ca nu am avut altceva de facut in noapte de rev decat sa il sun pe el. ma simt calcata in picioare si nu stiu ce sa fac. si cat am fost impreuna, credeti+ma ca nu sutn nebuna dar se purta cu mine ca si cum ar fii f indragostit. si imi spunea cate si mai cate. culmea este ca undeva in sufletul meu nu cred pov asta...cu tipa..cu care a facut revelionul....cred ca are un alt motiv..dar asta era cea mai simpla explicatie..daca avea sange in el..zicea din prima cand l-am intrebat..ca da a facut cu alta..sau nu astepta sa il intreb..sau poate i-a fost greu sa zica...uite cat ma agit eu..si pe el in doare in pix...mi-a dat acuma mail sa ma intrebe daca ne vedem jos dupa pranz sa imi dea banii...nu stiu ce sa fac..m-am indragostit ca proasta de el...si parca nu cred tot ce mi s-a intamplat si mi se pare un vis urat. ce sa fac?cum as putea totusi sa inteleg ce e cu el?nu vorbeste cand ia o decizie si mi-o reteaza repede. eu as vrea in adancul sufletului sa ma impac cu el..desi e o prostie..dupa cat de umilita am fost. dar parca totusi nu cred nimic. cred ca e altceva..sau asa o fii nu stiu..ce sa fac???am nevoie cu disperare de ajutor..si fata de fata aia..a jucat murdar...mi-a yis ca ea l-a cautat de la yiua lui..ziua lui a fost in decembrie pe 21..avea timp sa imi spuna..sa nu imi zica ca facem revu impreuna..avea timp de toate...precizez ca ne-am hot ce facem de rev. pe 31. ca nici eu nu stiam..si am hot ca il faceam impreuna dupa ziua lui. si de la ziua lui.. de cand l-ar fii cautat aceasta tipa...a stat non stop cu mine. nu inteleg..parca mi-a spalat creierii, si e ceva ce nu se leaga. ce pot face?????clar nu o sa imi spuna prea multe. mereu imi rasp ca nu vrea sa discute acealsi subiect de 1000de ori. si ca nu ii place sa dea explicatii..ce ma fac?:(((((
kudika069415
Postat pe 4 Ianuarie 2010 10:47
inca ceva..l-am intrebat..daca at cand ne-am desp tot ea a fost motivul...mi-a zis ca nu...si il cred pt ca nu am stat desp mai mult de o sapt
kudika069415
Postat pe 4 Ianuarie 2010 10:50
si imi vine sa ii dau mail si sa ii zic ca mi-e dor de el.. doamne chiar mi-e dor de el. ca sa fac?cum sa ma opresc?
kudika069415
Postat pe 4 Ianuarie 2010 10:54
De la: kudika069415, la data 2010-01-04 10:54:20si imi vine sa ii dau mail si sa ii zic ca mi-e dor de el.. doamne chiar mi-e dor de el. ca sa fac?cum sa ma opresc?

eu in locul tau nu as mai sta..imediat i-as sari de gat..ca daca m-a folosit ..si si-a batut joc de mine, ce in fond si la urma urmei proasta am fost..proasta am sa raman!
asa ca nu mai sta pe ganduri!doar nu vrei sa te destepti,nu?
one_size
Postat pe 4 Ianuarie 2010 10:59
De la: kudika069415, la data 2010-01-04 10:54:20si imi vine sa ii dau mail si sa ii zic ca mi-e dor de el.. doamne chiar mi-e dor de el. ca sa fac?cum sa ma opresc?

incearca sa nu mai fii atat de disperata, detaseaza-te un pic , ocupa-ti mintea si timpul cu altceva, pune mana pe o carte, uita-te la un film sau pur si simplu iesi afara sa te plimbi. Unii barbati nu suporta femeile care se agata de ei ca de un colac de salvare!
miss_darine
Postat pe 4 Ianuarie 2010 11:01
scumpa mea , musca din tine dar nu face asta , cand ai sa ajungi la intelepciunea data de varsta ai sa vezi ca am dreptate , pana atunci , profita de intelepciunea mea :-)si nu uita : in viata , NICIODATA , dar chiar NICIODATA , nu poti pierde ceva ce nu a fost scris sa fie al tau , . Deci noi nu pierdem nimic pt ca nu poti pierde ce nu ai . Iar daca ceva e scris sa fie al tau , atunci indiscutabil , fie el lucru sau persoana , asa se va intampla , poti fi intarziata dar niciodata oprita .
pupici cu lipici de la o persoana pe care nu o cunosti dar care a trecut cu varf si indesat prin ce treci tu si s-a umplut de toata jena(acum stiu) pt ca nu a putut sa o opreasca nimeni , deci , te implor , pt binele tau , nu o face
victoriapopescu
Postat pe 4 Ianuarie 2010 11:03
De la: Full_Metal_Jacket, la data 2009-12-12 14:13:16
De la: Lolozica, la data 2009-12-12 10:24:39ma numesc Cristiana, am 24 ani, am cunoscut un tip acum 2 ani de zile, mi a fost pacient si anul trecut am inceput sa fim mai apropiati, anul asta am mers la munte si ne am comportat ca fiind 2 prieteni cei mai bun,nimic mai mul!Ciudat este ca ek este atras de mine si eu de el...oare de ce nu isi doreste o relatie serioasa cu mine ci doar sa facem dragoste?va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in aceasta situatie!va multumesc!

De ce nu discuti cu el acest lucru? In al doilea rand ce fel de relatie iti doresti tu cu el? Ce astepti tu de la el si ce doresti sa-i oferi? Vad ca nu scrii nimic despre sentimentele pe care le nutriti unul fata de celalalt.
Poate comportamentul tau �i signalizeaza ca nici pe tine nu te intereseaza mai mult decat o relatie de "dragoste" (te referi ca aveti doar legaturi sexuale fara alte implicatii???)
kudika098349
Postat pe 4 Ianuarie 2010 12:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Prietena mea ce mai buna cu fostul? 6 De la: kudika_6067 27 Aprilie 2012 06:57
Noi prietenii de la o varsta in sus 41 De la: GABYTA13 30 Octombrie 2009 18:35
Fazanu cu poveste 716 De la: luyyzz 21 Decembrie 2009 23:45
In cautarea unei relatii serioase 72 De la: laurvy26 14 Iunie 2011 23:13
O �nt�mplare de viaț�, dragelor, dragilor..! Fostul meu iubit o suna pe prietena mea cea mai buna. 144 De la: Jennifer1105 5 Iulie 2014 23:43