Mai multe
E simpla treaba!Dar mai intai trebuie sa iti pui tu sentimentele in ordine:daca si tu la randul tau esti atrasa doar fizic atunci nu-ti pot ura decat distractie placuta!Daca vrei cva serios cred ca trebuie sa deschizi larg ochii!...si sa te intrebi daca EL e potrivit!Sfatul meu e sa faci exact ce simti,daca va potriviti lucrurile vor merge de la sine!
|
||
|
kudika098349 Postat pe 4 Ianuarie 2010 12:39 |
||
|---|---|---|
| nu te cunosc..dar sincer mi-ar placea...am sufletul spart intr-o mie de bucati.. ma simt extrem de ciudat..si nu inteleg nimic din tot ceea ce mi se intampla..si mai ales de ce..si ma simt .umilita...ma simt rau..si singura..si mai rau este ca as vrea sa totul sa fie un vis urat din care sa ma trezesc si sa stiu ca el este singura pers de langa mine. persoana de care am cu adevarat nevoie... este inexplicabila reactia lui. si tocmai de aceea imi este greu sa cred. se purta prea frumos..parea ca ii place prea mult de mine..si acum are o fire rece..de gheata..parca as fii o taratura de cate si-a batut joc...dar oe undeva stiu ca are un alt motiv mult mai serios..si nu vrea sa mi-l zica..pana la urma..a vrut sa faca revelionul cu mine..dar pe ultima suta de metri ceva la oprit...dar oare ce???ce suflet are el sa faca asta?greu faci asta si unei persoane pe care d-abia o cunosti. sau ai un motiv serios pentru toate astea....zici ca suntem in twilight..exact la fel | ||
|
kudika069415 Postat pe 4 Ianuarie 2010 17:14 |
||
|
Nu stiu daca ai observat, dar au fost diverse situatii in care eu am stiut anumite lucruri�.nu pot sa iti spun de unde sau detalii de genul asta in primul rand pentru ca nu pot, si in al doilea rand pentru ca nu ai intelege. Ti-am spus ca imi imaginez ca iti e greu si ca de asta vorbim despre asta...dar daca ma iei iar cu faze gen � nu stiu cat de rau iti pare � prefer sa nu mai vb deloc....am impresia ca vb chiar degeaba pt ca tu oricum nu ma crezi asta este ultimul mail de la el |
||
|
|
||
|
kudika069415 Postat pe 4 Ianuarie 2010 17:16 |
||
sunteti doi adulti, stati jos si discutati despre acest subiect, vezi cum reactioneaza, ce iti raspunde, poate fiecare dintre voi a-ti inteles semnalele gresit...cert este ca nu e in regula faza...ceva e la mijloc, daca tu ii dai anumite semnale si el nu iti raspunde inseamna ca ori nu le vede, ori nu vrea sa le vada...asa analizand o situatie la prima vedere... incearca, sincer si eu am trecut printr-o chestie similara si discutand cu el despre asta am clarificat tot...
|
||
|
thezoomzoomgirl Postat pe 4 Ianuarie 2010 18:11 |
||
De la: tilinka, la data 2010-01-02 19:29:36De la: kudika_irynuka, la data 2010-01-02 18:34:14Parerea mea este k ar trb sa vb cu el deschis...sincer te inteleg...poate k ii e frik sa nu piarda prietenia ta dak va veti desparti...dar dak il iubesti..si kiar iti doaresti or elatie cu el...lupta pt el ;) fa-l sa te doreasca...sa te iubeasca.. SUCCES nu crd k ai inteles...ASA K LAA-O CUM A PIKT ;) |
||
|
Miss_Iry Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:50 |
||
De la: Lolozica, la data 2009-12-12 10:24:39ma numesc Cristiana, am 24 ani, am cunoscut un tip acum 2 ani de zile, mi a fost pacient si anul trecut am inceput sa fim mai apropiati, anul asta am mers la munte si ne am comportat ca fiind 2 prieteni cei mai bun,nimic mai mul!Ciudat este ca ek este atras de mine si eu de el...oare de ce nu isi doreste o relatie serioasa cu mine ci doar sa facem dragoste?va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in aceasta situatie!va multumesc! buna,numele meu e anca si am 24 ani.raspunsul meu e nu..categoric nu...eu am avut o relatie cu un tip..timp de un an jumate..dragoste mare,ne-am mutat impreuna,toate bune si frumoase....dupa un an ne-am despartit..motivul lui...??nu e pregatit,si inca mai vrea sa copilareasca.vea 32 ani..bineinteles am suferit ca un caine.dupa 2 luni ne-am inatalnit....mi-a spus ca i-a fost dor de mine,si ca vrea sa aiba o relatie,dar numai una sexuala.ceva de genul..fii tu a mea.,k eu,gasesc eu al cui sa fiu!cu toata dragoste acare o aveam pentru el,am spus nu!!!adica eu ii spun ca il iubesc si el imi spune ca vrea doar sex???probabil nu se astepta la acest raspunes,pentru ca putin timp dupa,a spus ca-i pare rau si ca el ma iubeste si ma vrea numai pentru el...dar pentru mine era deja prea traziu!!!!a trecut un an jumate de atunci,in care nu l-am vazut deloc,si sa stii ca inca mai traiesc..in concluzie,iti dai seama care e sfatul meu.nu exista numai el...:*bafta |
||
|
lloremmy Postat pe 5 Ianuarie 2010 19:55 |
||
|
CE PARERE AVETI???TOTUSI DE CE MI-AR FII ZIS "MOAKO" DACA NU SIMTE NIMIC..SAU DACA NU STIE CE VREA...SAU CE PARERE AVETI????? From: EL Sent: 6 ianuarie 2010 To: EU Subject: RE: Fw: Adevarat Mai moako, meriti sa stai cu cineva, dar nu sunt eu acea persoana pentru tine -------------------------------------------------------------------------------- From: EU Sent: 6 ianuarie 2010 11:13 To: EL Subject: RE: Fw: Adevarat Nu mai radeJ. Este vorba doar de optiuni, felul de a fii si unele prioritati Cred asa ca esti o persoana sufletista si ai un anume comportament tocmai din acest motiv. ca de multe ori stii ca nu este bine sa fii asa ptr ca ti-o iei poti lua usor. Ca pe langa asta esti si o pers rationala. Cu greu cred ca ai spune unei pers ca tii la ea sau ce simti cu adevarat. Devine o problema de incredere. Si de multe ori nu stii ce asteptari are persoana de la tine, si nu vrei sa o dezamagesti. Si cred ca poate pentru ca tii prea mult la o persoana, sau nu suficient de mult dai inapoi. Nu e vorba de teama�ci de ce iti doresti si nu iti doresti sa se intample. Si alt ps: Si vreau sa stau cu tine ma moKule..nu merit si eu asta? -------------------------------------------------------------------------------- From: EL Sent: Wednesday, January 06, 2010 10:36 AM To: EU Subject: RE: Fw: Adevarat Pai spune-mi si mie ce ai inteles..si zi-mi si � totul � ala pe care il stii J) si P.S. : si mai ce ?:) -------------------------------------------------------------------------------- From: EU Sent: 6 ianuarie 2010 10:32 To: EL Subject: RE: Fw: Adevarat Ce colegialJ sa ma intrebi. Dap. Dar sa stii ca am inteles tot�de la inceput si pana acum.. tot tot. sau de fapt stiu tot, si nu asa cum le stiu eu pe toate. |
||
|
kudika069415 Postat pe 6 Ianuarie 2010 13:21 |
||
|
schimbul de mailuri, vien ca si continuare a acestei situatii am si eu nevoie de un f mare ajutor. si eu am trecut prin cel putin o relatie ciudata. am suferit f mult de pe urma unei relatii, acum aprox 4 luni. dupa cum spunea cineva mai sus, oamenii cauta sa se refaca prin intermediul altor persoane. cautam sa ma agat de oricine oricum, doar sa am pe cineva alaturi. asa l-am intalnit pe el. colegul meu de birou...la o distanta de 5 secunde, indiferent din ce directie privesti. am inceput sa vorbim pe mail... mai mult glume, glumite...el imi spunea ca nu vrea o relatie serioasa, nu vrea implicatii....ca nu vrea sa ma dezamageasca si e mai bine asa. pana la urma dupa 1 luna de discutii ne-am intalnit...totul a fost ca si cum el era f indragostit de mine si a asteptat mult ca sa fie cu mine..se comporta ireprosabil...insa ii placea viata...si aici nu ma refer la cluburi sau femei, sau bautura..ci alte ocupatii..cu care nu eram de acord. initial am incercat sa il schimb. mare greseala. barbatii nu ii schimbi cand vrei tu, cum vrei tu..se schimba ei.. doar daca vor..nu impinsi de la spate pt ca nu suporta acest lucru. dupa vreo 2 sapt mi-a zis ca nu are rost sa mai continuam...am inceput sa plang..eram f vulnerabila dupa deceptiile avute..si aveam nevoie de el..nu l-a interesat...mi-a dat cu picioru..parea alta persoana....zici ca nu i-ar fii pasat niciodata de mie..si daca l-ati fii vazut cum se comporta cand era cu mine...stiu se citesc oamenii si efectiv parea f indragostit..si nu ma prostea doar pe mine ci si pe toti ceilalti din jur..atunci cand ne-am desp prima oara mi-a zis ca are un caracter urat si ca ar fii in stare sa trebuiasca sa plecam undeva de revelion si in final sa ma lase balta..nu l-am crezut atunci am zis ca spune la nervi. a trecut o perioada mi-am vazut de mine..l-am ignorat.. si apoi iara discutii pe mail...apropouri cu tente sexuale..si in final am luat-o de la cap..mi-era frica..dar am acceptat..a fost petrecerea de craciun de la munca..am fost amandoi. multa lume/colegi si-au dat seama ca suntem impreuna. mai ales ca atunci cat am stat impreuna, din 5 zile, 3 le dormeam la la el. stateam mult impreuna, fara sa ne plictisim, fara sa ne saturam si pur si simplu..ne indragostisem..sau eu una cel putin..pt ca imi oferea atentie si se purta extraordinat de frumos. mare greseala. la petrecere...i s+a parut ca am dansat prea mult cu un coleg..era gelos si posesiv..am fost la el dupa petrecere...cand am plecat de la el eram impreuna..apoi tot weekendul nu a raspuns la tel..mi-a zis ca nu ii place ce direcite au luat lucrurile...si ca trebuie sa vorbim...cand am vorbit mi-a zis ca nu mai vrea sa fim impreuna. ca mi-a zis de la inceput ca nu vrea relatie... si in aceiasi zi am inceput iara cu discutiile pe mail.iara cu tente sexuale..si in aceiasi zi am stabilit sa ne vedem. ne-am vauyt a doua zi..poate pare umilitor ca am acceptat..dar acceptam pt ca nu il credeam nu il intelgeam, si dupa toate fazele ciudate eu chiar credeam ca vrea sa fie cu mine. am inceput iara o relatie..daca il intrebam ce suntem..imi zicea ca de ce vreau mereu o confirmare. ca se poarta ca si cum am fii iubiti..si imi zicea mereu iubita..dar ca nu are incredere in femei. si ca i se pare ca sunt o jucatoare..fals nu i-am dat motive sa se indoiasca de mine. in fine ne-am impacat.. se purta cu mine f ok.. nu stiu cum poate sa fie atat de schimbator si fals.. am stat non stop impreuna..chiar credeam ca s-a schimbat ..a plecat acasa de craciun..ne-am vazut cand a venit..ne-am luat cadouri de craciun tot...mi-a zis ca vrea sa facem revelionul impreuna...mi-a zis ca mai vine cu un prieten... am platit pt el si prietenul lui... si am vorbit cu el la telefon pe 31 la ora 15. mi-a zis ca vine .. la ora 18 mi-a dat mesaj ca nu mai vine si ca isi imagineaza ca ma deranjeaza si ii pare rau pt asta. atat. l-am sunat. nu a rasp. i-am dat vreo 3 mesaje. in care ii spuneam sa rasp macar sa ii zic la multi ani. nu a rasp. mi-a mai dat un mesaj in care mi-a zis sunt cu cineva undeva si nu pot vorbi la multi ani. i-am zis ca o sa am nevoie de banii care i-am dat pt el. mi-a zis ca mi va da. apoi am vb pe 2 la tel. l-am sunat cu nr. ascuns. nu a rasp. si m-a sunat inapoi sa ma intrebe de ce il sun cu nr ascuns..si asa a inceput...mi-a zis ca nu ii place sa dea explicatii... l-am intrebat ce a facut de rev.. daca a facut cu altcinea...cu o alta fata..mi-a zis nu neaparat..si eu i-am zis adica da..si el a zis apoi ca da..ca e o tipa ptr care a avut o slabiciune..si i-a yis ca are nevoie de el si s-a dus.. si ca dupa toate intamplate nu mai are rost sa continuam. mai ales ca a ales sa faca revu cu altcineva. si l-am intrebat daca vrea sa fie cu fata asta..a zis ca nu site.. si eu i-am zis ca parca nu vroiai relatii serioase..acum vrei sa fii cu ea..mi-a zis ca el e o persoana ok..ca mi-a zis de la inceput sa nu ma atasesz, ca nu vrea o relatie...si ca m-a avertizat cu tot de la inceput. fals. daca era sincer putea sa imi zica si de aceasta tipa.. si cu mult timp inainte sa imi strie revelionul. mi-a zis ca ii pare sincer rau ca nu am avut altceva de facut in noapte de rev decat sa il sun pe el. ma simt calcata in picioare si nu stiu ce sa fac. si cat am fost impreuna, credeti+ma ca nu sutn nebuna dar se purta cu mine ca si cum ar fii f indragostit. si imi spunea cate si mai cate. culmea este ca undeva in sufletul meu nu cred pov asta...cu tipa..cu care a facut revelionul....cred ca are un alt motiv..dar asta era cea mai simpla explicatie..daca avea sange in el..zicea din prima cand l-am intrebat..ca da a facut cu alta..sau nu astepta sa il intreb..sau poate i-a fost greu sa zica...uite cat ma agit eu..si pe el in doare in pix...mi-a dat acuma mail sa ma intrebe daca ne vedem jos dupa pranz sa imi dea banii...nu stiu ce sa fac..m-am indragostit ca proasta de el...si parca nu cred tot ce mi s-a intamplat si mi se pare un vis urat. ce sa fac?cum as putea totusi sa inteleg ce e cu el?nu vorbeste cand ia o decizie si mi-o reteaza repede. eu as vrea in adancul sufletului sa ma impac cu el..desi e o prostie..dupa cat de umilita am fost. dar parca totusi nu cred nimic. cred ca e altceva..sau asa o fii nu stiu..ce sa fac???am nevoie cu disperare de ajutor..si fata de fata aia..a jucat murdar...mi-a yis ca ea l-a cautat de la yiua lui..ziua lui a fost in decembrie pe 21..avea timp sa imi spuna..sa nu imi zica ca facem revu impreuna..avea timp de toate...precizez ca ne-am hot ce facem de rev. pe 31. ca nici eu nu stiam..si am hot ca il faceam impreuna dupa ziua lui. si de la ziua lui.. de cand l-ar fii cautat aceasta tipa...a stat non stop cu mine. nu inteleg..parca mi-a spalat creierii, si e ceva ce nu se leaga. ce pot face?????clar nu o sa imi spuna prea multe. mereu imi rasp ca nu vrea sa discute acealsi subiect de 1000de ori. si ca nu ii place sa dea explicatii..ce ma fac?:((((( |
||
|
kudika069415 Postat pe 6 Ianuarie 2010 13:38 |
||
De la: kudika069415, la data 2010-01-06 13:38:19schimbul de mailuri, vien ca si continuare a acestei situatii ... ce sa faci ? ... alta data sa ceri garantii mai clare si intreaba ca isi doreste ... ti s-a spus ca vrea ceva trecator ... ai acceptat sperind ce ? ... acum scrii pagini intregi ... ura si la gara ... |
||
|
marco918 Postat pe 6 Ianuarie 2010 13:45 |
||
|
Buna! Cred ca multi dintre noi au avut sau au o relatie de genul asta... chiar si eu .... Si eu am relatie cu cineva care inca nu stiu ce fel de relatie e,de craciun revelion am fost impreuna, chiar si la petrecera unei prietene de ziua ei, am avut parte de atentie deosebita, de ,,atingeri'' deosebite toate din partea lui. Imi zicea casunt frumoasa, ca ce bine arat si lucruri de genu.... Nu suntem impreuna, desi ce-i din jur asta credeau, ce-l putin impresia asta o lasam.... Ma simt bine cand sunt cu el, ma simt atrasa de el din toate punctele de vedere..... dar in acelasi timp ma simt si folosita, obosita,......si totusi nu fac nimic in privinta asta! dc? nici eu nu stiu...ar trebui sa vb cu el, sa vedem ce se intampla cu noi, nu mai putem continua asa...si totusi nu o fac. dc? nici eu nu stiu....... |
||
|
annaC Postat pe 6 Ianuarie 2010 15:23 |
||
De la: kudika078782, la data 2010-01-06 15:23:32Buna! ... pina si la site-urile de dating se cer niste lucruri clare de la inceput ... CE VREI, CE CAUTI ? ... casatorie, sex, prietenie ... voi cum va ''alambicati'' ? ... pe baza mirosului si a vazului ? ... atita tot ... ce viata frumoasa pare ... nu intrii in detalii ''jenante'' nu batai de cap ... nu minciuni (pentru ca nu sint intrebari) ... dupa aia va mirati ca s-a stricat caruta si ati investit aiurea ... poate mai mult decit veti putea investi in propria si viitoarea voastra familie ... |
||
|
marco918 Postat pe 6 Ianuarie 2010 15:31 |
||
De la: kudika069415, la data 2010-01-06 13:38:19schimbul de mailuri, vien ca si continuare a acestei situatii |
||
|
tzache Postat pe 6 Ianuarie 2010 16:00 |
||
|
Draga de tine...cred ca esti confuza dupa toata tevatura asta de du-te-vino...Ce poti sa faci? Nu cred ca iti va placea raspunsul meu, dar e mai bine sa faci totul pentru a-l uita. Omul asta nu te merita. Si asta doar pentru ca nu stie ce vrea. Nu-l mai cauta si mai ales nu mai incerca sa intelegi, pentru ca nu e nimic de inteles in povestea asta. Tu nu poti sa crezi ca a fost cu alta fata in noaptea de Anul Nou, dar asta nu inseamna ca nu e adevarat. Si de aici te opresti sa te mai intrebi. De aici, din acest punct, te ocupi de tine, iti ocupi gandurile cu lucruri de facut, citesti, iesi cu prietenele, muncesti, faci totul pentru a nu te mai intreba. Daca nu incerci sa faci asta din momentul asta, crede-ma, vei continua sa te intrebi acelasi lucru in urmatoarele luni de zile, si asta se poate intinde in ani de zile. Si lunile si anii sunt ai tai si numai ai tai. Tu te-ai indragostit si atat. De la a te indragosti pana la a iubi este ceva de mers. Deci esti in faza incipienta, deci poti sa te pui pe picioare repede. Lasa-l in pace sa isi traiasca viata cum crede el, iar tu trebuie sa faci totul ca sa iti vindeci ranile si sa iti traiesti viata, si asta cat mai repede, pentru ca suferinta asta a ta este pe cheltuielile sufletului tau, pe tine te costa suferinta, nu pe el. Este vorba despre timpul tau, care pentru tine inseamna mult, nu pentru el. Scoate-l din gandurile tale, fii egoista, aduna-te, fara ura, doar cu iubire pentru tine. Iubeste-te pe tine. Nu stiu cati ani ai tu, dar cred ca experienta asta a ta a venit intrun moment bun pentru ca experienta asta te poate invata sa te iubesti pe tine intai, sa te pretuiesti pe tine, si in timp, vei gasi persoana care sa te iubeasca pe tine si sa vrea sa stea cu tine fara sa insisti tu. Vei gasi un barbat care sa vrea sa iti fie alaturi fara sa il intrebi tu. Si sa iti doresti si tu si el acelasi lucru. Gandeste-te ca ai avut o experienta, gandeste-te ce anume te-a invatat, gandeste-te ce anume ai gresit si ce anume a gresit el, trage concluziile si mergi mai departe. Este doar o lectie, si daca esti atenta, din lectia asta ai invataturi cu care mergi mai departe. Fii inteleapta si nu te tortura cu intrebari, nu merita mai mult timp irosit. Totul este proaspat, stiu, este dureros sa fi respinsa, dar poti deveni mai puternica din respingerea asta, daca actionezi acum. Te pup si astept vesti despre hotararea ta. Fii puternica, fii inteleapta |
||
|
tzache Postat pe 6 Ianuarie 2010 16:19 |
||
| Iti multumesc f mult pentru incurajari. sincer cred ca nici cea mai buna prietena nu mi+ar fii dat niste sfaturi asa bune..uneori e bine sa auzi o incurajare, sau sa simti ca i+a pasat cuiva de tine. ei bine, mi-e greu..stiu ca nu e bine si ca nu merita, dar constant ca ma agat exact de persoanele care nu merita sau imi fac rau..si desi stiu ca nu e bine nu ma pot opri..exact ca dependenta de un viciu...si oricat de rationala incerc sa fiu, nu pot sa ies din asta..pt ca e greu si dureros..mai ales ca e colegul meu de birou..are biroul la 2 pasi de al meu. este groaznic si mi se rupe sufletul in o mie de bucati..mi+e greu sa ma abtin ca il vad zi de zi_oare el va regreta vreodata? | ||
|
kudika069415 Postat pe 6 Ianuarie 2010 18:52 |
||
la ce sa ii foloseasca 30 cm...????? Uterul nu primeste decat vreo 14-15....pe restul poate sa faca pipi...=))
|
||
|
kudika075201 Postat pe 6 Ianuarie 2010 19:21 |
||
De la: kudika075201, la data 2010-01-06 19:21:19 mama, cata pretzizie...
|
||
|
Lucia38 Postat pe 6 Ianuarie 2010 19:24 |
||
HI HI HI
|
||
|
kudika075201 Postat pe 6 Ianuarie 2010 20:02 |
||
| Buna, chiar aseara am lamurit problema cu "noi"! Era o problema ptr el doar ca nu stia cum sa ma lamureasca ca el nu poate avea pe nimeni, nu se vede de a avea o relatie, ci mi a zis ca ce a fost, a fost! Si sa ramanem prieteni! Eu i am zis ca nici nu trb sa si faca probleme cum sa mi spuna ca nu mai putem fi prieteni, deoarece am inteles de mult timp! O sa incerc sa ma obisnuiesc cu ideea si o sa merg mai departe. Oricum simteam nevoia si eu de a fi o perioada singura, adica fara a avea o relatie, chiar asta simt acum, vreau doar sa mi vad de serviciu si in timpul liber sa ies cu prietenii....Ma simt foarte bine asa! Va multumesc ptr sfaturile date de voi si astept in continuare de la voi teme noi, care sa le abordam aici! Va pup | ||
|
Lolozica Postat pe 7 Ianuarie 2010 16:55 |
||
| buna draga mea, iti multumesc ptr incurajarea pe care mi ai dat-o! Am hotarat sa ramanem doar prieteni nu numai eu si chiar si el, e mai bine asa ptr amandoi, el nu si doreste o relatie, mi a zis ca nu se vede in stare si nici nu s ar vedea, asa ca eu oricum asta am inteles de mai mult timp, am fost de acord ptr oricum nu aveam de ales si sa sti ca mi este mai bine, poate daca continuam tot asa...se aprofunda mai rau situatia si imi era si mai greu sa ma obisnuiesc cu ideea de a fi doar prietena cu el si nimic mai mult, dar am stiut sa aleg ce e mai bine ptr mine si acum chiar imi este mai bine, avand in vedere ca si eu imi doresc o preioada "linistita", nu mi doresc nici eu o relatie sa am acum, ci doar sa mi vad de serviciu, sa citesc, sa ies cu prietenii....Con cluzia:imi este bine asa! Pup | ||
|
Lolozica Postat pe 7 Ianuarie 2010 17:06 |
||
De la: kentfarafiltru, la data 2010-01-02 10:54:41poate ca omul nu se avinta asa cu capul inainte si nu isi doreste acum o relatie pe termen lung sau nelimitata. Dacava simttti deoacamdata bine las apovestea sa decurga d ea sine si vei vedea ce s eintimpla mai departe. Succes si mai ale srabdare ! ia zi-mi, sa nu raman nedumerita, dc barbatzii intotdeauna vor "sa dekurca totul de la sin" ?....ceea ce pt noi, normal inseamna k ne folosesk...si apoi daka nu merge bine...ne arunka la gunoi.... hai mai...fitzi mai realisti si mai k picioarele pe pamant!
|
||
|
ingerash_dracushor Postat pe 8 Ianuarie 2010 13:23 |
||
|
"ia zi-mi, sa nu raman nedumerita, dc barbatzii intotdeauna vor "sa dekurca totul de la sin" ?....ceea ce pt noi, normal inseamna k ne folosesk...si apoi daka nu merge bine...ne arunka la gunoi.... hai mai...fitzi mai realisti si mai k picioarele pe pamant" mamica cine va haituie si pe kudika, de nu puteti sa scrieti decat in limbajul extraterestro-klingoniano-mess sau scrieti ca sa intelegeti numai voi?
|
||
|
miss_darine Postat pe 8 Ianuarie 2010 13:29 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-01-08 13:29:34"ia zi-mi, sa nu raman nedumerita, dc barbatzii intotdeauna vor "sa dekurca totul de la sin" ?....ceea ce pt noi, normal inseamna k ne folosesk...si apoi daka nu merge bine...ne arunka la gunoi.... Imi cer scuze pt scris...cred ca deja din subconstient mi se trage ....proasta obisnuinta...si mai ales cand ma si ambalez
|
||
|
ingerash_dracushor Postat pe 8 Ianuarie 2010 13:45 |
||
De la: ingerash_dracushor, la data 2010-01-08 13:45:00De la: miss_darine, la data 2010-01-08 13:29:34"ia zi-mi, sa nu raman nedumerita, dc barbatzii intotdeauna vor "sa dekurca totul de la sin" ?....ceea ce pt noi, normal inseamna k ne folosesk...si apoi daka nu merge bine...ne arunka la gunoi.... nu subconstientul ci obisnuinta de a scrie repede si mult pe mess
|
||
|
miss_darine Postat pe 8 Ianuarie 2010 13:46 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-01-08 13:46:21De la: ingerash_dracushor, la data 2010-01-08 13:45:00De la: miss_darine, la data 2010-01-08 13:29:34"ia zi-mi, sa nu raman nedumerita, dc barbatzii intotdeauna vor "sa dekurca totul de la sin" ?....ceea ce pt noi, normal inseamna k ne folosesk...si apoi daka nu merge bine...ne arunka la gunoi.... da ma , o luat-o valu' de cuvinte cand io venit o idee...si din multitudinea de ganduri si cuvinte o iesit o harababura! da bine ca se intelege ea,nu?
|
||
|
one_size Postat pe 8 Ianuarie 2010 13:49 |
||
De la: kudika069415, la data 2010-01-06 13:38:19schimbul de mailuri, vien ca si continuare a acestei situatii Te rog foarte frumos sa te trezesti la realitate!!!!! Si crede-ma "iubirea" asta a lui nu e realitate!!! |
||
|
ingerash_dracushor Postat pe 8 Ianuarie 2010 13:50 |
||
De la: one_size, la data 2010-01-08 13:49:51De la: miss_darine, la data 2010-01-08 13:46:21De la: ingerash_dracushor, la data 2010-01-08 13:45:00De la: miss_darine, la data 2010-01-08 13:29:34"ia zi-mi, sa nu raman nedumerita, dc barbatzii intotdeauna vor "sa dekurca totul de la sin" ?....ceea ce pt noi, normal inseamna k ne folosesk...si apoi daka nu merge bine...ne arunka la gunoi.... cata rautate...
|
||
|
ingerash_dracushor Postat pe 8 Ianuarie 2010 13:52 |
||
De la: ingerash_dracushor, la data 2010-01-08 13:52:11De la: one_size, la data 2010-01-08 13:49:51De la: miss_darine, la data 2010-01-08 13:46:21De la: ingerash_dracushor, la data 2010-01-08 13:45:00De la: miss_darine, la data 2010-01-08 13:29:34"ia zi-mi, sa nu raman nedumerita, dc barbatzii intotdeauna vor "sa dekurca totul de la sin" ?....ceea ce pt noi, normal inseamna k ne folosesk...si apoi daka nu merge bine...ne arunka la gunoi.... o sa ajung in iad pt asta!
|
||
|
one_size Postat pe 8 Ianuarie 2010 13:53 |
||
fiecare acolo ajunge unde vrea...niciodata mai departe
|
||
|
ingerash_dracushor Postat pe 8 Ianuarie 2010 14:28 |
||
De la: ingerash_dracushor, la data 2010-01-08 14:28:04fiecare acolo ajunge unde vrea...niciodata mai departe poti sa vrei! daca nu meriti nu ajungi unde vrei! asa ca....
|
||
|
one_size Postat pe 8 Ianuarie 2010 16:04 |
||
| Si cam care este realitatea?cand tii la o persoana este foarte greu sa o vezi cu ochii tai..sau interpretezi fiecare gest de al lui, fiecare nemultumire, si in final ajungi la concluzia ca tot tu esti de vina. sa fie oare asa? | ||
|
kudika069415 Postat pe 8 Ianuarie 2010 16:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| suflet pereche.... | 33 | De la: sheeva 20 Mai 2009 19:46 |
| ne certam din cauza amicului sau | 38 | De la: greierash_is_back 22 Ianuarie 2010 21:13 |
| M-a lasat balta | 24 | De la: urockmyworld 31 August 2009 00:25 |
|
|
||
| Buna sa-ti fie inima. | 1 | De la: Lyvyus 12 Mai 2010 11:34 |
| prietenie intre o fata si un baiat | 36 | De la: miss_darine 23 Noiembrie 2009 20:58 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.