Mai multe
si ink ceva mai bine ca ai scapat de el.....si eu am fost cu unu si ma bucur ca am scapat de el....
|
||
|
teufel Postat pe 18 Ianuarie 2010 22:26 |
||
|---|---|---|
| nu prea ai cum sa demonstrezi bigamia,atat timp cat in tara lui este legala,iar nu a fost facuta pe teritoriul romaniei..cel mai bine ia codul civil ci citeste-l,apoi cel penal privind legea casatoriei! | ||
|
stuff Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:05 |
||
| Poti sa faci o plangere la politie in care sa precizezi ca il suspectezi de bigamie si rogi sa se faca o cercetare - este o infractiune incriminata de codul penal, deci ai putea afla astfel... | ||
|
|
||
|
tequila_cu_varza Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:12 |
||
|
Buna ziua, Prin acest mesaj sper sa o ajut, atat pe cea care a deschis topicul sa-si gaseasca linistea, pentru ca nu merita sa te consumi pentru o cauza pierduta din start, dar mai ales vreau sa le avertizez pe cele care nu au facut inca un astfel de pas, pe care foarte probabil il vor regreta curand: Fetelor NU VA CASATORITI CU BARBATI DE ALTA RELIGIE, in general si in special, cu cei de religie musulmana. Am sa va enumar cateva din motive: - daca voi insiva sunteti religioase cred ca nu mai trebuie sa va spun ca este pacat; - cei din religia musulmana au o cu totul alta viziune, decat noi crestini in ceeea ce priveste femeia. Sa va dau un singur exemplu: am fost la o familie de musumani, au fost foarte amabili cu noi, ne-au gazduit cateva zile, si pentru a le multumi eu incercam sa o ajut pe la bucatarie. La un moment dat am vazut gunoiul si l-am rugat pe sotul meu sa-l duca. Gazda (ea) a sarit imediat ca nu se poate asa ceva, sotul ei s-ar supara f. tare pt ca la ei sotul nici nu intra in bucatarie sa manance, dar sa o mai ajute cu ceva. Poate unele dintre voi o sa spuna ca sunt si romani care fac asa, dar macar cu ei exista mai multe sanse sa duci o viata demna, nu sa fi considerata semi-servitoare si semi-persoana, neavand voie sa vorbesti in prezenta barbatilor straini etc.; - un musulman chiar daca divorteaza, daca fosta sotie nu se recasatoreste ea ramane in grija materiala a fostului sot. Fiti atente ca acest lucru este valabil numai pt sotiile musulmane, pt. ca sotia din Romania e casatorita prin legea romaneasca; - copii, cred ca stiti cu toatele ca sunt ai sotilor musulmani, daca apuca sa-i ia in tara lor de origine. M-am lungit cam mult, dar realitatea este una: sa va ganditi de MULTE ori inante de a va casatori cu cineva de alta nationalitate (si religie), pt ca exista si exceptii, care pot fi soti extraordinari, dar de obicei exceptiile confirma regula, adica exista risc mare sa va treziti cu niste probleme pe care nici nu le banuiti. Toate cele bune! |
||
|
alipuf Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:27 |
||
| buna draga mea,imi cer scuze ca iti scriu mai pe scurt mi-a atras atentia mesajul tau..sora mea ecasatorita cu un musulman mai exact un iordanian,ei s-au casatorit in iordania ,ea fiind romanca stiu ca i-a trebuit adeverinta de celibat si lui la fel ,ca sa le pot transcrie si in romania certificatul.eu zic sa te duci la evidenta populatiei si sa ii ei adeverinta ca mai are o casatorie iar in romania il poti da in judecata face chiar inchisoare,daca trebuie scoasa de acolo de la el din tara ,autoritatile de aici pe baza adeverintei ca e casatorit iti desface casatoria | ||
|
danielaserban Postat pe 19 Ianuarie 2010 09:59 |
||
| Buna.Dupa cum banuiesti tu, sotul tau este casatorit la el in tara cu o femeie tot de nationalitate romana.Si eu sunt casatorita cu un musulman,iar la casatorie fratele lui a trimis de la el din tara(prin ambasada)o hartie prin care dovedea ca nu este casatorit acolo.Banuiesc ca daca femeia respectiva nu are cetatenia respectiva ,i-ar fi trebuit acelasi lucru.Da-mi voie sa te intreb altceva.Nu inteleg cum te-ai casatorit cu el religios si la moschee si la biserica deoarece tu cand ai intrat in moschee ai renuntat la religia ta, iar el cand a intrat in biserica intai a trebuit sa fie botezat in religia noastra, si el la fel a renuntat la religia lui.?????????Stiai de lucrurile astea.Parerea mea este sa te rupi de acest om indiferent daca este sau nu casatorit cu o alta femeie atata timp cat voi doi oricum nu va intelegeati nici inainte. | ||
|
mirelaedy Postat pe 19 Ianuarie 2010 13:31 |
||
| BUNA.NU VA INTELEG ,FETELOR.SUNTETI TINERE,IAR VOI MU SUNTETI SI NICI NU VETI FI SINGURELE CARE SUFERITI.DAR AVETI AVANTAJUL DE A FI TINERE.E SIMPLU PENTRU TINE MAI ALES CA NU AI COPII.E ASA STRESANT SA MERGI PRIN TRIBUNALE...ASA CA PUNE PUNCT SI DE LA CAPAT... | ||
|
deea_geo72 Postat pe 19 Ianuarie 2010 16:48 |
||
bataie de jok!!!
|
||
|
Kattyy Postat pe 19 Ianuarie 2010 21:32 |
||
| Ce nationalitate are fostul tau sot si/sau in ce tara s-a casatorit a doua oara? Este gresit sa crezi ca daca s-a casatorit intr-o tara musulmana este neaparat casatorit numai intr-o moschee.Trebuie sa stii ca fiecare casatorie este inregistrata si are dovada scrisa.Sunt mai multe lucruri de spus dar este important de stiut in ce tara s-a casatorit.In tarile musulmane civilizate casatoria se face neaparat intr-o judecatorie, cu martori si daca tu crezi ca el s-a casatorit cu o alta romanca este bine sa stii ca ea poate sau nu sa stie ca el este casatorit in prealabil.Totul depinde de tara in care este.In momentul casatoriei cu tine el a trebuit sa aduca dovada scrisa ca nu este casatorit si in tara lui.Ei bine in unele tari acest document este considerat un abuz si este foarte greu de procurat, insa chiar daca a adus dovada celibatului el putea sa fie casatorit deja(acest lucru se intampla de multe ori cu rezidentii USA)unde bigamille sunt frecvente chiar si in comunitatile crestine. | ||
|
hatice Postat pe 20 Ianuarie 2010 06:19 |
||
De la: alipuf, la data 2010-01-18 23:27:51Buna ziua,religia musulmana este foarte clara;copilul apartine mamei pana la varsta de 7ani[crestere] iar dupa aceasta varsta apartine tatalui. fara a fi malitioasa vreau sa o intreb ceva pe initiatoarea topicului; EUROPA DEVENISE PREA MICA PENTRU TINE? de ce un om a carui religie si educatie nu o intelegi?sau nu sti ca la ei valoarea unei femei se raporteaza la numarul de camile care se pot lua pe ele? ...poate ca ai citit[sau poate nu] "din dragoste pentru copil" sau "numai cu fiica mea"...ai fi inteles mai multe! e bine ca nu ai copil...ca ai fi avut si mai mult de suferit.divorteaza,inchide acest capitol din viata ta si...arunca cheia! |
||
|
vaiana Postat pe 20 Ianuarie 2010 16:19 |
||
|
anamaria, in cazul in care sotul tau nu are cetatenia romana,ci un permis de sedere temporara acordat pentru casatorie cu un cetatean roman,te duci la Oficiul Roman pentru Imigrari si depui o reclamatie prin care arati faptul ca sotul tau este casatorit in tara sa .O.R.I va adresa o cerere de informare cu privire la starea civila a sotului tau, ambasadei statului al carui catatean este.Daca raspunsul va fi unul afirmativ,va avea probleme cu cei de la O.R.I. Deoarece nu am f multe amanunte(cetatenie,domiciliu,etc),iti sugerez sa consulti Legea 105/22/9/1992 cu privire la reglementarea raporturilor de drept international privat. Si nu in ultimul rand angajeaza-ti un avocat! |
||
|
kudika041183 Postat pe 21 Ianuarie 2010 00:13 |
||
| Buna.Eu cunosc o fata care a fost casatorita cu un musulman de care, cu greu,a divortat.In urma experientei avute, a infiintat un post de radio in care prezinta mai multe cazuri si prezinta reportaje pentru femeile din Romania casatorite cu musulmani ce ar trebui sa faca in anumite situatii. Site-ul radioului este www.radioislam.ro(toate detaliile le poti gasi in site). Multa bafta si sper sa iti gasesti linistea. | ||
|
gabrielama Postat pe 21 Ianuarie 2010 18:04 |
||
De la: anamaria1016, la data 2010-01-11 22:22:53"El se poate casatori LEGAL in tara lui cu o alta femeie. Statul roman recunoaste casatoriile bigame daca ele sunt permise de statul din care provine sotul/sotia." Casatoriile bigame nu prea mai sunt permise legal. La musulmani se incheie o singura casatorie legala si urmatoareale doar religios, din cate stiu eu. Iar daca el e casatorit cu cealalta doar religios (fie ea si o romanca ortodoxa), atunci statul nu poate face nimic, pentru ca dpdv legal are o singura casatorie. |
||
|
Katze Postat pe 22 Ianuarie 2010 20:54 |
||
Buna! Iti voi pune intrebari scurte ca sa nu lungim discutia.Tu mai vrei sa fi cu el?El mai vrea sa fie cu tine?Dak vrei sa-l faci sa sufere poti apela si la un avocat sa vezi ce te sfatuieste.(ce etnie are el). Sa inteleg ca te vrea si pe tine si pe a 2? Si nu vrea nici sa-ti acorde divortul?Eu zic ca n-are rost sa-l dai in judecata, ca-ti vei pierde timpul.Dak te iubeste cu adevarat si te tot cauta, ignora-l ca si cum nu l-ai cunoaste. E cea mai mare suferinta. Pana la urma cred ca va ceda si ti va face pe plac.Dak vrei poti apela si la emisiunile de la Tv, daca e cazul. Succes!Sper sa aud numai de bn.Sa-mi scrii cat de curand. |
||
|
alexia24 Postat pe 23 Ianuarie 2010 10:14 |
||
| Buna! As dori adresa ta de email ...daca se poate. | ||
|
kudika051227 Postat pe 23 Ianuarie 2010 18:07 |
||
| daca e adevarat ce ai scris eu nu inteleg de ce mai e necesar sa demonstrezi un lucru care nu-ti mai e de folos.TI-AI facut singura rau ,sint in tara astaq atitia barbati si frumosi si destepti si potenti si cel mai inportantcu mentalitate europeana de nu trebuie sa cauti MUSULMANI imputiti si puturosi.sa stii ca nu sunt rasist dar sterge cu buretele episodul arab din viata ta si mergi pe drumul european al vietii | ||
|
yankeul Postat pe 24 Ianuarie 2010 12:26 |
||
De la: yankeul, la data 2010-01-24 12:26:50daca e adevarat ce ai scris eu nu inteleg de ce mai e necesar sa demonstrezi un lucru care nu-ti mai e de folos.TI-AI facut singura rau ,sint in tara astaq atitia barbati si frumosi si destepti si potenti si cel mai inportantcu mentalitate europeana de nu trebuie sa cauti MUSULMANI imputiti si puturosi.sa stii ca nu sunt rasist dar sterge cu buretele episodul arab din viata ta si mergi pe drumul european al vietiihai ca sa fim clari! nu trebuie sa aruncam cu noroi in nimeni! nu toti musulmanii sunt la fel cum nici toti romaniinu sunt la fel.nu exista padure fara uscaturi! corect? asta nu inseamna sa batjocorim natii intregi sau religii!fata trebuia sa caste ochii inainte sa faca pasul!trebuia sa se intereseze inainte de obiceiurile arabe,de traditiile lor. asta e clar. acum nu ramane decat la latitudinea ei ce va face in viitor.poate sa divortzeze bine merci sau,daca-l iubeste...sa-si poarte crucea! din moment ce aceasta casatorie a avut loc pe teritoriul nostru,chiar daca el s-ar impotrivi, tot va fi desfacuta. si...cred ca ajunge o bata la un car de oale. |
||
|
vaiana Postat pe 24 Ianuarie 2010 16:57 |
||
da-l in mortii masii de jegos......fa tot posibilul si divorteaza de el....urmareste l fa i poze angajeaza un avocat nush.......da un astfel de om nici nu mai poate fii iubit...in locul tau il ardeam eu cumva..vai de capu lui...pune ti mintea la contributie si vei reusi...jegosu musulman iti trebuia ...
|
||
|
kagome_kudika Postat pe 24 Ianuarie 2010 21:20 |
||
|
... in romania sint exemplele frumoase, odata plecati ... aleluia ... Sunt casatorita cu un cetatean sirian de 10 ani.Avem 2 fetite de 9 si 6 ani,acum 3ani,mai precis pe 13.10..2006 am plecat toti in Siria in vizita,cum de altfel mergeam in fiecare an.Am plecat pentru 2 saptamani,pentru ca sotul meu mi-a spus ca statul Sirian acorda case celor plecati din tara,casatoriti cu cetateni straini,adica un mod de a`i aduce inapoi,dar ca el nu doreste sa ramana acolo ci doar sa mergem sa luam apartamentul,sa-l vindem si sa ne intoarcem in tara.Cand am ajuns acolo,influentat de mama lui si fratele cel mare,sotul meu mi-a spus ca eu sunt libera si ca pot pleca inapoi in Romania,dar ca fetele sunt ale lui si ca vor ramane cu el in Siria.Am crezut ca e o gluma si ca sotul meu si tatal copiilor mei nu poate sa faca asa ceva,stiind ca ma iubeste atat pe mine cat si pe copilele pe care le-am dorit si crescut impreuna cu atata dragoste.Am refuzat sa cred asa ceva,ca sotul meu nu poate fi atat de crud si nedrept,dar binenteles ca m-am inselat.Au urmat clipe de groaza atat pt mine cat si pt fete,invatate la ele"ACASA",adica in ROMANIA,alaturi de bunica lor,mama mea,de fetitele din fata blocului,de jucariile lor,pe care nu aveau sa le mai vada niciodata,dupa spusele tatalui lor.Pana cand intr-o zi mama mea a sunat si a spus ca vine in vizita la noi in Siria,ceea c a si facut si a incercat sa discute cu sotul meu si sa clarifice cauzele si factorii care il antrenau intr`o asemenea nedreptate.Sotul meu a hotarat sa mergem in AMBASADA ROMANIEI din DAMASC pentru ai face o hartie prin care eu eram obligata sa respect dorinta lui de a se intoarce oricand dorea in SIRIA cu fetele noastre chiar si fara mine,binenteles ca nu aveam cum sa fac asemenea lucru,cum sa te joci si sa iti bati joc de familia ta.In ambasada am intrat cu cartea de identitate,deoarece sotul meu cum am intrat in SIRIA mi`a luat toate actele si pasapoartele,mai ales ca pe pasaportul meu era fetita noastra cea mica,i-am facut acea hartie si urma sa ne intoarcem in ROMANIA cu mama mea..Binenteles ca asta nu s-a intamplat,mintind ca are probleme in ROMANIA si ca daca ne intoarcem va fi arestat pe aeroport.Mama mea s-a intors in tara si a venit sora mea la o perioada de timp pt ca sotul meu i-a spus ca vom veni inapoi cu ea.Alta minciuna de`a sotului meu pe care il iubeam si-l credeam.Dupa o luna de stat la noi a trebuit sa plece si sora mea,dar inainte de a pleca sotul meu i-a promis ca vom veni si noi intr-o saptamana,cum era de asteptat acest lucru nu s-a intamplat.M-a trimes pe mine singura sa vad daca are probleme in tara si sa inchiriez apartamentul pe care il avem in BUCURESTI,asta am facut,am venit,si am constat ca problemele cu legea nici nu existau,am inchiriat casa si m-am intors la copii si sotul meu,care a devenit foarte agresiv atat cu mine cat si cu fetele!In octombrie anul trecut,2007,a venit acasa si mia zis sa-mi fac bagajul sa plec ca mia cumparat bilet de autocar,ca fetele sunt ale lui si ca raman cu el.Am refuzat sa plec fara el si fara copii mei iar dupa o cearta zdravana finalizata cu atacuri fizice chiar, el a insistat sa ma oblige sa fac un lucru care ma indepartau de ei ,sa ma duc sa inchiriez magazin ,sa dau chiriasii afara ca pana de Cracin va veni si el.Asa am facut dar el binenteles nu a venit,ba chiar s-a insurat in SIRIA si are si un copil iar pe fetele noastre le bate si le obliga sa-i spuna acelei femei mama.In fiecare zi il sun si nu-mi raspunde,iar cand imi raspunde nu vrea sa-mi dea fetele la telefon,amenintandu-ma ca-mi taie gatul daca indraznesc sa revin vrodata in SIRIA!Am inaintat actiunea de divort si incredintarea minorilor,ca orice mama care isi doreste ca copii ei sa creasca langa ea fara ai refuza dreptul de tata al lui. Am mers la Ministerul de Externe unde mi s-a spus ca dansii nu ma pot ajuta decat sa il sune pe sotul meu in Siria si sa`l intrebe ce fac copii,daca sunt bine,iar mai apoi sa ia contact cu mine si sa ma anunte cu referire la cele dorite de mine,acesta fiind singurul lucru cu care ma puteau ajuta.Am sunat la Drepturile OMULUI unde am vorbit cu doamna Cristina Cuculas,aceasta spunandu`mi ca imi trebuie incredintarea copiilor deoarece fara aceasta nu putea actiona in niciun fel;am mai apelat si la Autoritatea pentru Protectia Copilului dar in zadar,acelasi rezultat .Ministerul de Justitie,si mai exact dl Sandulescu din cadrul Directiei Generale Juridice si Drept Administrative,m`a impulsionat si mi`a dat curajul sa continui si sa fac tot posibilul pentru a avea fetele langa mine,deoarece statul sirian cu Drepturile Internationale ale omului are un trata t semnat prin care eu imi pot aduce copii in Romania.Am mai apelat si la Ambasada Siriei,mergand in audienta la dl consul, acesta spunandu`mi acelasi lucru ca si dl Sandulescu.Vazand ca nu am nicio sansa de a`mi vedea copii am hotarat impreuna cu mama si sora mea ca mama sa se duca in SIRIA sa vada fetele,din simplul fapt ca eu nu m`as fi putut duce fiind amenintata cu moartea.TOTUL a fost fara rezultat fiindca mama s`a dus degeaba,a stat o luna de zile si a asteptat sa le reintalneasca,dar specific sotului meu,a mintit ca nu este in tara,nici el si nici fetele si astfel mama mea a mers in siria,a stat atata timp rugandu`se de rude sa ii dea fetele sa le vada dar totul in zadar.In luna decembrie am apelat si la televiziune,si mai exact la postul OTV,unde mi`am expus drama iar sotul meu a intrat in direct si astfel am ajuns la o asa-zisa intelegere:eu sa fac un act notarial prin care sa precizez ca sunt de acord ca fetele mele sa stea pe parcursul anului scolar in SIRIA iar in vacante aici in Romania,iar el sa respecte procura si sa`mi trimita fetele,fiind totul fara nici un rezultat nici in ziua de azi.Nu le`am mai vazut de 2 ani,nu am bucuria macar de a le auzi glasurile,refuza tottal sa mi le dea la telefon sau pe internet sa le vad,mai ales ca maine 4 august ,fetita mea cea mare implineste 9 anisori,si ca orice mama doresc sa`mi strang copilul la piept,sa`i urez la multi ani si sa`i spun cat de mult o iubesc,dar din nefericire stiu ca nu o sa am bucuria aceasta pentru ca tatal ei ia privat dreptul de a trai alaturi de mama ei si de a avea parte de dragostea de mama.Mi`am epuizat din puteri,speranta fiind singura care ma indeamna sa nu renunt si sa continui lupta pentru a`mi avea din nou fetele langa mine.Din sufletul unei mame care sufera,caruia i` a fost privat dreptul de a`si creste copilul,va rog sa ma ajutati pentru a deveni din nou implinita si pentru a reda unor copilasi fara nicio vina, zambetul,fericirea si toata iubirea de mama care nu poate fi inlocuita niciodata in lumea asta de niciun alt sentiment sau o alta afectiune. |
||
|
marco918 Postat pe 26 Ianuarie 2010 13:16 |
||
De la: yankeul, la data 2010-01-24 12:26:50daca e adevarat ce ai scris eu nu inteleg de ce mai e necesar sa demonstrezi un lucru care nu-ti mai e de folos.TI-AI facut singura rau ,sint in tara astaq atitia barbati si frumosi si destepti si potenti si cel mai inportantcu mentalitate europeana de nu trebuie sa cauti MUSULMANI imputiti si puturosi.sa stii ca nu sunt rasist dar sterge cu buretele episodul arab din viata ta si mergi pe drumul european al vietii ti se pare omule, nu sunt. pentru majoritatea femeilor noastre daca esti roman esti misogin, prost, sarac, neperformant in pat etc, asa ca porti deja stigmat doar pt ca scrie pe buletin ca esti cetatean roman. am intalnit cazuri in care un muncitor italian era mai bun decat un profesor roman de exemplu. |
||
|
leo_ Postat pe 1 Februarie 2010 18:20 |
||
|
Salut,ceea mai isteata manevra pe care o poti face,este sa fii buna cu el,sa retragi divortul,sa te faci ca nu sa intamplat nimic,sa inceri sa fii femeia perfecta.Sa fii numai miere,dar in acest timp sa-l inregistrezi spunandu-ti ca este casatorit dincolo,si daca ai pune mana pe actul lui de casatorie de dincolo ar fi super. Dar toate astea necesita rabdare si multa vointa.Daca tu poti aduce dovezi solide ca el este casatorit dincolo poti scapa definitiv de el,poate fi deportat. Ceea mai buna metoda este sa te compoti frumos cu el,sa te arati interesata de sotia lui cealalta,sa fii subtila,sa incerci sa-l faci fericit,si in acelas timp tu sa aduni probe si dovezi impotriva lui,ca atunci cand il lovesti sa-l lovesti rau si acolo unde il doare cel mai tare. Aflai punctele slabe,exploateazai slabiciunile si intoarcele pe toate impotriva lui. Mult succes |
||
|
m9r8o3 Postat pe 13 Octombrie 2010 21:21 |
||
|
musulmanii in anumite tari , in Turcia este abolita poligamia de pe vremea lui Ataturk ...multe tari musulmane au renuntat la poligamie. |
||
|
banalulanonim Postat pe 14 Octombrie 2010 10:34 |
||
kudika,vad ca a prins topicul asta Ca sa ne mai bagi in ceata pe astia care te stim poate mai schimbi si poza
|
||
|
Barbie30 Postat pe 14 Octombrie 2010 11:00 |
||
|
Ce e drept fiecare e liber sa aleaga pe cine doreste in viata, dar eu nu va inteleg pe voi astea care va duceti cu arabi si dupa aceea nu mai stiti cum sa scapati de ei. Avand in vedere ca toate cele care s-au dus cu arabi au stiut clar ce inseamna religia lor si ce fel sunt ei. Am si eu o curiozitate cu ce sunt mai buni arabetii astia? a? f....bine? |
||
|
alexia30 Postat pe 23 Octombrie 2010 17:19 |
||
De la: alexia30, la data 2010-10-23 17:19:33Ce e drept fiecare e liber sa aleaga pe cine doreste in viata, dar eu nu va inteleg pe voi astea care va duceti cu arabi si dupa aceea nu mai stiti cum sa scapati de ei. nu, dar au petrol si bani... |
||
|
leo_ Postat pe 25 Octombrie 2010 11:54 |
||
De la: leo_, la data 2010-10-25 11:54:05 astia din complexul Europa n-au petrol
|
||
|
miss_darine Postat pe 25 Octombrie 2010 11:58 |
||
buuuun si daca dovedesti ca e casatorit ce rezolvi?...ca la ei acolo tot nu se pune. si oricum ai fi ....tot piua 2 esti.
|
||
|
BEL_AMY1 Postat pe 30 Octombrie 2010 13:29 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Dilema mare...!!! | 63 | De la: polin 4 Decembrie 2011 18:20 |
| domnisoara de onoare | 22 | De la: oportunity 8 Iunie 2014 22:31 |
| O intrebare | 34 | De la: kudika376850 20 Martie 2011 20:23 |
|
|
||
| cand soacra nu te vrea | 8 | De la: franziska_eu 24 Decembrie 2011 06:21 |
| Dilema... | 13 | De la: xxxl_a 8 Iunie 2010 15:20 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.