Setari Cookie-uri

Sunt disperata ca nu mai stiu ce metoda sa adopt in educatia copilului meu!

mai bine ai cauta o solutie sa petreci mai mult timp cu ea..ca vorba aia de asta are nevoie un copil sa aibe in permanenta un parinte langa el si nu mai cauta solutii aiurea sa o urmaresti!
si prin absurd vezi ca face ceva gresit ce faci?ca de pedepsit nu poti sa o pedepsesti!
one_size
Postat pe 24 Februarie 2010 11:30
nu stiu da... aia cu hipermarketurile....ce au vrut sa faca...cand au pus camere video in incinta???
andreea_n_x
Postat pe 24 Februarie 2010 11:30
Ca si amintiri sunt de acord cu tine ca sunt bune de pastrat...dar poate ar trebui sa va inregistrati cand sunteti amandoua si va jucati impreuna, sau pe ea cand recita un rol, sau isi pune in practica un talent si nu sa o urmaresti...revin insa la intrebarea mea....crezi ca ea face ceva ciudat cand este singura?? daca tot realizezi istetimea ei nu realizezi si ca va fi cuminte in fata camerei??? nu ai un intreg sistem de supraveghere...daca face ceva, de azi nu va mai face in fata laptopului...cand ea sta 8 ore singura in casa ce activitati iti povesteste ca are??? te rog raspunde la aceste intrebari
ania18
Postat pe 24 Februarie 2010 11:31
ete nu o sa fac nimic...vreau doar sa stiu...pe cine cresc!!!
andreea_n_x
Postat pe 24 Februarie 2010 11:31
am spus deja...se uita la tv...isi face lectiile..se joaca pe calculator...8 ore trec repede in felul asta...
....si de fapt nu ca sa o prind pe ea cu mata in sac...imi pun eu camera....ci pentru ca de fapt cred ca imi place sa traiesc la umbra ei cum s/ar zice....am lucrat destul timp la ...mai multe...firme de paza si monitorizare....si chiar si dispeceratul...era in permanenta...supravegheat video.....asha casunt obisnuita cu ..!
andreea_n_x
Postat pe 24 Februarie 2010 11:35
la umbra camerei...de luat vederi
andreea_n_x
Postat pe 24 Februarie 2010 11:36
insist sa cred totusi ca esti o pustoaica fara ocupatie...sunt cateva replici pe care le-ai dat aici care nu sunt permise unei persoane mature care creste un copil si se zbate cu viata zilnic...cum poti pune problema hipermarketurilor???????? faci niste asocieri intre persoane si activitati de ma minunez mai fata...pai fiica ta e un produs expus care sa fie supravegheat?????????
ania18
Postat pe 24 Februarie 2010 11:36
o privezi de ceea ce are nevoie o fetita in viata ei si anume prezenta mamei..dar asta o sa ti-o reproseze mai tarziu si pe buna dreptate!

poti sa ii dai copilului de vrei tu..dar daca nu esti langa ea tot degeaba!da este prea greu pt tine sa intelegi asta!
one_size
Postat pe 24 Februarie 2010 11:38
da ce e asha de absurd...sa traiesti si sa/ti fie si inregistrat traiul cotidian???
andreea_n_x
Postat pe 24 Februarie 2010 11:38
ti se pare ca pt un copil trec repede 8 ore facand in fiecare zi acelasi lucru...lecti si uitat la tv sau calculator??? ia spune-mi cum trec pt tine 8 ore la servici???? repede??? ca faci in fiecare zi aproape acelasi lucru??? fetita ta are si va avea probleme majore de adapatare...trebuie sa ii dai voie ca macar o ora pe zi sa iasa in parc sa se plimbe cu role sau cu bicileta, sau macar sa se plimbe pur si simplu...daca tot zici ca e mare si nu e proasta si observa prezenta unei camere la laptop...
ania18
Postat pe 24 Februarie 2010 11:39
cand o sa instalez camera o sa introduc cateva imagini pe net si pentru voi...ca sa vedeti ca nu/s asha pustoaica cum cred unii....
andreea_n_x
Postat pe 24 Februarie 2010 11:40
De la: ania18, la data 2010-02-24 11:36:47insist sa cred totusi ca esti o pustoaica fara ocupatie...sunt cateva replici pe care le-ai dat aici care nu sunt permise unei persoane mature care creste un copil si se zbate cu viata zilnic...cum poti pune problema hipermarketurilor???????? faci niste asocieri intre persoane si activitati de ma minunez mai fata...pai fiica ta e un produs expus care sa fie supravegheat?????????

sincer si eu cred ca a facut acest subiect doar asa ca sa aibe si ea o ocupatie zilnica...
one_size
Postat pe 24 Februarie 2010 11:40
De la: ania18, la data 2010-02-24 11:39:50ti se pare ca pt un copil trec repede 8 ore facand in fiecare zi acelasi lucru...lecti si uitat la tv sau calculator??? ia spune-mi cum trec pt tine 8 ore la servici???? repede??? ca faci in fiecare zi aproape acelasi lucru??? fetita ta are si va avea probleme majore de adapatare...trebuie sa ii dai voie ca macar o ora pe zi sa iasa in parc sa se plimbe cu role sau cu bicileta, sau macar sa se plimbe pur si simplu...daca tot zici ca e mare si nu e proasta si observa prezenta unei camere la laptop...

...da ..asta vreau sa spun...ca si pentru mine trec repede 8 ore....si fac in fiecare zi axelasi lucru....si stiti ceva??...nici nu ma plictisesc
andreea_n_x
Postat pe 24 Februarie 2010 11:41
lasati dragilor...ca va fac martorii ocupatiilor mele zilnice....si pe urma sa va vad comentand!!!
andreea_n_x
Postat pe 24 Februarie 2010 11:42
si apropo daca tu o vei obisnui ca e ceva normal sa filmezi si sa pastrezi tot, peste cativa ani cand un baiat o sa-i propuna sa se filmeze in timp ce fac sexl, ei o sa i se pare o chestie foarte normala si apoi cand va fi postat filmuletu o sa te intrebi cu ce ai gresit tu ca mama incat sa te dezamageasca copilul tau in asemenea hal?? uite cu ce!! esti mult prea pasionata de internet si ii induci aceasta stare si fetitei tale...daca o sa-i ceara web vreun pedofil pe net ea ii va da accept pt ca ea a invatat de la tine ca e un lucru normal...
ania18
Postat pe 24 Februarie 2010 11:43
chiar imi place cum decurge conversatia asta 21 de pagini de sfaturi si ea gaseste solutia ideala prin instalarea unei camere web esti tare mamico
miss_darine
Postat pe 24 Februarie 2010 11:46
De la: kudika106963, la data 2010-02-17 09:55:06eu trebuie sa merg la munca...de la 12 ziua la 08 seara

eu cred ca este o mare minciuna gogonata!
apropo cred ca deja a intarziat la serviciu postand pe net!
plus ca iti dai seama in loc sa stea cu copilul pana pleaca la serviciu sta pe net...eee halal mama,nu?
one_size
Postat pe 24 Februarie 2010 11:48
De la: one_size, la data 2010-02-24 11:40:17
De la: ania18, la data 2010-02-24 11:36:47insist sa cred totusi ca esti o pustoaica fara ocupatie...sunt cateva replici pe care le-ai dat aici care nu sunt permise unei persoane mature care creste un copil si se zbate cu viata zilnic...cum poti pune problema hipermarketurilor???????? faci niste asocieri intre persoane si activitati de ma minunez mai fata...pai fiica ta e un produs expus care sa fie supravegheat?????????

sincer si eu cred ca a facut acest subiect doar asa ca sa aibe si ea o ocupatie zilnica...

si cand te gandesti ca unii chiar si-au rupt din timpul lor pentru a-i da un sfat!!!stau si ma gandesc cum va trai acel copil stiind ca in permanentza este urmarit, monitorizat?de incredere una in cealalta nici nu mai poate fi vorba!!,,,,,,,,,,asta este nu totzi s-au nascut pentru a fi parintzi si poa'sa-mi sara cine o vrea in cap imi mentzin parerea in ceea ce o priveste pe initziatoarea topicului
Dontyyy
Postat pe 24 Februarie 2010 11:57
deci exista 2 variante ..ori e o pustoiaca destul de isteata careia ii plac conversatiile in contradictoriu, ori e o femeia cu adevarat bolnava psihic...asta este concluzia finala...eu provin dintr-o familie normala, am un cerc de prieteni si de cunostinte normale, lucrez cu oameni normali care nu au astfel de principii, valori si pareri extreme si nu pot accepta ca exista asa ceva pt ca nu am intalnit...repet lucrez in domeniul psihologiei si interactionez f des cu oamenii cu diferite probleme insa o persoana atat de incapatanata, rea voitoare si dificila nu am intalnit...imi pare rau ca spun aceste lucruri...in meseria mea nu e etic sa fac asemenea afirmatii insa acest caz ma depaseste...orice argumente am aduce toti ea face efectiv ce considera ea ca e bine ....nu aveam pretentia ca ea faca ce se spune aici insa a primit zeci de sfaturi bune, de idei care sa o ajute...exista un proverb romanesc fff adevarat: CAND UNUL ITI SPUNE CA ESTI PROST NU E NECESAR SA-L CREZI, DAR CAND TOTI ITI SPUN ASTA E ABSOLUT NECESAR SA-TI PUI NISTE SEMNE DE INTREBARE SI SA TE GANDESTI DACA NU CUMVA AU PUTINA DREPTATE!!!!
ania18
Postat pe 24 Februarie 2010 11:59
pentru voi astia care sunteti tot timpul plini de indoieli....asha si trebuie ...o dovada izbitoare a adevarului....pai fata a fost la scoala...si daca io stau pe net ce....tre sa dau socoteala cuiva pana la urma sau ce???....daca vreau imi iau concediu o saptamana ca sa stau non/stop pe net...daca vreau...deci fac ce vreau si nu ma poate impiedica nimeni....si de la ideea asta si plec....adica ce...e cel ami rau lucru din lume sa stai in fatza calculatorului pe internet....cand ocup[atia asta este printre cele mai nobile si bine platite activitati...bine ..;.acum depinde si ce faci in fatza calculatorului....deci e un fel de varf al piramidei ocupatiilor intr/o societate...gresesc eu cu ceva??
andreea_n_x
Postat pe 24 Februarie 2010 12:03
"Daca ea este incapatanata si nu intelege unele sfaturi, este problema ei, isi asuma responsabilitate, nu trebuie sa sariti de fund in sus ca nu este de acord ! este o chestie de bun simt sa va abtineti in a face comentarii penibile, dar va lipseste bunul simt, asa ca intreb, copiii vostri cum sunt ?"

nu imi place sa intru in polemica cu time summer insa atunci cand iti pui problemele pe tapet si o multime de femei sunt de acord sa-ti ofere 10 minute din viata lor pentru a da un sfat sau sa iti spuna ce au facut ele in situatii similare consider ca indiferent cat de penibile ar fi postarile, ai dreptul de a le citi sau a le ignora -insa acest lucru fa-l in liniste si nu mai fa parada de superioritate .
in ceea ce priveste curiozitatea ta referitoare la copiii nostrii oricand iti pot trimite cv ei si sunt mandra si cred ca multe dintre noi traiesc aceste sentimente de aceea daca am comentat mai penibil sau mai profesional la acest subiect a fost din dorinta de a o ajuta si pe ea sa traiasca aceleasi sentimente.
lory_kudika
Postat pe 24 Februarie 2010 12:06

prea multa gargara!doar o persoana total nesanatoasa la cap poate sa isi ia concediu o sapt sa stea pe net!
si cu aceasta gandire ne-ai luminat..suferi adanc ..dar adanc rau!
one_size
Postat pe 24 Februarie 2010 12:06
de abia astept sa pun viatza casei asteia live ...pe net...si daca voua o sa vi se para ca eu arat a putoaica...si fie/mea ar fi de fapt sora/mea...inseamna ca o sa merg mai departe sa filmez si actele de identitate...ca sa dovedesc ca sunt cine afirm...si asha mai departe...
....nu imi place sa fiu cu lumea in contradictoriu....dar imi place sa combat un anumit gen de idei
andreea_n_x
Postat pe 24 Februarie 2010 12:07
De la: kudika106963, la data 2010-02-24 12:03:47pentru voi astia care sunteti tot timpul plini de indoieli....asha si trebuie ...o dovada izbitoare a adevarului....pai fata a fost la scoala...si daca io stau pe net ce....tre sa dau socoteala cuiva pana la urma sau ce???....daca vreau imi iau concediu o saptamana ca sa stau non/stop pe net...daca vreau...deci fac ce vreau si nu ma poate impiedica nimeni....si de la ideea asta si plec....adica ce...e cel ami rau lucru din lume sa stai in fatza calculatorului pe internet....cand ocup[atia asta este printre cele mai nobile si bine platite activitati...bine ..;.acum depinde si ce faci in fatza calculatorului....deci e un fel de varf al piramidei ocupatiilor intr/o societate...gresesc eu cu ceva??

dupa modul in care reactionezi, tind sa-i dau dreptate celei care a zis ca esti o pustoaica si cred n-ai mai mult de 16-17 ani!
miss_darine
Postat pe 24 Februarie 2010 12:09
De la: one_size, la data 2010-02-24 12:06:40
prea multa gargara!doar o persoana total nesanatoasa la cap poate sa isi ia concediu o sapt sa stea pe net!

...nu si daca serviciul meu nu e ala de sta pe calculator....desi a fost candva!!!...si poate de asta imi e dor mie....dar nu bine platit un stfel de serviciu....indiferent ce ai face pe calculator...ma refer la nivelul meu de studii....drept pentru care calculatorul pentru mine nu e serviciu...e o modalitate de a petrece timpul liber
andreea_n_x
Postat pe 24 Februarie 2010 12:10
hai ca m'ai spart cu studiile. parca spuneai ca ai lucrat la o firma de paza si protectie.. ce studii draga ti'au cerut acolo?
Shhh
Postat pe 24 Februarie 2010 12:11
credeti de pomana si o sa va demonstrez cat de curand ca nu e asha...cum ziceti voi....ca sa creasca inima in mine....ca de la comentariile voastre a scazut!!!
andreea_n_x
Postat pe 24 Februarie 2010 12:11
De la: kudika106963, la data 2010-02-24 12:07:08de abia astept sa pun viatza casei asteia live ...pe net...si daca voua o sa vi se para ca eu arat a putoaica...si fie/mea ar fi de fapt sora/mea...inseamna ca o sa merg mai departe sa filmez si actele de identitate...ca sa dovedesc ca sunt cine afirm...si asha mai departe...
....nu imi place sa fiu cu lumea in contradictoriu....dar imi place sa combat un anumit gen de idei

pai tu nu combati ci te superi si te bosumfli ca un copil caruia i-a fost luata jucaria
miss_darine
Postat pe 24 Februarie 2010 12:12
De la: kudika106963, la data 2010-02-24 12:10:19
De la: one_size, la data 2010-02-24 12:06:40

...nu si daca serviciul meu nu e ala de sta pe calculator....desi a fost candva!!!...si poate de asta imi e dor mie....dar nu bine platit un stfel de serviciu....indiferent ce ai face pe calculator...ma refer la nivelul meu de studii....drept pentru care calculatorul pentru mine nu e serviciu...e o modalitate de a petrece timpul liber

modalitatea de a petrece timpul liber a unui parinte este alaturi de copil!dar cum tu nu esti parinte ...de asta vrei sa stai pe net!
one_size
Postat pe 24 Februarie 2010 12:12
studii medii...adica liceul...nu neaparat facultate...
andreea_n_x
Postat pe 24 Februarie 2010 12:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Au inchis Institutul Cantacuzino!!! Oare si-au dat seama cati bani li s-au scrus printre degete??? 5 De la: marco918 5 Martie 2010 23:38
VAND MACBOOK-uri - LA COMANDA USA 1 De la: uscomenzi 22 Septembrie 2010 06:37
aspiratoare cu acumulatori 6 De la: handsomeness74 23 Mai 2012 10:24
andreea 26 De la: kudika046697 6 Iulie 2009 09:41
divinatia 13 De la: Cristinakitty 4 Ianuarie 2010 05:29