Mai multe
| de fapt...eu am intrat pe forumul asta sperand sa nu ma judece nimeni negativ...din contra....speram sa/mi spuna si mie cineva...uite ai facut sau gandit bine in privinta unei chestiuni....dar pentru ca probabil voi va imaginati alte chestii decat alea care sunt....a iesit topicul asta....un razboi de idei...intre mine....si restul lumii....si ma tin de razboi in continuare....caci parerile mele nu pot fi schimbate ushor....nu cu o abordare de genul asta.... | ||
|
andreea_n_x Postat pe 23 Februarie 2010 02:02 |
||
|---|---|---|
| Sigur nu depinde, daca este o cadere de tensiune si ia tv-ul foc pana vede cineva fumul fata ta poate sa nu mai fie. Mai ales ca din cate ai spus in casa ta nu intra nimeni, deci probabil ti-ai luat masuri de siguranta. | ||
|
gabriela_tornea Postat pe 23 Februarie 2010 02:02 |
||
| adevarul e ca...vad si in oamenii de pe forum...un dusman!!!!...de fapt chiar mai multi!!! | ||
|
|
||
|
andreea_n_x Postat pe 23 Februarie 2010 02:03 |
||
| stiu sa recunosc un dusman cand il vad sau ii vad parerile.... | ||
|
andreea_n_x Postat pe 23 Februarie 2010 02:03 |
||
De la: gabriela_tornea, la data 2010-02-23 02:02:53Sigur nu depinde, daca este o cadere de tensiune si ia tv-ul foc pana vede cineva fumul fata ta poate sa nu mai fie. Mai ales ca din cate ai spus in casa ta nu intra nimeni, deci probabil ti-ai luat masuri de siguranta. ...asta e o exagerare...nu are cum sa ia foc televizorul....nu am auzit de asha ceva pana acum!!! |
||
|
andreea_n_x Postat pe 23 Februarie 2010 02:04 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-23 01:58:31dac fata ma sculta si isi vede de treaba...de la ea...nu...si vad ca da....nu umbla la ragaz in lipsa mea....pana acum nu s/a intamplat nimic....si traim in ritmul asta de vreo juma de an....si vd ca suntem bine/mersi!....ceea ce depinde de mine....consider ca am facut....restul nu mai depinde de mine...!! sincer tu vorbesti serios???esti atat de paranoica de ce i s-ar putea intampla p strada sau nu stiu mai unde in afara casei..dar in casa nu i se poate intampla nimic k traiti asa de jumatate de an..sigur k da...traieste in continuare asa...cand aveam 8 ani ma jucam cu chibriturile prin casa in timp c mama isi vedea de treburi prin casa..dak nu era cu mine dadeam foc la toata casa...cu toata polologhia ei despre a nu ma juca cu focul in casa si dak stau s ma gandesc bine,nu pari prea obosita pentru o mamica singura care munceste de rezisti pana la ora asta p net.mai bine ai trage un pui de somn sanatos,s iti refaci bateriile k de altfel zici k esti obosita si nu t contrazic..si te-ai duce cu fata ta la plimbare s mai vada si ea lumea...nu d alta dar in ea o s traiasca si ea..alaturi de toate persoanele si pericolele d cxare tu incerci s o protejezi...dak nu pentru tine,considera ca mai faci un sacrificiu pentru copilul tau..c zici? |
||
|
natalis Postat pe 23 Februarie 2010 02:04 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-23 01:58:31dac fata ma sculta si isi vede de treaba...de la ea...nu...si vad ca da....nu umbla la ragaz in lipsa mea....pana acum nu s/a intamplat nimic....si traim in ritmul asta de vreo juma de an....si vd ca suntem bine/mersi!....ceea ce depinde de mine....consider ca am facut....restul nu mai depinde de mine...!! sincer tu vorbesti serios???esti atat de paranoica de ce i s-ar putea intampla p strada sau nu stiu mai unde in afara casei..dar in casa nu i se poate intampla nimic k traiti asa de jumatate de an..sigur k da...traieste in continuare asa...cand aveam 8 ani ma jucam cu chibriturile prin casa in timp c mama isi vedea de treburi prin casa..dak nu era cu mine dadeam foc la toata casa...cu toata polologhia ei despre a nu ma juca cu focul in casa si dak stau s ma gandesc bine,nu pari prea obosita pentru o mamica singura care munceste de rezisti pana la ora asta p net.mai bine ai trage un pui de somn sanatos,s iti refaci bateriile k de altfel zici k esti obosita si nu t contrazic..si te-ai duce cu fata ta la plimbare s mai vada si ea lumea...nu d alta dar in ea o s traiasca si ea..alaturi de toate persoanele si pericolele d cxare tu incerci s o protejezi...dak nu pentru tine,considera ca mai faci un sacrificiu pentru copilul tau..c zici? |
||
|
natalis Postat pe 23 Februarie 2010 02:04 |
||
|
In forumul asta au existat tot felul de abordari, de la cele mai calme la cele mai agresive. Asa ca nu-mi spune mie de un tip de abordare sau altul. Daca i se face rau fetei tale, cat de repede poate lua legatura cu tine si cat de repede poti ajunge la ea? Pericole sunt peste tot |
||
|
gabriela_tornea Postat pe 23 Februarie 2010 02:06 |
||
|
Tu vb serios, nu ai auzit de tv si calculatoare arse din pricina unei supratensiuni? Nici de fulgere? |
||
|
gabriela_tornea Postat pe 23 Februarie 2010 02:08 |
||
|
te jucai cu chibriturile pentru ca nu aveai calculator...si poate nici televizor.....un copil de clasa a doua cu calculator in casa....nu are de ce sa se joace cu chibriturile....si inca ceva....nu folosesc chibrituri.....si nu las in casa asha ceva... ....stiu lista cu instructiuni cu ce sa las si ce nu la indemana copiilor |
||
|
andreea_n_x Postat pe 23 Februarie 2010 02:08 |
||
| si de la ce i s/ar putea face rau fetei mele?...de 8 ani jumate....ashaaa brusc si dintr/o data????.... | ||
|
andreea_n_x Postat pe 23 Februarie 2010 02:10 |
||
| am zis eu ca nu o plimb deloc??...numai ca plimbarea tre sa fie scurta!!! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 23 Februarie 2010 02:10 |
||
|
De la mancare, sa vomeze, asa brusc si dintr-o data. Poate sa cada ceva pe ea, orice se poate intampla, daca e sa vb de pericole. ca sunt sanse mai mici sau mai mari sa se intample asta e altceva, dar pericole exista. Si sa fii langa ea, si singura ai spus ca s-a lovit.Anumite lucruri nu le poti controla, poti sa incerci sa le previi. si daca rogi pe cineva sa treaca de 3 ori pe la ea in astea 8 ore tot ar fi ceva. dar nu, tu trebuie sa te izolezi de lumea asta rea. |
||
|
gabriela_tornea Postat pe 23 Februarie 2010 02:14 |
||
| asta nu se poate!!! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 23 Februarie 2010 02:16 |
||
| ca sa o iau asha...poate intr.o zi da o masina peste mine...si nu mai ajung seara acasa?!!...asta de ce nu intrebi??? | ||
|
andreea_n_x Postat pe 23 Februarie 2010 02:17 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-23 02:10:03si de la ce i s/ar putea face rau fetei mele?...de 8 ani jumate....ashaaa brusc si dintr/o data????.... aveam tv numai k nu mi se permitea s stau foarte mult in fata lui,si in plus eram mult prea interesata de papusile mele si de rochiile pt e;le.dar ma rog..asta e alta treaba..ideea e ca a fost doar un exemplu.pe care tu nu esti capabila s il generalizezi.si esti atat de informata incat nu stii k se poate provoca un incendiu la d un tv sau calc...am inceput s am indoieli in ceea ce priveste grija ta exagerata pentru siguranta fiicei tale.in plus de asta cred k asa iti este tie mai comod..tu ai spus k ai intrat p foruim sperand s fii aprobata si eventual felicitate pentru metodele p care le aplici...ciudat..nu s-a intamplat asa..chiar nu iti pui nici un semn de intrebare?nimic..nimic..sincer eu cred k esti mult prea comoda si decat s iti scoti copilul in parc,preferi s stai la calculator,sa dormi 2-3 ore in plus...mintindu-te singuraa k in afara casei fata ta se expune la un pericol mult prea mare..s fim seriosi..
|
||
|
natalis Postat pe 23 Februarie 2010 02:18 |
||
|
Da, iti iubesti fetita si vrei daca s-ar putea sa o fersti de toate relele din lume, dar crezi ca vei putea? Si nelasand-o sa le constientizeze, nu sa le traiasca, nu crezi ca o expui? Atata un micut semn de intrebare, nu crezi ca o expui? |
||
|
gabriela_tornea Postat pe 23 Februarie 2010 02:21 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-23 02:17:52ca sa o iau asha...poate intr.o zi da o masina peste mine...si nu mai ajung seara acasa?!!...asta de ce nu intrebi??? te-am intrebat deja, ai spus ca atunci ar fi ca si moarta fiindca ar ajunge pe mana bunicii ei. |
||
|
gabriela_tornea Postat pe 23 Februarie 2010 02:22 |
||
|
Nu se poate sa vomeze??????????????????? |
||
|
gabriela_tornea Postat pe 23 Februarie 2010 02:23 |
||
| sa fim seriosi....deranjeaza...securitatea gandirii mele...in care nici un intrus nu poa sa intre sub nici o forma....din aia la care ma gandesc eu...si se mai gandesc si altii...pentru ca in exces am gandit eu...si nu au cum s/o faca si altii....de fapt ce incerci tu mie sa imi explici...nu are rost....ei hai s.o vad si pe asta....ca imi ia foc vreun televizor.... | ||
|
andreea_n_x Postat pe 23 Februarie 2010 02:24 |
||
| mi se pare ca nu...aici exagerezi tu....si inca ceva...n/a murit nimeni din asta.....mie de ce nu imi vorbesti in legatura cu lovitura la cap...de care am povestit mai devreme??? | ||
|
andreea_n_x Postat pe 23 Februarie 2010 02:25 |
||
|
Nu are cum sa ia foc tv-ul, nu are cum sa i se faca rau sa vomeze. Nu esti tu Dumnezeu sa spui ca nu se poate Lasa, ca pana la urma viata iti va da o lectie, fie buna fie rea, mai tarziu sau mai devreme |
||
|
gabriela_tornea Postat pe 23 Februarie 2010 02:25 |
||
| Ba mai bine sa nu vezi, ca s-ar putea sa sufere copilul | ||
|
gabriela_tornea Postat pe 23 Februarie 2010 02:27 |
||
| daca nu te expui la soare...cum faci plaja??...la bec?...sigur ca nu....deci daca nu te expui la soare....nu faci plaja....deci eu daca pe fiica/mea nu o expun la niste treburi....nu are cum sa le pateasca | ||
|
andreea_n_x Postat pe 23 Februarie 2010 02:27 |
||
| pentru asta exista telefonia mobila....pentru urgente....nu pentru conferinte cu prietenii!!!! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 23 Februarie 2010 02:28 |
||
| e atat de deranjant ca m/am gandit la toate?...cele care imi stau mie in puteri ca simplu muritor de rand!!!.... | ||
|
andreea_n_x Postat pe 23 Februarie 2010 02:29 |
||
De la: gabriela_tornea, la data 2010-02-23 02:14:01De la mancare, sa vomeze, asa brusc si dintr-o data. Poate sa cada ceva pe ea, orice se poate intampla, daca e sa vb de pericole. ca sunt sanse mai mici sau mai mari sa se intample asta e altceva, dar pericole exista. Dar despre ce am vb cand am spus "Si sa fii langa ea, si singura ai spus ca s-a lovit", nu despre lovitura aia? Ca sa vezi ca nu poti controla tot. Nu vreau sa exagerez, dar am avut vecini o familie care au avut accident de masina si a murit fetita si tata, mama a scapat cu cateva zgarieturi. In viata din pacate nu poti detine controlul asupra anumitor evenimente |
||
|
gabriela_tornea Postat pe 23 Februarie 2010 02:30 |
||
|
Daca nu o expui, inseamna ca sunt sanse mai mici sa le pateasca, dar nu ca nu o sa le pateasca. si la reversul medaliei te-ai gandit? |
||
|
gabriela_tornea Postat pe 23 Februarie 2010 02:31 |
||
| Eu asta iti spun, ca nu te-ai gandit chiar la toate | ||
|
gabriela_tornea Postat pe 23 Februarie 2010 02:32 |
||
| Eu asta iti spun, ca nu te-ai gandit chiar la toate | ||
|
gabriela_tornea Postat pe 23 Februarie 2010 02:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| mania kudikuplu | 18 | De la: buna13nebuna 10 Februarie 2008 16:17 |
| Inchirieri electronice | 1 | De la: Alec5a 28 Noiembrie 2010 21:06 |
| Lucrari de licenta!! | 2 | De la: anastasia_m 10 Ianuarie 2011 20:30 |
|
|
||
| Trump presedinte | 22 | De la: kudika_991915 4 Martie 2016 13:22 |
| nu stiu ce sa fac | 29 | De la: clau19 20 Februarie 2010 19:13 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.