Mai multe
De la: , la data 2010-01-11 21:06:59Buna! |
||
|
rebeca79 Postat pe 17 Ianuarie 2010 17:05 |
||
|---|---|---|
| Buna .La inceput tin sa-ti spun ca toate putem sa ne inselam .Chiar daca sunt dura cu tine ce vreau sa spun e ca cel mai bine ca noi femeile sa nu ne incurcam niciodata cu cei din tarile arabe.Legile lor sunt diferite si ei sunt niste excroci cu femeile mai ales ca la arabi femeia nu are suflet si e tratata ca o carpa asa ca ceea ce iti doresc noroc si sa fie bine. | ||
|
rebeca79 Postat pe 17 Ianuarie 2010 17:10 |
||
|
salut am si eu o intrebare..de unde vine sotul tau? chear daca este musulman sa sti ca bigamia este mereu pedepsita...nu cred ca este o tara care accepta 2casatorii.Am avut si eu ff multe contacte cu musulmanii si stiu ce fel de persoane sunt...chear am si bunii prieteni,dar ii tin mereu la distanta. daca imi vei rasp la intrebare am sa ma interesez pt tine ceea ce ai putea sa faci mai departe. |
||
|
|
||
|
will_bv Postat pe 17 Ianuarie 2010 17:24 |
||
|
eu stiu cum sunt ei pt ca ii vad cum se comporta cu sotiile lor...eu locuiesc in Elvetia...in 10 min iti spun ce am aflat..te rog poti sami spui tara din care provine |
||
|
will_bv Postat pe 17 Ianuarie 2010 17:27 |
||
| Bigamia este acceptata in tarile musulmane,desi au inceput sa se practice si la ei mai rar acest obicei.Daca acolo este casatorit tot cu o romanca si aceasta are cetatenia romana inca poti sa apelezi la lege si sa il acuzi de adulter si de bigamie.La ei,dorinta ta de a divorta nu va fi luata in considerare dar smecheria este sa poti sa demonstrezi ca nu poate sa va intretina pe amandoua,ca te-a mintit ca nu poate avea copii...dar cel mai bine este sa intri in contact cu cealalta.Sunt sigura ca nu stie de existenta ta si sa luati amandoua atitudine...alta solutie nu prea vad. | ||
|
kudika071994 Postat pe 17 Ianuarie 2010 17:30 |
||
| Eu nu sunt avocata si greu de spus cum poti dovedi ca e casatorit. Tot ce stiu este ca la musulmani nu este o infractiune sa ai mai multe sotii. Probabil ca in nebunia lui chiar te iubeste. Atata timp cat are bani poate sa isi permita sa tina una de buna si una de sex cum s-ar spune. Si eu am fost ceruta de un musulman dar am refuzat datorita tabieturilor mele. Eu cred ca ai gresit din start casatorindu-te cu un barbat care nu il cunosteai deloc. Te-as sfatui sa ceri ajutor cuiva de incredere care sa te poata ajuta intr-un fel. O persoana de preferat care a mai avut cazuri din acest fel si a reusit intr-un mod fericit sa rezolve. Cel mai important este ca nu ai cedat credinta ta Felicitari. Roaga-te la Dumnezeu sa iti arate calea cea buna. Imi cer scuze ca nu iti pot recomanda pe cineva care sa te poata ajuta cat mai rapid. Fii tare si ai incredere in Dumnezeu. El niciodata nu te va parasi si iti va da putere sa treci peste aceasta tragedie a vietii tale. Andreea Balan. | ||
|
kudika071118 Postat pe 17 Ianuarie 2010 17:58 |
||
| am si eu doua intrebari :unde ati incheiat actul de stare civila?si doi unde ai bagat actiunea de divort?la noi sau la ei?astept raspuns,bafta | ||
|
marilenaionela Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:03 |
||
| chiar asa din ce tara e ? in unele tari musulmane nu au voie sa aiba mai mult de o sotie , de ex in Iran | ||
|
alen79 Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:16 |
||
| Ce-mi place ca toata lumea isi da cu presupusul, macar e vreo unul din voi avocat? sau are studii in domeniu? Fratele meu e avocat si de la el stiu ca multe lucruri logice in instanta sunt percepute ilogic. Parerea mea? Mergi la un avocat pe care nu-l cunoaste nimeni, in alt oras chiar( dai un siplu search pe google) si il intrebi tot ce te macina, daca e legala casatoria lui, s-ar putea sa fie..., daca nu cum sa procedezi etc. In ceea ce priveste hartuirea eu zic sa iei atitudine si sa te hotarasti sa cceri un ordin de restrictie,chiar daca asta inseamna sa afle toata lumea, nu esti prima care face asta, nu esti prima care greseste in alegerea ei, si nici prima care are dreptul sa o ia de la capat, in ziua de azi daca ai un avocat bun nici nu-ti trebuiesc motive. In plus musulmanii astia au un dar de a te "vraji" nu-i mai pica in plasa.... | ||
|
Luluk_g Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:27 |
||
| Ce-mi place ca toata lumea isi da cu presupusul, macar e vreo unul din voi avocat? sau are studii in domeniu? Fratele meu e avocat si de la el stiu ca multe lucruri logice in instanta sunt percepute ilogic. Parerea mea? Mergi la un avocat pe care nu-l cunoaste nimeni, in alt oras chiar( dai un siplu search pe google) si il intrebi tot ce te macina, daca e legala casatoria lui, s-ar putea sa fie..., daca nu cum sa procedezi etc. In ceea ce priveste hartuirea eu zic sa iei atitudine si sa te hotarasti sa cceri un ordin de restrictie,chiar daca asta inseamna sa afle toata lumea, nu esti prima care face asta, nu esti prima care greseste in alegerea ei, si nici prima care are dreptul sa o ia de la capat, in ziua de azi daca ai un avocat bun nici nu-ti trebuiesc motive. In plus musulmanii astia au un dar de a te "vraji" nu-i mai pica in plasa.... | ||
|
Luluk_g Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:27 |
||
| Exact,un musulman care s-a casatorit in tara lui atita timp cit nu isi transfera casatoria sa fie valida si in Romania nu este acuzat de bigamie. | ||
|
aurica_ica Postat pe 17 Ianuarie 2010 20:04 |
||
| Draga mea.... in traditia musulmana exista reguli mai mult sau mai putin corecte.... pe care tu sau oricare dintre noi le intelegem mai mult sau mai putin .... dak vrei sa discutam si vrei o prietena nu ezita sa ma contactezi www.womenandlive.blogspot.com | ||
|
alinutza_g2003 Postat pe 17 Ianuarie 2010 20:47 |
||
De la: marco918, la data 2010-01-11 21:10:40... pai frate ... nu stiu cu cit te platesc astia sa deschizi topice ... dar mai schimba si tu atavarul ca ne-am plictisit de el ... macar atita lucru fa si tu ... de restul are cine sa se ocupe ... Eu cred ca-i place sa inventeze povesti. Aloooo nenea sau tanti mai bine te faceai scriitor/oare. |
||
|
ada_nrg Postat pe 17 Ianuarie 2010 20:55 |
||
In alt topic erai "casatorita" de 2 ani si sotul tau avea o aventura cu fosta cu care statuse impreuna 6 ani. Acum esti casatorita cu un musulman!!!!!!!!!!
|
||
|
ada_nrg Postat pe 17 Ianuarie 2010 21:10 |
||
| buna!am citit si eu topicul tau...interesant...ai spus ca este musulman...dar nu si tara de unde provine? | ||
|
sibel Postat pe 17 Ianuarie 2010 21:20 |
||
| ai putea divorta si poti sa obti un ordin de restrictie...cauti un avocat bun si iti continui viata...dak nu faci nimic va contiuna sa intrevina in viata ta...si iti va face mult rau incearka sa fi puternika sa poti sa ii intorci si celalat obraz :* | ||
|
papusikaaa20 Postat pe 17 Ianuarie 2010 21:30 |
||
|
arabi e una si musulmani e alta, adica nu toti arabii sunt si musulmani. sunt si crestini, e drept un procent mic, dar exista. in marea majoritate a tarilor cu religie majoritar musulmana, chiar daca este permisa casatoria cu 4 femei, nu se mai practica, sau cel putin nu pe scara larga, sunt putine cazuri si in general, aceia care spun ca ei vor sa respecte coranul din scoarta in scoarta, ca sa spun asa. arabia saudita a ramas, in majoritate, cu acest obicei. la musulmani este permis sa te casatoresti cu un/o crestina, fara ca acel/aceea crestin(a) sa isi schimbe religia, dar copiii vor fi automat musulmani, iar in cazul unui divort, copiii raman la tata. la ei divortul presupune rostirea a unui singur cuvant de 3 ori, apropo de faptul ca s-a spus ca s-a casatorit la moschee. nu stiu cum te-ai cununat tu la biserica, avand in vedere ca biserica ortodoxa nu admite asa ceva, casatoria cu cineva de alta religie, si nici de alta confesiune, daca nu se converteste. in general, daca se casatoreste in tara lui, exista numai casatoria religioasa. cu tine a fost altceva, pentru ca aici este obligatorie casatoria la starea civila. nu inteleg de ce vrei sa afli daca este casatorit acolo, mai conteaza, daca esti in divort? il mai iubesti, este curiozitate feminina??!! inteleg ca te bucuri ca ai scapat de el, ca ai capatat atacuri de panica in urma acestei legaturi. probabil ai motivele tale sa vrei sa afli daca este casatorit acolo, si, mai mult, cu cine (spuneai tot de o romanca). in general lumea nu se informeaza in legatura cu ceilalti de alte culturi, religii (si la musulmani sunt suniti-majoritari si shiiti-marea lor majoritate fiind in iran) etc. dupa care vin sa planga pe forumuri. |
||
|
mkh Postat pe 17 Ianuarie 2010 21:48 |
||
| Acuma, sigur, nu e bine ce s-a intamplat, omul nu stie probabil prea multe despre religia crestina, are alta religie. De fapt, e normal ca te cauta, te iubeste. Sigur ca nu trebuia sa se casatoreasca cu alta femeie, probabil ca nu a stiut, nu s-a gandit, nu stiu. De fapt mi-a zis un preot calugar franciscan catolic ca cununie peste cununie nu este valabil. Pana nu i-a murit unei persoane sotul sau sotia, nu se poate casatori din nou. | ||
|
kudika081126 Postat pe 17 Ianuarie 2010 23:28 |
||
|
Sa nu cumva sa te duci in tara lui musulmana si in nici o alta tara musulmana ca acolo poate face cu tine ce vrea si autoritatile il aproba. Ramai amabila, politicoasa , nu-i face reprosuri, zi-i ca e magnific ca sultanul Mohamed dar ca tu nu poti fi asa o nevasta minunata ca o adevarata musulmana si alte prostii din astea .De aceea, el nu stie cum sa te faca fericita si aici in Romania femeile sunt obisnuite sa fie fericite deci iata, asta e , motivul pentru care nu mai puteti trai impreuna . Astia sunt orgoliosi si e mai bine sa nu aiba sentimentul ca te razboiesti; poti sa te trezesti chiar pulverizata cu acid . Au naravul asta. Ia distanta incet, incet, fara sa afisezi ostentativ sau neostentativ alta relatie si incheie socotelile definitiv cu el. |
||
|
nn Postat pe 18 Ianuarie 2010 00:24 |
||
|
Cand te-ai casatorit cu el nu stiai ca-i musulman? Nu stiai chiar nimic despre musulmani? si copiii stiu ca acestia au mai multe neveste (dupa legea lor) .Cand te-ai casatorit cu el ai acceptat tacit si tot ceeea ce era legat de el de religia lui, nu?????Singura te-ai "bagat"in aceasta situatie, tot singura trebuie sa iesi , nu astepta minuni de la altii(legile statului roman), divorteaza daca nu accepti situatia si...ia-o de la capat cu alt cappitol al vietii...... |
||
|
cornelia_leia Postat pe 18 Ianuarie 2010 09:38 |
||
|
Daca a doua casatorie a avut loc la el in tara, iar el este cetateanul tarii respective este perfect legal; tu, trebuie sa divorterzi, CLAR! In Romania te-ai casatorit, in Romania divortezi. |
||
|
driada Postat pe 18 Ianuarie 2010 09:59 |
||
Eu zic sa fi bucuroasa ca ai divortat si nu-ti mai consuma energia cu un om care nu merita, scapa-te de el cat mai repede si priveste doar inainte
|
||
|
Sonyk Postat pe 18 Ianuarie 2010 10:55 |
||
Pai in primul rind asa-ti tebuie! Sa nu-mi zici ca gasisesi fericirea si frumusetea vietii tale In al doilea rind trebuia sa te gindesti la diferentele dintre cele 2 culturi (musulmana si ortodoxa) unde la ei au mai multe neveste si le da omorul cu pumnii si la noi au o nevasta si ii da omorul si cu parul (pe linga pumni). Daca ai facut-o pentru bani.....atunci chiar ca esti jalnica.....vad ca ti-a placut sa te pozezi in usa jeep-ului...asa ca.... D.p.d.v. (asta inseamna din punct de vedere...poate nu stii ce inseamna si sa nu zici cumva ca am injurat) legal trebuie sa intrebi un avocat ca nu cred ca se va putea numi bigamie daca omu e musulman ca asa s-a pomenit la ei de cind lumea, sa ai mai multe neveste. Pai nu e mai bine la noi sa ai doar o nevasta.....si 3-4 amante (daca te tine jucaria si buzunarul)...Nu mai fi suparata ca e 100% vina ta ca doar nu te-a rapit sau fortat.
|
||
|
MaximL Postat pe 18 Ianuarie 2010 11:51 |
||
|
ce teapa a dat asta!!!!! vorba unei fete mai devreme...a deschis topicul dupa care s-a dus sa caute dovezi si a uitat sa se intoarca! pacat ca oamenii chiar cred si ii dau sfaturi SINCERE... URAT!!! (din partea ei) |
||
|
roxy084 Postat pe 18 Ianuarie 2010 12:09 |
||
| Ar fi trebuit sa stii ca musulmanii pot avea mai multe neveste. Avand in vedere ca s-a casatorit la el in tara chiar nu a savarsit nici o infractiune, deci chiar nu ai de ce sa il acuzi. | ||
|
kudikasimonab Postat pe 18 Ianuarie 2010 13:53 |
||
|
Ma intreb dupa ce am parcurs mare parte din raspunsurile date, ce anume doresti de fapt? Te deranjeaza posibilitatea ca el sa fie casatorit, insa esti in depresie din cauza lui. Tu singura spui ca ai stari de anxietate. Ce faci pentru acest lucru? Ai luat vreo masura? Sau iti repeti la infinit ce ti s-a intamplat, iti plangi de mila si mai rau, continui sa tii legatura, fie ea mentala, cu fostul. Daca esti in divort, atunci asteapta finalizarea si mergi MAI DEPARTE! Nu mai privi in urma si iti tot reimprospata memoria cu amintiri care iti tulbura complet existenta! Dupa ce am divortat, multe, chiar prea multe persoane ma intrebau si inca ma mai intreaba chiar si dupa multi ani: DA' SOTUL TAU S-A CASATORIT?" Raspunsul meu este invariabil acelasi: NU ma intereseaza. Intreaba-l pe el!!" Din punctul meu de vedere poate sa fie si cu 100 de femei, sa se fi casatorit sau sa fie in continuare in depresie. Este strict PROBLEMA LUI! |
||
|
pergolese Postat pe 18 Ianuarie 2010 15:24 |
||
| Buna, nu ai nevoie decat de o plangere intocmita de tine la Sectia de politie unde apartii sau la Politia municipiulul unde domiciliezi si de un martor care sa poata sustine cele reclamate de tine. Actele oficiale se vor cere de catre organele abilitate sa se ocupe de problema ta. Daca nu iesi din casa pentru a-ti rezolva problemele, sa stii ca nimeni nu va bate la usa ta pentru a ti le rezolva, indiferent de ce natura sunt. Mult succes. | ||
|
mury81 Postat pe 18 Ianuarie 2010 16:58 |
||
| parerea mea este ca tipa nu are nici o treaba cu realitatea, iar ala a mai gasit o proasta (imi pare rau ca spun asta, dar nu vreau sa spun mai mult). | ||
|
leo_ Postat pe 18 Ianuarie 2010 17:22 |
||
Daca vrei neaparat sa te complici cu casatoria lui de peste granita, mai exista Interpolul etc si alte srvicii externe de urmarire pt probe, insa cred ca nu merita cheltuiala, ar necesita multi bani. Mai degraba divorteaza si sunt modalitati sa-l faci si tu sa sufere daca neaparat vrei razbunare,oricum la cum i-ai descris comportamentul,tipul e un misogin, si iubire nu exista asa ca nu te mai consuma pt o lichea.
|
||
|
oana84onutza Postat pe 18 Ianuarie 2010 17:31 |
||
| din ce am citit eu am inteles ca el ti-a zis ca sa insurat cu alta femeie,eu una nu cred k e posibil sa se casatoreasca cu acte inca o data.eu am niste prieteni turcii si ei spun ca e imposibil sa se casatoreasca cu acte.nici in turcia nu e permis bigamia..daca chiar sa casatorit poate a facut-o la moschee si aia e altceva.... | ||
|
teufel Postat pe 18 Ianuarie 2010 22:19 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| nu stiu cum sa mai abordez problema | 32 | De la: ioana21_c 22 Aprilie 2014 18:38 |
| Un sfat va rog | 61 | De la: kudika132007 25 August 2010 19:25 |
| Cum se poate adopta un copil in romania? | 3 | De la: DiavolytaTa 30 Aprilie 2009 19:50 |
|
|
||
| sunt departe de casa si singur | 27 | De la: kudika_29209 13 Mai 2013 11:31 |
| Intrebarea mea este: cati dintre noi inteleg ce implica de fapt o casatorie mixta (interrasiala)? Cat de deschizi suntem de fapt? | 32 | De la: Ame_ly 13 Aprilie 2011 15:14 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.