Mai multe
|
dandanaua_reloaded -> Mai bine te documentezi tu mai intens in domeniul asta. Singurul care a dat un raspuns pertinent e marco. Si are dreptate in totalitate.Tu faci confuzie intre recunoasterea casatoriilor poligame ale cetatenilor straini cu cetateni straini si situatia in care un cetatean roman e implicat intr-o asemenea casatorie (fapt ce transforma fapta in infractiunea numita bigamie). Si,daca vorbim din punct de vedere juridic, avem in vedere numai casatoria in fata oficiului de stare civila. Casatoria religioasa nu face ca doua persoane sa fie casatorite si din punct de vedere juridic. Sfatul meu pt ana-maria e sa apelezi la justitie. Un avocat te poate lamuri exact ce va tb sa faci. Ceea ce a facut arata ca nu te-a respectat nici pe tine si nu a tinut cont nici de legile din Romania. O asemenea aroganta si felul prefacut in care se comporta in prezent cu tine,crezand ca vorbele dulci si false il pot scoate din pb, merita o trezire la realitate. Mi se pare ca e misogin prin atitudinea lui fata de tine. E o situatie foarte urata asta prin care treci. Succes si incearca sa nu suferi f mult pt ca nu merita. |
||
|
serenika_b Postat pe 17 Ianuarie 2010 05:51 |
||
|---|---|---|
|
...de ce te lasi atat de tare impresionata de mascarada lui...e clar ca omul nu trateaza casatoria ca pe ceva sfant....de ce trebuie sa demonstrezi ca este casatorit acolo???..te ajuta cu ceva???... ...sfatul meu este sa ti continui divortul si ti vezi de viata ta pentru ca trebuie sa fii constienta ca acest barbat cu care te ai casatorit nu te merita. ..cat despre faptul ca e casatorit acolo la el in tara nu te grabi sa te razbuni pentru ca si cealalta femeie indiferent de nationalitatea ei va pati la fel ca tine... ...iubirea e esenta vietii...lasa ti sufletul liber si iubeste din nou pe alcineva...eu iti doresc sa gasesti pe cineva care sa te merite. cu respect pusa |
||
|
kudika102120 Postat pe 17 Ianuarie 2010 07:26 |
||
| Buna dimineata,draga mea!Ti-am citit articolul,si pot sa-ti spun asa: daca sotul tau este cetatzean si roman,atunci cu un avocat bun,vei putea demonstra adulterul,cu toate ca este o lupta foarte grea. | ||
|
|
||
|
fisherman Postat pe 17 Ianuarie 2010 07:55 |
||
De la: kudika102120, la data 2010-01-17 07:26:59...de ce te lasi atat de tare impresionata de mascarada lui...e clar ca omul nu trateaza casatoria ca pe ceva sfant....de ce trebuie sa demonstrezi ca este casatorit acolo???..te ajuta cu ceva???... |
||
|
vale24 Postat pe 17 Ianuarie 2010 07:58 |
||
|
NU VA MAI CHINUITI SA-I RASPUNETI CA FEMEIA ASTA SCRIE TOPICURI PESTE TOPICURI DE PLICTISEALA CRED... MAI ARE DESCHIS UN TOPIC SE NUMESTE.. DRAGOSTE SAU ALTCEVA?..SI VETI VEDEA CA SPUNE TAMPENII DE DIMINEATA PANA SEARA(FARA PAUZA) |
||
|
vale24 Postat pe 17 Ianuarie 2010 08:01 |
||
|
...de ce te lasi atat de tare impresionata de mascarada lui...e clar ca omul nu trateaza casatoria ca pe ceva sfant....de ce trebuie sa demonstrezi ca este casatorit acolo???..te ajuta cu ceva???... ...sfatul meu este sa ti continui divortul si ti vezi de viata ta pentru ca trebuie sa fii constienta ca acest barbat cu care te ai casatorit nu te merita. ..cat despre faptul ca e casatorit acolo la el in tara nu te grabi sa te razbuni pentru ca si cealalta femeie indiferent de nationalitatea ei va pati la fel ca tine... ...iubirea e esenta vietii...lasa ti sufletul liber si iubeste din nou pe alcineva...eu iti doresc sa gasesti pe cineva care sa te merite. |
||
|
danut_za Postat pe 17 Ianuarie 2010 08:18 |
||
| Sunt de acord cu mesajul precedent. Daca vrei sa iei aminte la ce spun oameni cu experienta de viata, ia. Daca nu, si vrei sa continui cu mascarada din viata ta, nu. E problema ta daca te complaci sa mai discuti cu el. Ori te gadila inca sub buric vorbele dulci si mieroase ale unui nenorocit. TREZESTE-TE FATO!!!! El doar isi testeaza puterea de seductie pe mintea ta. Nu te poate iubi un barbat care s-a purtat asa cu tine. Pentru el nu esti decat o jucarie. Isi bate joc de tine cum vrea, iar tu esti de acord. GATA, PUNE PUNCT acestei himere si mergi mai departe singura. Ignora-l, e cel mai bun lucru pe care-l poti face.Intoarce-i spatele definitiv. Comporta-te ca si cum ar fi doar un rahat (chiar daca ar avea o floare in mot, tot rahat ramane). Dovedeste-ti tie ca ti-a mai ramas un pic de demnitate si intoarce spatele trecutului. Ce vrei sa dovedesti cu cea de-a doua casatorie a lui, ca-l mai iubesti? Razbunarea asta te-ar costa, multi bani, energie, timp (ani), procese si? cu ce te alegi. O sa dovedeasca faptul ca nu a fost casatorit legal decat cu o femeie, iar tu te alegi cu o trauma psihica mai puternica si bani cheltuiti. Spune ca a fost doar o experienta de viata si doveteste-ti ca ai invatat ceva din asta, sa fi mai puternica. RIDICA-TE SI MERGI , pune punct calvarului. Daca te impaci va fi mai rau ! | ||
|
kudika041554 Postat pe 17 Ianuarie 2010 09:14 |
||
| buna! lasa-mi un mesaj pe privat cu email-ul tau. cred ca as putea sa te ajut. | ||
|
staicu_geanina Postat pe 17 Ianuarie 2010 09:17 |
||
| Eu stiu ca musulmanii in tarioasa lor, desconsidera femeia. La ei femeia e buna doar la facut- crescut copii, la facut mancare, asadar el nu a vrut sa aiba niciodata pe cineva lafel sau chiar mai inteligent decat el. | ||
|
mykaela1690 Postat pe 17 Ianuarie 2010 09:23 |
||
De la: erika9, la data 2010-01-17 05:39:04daca e doar casatorie religioasa, nu prea o sa aflii, daca e la starea civila..fa o adresa la consulatul tarii respective si roaga-i sa se informeze....si o sa-ti dea relatii consulatul....nu! casatoria de aici a fost transcrisa si in tara respectiva? in caz ca transcrierea nu a fost facuta,din punct de vedere legal al tarii respective ,casatoria cu tine nu exista.nu vreau sa te intreb ce te-a impins sa te casatoresti cu un musulman pt ca nu are rost...sunt prea multe ipoteze.nu poti altceva decat sa astepti sa se termine divortul.nu ai avocat? el/ea stie ce are de facut.faptul ca el nu se prezinta nu face altceva decat sa intarzie pronuntarea divortului.atat! el poate fi citat prin ziare[anunt] si conform legii dupa [mi se pare]3 citari,divortul se va judeca in lipsa si se va da verdictul de desfacere a casatoriei. |
||
|
vaiana Postat pe 17 Ianuarie 2010 09:45 |
||
| banuiesc ca , din acest punct de vedere , sotul tau se supune legilor al carui cetatean este . daca este cetatean al statului de origine si legile acelui stat ii permit poligamia , nu ai ce face . altfel ar fi stat lucrurile daca ambele casatorii s-ar fi incheiat in romania . la urma urmei , ce importanta mai are ? fara suparare , dar in toata povestea asta tu esti cea mai vinovata . te-ai casatorit cu un musulman si trebuia sa te intrebi inainte de a face pasul asta daca vei fi in stare sa faci fata modului lui de viata . sau ai fost asa naiva sa crezi ca isi va schimba radical mentalitatea doar din dragoste pentru tine . ai constatat ca nu faci fata , ai introdus actiunea de divort , gata , vezi-ti de viata ta . si , apropos , doamnelor care il acuzati ca nu vede casnicia ca pe ceva sfant , ca e misogin , etc , etc ; a fost crescut si educat conform principiilor religiei musulmane , inainte de a arunca cu pietre , incercati sa cunoasteti si sa intelegeti aceste principii . ca noi , romancele super emancipate visam cai verzi pe pereti , nu este vina lor | ||
|
perce_neige Postat pe 17 Ianuarie 2010 09:45 |
||
PAI NU AI STIUT CA POATE SA SE CASATOREASCA CU 4?DACA ESTI PRIMA SI NU AI FACUT COPII AI CAM INCURCAT-O CA IMEDIAT SE CASATORESTE CU ALTA.LA EI SUN LUCRURI NORMALE ASTEA .SE CASATORESC CU VERISOARE DE PRIM GRAD INTR-O SECUNDA PTR CA ,CU EUROPENCE SUNT PROBLEME MEREU.SI MAI ALES NU TREBUIE SA FII GELOASA.SUNT SI DE TREABA PRINTRE EI.E CAM CURVAR EL SI TOT ASA O SA FIE EL.TU DECIZI.
|
||
|
belami Postat pe 17 Ianuarie 2010 09:56 |
||
|
imi cer scuze daca sunty misogin.cand te-ai maritat cu el nu stiai ca poate sa aiba si alte sotii.religia musulmana permite 4 nevete,numai sa ai cu ce sa le intreti.problema nu este o problema pt lumea musulmana,dar pt noi europeni este ca si cum ar face o bomba nucleara.trebuia sa te gandesti foarte bine cand te-ai maritat.iti recomand filmul- PRINTUL DESERTUL-e foarte bun t-il recomand cu cea mai mare placere |
||
|
AMONSETH Postat pe 17 Ianuarie 2010 10:04 |
||
| CRED CA AR TREBUI SA TE INFORMEZI LA AMBASADA DE PROCEDURILE PE CARE AR TREBUI SA LE UREZI! E DIFICIL, DAR TREBUIE SA INCERCI...SUCCES! | ||
|
kudika095783 Postat pe 17 Ianuarie 2010 10:16 |
||
| Buna!faceti greseli,si apoi trageti,si nu stiti cum sa rezolvati! daca nu ati invatat pana la varsta asta,cel putin AVERTIZATI si pe altele!bagi divort,ai terminat,ce poti si vrei mai mult!DE RELIGIA NOASTRA PROFITA TOTI,SI NUMAI BATJOCURA ADUCETI PRIN CE GRESELI "FACETI",PE O PARTE GAY,PROSTITUTIA,SWIGERI,ETC; daca nu ne respectati ,si nu va respectati religia si pe voi,trageti ponoasele; | ||
|
gypy Postat pe 17 Ianuarie 2010 10:17 |
||
| buna nu sant in situatia ta dar banuiesc de starea in care te afli si faptul ca ai nevoie de un sfat.in tara si religia lor casatoria cu mai multe femei deodata este normala pana la 4 neveste.cred k si tu stii asta.parea mea este sa te duci la primarie sa vezi acolo care e treaba sa spui povestea ta.eu daca as fi in locul tau nu mas simtii vinovata de nimic si as divorta imediat.viata langa un musulman nu e intocmai atat de buna precum pare.parea mea ca inainte de a te fi casatorit ar fi trebuit sa te informezi mai bine despre religia lor.nu stiu daca tu stii dar la ei barbatul isi poate omora femeia daca acesta are motive intemeiate.sunt multe in care te sfatuiesc sa te informezi.iti urez succes si nu cred k este ata de greu sa dovedesti ca acesta este insurat cu alta si cred k trebuia sa iti spuna el de aceasta situatie.asa era corect.bafta! | ||
|
annes_kola Postat pe 17 Ianuarie 2010 10:20 |
||
|
tare as vrea sa inteleg romancele astea care se casatoresc cu musulmani...am multe prietene si cunostinte care au umblat sau s-au casatorit cu musulmani...cam acelasi tipar e la toti...se casatoresc in tara cu o romanca, la moschee sau chiar cu acte(nu de alta, dar trebuie sa aiba viza ca sa ramana in Romania, altfel ii expulzeaza) si se duc in tara lor si isi mai trag o nevasta....si fac naveta intre Romania si tara lor...adia intre nevasta romanca si nevasta din tara lor....Doamne... le-o veni vreodata mintea la cap la romancele astea? |
||
|
mikir24 Postat pe 17 Ianuarie 2010 10:25 |
||
|
Offfff parerea mea este sa consulti un avocat el te poate indruma Incearca sa fii tare si incearca sa te controlezi la atacurile de panica pe care le faci NU MERITA. Termina cu divortul incearca sa te alegi cu ceva de pe urma casniciei si treci peste asta Este criza de banii nu de barbatii Nu uita insa ca totul se intampla cu un motiv Nu lasa nimic sa te puna jos Te pup iti doresc succes |
||
|
PUREKKA Postat pe 17 Ianuarie 2010 10:26 |
||
De la: annes_kola, la data 2010-01-17 10:20:26buna nu sant in situatia ta dar banuiesc de starea in care te afli si faptul ca ai nevoie de un sfat.in tara si religia lor casatoria cu mai multe femei deodata este normala pana la 4 neveste.cred k si tu stii asta.parea mea este sa te duci la primarie sa vezi acolo care e treaba sa spui povestea ta.eu daca as fi in locul tau nu mas simtii vinovata de nimic si as divorta imediat.viata langa un musulman nu e intocmai atat de buna precum pare.parea mea ca inainte de a te fi casatorit ar fi trebuit sa te informezi mai bine despre religia lor.nu stiu daca tu stii dar la ei barbatul isi poate omora femeia daca acesta are motive intemeiate.sunt multe in care te sfatuiesc sa te informezi.iti urez succes si nu cred k este ata de greu sa dovedesti ca acesta este insurat cu alta si cred k trebuia sa iti spuna el de aceasta situatie.asa era corect.bafta! sa intelegi ca esti musulman fata asta are nevoie de indrumare si sustinere ...nu de criticile tale sa iti fie rusine |
||
|
PUREKKA Postat pe 17 Ianuarie 2010 10:29 |
||
| Nu cred ca este momentul sa gandesti ce ar trebui sa faci ca sa dovedesti casatoria lui cu o alta femeie.Tu ai un singur lucru de facut si este simplu:divorteaza,viata merge mai departe,o lectie cam dura ,dar ti-ai asumat un risc acceptand casatoria.Nu esti suficient de puternica sa pui punct relatiei dat fiind faptul ca te gandesti cum sa te razbuni.Nu rezolvi nimic,este un capitol din viata ta care trebuie sa ia sfarsit si gata,incearca sa gandesti pozitiv fara sa-ti mai pese de ce face el. | ||
|
patrichesimuna Postat pe 17 Ianuarie 2010 10:32 |
||
De la: vale24, la data 2010-01-17 08:01:10NU VA MAI CHINUITI SA-I RASPUNETI CA FEMEIA ASTA SCRIE TOPICURI PESTE TOPICURI DE PLICTISEALA CRED... doamna VALE24 fata asta este aici sa auda pareri,sfaturi vezi-ti de treburile tale ,fiecare ajuta cum poate nu te mai baga tu unde nu iti fierbe oala |
||
|
PUREKKA Postat pe 17 Ianuarie 2010 10:35 |
||
| raul il faci usor si apoi suporti consecintele!in viata toti gresim! | ||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 17 Ianuarie 2010 10:36 |
||
| cine te-a pus sa te mariti cu un musulman pentru ei femeile sunt un mijloc de reproducere a speciei vor sa se mareasca ca nr. religia lui , ce ai vazut la el bogatie sau ce , zi mersi ca ai scapat de el apropo ce religie ai ! Ai facut o greseala esti tanara , construieste-ti o alta viata si lasa-l ca nu e bun de nimic , lasa-l in legile lor ei au coranul noi Biblia , d-zeu e unul singur. | ||
|
fotbalgeo Postat pe 17 Ianuarie 2010 10:36 |
||
|
Buna Anamaria, de notiunea de DETECTIV PARTICULAR ai auzit?? In cazul in care iti permiti unul, cred ca se poate rezolva pb. imediat. Eu una iti sugerez sa apelezi la serviciile unuia. Va aduce destule probe. Dar mai intai, fa o retrospectiva in gandurile tale, pune-ti ordine in sentimente si stabileste cauza pentru care vrei sa divortezi. |
||
|
kudika026857 Postat pe 17 Ianuarie 2010 10:41 |
||
cine a deschis topicul este membru din 12 .08.2009 ..pe cand u esti membra din 04.04.2009.......lyer lyer pans on fire!!!....
|
||
|
kudika_parasga Postat pe 17 Ianuarie 2010 10:46 |
||
| pai nu cred ca il poti acuza de bigamie mai ales ca s-a casatorit la el in tara.iar acolo daca are buzunarelul gros isi poate lua 10 dupa cum cred ca sti si tu.am si eu un unchi musulman si cam stiu asa in mare cateva detalii.acu' nu stiu ce sa-ti spun,dar intereseaza-te si tu in alta parte si cu siguranta vei gasi un raspuns pt problema ta.bafta! | ||
|
amnaraluca Postat pe 17 Ianuarie 2010 10:57 |
||
| nu cred ca rezolvi ceva daca te razbuni pe el. cea mai buna solutie ar fi sa ii pui interdictie de la politie, sa nu se mai apropie de tine o anumita distanta. astfel vei reusi sa scapi de el si sa treci peste asta | ||
|
buburuza09 Postat pe 17 Ianuarie 2010 11:05 |
||
| Mai femeie ,ce dracu ti-a trebuit musulman e mai dulce scula ,romanii ce naiba au ???Acum sa nu zuc ca iti meriti soarta nu ,uite cum sta treaba chiar daca la musulmani au voie numai din punct de vedere religios au voie sa se casatoreasca cu 4 sotii ,din punct de vedere legal nu au voie decat cu una ,cam asa sant legile la musulmani ,deci din punct de vedere legal el e bigam deci poti sa-l dai in judecata ,iar judecatorul va cere ambasadei lui sa faca dovada daca e casatorit in tara lui ori nu ,si daca e suporta rigorile legi in romania pt. ca aici a incalcat legea ,insa te avertizez ca e cale lunga pana se va termina procesul,poate sa dureze si cativa ani,sant greoaie procesele cu o alta tara mai ales ca nu e in COM. EUROPEANA.deci succes si altadata ia un roman ca tot ei sant mai buni.. | ||
|
kudika100306 Postat pe 17 Ianuarie 2010 11:22 |
||
| din cate stiu eu, nici un preot nu te casatoreste cu cineva din alta religie decat cea crestina. sa nu mai vorbim de musulmani, unde nici nu poate fi vorba ca ei sa accepte casatoria cu un crestin. se poate sa gresesc, dar vreau sa va spun ca eu intentionam la un moment dat sa ma casactoresc cu un tip, amandoi fiind crestini, dar de culte diferite. si nu am putut. avream optiunea sa facem doar casatoria civila sau unul dintre noi sa sa mai boteze o data, ca sa faca parte din cultul celuilalt. asa ca, doar din pct asta de vedere, povestea ta e cusuta cu ata alba, fara sa ma mai leg de ale aspecte.... | ||
|
classim32 Postat pe 17 Ianuarie 2010 11:32 |
||
|
Povestea ta e asemeantoare cu cea aunei prietene, doar ca in cazul ei , ea s-a certat cu parintii ei pt el, s-au mutat la el in tara si a facut si un copil imediat. Pe urma ea a descoperit ca el s-a schimbat total si o trata ca pe o carpa .. cu santaj emotional, amenintari subtile, pe urma cu regrete, si imbratisari ca ii pare rau si promitand ca totul va fi bine .. si fiind in casa cu maica sa care dirija totul contra ei mai ales, si neputand sa si ia job pt ca el nu vroia ca femeia sa fie mai desteapta ca el, a aparut si copilul viata ei s-a schimbat total ..in rau..datorita ideilor preconcepute ale clanului .. la care ea nu avut ce sa comenteze ..de exemplu: copilul s-a nascut acasa, nu la spital pe cale naturala, asistata doar de mama si niste rude femei cu experienta in nasteri pentru ca el nu suporta idea ca un alt barbat medic sa se uite in ... cand iese copilul .. asa ca singura anestezie era batista uda pe funte,!!! si alte orori ... pentru ca bebelusul era fetita si clanul tipa ca vrea baiat spre inmultirea neamului lui alah, si ea nu mai vroia sa faca alt copil, el iar o ameninta ca daca nu face alt copil, se mai insoara cu cineva care e de acord sa tot toarne copii pana ies si baieti ..cel putin 3 .. ca asa vrea clanul , are norma .. a incercat sa fuga, au prins o au batut=o tot neamul lui, i au ascuns pasaportul , etc.. a fugit iar dar fara copil pentru ca familia pazea (sechestrat) copilul care plangea de foame in camera cealalta dar nu i -l dadeau ca sa o pedepseasca.. si alte orori.. ce vroiam sa zic : tu fii multumita ca esti acasa, ca ai pe ai tai langa tine , ca nu ai copil, ca nu ti s-a intamplat nimic din toate astea, fa mai repede hartiile de divort ( fara sa-ti pierzi ani din viata demonstrand nesimtirea lui ) , schimba-ti adresa , numarul de telefon , look-ul si nu da date despre tine decat la f buni prieteni (pentru ca sunt foarte razbunatori) si AVERTIZEAZA PE FETELE TINERE SI ROAMNTICE CE INSEAMNA CASATORIA CU MUSULMANI, E PSOIBIL SA SALVEZI VIATA CUIVA ! |
||
|
kudika052198 Postat pe 17 Ianuarie 2010 11:37 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Porumbei albi la nunta !!! | 12 | De la: kudika347699 3 Ianuarie 2011 18:49 |
| tineri cautam nasi in judetul Buzau | 1 | De la: kudika_991904 6 Aprilie 2017 15:49 |
| Indragostita de cel mai bun prieten...Help ! | 41 | De la: Marryzza 28 Ianuarie 2012 11:04 |
|
|
||
| buna | 0 | De la: 16 Septembrie 2010 09:59 |
| am nevoie de niste sfaturi urgent va rog! | 12 | De la: anissya 17 Ianuarie 2010 22:57 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.